HomeFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in
Latest topics

Share | 
 

 kyusoku bihaku~BETTER SUPERWHITE AS A pil pemutih kulit NO1~MOST EFFECTIVE PRODUCT IN THE WORLD (14 HARI DAH BERKESAN)-0133747473/0192197473

View previous topic View next topic Go down 
Go to page : 1, 2, 3, 4, 5  Next
AuthorMessage
durratul
Enterpreneur
Enterpreneur
avatar

Number of posts : 309
Age : 35
Location : GREENWOOD,GOMBAK
Registration date : 22/07/2009

PostSubject: kyusoku bihaku~BETTER SUPERWHITE AS A pil pemutih kulit NO1~MOST EFFECTIVE PRODUCT IN THE WORLD (14 HARI DAH BERKESAN)-0133747473/0192197473   Tue 11 Aug 2009, 2:32 am

KYUSOKU BIHAKU
(pil pemutih dan perawat segala masalah kulit)



~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~~*~*~*~*~*~*~
xperlu botok
xperlu suntik
xperlu buat facial
xperlu pi spa
xperlu guna produk kecantikan lain
xperlu pantang....
xmembahayakan kesihatan
xde kesan sampingan...yang ada cuma kesan positif

~~**~~**~~**~~**~~**~~**~~**~~**~~**~~**~~**~~**~~**~~**~~**~~**~~**~~**~~**~~**~~**

~ PUTIHKAN KULIT MCM AMOI DLM MASA SEBULAN..INSYAALLAH
~ BAGI YANG MALAS NAK GUNA PRODUK KOSMETIK, MEMADAI DGN TELAN PIL INI..SEMUA MASALAH KULIT SELESAI..INSYAALLAH
~ SESUAI UTK SEMUA JENIS KULIT
~ PELABURAN PALING BERBALOI UTK KECANTIKAN ANDA
~ DAH CUBA KOMBINASI INI...SURE DAH XCARIK PRODUK LAIN..

~$~$~$~~$~$~$~$~$~$~$~$~$~$~$~$~$~$$~$$~$~$~$$~$$$~$$~$$~$~

PRICE :
~ KYUSOKU BIHAKU RM150
~ FREE POSLAJU
~ FREE DELIVERY AROUND GOMBAK, BATU CAVES, SETAPAK, SENTUL, WANGSA MAJU, AMPANG, PETALING JAYA..

SMS/CALL :
0133747473 NUYUN
0192197473 ASBEN
www.nuyunbizhouse.com


Last edited by durratul on Thu 21 Oct 2010, 2:28 pm; edited 36 times in total
Back to top Go down
View user profile http://www.nuyunbeautyhouse.com
durratul
Enterpreneur
Enterpreneur
avatar

Number of posts : 309
Age : 35
Location : GREENWOOD,GOMBAK
Registration date : 22/07/2009

PostSubject: kyusoku bihaku~pil pemutih paling berkesan   Tue 11 Aug 2009, 2:35 am

- KYUSOKU BIHAKU / KB –
(means PURE WHITE in Japanese)



FIRST PRODUCT WITHHALAL CERTIFIED
(Glutathione 500mg NACDengan Pure Rosehip Vitamin C 500mg)

Glutathione ialah asid amino yang terdapat dalam kehidupan yang bernyawa. Gluta merupakan anti oksida yang utama kerana ia melindungi tubuh badan dari serangan penyakit & melawan radikal bebas.

Paras Gluta dalam badan akan berkurangan disebabkan pendedahan kepada pencemaran, stress, minuman keras, merokok, factor pemakanan dsb.

NAC (N-Acethyl L-Cysteine) ditambah ke dalam KB untuk memaksimakan keberkesanan Gluta dan mengelakkan Gluta hilang begitu sahaja semasa penyerapan badan.

Glutathione dalam BADAN membantu :-

* Kesulitan hamil & menambah bilangan sperma (untuk lelaki)
* Gejala kanser, HIV, fibroid, alzhemeir, Parkinson, thyroid
* merawat gejala berkaitan paru2 seperti lelah, radang paru2 & emphysema (udara berlebihan dalam paru-paru)
* masalah hati (menyahtoksin nikotin, alkohol)
* keletihan melampau, katarak & masalah mata, diabetes, darah tinggi
* melindungi jantung & merawat kolestrol
* melambatkan penuaan, meningkai system imun, merawat rambut gugur dll

Keberkesanan pada KULIT :-

* Mengecilkan pori-pori & menjadikan kulit lembut, segar & berseri
* Menghindari pigmen serta mengawal & mencegah kesan jerawat
* Jawapan kepada kedutan awal
* Menghasilkan & membaiki DNA
* Membasmi nikotin dalam badan (bagus untuk perokok)

Tiada gejala negatif terdapat pada gluthathion kecuali……pencerahan kulit secara keseluruhan…

"Berapa lama nampak kesan?"

* Light-medium brown skin: 1-3 months
* Dark brown skin: 3-6 months
* Very dark skin: 6-12 months
* Black skin: 18 months minimum and above

Keberkesanan juga bergantung kepada keaktifan kulit, metabolisma badan serta daya serapan usus yang baik…

Kagum melihat celebriti mempunyai kulit yang mulus…???

Inilah jawapan & Juga rahsia tersembunyi kepada “African American beauty”

KB sangat berkesan diambil dengan Pure Rosehips Vitamin C kerana Rosehip mengandungi 10-100 kali vitamin C biasa.

BELI SEKARANG..!!!PENGHANTARAN PERCUMA...!!!!

Produk Istimewa memutihkan kulit disamping meningkatkan daya kesihatan

RM150..!!!

(30 glutha & 30 vit c rosehip) –untuk sebulan

HUBUNGI 017-3123724

EMEL : bjh8762@yahoo.com


Last edited by durratul on Wed 17 Mar 2010, 1:34 am; edited 4 times in total
Back to top Go down
View user profile http://www.nuyunbeautyhouse.com
durratul
Enterpreneur
Enterpreneur
avatar

Number of posts : 309
Age : 35
Location : GREENWOOD,GOMBAK
Registration date : 22/07/2009

PostSubject: Gluta Prime GSH: L-Glutathione   Tue 11 Aug 2009, 2:37 am

GLUTA PRIME~L-GLUTATHIONE



* Anti-oksidan
* Mencerahkan kulit
* Memutihkan kulit


BRAND NEW!! Enhanced!!

Gluta White: TOP 3 AsianWhiteSkin Whitening Produk

Lebih Hebat! Diperbaharui dengan kandungan Glutathione grade AAA. Dipertingkatkan dari White L-Glutathione.
GLUTA PRIME GSH mengandungi kombinasi yang lebih hebat dari bahan terpilih yang terbaik.
L-Glutathione dengan Lipoic Alpha Acis & Vitamin @ (Natrium Ascorbate). 1000mg /capsule, 60 capsule setiap botol.
GLUTA PRIME GSH berkesan sebagai;

-Agen pemutihan kulit
Gluta prime berperanan untuk menukarkan eumelanine atau pigmentasi gelap kepada phaeomelanin atau pigment yang lebih cerah. Eumelanin yang menyebabkan kulit gelap terjadi secara semulajadi, glutathione yang berkualiti pula berperanan menukarkannya kepada phaeomelanin yang membuatkan kulit lebih cerah hari demi hari.

-Agen Anti-Penuaan
Diperlukan dalam pemecahan lemak oxidized dan dalam metabolism karbohidrat. Jika glutathione dalam badan tidak mencukupi keperluan, sel akan cepat mati dan membuatkan sesetengah orang kelihatan lebih tua dari usia dan terdedah kepada toksin yang boleh menyebabkan kanser.

-Agen Penyahtoksin/Anti-Oksidan
Gluta Prime berperanan sebagai anti-toksin yang menghalang radikal bebas didalam tubuh. Glutathione bertugas untuk memproses toksin di dalam badan agar dapat dikumuhkan dengan mudah dari badan.

INFO GLUTA PRIME GSH: L-Glutathione (Must Read)

1.Berapa lama untuk menampakkan hasil selepas menggunakan Gluta Prime?

Sesiapa pun perlu memberikan sedikit masa untuk Gluta Prime bertindak untuk menjadikan kulit lebih cerah. Perubahan awal bergantung pada pengguna, tidak semestinya kulit terus menjadi cerah. Jika anda mempunyai jerawat atau masalah kulit yg lain, Gluta Prime berperanan mengatasi masalah ini dahulu sebelum khasiatnya berfungsi untuk mencerahkan kulit. Proses pencerahan berlaku secara berperingkat seperti berikut;

Kulit cerah hingga sawo matang: 1-3bulan

Kulit gelap: 3-6bulan

2. Seputih mana hasil yang saya boleh dapat?

Tahap awal pengambilan Gluta Prime membolehkan kulit cerah 1-3tona warna. Penggunaan jangka masa panjang membolehkan kulit cerah 5-6 tona warna. Semuanya bergantung kepada bagaimana Gluta Prime sebagai supplement bertindak kepada tubuh badan pengguna.

3. Adakah saya akan putih melepak?

Tidak, pengambilan Gluta Prime tidak akan menjadikan anda putih melepak dalam sekelip mata selepas 1-2minggu pengambilan Gluta Prime kerana kesannya berperingkat dan bukannya drastik.
Sangat mustahil kulit boleh bertukar drastic kepada putih melepak, penggunaan suntikan juga memerlukan masa utk berkesan, ia tidak semudah yang disangkakan. Jika ada produk yang menjanjikan pengguna bertukar menjadi putih melepak sekelip mata, kemungkinan besar produk tersebut mengandungi chemical berbahaya.

4. Kenapa ada orang yang memperoleh kesan dengan cepat dan ada yang mengambil masa yg lama?

Ini semua bergantung pada metabolism badan pengguna yg berbeza, berat badan juga merupakan faktor kenapa sesetengah orang mendapat kesan yang segera, dan sesetengah orang pula agak lambat. Dos pengambilan juga penting; jika anda mempunyai kulit berwarna tan, berat badan 70kg, dan anda hanya mengambil 1biji sehari, sudah pasti anda tidak boleh mengharapkan magik utk Gluta Prime berkesan dalam masa 1-2minggu utk mendapatkan kulit sawo matang.

5. Apakah dos yang sesuai untuk mendapatkan keputusan yg cepat?

20-40mg utk setiap Kilogram Berat badan, setiap hari. Dibahagikan kepada 2-3 dos.

Contoh:

30mg X 60kg (berat badan)= 1800mg

1800mg › Gluta Prime 1000mg/capsule, 2kali sehari.

Jika anda telah mencapai warna kulit yang diingini, anda hanya perlu maintain dengan pengambilan hanya 1capsule sehari.

6. Adakah selamat untuk mengambil Gluta Prime pil dalam dos yang tinggi?

Sudah pasti selamat. Pada asasnya, pengambilan glutathione pada dos yang tinggi lah membolehkan kulit menjadi lebih putih. Gluta Prime L-Glutathione pil juga selamat diamalkan setiap hari kerana fungsi utamanya ialah sebagai master anti-oksidan, immune booster & detoxify. Glutathione larut didalam air, sekiranya diambil secara berlebihan, ia hanya akan dikumuhkan melalui urin.

7. Adakah saya perlu mengambil vitamin C tambahan ketika mengambil Gluta Prime? Mengapa?
Vitamin C sangat penting ketika mengambil Gluta Prime ini kerana membantu Glutathione untuk tetap berada di dalam tubuh & boleh diserap. Peranan Vitamin C adalah untuk reverse proses oxidization bagi membolehkan Glutathione tetap berada dlm keadaan ‘Reduced’️ yang membolehkan kulit menjadi lebih cerah. *Reduced Glutathione bukan lah bermaksud Glutathione telah dikurangkan, tetapi, Reduced Glutathione merujuk kepada Glutathione yang mempunyai gred yang bagus dan telah dipadatkan. Reduce Glutathione juga dikenali sebagai L-Glutathione. Berbeza dengan Glutathione biasa yang hanya digunakan dalam pembuatan sabun.

Vitamin C yang diambil perlulah 2kali ganda dos pil Gluta Prime. Disarankan, untuk setiap capsule Gluta Prime memerlukan tambahan 1000mg Vitamin C.

8. Mengapa Alpha Lipoic Asid penting? Apa keberkesanannya?

Alpha Lipoic Asid memainkan peranan sebagai anti-oksidan dan anti-penuaan yang amat penting untuk tubuh menghasilkan Glutathione dan memboleh kulit menjadi lebih cerah.

9. Apa yang membuat Gluta Prime berbeza berbanding dengan pil whitening?

Konsep penting dalam proses mencerahkan melanin kulit ialah, pengambilan Glutathione yang tinggi. Gluta Prime mengandungi kandungan L-Glutathione yang tinggi iaitu 700mg dalam setiap 1000mg capsule, yang amat membantu mencerahkan kulit. Berbeza dengan produk-produk lain yang hanya mengandungi L-Glutathione yang berdos rendah dan mengambil masa yang terlalu lama untuk berkesan.

10. Bolehkah menggunakan beberapa Krim Pencerahan atau kosmetik lain?

Ya. Sudah pasti boleh. Kami senantiasa menyarankan pelanggan kami suma menggunakan produk penjagaan muka yang bersesuaian dengan masalah kulit mereka dan mengelakkan kosmetik yang mengandungi Steroid, dan Hydroquinon. Bahagian muka antara bahagian yang mengambil masa sedikit dari bahagian tubuh yang lain kerana, pengguna mungkin telah banyak menggunakan pelbagai jenis kosmetik dan mungkin keadaan kulit telah fragile, mempunyai jerawat bawah kulit dan sebagainya. Gunakan 3D Mask yang bersesuaian bagi membantu proses pencerahan dari luar, disamping penggunaan Beautee Face ampoule setiap hari.

Penggunaan losyen yang mengandungi SPF adalah penting, bagi melindungi kulit dari luar sementara GlutaPrime bertindak sebagai pencerah kulit dari dalam.

11. Bagaimanakah proses pemutihan bermula? Bolehkah memberikan tona kulit sekata seluruh badan?

Pil Glutathione menukarkan pigment melanin yang gelap kepada lebih cerah apabila mengambil pil Glutathione. Ia juga menyekat enzyme Tyrosinase dari menghasilkan melanin gelap. Kurang melanin, kulit menjadi lebih cerah. Proses pencerahan kulit menggunakan L-Glutathione bermula dari dalam iaitu dari lapisan dermal hingga ke epidermal layer, kerana itulah ia mengambil sedikit masa untuk menukarkan tona warna pengguna. Proses pencerahan berlaku dari hujung rambut sehingga ke hujung kaki, ia akan memberikan tona warna cerah sekata secara berperingkat.

12. Adakah Pil Gluta Prime ini adalah ubat, vitamin atau supplement? Bolehkah Gluta Prime di ambil bersama vitamin atau supplement lain?
L-Glutathione dan komponen-komponennya (Vitamin C, ALA dan Grape Seed Extract) boleh dianggap sebagai makanan / suplemen makanan, mereka juga disebut sebagai antioksidan yang hebat,. Ini bukan ubat/drugs dan selamat diambil oleh sesiapa sahaja kecuali mereka yang mengambil anti-psychotic grud dan ubatan kimoterapi. Juga tidak boleh diambil oleh mereka yang baru menjalani pembedahan atau pemindahan organ. Pengguna Gluta Prime perlu mengelakkan minuman beralkohol, kerana alcohol menghalang penyerapan Glutathione ke dalam tubuh.

13. Jika saya telah mencapai tona warna yang saya inginkan, bolehkan saya berhenti mengambil Gluta Prime atau perlu diteruskan?

Disarankan untuk maintain pengambilan pil gluta walaupun telah mencapai tona warna cerah. Pengambilan 1capsule dalam sehari atau dua hari. Badan manusia tidak dapat menghasilkan glutathione yang tinggi setiap hari, maka keperluan untuk mengambil pil gluta setiap hari adalah disarankan. Pengambilan Gluta Prime bukan sahaja untuk mencerahkan kulit malah bagus untuk kesihatan kerana ia membina system immune badan, maka pengambilan jangka masa panjang bukan sahaja memutihkan kulit malah untuk kesihatan yang lebih bagus.

Pengambilan Gluta Prime dan juga Glowz sering diamalkan bagi mereka yang telah mendapatkan cosmetic injection sebagai tujuan maintenance.
14. Adakah kesan pencerahan ini berkekalan? Adakah kulit saya akan kembali gelap setelah berhenti menggunakan produk ini?

Kesan pemutihan adalah kekal walaubagaimanapun, anda perlu mengelakkan kulit dari terkena cahaya matahari kerana ia boleh menggelapkan semula kulit anda. Penggunaan losyen badan adalah penting dan perlu dijadikan amalan setiap hari.


15. Saya mengambil Gluta Prime tetapi setiap hari terdedah dengan matahari, apa yang perlu saya lakukan?

Bagi mereka yang sering terdedah dengan matahari, adalah amat penting untuk menggunakan losyen badan dengan SPF45-60 (Beautee Whitening Body Lotion with SPF60) bagi mengelakkan kulit menjadi gelap. Lakukan scrub badan sekurang-kurangnya sekali dalam seminggu bagi menyingkirkan sel kulit mati dan menyerlahkan warna kulit yang cerah & lembut.

16. Adakah pil Gluta Prime selamat digunakan dan tidak menjejaskan kesihatan hati?

Sudah pasti L-glutathione pil selamat digunakan dan tidak menjejaskan hati seperti kebanyakkan ubat-ubatan yang berbahaya dipasaran.

17. Apakah ada kesan samping yang tak diingini daripada penggunaan jangka panjang pil pemutihan ini?

Kesan sampingan seperti yang kita semua tahu hanyalah kulit menjadi lebih putih cerah.

18. Saya ingin kesan segera dan dalam masa sama saya ingin turunkan berat badan. Bolehkah saya mengambil pil pelangsingan atau produk lain dalam bersama pil glutathione?

Seperti info yang telah dinyatakan diatas, pil L-Glutathione dikategorikan sebagai makanan sampingan/ supplement dan selamat diambil bersama ubat-ubatan, vitamin dan supplement lain. Namun, kami menyarankan pengguna Gluta Prime untuk menggunakan krim pelangsingan atau ampoule untuk menurunkan berat badan disamping menjalani gaya hidup yang sihat (minum air yang banyak, bersenam dan bersukan). Penggunaan produk lain perlulah dijarakkan sekurang-kurangnya 3jam antara pengambilan pil gluta dan pil pelangsingan.

19. Adakah pil glutathione selamat diamalkan oleh remaja yang inginkan kulit putih?

L-glutathione dianggap sebagai supplement, sangat selamat digunakan dan tidak akan menyebabkan kesan buruk walaupun untuk remaja. Tetapi, kami menyarankan remaja yang berumur 16 tahun keatas sahaja untuk mengambil pil gluta. Ini kerana usia yang matang amat penting untuk membuatkan pengguna serius memulakan program pencerahan dan sangat penting kepada remaja tersebut untuk memahami program ini sepenuhnya. Ilmu & kefahaman adalah penting bagi mengelakkan pembaziran.

20. Adakah benar pil Glutathione boleh menyebabkan rambut menjadi putih?

Itu tidak benar. Reduced L-Glutathione memberi kesan memutihkan kulit, tidak ada kesan sampingan seperti seperti yang dinyatakan.

21. Perlukah saya membuat program detox sebelum mengambil pil gluta?

Di Malaysia, ramai yang masih tidak tahu dan tidak memahami tujuan detoksin. Program detoxin amat bagus untuk menyingkirkan toksin berlebihan di dalam perut, di negara-negara barat, program detoksin sering disarankan sekurang-kurangnya 1-2 kali setahun. Ia bukan sahaja menyingkirkan toksin, malah meningkat metabolism badan disamping membantu penyerapan zat yang lebih baik. Walaupun salah satu dari 3 fungsi utama Glutathione (AntiOksidan, Immune, Detoxin) ialah membuang toksin, tetapi kami menyarankan pengguna melakukan program detoksin bagi membantu penyerapan yang lebih cepat dan memberikan kesan yang lebih segera.

22. Adakah lebih baik untuk mengambil pil glutathione sewaktu perut kosong atau selepas makan?

Mengikut kajian yang dijalankan, pil gluta menyerap dengan baik ketika perut kosong (sebelum makan). Badan kita menyerap dengan kadar maksima ketika perut kosong dan hanya tertumpu kepada satu zat sahaja. Jika anda mengambil gluta sejurus selepas makan, perut anda sukar untuk menyerap glutathione kerana menumpukan kepada makanan yang diambil.

Disarankan mengambil pil gluta sebelum makan atau 2jam selepas makan.


23. Bolehkah wanita hamil atau ibu yang menyusu?

Tidak disarankan. Glutathione memainkan peranan penting didalam pembesaran fetus, waktu kehamilan perlu dijaga rapi agar kandungan sihat. Kandungan glutathione didalam pil Gluta Prime tidak menjadi masalah, tetapi Alpha Lipoic Asid yang berada didalm pil gluta tidak disarankan kepada ibu mengandung. Bagi ibu mengandung atau yang menyusukan bayi, perlu menunggu sehingga berhenti menyusu, selepas itu, boleh mengamalkan pil glutathione.
24.Adakah pil gluta berkesan untuk mereka yang mempunyai penyakit tertentu?

Mereka yang mengalami penyakit berkaitan Tiroid (Hypo/Hipertiroidisme) kemungkinan besar tidak akan mendapat manfaat dari penggunaan pil glutathione.

*Simpan di dalam peti ais (tp bukan freezer) selepas dibuka.

KANDUNGAN GLUTA PRIME GSH (1000mg)
700mg L-glutathione, 150mg Alpha Lipoic Acid, 150mg Vitamin C (natrium ascorbate)
HARGA PENGENALAN: RM150/bottle

0173123724
[/b]


Last edited by durratul on Wed 17 Mar 2010, 1:54 am; edited 7 times in total
Back to top Go down
View user profile http://www.nuyunbeautyhouse.com
durratul
Enterpreneur
Enterpreneur
avatar

Number of posts : 309
Age : 35
Location : GREENWOOD,GOMBAK
Registration date : 22/07/2009

PostSubject: kyusoku bihaku~hot seller gluta in asia   Tue 11 Aug 2009, 2:38 am



Last edited by durratul on Thu 18 Mar 2010, 11:39 am; edited 11 times in total
Back to top Go down
View user profile http://www.nuyunbeautyhouse.com
durratul
Enterpreneur
Enterpreneur
avatar

Number of posts : 309
Age : 35
Location : GREENWOOD,GOMBAK
Registration date : 22/07/2009

PostSubject: KYUSOKU BIHAKU~GLUTA PRIME~THE BEST WHITENING SKIN PILLS   Tue 11 Aug 2009, 2:40 am



Last edited by durratul on Thu 18 Mar 2010, 3:19 am; edited 9 times in total
Back to top Go down
View user profile http://www.nuyunbeautyhouse.com
durratul
Enterpreneur
Enterpreneur
avatar

Number of posts : 309
Age : 35
Location : GREENWOOD,GOMBAK
Registration date : 22/07/2009

PostSubject: KYUSOKU BIHAKU MALAYSIA~PRODUK SUPPLEMEN KULIT PALING BERKESAN DI DUNIA   Tue 11 Aug 2009, 2:41 am



Last edited by durratul on Thu 18 Mar 2010, 10:20 am; edited 7 times in total
Back to top Go down
View user profile http://www.nuyunbeautyhouse.com
durratul
Enterpreneur
Enterpreneur
avatar

Number of posts : 309
Age : 35
Location : GREENWOOD,GOMBAK
Registration date : 22/07/2009

PostSubject: pil pemutih kulit dalam masa 30 hari~kyusoku bihaku malaysia~testimoni kyusoku bihaku~kyusoku bihaku testimonial   Tue 11 Aug 2009, 2:44 am

TESTIMONI KYUSOKU BIHAKU





Last edited by durratul on Mon 22 Mar 2010, 3:13 pm; edited 11 times in total
Back to top Go down
View user profile http://www.nuyunbeautyhouse.com
durratul
Enterpreneur
Enterpreneur
avatar

Number of posts : 309
Age : 35
Location : GREENWOOD,GOMBAK
Registration date : 22/07/2009

PostSubject: loose tia amelia   Tue 11 Aug 2009, 2:46 am

testimoni pengguna kyusoku bihaku

shida1902
Quote :
sy nak bg testimoni...dah amik KB almost 3 months...so far kulit sy mmg smooth..jerawat dah kurang...sy semulajadi dah putih...lg putih la...sy pun guna sabun miracle soap mmg elok muka xberminyak, sebelum ni pakai felisa renue...sy gantikan dgn miracle soap..xrugi sy cuba
sumber : forum sebelah


Last edited by durratul on Mon 03 May 2010, 11:58 am; edited 8 times in total
Back to top Go down
View user profile http://www.nuyunbeautyhouse.com
durratul
Enterpreneur
Enterpreneur
avatar

Number of posts : 309
Age : 35
Location : GREENWOOD,GOMBAK
Registration date : 22/07/2009

PostSubject: TESTIMONI KYUSOKU BIHAKU   Tue 11 Aug 2009, 2:51 am

testimoni pengguna kyusoku bihaku

by zu_nia
Quote :
same as me..i was white skin and when i exposure too much to sunlight my skin getting black..i am really frustrated until i found this thread..i just consume 1 bottle i realize that my skin getting fairer but not white like before..need 2 more bottle to get more fairer as before..i guess maybe more whiten...just my 2 cents..:x i don't care i waste money on KB because i know it effective..

sumber : forum sebelah


Last edited by durratul on Mon 03 May 2010, 11:17 am; edited 5 times in total (Reason for editing : natasya set 4 in 1)
Back to top Go down
View user profile http://www.nuyunbeautyhouse.com
durratul
Enterpreneur
Enterpreneur
avatar

Number of posts : 309
Age : 35
Location : GREENWOOD,GOMBAK
Registration date : 22/07/2009

PostSubject: sabun snow white ~ whitening skin soap   Tue 11 Aug 2009, 2:54 am


SNOW WHITE BEAUTY SOAP


(sabun pemutih dan 


perawat muka kulit bermasalah)


Snow White Soap adalah sabun yang diformulasikan khas untuk mencerahkan kulit wajah dan badan sepantas 2 minggu. Diperbuat daripada bahan-bahan yang bermutu tinggi dan mampu :

* Memutihkan kulit
* Menghilangkan bintik hitam
* Mencegah/menghilangkan jerawat dan parut
* Menjadikan kulit licin, segar dan berseri-seri
* Mempercepatkan penyembuhan luka
* Menanggalkan sel kulit mati








TESTIMONI PENGGUNA 
SNOW WHITE




HARGA :


arrowRM59.99


(FREE POSLAJU)





CALL/SMS :


0192197473


0173123724


Last edited by durratul on Sun 30 May 2010, 1:10 pm; edited 5 times in total
Back to top Go down
View user profile http://www.nuyunbeautyhouse.com
durratul
Enterpreneur
Enterpreneur
avatar

Number of posts : 309
Age : 35
Location : GREENWOOD,GOMBAK
Registration date : 22/07/2009

PostSubject: kyusoku bihaku plus glowz star   Tue 11 Aug 2009, 2:58 am

KYUSOKU BIHAKU plus Glowz Star
(kombinasi pemutih kulit berganda)



RM300
(FREE POSLAJU)
0192197473 / 0173123724


Last edited by durratul on Sun 30 May 2010, 1:30 pm; edited 9 times in total
Back to top Go down
View user profile http://www.nuyunbeautyhouse.com
durratul
Enterpreneur
Enterpreneur
avatar

Number of posts : 309
Age : 35
Location : GREENWOOD,GOMBAK
Registration date : 22/07/2009

PostSubject: kyusoku bihaku plus snow white soap   Tue 11 Aug 2009, 3:02 am

KYUSOKU BIHAKU plus SNOW WHITE SOAP


plus

RM210
(FREE POSLAJU)
0192197473 / 0173123724
www.nuyunbizhouse.com


Last edited by durratul on Sun 30 May 2010, 1:26 pm; edited 6 times in total
Back to top Go down
View user profile http://www.nuyunbeautyhouse.com
durratul
Enterpreneur
Enterpreneur
avatar

Number of posts : 309
Age : 35
Location : GREENWOOD,GOMBAK
Registration date : 22/07/2009

PostSubject: NATASYA LOOSE CREAM~DAY CREAM(UV CREAM)   Tue 11 Aug 2009, 3:05 am

NATASYA LOOSE CREAM

~ DAY CREAM / UV CREAM (SPF25)


NORMAL PRICE : RM39.00
sale PRICE : RM34.99


Last edited by durratul on Sun 14 Mar 2010, 11:54 pm; edited 3 times in total
Back to top Go down
View user profile http://www.nuyunbeautyhouse.com
durratul
Enterpreneur
Enterpreneur
avatar

Number of posts : 309
Age : 35
Location : GREENWOOD,GOMBAK
Registration date : 22/07/2009

PostSubject: NATASYA LOOSE SOAP ~ SABUN HERBA BIASA   Tue 11 Aug 2009, 3:07 am

NATASYA LOOSE PACK

~ sabun herba biasa


NORMAL PRICE : RM14.70
sale PRICE : RM12.99


Last edited by durratul on Sun 14 Mar 2010, 11:56 pm; edited 3 times in total
Back to top Go down
View user profile http://www.nuyunbeautyhouse.com
durratul
Enterpreneur
Enterpreneur
avatar

Number of posts : 309
Age : 35
Location : GREENWOOD,GOMBAK
Registration date : 22/07/2009

PostSubject: natasya ~ foundation ~ bedak asas   Tue 11 Aug 2009, 3:26 am

NATASYA "FOUNDATION"


~ norm price : RM35.90
~ sale PRICE : RM32.99


Last edited by durratul on Sun 14 Mar 2010, 11:57 pm; edited 3 times in total
Back to top Go down
View user profile http://www.nuyunbeautyhouse.com
durratul
Enterpreneur
Enterpreneur
avatar

Number of posts : 309
Age : 35
Location : GREENWOOD,GOMBAK
Registration date : 22/07/2009

PostSubject: natasya gold ~ set natasya gold   Tue 11 Aug 2009, 3:27 am

SET NATASYA GOLD



norm price : RM238
sale PRICE : RM199


Last edited by durratul on Mon 15 Mar 2010, 12:47 am; edited 4 times in total
Back to top Go down
View user profile http://www.nuyunbeautyhouse.com
durratul
Enterpreneur
Enterpreneur
avatar

Number of posts : 309
Age : 35
Location : GREENWOOD,GOMBAK
Registration date : 22/07/2009

PostSubject: Re: kyusoku bihaku~BETTER SUPERWHITE AS A pil pemutih kulit NO1~MOST EFFECTIVE PRODUCT IN THE WORLD (14 HARI DAH BERKESAN)-0133747473/0192197473   Tue 11 Aug 2009, 10:59 am

www.nuyunbizhouse.com


Last edited by durratul on Mon 15 Mar 2010, 1:00 am; edited 5 times in total
Back to top Go down
View user profile http://www.nuyunbeautyhouse.com
durratul
Enterpreneur
Enterpreneur
avatar

Number of posts : 309
Age : 35
Location : GREENWOOD,GOMBAK
Registration date : 22/07/2009

PostSubject: nouvelles visages-trial pack-basic skin series   Tue 11 Aug 2009, 11:00 am

NV Trial Pack ~ Basic Skin Care Set



This Pack consist of 6 items i.e:

1. Nouvelle Visages Facial Soap/Black Soap
2. Nouvelle Visages Cleansing Milk
3. Nouvelle Visages Sensitive Skin Toner
4. Nouvelle Visages Toner Lotion B
5. Nouvelle Visages Day Cream
6. Nouvelle Visages Night Cream


Price: RM146.40
sale : RM 130.99


Last edited by durratul on Fri 11 Sep 2009, 2:52 am; edited 2 times in total
Back to top Go down
View user profile http://www.nuyunbeautyhouse.com
durratul
Enterpreneur
Enterpreneur
avatar

Number of posts : 309
Age : 35
Location : GREENWOOD,GOMBAK
Registration date : 22/07/2009

PostSubject: KOLAGEN DIHATIKU~COLLOGEN DIHATIKU   Thu 13 Aug 2009, 10:19 am

KoLaGeN DiHaTiKU
PlUs GoJi + SuSu KaMbInG

"BERTINDAK BALAS DALAM TEMPOH 48 JAM"
"PALING HOT DI PASARAN"

[/SIZE]



PRODUK INI TELAH DIADUN DENGAN AYAT-AYAT AL-QURAN DAN DOA OLEH PELAJAR TAHFIZ DARUL FUQAHA


HARGA PASARAN :
RM48
FREE POSLAJU

PESAN SEKARANG!!!!
0192197473
(NUYUN)


Last edited by durratul on Sun 31 Jan 2010, 12:15 am; edited 1 time in total
Back to top Go down
View user profile http://www.nuyunbeautyhouse.com
durratul
Enterpreneur
Enterpreneur
avatar

Number of posts : 309
Age : 35
Location : GREENWOOD,GOMBAK
Registration date : 22/07/2009

PostSubject: online biodex consultancy   Thu 13 Aug 2009, 10:39 am

ASSALAMUALAIKUM WBT

SELAMAT DATANG KE FORUM RUNDINGAN KEHAMILAN BIODEX



FORUM INI MASIH DALAM PEMBIKINAN..INSYAALLAH AKAN SIAP DALAM MASA TERDEKAT

SEBARANGAN CADANGAN/MASALAH TENTANG USAHA UNTUK HAMIL, BOLEH SMS NUYUN 0192197473

INSYAALLAH...TOGETHER WE CAN DO IT!!!

ANAK ADALAH ANUGERAH ALLAH


Last edited by durratul on Fri 05 Feb 2010, 11:35 pm; edited 2 times in total
Back to top Go down
View user profile http://www.nuyunbeautyhouse.com
durratul
Enterpreneur
Enterpreneur
avatar

Number of posts : 309
Age : 35
Location : GREENWOOD,GOMBAK
Registration date : 22/07/2009

PostSubject: Re: kyusoku bihaku~BETTER SUPERWHITE AS A pil pemutih kulit NO1~MOST EFFECTIVE PRODUCT IN THE WORLD (14 HARI DAH BERKESAN)-0133747473/0192197473   Thu 13 Aug 2009, 10:40 am

PRODUK KEHAMILAN BIODEX

1. SUPREME DIET PERISA BUAH-BUAHAN




FUNGSI UTAMA :

UNTUK MENINGKATKAN KESUBURAN
- Mengandungi lebih 20 enzim, mineral, zat dan vitamin yang diperlukan.


FUNGSI TAMBAHAN :

- MENGURUSKAN BADAN
- MEMBESARKAN SAIZ TELUR
- MEMBERI TENAGA
- MECANTIKKAN KULIT BAYI DALAM KANDUNGAN

CADANGAN PENGGUNAAN :

- Minum 1 sachet waktu malam atau 3 hingga 4 jam sebelum tidur.
- Jangan ambil makanan berat pada sebelah malam seperti nasi. Lebihkan protein seperti ikan, sayur dan buah-buahan.
- Jika terlalu kurus, ambil Supreme Diet selepas makan tengahari dan makan malam.
- Jika berat badan dah bertambah kepada berat yang ideal, kurangkan kepada 1 sachet sehari.
- Jika belum hamil tetapi berat badan telah bertambah, sila ikut program pencucian menggunakan d' TOXY
- Teruskan pengambilan Supreme Diet jika period datang lewat atau ketika hamil.

HARGA ASAL :
RM90

HARGA LESS 20% :
RM72

JIMAT :
RM18


Last edited by durratul on Fri 05 Feb 2010, 11:43 pm; edited 2 times in total
Back to top Go down
View user profile http://www.nuyunbeautyhouse.com
umisiti
Enterpreneur
Enterpreneur
avatar

Number of posts : 77
Age : 40
Location : Putrajaya
Registration date : 10/03/2009

PostSubject: Re: kyusoku bihaku~BETTER SUPERWHITE AS A pil pemutih kulit NO1~MOST EFFECTIVE PRODUCT IN THE WORLD (14 HARI DAH BERKESAN)-0133747473/0192197473   Fri 14 Aug 2009, 11:04 am

salam,
nak tanye,kalau beli laptop ngan nuyun, ada perkhidmatan selepas jualan ke? means kalau ada ape2 masalah nuyun boleh settlekan ke?tq
Back to top Go down
View user profile
durratul
Enterpreneur
Enterpreneur
avatar

Number of posts : 309
Age : 35
Location : GREENWOOD,GOMBAK
Registration date : 22/07/2009

PostSubject: Re: kyusoku bihaku~BETTER SUPERWHITE AS A pil pemutih kulit NO1~MOST EFFECTIVE PRODUCT IN THE WORLD (14 HARI DAH BERKESAN)-0133747473/0192197473   Fri 14 Aug 2009, 12:46 pm

2. DTOXY


FUNGSI :

- mencuci saluran tiub falopio - lendir, lemak atau darah yang membeku
- menyelesaikan masalah senggugut, period tidak lancar

CARA GUNA :

- bagi haid yang sedikit atau tidak lancar atau tidak datang langsung - ambil D-Toxy bersama jus nenas atau buah nenas

- bagi haid yang berpanjang - HENTIKAN D-toxy

- HENTIKAN DTOXY jika anda hamil atau tidak datang pada hari yang sepatutnya dan teruskan hanya "SUPREME DIET" dan " SUSU IGC". sila buat urine test atau scan selepas 10 hari

- HENTIKAN DTOXY jika anda demam atau kurang sihat


HARGA ASAL :
RM88

HARGA LESS 20% :
RM70

JIMAT :
RM18


Last edited by durratul on Fri 05 Feb 2010, 11:47 pm; edited 1 time in total
Back to top Go down
View user profile http://www.nuyunbeautyhouse.com
durratul
Enterpreneur
Enterpreneur
avatar

Number of posts : 309
Age : 35
Location : GREENWOOD,GOMBAK
Registration date : 22/07/2009

PostSubject: Re: kyusoku bihaku~BETTER SUPERWHITE AS A pil pemutih kulit NO1~MOST EFFECTIVE PRODUCT IN THE WORLD (14 HARI DAH BERKESAN)-0133747473/0192197473   Sat 15 Aug 2009, 2:22 pm

3. NONI CHEWABLE TABLET



FUNGSI :

- Berfungsi sebagai antibakteria, antifungus, antiparasit, antikanser, antivirus dan kaya dengan antioksida.
- Melancarkan sistem penghadaman.
- Membaiki sel-sel yang rosak dan mengaktifkan sel-sel yang lemah.
- Melancarkan aliran darah yang mungkin disebabkan oleh ketulan-ketulan darah yang menghalang.
- Sesuai untuk mereka yang mengalami masalah ketumbuhan ( fibroid ), cyst, endometrosis dan yang berkaitan dengan darah.

CARA GUNA :

- Dicadangkan pengambilan 3 kali sehari selepas makan bagi yang sedang menghadapi penyakit dan MESTI mengambil Susu IgC biodex sekurang- kurangnya 1 kali sehari pada masa yang sama. Untuk pencegahan 1 kali sehari.

Harga:
RM32.00


Last edited by durratul on Fri 05 Feb 2010, 11:52 pm; edited 2 times in total
Back to top Go down
View user profile http://www.nuyunbeautyhouse.com
durratul
Enterpreneur
Enterpreneur
avatar

Number of posts : 309
Age : 35
Location : GREENWOOD,GOMBAK
Registration date : 22/07/2009

PostSubject: Re: kyusoku bihaku~BETTER SUPERWHITE AS A pil pemutih kulit NO1~MOST EFFECTIVE PRODUCT IN THE WORLD (14 HARI DAH BERKESAN)-0133747473/0192197473   Sat 15 Aug 2009, 2:39 pm

4. WOMAN LOBATA



FUNGSI :

- Membantu untuk wanita yang menghadapi masalah berkaitan dengan hormon yang sukar hamil.


CARA GUNA :

1 sachet tanpa dibancuh setiap malam. Dikemam di bawah lidah sebelum meminum air. Boleh ditambah dengan serbuk Milo atau Horlick jika rasa kurang selesa.

PENGECUALIAN :

- Tidak boleh diambil pada waktu period.
- Jika ada cyst atau ketumbuhan, anda digalakkan mengambil Noni Chewable Tablet untuk menguatkan sistem badan.
- Bagi mereka yang menghidap penyakit endometriosis atau fibroid atau berkaitan dengan dengan darah anda tidak boleh mengambil woman lobata tetapi digantikan dengan Noni Chewable Tablet.[/URL]

HARGA :
RM138

HARGA LESS 20% :
RM110

JIMAT :
RM28


Last edited by durratul on Sun 07 Feb 2010, 7:01 am; edited 2 times in total
Back to top Go down
View user profile http://www.nuyunbeautyhouse.com
durratul
Enterpreneur
Enterpreneur
avatar

Number of posts : 309
Age : 35
Location : GREENWOOD,GOMBAK
Registration date : 22/07/2009

PostSubject: Re: kyusoku bihaku~BETTER SUPERWHITE AS A pil pemutih kulit NO1~MOST EFFECTIVE PRODUCT IN THE WORLD (14 HARI DAH BERKESAN)-0133747473/0192197473   Sun 16 Aug 2009, 10:56 am

5. LIQUID MANJA PRUNE



FUNGSI :

- Mengandungi Manjakani, Kurma, Spirulina, Prune, Klorofil dan madu yang
membantu menguatkan immune badan, menguatkan rahim dan melancarkan
peredaran darah.
- Sangat sesuai untuk yang mudah keguguran.

CARA GUNA :

1 sachet sebelah petang, dibancuh dengan air biasa.

HARGA :
RM58

HARGA LESS 20% :
RM46

JIMAT :
RM12


Last edited by durratul on Sun 07 Feb 2010, 7:04 am; edited 2 times in total
Back to top Go down
View user profile http://www.nuyunbeautyhouse.com
durratul
Enterpreneur
Enterpreneur
avatar

Number of posts : 309
Age : 35
Location : GREENWOOD,GOMBAK
Registration date : 22/07/2009

PostSubject: tight la honey biodex   Thu 20 Aug 2009, 1:54 am

6. TIGHT LA' HONEY



FUNGSI :

  • Pencegahan bau yang tidak diingini.
  • Mengawal lendir dan lelehan.
  • Pencegahan barah payu dara dan rahim.
  • Menguatkan otot – otot rahim.
  • Membersihkan lelehan haid dan nifas.
  • Membuang angin dalam perut, sengugut, penyakit kelamin.

SANGAT DIGALAKKAN PENGAMBILANNYA BAGI WANITA YANG MENGHADAPI HAID YANG LAMA DAN KITARAN HAID YANG TERLALU PENDEK.


CARA GUNA :

2 sudu besar dibancuh dengan secawan air biasa
(waktu pagi)

HARGA :
RM59.90

LESS 20% :
RM48

JIMAT :
RM11.90


Last edited by durratul on Sun 07 Feb 2010, 7:12 am; edited 2 times in total
Back to top Go down
View user profile http://www.nuyunbeautyhouse.com
durratul
Enterpreneur
Enterpreneur
avatar

Number of posts : 309
Age : 35
Location : GREENWOOD,GOMBAK
Registration date : 22/07/2009

PostSubject: susu igc biodex   Thu 20 Aug 2009, 2:47 am

7. SUSU COLOSTRUM IGC



FUNGSI :


Mengandungi susu awal kambing dan lembu yang kaya dengan khasiat kalsium, zat dan vitamin untuk ibu dan kandungan bayi.
Ia juga boleh menghindar bayi dari penyakit demam kuning
Menguatkan sistem immune badan
Sangat digalakkan bagi mereka yang mengalami masalah gastrik, ketumbuhan, cyst dan yang sedang mengalami sakit sendi dan tumit

CARA GUNA :

sesuai diminum di waktu pagi dan malam sebelum tidur...lagi elok, mulakan pagi dgn susu IGC, dan utk mlm pula, awalkn mkn mlm sblum pukul 8 mlm.

HARGA :
RM98

LESS 20% :
RM79

JIMAT :
RM19


Last edited by durratul on Sun 07 Feb 2010, 7:16 am; edited 1 time in total
Back to top Go down
View user profile http://www.nuyunbeautyhouse.com
durratul
Enterpreneur
Enterpreneur
avatar

Number of posts : 309
Age : 35
Location : GREENWOOD,GOMBAK
Registration date : 22/07/2009

PostSubject: online biodex consultation   Thu 20 Aug 2009, 2:48 am

السلام عليكم ورحمة الله وبركاته

adakah anda masih belum dikurniakan zuriat?
atau
adakah anda sukar hamil?
atau
adakah anda mengalami masalah kehamilan yang kronik?
dan
anda sangat2 impikan zuriat dan cahaya mata?

saya ingin mempelawa anda untuk berkongsi masalah diatas dan InsyaAllah saya akan membantu anda dengan khidmat rundingan kehamilan berasaskan teknik alternatif..InsyaAllah berkesan..

BAGAIMANA NAK HUBUNGI SAYA ?

sms/call : 0192197473

email : nuyunbeautyhouse@gmail.com
atau
slumber_muslih@yahoo.com

INSYAALLAH SAYA AKAN MEMBANTU ANDA!!!


Last edited by durratul on Thu 11 Feb 2010, 11:53 pm; edited 3 times in total
Back to top Go down
View user profile http://www.nuyunbeautyhouse.com
durratul
Enterpreneur
Enterpreneur
avatar

Number of posts : 309
Age : 35
Location : GREENWOOD,GOMBAK
Registration date : 22/07/2009

PostSubject: set kehamilan biodex~program kehamilan biodex~biodex malaysia~set kesuburan merpati dua sejoli   Thu 20 Aug 2009, 2:48 am

SET KESUBURAN BIODEX MERPATI DUA SEJOLI (SUAMI ISTERI)

1. DTOXY ~ ISTERI
RM88


2. WOMAN LOBATA ~ ISTERI
RM138


3. SUPREME DIET ~ ISTERI
RM90


4. SUSU IGC ~ SUAMI
RM98


5. SKYHERBS HONEY ~ SUAMI
RM59.90


SIAPA YANG SESUAI UTK SET DI ATAS ?
~ isteri yang kitaran haidnya normal
~ isteri yang tiada masalah fibroid/pcos/endometriosis
~ isteri yang tiada masalah senggugut
~ suami yang lemah tenaga batin
~ suami yang lemah sperma
~ suami isteri yang sudah berkahwin 3 bulan ke atas tapi masih belum ada cahaya mata

TOTAL ASAL : RM473.90
DISKAUN 20% : RM380
FREE POSLAJU

SMS/CALL FOR CONSULTATION : 0192197473


Last edited by durratul on Sat 13 Feb 2010, 7:24 am; edited 3 times in total
Back to top Go down
View user profile http://www.nuyunbeautyhouse.com
durratul
Enterpreneur
Enterpreneur
avatar

Number of posts : 309
Age : 35
Location : GREENWOOD,GOMBAK
Registration date : 22/07/2009

PostSubject: TERAPI PERMATA HIJRAH   Thu 20 Aug 2009, 2:49 am

SPEK URUT MATA
PERMATA HIJRAH
"EYE MASSAGE MACHINE"




HOT ITEM!!!

Kegunaan :
Untuk masalah sakit kepala, Melegakan kepenatan pada mata,masalah penglihatan yang kabur,membantu perjalanan darah menjadi lebih lancar pada saraf.

HARGA:
RM119

CALL/SMS :
0192197473
0173123724

FREE POSLAJU


Last edited by durratul on Wed 10 Mar 2010, 11:00 pm; edited 2 times in total
Back to top Go down
View user profile http://www.nuyunbeautyhouse.com
durratul
Enterpreneur
Enterpreneur
avatar

Number of posts : 309
Age : 35
Location : GREENWOOD,GOMBAK
Registration date : 22/07/2009

PostSubject: Re: kyusoku bihaku~BETTER SUPERWHITE AS A pil pemutih kulit NO1~MOST EFFECTIVE PRODUCT IN THE WORLD (14 HARI DAH BERKESAN)-0133747473/0192197473   Thu 20 Aug 2009, 2:49 am

Sendayu Tinggi Set Percubaan Collagen Series Skin Set





Photobucket





Pengenalan Produk





Untuk kulit kembali tegang & bebas jeragat dalam 7 hariProduk Collagen Series dengan 4 langkah mudah mampu memberikan kelembutan, kelembapan, keanjalan dan mengembalikan semula keremajaan kulit. Bertindak efektif untuk membersihkan, memudarkan jeragat, menghilangkan tanda-tanda kedutan dan penuaan, membina semula kolagen kulit supaya kelihatan lebih muda serta menjadikan wajah lebih sihat, gebu dan berseri tanpa jeragat dan kedutan. Sesuai digunakan oleh lelaki dan wanita tanpa mengira peringkat usia.






Last edited by durratul on Wed 10 Mar 2010, 11:03 pm; edited 2 times in total
Back to top Go down
View user profile http://www.nuyunbeautyhouse.com
durratul
Enterpreneur
Enterpreneur
avatar

Number of posts : 309
Age : 35
Location : GREENWOOD,GOMBAK
Registration date : 22/07/2009

PostSubject: Re: kyusoku bihaku~BETTER SUPERWHITE AS A pil pemutih kulit NO1~MOST EFFECTIVE PRODUCT IN THE WORLD (14 HARI DAH BERKESAN)-0133747473/0192197473   Thu 20 Aug 2009, 2:49 am


Photobucket


Kandungan Produk :


- 1 Acne Deep Cleanser 30ml
- 1 Acne Deep Toner 30ml
- 1 Acne Powder 4.5g
- 1 Acne Concentrated Serum 4ml

Pengenalan :

Jerawat tiada dan kulit lebih halus dalam 7 hari sahaja
Produk
Oily & Acne Series amat berkesan membantu mengecutkan masalah
jerawat serius, normal atau jerawat resdung yang kronik. Dengan hanya 4
langkah mudah, set ini dapat mengatasi dan mengeringkan jerawat seawal
7 hari (kesan berbeza setiap individu). Ia mengawal pembiakan jerawat
berulang, mematikan kuman jerawat, mengecilkan liang pori yang besar
dan mengawal penghasilan minyak pada wajah.


Bagaimana Oily & Acne Series Membantu?
- mengecut dan mengeringkan jerawat yang kronik akibat resdung dan jerawat normal
- mengatasi masalah bintik hitam atau putih pada kulit
- mengecilkan saiz liang pori pada wajah
- mengurangkan efek berlubang pada wajah
- menghalus dan mencerahkan kulit serta parut jerawat

Perhatian:
Sesetengah
pengguna akan terasa pedih pada kawasan jerawat semasa mencuci muka.
Ini adalah normal. Ia bertindak mematikan kuman punca jerawat. Kesan
tersebut akan hilang bagi jerawat yang telah kering dan mati.
Sesetengah pengguna merasakan gatal pada jerawat yang disapukan dengan
Acne Concentrated Serum. Ini adalah normal. Kesan tersebut tidak akan
dirasai sekiranya jerawat tersebut sudah mati. Apabila masalah jerawat
berjaya diatasi, pengguna boleh menggantikan produk rawatan wajah
dengan set Kolagen untuk wajah yang lebih anjal dan muda selain
mengekalkan keremajaan kulit.

*untuk simptom di atas adalah berbeza setiap individu. Ia berlaku pada sesetengah kulit sahaja.

HARGA : RM55.00


Last edited by durratul on Thu 11 Mar 2010, 4:52 pm; edited 2 times in total
Back to top Go down
View user profile http://www.nuyunbeautyhouse.com
durratul
Enterpreneur
Enterpreneur
avatar

Number of posts : 309
Age : 35
Location : GREENWOOD,GOMBAK
Registration date : 22/07/2009

PostSubject: virgin wash sendayu tinggi   Thu 20 Aug 2009, 2:49 am

VIRGIN WASH



* Pembersih wanita dengan 4 ekstrak herba.
* Merapatkan otot vagina.
* Mengatasi keputihan,kegatalan,membasmi bakteri dan Memberi kesegaran sepanjang hari.

RM28

0192197473/0173123724
www.nuyunbizhouse.com


Last edited by durratul on Sun 14 Mar 2010, 3:19 am; edited 2 times in total
Back to top Go down
View user profile http://www.nuyunbeautyhouse.com
durratul
Enterpreneur
Enterpreneur
avatar

Number of posts : 309
Age : 35
Location : GREENWOOD,GOMBAK
Registration date : 22/07/2009

PostSubject: sabun succi   Thu 20 Aug 2009, 2:49 am

SABUN SUCCI



YANG PALING HOT SEKARANG NI KAT nuyunbeautyhouse..

JOM CUBA..

HARGA RM39
KOS POS PERCUMA


Last edited by durratul on Mon 08 Feb 2010, 1:21 am; edited 4 times in total
Back to top Go down
View user profile http://www.nuyunbeautyhouse.com
durratul
Enterpreneur
Enterpreneur
avatar

Number of posts : 309
Age : 35
Location : GREENWOOD,GOMBAK
Registration date : 22/07/2009

PostSubject: Sendayu Tinggi Flawless Whitening Skin Set (complete set)   Thu 20 Aug 2009, 2:50 am

Sendayu Tinggi Flawless Whitening Skin Set (complete set)





pengenalan produk :
Kulit kekal lebih putih dan cerah.



Set pencerahan wajah yang bertindak mencerah secara berperingkat, mengurangkan pigmentasi dan menganjalkan kulit dalam masa 2 minggu. Set ini mampu membersihkan, menyegarkan, mencerahkan wajah supaya lebih cantik berseri dan sihat. Selain itu ia juga boleh mengatasi masalah jeragat, ton warna kulit yang tidak sekata dan parut jerawat. Bagi pengguna yang pernah menggunakan produk pengelupasan dan sudah lama berhenti boleh mengambil Set Whitening. Set Whitening ini sesuai untuk kulit biasa, berminyak, sensitif dan matang.


Simptom Penggunaan: •

Kulit akan kelihatan cerah 7 -14 hari (berbeza setiap individu) • Sekiranya timbul ruam atau jerawat halus, selangkan pemakaian Concentrated Whitening Cream dan sapu tipis setiap kali penggunaan. • Sapu kawasan yang pedih, gatal atau menggelupas dengan Soothing Cream dan selang-selikan penggunaannya dengan Concentrated Whitening Cream di waktu malam



Set ini mengandungi:

1. Flawless Whitening Cleanser (RM32.00)
Gel yang lembut pada kulit dengan campuran ‘Milk Cleanser’ dan ‘Gel Cleanser’ di dalam satu pembersih muka. Mengandungi agen pemutih dan bertindak memutih dan mengupas sel-sel kulit mati ketika wajah dicuci. Bertindak mendalam untuk menanggalkan mekap tebal dan kotoran yang menyumbat liang roma dan menjadi punca jerawat. Sesuai untuk semua jenis kulit.
100ml

2. Flawless Whitening Toner (RM34.00)

Penyegar wajah yang mengandungi konsentrasi ekstrak Vitamin C yang bertindak memutihkan wajah. Berkesan mengatasi masalah jeragat, parut jerawat dan ton wajah yang tidak sekata. Bertindak melembapkan kulit yang kering dan mengawal rembesan sebum yang menyebabkan wajah berminyak dan berjerawat. Sesuai untuk semua jenis kulit.
100ml


3.Flawless Whitening Concentrated Cream (RM36.00)
Krim malam konsentrasi yang khusus untuk mencerah dan memutihkan wajah pada waktu malam. Mengatasi secara mendalam untuk memudarkan jeragat, wajah kusam selain menganjalkan wajah untuk lebih gebu dan muda. Hasilnya pengguna akan merasa kulit lebih licin dan tegang pada pagi hari. Ton kulit akan cerah secara berperingkat dari hari ke hari.
15gm


4. Flawless Masker & Scrub (RM26.00)
Penggunaan skrub dan masker amat membantu di dalam perawatan wajah seharian. Ia juga amat digalakkan bagi mereka yang sukar mendapatkan rawatan muka di salon. Ramai yang beranggapan proses memakai masker dan seterusnya rawatan skrub mengambil masa dan melecehkan. Namun kini dengan tidak lagi. Produk terbaru yang diformulasi mengikut jenis kulit ini merupakan produk 3 dalam satu. Ia adalah masker, skrub dan juga kaya dengan agen pencerah kulit. Setiap set juga mengandungi fungsi berbeza serta bahan yang berlainan mengikut jenis kesesuaian kulit. Wajah juga lebih cerah dan halus selepas penggunaan pertama. (kesan berbeza mengikut individu).

30ml

Keistimewaan:


• Kaya dengan agen pencerah kulit.


• Menanggalkan sel kulit mati dan lama serta mengimbangi lebihan minyak.


• Melembutkan, melembap dan menghaluskan kulit.


• Menganjalkan dan menjadikan kulit lebih muda berseri.


• Bertindak meresap ke dalam pori-pori untuk mencerahkan kulit dari dalam dengan cepat.


• Membuang kotoran pada kulit yang menjadi punca kulit kusam dan gelap atau jerawat.


• Kesan wajah yang lebih cerah boleh dilihat selepas pertama kali penggunaan sahaja ( berbeza setiap individu ).


HARGA : RM128.00






Last edited by durratul on Thu 11 Mar 2010, 4:47 pm; edited 3 times in total
Back to top Go down
View user profile http://www.nuyunbeautyhouse.com
durratul
Enterpreneur
Enterpreneur
avatar

Number of posts : 309
Age : 35
Location : GREENWOOD,GOMBAK
Registration date : 22/07/2009

PostSubject: breast up cream sendayu tinggi, payudara besar   Thu 20 Aug 2009, 2:50 am

Breast Cream



* Menegang dan menganjalkan payudara kendur.
* Membesarkan saiz payudara dan bentuk yang lebih mantap.

RM55.00


Last edited by durratul on Sun 14 Mar 2010, 3:23 am; edited 1 time in total
Back to top Go down
View user profile http://www.nuyunbeautyhouse.com
durratul
Enterpreneur
Enterpreneur
avatar

Number of posts : 309
Age : 35
Location : GREENWOOD,GOMBAK
Registration date : 22/07/2009

PostSubject: Re: kyusoku bihaku~BETTER SUPERWHITE AS A pil pemutih kulit NO1~MOST EFFECTIVE PRODUCT IN THE WORLD (14 HARI DAH BERKESAN)-0133747473/0192197473   Thu 20 Aug 2009, 2:50 am

www.nuyunbizhouse.com


Last edited by durratul on Sun 14 Mar 2010, 3:31 am; edited 2 times in total
Back to top Go down
View user profile http://www.nuyunbeautyhouse.com
durratul
Enterpreneur
Enterpreneur
avatar

Number of posts : 309
Age : 35
Location : GREENWOOD,GOMBAK
Registration date : 22/07/2009

PostSubject: sabun eumora~eumora soap   Thu 20 Aug 2009, 2:54 am

EUMORA MIRACLE SOAP

~ SABUN AJAIB YANG HEBAT DAN SGT B'KESAN MERAWAT MASALAH KULIT "DEGIL"
~ LEBIH DARI 4 JUTA RAKYAT MALAYSIA YG TELAH BERJAYA GUNA SABUN INI
~ DIPERBUAT DARI 100% BAHAN SEMULAJADI BERASASKAN TANAH DARI SWITZERLAND
~ SESUAI UTK SEMUA PERINGKAT UMUR DAN JANTINA



harga biasa : RM95
harga saya : RM70

PENGEDAR DIPERLUKAN DI SELURUH DUNIA!!!

0192197473/0173123724
http://khidmatbekam.blogspot.com


Last edited by durratul on Mon 15 Mar 2010, 12:37 am; edited 3 times in total
Back to top Go down
View user profile http://www.nuyunbeautyhouse.com
durratul
Enterpreneur
Enterpreneur
avatar

Number of posts : 309
Age : 35
Location : GREENWOOD,GOMBAK
Registration date : 22/07/2009

PostSubject: TESTIMONI PENGGUNA EUMORA   Thu 20 Aug 2009, 2:55 am

TESTIMONI PENGGUNA EUMORA



KULIT MUKA MEREKA SUDAH CANTIK....ANDA BILA LAGI???

JOM BELI ATAU JOM JADI PENGEDAR!!!!

0192197473/0173123724


Last edited by durratul on Mon 15 Mar 2010, 12:44 am; edited 2 times in total
Back to top Go down
View user profile http://www.nuyunbeautyhouse.com
durratul
Enterpreneur
Enterpreneur
avatar

Number of posts : 309
Age : 35
Location : GREENWOOD,GOMBAK
Registration date : 22/07/2009

PostSubject: KYUSOKU BIHAKU~GLUTAPRIME~NO 1 COMBINATION WHITENING SKIN PILLS   Thu 20 Aug 2009, 2:56 am

بسم الله الرحمن الرحيم

السلام عليكم ورحمة الله وبركاته

Kyusoku Bihaku
No 1 Whitening Pills
KULIT CERAH~GEBU~TEGANG
Terbukti Berkesan Dalam 30 hari



ape ke bende kyusoku bihaku?
~ sejenis produk pemutih kulit berasaskan glutathione
~ pil pemutih kulit no 1 di asia dan Malaysia



apa ada dlm 1 set kyusoku bihaku?
~ Sebotol Glutathione N-Acetyl Cysteine - 30 biji
~ Sebotol Vitamin C Rosehips - 30 biji



utk berapa lama 1 set kyusoku bihaku?
~ 1 set utk 30 hari (sebulan)



berapa lama nampak kesan ?
~ InsyaAllah habis 1 set dah putih dah
~ produk ni dah diuji dgn kulit org afrika nuuuh...hitam hampak..bleh jd putih..kalo org afrika leh putih, kita pun boleh jugak...



HARGA :
RM150
(FREE POS DAFTAR KE 1 MALAYSIA)

* NAK JIMAT??FREE DELIVERY UTK AREA DAMANSARA, TTDI, PETALING JAYA, BANGSAR, LEMBAH PANTAI, BRIKCFIELDS,SETAPAK, SENTUL, SRI HARTAMAS, BUKIT KIARA, GOMBAK, BATU CAVES, TAMAN MELATI, WANGSA MAJU, AMPANG, SELAYANG..
* CAJ RM6 UNTUK POSLAJU

SMS/CALL :
0173123724



Last edited by durratul on Fri 11 Jun 2010, 8:44 am; edited 4 times in total
Back to top Go down
View user profile http://www.nuyunbeautyhouse.com
durratul
Enterpreneur
Enterpreneur
avatar

Number of posts : 309
Age : 35
Location : GREENWOOD,GOMBAK
Registration date : 22/07/2009

PostSubject: krim uban ushine~testimoni uban ushine   Thu 20 Aug 2009, 2:56 am

UBAN USHINE



HARGA PASARAN RM35 (50GM)
HARGA NBH RM29.99

HARGA PASARAN RM68 (100GM)
HARGA NBH RM51

Kelebihan dan Keistimewaannya:-
Harganya yang mampu dibeli oleh semua golongan Dibuat 100% dari herba terpilih Sesuai untuk lelaki dan wanita, seawal usia 12 tahun Tersedia di dalam tiub yang mudah digunakan Merawat masalah rambut beruban Merawat masalah rambut gugur / jarang Merawat masalah kelemumur Berkesan dalam tempoh masa yang singkat Dikilangkan di Malaysia dan HALAL Merawat masalah rambut gugur / jarang Tidak berminyak atau melekit Tidak mengandungi PARABEN Hasilnya Kekal




Last edited by durratul on Wed 24 Mar 2010, 11:29 pm; edited 4 times in total
Back to top Go down
View user profile http://www.nuyunbeautyhouse.com
durratul
Enterpreneur
Enterpreneur
avatar

Number of posts : 309
Age : 35
Location : GREENWOOD,GOMBAK
Registration date : 22/07/2009

PostSubject: green tea colostrum~1 malaysia   Thu 20 Aug 2009, 2:56 am

GREEN TEA COLOSTRUM

"bukan ubat, tapi mujarab"

Photobucket



*********************************


Teh Hijau adalah minuman yang mengandungi Polyphenols. Polyphenols suatu kumpulan antioksidan yang kuat yang mampu melindungi anda daripada radikal bebas. Radikal bebas adalah unsur yang boleh merosakan badan.

**********************************************


Colostrum pula mengandungi Immunoglobins,khususnya IgG yang boleh meningkatkan sistem daya tahan badan untuk melindungi anda daripada pelbagai serangan bakteria,virus,kulat dan allergen.Ia juga mengandungi faktor tumbesaran yang mampu membantu mempercepatkan proses pertumbuhan sel dan memperbaiki serta memulihkan sel-sel yang rosak.


***************************************************************
Secara umumnya,Green Tea Colostrum menyediakan zat-zat utama yang penting dengan secukupnya. Sifatnya yang bukan sahaja dapat membantu tubuh anda melawan bahan asing yang berbahaya malah juga menyembuhkan sel-sel yang rosak..

*************************************************


Perumpamaan Cina; "Lebih baik berlapar selama 3 hari dari sehari tidak minum Green Tea". Green Tea telah diamalkan di negeri Cina semenjak 4000 tahun. Orang Cina telah menggunakan kebaikan Green tea untuk merawat segala macam penyakit termasuklah sakit kepala sehingga kemurungan.

***********************************************************Kini kajian saintifik telah membongkarkan rahsia kebaikan Green Tea. Misalnya, dalam tahun 1994, Journal Of The National Cancer Institute telah mencetak yang satu kajian epidemiologi menunjukkan yang meminum Green Tea mengurangkan risiko barah esophagus dikalangan lelaki dan wanita Cina sebanyak 60%. Secara umum Green Tea didapati berkesan untuk rawatan barah, arthritis rheumatoid, aras kolesterol tinggi, penyakit kardiovaskular, jangkitan dan fungsi imun terjejas.

************************************************

KANDUNGAN PRODUK :


1 KOTAK = 30 SACHET = 1 BULAN

*****************************************************

PRODUK KELUARAN MUSLIM MALAYSIA


HALALAN THOYYIBA

**************************************

HARGA : RM94


FREE POSLAJU







Last edited by durratul on Sat 03 Apr 2010, 5:19 pm; edited 3 times in total
Back to top Go down
View user profile http://www.nuyunbeautyhouse.com
durratul
Enterpreneur
Enterpreneur
avatar

Number of posts : 309
Age : 35
Location : GREENWOOD,GOMBAK
Registration date : 22/07/2009

PostSubject: Re: kyusoku bihaku~BETTER SUPERWHITE AS A pil pemutih kulit NO1~MOST EFFECTIVE PRODUCT IN THE WORLD (14 HARI DAH BERKESAN)-0133747473/0192197473   Thu 20 Aug 2009, 2:56 am

edited


Last edited by durratul on Sun 21 Feb 2010, 12:18 am; edited 2 times in total
Back to top Go down
View user profile http://www.nuyunbeautyhouse.com
durratul
Enterpreneur
Enterpreneur
avatar

Number of posts : 309
Age : 35
Location : GREENWOOD,GOMBAK
Registration date : 22/07/2009

PostSubject: Re: kyusoku bihaku~BETTER SUPERWHITE AS A pil pemutih kulit NO1~MOST EFFECTIVE PRODUCT IN THE WORLD (14 HARI DAH BERKESAN)-0133747473/0192197473   Thu 20 Aug 2009, 3:38 am

edited


Last edited by durratul on Sun 21 Feb 2010, 12:18 am; edited 2 times in total
Back to top Go down
View user profile http://www.nuyunbeautyhouse.com
durratul
Enterpreneur
Enterpreneur
avatar

Number of posts : 309
Age : 35
Location : GREENWOOD,GOMBAK
Registration date : 22/07/2009

PostSubject: Re: kyusoku bihaku~BETTER SUPERWHITE AS A pil pemutih kulit NO1~MOST EFFECTIVE PRODUCT IN THE WORLD (14 HARI DAH BERKESAN)-0133747473/0192197473   Thu 20 Aug 2009, 7:58 am

edited


Last edited by durratul on Sun 21 Feb 2010, 12:19 am; edited 1 time in total
Back to top Go down
View user profile http://www.nuyunbeautyhouse.com
muchi
Newbie
Newbie
avatar

Number of posts : 39
Age : 36
Registration date : 23/06/2009

PostSubject: Re: kyusoku bihaku~BETTER SUPERWHITE AS A pil pemutih kulit NO1~MOST EFFECTIVE PRODUCT IN THE WORLD (14 HARI DAH BERKESAN)-0133747473/0192197473   Thu 20 Aug 2009, 9:58 am

wah..macam menarik aje ni... hoorey!!
Back to top Go down
View user profile
durratul
Enterpreneur
Enterpreneur
avatar

Number of posts : 309
Age : 35
Location : GREENWOOD,GOMBAK
Registration date : 22/07/2009

PostSubject: Re: kyusoku bihaku~BETTER SUPERWHITE AS A pil pemutih kulit NO1~MOST EFFECTIVE PRODUCT IN THE WORLD (14 HARI DAH BERKESAN)-0133747473/0192197473   Fri 21 Aug 2009, 12:21 am

muchi wrote:
wah..macam menarik aje ni... hoorey!!

jom lah join..klik link yg diberi kat atas
Back to top Go down
View user profile http://www.nuyunbeautyhouse.com
durratul
Enterpreneur
Enterpreneur
avatar

Number of posts : 309
Age : 35
Location : GREENWOOD,GOMBAK
Registration date : 22/07/2009

PostSubject: Re: kyusoku bihaku~BETTER SUPERWHITE AS A pil pemutih kulit NO1~MOST EFFECTIVE PRODUCT IN THE WORLD (14 HARI DAH BERKESAN)-0133747473/0192197473   Fri 21 Aug 2009, 8:00 am

edited


Last edited by durratul on Sun 21 Feb 2010, 12:19 am; edited 1 time in total
Back to top Go down
View user profile http://www.nuyunbeautyhouse.com
durratul
Enterpreneur
Enterpreneur
avatar

Number of posts : 309
Age : 35
Location : GREENWOOD,GOMBAK
Registration date : 22/07/2009

PostSubject: Re: kyusoku bihaku~BETTER SUPERWHITE AS A pil pemutih kulit NO1~MOST EFFECTIVE PRODUCT IN THE WORLD (14 HARI DAH BERKESAN)-0133747473/0192197473   Fri 21 Aug 2009, 8:04 am

edited


Last edited by durratul on Sun 21 Feb 2010, 12:19 am; edited 1 time in total
Back to top Go down
View user profile http://www.nuyunbeautyhouse.com
Sponsored content




PostSubject: Re: kyusoku bihaku~BETTER SUPERWHITE AS A pil pemutih kulit NO1~MOST EFFECTIVE PRODUCT IN THE WORLD (14 HARI DAH BERKESAN)-0133747473/0192197473   

Back to top Go down
 

kyusoku bihaku~BETTER SUPERWHITE AS A pil pemutih kulit NO1~MOST EFFECTIVE PRODUCT IN THE WORLD (14 HARI DAH BERKESAN)-0133747473/0192197473

View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 5Go to page : 1, 2, 3, 4, 5  Next

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Pekanrabu :: produk kecantikan, kosmetik dan wangian-
Jump to:  
Free forum | © phpBB | Free forum support | Report an abuse | Free blog