HomeFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in
Latest topics

Share | 
 

 ~HARGA BORONG COCOA COLLAGEN POWER PLUS + DETOX FOOT PATCH 50SEN+ GOLD SLIMMING PATCH 60 SEN.....

View previous topic View next topic Go down 
Go to page : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next
AuthorMessage
aziemnz
Enterpreneur
Enterpreneur


Number of posts : 563
Age : 40
Registration date : 30/09/2008

PostSubject: Re: ~HARGA BORONG COCOA COLLAGEN POWER PLUS + DETOX FOOT PATCH 50SEN+ GOLD SLIMMING PATCH 60 SEN.....   Fri 17 Apr 2009, 4:35 pm

BERMINAT UTK JD EJEN COCOA COLLAGEN??? HUBUNGI AZIE (STOKIS ) 019-4364480 SEGERA !! PROFIT YG ANDA DAPAT ADALAH SEPERTI DI BAWAH YE....... !

1. JADI EJEN MINIMUM 10 SET 25% DISKAUN.
~MODAL RM450, KEUNTUNGAN RM150!
2. 20 SET DISKAUN 35% DISKAUN.
~MODAL RM780, KEUNTUNGAN RM420!!!


KTM CURIER (SEMENANJUNG SAHAJA) ~ RM15 UTK 10 SET .


Insya Allah...boleh tambah side income...Modal kecil..UNTUNG BESAR......
Back to top Go down
View user profile
aziemnz
Enterpreneur
Enterpreneur


Number of posts : 563
Age : 40
Registration date : 30/09/2008

PostSubject: Re: ~HARGA BORONG COCOA COLLAGEN POWER PLUS + DETOX FOOT PATCH 50SEN+ GOLD SLIMMING PATCH 60 SEN.....   Wed 22 Apr 2009, 12:38 am


MIOR MIRACLE BAR



OFFER 1


BELI 4 BAR = RM600.00 + FREE KEAHLIAN WBG!

1 BAR = RM199 + FREE 1 KOTAK COCOA COLLAGEN (10 peket)



OFFER 2



1 set Glyco Lavish + Mior 1/4 bar hanya RM210.00!!
= Normal price : RM225.00 - less RM15.00




OFFER 3



Mior 1/4 bar + 1 Glyco Cream hanya RM108.00.00



~ MIOR & GLYCO TIDAK MENGANDUNGI BAHAN YANG BOLEH MEMUDARATKAN KANDUNGAN YE! UTK YG TENGAH PREGNANT N NAK CUBA MIOR N GLYCO,GUNAKAN TANPA WAS-WAS~

anybody home?? anybody home?? anybody home?? anybody home??


Last edited by aziemnz on Tue 30 Jun 2009, 2:05 pm; edited 3 times in total
Back to top Go down
View user profile
aziemnz
Enterpreneur
Enterpreneur


Number of posts : 563
Age : 40
Registration date : 30/09/2008

PostSubject: Re: ~HARGA BORONG COCOA COLLAGEN POWER PLUS + DETOX FOOT PATCH 50SEN+ GOLD SLIMMING PATCH 60 SEN.....   Wed 22 Apr 2009, 12:39 am

JOM BACA TESTIMONI RGC......HANYA MINUM RGC BOLE KURUS??? KENAPE, TAK PERCAYA ??? BACA KAT BAWAH NIE YEE......



TESTIMONI AZIE SENDIRI~ Dah hampir 8 bulan amalkan RGC sejak lepas pantang second baby Azie pada Oktober 2008....berat lepas pantang 69kg.....berat sekarang 59kg....still nak turunkan lg hingga dapat berat ideal hoorey!! hoorey!! hoorey!! ...Rutin harian Azie pg2 minum RGC 1 peket sebelum gie keje.....memang rasa kenyang mcm ambil breakfirst hingga pukul 12 tengahari....so tengahari terus makan nasi.....utk makan malam hanya ambil yg ringan2 je.....bole ke nak campur ngan Cocoa Collagen? Ye!! Bole, skrang nie Azie bancuh 2 peket tiap2 pagi...1 peket RGC + 1 peket Cocoa Collagen ~dapat rasa Mocha! ! SEDAPPPP!! tapi bancuh jadi 1 tumbler le sebab 2 peket kan..........pada yg try RGC nie, sangat2 Azie galakkan.....memang bole turunkan berat badan, yang PENTING SKALI HARGA DIA YANG BERPATUTAN! MEMANG BERBALOI....!


Quote:
Testimoni 1
Saya sudah pun mencuba guara coffee ni selama 3 minggu dan saya minum 2 kali sehari pagi dan petang. Saya amat terkejut sekali bila timbang berat badan semalam, berat saya sudah pun berkurangan sebanyak 5kg?Patutlah baju2 saya dah longgar?ditambah lagi semasa puasa ni dan mengambil guara coffee semasa bersahur, kenyang hingga berbuka..bila nak berbuka pun, tengok makanan pun dah tak heran dah. Terkejut betul, saya tak sangka sungguh saya sudah kehilangan berat sebanyak 5kg dalam 3 minggu selama saya minum guara coffee ni?kalau macam ni lah keputusan dan hasil selepas minum guara coffee ni, saya akan terus minumnya sehingga berat badan saya ke tahap ideal.


Quote:Testimoni 2
Terima kasih kerana introduce aku Guara Caf? keluaran DCL ni? Aku nak kongsi bersama awak pengalaman aku sendiri minum Guara Caf? DCL ni?aku mula mengambil Guara Cafe? 2 sachet sehari, di mana aku minum satu paket pada waktu pagi semasa breakfast dan satu paket lagi semasa tea break iaitu jam 3 atau 4 petang?.Berat aku plak 58kg, ukuran keliling perut 39 inci (Buncit tu!!!)?yang lain2 plak, aku tak ukur sebab aku hanya concentrate pada perut dan berat je?.. Semalam iaitu aku telah pergi ke klinik kerana anak sakit, tak tahan tengok penimbang digital kat klinik tu?terus aje aku timbang berat aku tu?DAN!!!!!!?.tau tak, aku baru je ambil Guara Caf? tapi berat badan aku telah berkurangan sebanyak 2kg?!!!!! Nurse kat klinik tu kata, ?akak, berat aku sekarang ni ialah 56kg???.aku langsung tak sangka dan tak percaya, so, nurse tu suruh aku naik balik atas penimbang tu, dan?memang betul?berat dah 56kg?aku telah hilang 2kg?..gembiranya hati tak terkata?. Pas tu bila sampai kat rumah, aku ambil pita pengukur, nak ukur keliling perut pula?, eh?betullah?ukuran perut pun dah kurang 1 inci, sekarang dah jadi 38 inci?Hebat juga Guara Caf? ni?dah ler murah, tapi kesan dia power giler lah?aku puas hati!!! FYI?, sejak aku mengambil Guara Caf? ni, aku selalu je ke toilet, bukan untuk buang air besar, tapi buang air kecil?adakah itu satu cara lemak kat perut disingkirkan? Mungkin juga kot?


Quote:Testimoni 3
Saya nak share pengalaman minum Guara Caf? ?saya sangat puas hati dengan Guara Caf? DCL ni sebab bagi saya ia mengenyangkan dan selera makan saya dah tak macam dulu lagi yang mana asyik nak makan je? Tapi sekarang sejak minum Guara Caf? ni, selera makan saya telah berkurang dan berat saya juga telah turun sebanyak 1.5kg selepas 7 hari meminumnya?terkejut juga..tapi saya memang gembira tak terkata? Guara caf? ni tak lah mahal, memang berbaloi meminumnya, lagipun sedap?memang tak rugi mencubalah?terima kasih sebab promotekan guara caf? ni ya?kalau tak, takkan kenallah saya ngan Guara Caf? ni?orang kata ?TAK KENAL, MAKA TAK CINTA?? semoga saya juga boleh turunkan berat badan hanya dengan guara caf? DCL yang bagus punya ni?

Quote:Testimoni 4
Saja nak share kat engko ler..I dah try guara caf? DCL tu?sedap?memang mengenyangkan?I suka sangat ngan coffee ni..asben pun suka sedap kata dia..he..he..he.. kalau macam ni, nak jadi ahli DCL ler..dapat juga beli pada harga ahli..kan..? boleh bagitau tak caranya nak jadi ahli ni..? lagi satu nak kongsi ngan you?berat I dah kureng 2.8kg selepas 2 kotak minum guara caf? ni..boleh tahan gak yer coffee ni?lagi best..coffee ni tak pahit..perut I pun rasa macam dah kempis sikit, apa tidaknya, selalu je buang air kecil sejak minum coffee guara ni, pernah masa hari pertama minum coffee ni, tiap 15 minit, I mesti akan ke tandas buang air kecil, padahal I tak minum air banyak, tapi dengan hanya minum guara coffee tu, terus saja I akan buang air kecil, tandanya lemak cair lah tu, bukan.


Quote:Testimoni 5
Guara cafe? tu? .wow, sedap dan mengenyangkan?memang bagus jika diambil semasa puasa nanti? Sejak minum guara coffee tu, saya mesti akan ke toilet..buang air kecil Saya memang puas hati lah ngan guara coffee ni?dah lah sedap, mengenyangkan lagi..harap berat badan saya akan turun lepas ni..

Quote:
Testimoni 6
Sebenarnya saya ni sebenarnya tak suka minum kopi atau tea, tapi sejak mencuba kopi guara ni, rasa macam dah suka sangat minum kopi. Rasanya yang sedap dan mengenyangkan sememangnya telah menukar selera saya dari tak suka minum kopi kepada sangat suka minum kopi sekarang ni. Saya nak ambil kesempatan ini untuk ucapkan terima kasih kerana memperkenalkan produk kopi guara ni, kerana khasiatnya yang tak ternilai amatlah mujarab sekali.

Quote:
Testimoni 7
Mula-mula amik Guara cafe on the 4th April 2005...Mula2 tu lambat gak nampak jasil...jarum penimbang tu cam berat je nak turun..tapi setelah seminggu Siska tak naik atas penimbang tu...terkejut gak..turun 8 kg..So..almost 1 1/2 bulan amik..berulang kali gak naik atas penimbang tu kot2 dia rosak.. But I noticed...sejak amik GC ni..desire nak makan nasi tu kureng sikit...mkn pun sebab terpaksa..tu pun weekend je So..pada sesapa yg belum try GC ni..cubalah...so far tak de lak side effect...In fact kencing pun lawas je.

Quote:
Testimoni 8
PA amik RGC sejak bca testimoni dalam MDC ni dulu laa..masa tu lum join pun lagik..mmg tgh mencari2 ubat2 utk slim melimkan badan..masa tu berat dalam 84kg..bulat, debab, berat, kusam..dan segala yg seangkatan dengannya.. Start 2 minggu sebelum puasa 2004..Buat Atkin Diet sambiul minum GC...Alhamdulillah..dalam 2 minggu pertama je dah turunkan dalam 9kg..Pa teruskan betul2 masa bualn puasa..Alhamdulillah...rasa lapar kurang (angin banyak keluar..berdesup desap keluarnya)..PA yg ada gastrik ni pun, Alhamdulilllah takder gastrik sepanjang bulan puasa..malahan makin bertenaga..tak rasa sangat macam berpuasa (tak rasa lapar laa)..dari 1 hari puasa..sampai la ke 30 hari puasa..Alhamdulillah, bertenaga sungguh, bdan pun makin ringan..tup..tup..raya dah boleh bergaya dengan BAJU KEBAYA..wahhhhhhh....kalo masa dulu, nak masukkan lengan dalam baju kebaya lama tu pun tak muat, apatah lagik badan...tapi kali ni, baju2 lama semua dah boleh pakai...dari 84kg..skang dah dapat 64kg..tapi, penurunan berperingkat laa..bukan berdesap jer turun..bahaya lak kt jantung.. Tapi, bila somi ku nk minum GC utk tenaga tambahan..mmg badan bertenaga, BUT, berat dia pun ikut turun gak..alahaiiiii...dah la dia semulajadik slim....susahhhh tullaaaaa....

Quote:
Testimoni 9
tapi semenjak amik gc ni perut dah tak buncit , selera mkn pun dah kurang. walaupun kurang mkn tapi tak penat/letih...dan sekrg ni migrain dah lama takde,...senggugut pun dah takde.

Quote:
testimoni 10
nk cite skit... semalam rasa tak sihat..lemah je badan sepanjang hari...dr pagi muntah2..pas tu kuar masuk toilet...penin semuanya... ntah mana le silapnya...risau gak takut 'tereksiden' ke...tapi takkan le..sebab baru 2 hari habis period.. masa lunch, sempat le..'melelong2..' gi klinik..la tu jugak dr kasi telan ubat...tapi balik ke opis..muntah balik...pas tu..rasa panas sgt...air-cond dlm bilik tu..betul2 atas kepala..tapi baju rasa basah dgn peluh...! lepas keja..balik rumah, abang bancuhkan guara cafe semug..baring kejap..alhamdulillah..hilang terus rasa nk muntah dan pening2... sebenarnya dah 4-5 hari saya tak minum gc...belum gi top up stok yg dah habis..kalau tak mmg jarang tinggal gc..mesti minum sekurang2 sehari satu mug. sejak lahirkan anak ke 4..10 bulan lepas..mmg badan segar dan sihat je...sejak kenal produk2 dcl...tak de lagi masalah yg besar2..semalam tu je..cam pelik skit..tapi alhamdulillah..ari ni semuanya OK!..dgn semug guara cafe!

UNTUK STOK SEBULAN 2 KOTAK RGC (32 peket)
2 X RM19.80 = RM38.60 JE......MURAH KAN........(1 PEKET SEHARI....)

Payment ke :

Maybank~ 107116792019~Md Nizam Zainal


CIMB~ 09020127456529~Md Nizam Zainal (usbend Azie)

PM Address atau sms Azie 019-4364480/019-4961974
YM :nizamz30
Back to top Go down
View user profile
aziemnz
Enterpreneur
Enterpreneur


Number of posts : 563
Age : 40
Registration date : 30/09/2008

PostSubject: Re: ~HARGA BORONG COCOA COLLAGEN POWER PLUS + DETOX FOOT PATCH 50SEN+ GOLD SLIMMING PATCH 60 SEN.....   Wed 22 Apr 2009, 12:40 am

OFFER KEAHLIAN DCL + RGC!!




OFFER 1 : Keahlian DCL + Red Guara Cafe DCLware (123 peket) RM160.00 !!
~> harga asal RM200.00




OFFER 2 : Keahlian DCL + BIDADARI 375ML RM98.00 !!
~> harga asal RM127.00
[/img][/center]
Back to top Go down
View user profile
aziemnz
Enterpreneur
Enterpreneur


Number of posts : 563
Age : 40
Registration date : 30/09/2008

PostSubject: Re: ~HARGA BORONG COCOA COLLAGEN POWER PLUS + DETOX FOOT PATCH 50SEN+ GOLD SLIMMING PATCH 60 SEN.....   Wed 22 Apr 2009, 12:41 am

Delivery 20/4/09

POS REGISTER CD130941708MY : 1 SET COCOA COLLAGEN ~ Mohd Firdaus, Nibong Tebal,Pulau Pinang.

ABX CURIER 1411516396 : 1 BAR MIOR ~Azlina,temerloh,Pahang.

ABX CURIER 1411516400 : 1 GlycoCream + 1 GlycoSpirulina ~Ermie,Kuantan,Pahang.

Poslaju EN181677123MY : 2 SET COCOA COLLAGEN, Fauziah,Sandakan,Sabah.
tq..tq...


hidup kena enjoy!! hidup kena enjoy!! hidup kena enjoy!! hidup kena enjoy!! hidup kena enjoy!!
Back to top Go down
View user profile
aziemnz
Enterpreneur
Enterpreneur


Number of posts : 563
Age : 40
Registration date : 30/09/2008

PostSubject: Re: ~HARGA BORONG COCOA COLLAGEN POWER PLUS + DETOX FOOT PATCH 50SEN+ GOLD SLIMMING PATCH 60 SEN.....   Mon 27 Apr 2009, 2:52 pm

Produk yang hangat di pasaran masa kini!!!!


PEK PERCUBAAN :

5 peket - RM 50

7 Peket - RM 70
10 Peket - RM 100

BELI 3 KOTAK = RM450 + FREE CURIER + FREE AHLI + FREE COCOA COLLAGEN 1 BOX !!


PEGHANTARAN PERCUMA !



yahuu!!! yahuu!!! yahuu!!! yahuu!!! yahuu!!!

Back to top Go down
View user profile
aziemnz
Enterpreneur
Enterpreneur


Number of posts : 563
Age : 40
Registration date : 30/09/2008

PostSubject: Re: ~HARGA BORONG COCOA COLLAGEN POWER PLUS + DETOX FOOT PATCH 50SEN+ GOLD SLIMMING PATCH 60 SEN.....   Mon 27 Apr 2009, 2:53 pm

Delivery 22/4/09


ABX CURIER 1411516363 : MIOR + GlycoSpirulina~Maznah,Butterworth,Penang.

ABX CURIER 1411516352 : MIOR ~Muhd Husni Zaim,Shah Alam,Selangor.


tq..tq...


hidup kena enjoy!! hidup kena enjoy!! hidup kena enjoy!! hidup kena enjoy!! hidup kena enjoy!!
Back to top Go down
View user profile
aziemnz
Enterpreneur
Enterpreneur


Number of posts : 563
Age : 40
Registration date : 30/09/2008

PostSubject: Re: ~HARGA BORONG COCOA COLLAGEN POWER PLUS + DETOX FOOT PATCH 50SEN+ GOLD SLIMMING PATCH 60 SEN.....   Mon 27 Apr 2009, 2:54 pm



RETAIL PRICE :
RM 260 (1 bar) - utk 4 bulan kegunaan
RM 130 (1/2 bar) - utk 2 bulan kegunaan
RM 70 (1/4 bar) - utk 1 bulan kegunaan
RM40 (1/8 bar) - utk kegunaan 2 minggu



NOW OFFER :
1 BAR ~ RM199 ONLY
1/2 BAR ~ RM100
1/4 BAR ~ RM55




[color=darkblue]MIOR 1/4 + Glyco Cream = RM115
GLYCO CREAM - Untuk kulit kering, pigmentation, eczema, parut2.
NOW OFFER !!! RM113 + FREE ABX CURIER


MIOR 1/4 + Glyco Spirulina = RM130
GLYCO SPIRULINA - Untuk kulit berminyak,pori-pori terbuka,parut, chicken pox.
NOW OFFER !!! RM120 + FREE ABX CURIER


Last edited by aziemnz on Tue 28 Jul 2009, 12:21 pm; edited 1 time in total
Back to top Go down
View user profile
aziemnz
Enterpreneur
Enterpreneur


Number of posts : 563
Age : 40
Registration date : 30/09/2008

PostSubject: Re: ~HARGA BORONG COCOA COLLAGEN POWER PLUS + DETOX FOOT PATCH 50SEN+ GOLD SLIMMING PATCH 60 SEN.....   Mon 27 Apr 2009, 2:55 pm

~GLYCO LAVISH~

Glyco Lavish Skincare, produk penjagaan wajah yg mampu meremajakan kulit, produk ini dilengkapkan dengan nutrien menakjubkan, bersama salah satu bahan utama, Glycolic Asid dari asid buah semulajadi (AHA). Dengan penggunaan yang teratur, mampu menyelesaikan masalah wajah seperti masalah jerawat, jeragat, garis halus dan kulit kusam.



Glyco TIDAK menjual sebarang TONER, MOISTURISER & SUN BLOCK kerana Produk GLYCO telah meletakkan kesemuanya di dalam SATU. ANDA menjimatkan perbelanjaan dan masa kerana TIDAK lagi perlu membeli barang2 lain dan aplikasi menjadi ringkas & jimat.


KENAPA BAYAR LEBIH KALAU ANDA MAMPU BERJIMAT !!! JOM BERTUKAR KEPADA GLYCO!!!

Which Glyco to use?

GLYCO SPIRULINA - kulit berminyak, biji2 minyak kat area mata, pori-pori terbuka,parut, chicken pox, luka2,

GLYCO CREAM - kulit kering, pigmentation, eczema, parut2.

If kulit berminyak di Tzone/normal to combination - area Tzone sapu GS, area lain boleh MIXED GS+GC. Apply kekdah yg sama BOTH SIANG & MALAM


Untuk pengguna :
Mior - guna GLYCO CREAM untuk memberikan lembapan pd kulit.
Tia Amelia - abiskan dulu barangan tia amelia sblum migrate ke Glyco.spt biasa gunakan dulu FC.Jangan campur.

Gunakan Facial Cleanser Glyco selama 2 minggu terlebih dahulu sebagai langkah menghabiskan kesan dr Produk sebelumnya. Selepas 2 minggu baru gunakan Cream Glyco (GS or GC)
Jangan risau, kulit anda still terlindung sbb FC mmg ada lembapan di dlmnya.
Back to top Go down
View user profile
aziemnz
Enterpreneur
Enterpreneur


Number of posts : 563
Age : 40
Registration date : 30/09/2008

PostSubject: Re: ~HARGA BORONG COCOA COLLAGEN POWER PLUS + DETOX FOOT PATCH 50SEN+ GOLD SLIMMING PATCH 60 SEN.....   Mon 27 Apr 2009, 2:56 pm

Delivery 23/4/09


ABX CURIER 1411516385 : 1 BAR MIOR + 1 set Cocoa Collagen~Rafidah, Bukit Mertajam,Penang.

ABX CURIER 1411516374 : MIOR ~Azita,Arau,Perlis.


tq..tq...


hidup kena enjoy!! hidup kena enjoy!! hidup kena enjoy!! hidup kena enjoy!! hidup kena enjoy!!
Back to top Go down
View user profile
aziemnz
Enterpreneur
Enterpreneur


Number of posts : 563
Age : 40
Registration date : 30/09/2008

PostSubject: Re: ~HARGA BORONG COCOA COLLAGEN POWER PLUS + DETOX FOOT PATCH 50SEN+ GOLD SLIMMING PATCH 60 SEN.....   Mon 27 Apr 2009, 2:56 pm

Delivery 24/4/09


COD : 1 BAR MIOR + 1 set Cocoa Collagen~Fiza, Simpang Empat,Perlis.

tq..tq...


hidup kena enjoy!! hidup kena enjoy!! hidup kena enjoy!! hidup kena enjoy!! hidup kena enjoy!!
Back to top Go down
View user profile
aziemnz
Enterpreneur
Enterpreneur


Number of posts : 563
Age : 40
Registration date : 30/09/2008

PostSubject: Re: ~HARGA BORONG COCOA COLLAGEN POWER PLUS + DETOX FOOT PATCH 50SEN+ GOLD SLIMMING PATCH 60 SEN.....   Mon 27 Apr 2009, 2:57 pm





~MIOR MIRACLE BAR~


~BAGI YG BARU NAK TRY MIOR HARGA TRIAL = RM20 ~ 1/16 FREE POS EKSPRESS UTK SEMENANJUNG & SABAH/SARAWAK~TERHAD UTK 16 SAMPEL :
1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.
11.
12.
13.
14.
15.
16.

anybody home?? anybody home?? anybody home?? anybody home??


Last edited by aziemnz on Thu 30 Jul 2009, 6:26 pm; edited 1 time in total
Back to top Go down
View user profile
aziemnz
Enterpreneur
Enterpreneur


Number of posts : 563
Age : 40
Registration date : 30/09/2008

PostSubject: Re: ~HARGA BORONG COCOA COLLAGEN POWER PLUS + DETOX FOOT PATCH 50SEN+ GOLD SLIMMING PATCH 60 SEN.....   Mon 27 Apr 2009, 2:58 pm



~COCOA COLLAGEN RETAIL= RM59.90~PM AZIE UTK HARGA TERMASUK POSTAGE!






~STOO TEY CAFE RETAIL= RM19.90~PM AZIE UTK HARGA TERMASUK POSTAGE!


yahuu!!! yahuu!!! yahuu!!! yahuu!!! yahuu!!! yahuu!!!


Last edited by aziemnz on Sun 26 Jul 2009, 5:41 pm; edited 1 time in total
Back to top Go down
View user profile
aziemnz
Enterpreneur
Enterpreneur


Number of posts : 563
Age : 40
Registration date : 30/09/2008

PostSubject: Re: ~HARGA BORONG COCOA COLLAGEN POWER PLUS + DETOX FOOT PATCH 50SEN+ GOLD SLIMMING PATCH 60 SEN.....   Mon 27 Apr 2009, 2:59 pm

Delivery 25/4/09


POS EKSPRESS LX506619365MY : MIOR ~Hajah Salbiah,Bintulu,Sarawak.

POS EKSPRESS LX506619348MY : MIOR ~Juliza,Kulai,Johor.


tq..tq...


hidup kena enjoy!! hidup kena enjoy!! hidup kena enjoy!! hidup kena enjoy!! hidup kena enjoy!!
Back to top Go down
View user profile
aziemnz
Enterpreneur
Enterpreneur


Number of posts : 563
Age : 40
Registration date : 30/09/2008

PostSubject: Re: ~HARGA BORONG COCOA COLLAGEN POWER PLUS + DETOX FOOT PATCH 50SEN+ GOLD SLIMMING PATCH 60 SEN.....   Mon 27 Apr 2009, 3:02 pm



[center]


Fiber yang sedap,senang diminum, dan berkesan serta murah. Jangan ketinggalan untuk mencuba produk terbaru...Pasti anda berpuashati dengan keputusannye setelah anda amalkan produk ini.Dalam 2 minggu lihat keberkesanannya..



CARA PENGAMBILAN : Masukkan 1 paket Lemon Slimming Drink ke dalam cawan. Tambahkan air sejuk sebanyak 200ml dan kacau sehingga sebati. Minum 1 jam sebelum makan untuk kesan terbaik. AMARAN ! Jangan masukkan air suam atau air panas kerana ia akan membeku seperti jeli!

HARGA RETAIL :RM49.90 (30sachet) Sila PM Azie Untuk Harga Termasuk Delivery!


Kebaikan & Khasiat :
· Membantu mengatasi masalah sembelit/air kecil.

· Membantu membersihkan usus/pundi kencing yang kotor dan membuang toksin dalam badan.

· Mengurangkan kadar kolesterol.

· Membantu menghilangkan nafas/badan berbau.

· Mengurang/membantu memulihkan kadar tekanan darah.

· Membantu mengurangkan masalah berat badan(obesiti).

· Membantu mencantikkan/menghaluskan kulit.

· Mengetatkan kembali kulit yang menggeleber setelah berat badan menurun.

· Membantu mengatasi masalah jerawat.


KEBAIKAN FIBER SECARA UMUM
Menurut pendapat Dr. James Anderson yang dikenali sebagai “Dr.Fibre” (1970), kekurangan pengambilan fiber adalah punca utama penyakit-penyakit moden kini dan oleh itu fiber boleh merawat atau dapat mengelakkan hampir semua masalah kesihatan termasuk masalah jantung, diabetes dan obesiti. Oleh yang demikian, E.G Fibre yang di akstrak daripada batang kelapa sawit dapat membantu Kita menguruskan dan meransang risiko-risiko keadaan kesihatan yang berikut:

Diabetes – apabila monosakarida diserap daripada karbohidrat kompleks, dalam kehadiran fiber, ianya menyebabkan ransangan insulin yang sederhana, dan kenaikan paras gula dalam darah yang setara dan terkawal.

Kanser Kolon – fiber memudahkan proses laluan makanan menerusi saluran penghadaman, dengan memendekkan masa untuk makanan berada dalam usus kecil seterusnya mengelakkan pendedahan kepada agen-agen penyebab kanser. Kehadiran fiber juga menyeimbangkan kuantiti bacteria bermanfaat dan bakteria perosak di dalam kolon kita.

Penyakit Jantung – fiber mengikat lipid seperti kolesterol dan memudahkan penyingkirannya daripada tubuh dalam bentuk kumuhan sisa pepejal serta merendahkan paras kolesterol darah.
Obesiti – Pemakan berasaskan fiber dietary yang tinggi menyebabkan kita berasa kenyang lebih lama. Sumber fiber yang rendah kalori ini berbanding dengan makanan manis dan berlemak pasti dapat membantu mengawal berat badan.

Sembelit & Diarrhea – Masalah sembelit dan cirit-birit dapat diatasi dengan keunikan tindakan penyeimbangan fiber. Fiber dapat menyerap lebih air ke dalam saluran penghadaman dan membantu pelembapan najis, manakala pada keperluan lain najis cair lebih pejal.
Selain daripada penyakit yang tersebut diatas, ianya boleh menjauhi pelbagai jenis penyakit seperti:

Gaut
Kolesterol
Tekanan darah tinggi
Pundi kencing kotor
Pembuangan air kencing yang tidak lawas
Masalah tidak boleh tidur malam
Selsema & resdung
Kegemukan
Gastrik


Limau Nipis
Limau nipis memiliki seribu satu rahsia alam yang penuh dengan 'kebaikan dan khasiatnya yang tersendiri. Terdapat pelbagai produk makanan dan minuman yang dihasilkan daripada limau nipis. Selain itu, limau nipis juga dapat digunakan untuk menguruskan badan. Buah limau nipis yang masam ini juga sering digunakan sebagai pelengkap ramuan di dalam perubatan tradisional untuk mengatasi masalah kesihatan seperti batuk, kesukaran membuang air kecil, nafas dan badan berbau, terseliuh, jerawat dan cirit-birit.



Amaran:

Untuk mendapat kesan yang lebih cepat Minum Air Kosong sekurang-kurangnya 2-3liter sehari.


Kaitan air dan menguruskan badan

Dalam tubuh kita ,Air diantaranya berfungsi menjaga kesegaran, membantu pencernaan dan mengeluarkan racun. Selain itu tahukah anda apabila air putih itu dapat membantu mengurangi berat badan?

Air membantu proses metabolisme dalam tubuh dengan mengubah makanan menjadi energi.
Air berperanan sebagai bahan bakar untuk mendorong reaksi kimia metabolisme. Jika anda tidak minum cukup air, anda tidak akan dapat membakar kalori dengan baik.
Metabolisme meningkat dengan bersenam dan airlah yang berperanan memaksimakan metabolisme tersebut kerana itu minum banyak air sebelum, semasa dan sesudah bersenam.
Back to top Go down
View user profile
aziemnz
Enterpreneur
Enterpreneur


Number of posts : 563
Age : 40
Registration date : 30/09/2008

PostSubject: Re: ~HARGA BORONG COCOA COLLAGEN POWER PLUS + DETOX FOOT PATCH 50SEN+ GOLD SLIMMING PATCH 60 SEN.....   Tue 28 Apr 2009, 11:51 pm

Delivery 28/4/09


COD : 2 KARTON (16 set Cocoa Collagen + 4 Set Stoo Tey) ~K. Mahani,Kangar,Perlis.

COD : 1 set Cocoa Collagen ~Hafiza,Simpang Empat,Perlis.

POS EKSRES LX506618838MY : MIOR~Illa, Simpang Ampat, Penang.

tq..tq...


hidup kena enjoy!! hidup kena enjoy!! hidup kena enjoy!! hidup kena enjoy!! hidup kena enjoy!!
Back to top Go down
View user profile
aziemnz
Enterpreneur
Enterpreneur


Number of posts : 563
Age : 40
Registration date : 30/09/2008

PostSubject: Re: ~HARGA BORONG COCOA COLLAGEN POWER PLUS + DETOX FOOT PATCH 50SEN+ GOLD SLIMMING PATCH 60 SEN.....   Tue 28 Apr 2009, 11:56 pm

BERMINAT UTK JD EJEN COCOA COLLAGEN??? HUBUNGI AZIE (STOKIS ) 019-4364480 SEGERA !! PROFIT YG ANDA DAPAT ADALAH SEPERTI DI BAWAH YE....... !

1. JADI EJEN MINIMUM 10 SET 25% DISKAUN.
~MODAL RM450, KEUNTUNGAN RM150!
2. 20 SET DISKAUN 35% DISKAUN.
~MODAL RM780, KEUNTUNGAN RM420!!!

Insya Allah...boleh tambah side income...Modal kecil..UNTUNG BESAR......
Back to top Go down
View user profile
aziemnz
Enterpreneur
Enterpreneur


Number of posts : 563
Age : 40
Registration date : 30/09/2008

PostSubject: Re: ~HARGA BORONG COCOA COLLAGEN POWER PLUS + DETOX FOOT PATCH 50SEN+ GOLD SLIMMING PATCH 60 SEN.....   Wed 29 Apr 2009, 12:09 am

~STOK COCOA COLLAGEN BARU SAMPAI HARI NIE 60 SET...ALHAMDULILLAH 4+ SET DAH TERJUAL BELUM PUN SEMPAT 24 JAM! AGEN2 AZIE DAH NAMPAK HASIL JUALAN CC N ST....KEPADA YG BERMINAT NAK JADI AGEN, JGN TUNGGU LAGI!....Selagi anda hanya melihat dan cemburu dengan kejayaan orang lain sedangkan anda masih bermasalah kewangan, kehidupan anda tidak akan berubah....JOM UBAH KEHIDUPAN KELUARGA ANDA.......~
pleaaaaaase... pleaaaaaase... pleaaaaaase... pleaaaaaase...
Back to top Go down
View user profile
aziemnz
Enterpreneur
Enterpreneur


Number of posts : 563
Age : 40
Registration date : 30/09/2008

PostSubject: Re: ~HARGA BORONG COCOA COLLAGEN POWER PLUS + DETOX FOOT PATCH 50SEN+ GOLD SLIMMING PATCH 60 SEN.....   Sun 03 May 2009, 5:40 pm

Delivery 30/4/09


POS REGISTER CD130798723MY : 1 KARTON Cocoa Collagen ~Fuzie,Sandakan,Sabah.

POS REGISTER CD130798768MY : 1 KARTON Cocoa Collagen ~ Suzie,Labuan,Sabah.

ABX CURIER 1421846554 : 1 SET GLYCO + MIOR ~ Norli,Sg Udang, Melaka.

COD : 1 SET Cocoa Collagen~Hafiza, Simpang Empat, Perlis.

tq..tq...


hidup kena enjoy!! hidup kena enjoy!! hidup kena enjoy!! hidup kena enjoy!! hidup kena enjoy!!
Back to top Go down
View user profile
aziemnz
Enterpreneur
Enterpreneur


Number of posts : 563
Age : 40
Registration date : 30/09/2008

PostSubject: Re: ~HARGA BORONG COCOA COLLAGEN POWER PLUS + DETOX FOOT PATCH 50SEN+ GOLD SLIMMING PATCH 60 SEN.....   Tue 05 May 2009, 1:40 pm

BERMINAT UTK JD EJEN COCOA COLLAGEN??? HUBUNGI AZIE (STOKIS ) 019-4364480 SEGERA !! PROFIT YG ANDA DAPAT ADALAH SEPERTI DI BAWAH YE....... !

1. JADI EJEN MINIMUM 10 SET 25% DISKAUN.
~MODAL RM450, KEUNTUNGAN RM150!
2. 20 SET DISKAUN 35% DISKAUN.
~MODAL RM780, KEUNTUNGAN RM420!!!


KTM CURIER (SEMENANJUNG SAHAJA) ~ RM15 UTK 10 SET .


Insya Allah...boleh tambah side income...Modal kecil..UNTUNG BESAR......
Back to top Go down
View user profile
aziemnz
Enterpreneur
Enterpreneur


Number of posts : 563
Age : 40
Registration date : 30/09/2008

PostSubject: Re: ~HARGA BORONG COCOA COLLAGEN POWER PLUS + DETOX FOOT PATCH 50SEN+ GOLD SLIMMING PATCH 60 SEN.....   Fri 22 May 2009, 1:39 pm

Delivery 15/5/09

COD : 10 SET (1 karton) COCOA COLLAGEN ~ Kak Rahamat, Taman Jublee,Penang.


hidup kena enjoy!! hidup kena enjoy!! hidup kena enjoy!! hidup kena enjoy!! hidup kena enjoy!!
Back to top Go down
View user profile
aziemnz
Enterpreneur
Enterpreneur


Number of posts : 563
Age : 40
Registration date : 30/09/2008

PostSubject: Re: ~HARGA BORONG COCOA COLLAGEN POWER PLUS + DETOX FOOT PATCH 50SEN+ GOLD SLIMMING PATCH 60 SEN.....   Fri 22 May 2009, 1:42 pm

Delivery 18/5/09

COD : 2 SET COCOA COLLAGEN ~ Kak Illa, Simpang Empat,Penang.


hidup kena enjoy!! hidup kena enjoy!! hidup kena enjoy!! hidup kena enjoy!! hidup kena enjoy!!
Back to top Go down
View user profile
aziemnz
Enterpreneur
Enterpreneur


Number of posts : 563
Age : 40
Registration date : 30/09/2008

PostSubject: Re: ~HARGA BORONG COCOA COLLAGEN POWER PLUS + DETOX FOOT PATCH 50SEN+ GOLD SLIMMING PATCH 60 SEN.....   Fri 22 May 2009, 1:43 pm

Delivery 20/5/09

ABX CURIER 1421846786 : 1 SET COCOA COLLAGEN ~ Hayati,Masjid Tanah,Melaka.


hidup kena enjoy!! hidup kena enjoy!! hidup kena enjoy!! hidup kena enjoy!! hidup kena enjoy!!
Back to top Go down
View user profile
aziemnz
Enterpreneur
Enterpreneur


Number of posts : 563
Age : 40
Registration date : 30/09/2008

PostSubject: Re: ~HARGA BORONG COCOA COLLAGEN POWER PLUS + DETOX FOOT PATCH 50SEN+ GOLD SLIMMING PATCH 60 SEN.....   Fri 22 May 2009, 1:44 pm



RETAIL PRICE :
RM 260 (1 bar) - utk 4 bulan kegunaan
RM 130 (1/2 bar) - utk 2 bulan kegunaan
RM 70 (1/4 bar) - utk 1 bulan kegunaan
RM40 (1/8 bar) - utk kegunaan 2 minggu



NOW OFFER :
1 BAR ~ RM199 ONLY
1/2 BAR ~ RM100
1/4 BAR ~ RM55


Last edited by aziemnz on Fri 31 Jul 2009, 1:21 am; edited 1 time in total
Back to top Go down
View user profile
aziemnz
Enterpreneur
Enterpreneur


Number of posts : 563
Age : 40
Registration date : 30/09/2008

PostSubject: Re: ~HARGA BORONG COCOA COLLAGEN POWER PLUS + DETOX FOOT PATCH 50SEN+ GOLD SLIMMING PATCH 60 SEN.....   Sat 23 May 2009, 11:56 am

Delivery 22/5/09

COD : 1 SET COCOA COLLAGEN ~ Atikah,Padang Besar,Perlis.


hidup kena enjoy!! hidup kena enjoy!! hidup kena enjoy!! hidup kena enjoy!! hidup kena enjoy!!
Back to top Go down
View user profile
aziemnz
Enterpreneur
Enterpreneur


Number of posts : 563
Age : 40
Registration date : 30/09/2008

PostSubject: Re: ~HARGA BORONG COCOA COLLAGEN POWER PLUS + DETOX FOOT PATCH 50SEN+ GOLD SLIMMING PATCH 60 SEN.....   Sat 23 May 2009, 11:57 am

BERMINAT UTK JD EJEN COCOA COLLAGEN??? HUBUNGI AZIE (STOKIS ) 019-4364480 SEGERA !! PROFIT YG ANDA DAPAT ADALAH SEPERTI DI BAWAH YE....... !

1. JADI EJEN MINIMUM 10 SET 25% DISKAUN.
~MODAL RM450, KEUNTUNGAN RM150!
2. 20 SET DISKAUN 35% DISKAUN.
~MODAL RM780, KEUNTUNGAN RM420!!!


KTM CURIER (SEMENANJUNG SAHAJA) ~ RM15 UTK 10 SET .


Insya Allah...boleh tambah side income...Modal kecil..UNTUNG BESAR......
Back to top Go down
View user profile
aziemnz
Enterpreneur
Enterpreneur


Number of posts : 563
Age : 40
Registration date : 30/09/2008

PostSubject: Re: ~HARGA BORONG COCOA COLLAGEN POWER PLUS + DETOX FOOT PATCH 50SEN+ GOLD SLIMMING PATCH 60 SEN.....   Tue 26 May 2009, 9:35 pm









~COCOA COLLAGEN = RM??..PM ye utk harga offer deboomm!


Last edited by aziemnz on Tue 30 Jun 2009, 2:09 pm; edited 1 time in total
Back to top Go down
View user profile
aziemnz
Enterpreneur
Enterpreneur


Number of posts : 563
Age : 40
Registration date : 30/09/2008

PostSubject: Re: ~HARGA BORONG COCOA COLLAGEN POWER PLUS + DETOX FOOT PATCH 50SEN+ GOLD SLIMMING PATCH 60 SEN.....   Tue 26 May 2009, 9:36 pm

PERFUME AURALIFE IN THE HOUSE!!!















Keistimewaan Produk Auralife :


  • Mempunyai pembuat minyak wangi sendiri (maker)
  • Mempunyai lebih dari 600 pilihan yang di inspirasi dari jenama terkenal dari seluruh dunia.
  • Bahan-bahan dan diformulasikan kebanyakan dari Perancis
  • Keharuman kekal di kulit setanding minyak wangi berjenama. Di baju (fabrik) pula boleh kekal selama beberapa hari.
  • Hanya menggunakan minyak wangi anda akan mendapat satu kaedah rawatan getaran tenaga aura yang di diformulasi, diadun , disuntik aura oleh master yang hebat.
  • Tiada alkohol dan mendapat kelulusan "Sure Halal" serta dipantau oleh Yayasan Dakwah Islam
    Sesuai digunakan semasa solat.

  • Membantu keintiman suami isteri, memberi keyakinan diri, membangkitkan seri wajah , merubah sikap panas baran memberi ketenangan zahir&batin. Mencerdaskan minda dan IQ serta memulihkan tenaga semulajadi.




[size=24]PILIHAN HARUMAN PERFUME AURA :[/size]

001~DELICIOUS-DKNY : DESIRE PELARIS

002~BLACK XS-BULGARI :SERI RELAX

003~ESSENTIAL - LACOASTE : DESIRE PELARIS
004~HYPNOSE-LANCOME : SERI RELAX


005~LONDON FEMME-JENNIFER LOPEZ :DESIRE PELARIS
006~BURBERRY BRIT-BURBERRY : SERI RELAX

007~HUGO MEN-HUGO BOSS: RELAX GENIUS
008~NU WOMEN-YSL : DESIRE PELARIS
009~DESIRE MEN-DUNHILL : RELAX GENIUS
010~POLO BLACK : DESIRE PELARIS
011~TOMMY BOY : RELAX GENUIS
012~ DRAKKAR : DESIRE PELARIS

013~BABY DOLL-YSL: RELAX GENIUS
014~DKNY MEN : RELAX GENIUS
015~ETERNITY MAN CK : RELAX GENIUS

New RELEASE!! CELEBRITY AURALIFE!!

016~ britney spears (relax genius)
017~ kylie minoque (desire pelaris)
018~ maria sharapova (seri relax)
019 ~christina aguilera (seri relax)
020 ~paris hilton (desire pelaris)
021~ victoria beckham (relax genius)
022~ beyonce knowles (relax genius)
023~ david beckham (relax genius)
024~evan mc gregor (desire pelaris)
025 ~antionio banderas (desire pelaris)
026~ tom cruise (desire pelaris)
027~ bratt pitt (desire pelaris)
028~ tiger wood (relax genius)
029~ enrique inglesias (relax genius)
030~ usher (relax genius)



SILA AMBIL PERHATIAN!!
~JANGAN DILANGKAH MINYAK WANGI INI KERANA IA TELAH DISUNTIK DGN AYAT2 SUCI AL-QURAN~

* Buat pertama kalinya ZZ Aura Anak Mami memperkenalkan Minyak Wangi Tanpa Alkohol Dengan Tenaga Getaran Aura.
* Produk ini mendapat logo 'Sure Halal' di bawah pengawasan Syarikat Top Coridor Sdn Bhd
yang dipantau oleh Yayasan Dakwah Islam Malaysia (YADIM)
* Dengan satu semburan membangkitkan Aura dan wangi sepanjang hari
* Gunakan tanpa was-was dan dijamin bersih lagi suci


CARA MENGGUNAKAN PERFUME AURALIFE :
~Calit kat jari manis kiri.Oleskan kan kening kanan diikuti kening kiri.Niat yg elok2.. Insyaalah pasti berseri-seri wajah....~ ngeh3x ngeh3x ngeh3x

Kandungan: 5ml ~Botol Srray
HARGA : RM25/botol ~FREE CURIER!

Sungguh Menjimatkan....!!!

Payment ke :

Maybank~ 107116792019~Md Nizam Zainal


CIMB~ 09020127456529~Md Nizam Zainal (usbend Azie)

PM Address atau sms Azie 019-4961974
YM :nizamz30


APAKAH TENAGA GETARAN AURA??????





Nasma Aura

Dari BLOG MASTER HAZIL (my teacher ),thank you very much.

Alam dijadikan berpasang-pasangan. Ia adalah karya Hukum Pasangan ciptaan Yang Maha Esa. Lelaki dan perempuan, siang dan malam, luar & dalam, baik & buruk, dosa & pahala dan sebagainya.

Firman Allah yang bermaksud:

Maha suci Tuhan yang telah mnciptakan pasangan-pasangan semuanya, baik dari apa yang ditumbuhkan oleh bumi dan dari diri mereka maupun dari apa yang tidak mereka ketahui.

– Surah Yassin ayat 36.

Dari hakikat realiti fizika.. kita mengenal dan faham akan fakta pasangan ini kerana ia jelas lagi nyata. Dari sudut hakikat metafizika pula, ia perlu direnung dengan mendalam dengan mata hati dan jiwa. Tubuh adalah fizika, pasangannya adalah tubuh astral yang tidak nampak. Tubuh astral ini juga dinamakan NASMA iaitu aura.

Dalam terminalogi kerohanian (islam), nasma hadir bersama tubuh fizik sebagai wap-wap air atau lapisan nipis udara (angin) pada tubuh tersebut. Secara kiasnya umpama kehadiran haruman (metafizik) pada bunga (fizik) atau cahaya /panas (metafizik) pada api (fizik).

Dalam kamus arab, perkataan nasma bermakud ‘jiwa; orang’ manakala dalam translasi inggerisnya pula bermaksud ‘a soul’. Dan SOUL adalah RUH. Renung-renungkan…

Dalam surah Al Mu’minuun ayat 17, Firman Allah yang bermaksud:

Dan sesungguhnya Kami telah menciptakan di atas kamu tujuh buah jalan dan Kami tidaklah lengah terhadap ciptaan (kami).

Dalam tafsiran ayat ini, kitab tafsir menyentuh maksud ‘tujuh buah jalan’ sebagai kejadian langit yang 7 lapis kerana ayat yang seterusnya (ayat 18) menyatakan tentang ‘air dari langit’. Namun dalam surah ini juga dari ayat 12 hingga 16 menceritakan perkembangan kejadian manusia dan kehidupannya di akhirat. Asal kita dari tanah, saripati air mani pada rahim, seterusnya menjadi segumpal darah, lalu segumpal daging, lalu tulang hingga “Kami jadikan dia makhluk yang (berbentuk) lain. Maka Maha Sucilah Allah, Pencipta Yang Paling Baik” - petikan ayat 14. Maha hebat susunan cerita dalam surah ini menjadikan ayat 17 tersebut sebagai penghubung antara ‘kejadian manusia’ dan ‘kejadian langit & isi bumi’. Seolah suatu RAHSIA untuk kita renungkan antara hubungan atau persamaan kejadian kita dan langit. Mungkinkah:

7 buah jalan itu bermaksud lata’if (chakra) atau lapisan nasma (aura) yang dalam ilmu lain menyatakan ianya ada 7 .
nasma bermaksud jiwa @ roh - suatu makhluk metafizik seperti juga sifatnya angin, udara, awan seperti yang terdapat pada kejadian langit.
‘makhluk yang (berbentuk) lain’ - mungkinkah maksudnya ROH @ jiwa?


Wallahualam. Renung-renungkan….





[size=16]Ini lah AURA dan CHAKRA yang ada pada setiap individu.

HURAIAN GAMBAR DI ATAS :


Antara fakta menarik ttg CHAKRA

1. Terdapat 7 CHAKRA iaitu 7 PUSAT TENAGA pada badan manusia.

2. Setiap CHAKRA mewakili WARNA2 tertentu kerana ia merakam gelombang 7 spektrum warna dari cahaya matahari.

3. Terdapat 88 000 chakra berada pada manusia yang mmpunyai peranan dalam sistem tenaga.

4. 7 chakra yang UTAMA berada selari dengan tulang belakang dan vertical axis pada bhgn depan badan.

5.Setiap chakra mempunyai peranan yang tersendiri dlm pelbagai aspek JIWA DAN MINDA.

Antara fakta menarik ttg AURA

1. Terdapat 7 LAPISAN AURA yang mengelilingi tubuh manusia berbentul bujur telur

2. AURA ini dipengaruhi oleh MINDA dan FIZIKAL seseorang itu dan juga boleh dipengaruhi oleh PERSEKITARAN samada positif atau negatif.

3. AURA yang sihat dan tidak bocor akan bertindak sebagai perisai kepada individu

4. Ketidakseimbangan tenaga pada CHAKRA akan memberi kesan kepada AURA dan menyebabkan kesihatan mental dan emosi seseorang terjejas

5. AURA juga mempunyai 7 warna yang sama dengan CHAKRA.
[/size]


Last edited by aziemnz on Fri 31 Jul 2009, 2:39 am; edited 7 times in total
Back to top Go down
View user profile
aziemnz
Enterpreneur
Enterpreneur


Number of posts : 563
Age : 40
Registration date : 30/09/2008

PostSubject: Re: ~HARGA BORONG COCOA COLLAGEN POWER PLUS + DETOX FOOT PATCH 50SEN+ GOLD SLIMMING PATCH 60 SEN.....   Tue 26 May 2009, 9:37 pm

Delivery 26/5/09

ABX CURIER 1421846764 : 1 Lemon Slimming Drink ~ Fatimah,Taman Siswa,Jitra,Kedah.

COD : 1 SET COCOA COLLAGEN + GlycoCream + GlycoSpirulina~ Hafiza, Simpang Empat, Perlis.


hidup kena enjoy!! hidup kena enjoy!! hidup kena enjoy!! hidup kena enjoy!! hidup kena enjoy!!
Back to top Go down
View user profile
aziemnz
Enterpreneur
Enterpreneur


Number of posts : 563
Age : 40
Registration date : 30/09/2008

PostSubject: Re: ~HARGA BORONG COCOA COLLAGEN POWER PLUS + DETOX FOOT PATCH 50SEN+ GOLD SLIMMING PATCH 60 SEN.....   Tue 26 May 2009, 9:44 pm

TESTIMONI PERFUME AURALIFE :

Quote :
"Selepas menggunakan minyak wangi aura kawan saya menegur bau yang mereka bau dari saya yang berlainan setiap hari. Mereka hairan kenapa saya mampu pakai minyak wangi yang berlainan setiap hari, tetapi setelah mereka tahu harganya mereka pun menggunakannya dan perkenalkan kepada kawan yang lain. Secara tak sengaja saya menjadi usahawan dan meraih pendapatan 4 angka sebulan" - En Sham


Quote :
"Wow!!! Very interesting. Pertama kali saya jumpa produk minyak wangi yang mempunyai energy yang luar biasa, memberi kesan cepat dan berpanjangan. Tidak lagi rasa letih dan penat apabila saya bersukan" - Prof. Hifni Baharuddin



Last edited by aziemnz on Fri 31 Jul 2009, 1:52 am; edited 1 time in total
Back to top Go down
View user profile
aziemnz
Enterpreneur
Enterpreneur


Number of posts : 563
Age : 40
Registration date : 30/09/2008

PostSubject: Re: ~HARGA BORONG COCOA COLLAGEN POWER PLUS + DETOX FOOT PATCH 50SEN+ GOLD SLIMMING PATCH 60 SEN.....   Thu 11 Jun 2009, 10:50 am


PELAN PENDAPATAN PERFUME AURALIFE!! JOM TAMBAH DUIT POKET ANDA DGN MODAL HANYA RM240!!




Last edited by aziemnz on Fri 31 Jul 2009, 2:03 am; edited 4 times in total
Back to top Go down
View user profile
aziemnz
Enterpreneur
Enterpreneur


Number of posts : 563
Age : 40
Registration date : 30/09/2008

PostSubject: Re: ~HARGA BORONG COCOA COLLAGEN POWER PLUS + DETOX FOOT PATCH 50SEN+ GOLD SLIMMING PATCH 60 SEN.....   Thu 11 Jun 2009, 10:54 am



~COCOA COLLAGEN = RM59.90.....PM @ SMS UTK TAHU HARGA + DELIVERY !!






~STOO TEY CAFE = RM19.90....PM @ SMS UTK TAHU HARGA + DELIVERY !!


yahuu!!! yahuu!!! yahuu!!! yahuu!!! yahuu!!! yahuu!!!


Last edited by aziemnz on Sun 06 Sep 2009, 9:45 am; edited 2 times in total
Back to top Go down
View user profile
aziemnz
Enterpreneur
Enterpreneur


Number of posts : 563
Age : 40
Registration date : 30/09/2008

PostSubject: Re: ~HARGA BORONG COCOA COLLAGEN POWER PLUS + DETOX FOOT PATCH 50SEN+ GOLD SLIMMING PATCH 60 SEN.....   Thu 11 Jun 2009, 10:56 am



RETAIL PRICE :
RM 260 (1 bar) - utk 4 bulan kegunaan
RM 130 (1/2 bar) - utk 2 bulan kegunaan
RM 70 (1/4 bar) - utk 1 bulan kegunaan
RM40 (1/8 bar) - utk kegunaan 2 minggu



NOW OFFER :
1 BAR ~ RM199 ONLY!!
1/2 BAR ~ RM100
1/4 BAR ~ RM55


Last edited by aziemnz on Sun 26 Jul 2009, 5:46 pm; edited 1 time in total
Back to top Go down
View user profile
aziemnz
Enterpreneur
Enterpreneur


Number of posts : 563
Age : 40
Registration date : 30/09/2008

PostSubject: Re: ~HARGA BORONG COCOA COLLAGEN POWER PLUS + DETOX FOOT PATCH 50SEN+ GOLD SLIMMING PATCH 60 SEN.....   Thu 11 Jun 2009, 11:00 am





HARGA :RM49.90 (30sachet)............PM @ SMS UTK TAHU HARGA + DELIVERY !!


Last edited by aziemnz on Sun 06 Sep 2009, 9:46 am; edited 1 time in total
Back to top Go down
View user profile
aziemnz
Enterpreneur
Enterpreneur


Number of posts : 563
Age : 40
Registration date : 30/09/2008

PostSubject: Re: ~HARGA BORONG COCOA COLLAGEN POWER PLUS + DETOX FOOT PATCH 50SEN+ GOLD SLIMMING PATCH 60 SEN.....   Thu 11 Jun 2009, 11:01 am

Produk yang hangat di pasaran masa kini!!!!


PEK PERCUBAAN :

5 peket - RM 50

7 Peket - RM 70
10 Peket - RM 100

BELI 3 KOTAK = RM450 FREE CURIER FREE AHLI FREE COCOA COLLAGEN 1 BOX !!


PEGHANTARAN PERCUMA !



yahuu!!! yahuu!!! yahuu!!! yahuu!!! yahuu!!!

Back to top Go down
View user profile
aziemnz
Enterpreneur
Enterpreneur


Number of posts : 563
Age : 40
Registration date : 30/09/2008

PostSubject: Re: ~HARGA BORONG COCOA COLLAGEN POWER PLUS + DETOX FOOT PATCH 50SEN+ GOLD SLIMMING PATCH 60 SEN.....   Tue 30 Jun 2009, 2:06 pm

BERMINAT UTK JD EJEN COCOA COLLAGEN??? HUBUNGI AZIE (STOKIS ) 019-4364480 SEGERA !! PROFIT YG ANDA DAPAT ADALAH SEPERTI DI BAWAH YE....... !

1. JADI EJEN MINIMUM 10 SET 25% DISKAUN.
~MODAL RM450, KEUNTUNGAN RM150!
2. 20 SET DISKAUN 35% DISKAUN.
~MODAL RM780, KEUNTUNGAN RM420!!!




Insya Allah...boleh tambah side income...Modal kecil..UNTUNG BESAR......
Back to top Go down
View user profile
aziemnz
Enterpreneur
Enterpreneur


Number of posts : 563
Age : 40
Registration date : 30/09/2008

PostSubject: Re: ~HARGA BORONG COCOA COLLAGEN POWER PLUS + DETOX FOOT PATCH 50SEN+ GOLD SLIMMING PATCH 60 SEN.....   Mon 27 Jul 2009, 12:00 pm

Delivery Julai 09

16/7/09
COD : 20 set Cocoa Collagen~ Kak Rahamat, Tmn Jublee, Penang.
COD : 5 set Cocoa Collagen ~ Kak Eilla, Simpang Ampat, Penang.

17/7/09
POSLAJU EN : 1 Bar MIOR ~ Fatimah, Jitra, Kedah.

21/7/09
COD : 1 set Cocoa Collagen ~ Atikah, Padang Besar,Perlis.
COD : 1/4 MIOR ~ Ida, Permatang Pauh, Penang.
COD : 1/4 MIOR ~ Ezza, Permatang Pauh, Penang.

23/7/09
POSLAJU EN077010242MY : 1 set Cocoa Collagen ~ Rusliza, Nilai, N.9
POSLAJU EN231957004MY : 1 ktk Lemon Slimming Drink ~ Rusliza, Nilai, N.9.

25/7/09
POS EKSPRESS LX518371495MY : 7 peket JM5 (trial) ~ Ida, Mantin, N.9.



hidup kena enjoy!! hidup kena enjoy!! hidup kena enjoy!! hidup kena enjoy!! hidup kena enjoy!!
Back to top Go down
View user profile
aziemnz
Enterpreneur
Enterpreneur


Number of posts : 563
Age : 40
Registration date : 30/09/2008

PostSubject: Re: ~HARGA BORONG COCOA COLLAGEN POWER PLUS + DETOX FOOT PATCH 50SEN+ GOLD SLIMMING PATCH 60 SEN.....   Tue 28 Jul 2009, 12:18 pm

Delivery Julai 09

27/7/09
POS EKSPRESS LX518371487MY : 1/4 MIOR~ Azita, Arau, Perlis.
POSLAJU EN203968350MY : 1 set Cocoa Collagen + 7 pkt JM5 (Trial)~ Norhana, Masjid tanah, Melaka.




hidup kena enjoy!! hidup kena enjoy!! hidup kena enjoy!! hidup kena enjoy!! hidup kena enjoy!!
Back to top Go down
View user profile
aziemnz
Enterpreneur
Enterpreneur


Number of posts : 563
Age : 40
Registration date : 30/09/2008

PostSubject: Re: ~HARGA BORONG COCOA COLLAGEN POWER PLUS + DETOX FOOT PATCH 50SEN+ GOLD SLIMMING PATCH 60 SEN.....   Thu 30 Jul 2009, 5:55 pm

Delivery Julai 09

30/7/09
POSLAJU EN077010211MY : 1 set Cocoa Collagen + 2 kotak LSD~ Rusliza, Nilai, N.9.




hidup kena enjoy!! hidup kena enjoy!! hidup kena enjoy!! hidup kena enjoy!! hidup kena enjoy!!
Back to top Go down
View user profile
aziemnz
Enterpreneur
Enterpreneur


Number of posts : 563
Age : 40
Registration date : 30/09/2008

PostSubject: Re: ~HARGA BORONG COCOA COLLAGEN POWER PLUS + DETOX FOOT PATCH 50SEN+ GOLD SLIMMING PATCH 60 SEN.....   Fri 31 Jul 2009, 3:06 pm

Delivery Julai 09

31/7/09
COD : 10 set (1 karton) Cocoa Collagen + 3 kotak ST~ Kak Eilla, Simpang Ampat, Penang.




hidup kena enjoy!! hidup kena enjoy!! hidup kena enjoy!! hidup kena enjoy!! hidup kena enjoy!!
Back to top Go down
View user profile
aziemnz
Enterpreneur
Enterpreneur


Number of posts : 563
Age : 40
Registration date : 30/09/2008

PostSubject: Re: ~HARGA BORONG COCOA COLLAGEN POWER PLUS + DETOX FOOT PATCH 50SEN+ GOLD SLIMMING PATCH 60 SEN.....   Sun 02 Aug 2009, 1:28 am

- 100% SAFE & CHEMICAL FREE





BARU!! CYLEINA ORGANIC SOAP

SABUN ORGANIK CYLEINA DIPERBUAT DARIPADA BAHAN-BAHAN TUMBUHAN DAN BUAH2AN YANG DITANAM SECARA ORGANIK. IANYA BEBAS DARIPADA RACUN SERANGGA, BAHAN KIMIA DAN PEWARNA.

IANYA DIBUAT DENGAN CARA PROSES PEMBEKUAN TRADISIONAL. IANYA JUGA BEBAS DARI PARABEN DAN BAHAN KIMIA SABUN.

Harga Sabun:
Semua Jenis RM20.00/bar
NOW OFFER : RM18/ bar

WHY CYLEINA SOAP?

Cyleina sets the standard of ORGANIC soaps in local production and distribution.Cyleina only uses the finest and most natural ingredients that we could possibly find in the creation of these healthy soaps and we make sure that the quality is always the best for your skin!

Cyleina Organic soaps are hand made with the traditional cold-process method and utilize whole or organic(this means grown without pesticides) herbs,organic jasmine rice, aromatherapy
grade pure essential oils and exotic nut and fruit oils such as organic rice bran, and grape seed or rich, nourishing butters such as organic shea, organic cocoa and honey, which add vital moisturizing properties to the characteristically creamy, luxurious lather of our natural hand made soaps- free of harmful chemicals, preservatives, and colorants.

This explains why your skin just feels amazing after each use.Cyleina assures you that you always feel that way because CYLEINA IS SKIN CONFIDENCE!

Enjoy your cyleina experience! hoorey!! hoorey!! hoorey!!

*Cyleina soaps are free of paraben preservatives, and soap hardeners.


1. BLACK PEARL ORGANIC SOAP - THE MOST POPULAR SOAP AMONG CYLEINA ORGANIC SOAP RANGE!



Cyleina Organic Black pearl inspired soap made from the finest high grade quality of Arbutin, collagen oil, licorice and Vitamins C & E. Only the best ingredients that mother nature can give are used in this exquisite creation.
Weight : 45 gms
What does it do?
•arbutin and licorice in the black pearl whiten skin tone instantly!
•lightens dark spots caused by sun exposure and pimple scars
•Effective in lightening dark underarms and inner thighs caused by imbalanced hormones, chemical burns from deodorants
•delays wrinkle formation with its collagen content
•safe, gentle and will not sting
•see results as early as first use

2. RICE BRAN ORGANIC SOAP - VERY POPULAR!!



A source of vitamin E complex, antioxidants and other micronutrients to help fight free radicals and combat the effects of aging. Rice bran's natural enzyme will helps to dissolve dead skin & blemishes, while retaining moisture. Rice Bran Treatment Bar is best for skin allergies with anti-bacterial, whitening, and deodorizing properties. Healthy white and flawless skin is the promise of rice bran soap by cyleina! Rice bran enzyme heals skin allergies, disinfects pimples, smoothens the texture of your skin and exfoliates dead skin cells making you totally skin confident! This is one of the best soaps you could ever try! See results & feel it working as early as the first day of use. Guaranteed to exceed your expectations!
Weights : 125gms
Ingredients: Palm Oil (Elaeis Guineensis), Coconut oil (CocosNucifera), Water (Aqua),Brown sugar, Lavender oil,Geranium oil, Grapefruit seed extract, Rosemary oil, Acapulco Rice bran enzyme, Palmarosa oil, Maychang oil, Silk powder, Benzoin oil,Cedar wood oil, Mineral water(nigari), Soy bean extract
What does it do?
•Whitens Skin Tone Instantly
•Lightens Dark Spots & Pimple Scars
•Effective in Lightening Underarms and Inner Thights
•Heals Skin Allergies & Disinfects Pimples
•Exfoliates Dead Skin Cells & Smoothens the Texture of Your Skin
Recommendation: For healthy white and flawless skin is the promise of rice bran soap by cyleina!Heals skin allergies, disinfects pimples, smoothens the texture of your skin and exfoliates dead skin cells making you totally skin confident.

3. KOJIC ORGANIC SOAP

Kojic soap is a powerful anti-oxidant with pure natural whitening agents, this triple action skin whitening soap ensures a clear, smooth even toned complexion. It helps repair existing skin damage, preventing wrinkles that are signs of skin ageing, and improve the overall condition of the skin leaving it more vibrant healthier glow.

Kojic acid was discovered as a natural product derived from a mushroom in Japan. This is considered a very important ingredient in cosmetics because of its medicinal properties. It has been successfully used to lighten pigment spots and skin discoloration and considered as a popular inhibitor for melanin. At present, it is used in various kinds of cosmetic therapies for pimples, freckles, acne, sunburn, eczema, skin blemishes and other skin problems


4. GRAPESEED ORGANIC SEED - CONTAINS GLUTATHIONE FOR SKIN WHITENING!!



Grape seeds contain antioxidants which fight free radicals that damage the skin. It is a preferred cosmetic ingredient for damaged and stressed tissues, possessing regenerative and restructuring qualities which allow a better control of skin moisturization. It can help skin retain the normal structure of cells.
Enjoy the restorative property of grape seed extract with Cyleina Organic Grapeseed extract Soap. Now infused with glutathione compound for skin whitening effect!
Weight : 125gms
Ingredients: Grapeseed extract,Saponified oils of calendula infused olive, castor, & cocoa butter; glutathione compound,Peru balsam essential oils


5. TOMATO ORGANIC SOAP



Tomatoes have high vitamin content and are a rich source of the antioxidant nutrient, lycopene. This is the red pigment contained in tomatoes. Lycopene counter the ageing effects on the skin, by cutting out the number of free radicals in your body.
Capture the health benefits of tomato to your skin by using CYLEINA ORGANIC TOMATO SOAP! Made from red and ripe organically grown tomatoes, CYLEINA ORGANIC TOMATO SOAP counters oily skin by absorbing surplus oil. The tonic benefits of tomato deeply cleanses and tightens the pores. Alpha-Hydroxy Acids found in tomato helps get rid of pimples and acne through its gentle exfoliating action and this also results to getting your cheeks a rosy hue and your body a fair glow

A whitening soap with cellular balancing properties good for blemished skin. Rich in Alpha Hydroxy Acids (AHA), which fights the formation of wrinkles. Especially formulated for those who have oily skin with large pores.
Tomatoes have high vitamin content and are a rich source of the antioxidant nutrient, lycopene. This is the red pigment contained in tomatoes. Lycopene counter the ageing effects on the skin, by cutting out the number of free radicals in your body.
Weight: 125gms
Capture the health benefits of tomato to your skin by using this soap. Made from red and ripe organically grown tomatoes, it counters oily skin by absorbing surplus oil. The tonic benefit of tomato deeply cleanses and tightens the pores. Alpha-Hydroxy Acids found in tomato helps get rid of pimples and acne through its gentle exfoliating action and this also results to getting your cheeks a rosy hue and your body a fair glow!
=contains rich tomato extract that is rich in AHA(Alpha Hydroxy Acids), peels dead skin cells and speeds up cell renewal. great for drying acne

Recommendation: Oily skin with big pores and pimples-prone skin


6. STRAWBERRY ORGANIC SOAP



A mild whitening soap blended with strawberry fruit to counter act sunburned and heavily blemished skin. Poppy seeds serve as a scrub, which exfoliates dry and patched skin. Continuous usage will make skin soft and smooth.
Strawberry's heart-shaped silhouette is the first clue that this fruit is good for you. Anthocyanins, the pigments that give strawberries their characteristic deep red color, are powerful antioxidants that have anti-inflammatory properties which help protect cells from free radical damage.
Weight: 125gms
A cup of sliced strawberries contains as much vitamin C as one cup of orange juice, and vitamin C is essential for maintaining strong connective tissue in skin. In other words, strawberries may help keep your skin plump and healthy and stave off wrinkles.
Strawberry is a scrub bar made from Baguio strawberries sprinkled with poppy seeds for added exfoliation. Great for sloughing sun burnt skin and in fast skin whitening.

Recommendation: blemished skin
Back to top Go down
View user profile
aziemnz
Enterpreneur
Enterpreneur


Number of posts : 563
Age : 40
Registration date : 30/09/2008

PostSubject: Re: ~HARGA BORONG COCOA COLLAGEN POWER PLUS + DETOX FOOT PATCH 50SEN+ GOLD SLIMMING PATCH 60 SEN.....   Sun 02 Aug 2009, 1:30 am

Testimonial - Cyleina Organic Soap


Quote :

Originally Posted by bluebear

Hi Sofi J

Yup, sy da lama juga la guna sabun nih. Susah la nak dapat kdg2 sb sabun ni pre order selalunya.

Sabun ni x mengelupas and x ada side effect. Makin elok ada ler hehe. Sy pernah post my posting kat thread ketrampilan wanita kot pasal jerawat n bekas2 jerawat. Before this....aiyoooo mcm nightmare je muka ku ini. Maklumlah, masa dulu x geti jaga pastu main cincai aje sapu tah apa2. Bila da masuk U ni, down gak la sb tgk muka mcm tar jalan tuh, jerawat jgn cakap la...hehe...x cukup jari tangn nak mengiranya. Then saya pakai Cyleina ni (Rice Bran) hehehehe......muka sy ....dah licin woo. Sy x pakai lg dah apa2 cream, cukup dgn sabun dgn sun block jer kekeke...jimat3.

Memula pakai tu. mcm sceptical gak la, yela bleh ker benda2 murah ni berkesan, even yg mahal2 pun kdg2 x jalan, tp da lama2 waa.....words can't describe la. Kena cube dulu baru taw. Skrg ni nak try plak tomato (saja2 beralih angin). Sb sy ni putih. kalau dapat pipi pinkish2 gitew sti best. Tomamto ada lycopene. Tu yg nak try pula tu hehehe. Dulu x yah pakai blusher sb muka sy ni mmg dah sedia 'merah' sb jerawat2 yg mencanak tu hehe (benci2 bila ingat balik). skrg ni da clear, gatal2 plak nak pinkish2 kan siket pipi tu hehe.





Quote :


Originally Posted by bluebear

Erm maksud sofi mcm healing crisis tu ke? Oh tak ada. Sabun ni dia bkn mcm sabun miracle2 tuh (hope you understand sabun apa yg saya maksudkan), sabun ni macam sabun biasa but best la, x mengeringkan pun muka saya. That's why x ada gelupas2. Dia heal our skin naturally. Abg saya pakai sabun ni kat badan coz dia ada jerawat badan. Now da bertambah baik da, plus bekas2 kesan dia garu2 tu pun da pudar2 sangat but x hilang sepenuhnya lagi coz faham2 ajelah, boys ni kdg2 malas sikit. Berbuih mulut mak saya suh dia gosok kat badan.

Kiranya sabun2 Cyleina ni mmg best lah. x rugi beli pun. harga dia pun x semahal sabun2 laen






Quote :


Originally Posted by shaila

sis...
ila dah try sabun 2...mmg bkesan...2-3 ari pkai dah rase kesan nyr...kulit ila makin licin...yang bagus nyr...kulit tak mengelupas dan merah tak seperti sabun2 lain yang mengelupas dan menjadikan kulit makin nipis...sabun ni sgt bagus....its naturally heals ur skin problem...






Quote :


Originally Posted by ogy_dca

Dah 5 hr pakai sabun rice brand...bestlah....lepas pakai mcm rasa tegang2 skit kulit...licin dan sgt lembut...
pastu muka g yg berminyak sgt2 ni pun...dh kurang minyaknya....harap2 sesuailah sabun ni dgn kita..


Back to top Go down
View user profile
aziemnz
Enterpreneur
Enterpreneur


Number of posts : 563
Age : 40
Registration date : 30/09/2008

PostSubject: Re: ~HARGA BORONG COCOA COLLAGEN POWER PLUS + DETOX FOOT PATCH 50SEN+ GOLD SLIMMING PATCH 60 SEN.....   Mon 03 Aug 2009, 6:56 pm

DELIVERY 3/08/09

POSLAJU EN077010199MY : 2 Set Cocoa Collagen~ Farizah, Gemas, N.9




hidup kena enjoy!! hidup kena enjoy!! hidup kena enjoy!! hidup kena enjoy!!
Back to top Go down
View user profile
aziemnz
Enterpreneur
Enterpreneur


Number of posts : 563
Age : 40
Registration date : 30/09/2008

PostSubject: Re: ~HARGA BORONG COCOA COLLAGEN POWER PLUS + DETOX FOOT PATCH 50SEN+ GOLD SLIMMING PATCH 60 SEN.....   Tue 04 Aug 2009, 2:59 pm

DELIVERY 4/08/09

POSLAJU EN077010185MY : 1 Set GLYCO Skincare~ Sherina, Alor Setar, Kedah.

POS REGISTER CD130798913MY : 3 Set Cocoa Collagen ~ Eilla, Simpang Ampat, Penang.

COD : 1 Bar MIOR + GC + GS ~ Izza, Simpang Empat, Perlis.


hidup kena enjoy!! hidup kena enjoy!! hidup kena enjoy!! hidup kena enjoy!!
Back to top Go down
View user profile
aziemnz
Enterpreneur
Enterpreneur


Number of posts : 563
Age : 40
Registration date : 30/09/2008

PostSubject: Re: ~HARGA BORONG COCOA COLLAGEN POWER PLUS + DETOX FOOT PATCH 50SEN+ GOLD SLIMMING PATCH 60 SEN.....   Thu 06 Aug 2009, 4:32 pm

DELIVERY 5/08/09

COD : 17 Set Cocoa Collagen + 9 Kotak ST~ Mahani, Kangar, Perlis.


hidup kena enjoy!! hidup kena enjoy!! hidup kena enjoy!! hidup kena enjoy!!
Back to top Go down
View user profile
aziemnz
Enterpreneur
Enterpreneur


Number of posts : 563
Age : 40
Registration date : 30/09/2008

PostSubject: Re: ~HARGA BORONG COCOA COLLAGEN POWER PLUS + DETOX FOOT PATCH 50SEN+ GOLD SLIMMING PATCH 60 SEN.....   Thu 06 Aug 2009, 4:43 pm

DELIVERY 6/08/09

RD345768365MY : 1 box Lemon Slimming Drink~ Rusliza, Nilai, N.9.





hidup kena enjoy!! hidup kena enjoy!! hidup kena enjoy!!
Back to top Go down
View user profile
aziemnz
Enterpreneur
Enterpreneur


Number of posts : 563
Age : 40
Registration date : 30/09/2008

PostSubject: Re: ~HARGA BORONG COCOA COLLAGEN POWER PLUS + DETOX FOOT PATCH 50SEN+ GOLD SLIMMING PATCH 60 SEN.....   Fri 07 Aug 2009, 12:47 pm


JOM JOIN AURALIFE!! HANYA RM240!! CARI 1 KAKI BAWAH ANDA,ANDA AKAN DAPAT RM50!!! HANYA PERLU CARI 5 KAKI BAWAH ANDA, DAH BALIK MODAL......


yahuu!!! yahuu!!! yahuu!!! yahuu!!!
Back to top Go down
View user profile
aziemnz
Enterpreneur
Enterpreneur


Number of posts : 563
Age : 40
Registration date : 30/09/2008

PostSubject: Re: ~HARGA BORONG COCOA COLLAGEN POWER PLUS + DETOX FOOT PATCH 50SEN+ GOLD SLIMMING PATCH 60 SEN.....   Fri 07 Aug 2009, 12:47 pm


Produk SLIMMING yang hangat di pasaran masa kini!!!! JUSMATE 5- FORMULA DR ROZMEY!

Terbukti berulang kali,TERBAIK!!!

No.1 paling berkesan

Mate 5 paling laris!!!


bertindak mengurangkan berat badan tanpa rasa lapar, keletihan, senaman, kesakitan & tiada kegemukan semula

100% semulajadi selamat

MAL08080413TC







PEK PERCUBAAN :

5 peket - RM 50

7 Peket - RM 70

10 Peket - RM 100


BELI 3 KOTAK = RM450 FREE CURIER FREE AHLI FREE COCOA COLLAGEN 1 BOX !!

PEGHANTARAN PERCUMA !






MEREKA SUDAH MENDAPAT BERAT BADAN IDEAL !!! ANDA BILA LG??



hidup kena enjoy!! hidup kena enjoy!! hidup kena enjoy!! hidup kena enjoy!!
Back to top Go down
View user profile
aziemnz
Enterpreneur
Enterpreneur


Number of posts : 563
Age : 40
Registration date : 30/09/2008

PostSubject: Re: ~HARGA BORONG COCOA COLLAGEN POWER PLUS + DETOX FOOT PATCH 50SEN+ GOLD SLIMMING PATCH 60 SEN.....   Sat 08 Aug 2009, 5:53 pm

DELIVERY 8/08/09

CD155717368MY : 10 Set Cocoa Collagen (1 karton) ~ Farizah, Gemas, N.9.





hidup kena enjoy!! hidup kena enjoy!! hidup kena enjoy!!
Back to top Go down
View user profile
aziemnz
Enterpreneur
Enterpreneur


Number of posts : 563
Age : 40
Registration date : 30/09/2008

PostSubject: Re: ~HARGA BORONG COCOA COLLAGEN POWER PLUS + DETOX FOOT PATCH 50SEN+ GOLD SLIMMING PATCH 60 SEN.....   Tue 11 Aug 2009, 12:06 pm

DELIVERY 10/08/09

POS EKSPRESS LX518371460MY : 1/4 MIOR ~ Fazie, Sandakan, Sabah.





hidup kena enjoy!! hidup kena enjoy!! hidup kena enjoy!!
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




PostSubject: Re: ~HARGA BORONG COCOA COLLAGEN POWER PLUS + DETOX FOOT PATCH 50SEN+ GOLD SLIMMING PATCH 60 SEN.....   

Back to top Go down
 

~HARGA BORONG COCOA COLLAGEN POWER PLUS + DETOX FOOT PATCH 50SEN+ GOLD SLIMMING PATCH 60 SEN.....

View previous topic View next topic Back to top 
Page 3 of 7Go to page : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Pekanrabu :: produk kecantikan, kosmetik dan wangian-
Jump to:  
Free forum | © phpBB | Free forum support | Report an abuse | Create your own blog