HomeFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in
Latest topics

Share | 
 

 WHITE GLUTAHIONE CLASSIC ,COCOA COLLAGEN,MIOR,EUMORA,PEARL LIPSTICK,LEMON DRINK,STOO TEY ,WHITENNG BODY LOTION IN 28 DAYS,SUCCI ,PERAPAT,KRIM PAYUDA,SILVANA ,SIY TURUN 5 KG DALAM MASA 10 HR!!!!!LST PG

View previous topic View next topic Go down 
Go to page : 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next
AuthorMessage
kak zee
Enterpreneur
Enterpreneur
avatar

Number of posts : 542
Age : 49
Registration date : 15/06/2008

PostSubject: WHITE GLUTAHIONE CLASSIC ,COCOA COLLAGEN,MIOR,EUMORA,PEARL LIPSTICK,LEMON DRINK,STOO TEY ,WHITENNG BODY LOTION IN 28 DAYS,SUCCI ,PERAPAT,KRIM PAYUDA,SILVANA ,SIY TURUN 5 KG DALAM MASA 10 HR!!!!!LST PG   Sun 22 Jun 2008, 7:37 pm

ASSALAMMUALAIKUM

PRODUK-PRODUK YG DITAWARKAN KAT SINI
~MIOR MIRACLE BAR
~WAIST TRIMMER
~B-WHITE
~TIA AMELIA
~JUS DIET MATE 5
~SOY COLLAGEN
~ATIKA BEAUTY
~JUS INTRA
~JUS CURORA
~HADIS NUTRIMEAL
~ LOSYEN SYIFA
~HERBA DARA SEMULA
~JAMU MAK DARA
~SALINDAH
~HPA
~MAAJUN ANGGUN BISTARI
~PRODUK KHASIAT BUMI
~ALAS STERIKA AJAIB

CARA-CARA URUSNIAGA DILAKUKAN :

1. SILA NYATAKAN PRODUK YANG INGIN DIBELI.

2.TRANSFER/BANK IN KE AKAUN :


CIMB Berhad
0804-0031569-52-0
MARDZIAH BT BUDIN


MAYBANK BERHAD
158051436222
ZULKOFLI BIN PILOS (SUAMI)

3. SEBARANG PERTANYAAN PM/SMS/CALL : 012-4350690 (KAK ZEE) atau email
zee6868@yahoo.com

4. SELEPAS PEMBAYARAN DILAKUKAN, SILA PM/SMS DETAIL PEMBAYARAN TERSEBUT BERSERTA DGN NAMA,ALAMAT PENGHANTARAN & NO TELEFON PEMBELI YG SAH UNTUK PENGHANTARAN.

4.NO TRACKING POS AKAN DISMS SETELAH BARANGAN DI POSKAN.

5.BARANGAN POS LAJU AKAN DITERIMA 1-2 HARI SETELAH PEMBAYARAN DILAKUKAN.

6.POS REGISTER/POS PARCEL AKAN DITERIMA 3 - 5 HARI BEKERJA.


Last edited by kak zee on Sun 06 Feb 2011, 5:54 pm; edited 38 times in total
Back to top Go down
View user profile http://zeebeautyproduct.blogspot.com/
kak zee
Enterpreneur
Enterpreneur
avatar

Number of posts : 542
Age : 49
Registration date : 15/06/2008

PostSubject: Re: WHITE GLUTAHIONE CLASSIC ,COCOA COLLAGEN,MIOR,EUMORA,PEARL LIPSTICK,LEMON DRINK,STOO TEY ,WHITENNG BODY LOTION IN 28 DAYS,SUCCI ,PERAPAT,KRIM PAYUDA,SILVANA ,SIY TURUN 5 KG DALAM MASA 10 HR!!!!!LST PG   Sun 22 Jun 2008, 7:42 pm



B'white

- satu sachet sehari untuk kulit yang cerah,licin,gebuzz dan berseri

- Untuk kulit lebih cerah, sekata dan tegang.

- makan sehari sepeket, pagi before breakfast terus je bubuh dlm mulut, minum dgn air kosong or jus....rasa oren....jom cuba

B'WHITE - 14 SACHETS

RETAIL : RM 48.00

NOW :
1 kotak ~ RM40.00
2 kotak ~ RM78.00
3 kotak ~ RM115.00
4 kotak ~ RM145.00

SEMUA DIATAS FREE POS LAJU - SEMENANJUNG SHJ


KHASIAT

- proses penuaan kulit
- masalah jerawat dan parut jerawat
- kedutan pada kulit
- vena verikos (urat timbul)
- rekahan kulit (stretch marks)
- sakit pinggang
- rhumatoid atritis (penyakit sendi/tulang)
- bengkak sendi
- menambahkan keanjalan dan ketegangan kulit
- melancarkan pengaliran darah di bawah lapisan kulit
- menguatkan otot
- menguatkan tulang
- melawan `multiple sclerosis� dengan membina semula lapisan protin pada saraf
- membantu proses terapi hormon kepada wanita yang mengalami menopause

SOY COLLAGEN & SOY COLLAGEN PREMIUM



OFFER !!!!!

SOY COLLAGEN COKLAT/MERAH/UNGU & MISHA + VIT C

1 KOTAK ~RM29.00
2 KOTAK ~RM55.00
3 KOTAK~RM75.00
4 KOTAK~RM100.00
~FREE POS LAJU UTK SEMENANJUNG!!!!

SOY C PREMIUM...
~ Extra Collagen
~ Extra Vitamin C
~ Extra Calcium
~ ORGANIK

1 KOTAK ~RM34.00
3 KOTAK ~RM100.00 FREE POS LAJU UTK SEMENANJUNG!!!


Last edited by kak zee on Sun 06 Sep 2009, 7:25 am; edited 16 times in total
Back to top Go down
View user profile http://zeebeautyproduct.blogspot.com/
kak zee
Enterpreneur
Enterpreneur
avatar

Number of posts : 542
Age : 49
Registration date : 15/06/2008

PostSubject: Re: WHITE GLUTAHIONE CLASSIC ,COCOA COLLAGEN,MIOR,EUMORA,PEARL LIPSTICK,LEMON DRINK,STOO TEY ,WHITENNG BODY LOTION IN 28 DAYS,SUCCI ,PERAPAT,KRIM PAYUDA,SILVANA ,SIY TURUN 5 KG DALAM MASA 10 HR!!!!!LST PG   Sun 22 Jun 2008, 7:45 pm





NOW 1 KOTAK ~ RM29.00 ~10 sachets

2 KOTAK = RM 55.00

3 KOTAK= RM 75.00

SEMUA DAH TERMASUK KOS POS UTK SEMENANJUNG

Soy Collagen Perasa Coklat /Soya/Cappucino/Soy Collagen Vitamin C

Anda inginkan kulit yg halus, cantik dan kelihatan muda?

Kebanyakan wanita kini menghadapi masalah kulit kering, kusam, tidak sekata, garis2 halus, kedutan dan parut yang berpunca dari faktor usia, stress, pencemaran, terdedah cahaya matahari serta faktor lain. SoyCollagen minuman berkhasiat yang diformulasikan dari gabungan Soya dan Collagen serta bahan2 semulajadi memberikan jawapannya.

Minuman ini sesuai utk semua wanita tak kira umur.
Sangat bagus untuk wanita mengandung.

Cara pengambilan:
Masukkan satu sachet Soy Collagen ke dalam air suam, kacau dan terus minum untuk mendapat khasiat maksimum soya kolagen yang mengandungi vitamin dan protein.
Saranan: Ambil 2 kali sehari, sebelum sarapan dan sebelum tidur.


Last edited by kak zee on Sun 19 Oct 2008, 12:49 am; edited 4 times in total
Back to top Go down
View user profile http://zeebeautyproduct.blogspot.com/
kak zee
Enterpreneur
Enterpreneur
avatar

Number of posts : 542
Age : 49
Registration date : 15/06/2008

PostSubject: Re: WHITE GLUTAHIONE CLASSIC ,COCOA COLLAGEN,MIOR,EUMORA,PEARL LIPSTICK,LEMON DRINK,STOO TEY ,WHITENNG BODY LOTION IN 28 DAYS,SUCCI ,PERAPAT,KRIM PAYUDA,SILVANA ,SIY TURUN 5 KG DALAM MASA 10 HR!!!!!LST PG   Sun 22 Jun 2008, 7:48 pm



PRODUK TERKINI DI PASARAN

SOY COLLAGEN X-TRA RAPAT MISHA
~CERAH
~JELITA
~MUDA
~X-TRA RAPAT

NOW 1 KOTAK ~ RM29.00

2 KOTAK= RM 55.00

3 KOTAK=RM75.00

SEMUA DAH TERMASUK KOS POS UTK SEMENANJUNG

JOM ORDER!!!!


Khasiat dan kelebihan

Gabungan 3 formula di dalam ramuan Soy Collagen + Vitamin C ini akan membuat kulit anda semakin cerah, wajah nampak sentiasa muda jelita serta Xtra rapat.
Mengembalikan kejelitaan dan keanggunan setiap insan, serta merapatkan hubungan intim suami isteri dan mengawal keputihan.
Hendaklah diminum setiap hari, di kacau bersama segelas air suam sebelum tidur.
Ternyata perbezaannya.Apa tunggu lagi
Minumlah Soy Collagen + Vitamin C setiap hari.


Last edited by kak zee on Sun 19 Oct 2008, 12:54 am; edited 4 times in total
Back to top Go down
View user profile http://zeebeautyproduct.blogspot.com/
kak zee
Enterpreneur
Enterpreneur
avatar

Number of posts : 542
Age : 49
Registration date : 15/06/2008

PostSubject: Re: WHITE GLUTAHIONE CLASSIC ,COCOA COLLAGEN,MIOR,EUMORA,PEARL LIPSTICK,LEMON DRINK,STOO TEY ,WHITENNG BODY LOTION IN 28 DAYS,SUCCI ,PERAPAT,KRIM PAYUDA,SILVANA ,SIY TURUN 5 KG DALAM MASA 10 HR!!!!!LST PG   Sun 22 Jun 2008, 7:49 pm

Soy Collagen Premium



RETAIL : RM 39.00 ~10 sachets

NOW OFFER :

1 KOTAK- RM34.00

3 KOTAK ~ RM100.00 FREE POS LAJU UTK SEMENANJUNG

Soy C Premium mengandungi...
~ Extra Collagen
~ Extra Vitamin C
~ Extra Calcium
~ ORGANIK[/size]

TESTIMONI

1. I have quite dry skin, and after a week consume soy collagen ni memang nampak banyak sangat improvement especially kat bahagian mata, kulit tangan yang kering and kat tumit. One reason berani nak cuba sebab noticed one of my kenalan makin kulitnya makin makin glowing & halus mulus. So after pujuk-pujuk, baru she told me what she took. Another reason sebab quite affordable, and for my age i need supplement begini.....
so far dah abis satu kotak SC..
perubahan yg kita nmpk kulit dah kurang berminyak..
kaki nmpk cam ada skit perubahan..
klu dulu mmg ketara kaki kering blh tgk dr kuku jer..
now kuku pun nmpk ok jer...

2.saya dah masuk kotak kedua..n nampaknya kulit muka dah nampak perbezaan walaupun sedikit..yg paling ketara minyak kat muka semakin berkurangan...biasanya dalam sehari banyak kali jugak la saya tempek bedak kat muka nak cover minyak tu...tp sekarang hanya sekali dah cukup...yeyeyy gembiranya:love:

3.dah abis 2 kotak..yang mie perasan kulit memang tak kering,tumit rasa lembut jek..
mie mkn sepanjang puasa ni memang tak lapar..padahal waktu berbuka mkn sikit jek.
pastu dah kenyang gila..
waktu sahur minum satu sachet.tahan lah sampai petang..

4.tapi yg paling ketara nampak perubahan,area pecah2 kat perut dah semakin tak nampak..n firm
lagi satu warna kat PD dah bertukar kemerahan..

5.akak nak citer psl efek SC....akak kasi mak akak umur 59 thn minum SC sejak 6 bulan yg lepas...dia mmg jenis suka cuba ape2 aje yg akak bg janji dia sihat...so sepnjg 3 hr raya ni ramai la sedara mara dr jauh dtg beraya...their first comment ialah pd mak akak...umur dh 59 thn tp kulit dia x kedutpun...kulit muka jd tegang dan segar je compare ngn cousin2 yg sebaya ngn mak akak...jd seronok la mak, raya yg penuh bermakna tahun ni...

so SC ni mmg baik...bl di amik secara konsisten selama 6bln berturut2, efek dia mmg menakjubkan...jomla amik SC..utk nmpk 40an di usia 50an...

6.hari ni masuk peket ke 4.... kita rasa muka kita tegang.
Jerawat kecut & kering. Bibir kita (dulu itam akibat lipstick Avon) dah merah2 skit.
Ok gak SC ni. Lepas ni kena sambung minum.


Last edited by kak zee on Sun 19 Oct 2008, 9:15 pm; edited 5 times in total
Back to top Go down
View user profile http://zeebeautyproduct.blogspot.com/
kak zee
Enterpreneur
Enterpreneur
avatar

Number of posts : 542
Age : 49
Registration date : 15/06/2008

PostSubject: Re: WHITE GLUTAHIONE CLASSIC ,COCOA COLLAGEN,MIOR,EUMORA,PEARL LIPSTICK,LEMON DRINK,STOO TEY ,WHITENNG BODY LOTION IN 28 DAYS,SUCCI ,PERAPAT,KRIM PAYUDA,SILVANA ,SIY TURUN 5 KG DALAM MASA 10 HR!!!!!LST PG   Sun 22 Jun 2008, 7:55 pm





MOSTURIZER TIA AMELIA

MOSTURIZER 50GM ~KRIM PELEMBAP
RETAIL :SEM RM44.90/S&S RM47.90

NOW :RM40.00




SET RAWATAN PENCERAHAN TIA AMELIA TANPA PENGELUPASAN

1 SET RM95.00 ~NOW : RM 75.00

Toner RM17.90 ~NOW : RM 15.00

TOTAL :RM90.00 FREE POS LAJU

BULEH DIBELI BERASINGAN

Krim Jeragat 5g ~RETAIL 29.90
NOW : RM 25.00

Sabun Herbal ~ RETAIL : RM 9.50
NOW: RM 9.00

Krim Kunyit 5g ~ RETAIL : RM 29.90
NOW : RM 25.00

Sunblock / Foundation 5g ~ RETAIL : RM 29.90
NOW : RM 25.00

Krim Pemutih 5g ~ RETAIL : RM 29.90
NOW: RM 25.00

BELI MANA-MANA 2 ~FREE POS LAJU

POS LAJU : RM6.00 SEMENANJUNG/SABAH & SWK RM10.00

Kandungan :

Set Rawatan Pencerahan Tia Amelia
a) 2 Ketul sabun pembersih muka
b) krim pemutih (5g)
c) Krim Kunyit (5g)
d) Sunblock /Foundation (5g)

Perhatian Penting : KRIM MALAM (Krim Pemutih dan Krim Kunyit) adalah untuk kegunaan malam sahaja, ia bertindak semasa waktu tidur. Sunblock/Foundation adalah kegunaan siang hari, ia melindungi kulit dari sinar UV. Sabun Pembersih muka boleh digunakan pada bila-billa masa.

Panduan Cara Penggunaan Krim Malam:
Langkah 1 :Sebelum tidur, bersihkan muka dengan sabun, urut perlahan-lahan dan bilas bersih.

Langkah 2 : Setelah muka dilap kering, sapukan krim pemutih secara nipis pada keseluruhan muka dan disusuli dengan krim kunyit (juga dengan secara nipis dan rata ke seluruh muka.)

Panduan Cara Penggunaan Sun Block/ Foundation
Langkah 1 : Di waktu pagi, bersihkan muka dengan sabun, urut perlahan-lahan dan bila bersih.

Langkah 2 : Setelah muka dilap kering, sapukan Sunblock/Foundation Secara nipis pada keseluruhan muka untuk perlindungan dari sinar UV, dan sebagai alas bedak.


TESTIMONI PENGGUNA TIA AMELIA :

cik_es wrote :
HELLO..
I DAH GUNA TIA HAMPIR 3 MINGGU..
MEMANG PUAS HATI SANGAT SEBAB DAH BERTAHUN CARI PRODUK SESUAI TP BARU KALI NI JUMPA YG BETUL2 SERASI DENGAN KULIT..
KULIT I JENIS BERMINYAK..BERJERAWAT..BERJERAGAT..BINTIK ITAM..
KALAU NAK BERGAMBAR,SEGAN JE ASA MUKA I JE YG TAK SELICIN MUKA ORG LAIN..
TP SEKARANG MUKA DAH MAIN BERSIH,MAKIN CERAH..

TERIMA KASIH SGT2 LA PADA TIA AMELIA..
MEMANG SUPERB..

feeza81 wrote :

dah 3 hari guna tia..
hasilnya kulit memang lembut dan licin..
ada sikit mengelupas.. buang sel2 mati..
tp ok..tak merah atau pedih..
nampaknye memang best tia ni..

hr ke 4 pakai tia..
dah ada yg tegur kata muka nampak cantik..
putih...
nampaknyer lepas ni ramai la kawan tmpat kerja yg tergoda ngan tia ni..

kuntakpindek wrote :
ok je pakai tia ni
makin licin muka
dah pakai dekat 3 bulan
dulu pakai jrg2,skrg ni memg wajib pakai
sb nak ilangkan jeragat
effect2 mcm yg diperkata tu
memg xde.xde merah...xde gelupas...

milea wrote :
milea pakai produk tia dekat sebulan lebih. tinggal foundation je lagi. sejak pakai tia, tak naik dah jwat kat dahi..kalau sebelum ni asyik ade je jawat kat dahi tak kira time period atau tak.

ladyziana78 wrote :
Stakat seminggu lebih aku guna tia...kulit jadi lembut dan licin....takder da rasa kesat2 dan berminyak...mmg puas hati stakat nih..kulit pun bila sapu krim sunblock/foundation tu rasa licin jer...wangi pun mmg wangi...then mlm tu pakai krim pemutih dan krim kunyit tu...simple jer...da rasa sket kulit jadi cerah...wpun smgu tpi mmg dpt tgk perubahan...

laxmiza wrote :
i sker layan krim jeragat Tia nie
sbb dia bleh hilangkan parut

moley444 wrote :
kawan saya guna tia ni... cantik wooo kulit dia.. bersih... tak ngelupas ..ni yg buat saya nak try jer... huuhuhuh

yan8482 wrote :
saya juga antara pengguna produk ini... setakat ini ok je.... bila lepas cuci muka terasa muka kita tegang... akak yg promote kat saya tu kata bila kita cuci muka.... jgn kurang dari satu minit .. lebih tak apa..

chaon_niza wrote :
saya rasa sabun tia lah yang paling lembut yang pernah saya guna...saya guna banyak kali pun muka tak tegang or ngelupas..mmg lembut sangat...

batakrabit wrote :
i br pakai dlm 1 minggu..so far mmg puas hati resultnya..kulit i jd lebih halus dan kurang berminyak

tiehah777 wrote:
kt nak jugak komen la...hihi..
kt dah gune tia dah nak msok 7 bulan..
so far ok...mmg mase nak msok minggu ke 2 tuh mmg kulit akan nmpk sungguh2 chantek...
berseri dan cerah bermaya...
time tuh la rase mcm,wa....mmg x slh pilih...
tp kena la rajin cuci muke..sbln sekali kena g facial..
baru la muke nmpk sentiasa bersih luar dan dalam....
tia mmg best...smua org yg tgk muke kt..smua nak pkai tia...
rase mcm model plak sayer kejap...heheheeee....
akak2 yg ader mslh muke...ptot cube tia nia..lg pon dah nak pose..
muke nak gune raya..jumpa sdara mara pamily kwn2 baek sek dlu...ape smua...
baik mula dari sekarang...pkai ni pon efect x lame..sebulan jerk...dah nmpk muke dah ok...
cuber la...lg pon x mahal..pkai pon sket2...mmg berbaloi dan x leceh...


Last edited by kak zee on Fri 30 Jan 2009, 11:06 pm; edited 6 times in total
Back to top Go down
View user profile http://zeebeautyproduct.blogspot.com/
kak zee
Enterpreneur
Enterpreneur
avatar

Number of posts : 542
Age : 49
Registration date : 15/06/2008

PostSubject: Re: WHITE GLUTAHIONE CLASSIC ,COCOA COLLAGEN,MIOR,EUMORA,PEARL LIPSTICK,LEMON DRINK,STOO TEY ,WHITENNG BODY LOTION IN 28 DAYS,SUCCI ,PERAPAT,KRIM PAYUDA,SILVANA ,SIY TURUN 5 KG DALAM MASA 10 HR!!!!!LST PG   Sun 22 Jun 2008, 7:59 pm





LOSYEN SYIFA INDAH~KEMPISKAN PERUT& PECAHKAN KETULAN ANGIN !!!! HOT!!!!HOT!!!!!

Ia baik untuk:-
MEMECAH KETULAN ANGIN
MEMBAKAR LELEMAK DALAM BADAN
LUMPUH
PATAH
BISA-BISA SENDI
SAKIT PINGGANG
SAKIT LUTUT
BENGKAK
GHAUT
KEBAS KAKI TANGAN
TERKENA API
AIR PANAS
TUMIT PECAH
SAKIT KEPALA (MIGRAIN)
SELSEMA
SEMBELIT
IBU-IBU LEPAS BERSALIN

Formulanya :-
ekstrak herba,selfemulsifying Wax, Glycerine,Calsmine Powder,
Minyak Putih, Minyak Tea Tree, Ekstrak Halia Bara,Minyak kayu Putih
Vitamin E dan Ekstrak sireh.

Harga : RM 20.00 (semenanjung)/RM 23 (sabah/sarawak)

FREE POS REGISTER


LOSYEN MEMECAH LEMAK DAN KETULAN ANGIN..(TESTIMONI DARI FORUM SEBELAH)

sya dah guna. ok sesuai dengan saya.especially buang angin tu...sapu jer hmm lepas tu he he kalau untuk lelemak nie, kena rajin sapu,so far ok. bila sya sapu jer sya kerap ker toilet buang air kecilyang bestnya bila buang air besar tu, rasa macam mkn buah2an lawaaaaaaaaas ia sememang wangi. bukan bau serai wangi...tapi memang macam losyen ...
sya dah guna 2 botol.
lupa pula nak bagi tahu,kalau rasa pening kepala sapu sikit kat kening kalau rasa sembelitsapu kat perut tu kalau rasa nak buang lemakrajin-rajin sapu kat perut or tpt yg nak buang lemak tu tapi hati2 sapu kat pehajgn terlebih nanti jadi kanggarooo hu hu panaaas woo

morning sume...me punya losyen dah dapat dah semalam...thanks ..ni nak bagi feedback lak..x sabau rasa.. malam tadi pakai losyen ni..memang wangi..baunye best, x ada bau minyak angin..yang lagi best memang kuar angin.. sebenarnya me ni jenis yang x senang nak kuar angin.. kalau diurut pun, org yang mengurut tu kuar angin.. rasa panas tapi x la pijar mcm sesetengah losyen 2..pas2 i noticed pakai losyen ni kulit jadi lembut...yang ni paling best..n seperti yang dikata..senang membuang..memang best sesuai dengan nama..multi purpose cream.. anyway thanks kak pohon sebab sudi share dengan we all..nak suruh mak try lak...mesti dia suka..

saya dah pakai losyen tu memang ok setakat ni...losyen ni memang panas.x bleh pakai byk2 nanti rasa pijar jer.hehehehe..tp memang best pakai losyen ni.saya punya husband pun pakai...pasal hr tu husband saya sakit2 kat area buku lali lps tu bila dah urut kat area situ dah ok.pastu bila saya pakai kat area perut yg byk lemak ni.nmpknya byk juga berkurngan skrg ni..hehehehe...ermm nampaknya lemak2 kat area perut dah peha dah nk mula nmapak kecik skit ..


ehee btol tu..lagi satu saye aritu gatal pi calit sket kat jerawat... esok dah kering wakakakkakaksbenarnye dok tingat terbaca kat sini pasal pening kepala boh sket kat kepala kan....tapi jerawat den nih wat sakit kepala... so bubuh jek ahahahhahha sesuke ati ...

dapat td terus pakai......mmg betulla kak, angin x ingat nak kluar.... maunye satu badan saya sapu nie....tp kak...x der la pannas sangat losyen ni...just nice....thanks ye kak, kenalkan losyen ni....

huhuhu dah selamat menggunakannya mu mula memang x panas tp dah seharian tu wahduh hehehehehebest angin memang keluar thanks kak pohon and hubby hahahahahahaha


kebetulan hari ni half day . apa lagi... sebelum sampai opis... belasah dulu pakai kat mana yg patut... mula2 pakai best sejuk2 gitu... macam losyen pati halia tu... pastu dalam kete nak gi keje.. panas ler sebab kete berjemur kat tengah panas.. kat dalam tu apa lagi.. panas giler... mak oii... sampai ofis berpeluh2... hausss.... dah siap standby air 1 botol lam opis nih..


semlm try lah losyen ni kat jerawat atas dahi ni skit,sebelum tido lps tu pg td bangun mandi cuci muka tgk jerawat tu dah kering.alhamdulillah dah xde.bestlah losyen ni.tp jgn sapu byk2 kat muka area jerawat tu nanti panas pulak.skit2 jer.lps tu dah dekat seminggu pakai losyen ni kat area perut dah nampak area perut ni dah kempis.saya pakai losyen ni sapu kat perut selepas mandi.sapu juga kat area peha nmpk nya semakin berkesan lah..hehehehehe.tak tipu tau ni betul2 kejadian...

best kan bulat ahaa lah yg kat jerawat tuh jgn sapu banyak2tulip aritu pun lepas sapu2 kat perut... kat tangan masih lagi ada rasa2 losen tuh baru calit kat jerawat tuh... takde lah efek panas kih3x tak beranilah i nak boh kat jerawat setepek gitu... panas looo kui3x


nhk76 baru je lepas sapu losyen syifa ni . (brg baru dpt tadi)...fuhh...angin kuar berdesup2..pantas sungguh efek dia. Losyen nie mmg totally tak sama cam losyen biosireh, pati halia tu. Baunya wangi mmg tak berbau minyak angin langsung macam losyen badan . Memula sejuk je lepas tu ni ku dah rasakan kepijarannya dah..... Bulat81 sbb kau dah guna lamakan......sebotol tu agak2 berapa lama leh tahan......


barang dah sampai, dah guna dah sapu dah kuar angin...sampai hubbyku naik hangiiinnnnn zai pujuk2 dier, sapu gak kat perut dia,bagi dia pun kuar hangin gaakkk,,, so hubbyku pu hepi gak tq kanda sudi share ngan zai, produk syifa nie...

smlm g dptkn produk syifa ni....balik umah terus sapu....tgh malam 2 kali bgn g toilet buang air kecil....ptg ni lps mandi sapu plak.....berangin jaa rasa.....
arini masuk ari kedua pakai.....panas aaa jugak plus berangin....sapu lps mandi .....sapu b4 mkn....lps mkn bleh rasa lagi panas tu....so far rasanya better than ......

Mmg losyen ni better than losyen PH....nhk sapu tiap kali lepas mandi and b4 tido kat lengan, perut n peha.Memula sejuk sampai gigil2...tapi lepas tu panasnya..emm hingga berpeluh2.Tapi bagi nhk lah panasnya mmg lama sangat sehari semalam pun masih terasa, hingga jari jemari pun naik pijar....lagi satu mmg melegakan sembelit juga...so far dah dapat rasa lengan yg gelebeh ada perubahan.


Last edited by kak zee on Wed 28 Jan 2009, 12:58 am; edited 6 times in total
Back to top Go down
View user profile http://zeebeautyproduct.blogspot.com/
kak zee
Enterpreneur
Enterpreneur
avatar

Number of posts : 542
Age : 49
Registration date : 15/06/2008

PostSubject: Re: WHITE GLUTAHIONE CLASSIC ,COCOA COLLAGEN,MIOR,EUMORA,PEARL LIPSTICK,LEMON DRINK,STOO TEY ,WHITENNG BODY LOTION IN 28 DAYS,SUCCI ,PERAPAT,KRIM PAYUDA,SILVANA ,SIY TURUN 5 KG DALAM MASA 10 HR!!!!!LST PG   Sun 22 Jun 2008, 8:01 pm



SET PENAMBAT SUAMI 2 DALAM 1

Mesti Di miliki Setiap Isteri
Kehangatan Malam Pertama Yang Berkekalan.

CEPAT,HEBAT & BERKESAN

Sabun Perapat 100gm
Manjakani V-Gel 10 gm

Harga: RM 49.00 (S/M) RM 53.00 (S/S)

FREE POS LAJU UTK SEMENANJUNG SHJ


KHASIAT SABUN PERAPAT :-
-MEMBANTU MENGHILANGKAN KEGATALAN DAN KEPUTIHAN
-MEMBANTU MENGHILANGKAN BAU YANG KURANG MENYENANGKAN
-MEMBERSIHKAN SERTA MEMBANTU MENGHINDARKAN BAKTERIA
-MEMBANTU MENGHILANGKAN KESAN HITAM PADA CELAH PEHA
-MENGEKALKAN KANDUNGAN PH WANITA
-MEMBERI KESEGARAN SEPANJANG HARI

CARA PENGGUNAAN :
GUNAKAN SABUN PERAPAT 2 KALI SEHARI SETIAP PAGI DAN MALAM UNTUK HASIL YANG MEMUASKAN.

KHASIAT MANJAKANI V-GEL
DIPERBUAT DARI PATI MANJAKANI BAGI MENGUBATI KEPUTIHAN DAN LEBIHAN LENDIR.IANYA DAPAT JUGA MENGHILANGKAN GATAL-GATAL DAN BAU YANG KURANG MENYENANGKAN.DAPAT MERAPATKAN OTOT-OTOT RAHIM WANITA DALAM MASA YANG SINGKAT MENJADIKAN HUBUNGAN SUAMI ISTERI BERTAMBAH ERAT.KEPUTIHAN DAPAT HILANG DALAM MASA 2 HARI SAHAJA.
Back to top Go down
View user profile http://zeebeautyproduct.blogspot.com/
kak zee
Enterpreneur
Enterpreneur
avatar

Number of posts : 542
Age : 49
Registration date : 15/06/2008

PostSubject: Re: WHITE GLUTAHIONE CLASSIC ,COCOA COLLAGEN,MIOR,EUMORA,PEARL LIPSTICK,LEMON DRINK,STOO TEY ,WHITENNG BODY LOTION IN 28 DAYS,SUCCI ,PERAPAT,KRIM PAYUDA,SILVANA ,SIY TURUN 5 KG DALAM MASA 10 HR!!!!!LST PG   Sun 22 Jun 2008, 8:04 pm

WAIST TRIMMER













JOM REMBAT!!!!!!HOT!!!HOT!!!

HARGA :

Waist Trimmer : RM45.00

Waist Trimmer + Lotion Pati Halia/Losyen Syifa = RM65.00 sahaja!!

FREE POS LAJU UTK SEMENANJUNG



Produk Hebat untuk Kempiskan Perut/Rampingkan Pinggang dengan sauna effect

1) Designed to burn excess fat for waistline reduction

2) Made of quality Neoprene with Far Infrared Ray for inner side of the belt
3) Helps retain body heat and increase perspiration as to create sauna effect

4) Feel the "Burning" effect when using this product
5) Four adjustable measurements from 56cm - 96cm as shown in the picture below
6) Suitable for both man and lady who dream for slim and firm waistline [/color]


Japan Nano Technology Far Infra Red Slimming Waist Belt

Nano FIR Thermal Healthy Slimming Belt has great ventilation property to keep your waist dry and comfort all the time. It uses both the latest nano technology and the principle of FIR to achieve the aims of health care. The capability of FIR thermal energy can easily lead out by body temperature to maintain constant temperature to ameliorate waist's cold condition, improve blood circulation, advance metabolism, dissipate sore and aching waist, disperse blood stasis, diminish fat on waist, protect intestines and stomach, promote digestion, strengthen lumbar spinal support, relieve female's menstrual pains, and prevent chronic diseases cause by low blood circulation. Especially suitable for infirm people and people who work under frigid environments.

Function: Shape and slim your waist in 4 step.

Not suitable for high blood pressure patient.

WHAT IS FAR INFRARED RAYS (FIR)

By: Professor Li Dong Qi

The complete spectrum of sunlight consists of visible and invisible rays. The visible rays are red, orange, yellow, green, indigo, blue and violet in colors (Known as rainbow colors). The invisible rays are Ultra Violet, X-rays, Gamma, Cosmic, Microwave, Long Wave, Electrical Wave and Infrared.

Electromagnetic waves between visible light and the microwave are called infrared waves. The wave length of infrared waves range from 0.76 micron to 1,000 microns. The ranges of Near, Medium and Far Infrared Rays are 0.76 to 1.5 micron, 1.5 to 4 micron, and 4 to 1,000 micron respectively.

The Physical Characteristic of FIR are: a. Invisibility b. Linearity, refractivity and reflectivity c. Upon being absorbed by various objects, the ability to produce warmth and harmonize with the natural life-force released by human body to enhance resonance absorption. The ability to penetrate deep into the human body.

LOW-TEMPERATURE FAR-INFRARED RAYS EMITTING

Human being itself also emits far infrared rays to body tissues, whereby circulation of blood is enforced. The good circulation of bloods and body liquids enhances distribution of oxygen and nutrition to every part of human body, thus promoting metabolism in the organism. In short, the use of bedding made Bio Ceramics provides you with better and sound sleep and faster recovery from fatigue.

Only far-infra red rays having specific wavelength are effective to living things. The recent biological and biophysical researchers revealed that the far-infrared rays are effective to human body when their wavelength is with in the range from 6 microns to 14 microns (the far- infrared rays have wavelength ranging from 4 microns to 1,000 microns). Within this range of wavelength, the far-infrared rays cause resonance with molecular oscillation of water involved in cellular tissues of human being end can penetrate the body of human being.

WATER MOLECULES ARE QUITE SENSITIVE TO FAR-INFRARED RAYS
All living things have water molecules

Human body consists of 70% or more water. For all other animals, fishes, birds, insects and plants, water is indispensable part of body. For vegetables and fruits, overwhelmingly large part is water. You will often experience that some water is tasty but other is not so tasty though there is no difference in appearance and that good water makes tea, coffee, etc. tastier. In fact, quality of processed of food depends on quality of water used in processing.

High-quality always necessary for manufacture of beers, wines, juices and other liquors or beverages. You will be astonished if you hear that water itself can be made -------- without use of sugar or other additives or without purification, only by exposing it to the far-infrared rays.

Then water is exposed to the far-infrared rays, its molecules are activated. When you drink activated water, you will taste it "fresh". Although human being and other living things are fresh if they are exposed to the far-infrared rays, they do not absorb all infrared rays, it can absorb the far infrared rays having specific wavelengths ranging from 6 to 14 microns.

What and how far-infrared rays do to our bodies?

- Far-infra radiation penetrates into our body and\d heats up from the inside.

- Heat is spread outwards by conduction in bones, convection in tissues fluids and far infra radiation.

- The growing warmth (conduction and convection) - dilates blood vessels & fine capillaries - improve circulation - facilitates removal of impurities and influx of nutrients.

- Summary:

Far infrared rays works on two principles;

- Heating from inside to outside

- Energizing of organic/water molecules


Last edited by kak zee on Mon 05 Oct 2009, 12:57 am; edited 9 times in total
Back to top Go down
View user profile http://zeebeautyproduct.blogspot.com/
kak zee
Enterpreneur
Enterpreneur
avatar

Number of posts : 542
Age : 49
Registration date : 15/06/2008

PostSubject: Re: WHITE GLUTAHIONE CLASSIC ,COCOA COLLAGEN,MIOR,EUMORA,PEARL LIPSTICK,LEMON DRINK,STOO TEY ,WHITENNG BODY LOTION IN 28 DAYS,SUCCI ,PERAPAT,KRIM PAYUDA,SILVANA ,SIY TURUN 5 KG DALAM MASA 10 HR!!!!!LST PG   Sun 22 Jun 2008, 8:06 pm

INFO TENTANG WAIST TRIMMER

1.waist trimmer ni..satu saiz je tapi with 4 adjustable zipper.
sesuai utk saiz pinggang antara 56cm-96cm sahaja waist trimmer ni...ala bengkung biasa tu...bezanya dr segi jenis fabrik. fabrik yg digunakan disulami dgn sinaran infrared.

2.infrared ni bertindak balas dgn lemak2 dalam badan apabila adanya haba & peluh. Fabriknya pula jenis bermutu tinggi yg dpt hasilkan immediate effect (rampingkan pinggang)

3.masa mula2 pakai pulak..dinasihatkan jgn terus gunakan zip yg paling ketat...after 2-3 kali pakai..baru tukar ke level lain.. kecuali saiz pinggang dah yg min level...bukan apa...takut kalau di paksa / ditarik2..(sehingga terlalu ketat)..boleh merosakkan zipper tu..

4.untuk lebih efektif sapukan losyen mustajab terlebih dahulu...biar ia kering baru pakai waist trimmer ...

Back to top Go down
View user profile http://zeebeautyproduct.blogspot.com/
kak zee
Enterpreneur
Enterpreneur
avatar

Number of posts : 542
Age : 49
Registration date : 15/06/2008

PostSubject: Re: WHITE GLUTAHIONE CLASSIC ,COCOA COLLAGEN,MIOR,EUMORA,PEARL LIPSTICK,LEMON DRINK,STOO TEY ,WHITENNG BODY LOTION IN 28 DAYS,SUCCI ,PERAPAT,KRIM PAYUDA,SILVANA ,SIY TURUN 5 KG DALAM MASA 10 HR!!!!!LST PG   Sun 22 Jun 2008, 8:08 pm

TESTIMONI PEMAKAI WAIST TRIMMER (FORUM SEBELAH)

Posted: Thu Aug 09, 2007 11:51 am

saya pun tgh pakai WT nih....rasa slim jer perutku.....tak nampak la bonjol2...sy pakai time keje dan mlm gak...harap2 cpt2 la dpt kempiskan perut nih...skg dah pakai 2nd zip....sb yg 1st zip dah rasa tak grip sgt dah....

Post at 15-8-2007 01:37 PM by cherry_licious

Hehe..nk citer pengalaman 2 ari pakai WT..memula pakai, zip pertama tak grip n mcm longgar skit..so proceed ke zip kedua..baru rasa kemas n grip..sepanjang pakai rasa selesa coz ia stretchable..tak macam yg jenis kain..boleh rasa senak perut dibuatnya..n after about 6 hours, i bukak n found out that tempat kita wrap tuh panas n lembab-lembab peluh..so, kesannya blmla nampak lagi skarang..baru 2 ari, kan..after one or 2 weeks nanti, insya Allah i update..


Posted on Wed Aug 15, 2007 4:32 pm by janna

Harini epi sgt sb dah leh guna zip ke-3..hehehehe..pewut dah mula surut laaa....suka bangat.....dah takde bonjolan lagi...dan kwn2 opis dah tegur perut dah slim mlim....tq utk riss krn perkenalkan WT ni....akhirnya perutku dpt gak kempis walaupun tak se flat sblm bergelar ibu dulu....hehehe..hubby pun suker tgk hasil WT nih...


Post at 16-8-2007 02:34 PM by lin

dah stat pakai..selesa tak rasa senak pun macam pakai bengkung....kemas jer rasa, lunch td makan 1/3 jer...cepat kenyang....masa pakai nampak flat jer perut...best..thanks riss..terbayang pakai baju kebaya songket bunga tabur raya nihhhhh...


Posted at Fri Aug 17, 2007 1:05 pm by zaslia

saya tak pasan biler saya amik.. rasa aderler dkt2 nak seminggu guna dah... nak tau
1st day sampai saya terus pakai... mmm not bad.. selesa n kemas jerkkk... mmg teruja sgt2... blik umah bukak mmg berpeluh2... tp tak pasan lg ler tak check bebetui.. lepas mandi ptg tu tak gak pasan lg.. mmm keesokkannyer seblm sarapan..n lepas mandi.. nak pakai baju fit (biasanya sabtu ahad dok umah ala2 dok umah sendrik la kan.. bergaya sakan utk somi..)
sya panggil somi sya... soh dia tolong tgkkan.. masa tu tak angkat baju lg..dia kata cuba angkat baju tu..nak tgk.. ke awk pakai 'benda' tu... then .. la..tak nmpk ker WT tu tersidai kat ampaian tuu ha (sambil tunjuk WT tu kat penyidai sejadah..) then.. dia kata "mmmmmm kempis ler.. takper..takper..teruskan..."

saya pun apa lagi... mmg terkejut gak mmg betui ler flat jer perut ni... teruskan juga pakai baju fit tu.. mmg dah tak segan..rasa nak menunjuk kat adik ipar pulak...hihihihihihih

nnt sehari dua genap seminggu nak ukurlilit pinggang pulak.. hihih nnt saya bg testi lg yer.. tungguuuuu....

"tak mau cuba? tak tau kesannya testing dulu baru tau...!"

Post at 21-8-2007 10:08 AM by Qen @ bft

Qen pon tgh try ni.. rase panas jek perut.hehe.. pakai2 terus dah zip ke 3.. yg ke 2 tu mcm longgar skit. x selesa sebab gerak2.


Post at Tue Aug 21, 2007 2:15 pm by Zahiela

eila nak testi gak pasal WT ni..
memula pakai..terus zip ke2..
sebab zip pertama tu rase cam tak berapa grip kan...
pas 2 minggu ni..
pg tadi...panggey hubby suh die tolong zipkan...
selalunya zip ke2..tp bila zip cam tak berapa ketat la..rase longgar..
pastu hubby ckp..meh try zip ke3..
lor...terkejut giler..leh sampai zip ke3 tu..br rase sedap dan grip..
macam mula2 pakai dulu....
uih..terkejut..gembira pun ade...
pastu hubby sound suh pakai kebaya yg dah lama tergantung tu..
fuiyoo..muat..hehe..
skang malam2 hubby lak pakai utk kempiskan perut die plak...

erm..bagusla..berkesan..double thumbs up!!

Part 2:
mmg berkesan le..
pakai time opis hour..
sebelum tu sapu losyen halia tu..
mlm2 pun sebelum tdo sapu losyen tu gak..
asyik buang angin dan pagi2..sure memerut..
mmg berbaloi la...kena rajin pakai...
bdn rase ringan je..

Post at 22-8-2007 12:17 PM by 'chem'

my review ermm nak bg review.. dah pakai around 2 weeks kot... pakai 12 jam... 8am - 8 pm.. tp wit the combination dgn jaga makan...pakai krim (i swear to this krim coz mmg rasa perubahan..even bra line pun rasa lemak kurang..dan rasa badan mengecil )..dan gelek belly dancing ... chem rasa bila buang air kecil,rasa cam haba dibebaskan..perut pun kenyang sokmo la rasanya,cam perut jadi kecik kan.. then now chem rasa perut cam dah ok skit..nampak flat skit bila pakai body suit...kena usaha lagi ni so i think the combi waist trimmer ni, gud burn fat cream,jaga makan & exercise wud be work !!!!

- Post at 28-8-2007 10:59 by 'chem'

malam tadi wa happy sesgt org tegur perut dah kempis..nampak flat bila pakai baby t tak sesia berpanasan dgn krim bakar lemak, balut dgn WT, gelek sakan dgn belly dance suka nyer..suka nyer.. try la WT ni..harga dia murah & berkesan


Post at 29-8-2007 10:34 AM by lin

perut dah kurang 6 inch sejak pakai WT ni... Lin pakai dari kul 6.00pg (lps mandi pagi) sampai kul 7.00mlm (lps dinner). Everyday without fail.....Lin letak biotrim kat perut dan belakang sblm pakai WT . But then Lin memang tak makan pagi heavy...pagi makan apple hijau sebiji...plus air kopi tanpa gula setengah cawan....kul 10 baru makan biskut jacob plus kurma....lunch....bantai apa pun tak per...dinner makan can biasa klau lapar if not pakat makan kurma & apple hijau sebiji......Lin banyak nak turunkan berat and size....baru gak start amik herbalife...baru 5 hari (ni pun bahana cari gak)...so byk laa Lin buat...but then WT memang membantu...sebab bila pakai memang rasa sedap...mkn pun kurang ...sebab bila makan cepat rasa kenyang...bila time makan..perut akan mula rasa panas..hehehheBut today is my happiest day...coz baju sebelum pregnant dulu...dah boleh pakai balik....yahooooo

Post at 22-9-2007 06:41 PM by lizawpl

minggu ni dah masuk minggu ketiga dah pakai wt ni. setiap minggu perut kempis 1 inci. jadi sekarang ni perut ku kempis 3 inci sudah. gembiranya. ...masa surut 1-2 inchi dulu hubby tak perasan sangat, tp bila dah 3 inci surut ni dia dah mula perasan ...he...he ....he


Posted: Sun Sep 23, 2007 1:19 pm

still remember me... well first of all .. sorry lama tak update on my progress.. actually dah quite sometime terhenti memakai waist trimmer nie... but last month rasanye.. start pakai balik coz my lower back pain blum ilang ilang lagi.. so pakai every night b4 tido n sometimes siang bila g keje.. if tak silap... tak sampai 2wks pun pakai .. alhamdulillah dgn izin allah my back pain dah completely hilang.... gembira sesangat.... dah tak sakit langsung sekarang nie... so now pakai utk kempiskna perut lak.. tp my sis pinjam lak.. dia pun nk kempiskan perut.. so sebab tu lah nak order lagi satu

Post at 25-9-2007 08:21 PM by elme1976

hi, i nak bagi review ttg i pakai WT nie, I baru bersalin 15 Sept lepas, kat hospital 3 hari so, keluar jer hospital masa kat umah i pakai WT nie....malang nya....zip 1st pun tak sampai...so i pakai bengkung kain biasa jer...lepas tu hari ke-empat tu i cuba lagi..alhamdulillah dapat juga zip pertama tu...hari kedua pakai terus boleh guna zip ke-2, gembira x terkata....then hari ketiga sehingga hari semalam i guna zip yang ke-3, dan hari nie plak i dah guna zip ke-4...sungguh x percaya kan...tapi inilah hakikatnya...i pakai Bio Serai lotion yang Cik Chem kita dok promote tu dulu sebelum pakai WT nie...i dah x pakai bengkung kain dah...sebab malas nak ikat2....i guna WT nie jer...sungguh puas hati dengan pemakaian WT nie....terima kasih....

Posted: Fri Nov 23, 2007 11:43 am

nak kongsi skit...
memang berkesan! perut dah kurang seinci... hubby pun sibuk tolong ukur.. tak percaya lah tu!
sy pakai malam je, start pkl 8, sekali dengan losyen.. takde lah berpeluh sangat, tapi memang terasa macam panas2 suam.. semalam pakai terasa longgar plak, tapi tak berani tukar 2nd zip lagi, takut rosak plak.. tunggu lah minggu depan, kalau kurang lagi boleh tukar zip kedua plak..

suka sangat!! harap berterusan lah hendaknya.. nanti boleh pakai balik kebaya yg lama tersorok dalam almari tu

anis2006 wrote :

malam tadi cuba WT..pakai 7.15pm..tgk TV jap..memula pakai..nak cangkuk zip ke 3 cm payah..almaklum 1st time..tapi pakai zip ke-3 le..
pastu dalam kul 7.35 saya jogging kat trackmill...mmg sedap je rasa...cz pinggang ada back support..jogging 15m tak terasa...abis jogging terus buka WT sapu slimmimg hot mud...masuk sauna..rehat jap..mandi..
lepas mandi pakai semula WT..aikkkkkk dah boleh cangkuk zip ke-2..cam tak percaya..maybe sebab all combination tu buat ianya lebih berkesan..
pagi ni g opis pakai...zip ke-2..makan pun sikit je bfast td.. takleh nak masuk banyak..nak tgk seminggu ni ada perubahan ke..

Mass mirza wrote :

pakai WT nie...kekadang berpeluh.... kekadang tak... yg pasti kalu pakai kat office confirm tak berpeluh coz sejuk bangat kat office nie..... tapi kalu pakai kat umah & tak on kipas.... confirm berpeluh....tapi tak ler berpeluh cam kita gi exercise kat gm tu.... kira WT tu akan lembab...& perut pun rasa lembab...

biasanye mass pakai malam.... dr kul 7.00pm sampai 7.00 am.... 5 kali seminggu.... mass dah pakai dalam 3 mths.... hasilnya...perut dah kempis... ukuran pinggang dr 32... sekarang nie 27.. (tapi 27 nie kira ketat lagi)...

.... tu jer testimoninye..... yg penting kena rajin pakai.... makan kena control... insyallah akan berhasil

khasha wrote :
ada pakai benda ni. memang berkesan la. i pakai yg 5 zip tu. mula2 pakai zip 2. sekarang dah zip ke 4. dalam masa 2 bulan. hari2 pakai la. kalu sapu losen pati halia lagi best. segala angin keluar.makan pun kena jaga gak. malam better jangan makan lagi berkesan.

kalau pakai jangan ketat sangat supaya zip tak rosak. i tak ada pula masalah zip rosak.

Sarah_sayang wrote:

hai all

harini da sebulan sarah pakai WT...

nak kata berkesan tu maybe....lagipun bulan pose....mestila makan tu kurang...

but for your info...

first day pakai....i zip ke 4....kadang2 cam longgar....kadang cam ok

then..2nd day....i try zip ke 3....rasa sedap lak...cam fit2 ler....

then..3rd week...i da le pakai zip ke 2...

i pakai p keje...

dari 0600 - 2015

lebih kurang...14 jam...maklumla umah semban keje KL tu yang berkesan kot...


riantika wrote:
im here sebab nak share experience + bagi review tentang WT yang i dah pakai abt 2 weeks since awal puasa. saya tak gemuk tapi ada problem dengan tummy disebabkan operation masa deliver 3rd baby last january 07. bila operation memang tak boleh nak berbengkung sebab after 4 mths pun still rasa sakit bila cuba nak berbengkung. as result..perut ni buncit & saya tak boleh nak tuck in shirt bila pakai skirt or pants to work which is very frustrating - nampak tak cantik sebab nampak perut yg buncit.

bila start pakai WT ni..i pakai zip no 4. i pakai tiap2 malam without miss waktu tidur & sebelah siang kalau pakai baju yg loose saya akan pakai WT ni atau kalau saya di rumah.

so lepas 2 minggu..bila saya cuba pakai skirt & pants dan cuba tuck in my shirt..memang tak ada masalah cos i dun see my tummy..macam tak percaya but its true. dan banyak baju2 sebelum ni yang ada problem di perut now dah boleh pakai. maybe disebabkan pakai WT ni ketika puasa ianya lebih berkesan.

since WT ni bagus, saya dah recommend 5 of my frens to get this WT and so far feedback from them are all positive.

anyway, i want to thanks my fren for introduce me such a good product.

pada yang belum cuba, i strongly recommend you to try this WT.

that's all for now..
Back to top Go down
View user profile http://zeebeautyproduct.blogspot.com/
mamzie
Mod PR
Mod PR
avatar

Number of posts : 1497
Age : 50
Location : Kuantan,Pahang.
Registration date : 10/05/2008

PostSubject: Re: WHITE GLUTAHIONE CLASSIC ,COCOA COLLAGEN,MIOR,EUMORA,PEARL LIPSTICK,LEMON DRINK,STOO TEY ,WHITENNG BODY LOTION IN 28 DAYS,SUCCI ,PERAPAT,KRIM PAYUDA,SILVANA ,SIY TURUN 5 KG DALAM MASA 10 HR!!!!!LST PG   Fri 27 Jun 2008, 2:06 am

nak tanya....soy collagen 1 kotak bpe sachet?

_________________
http://mamzie.fotopages.com
Back to top Go down
View user profile http://mamzie.fotopages.com
kak zee
Enterpreneur
Enterpreneur
avatar

Number of posts : 542
Age : 49
Registration date : 15/06/2008

PostSubject: Re: WHITE GLUTAHIONE CLASSIC ,COCOA COLLAGEN,MIOR,EUMORA,PEARL LIPSTICK,LEMON DRINK,STOO TEY ,WHITENNG BODY LOTION IN 28 DAYS,SUCCI ,PERAPAT,KRIM PAYUDA,SILVANA ,SIY TURUN 5 KG DALAM MASA 10 HR!!!!!LST PG   Sun 29 Jun 2008, 1:11 pm

mamzie wrote:
nak tanya....soy collagen 1 kotak bpe sachet?

SOY C 1 KOTAK ~10 SACHET
Back to top Go down
View user profile http://zeebeautyproduct.blogspot.com/
kak zee
Enterpreneur
Enterpreneur
avatar

Number of posts : 542
Age : 49
Registration date : 15/06/2008

PostSubject: Re: WHITE GLUTAHIONE CLASSIC ,COCOA COLLAGEN,MIOR,EUMORA,PEARL LIPSTICK,LEMON DRINK,STOO TEY ,WHITENNG BODY LOTION IN 28 DAYS,SUCCI ,PERAPAT,KRIM PAYUDA,SILVANA ,SIY TURUN 5 KG DALAM MASA 10 HR!!!!!LST PG   Sun 29 Jun 2008, 1:16 pm

MIOR MIRACLE BAR




APA ITU MIOR MIRACLE BAR?
MIOR MIRACLE BAR suatu produk terbaru dari Austria, bar pencuci muka yang mengandungi bahan aktif semulajadi yang dapat merawat dan menjaga kesihatan kulit. Ianya adalah suatu revolusi perawatan kulit yang amat berkesan, jimat dan tiada tolok bandingan. Perawatan kulit menggunakan Mior hanya mengaplikasikan langkah pencucian kulit muka selama kurang dari 5 minit, tanpa perlu menggunakan pelbagai produk tambahan lain selepas itu. Tidak perlu lagi toner, krim antipenuaan, serum atau lain2 lagi produk tambahan yang pastinya meningkatkan kos penjagaan kulit anda. Hanya dengan pencucian yang sempurna kulit anda akan dirawat dengan sempurna dan kesannya pasti menakjubkan walaupun baru pertama kali anda menggunakannya.

Sabun mior ini diperbuat dari :-



1) indinineluxe - algae yg kaya dengan antioksida,vitamin dan mineral dari europe utk mengembalikan keremajaan dan menyembuhkan kulit.

2) heilmoor clay terdiri drpd beratus herba,bahan organic, antibiotic yg semulajadi,hormon tumbuhan dan banyak lagik.




Cara Penggunaan :-

Basahkan tangan dan keluarkan buih drpd sabun
Tepekkan buih sabun di tempat sprt jerawat,eyebag @ tempat yg bermasalah
Baki buih sabun gosok di seluruh muka selain dr tempat yg ditepekkan tadik
Biarkan 3 minit dan cuci.(KIRAAN 3 MINIT BERMULA BILA MASSAGE MUKA SELESAI)
Jgn lap dan biarkan kering sendiri
Sesuai utk 2X sehari (pagi n malam)
Hanya 2-3 MINIT sahaja setiap kali kegunaan
LIHAT HASILNYA DALAM MASA 3 MINIT SAHAJA & HASILNYA KEKAL
PERINGATAN:-X PERLU GUNA CLEANSER N TONER LAGIK. MOISTURISER N SUNBLOCK OK

Kegunaan :-
Matikan jerawat muka @ badan
Kurangkan kedut muka,facelift up,eyebag,dark circles,jeragat,pigmentation
Kecikkan pori2 muka yg besar.
Bintik hitam dan bintik putih akan hilang.
Menegangkan muka n berseri2
Mencerahkan muka,ketiak n bahagian yg hitam.
Mengurangkan minyak pd muka
Mengurangkan freckles
Ekzema n penyakit kulit yg lain dpt disembuhkan.
Menjadi syampu utk menjadikan rambut lebih sihat,berkilat dan lembut.



Ukuran :-
1/4 bar : 2cm x 2 1/2 cm x 3cm
1/2 bar : 3cm x 2 1/2 cm x 4 1/2 cm
1 Bar : 6cm x 4 1/2 cm x 2 1/2 cm

Mulai 1 NOV 2008...

Harga MIOR adalah seperti berikut:

1 bar - RM259 KEGUNAAN 4 BULAN
1/2 bar - RM 145 KEGUNAAN 2 BULAN
1/4 bar - RM 75 KEGUNAAN 1 BULAN
1/8 bar - RM 40 KEGUNAAN 2 MINGGU

SAMPLE MIOR -1/16 BAR~RM20.00 ~KEGUNAAN 1 MINGGU

BERAT ~5GM (SEPARUH DARIPADA 1/8 BAR)

WITH FREE DELIVERY!!!

JOM BELI DENGAN HARGA PENJIMATAN!!!![/color]

BULEH DISKAUN LAGI,SILA PM !!!![/size]


Last edited by kak zee on Sun 06 Sep 2009, 7:13 am; edited 6 times in total
Back to top Go down
View user profile http://zeebeautyproduct.blogspot.com/
kak zee
Enterpreneur
Enterpreneur
avatar

Number of posts : 542
Age : 49
Registration date : 15/06/2008

PostSubject: Re: WHITE GLUTAHIONE CLASSIC ,COCOA COLLAGEN,MIOR,EUMORA,PEARL LIPSTICK,LEMON DRINK,STOO TEY ,WHITENNG BODY LOTION IN 28 DAYS,SUCCI ,PERAPAT,KRIM PAYUDA,SILVANA ,SIY TURUN 5 KG DALAM MASA 10 HR!!!!!LST PG   Sun 29 Jun 2008, 1:20 pm

TESTIMONI PENGGUNA MIOR

WAJAH BERSIH DAN SEKATA




KULIT TIDAK LAGI BERMINYAK



CERGAS & BERMAYA
EYEBAG BERKURANGAN




Last edited by kak zee on Sun 19 Oct 2008, 1:01 am; edited 3 times in total
Back to top Go down
View user profile http://zeebeautyproduct.blogspot.com/
kak zee
Enterpreneur
Enterpreneur
avatar

Number of posts : 542
Age : 49
Registration date : 15/06/2008

PostSubject: Re: WHITE GLUTAHIONE CLASSIC ,COCOA COLLAGEN,MIOR,EUMORA,PEARL LIPSTICK,LEMON DRINK,STOO TEY ,WHITENNG BODY LOTION IN 28 DAYS,SUCCI ,PERAPAT,KRIM PAYUDA,SILVANA ,SIY TURUN 5 KG DALAM MASA 10 HR!!!!!LST PG   Sun 29 Jun 2008, 1:21 pm

Important Notice on MIOR

It has come to our attention that there are rumours confusing our members that there is a rebranding exercise to rebrand MIOR to another name. Please be informed that there is NO rebranding of our MIOR (The Moor facial bar with Indinineluxe) into any other name. MIOR (The Moor facial bar with Indinineluxe) is manufactured under the highest quality control conditions and has unique ingredients incorporated into the formula to deliver the exceptional effects expected of the MIOR facial bar.


The Company will not hesitate to take legal actions against any party who confuses, participate and/or be a party to propagate this lie and/or commit an act of 'passing off' of our MIOR as another product.


NEWS fr webpage WBG http://www.wbg.bz/Default.aspx?language ... g.bz/my-en
Back to top Go down
View user profile http://zeebeautyproduct.blogspot.com/
kak zee
Enterpreneur
Enterpreneur
avatar

Number of posts : 542
Age : 49
Registration date : 15/06/2008

PostSubject: Re: WHITE GLUTAHIONE CLASSIC ,COCOA COLLAGEN,MIOR,EUMORA,PEARL LIPSTICK,LEMON DRINK,STOO TEY ,WHITENNG BODY LOTION IN 28 DAYS,SUCCI ,PERAPAT,KRIM PAYUDA,SILVANA ,SIY TURUN 5 KG DALAM MASA 10 HR!!!!!LST PG   Sun 29 Jun 2008, 1:23 pm



Jamu Mak Dara

1.Serbuk 250gm = RM60 ( JMD aje)
SEKOTAK RM55.00
2. Serbuk trial pek = RM30.00

3. Kapsul RM45 =60 biji.
SEBOTOL RM45.00
3 BOTOL RM120

~> Jamu PRIA
~> Jamu MAK DARA
~> JAMU ANAK DARA
(Untuk wanita belum berkahwin lagi)


Khasiat JAMU ANAK DARA:-
- mengkhusus kepada system haid tidak teratur.
- dapat membantu membuang lemak
- meringankan badan
- menjadikan badan terasa segar
- melawaskan.
- masalah senggugut
- Masalah keputihan
- Muka berjerawat dan kusam
- Masalah banyak angin dlm badan
- Masalah toksik dlm badan

Bahan-bahan JAMU MAK DARA:-

gadong / tahi angin /cabai pintal / akar siak / sambar antu
cabai batik / akar cerita / kulit pulau sari/ kulit kayu serapat
ketumbar kasar /jintan hitam / temulawak /halia bara /halia putih
kunyit kering / kayu manis cina / kedaung / daun cina maki /masuri
jerangau / lengkuas merah / buah keras / jemuja / daun terawas
hadas pedas / langkau besar / langkau kecil/ bica bolong /
biji kami / buah gorek / akar kayu putih / cekor[/size]

Pengambilan::
Amalkan pengambilan 2 kapsul 2 kali sehari sebelum makan di waktu pagi dan juga malam.

Peringatan:
Kurangkan pengambilan lauk pauk yang berkuah seperti sup, gulai, bercili dan berlemak
Harus cukup rehat atau tidur, elakkan makan malam selepas 7 mlm, elakkan mengambil nasi pada waktu malam dan lebihkan buah2 dan sayuran.

Cara Mengamalkan nya:-

Untuk langsingkan badan / kesihatan keseluruhan wanita(2 X sehari)

1 sudu besar Jamu Mak Dara + air panas 1/2 cawan

PERINGATAN - Harus cukup rehat dan tidur, elakkan makan malam selepas 7 malam, elakkan mengambil nasi pada waktu malam.Kurangkan pengambilan cili dan makan berlemak dan lebihkan buah-buahan dan sayur-sayuran.

Ketika Dalam Pantang ( 2 X sehari)

1 sudu besar Jamu Mak Dara + air panas 1/2 cawan

Bancuhkan jamu dengan air panas dan di minum 1 kali pagi sebelum sarpaan dan 1 kali petang ( 4 petang) sebelum makan malam.

PERINGATAN - kurangkan pengambilan lauk pauk yang berkuah spt sup,gulai ,bercili dan berlemak.

Untuk Pesakit Darah Tinggi ( 1 kali sehari)

1 sudu besar Jamu Mak Dara + air panas 1/2 cawan

Bancuh kan jamu dgn air panas dan di minum 1 kali pagi sebelum sarapan.

SEKALI SEHARI SAHAJA!!

PERINGATAN : Harus cukup rehat dan tidur.Kurangkan pengambilan cili dan makan berlemak dan lebihkan buah-buahan dan sayur-sayuran.


Last edited by kak zee on Wed 07 Jan 2009, 9:51 pm; edited 3 times in total
Back to top Go down
View user profile http://zeebeautyproduct.blogspot.com/
kak zee
Enterpreneur
Enterpreneur
avatar

Number of posts : 542
Age : 49
Registration date : 15/06/2008

PostSubject: Re: WHITE GLUTAHIONE CLASSIC ,COCOA COLLAGEN,MIOR,EUMORA,PEARL LIPSTICK,LEMON DRINK,STOO TEY ,WHITENNG BODY LOTION IN 28 DAYS,SUCCI ,PERAPAT,KRIM PAYUDA,SILVANA ,SIY TURUN 5 KG DALAM MASA 10 HR!!!!!LST PG   Wed 02 Jul 2008, 10:52 pm



JUS INTRA JUS 23 HERBA

NOW : RM 138.00 FREE POS LAJU

JOM JADI AHLI !!!!

REGE AHLI ~RM110.40

Adakah anda mempunyai gejala berikut dalam kehidupan harian anda ?

� Asma/lelah/semput
� Bodek/angin pasang
� Sakit Kepala/migraine
� Sakit buah pinggang
� Susah tidur/Insomania
� Kanser/ketumbuhan
� Sakit sendi/Gout/Arthritis
� Otot kejang/simpul biawak
� Tidak Bersemangat/Keletihan
� Batu karang/batu Hempedu
� Mati pucuk/Kurang daya seks
� Kesejukan kaki tangan dan seram sejuk
� Darah tinggi/Darah rendah,Anemia
� Otoporosis/tulang rapuh,mudah patah
� Hilang ingatan,nyayuk.susah ingat pelajaran
� Sengugut/putaran haid tidak tepat
� Kerap buang air/ngopol pada waktu malam
� Monopous/hormon tidak seimbang/panas baran
� Sembelit/buasir/sakit usus/kembung/gastric
� Batuk dan sukar bernafas/hidung tersumbat
� Sakit kulit/berkedut/berparut/pucat/berjerawat/berjeragat dll
� Diabetis/kencing manis/kolestrol/urin asid tinggi
� Hepatitis A/B/C ( sakit AIDS ),Sirosis,penyakit kuning
� Stroke/ahmar/mati anggota tubuh/lumpuh/Parkinson
� Selsema/bersin/resdung/alahan makanan laut
� Komplikasi elektroterapi,kimiaterapi kanser/leukemia
� Susah dapat anak,kesuburan lelaki dan wanita menurun
� Daya pendengaran kurang berfungsi,tinnitus dan pening-pening
� Daya penglihatan kurang,kabur,ada selaput/katarak,gatal-gatal dan sentiasa keluar air mata
� Lain-lain dan doktor telah sahkan tiada lagi ubat untuk merawat sakit tersebut termasuklah gagap
� demam denggi

SESUAI UTK:

ORANG TUA
Tidak kira lelaki atau wanita
Inginkah anda kelihatan muda semula? Segala kekedutan di wajah akan hilang selepas beberapa minggu.

IBU MENGANGDUNG
Anak yang dilahirkan lebih sihat, cergas dan cerdas, dengan kulit yang halus manakala ibunya akan sentiasa sihat dan bertenaga.

WANITA / GADIS ATAU TERUNA
Jerawat, bintik-bintik atau kesan hitam/jeragat di muka akan hilang

KANAK-KANAK ATAU PELAJAR
INTRA merangsang sel-sel otak dan menstabilkan hormon

AHLI SUKAN DAN PEKERJA BERAT
Anda akan dapati tenaga bertambah kuat dan bekerja dengan penuh semangat.

YANG BERUMAHTANGGA
Anda akan dapati hubungan anda dan suami isteri lebih mesra dan bertenaga….(faham-faham sendiri le!!)

PESAKIT
Tidak kira berapa lama ianya telah dihidapi, samada kronik atau tidak

Kajian selama 15 tahun menunjukkan mereka yang minum intra secara tetap keadaan kesihatan dipertingkatkan:

1/3 orang dalamasa 1 hingga 3 hari
1/3 orang dalamasa 3 hingga 12 hari
1/3 orang dalamasa 1 hingga 4 minggu

Intra sehingga ke tarikh ini belum pernah gagal membantu sesiapa yang meminumnya mengikut sebagaimana yang dinasihatkan.


Last edited by kak zee on Sat 12 Sep 2009, 1:27 am; edited 5 times in total
Back to top Go down
View user profile http://zeebeautyproduct.blogspot.com/
kak zee
Enterpreneur
Enterpreneur
avatar

Number of posts : 542
Age : 49
Registration date : 15/06/2008

PostSubject: Re: WHITE GLUTAHIONE CLASSIC ,COCOA COLLAGEN,MIOR,EUMORA,PEARL LIPSTICK,LEMON DRINK,STOO TEY ,WHITENNG BODY LOTION IN 28 DAYS,SUCCI ,PERAPAT,KRIM PAYUDA,SILVANA ,SIY TURUN 5 KG DALAM MASA 10 HR!!!!!LST PG   Wed 02 Jul 2008, 10:55 pm



KEBAIKAN JUS DIET MATE 5 :-

- Mudah
- Berkesan
- Semulajadi
- Selamat
- Tanpa rasa lapar
- Tanpa rasa sakit
- Tanpa bersenam
- Bertenaga dengan minda yang cergas
- Menyihatkan jantung
- Bagus untuk kencing manis dan darah tinggi
- Membantu kesuburan wanita
- Bagus untuk saraf dan sendi
- Melancarkan usus
- Merawat masalah kemurungan, susah tidur
- Merawat migrane dan gastrik
- Mengatasi masalah stroke
- Mengurangkan kolestrol

Cara Penyediaan :-

- Campurkan JUS DIET MATE 5 dengan air sejuk sebanyak 400ml dalam shaker yang bertudung
- Goncang hingga sebati
- JUS DIET MATE 5 sedia untuk hidangan

Cara penggunaan
1 sachet pengganti makan tengahari

1 KOTAK RM200.00 ~20 SACHETS (20 HARI)

3 KOTAK RM450.00 ~FREE MEMBERSHIP

Free delivery


Sebarang pertanyaan SMS 012-4350690 kak zee



Last edited by kak zee on Mon 07 Sep 2009, 2:39 pm; edited 8 times in total
Back to top Go down
View user profile http://zeebeautyproduct.blogspot.com/
najz
Enterpreneur
Enterpreneur
avatar

Number of posts : 866
Age : 47
Location : selangor
Registration date : 20/05/2008

PostSubject: Re: WHITE GLUTAHIONE CLASSIC ,COCOA COLLAGEN,MIOR,EUMORA,PEARL LIPSTICK,LEMON DRINK,STOO TEY ,WHITENNG BODY LOTION IN 28 DAYS,SUCCI ,PERAPAT,KRIM PAYUDA,SILVANA ,SIY TURUN 5 KG DALAM MASA 10 HR!!!!!LST PG   Thu 03 Jul 2008, 8:24 am

ya lah, nak tau soy colagen tu ada berapa sachet dalam satu kotak?
Back to top Go down
View user profile
kak zee
Enterpreneur
Enterpreneur
avatar

Number of posts : 542
Age : 49
Registration date : 15/06/2008

PostSubject: Re: WHITE GLUTAHIONE CLASSIC ,COCOA COLLAGEN,MIOR,EUMORA,PEARL LIPSTICK,LEMON DRINK,STOO TEY ,WHITENNG BODY LOTION IN 28 DAYS,SUCCI ,PERAPAT,KRIM PAYUDA,SILVANA ,SIY TURUN 5 KG DALAM MASA 10 HR!!!!!LST PG   Sun 06 Jul 2008, 1:00 am

najz wrote:
ya lah, nak tau soy colagen tu ada berapa sachet dalam satu kotak?

1 kotak ~10 sachet
Back to top Go down
View user profile http://zeebeautyproduct.blogspot.com/
kak zee
Enterpreneur
Enterpreneur
avatar

Number of posts : 542
Age : 49
Registration date : 15/06/2008

PostSubject: Re: WHITE GLUTAHIONE CLASSIC ,COCOA COLLAGEN,MIOR,EUMORA,PEARL LIPSTICK,LEMON DRINK,STOO TEY ,WHITENNG BODY LOTION IN 28 DAYS,SUCCI ,PERAPAT,KRIM PAYUDA,SILVANA ,SIY TURUN 5 KG DALAM MASA 10 HR!!!!!LST PG   Sun 06 Jul 2008, 1:03 am





[size=150]LOSYEN SYIFA INDAH

Ia baik untuk:-
MEMECAH KETULAN ANGIN
MEMBAKAR LELEMAK DALAM BADAN
LUMPUH
PATAH
BISA-BISA SENDI
SAKIT PINGGANG
SAKIT LUTUT
BENGKAK
GHAUT
KEBAS KAKI TANGAN
TERKENA API
AIR PANAS
TUMIT PECAH
SAKIT KEPALA (MIGRAIN)
SELSEMA
SEMBELIT
IBU-IBU LEPAS BERSALIN

Formulanya :-
ekstrak herba,selfemulsifying Wax, Glycerine,Calsmine Powder,
Minyak Putih, Minyak Tea Tree, Ekstrak Halia Bara,Minyak kayu Putih
Vitamin E dan Ekstrak sireh.

Harga :
RM 20 (semenanjung)
RM 23 (sabah/sarawak)
Free pos register
Beli 1 set dgn waist trimmer ~free pos laju


MEMANG TERBUKTI BERKESAN
* Pecahkan Ketulan Angin
* Buang Lemak berlebihan

1-Dalam masa 3 hari kesan pengambilan Losyen Mustajab sudah dapat dirasai.
Proses pembuangan angin dan lemak berlaku.
Proses menbuang air besar lebih mudah dan badan terasa lebih ringan.

2.Proses berterusan, dalam tempoh seminggu lemak - lemak pada kulit terasa lebih lembut.

3.Penggunaan yang berterusan akan mengurangkan air, angin dan lemak didalam tubuh seterusnya mengurangkan berat badan.

PROMOSI BULAN JULAI

PEMBELIAN 5 BOTOL KE ATAS LESS 25%

HARGA 1 BOTOL ~RM 20.00

LESS 25% ~ RM15.00 SAHAJA

JOM BELI!!!!![/size]


Last edited by kak zee on Sun 06 Jul 2008, 4:21 pm; edited 1 time in total
Back to top Go down
View user profile http://zeebeautyproduct.blogspot.com/
kak zee
Enterpreneur
Enterpreneur
avatar

Number of posts : 542
Age : 49
Registration date : 15/06/2008

PostSubject: Re: WHITE GLUTAHIONE CLASSIC ,COCOA COLLAGEN,MIOR,EUMORA,PEARL LIPSTICK,LEMON DRINK,STOO TEY ,WHITENNG BODY LOTION IN 28 DAYS,SUCCI ,PERAPAT,KRIM PAYUDA,SILVANA ,SIY TURUN 5 KG DALAM MASA 10 HR!!!!!LST PG   Sun 06 Jul 2008, 1:16 am

Laughing Laughing Laughing


Last edited by kak zee on Mon 18 Aug 2008, 12:14 am; edited 1 time in total
Back to top Go down
View user profile http://zeebeautyproduct.blogspot.com/
kak zee
Enterpreneur
Enterpreneur
avatar

Number of posts : 542
Age : 49
Registration date : 15/06/2008

PostSubject: Re: WHITE GLUTAHIONE CLASSIC ,COCOA COLLAGEN,MIOR,EUMORA,PEARL LIPSTICK,LEMON DRINK,STOO TEY ,WHITENNG BODY LOTION IN 28 DAYS,SUCCI ,PERAPAT,KRIM PAYUDA,SILVANA ,SIY TURUN 5 KG DALAM MASA 10 HR!!!!!LST PG   Sun 06 Jul 2008, 4:20 pm





PAKEJ HEBAT SAUNA PANT UNTUK KEMPISKAN PERUT & KECILKAN PUNGGUNG!!!!!

SAUNA PANT SAHAJA RETAIL :RM78.00

NOW :RM75.00

SAUNA PANT & LOSYEN SYIFA

RETAIL :RM78.00 & RM 20.00 ~RM 98.00

NOW :RM95.00

~SEMUA DAH TERMASUK POS LAJU TUK SEMENANJUNG

JOM REMBAT SEGERA!!!!!!


SESUAI UNTUK LELAKI DAN WANITA YANG MEMENTINGKAN KECANTIKAN

UKURAN & SAIZ:

28" - 35" SAIZ M

36" - 42" SAIZ L

43" - 47" SAIZ XL

48 & ke atas" SAIZ XXL

WARNA : HITAM

KEBAIKAN :
- Berkesan untuk mengempiskan perut yang buncit
- Dapat menjadikan tubuh lebih kemas dan membentuk semula pinggul secara semulajadi
-Mengecilkan bahagian paha
-Mengecilkan bahagian punggung
-Meningkatkan peredaran darah & metabolism
-Mencantikkan kulit
-Mengecutkan perut, rahim, paha, menyembuhkan luka-luka dalaman, serta menjadikan lebih bertenaga dan cergas untuk ibu lepas bersalin
-Mengurangkan kesakitan anggota badan, sakit urat, sendi, sengal-sengal tulang, menghilangkan tekanan dan perehatan otot.
-Dapat meningkatkan sistem kardiovaskular dan sistem imunisasi badan.

PERINGATAN :

~BASUH SEBELUM GUNA

~BERSIHKAN BADAN SELEPAS MENGGUNAKANNNYA

~TIDAK SESUAI UNTUK KULIT SENSITIF

~TIDAK BULEH GUNA SEMASA TIDUR


CARA PENJAGAAN:

~DIBASUH DENGAN MENGUNAKAN AIR SUAM DAN SIDAI

~ELAKKAN DARI DIJEMUR DI BAWAH MATAHARI


Detailed Product Description

"Everybody Wants to easily the unnecessary weight and remain in good shape.Now that is

possible to achieve with the Bermuda shorts.wear it during your usual workout or during,

rope skipping,jogging,brisk walking,aerobic dance etc. for a healthy and abundant perspiration.

An effective product to melt away the unnecessary fat around your hips and that guarantees

excellent results with a minimum affort.technical features:Double neoprene covering that's

perspirable and washable.


.All-in-one trimmer for waist hips and thighs.

.Keeps groin and thigh muscles warn through natural body heat to prevent or relieve soreness.

.Light comfortable,can be worn under clothing.

.Step-in garment with tough nylon side zipper and covers the thigh makes dressing quick and easy.

.Increases perspiration while exercising,working or relaxing.

.Helps reduce the bulky water weight in waist area.

.Ideal for jogging,aerobics,jazzercise,trick skiing,boarding,surfing,wind surfing,or jet skiing


TESTIMONI SAUNA PANT & REALIS DRINK

tiehah777 wrote:
ok akak..tp kt x pkai lagi baru rendam td dgn air suam...
pas 2 sidai...nanti nk pkai esok2...
kijer bnyk x sempat nak basuh dia...
ingat pesan akak..BASUH DULU SEBELUM GUNA....hihi...
tp bila time smpai2 jer tuh..ari tuh..
kt terus bukak n pkai..mane la tau x muat ke ape..
biase la montot lebor...hehe...
tp so far ok...rase mcm...ni kalu pkai seminggu ni ader bhgian kanan kiri kat bontot tuh boleh jadi kecik ni....sbb bila pkai rase mcm dia ketat kan ape yg besar..
nanti senang la bila dah kecik sket..senang nak cari suar jeans...
musti lepas smgu nih suar yg x muat tuh dah boleh pkai..
x der la benang2 tuh mcm nak mintak tolong jerk....hihihihi...

tiehah777 wrote:
ok...akak kt tgh pkai sauna pant ni...
uish..panas..mmg mcm sauna...
ni pon rase mcm peluh nak nitik nitik dah nih...
tp x der la smpai menitik...
kt campur lagi dgn losyen syifa..
memang marvellous fantastic gitu....
panas ni....ckup sbln boleh kecik pinggul nih...
uishhh...

nurzahirah wrote :
sauna pant membantu mengatasi perut buncit saya(40'-34') julai 08 iaitu ketika ia baru diperkenalkan tak perlu berdiet dan bersenam untuk mendapatkan berat yang ideal.

effa wrote :
kak zee...tp mmg effa dah rase kempis sikit tang perut....bestnya(baru pakai 2 hari)sauna pant tu mmg selesa dipakai...(baru sehari pakai)losyen shifa nih effa pakai x panas langsung....wangi gitu

encik rhoma wrote :
memang berpeloh den..pakai sauna pant nih....

MR.G.K.Siang wrote :
Saya tidak ragu-ragu untuk mencubanya dan setelah hampir 3 minggu perut buncit saya sudah mula berkurangan dan dengan keyakinan ini saya ambil pula rielis drink bukan saja murah tp berkesan.

zulaika bt abas wrote :
selepas menggunakan rielis drink berat badan saya turun sebanyak 28kg tanpa menyekat atau menahan selera makan.saya amat berpuashati dan berterima kasih pada rielis drink kerana ianya benar2 memenuhi impian saya


Last edited by kak zee on Wed 13 May 2009, 10:16 pm; edited 12 times in total
Back to top Go down
View user profile http://zeebeautyproduct.blogspot.com/
sherry_lijah
Newbie
Newbie
avatar

Number of posts : 13
Age : 62
Location : N.Sembilan
Registration date : 08/05/2008

PostSubject: Re: WHITE GLUTAHIONE CLASSIC ,COCOA COLLAGEN,MIOR,EUMORA,PEARL LIPSTICK,LEMON DRINK,STOO TEY ,WHITENNG BODY LOTION IN 28 DAYS,SUCCI ,PERAPAT,KRIM PAYUDA,SILVANA ,SIY TURUN 5 KG DALAM MASA 10 HR!!!!!LST PG   Tue 08 Jul 2008, 12:40 pm

sy nak order sabun mior 1/4 bar 2...rege xleh kurang ke..hehehe kalo sy order 1/4 bar 2 dpt ke sabun spa dynary 2???ape kegunaannye???rm70 2 termsuk pos ke???
bleh sy tau no akaun mbb???
Back to top Go down
View user profile
kak zee
Enterpreneur
Enterpreneur
avatar

Number of posts : 542
Age : 49
Registration date : 15/06/2008

PostSubject: Re: WHITE GLUTAHIONE CLASSIC ,COCOA COLLAGEN,MIOR,EUMORA,PEARL LIPSTICK,LEMON DRINK,STOO TEY ,WHITENNG BODY LOTION IN 28 DAYS,SUCCI ,PERAPAT,KRIM PAYUDA,SILVANA ,SIY TURUN 5 KG DALAM MASA 10 HR!!!!!LST PG   Tue 08 Jul 2008, 5:52 pm

sherry_lijah wrote:
sy nak order sabun mior 1/4 bar 2...rege xleh kurang ke..hehehe kalo sy order 1/4 bar 2 dpt ke sabun spa dynary 2???ape kegunaannye???rm70 2 termsuk pos ke???
bleh sy tau no akaun mbb???

check PM ye
Back to top Go down
View user profile http://zeebeautyproduct.blogspot.com/
missflora
Ahli Familiar
Ahli Familiar
avatar

Number of posts : 121
Age : 36
Registration date : 08/05/2008

PostSubject: Re: WHITE GLUTAHIONE CLASSIC ,COCOA COLLAGEN,MIOR,EUMORA,PEARL LIPSTICK,LEMON DRINK,STOO TEY ,WHITENNG BODY LOTION IN 28 DAYS,SUCCI ,PERAPAT,KRIM PAYUDA,SILVANA ,SIY TURUN 5 KG DALAM MASA 10 HR!!!!!LST PG   Wed 09 Jul 2008, 5:21 pm

hi kak zee,

sy ader PM.. Check pls..
Back to top Go down
View user profile
kak zee
Enterpreneur
Enterpreneur
avatar

Number of posts : 542
Age : 49
Registration date : 15/06/2008

PostSubject: Re: WHITE GLUTAHIONE CLASSIC ,COCOA COLLAGEN,MIOR,EUMORA,PEARL LIPSTICK,LEMON DRINK,STOO TEY ,WHITENNG BODY LOTION IN 28 DAYS,SUCCI ,PERAPAT,KRIM PAYUDA,SILVANA ,SIY TURUN 5 KG DALAM MASA 10 HR!!!!!LST PG   Wed 09 Jul 2008, 10:31 pm

missflora wrote:
hi kak zee,

sy ader PM.. Check pls..

Kak zee dah reply...
Back to top Go down
View user profile http://zeebeautyproduct.blogspot.com/
one_ni
Newbie
Newbie


Number of posts : 2
Age : 37
Registration date : 06/07/2008

PostSubject: Re: WHITE GLUTAHIONE CLASSIC ,COCOA COLLAGEN,MIOR,EUMORA,PEARL LIPSTICK,LEMON DRINK,STOO TEY ,WHITENNG BODY LOTION IN 28 DAYS,SUCCI ,PERAPAT,KRIM PAYUDA,SILVANA ,SIY TURUN 5 KG DALAM MASA 10 HR!!!!!LST PG   Fri 11 Jul 2008, 11:40 am

salam kak zee... barang dah selamat sampai... saya beli ye kak Laughing
Back to top Go down
View user profile
missflora
Ahli Familiar
Ahli Familiar
avatar

Number of posts : 121
Age : 36
Registration date : 08/05/2008

PostSubject: Re: WHITE GLUTAHIONE CLASSIC ,COCOA COLLAGEN,MIOR,EUMORA,PEARL LIPSTICK,LEMON DRINK,STOO TEY ,WHITENNG BODY LOTION IN 28 DAYS,SUCCI ,PERAPAT,KRIM PAYUDA,SILVANA ,SIY TURUN 5 KG DALAM MASA 10 HR!!!!!LST PG   Fri 11 Jul 2008, 12:52 pm

kak zee,

sy dh wat bayaran... check pm yer..
Back to top Go down
View user profile
kak zee
Enterpreneur
Enterpreneur
avatar

Number of posts : 542
Age : 49
Registration date : 15/06/2008

PostSubject: Re: WHITE GLUTAHIONE CLASSIC ,COCOA COLLAGEN,MIOR,EUMORA,PEARL LIPSTICK,LEMON DRINK,STOO TEY ,WHITENNG BODY LOTION IN 28 DAYS,SUCCI ,PERAPAT,KRIM PAYUDA,SILVANA ,SIY TURUN 5 KG DALAM MASA 10 HR!!!!!LST PG   Fri 11 Jul 2008, 4:39 pm

one_ni wrote:
salam kak zee... barang dah selamat sampai... saya beli ye kak Laughing

Ok dah trime ye...nanti beli lagi ye Laughing
Back to top Go down
View user profile http://zeebeautyproduct.blogspot.com/
kak zee
Enterpreneur
Enterpreneur
avatar

Number of posts : 542
Age : 49
Registration date : 15/06/2008

PostSubject: Re: WHITE GLUTAHIONE CLASSIC ,COCOA COLLAGEN,MIOR,EUMORA,PEARL LIPSTICK,LEMON DRINK,STOO TEY ,WHITENNG BODY LOTION IN 28 DAYS,SUCCI ,PERAPAT,KRIM PAYUDA,SILVANA ,SIY TURUN 5 KG DALAM MASA 10 HR!!!!!LST PG   Fri 11 Jul 2008, 4:40 pm

missflora wrote:
kak zee,

sy dh wat bayaran... check pm yer..

akan pos laju segera sunny
Back to top Go down
View user profile http://zeebeautyproduct.blogspot.com/
kak zee
Enterpreneur
Enterpreneur
avatar

Number of posts : 542
Age : 49
Registration date : 15/06/2008

PostSubject: Re: WHITE GLUTAHIONE CLASSIC ,COCOA COLLAGEN,MIOR,EUMORA,PEARL LIPSTICK,LEMON DRINK,STOO TEY ,WHITENNG BODY LOTION IN 28 DAYS,SUCCI ,PERAPAT,KRIM PAYUDA,SILVANA ,SIY TURUN 5 KG DALAM MASA 10 HR!!!!!LST PG   Fri 11 Jul 2008, 7:50 pm



JUS INTRA JUS 23 HERBA

RM 138.00 FREE POS LAJU

NOW OFFER :RM120.OO TERMASUK POS LAJU

Adakah anda mempunyai gejala berikut dalam kehidupan harian anda ?

� Asma/lelah/semput
� Bodek/angin pasang
� Sakit Kepala/migraine
� Sakit buah pinggang
� Susah tidur/Insomania
� Kanser/ketumbuhan
� Sakit sendi/Gout/Arthritis
� Otot kejang/simpul biawak
� Tidak Bersemangat/Keletihan
� Batu karang/batu Hempedu
� Mati pucuk/Kurang daya seks
� Kesejukan kaki tangan dan seram sejuk
� Darah tinggi/Darah rendah,Anemia
� Otoporosis/tulang rapuh,mudah patah
� Hilang ingatan,nyayuk.susah ingat pelajaran
� Sengugut/putaran haid tidak tepat
� Kerap buang air/ngopol pada waktu malam
� Monopous/hormon tidak seimbang/panas baran
� Sembelit/buasir/sakit usus/kembung/gastric
� Batuk dan sukar bernafas/hidung tersumbat
� Sakit kulit/berkedut/berparut/pucat/berjerawat/berjeragat dll
� Diabetis/kencing manis/kolestrol/urin asid tinggi
� Hepatitis A/B/C ( sakit AIDS ),Sirosis,penyakit kuning
� Stroke/ahmar/mati anggota tubuh/lumpuh/Parkinson
� Selsema/bersin/resdung/alahan makanan laut
� Komplikasi elektroterapi,kimiaterapi kanser/leukemia
� Susah dapat anak,kesuburan lelaki dan wanita menurun
� Daya pendengaran kurang berfungsi,tinnitus dan pening-pening
� Daya penglihatan kurang,kabur,ada selaput/katarak,gatal-gatal dan sentiasa keluar air mata
� Lain-lain dan doktor telah sahkan tiada lagi ubat untuk merawat sakit tersebut termasuklah gagap
� demam denggi

SESUAI UTK:

ORANG TUA
Tidak kira lelaki atau wanita
Inginkah anda kelihatan muda semula? Segala kekedutan di wajah akan hilang selepas beberapa minggu.

IBU MENGANGDUNG
Anak yang dilahirkan lebih sihat, cergas dan cerdas, dengan kulit yang halus manakala ibunya akan sentiasa sihat dan bertenaga.

WANITA / GADIS ATAU TERUNA
Jerawat, bintik-bintik atau kesan hitam/jeragat di muka akan hilang

KANAK-KANAK ATAU PELAJAR
INTRA merangsang sel-sel otak dan menstabilkan hormon

AHLI SUKAN DAN PEKERJA BERAT
Anda akan dapati tenaga bertambah kuat dan bekerja dengan penuh semangat.

YANG BERUMAHTANGGA
Anda akan dapati hubungan anda dan suami isteri lebih mesra dan bertenaga….(faham-faham sendiri le!!)

PESAKIT
Tidak kira berapa lama ianya telah dihidapi, samada kronik atau tidak

Kajian selama 15 tahun menunjukkan mereka yang minum intra secara tetap keadaan kesihatan dipertingkatkan:

1/3 orang dalamasa 1 hingga 3 hari
1/3 orang dalamasa 3 hingga 12 hari
1/3 orang dalamasa 1 hingga 4 minggu

Intra sehingga ke tarikh ini belum pernah gagal membantu sesiapa yang meminumnya mengikut sebagaimana yang dinasihatkan.


Cuba lihat antara testimoni pengguna INTRA berikut...

Muhamad Najmuddin, Batu Pahat. Menghidapi lelah/asma yg teruk & terpaksa mendapat rawatan di klinik sejak umur 4 tahun. Kini saya sihat selepas 4 hari meminum Intra & dapat bersukan spt pelajar lain.

Mohd Amin, Batu Pahat. Mempunyai masalah peti suara sejak 10 tahun lalu. Setelah beberapa hari meminum Intra, suara saya semakin jelas, bertenaga & cergas.

Hazilah, Batu Pahat. Mengalami kemalangan ngeri, koma selama 7 hari & tidak sedarkan diri selama 3 bulan. Kaki saya juga terpaksa dimasukkan besi & muka sebelah saya juga rosak. Setelah hanya mengambil sebotol Intra ingatan saya sudah kembali normal, kulit wajah menjadi halus & licin. Besi yg sepatutnya dikeluarkan dalam masa 2 tahun telah dikeluarkan lebih awal iaitu hanya 11 bulan.

Jamalludin, Parit Sulong. Menghidap gout. Selepas 3 hari meminum Intra, sakit saya pun pulih.

Buang, Sri Medan. Pesakit kencing manis keturunan, tidak bertenaga, mata tidak berapa awas & tidak dapat melakukan apa-apa kerja. Setelah mengambil Intra selama 3 hari, dia merasakan satu perubahan yang ketara. Kini tenaga saya semakin pulih & mata semakin terang.

Norazhar, Yong Peng. Isteri saya semput, darah tinggi & sakit kaki. Setelah minum Intra 2 minggu kini ia kembali normal. Di kaki saya ada ketumbuhan, apabila meminum Intra, ia semakin mengecut & hilang. Baru-baru ini saya telah mengalami kemalangan & tulang peha patah. Menakjubkan setelah 27 hari di x-ray tulang saya bercantum semula.

Anita, Yong Peng. Penghidap sakit kencing manis. Setelah meminum Intra, sakit kencing manis saya sudah normal & berat badan saya juga menurun sebanyak 25 kg.

Jamaliah, Pontian. Menopaus ketika berusia 47 tahun. Sejak meminum Intra selama 3 minggu, haid saya datang balik. Berat badan pun semakin kurang & kesihatan pun bertambah baik.

Pakar Bedah sakit kolon & kanser. Setiap kali pembedahan, saya dapati bahagian dalaman pesakit sangat kotor & kami hanya mencucinya. Mana bahagian kanser kami akan potong & buang. Pesakit hanya diberi ubat penahan sahaja. Tetapi apabila saya mencuba Intra kpd pesakit saya, sewaktu pembedahan saya dapati organ dalamannya bersih, kanser pun semakin pulih. Luka cepat sembuh & parut pun hilang. Jus ini memang benar dapat membuangkan toksik di dalam badan disamping membina sel-sel yang rosak.

Raja Norazam, Batu Pahat. Orang tua saya sangat uzur. Semuanya perlu dibantu. Sejak 5 hari meminum Intra, orang tua saya boleh berjalan & bangun spt biasa.


Last edited by kak zee on Mon 16 Feb 2009, 12:26 am; edited 5 times in total
Back to top Go down
View user profile http://zeebeautyproduct.blogspot.com/
cik Kentang
Super Senior
Super Senior
avatar

Number of posts : 885
Age : 31
Location : utara semenanjung malaysia
Registration date : 29/06/2008

PostSubject: Re: WHITE GLUTAHIONE CLASSIC ,COCOA COLLAGEN,MIOR,EUMORA,PEARL LIPSTICK,LEMON DRINK,STOO TEY ,WHITENNG BODY LOTION IN 28 DAYS,SUCCI ,PERAPAT,KRIM PAYUDA,SILVANA ,SIY TURUN 5 KG DALAM MASA 10 HR!!!!!LST PG   Sat 12 Jul 2008, 2:48 pm

kak, tia amelia tu xleh kurang lg ke
Back to top Go down
View user profile http://rpgpaintball.blogspot.com & http://bamboolandscape.blogsp
kak zee
Enterpreneur
Enterpreneur
avatar

Number of posts : 542
Age : 49
Registration date : 15/06/2008

PostSubject: Re: WHITE GLUTAHIONE CLASSIC ,COCOA COLLAGEN,MIOR,EUMORA,PEARL LIPSTICK,LEMON DRINK,STOO TEY ,WHITENNG BODY LOTION IN 28 DAYS,SUCCI ,PERAPAT,KRIM PAYUDA,SILVANA ,SIY TURUN 5 KG DALAM MASA 10 HR!!!!!LST PG   Sun 13 Jul 2008, 12:44 am

cik Kentang wrote:
kak, tia amelia tu xleh kurang lg ke

check PM ye dik Laughing
Back to top Go down
View user profile http://zeebeautyproduct.blogspot.com/
kak zee
Enterpreneur
Enterpreneur
avatar

Number of posts : 542
Age : 49
Registration date : 15/06/2008

PostSubject: Re: WHITE GLUTAHIONE CLASSIC ,COCOA COLLAGEN,MIOR,EUMORA,PEARL LIPSTICK,LEMON DRINK,STOO TEY ,WHITENNG BODY LOTION IN 28 DAYS,SUCCI ,PERAPAT,KRIM PAYUDA,SILVANA ,SIY TURUN 5 KG DALAM MASA 10 HR!!!!!LST PG   Sun 13 Jul 2008, 12:49 am



KOPI ESPRESSOXY

Pertama di Malaysia, minuman hebat untuk lelaki yang ingin menimati kehidupan sexual yang lebih nikmat, panas dan selamat !!!!


Di formulasikan oleh Dr. Rozmey, pakar perubatan dan herba

Dr rozmey: Viagra bagus untuk ereksi zakar, tetapi EspressoXY dengan maca, butea superba, ektrak tongkat ali, extrak ginseng memberi kepuasan tambahan, kerana ia secara semulajadi menjadikan ereksi zakar bertahan lama dan meningkatkan ghairah sexual, stamina dan keseronokan sexual yang disukai oleh lelaki dan wanita !!!

1 KOTAK ~15 SACHET ~RM200.00

10 SACHET ~RM110.00

5 SACHET ~RM60.00

~SEMUA FREE POS LAJU




1. Maca

Ektrak maca dari negara peru, ditanam di dataran junin pada ketingiian 14000 kaki dari paras laut. Kaya dengan amino asid, kalsium, zinc, magnesium, phosphorous. Maca bertindak mengawal keseimbagan hormon dengan memaksimakan fungsi kelenjar pitiutari. Maca juga dikenali sebagai adaptogen menambah kebolehan badan melawan tekanan dan penyakit.

Menambah stamina dan tenaga

Merangsang nafsu sexual lelaki

Merawat masalah sexual lelaki

Memantapkan fizikal dan emosi

Merangsang kesegaran otak

Merawat kemurungan

Meningkatkan kesuburan lelaki dan wanita

Menambah keseimbangan hormon

2. Butea Superba



Butea superba merangsang vasodilatasi salur darah zakar sama seperti viagra tanpa kesan mempercepatkan denyut jantung, gementar atau letih. Ereksi zakar berlaku secara lebih selesa.

Butea superba juga dikenali herba viagra ia mengandungi flavonoid & flanovoid glycosides yang bertindak merangsang vasodilatasi salur darah zakar melalui pembentukan nitric oxide . Nitric oxide bertindak menghalang c-amp phosphodiesterase yang bertindak secara terus terhadap corpus cavernosum zakar menghasilkan penambahan pengaliran darah ke corpus cavernosum yang mengeras dan menengangkan zakar. Ia juga mampu menambah kenikmatan, keghairahan dan kepuasan hubungan sexual yang sempurna

Keputusan penyelidikan klinikal terhadap 2000 lelaki untuk masa lebih 5 tahun amat panas !!!!


Hasil penyelidikan klinikal terhadap 2000 lelaki untuk masa lebih 5 tahun amat panas!!

Seperti dibawah, dengan butea superba anda mampu:

Ereksi mudah dan tahan lama
Ereksi semula selepas ejekulasi dan setiap pagi
Menambah frekuasi ereksi dan masa ereksi yang panjang semasa melakukan hubungan sexual
Menambah frekuasi hubungan sexual dan zakar kembali tegang selepas 2 minit ejekulasi
Menambah saiz besar dan panjang zakar



3. Ektrak Tongkat Ali

Ia adalah 500x lebih kuasa dari akar Tongkat Ali. Tongkat Ali membantu:

Meningkat keinginan sexual lelaki

Menambah tenaga

Melancarkan peredaran darah

Meningkatkan kesihatan dan ketahanan badan





4.Ektrak Panax Ginseng mampu merendahkan tahap gula dan kolesterol dalam darah, melawan stress, menambah kekuatan dan tenaga serta menjadikan anda rilex dan segar.



5.Kopi terhebat yang dihasilkan daripada kisaran biji kopi terpilih pada suhu yang inggi bagi mendapatkan serbuk kopi yang bermutu tinggi.Espresso merupakan satu citarasa kopi yang begitu popular di seluruh dunia.

ARTIKEL EKSLUSIF DR ROZMEY

Espresso elok diminum 1 jam semasa santai sebelum bersama dgn pasangan...buat secawan espresso panas,..dlm 10 minit boleh rasa perredaran darah mengalir laju kehujung kaki / kepala dan alat kelamin.

permulaan amalkan espresso sekali setiap hari,..setelah ambil selama 3 -4 hari,..encik boleh mula amalkan setiap 4 hari atau bila perlu je..

Loading dose espresso telah mampu memberikan anda perubahan rasa relex, ghairah sexual lelaki, Ereksi , tenaga dan Stamina yg anda idamkan.

Maca dlm espresso bertindak sebagai potent sexual stimulant,..ia mampu meningkat rasa relex minda lelaki, ghairah dan tenang. Ia bertindak secara direct dan indirect dengan meningkatkan tahap testoterone .

Butea bertindak dgn menghasilkan C-amp yg mengepam darah yg banyak ke vena corpus carvenosa penis dan pada masa yg sama menghalang injap vena terbuka,..ini menjadikan ereksi penis secara tegang, lama dan berulang. Namun tidak seperti VIAGRA yg bertindak negetif pada sistem jangtung dan urat saraf otak,..BUTEA selamat dan tidak menganggu ghairah sexual lelaki.

Gingseng dan tongkat ali juga membantu ereksi secara indirect dgn meningkatkan testesterone ,.namun dlm Esspresso ia berfungsi lebih utk meningkat stamina , tenaga dan daya tahan lelaki.

Espresso tidak menganggu tahap blood sugar, darah tinggi, asthmatic.
Ia selamat dan enjoy utk lelaki menikmati kesegaran aroma kopi ESPRESSO yg berkualiti tinggi dan ketangkasan lelaki sejati.


Dr . Rozmey
Pakar Penyelidik Obesiti / Pakar Sakit Puan
CEO HPM / JMC




*****************************************************************


Last edited by kak zee on Mon 14 Jul 2008, 5:50 pm; edited 3 times in total
Back to top Go down
View user profile http://zeebeautyproduct.blogspot.com/
kak zee
Enterpreneur
Enterpreneur
avatar

Number of posts : 542
Age : 49
Registration date : 15/06/2008

PostSubject: Re: WHITE GLUTAHIONE CLASSIC ,COCOA COLLAGEN,MIOR,EUMORA,PEARL LIPSTICK,LEMON DRINK,STOO TEY ,WHITENNG BODY LOTION IN 28 DAYS,SUCCI ,PERAPAT,KRIM PAYUDA,SILVANA ,SIY TURUN 5 KG DALAM MASA 10 HR!!!!!LST PG   Sun 13 Jul 2008, 1:27 am





HARGA : 1 botol RM36.00~31 kapsul

3 botol RM100.00 ~free pos laju

Mengandungi: Serapat
Daun tutup bumi
Habatusauda
Akar semalu
. Kacip fatimah
. Jintan Hitam


Khasiat HERBA DARA SEMULA:

Khasiatnya:

Khasiat utama herba Dara Semula adalah untuk membetulkan perjalanan darah, menambah kecergasan ,membuang angin, menaikkan seri wajah dan menambahkan tenaga.

Bagi wanita berkahwin pula fungsinya untuk mengecutkan peranakan, menetapkan kedudukan rahim, menghilangkan senggugut, keputihan dan menambah tenaga batin.

Manakala bagi wanita yang menghadapi masalah kurang nafsu seks juga boleh diatasi dengan herba ini. Jintan hitam yang terkandung dalam herba ini dipercayai boleh merangsaang keinginan seks yang sudah kembali dingin.

Selain itu, ia juga bertindak untuk mengetatkan otot-otot faraj supaya kembali dara seperti kebanyakkan isteri inginkan kerana ia mengandungi kayu serapat. Ianya selamat untuk diamalkan. Ramai telah menikmati hasilnya.

Cara Pengambilan:

Untuk wanita yang tidak mempunyai masalah hanya perlu mengambilnya satu kapsul sehari. Jika masalah kronik disyorkan dua kapsul sehari pagi dan malam. Selain itu herba Dara Semula ini juga tidak boleh dilangkah.

Bagi wanita yang menghadapi masalah hamil juga boleh mengamalkannya. Ada yang telah sembilan tahun tidak mempunyai cahayamata, apabila mengambil herba Dara Semula terus mengandung. Namun demikian herba ini tidak boleh diambil selama tempoh kehamilan.

Kedudukan Rahim Pengaruhi Kenikmatan
Banyak artikel seksologi yang profDS baca membicarakan perihal kedudukan rahim memberi kesan langsung kepada kesihatan tubuh dan amat mempengaruhi keselesaan ketika bersama.
Antara tanda tanda kedudukan Rahim tidak tetap:
Sakit Sewaktu Bersama
Sakit Di Bahagian Bawah Perut
Sakit Sewaktu Haid
Sakit Pinggang
Angin & Bisa-Bisa Perut
Keletihan & Bisa-Bisa Badan
Gangguan Perasaan
Mempengaruhi Penampilan & Riak Air wajah (moody/murung)
Bagi Kengkawan yang menderitai gejala-gejala di atas, profDS tampilkan DS Solusi Kemurungan Masa Kini. Lebih 9 tahun profDS berusaha menyelesaikan masalah Kengkawan, permasalahan mereka hampir sama tidak kira sama ada Kengkawan Melayu, India mahupun Cina dan Solusi Penyelesaiannya juga SAMA. Iaitulah DS, yang telah berbakti pada Kengkawan Tanpa mengira bangsa dan keturunan.

TESTIMONI

Penyumbang Tenaga Tambahan-

Tugas yang banyak dipejabat telah menyumbang kepada keletihan.Dirumah,saya sering tidur awal sehingga tidak mampu bermesra bersama keluarga.Sekiranya tidur lewat ,pasti keesokkan harinya saya berasa letih,tidak bermaya ,kurang bersemangat dan mengantuk dan pastinya akan menjejaskan prestasi kerja .Namun setelah kawan ofis promote Herba Dara Semula ini,saya mengambil kesempatan untuk mencuba produk ini.kesan dari pengambilan poduk ini ,saya berasa bertenaga berbanding dulu .Kitaran haid saya teratur dan tidak menagalami sebarang kesakitan semasa kehadiran haid.

-Kegatalan Keputihan Hilang-

Selepas makan Herba Dara Semula ,semasa kedatangan Haid ,saya tidak berasa sakit dan senggugut juga telah tiada .Kegatalan keputihan yang berlebihan turut semakin baik.

-Mengembalikan Rasa Bulan Madu-

Dari pengalaman sendiri ,saya berasa lebih bertenaga dan menjalankan rutin saya sebagai seorang ibu dan isteri.Manakala dari segi perhubungan suami isteri,perbezaan yang sungguh ketara sebelum dan selepas menggunakan Herba Dara Semula.Mampu mengembalikan rasa berbulan madu.

-Bekalan Tenaga Untuk Keperluan Harian-

Pada mula pengambilan prodik ini saya berasa agak sangsi tentang keberkesanannya kerana sebelum ini saya telah mencuba banyak produk lain tetapi keputusannya sering mengecewakan.Setelah saya mengamalkan Herba Dara Semula saya dapat merasakan perbezaannya.Saya semakin aktif ,cergas dan bermaya.Kawan -kawan sepejabat saya juga menagtakan yang wajah saya semakin berseri .

-Hampir Menopaus-

Hampir setahun saya tidak datang haid seperti seorang yang telah menopause walaupun umur saya baru sekitar ahkhir 40-an .Saya pernah keklinik untuk membuat pemeriksaan tetapi menurut doktor kemungkinan berlaku situasi begini disebabkan oleh genetik kerana ibu saya mengalami menopause pada umur yang awal.Jadi doktor menasihatkan saya agar menerima sahaja kenyataan tersebut.
Tetapi saya bernasib baik kerana anak Saudara saya telah memberi satu botol Percuma Herba Dara Semula ini sebagai percubaan .

Tanpa disangka-sangka haid saya telah kembali normal tanpa sengugut setelah satu botol dihabiskan .Dalam masa yang sama ,masalah sembelit ,buasir dan keputihan yang berlebihan juga dapat diatasi.Saya mahu mengamalkan selalu Herba Dara Semula inikini berat badan saya telah juga turun 2 kilogram .Perut saya juga kempis akibat pengecutan uterus.Saya berasa lebih yakin dengan penampilan diri saya.

Anak saudara saya juga turut mengamalkan kerana sejak mengamalan pengambilan pil perancang keluarga ..haid beliau kurang teratur..semenjak dia ambil Herba dara semula banyak yang telah berubah pada semakin sihat.


Last edited by kak zee on Mon 16 Feb 2009, 12:27 am; edited 6 times in total
Back to top Go down
View user profile http://zeebeautyproduct.blogspot.com/
kak zee
Enterpreneur
Enterpreneur
avatar

Number of posts : 542
Age : 49
Registration date : 15/06/2008

PostSubject: Re: WHITE GLUTAHIONE CLASSIC ,COCOA COLLAGEN,MIOR,EUMORA,PEARL LIPSTICK,LEMON DRINK,STOO TEY ,WHITENNG BODY LOTION IN 28 DAYS,SUCCI ,PERAPAT,KRIM PAYUDA,SILVANA ,SIY TURUN 5 KG DALAM MASA 10 HR!!!!!LST PG   Mon 14 Jul 2008, 5:00 pm

sunny sunny
Back to top Go down
View user profile http://zeebeautyproduct.blogspot.com/
missflora
Ahli Familiar
Ahli Familiar
avatar

Number of posts : 121
Age : 36
Registration date : 08/05/2008

PostSubject: Re: WHITE GLUTAHIONE CLASSIC ,COCOA COLLAGEN,MIOR,EUMORA,PEARL LIPSTICK,LEMON DRINK,STOO TEY ,WHITENNG BODY LOTION IN 28 DAYS,SUCCI ,PERAPAT,KRIM PAYUDA,SILVANA ,SIY TURUN 5 KG DALAM MASA 10 HR!!!!!LST PG   Tue 15 Jul 2008, 12:22 am

Hi kak Zee,

Barang dh slamat smpai..... Dah terima ptg tadi.... lol!

Thanks... bounce
Back to top Go down
View user profile
Guest
Guest



PostSubject: Re: WHITE GLUTAHIONE CLASSIC ,COCOA COLLAGEN,MIOR,EUMORA,PEARL LIPSTICK,LEMON DRINK,STOO TEY ,WHITENNG BODY LOTION IN 28 DAYS,SUCCI ,PERAPAT,KRIM PAYUDA,SILVANA ,SIY TURUN 5 KG DALAM MASA 10 HR!!!!!LST PG   Tue 15 Jul 2008, 1:58 pm

salam..kak zee...
kalau saya nk order sabun MIOR...Waist Trimmer + Lotion Pati Halia/Losyen Syifa
braper akak boleh bagi...
atau akak leh YM dgn saya....arihaz_27@yahoo.com
Back to top Go down
kak zee
Enterpreneur
Enterpreneur
avatar

Number of posts : 542
Age : 49
Registration date : 15/06/2008

PostSubject: Re: WHITE GLUTAHIONE CLASSIC ,COCOA COLLAGEN,MIOR,EUMORA,PEARL LIPSTICK,LEMON DRINK,STOO TEY ,WHITENNG BODY LOTION IN 28 DAYS,SUCCI ,PERAPAT,KRIM PAYUDA,SILVANA ,SIY TURUN 5 KG DALAM MASA 10 HR!!!!!LST PG   Tue 15 Jul 2008, 6:06 pm

missflora wrote:
Hi kak Zee,

Barang dh slamat smpai..... Dah terima ptg tadi.... lol!

Thanks... bounce

Ok kak jual ye :D
Back to top Go down
View user profile http://zeebeautyproduct.blogspot.com/
kak zee
Enterpreneur
Enterpreneur
avatar

Number of posts : 542
Age : 49
Registration date : 15/06/2008

PostSubject: Re: WHITE GLUTAHIONE CLASSIC ,COCOA COLLAGEN,MIOR,EUMORA,PEARL LIPSTICK,LEMON DRINK,STOO TEY ,WHITENNG BODY LOTION IN 28 DAYS,SUCCI ,PERAPAT,KRIM PAYUDA,SILVANA ,SIY TURUN 5 KG DALAM MASA 10 HR!!!!!LST PG   Fri 18 Jul 2008, 12:27 am

PIL PERANCANG KELUARGA - MAAJUN ANGGUN BISTARI

Jika puan2 berhajat utk merancang keluarga dgn cara tradisional , bolehlah mencuba dgn MAB ni. Kejayaannya adalah 100% dgn syarat mengikut disiplin makan yg betul.

Telah diamalkan tradisi keluarga sejak 20 dulu. MAB tidak dijual dimana2 kedai ubat atau farmasi.

Bagi yang kurang selesa family planning dgn kaedah moden adalah dipelawa utk mencuba kaedah tradisi ini dan setelah mendapat kejayaan & keyakinan boleh membuat perbandingan dgn kaedah moden.

Dengan MAB anda lebih cantik dan sihat hingga ke hari tua. Marilah kita bersama-sama menjaga kesihatan dan kecantikan diri dari di awal usia masih muda. Jangan tunggu usia lewat baru kita sibuk untuk menjaga diri. Masa tu memang dah tak boleh nak awet muda lagi tetapi sakit yang mengundang kita. Mari kita kongsi petua sihat, anggun dan cantik bersama MAB.Insyaallah

Puan-puan ingin merancang keluarga dengan herba? Penggunaan herba adalah lebih selamat kerana ianya tidak mengandungi bahan kimia.

MAB adalah 100% dibuat dari herba, rempah ratus dan madu.Merupakan produk orang Islam yang bersih,suci lagi halal. Bukan setakat untuk merancang keluarga, malah MAB juga berfungsi untuk menjaga kesihatan, kecantikan dan awet muda.

Sekarang ini jika puan-puan mempunyai masalah merancang keluarga dengan kaedah moden, bolehlah mengambil alternatif MAB ini. MAB akan bertindak mengubat dan membetulkan semula sistem badan seperti aliran darah dan hormon wanita . MAB membetulkan semula perjalanan period supaya ianya datang normal/teratur setiap bulan. Puan-puan akan berasa sihat dan bertenaga disamping dapat menikmati khasiat-khasiat kesihatan lain. Dengan MAB puan-puan akan selesa sekali dalam merancang keluarga.

Ketahuilah, telah ramai yang telah bertukar merancang keluarga dari kaedah moden ke MAB. Mereka amat berpuas hati dengan produk muslim ini. Berbagai masalah penyakit yang dihadapi sebelum ini dapat diselesaikan setelah mengamalkan MAB.





Kandungan MAB
1.kacip Fatimah
2.serapat
3.senduduk
4. inai
5.manjakani
6.madu
7.jintan hitam

Khasiat - khasiat MAB

1. Merancang keluarga & merancang kehamilan.

2. Merawat keputihan yg teruk.

3. Mengecut dan merapatkan saluran peranakan.

4. Membuang darah kotor atau toksin melalui darah haid.

5. Menstabil hormon kewanitaan dlm badan-mencantikan kulit.

6. Melancarkan aturan haid setiap bulan.

7. Melancarkan perjalanan darah.

9. Melawaskan pembuangan air besar

10.Kawal kolesterol dalam darah

11.Mencantik dan menegang payu dara

12. Menambah tenaga

HARGA 1 BOTOL : RM 15.00


1 BOTOL - 21 BIJI MAKJUN (MAKAN SELAMA 21 HARI)

CAJ POS :

SEMENANJUNG MALAYSIA : RM 6.00
SABAH & SARAWAK : RM 9.00


Last edited by kak zee on Sun 17 May 2009, 6:27 pm; edited 5 times in total
Back to top Go down
View user profile http://zeebeautyproduct.blogspot.com/
kak zee
Enterpreneur
Enterpreneur
avatar

Number of posts : 542
Age : 49
Registration date : 15/06/2008

PostSubject: Re: WHITE GLUTAHIONE CLASSIC ,COCOA COLLAGEN,MIOR,EUMORA,PEARL LIPSTICK,LEMON DRINK,STOO TEY ,WHITENNG BODY LOTION IN 28 DAYS,SUCCI ,PERAPAT,KRIM PAYUDA,SILVANA ,SIY TURUN 5 KG DALAM MASA 10 HR!!!!!LST PG   Fri 18 Jul 2008, 12:28 am

TESTIMONI PENGGUNA MAKJUN ANGGUN BISTARI

TESTIMONI 1
merawat keputihan/bertenga/keselesaan hubungan suami isteri

"saya pun teruga gak...tapi teruja nak bagi testimoni ....saya dah makan maajun ni 2 bulan....alhamdulillah takde masalah...cuma mula2 mkn dulu period kelam kabut sikit....tapi saya teruskan gak...cara makannya pun tak susah...sama mcm kita makan pil juga...lagi satu saya selalu tidur lewat malam sbb buat kerja rumah lepas anak2 tidor....dulu sblm amik maajun mmg nak bangun pagi tu malas jer lebih2 lagi time tengah cuti sembahyang suboh suka sgt saya lajakkan bangun sampai pukul 7 pagi...pastu anak nak gi sekolah saya kalut sendiri ...tapi skrg takde masalah lagi...bangun segar jer...

masalah keputih dah takde....pasal hubungan dgn suami pulak (ni mesti ramai yg nak tau)...kahkahkah ...bila dah gelak besar tu paham2 jerlah...memang mendapat pujian dari asben...jadi mana2 cik abang yang baca topik ni dan yg mana isteri2 makan perancang keluarga baik cepat berubah ke maajun NI...tapi kenalah sabar yer...takkan makan baru seminggu dah nakkan

TESTIMONI 2
mengekal bentuk badan/bertenga/kejayaan merancang keluarga



"nak tolong promotekan lagi makjun anggun bistari ni.... bleh kan akak.... nak kasi up skit!!!!

sekarang dah masuk 8 bln saya makan. alhamdulillah, dijamin tak menggemukkan... dah kembali langsing cam dolu2.... dah dpt balik body idaman.............. yang penting takde geleber2 yg sungguh menyakitkan mata..............

saya mmg bangun kul 5pg everyday sbb dok sg buloh keje kat kl. nak siapkan anak punya barang, makan sbb nak anto kat pengasuh. balik sampai umah dah maghrib... nak prepare makan, kemas umah etc.... tapi saya tak pernah rasa letih, tak bermaya..... hubby pernah kata, u ni x penat ke? tu ler.... rasa2nya sbb makjun ler... sbb saya tak pernah makan jamu2 lain... hanya makjun.....

dan, alhamdulillah... tak ter'lekat' lagi sampai la ni............

ttg masalah wanita sumer settle! hubby pun puas hati........ xde komplain pun apa2.................. lagi puji ada!!!N

TESTIMONI 3
Membuang Darah Kotor Dlm Peranakan/Kepuasan Hubungan Kelaminb]

cute_girl Wrote:

akak..nk bgtau ari tue kan saya period smpi 2 minggu mkn jamu nie...
mmg byk gak arr darah berketul2 kuar..risau gak saya..
tp saya maintain gak mkn jamu nie..
alhamdulillah...lama2 o.k...
rasa darah berketul2 tue darah lama..
mmg kalo tgk tue..rasa gerun la..
sbb x pernah kena mcm tue....
tp disebabkan akak pernah ckp teruskan dulu..maybe hormon setiap org berbeza..
alhamdulillah..
lps 2 minggu tue baru o.k..
sbb mmg timing saya period..tp risau 2 minggu..
sbb minggu yg pertama..darah kotor itam berketul2 keluar..pastu minggu yg kedua baru la normal cara kita period..tp untung sgt2 dpt jamu nie..
cik abg x terkata...hehehhehehe
power!!!!




TESTIMONI 4
Menyelesaikan masalah period tak datang (Setahun empat bulan sudah tidak period, ambil MAKJUN ni period datang semula)


Aurora dah selesai makan Makjun botol yang pertama. Hari terakhir makan ( ahad ), aurora dah period. Pecah puasa memula. Seronok sangat tengok period kuar cantik je.. alhamdulilah, takder la hitam atau berketul2. Hitam sesikit je.. Biasa. Darah pun cantik je rora tengok. Masuk hari ke2 puasa, dah takder. Kering. Tengahari kuar sikit je. Hari ke3 puasa, pun kering gak. Rasa nyesal lak tak puasa. Tapi dekat2 time nak buka, period datang balik. Banyak. Hari ke4 puasa, heavy flow. Hari ke5 puasa pun heavy flow. Sampai rora ingatkan rora tumpah darah. Cam darah hidup je rora tengok. Kat pad ada tanda darah kotor. Bila cuci pun ada sikit keluar berketul. Sikit sangat. Tapi kira standard darah period la sebab ada lendir juga. Hari ke6 puasa, hari ni rora masih period. Banyak. Darah kluar pun memang rora puas hati. Sejak 1thn 4bln yang lepas, inilah kali pertama rora mula datang period cam zaman anak dara dulu..

Terima kasih, . Alhamdulilah. Mudah-mudahan jamu sebegini dapat membantu lebih ramai wanita lain yang menghadapi masalah seperti rora. Harap dapat wariskan penghasilan jamu di pada generasi akan datang.

TESTIMONI 5
Dari injection tukar ke MAKJUN ANGGUN BISTARI

sy dulu ambik injection...& septtnya 15/8 kena cucuk lg...
tp sbb malas buat dek je....nekad beli MAKJUN ni
mkn tu lum pereod pun..sbb sy pun x tau pereod kuar ke x...
dpt sy terus mkn....baru mkn 3 hari pereod kuar...
tp mcm kebiasaan dia kuar mcm nk x nk jer....5 hari...
abis Makjun1 botol tunggu2 x pereod2.....
tp bila time mkn utk botol ke-2 sy mkn gak.....sampai abis botol ke-2..
masa puasa tu ingatkan dh lepas tp last dy posa tu pereod kuar lak...
tp kali ni pereod mmg puas hati...mmg betul2 kuar pereod...4 hari...
& skrg tgh mkn botol ke-3...
alhamdulillah....bdn pun sedap jer....w/pun posa...

adik ipar pun cuba Makjun ni...sama ngan sy botol ke-3 skrg...
sblm ni sbb dia guna IUD pereod dia meragam...kekdg sebulan 4 hari jer bersih....memula dia mkn MAB..pereod dia lg pnjg....x henti2...
tp bila abis botol ke-2 time pereod dh ttp & dtg 5 hari jer...
dia pun mmg puas hati....bdn x letih w/pun raya aritu punya lah ramai org dtg....

TESTIMONI 6

Keselesaan bersama/merawat keputihan/menurut berat badan/menambah darah

Pengalaman saya : Saya telah mencuba MAKJUN ini memang bertujuan sebagai family planning dan dah makan botol ke 4. Masa mula2 makan tu memang period tak berapa betul, ada satu bulan tu selang 2 minggu period lagi. Tapi saya teruskan juga walaupun period tak berapa betul hinggalah sekarang.
Kebaikan yang saya dapat husband memang puas hati, keputihan sikit sangat, badan rasa fit, muka tak nampak pucat (byk kawan2 saya tegur). Kalau nak lagi detail bolehlah pm saya sebab byk benda nak tulis tapi tak tertulis.

TESTIMONI 7

Menghilang jerawat & mencantikkan kulit

quote="r-weenz"]

ibuhazique wrote:
kak ..ma'jun ni panas so muka nnti naik jerawat ke dak...riso gaks kan kalo tang dalam ok tp muka naik jerawat lak..hehehe pudarlah penampilan nanti terutama nak dekat raya ni...
muka sya lak sensitif sikit..tp takder jerawat so takut kalo makan nanti jerawat timbul...sila jelaskan ye akak mekasih bebanyak...

nak mencelah tang jerawat nih......
agak2nya sbb makan MAKJUN ni kot kulit i makin jelita....
wajah makin licin.... kuang, kuang, kuang, perasan!!!!

eh, tp mmg rasa perubahan... sblm2 ni kerap gak jerawat ni naik.. dah macam2 produk kecantikan sy pakai. tah apa2 dah tepek kat muka nih.... sekali naik melata... kembo siam pun ada... lepas bersalin makan jamu bersalin kampung punya... pastu makan MAKJUN ni smpi skrg.... tp dok ler kata jerawat tu tak tumbuh langsung... adalah juga... tp x le smpi mencacatkan muka pun... secoit jer... biasalah kalau nk period tuh....

kalau betullah sbb Makjun
nih mmg TQ beri2much

Testimoni 8;
kawal selera makan,bertenga,merawat keputihan

"Maajun ni memang beesssttt!
Selain dr kita gunakan utk family planing, masalah org pompuan pun bleh settle gak. Sya bru guna 1 bulan tp dah nmpk kesannya.

Nafsu nk makan tu mmg bleh control, mungkin bru mkn so x rasa kurang weight tp banding masa nk amik mercilon, nordett , asyik nk mkn je. Sedar2 bdn kembang.

Lps 2 minggu lbh mkn terkezut gak apasal period dtg lg, tp pas dgr penjelasan Akak , maybe hormon x stabil. Tp yg membuat kan saya teruskan mkn maajun ni coz....hubby puas hati....

Baby saya nk masuk 6 bulan, biasanya baby umur gini, mlm2 mmg kena berjaga, tp pas mkn maajun ni rasa x la penat @mengantuk sgt esoknya.

Yg paling suka, masalah keputihan langsung xde, memang bersih!

So memang berbaloi, murah pun murah!"


Last edited by kak zee on Thu 31 Jul 2008, 11:50 pm; edited 1 time in total
Back to top Go down
View user profile http://zeebeautyproduct.blogspot.com/
kak zee
Enterpreneur
Enterpreneur
avatar

Number of posts : 542
Age : 49
Registration date : 15/06/2008

PostSubject: Re: WHITE GLUTAHIONE CLASSIC ,COCOA COLLAGEN,MIOR,EUMORA,PEARL LIPSTICK,LEMON DRINK,STOO TEY ,WHITENNG BODY LOTION IN 28 DAYS,SUCCI ,PERAPAT,KRIM PAYUDA,SILVANA ,SIY TURUN 5 KG DALAM MASA 10 HR!!!!!LST PG   Sun 20 Jul 2008, 11:10 pm



SET BERSALIN - 8 PRODUK BERMUTU DALAM 1

Harga :RM85.00

Set bersalin adalah ramuan yang lengkap khusus untuk wanita yang baru melahirkan anak. Set ini dirumus khas untuk khasiat seperti berikut:-

1. Mengelakkan masalah kebas kaki dan tangan. Keadaan ini berlaku oleh pendarahan yang banyak semasa melahirkan anak sehingga tubuh badan menjadi sejuk.

2. Mempercepatkan kesembuhan dan merawat luka dan pendarahan semasa melahirkan anak.

3. Mengembalikan kekuatan yang hilang akibat pendarahan semasa melahirkan anak.

4. Mengecutkan rahim dan mengembalikan kepada keadaan yang normal.

5. Menghilangkan sakit batu meriyan.

6. Membantu untuk mengeluarkan angin dalam badan.

7. Membantu melawaskan pembuangan air besar.

8. Mengatasi masalah bayi kembung perut, senak dll.

Set bersalin mengandungi:-

Minyak Barut (4 unit).

Gunakan minyak ini untuk mengelakkan kemasukan angin. Sapukan pada seluruh tubuh terutama di perut serta sendi-sendi yang lenguh.

Minyak Bayi (2 unit).

Gunakan pada bayi untuk senak, kembung perut, sering menangis pada waktu malam. Sapukan pada perut dan dada.

Teh Herba (1 unit).

Minuman berherba yang bertindak sabagai penyembuh luka dalam dan juga berkhasiat untuk mengembalikan kesihatan dan kesegaran.

Ubat Periuk (4 bunjut X 12 hari).

Rebus 1 bunjut bersama dengan 600ml air dengan api yang perlahan sehingga mendidih. Minum 1 cawan teh untuk 2 kali sehari pada pagi dan petang. Satu bungkus boleh diminum selama 3 hari.

Kapsul Wanita A & B.

Diambil selepas meminum ubat periuk. Amalkan satu kapsul A dan satu kapsul B setiap malam.

Ubat Basuh (Kegunaan Luar).

Rebus ubat ini dengan air melebihi sukatan herba yang sedia ada dengan api yang perlahan. Basuh di kawasan peranakan setiap pagi selama satu minggu selepas hari ke-40 selepas bersalin.

Spirulina.

Digunakan untuk menghindari sembelit, memperbaiki penghadaman dan penyerapan. Spirulina juga bertindak sebagai pencuci kolon dan sekaligus mengeluarkan keracunan dalam badan. Selain itu, spirulina juga memberi tenaga. Amalkan 2 kapsul pada waktu pagi dan 2 kapsul pada waktu malam selepas makan.



BARUT BERHERBA

HARGA : RM 30.00

Barut yang mengandungi herba-herba terpilih digunakan untuk tujuan seperti berikut:-

1. Untuk ibu lepas bersalin. Barut ini bertindak untuk mengempiskan dan mengembalikan bentuk badan yang asal.

2. Membantu mengecutkan saluran peranakan dan mengekalkan kewanitaan.

3. Memulihkan tenaga selepas bersalin.

4. Melancarkan perjalanan darah.

5. Mengeluarkan lemak berlebihan yang terdapat pada bahagian perut.


Last edited by kak zee on Thu 31 Jul 2008, 11:51 pm; edited 1 time in total
Back to top Go down
View user profile http://zeebeautyproduct.blogspot.com/
kak zee
Enterpreneur
Enterpreneur
avatar

Number of posts : 542
Age : 49
Registration date : 15/06/2008

PostSubject: Re: WHITE GLUTAHIONE CLASSIC ,COCOA COLLAGEN,MIOR,EUMORA,PEARL LIPSTICK,LEMON DRINK,STOO TEY ,WHITENNG BODY LOTION IN 28 DAYS,SUCCI ,PERAPAT,KRIM PAYUDA,SILVANA ,SIY TURUN 5 KG DALAM MASA 10 HR!!!!!LST PG   Sun 20 Jul 2008, 11:13 pm


Alas Seterika Ajaib merupakan produk yang amat memudahkan kerja-kerja menggosok pakaian anda. Ia dibuat dari formulasi istimewa busa tahan haba yang berfungsi membalikkan haba seterika yang dikenakan di sebelah atas pakaian semasa menggosok kembali ke bahagian bawah pakaian berkenaan.

Kekenyalan Alas Seterika Ajaib pula membolehkan tekanan yang dikenakan di sebelah atas pakaian kembali di sebelah bawahnya. Ini memberi kesan dua kali seterika dalam satu. Maknanya gosok di sebelah atas, di sebelah bawahnya pun seperti sudah digosok sama.

Sifat kenyal ini juga membolehkan kerja menggosok bahagian butang, manik atau batu di pakaian menjadi begitu mudah dan selamat.
Lihat laman demo produk untuk mengetahui lebih lanjut kelebihan yang ada pada produk ini.

Alas Seterika Ajaib adalah produk tempatan sepenuhnya. Ia berkualiti tinggi dan dalam keadaan penggunaan biasa mampu bertahan sehingga tiga tahun ke atas.


Benarkah Alas Seterika Ajaib ini betul-betul berkualiti dan berkesan?

Alas Seterika Ajaib kami adalah produk yang berkualiti setanding dengan yang dijual dengan harga hampir RM 200 seunit melalui program jualan terus melalui TV (As Seen On TV) suatu ketika dulu.

Mengapakah saya harus membelinya?

Kerana seseorang di dalam rumah anda pasti akan menggosok pakaian dari masa ke semasa. Menggosok pakaian bukanlah kerja yang menyeronokkan. Dengan adanya Alas Seterika Ajaib ini, sekurang-kurang kerja menggosok menjadi lebih mudah, lebih cepat dan secara tidak langsung menjimatkan tenaga dan elektrik.

Bagaimana pula dengan harga yang ditawarkan?

Kami menjual Alas Seterika Ajaib ini dengan harga RM 29.90 sahaja.

Berbaloikah saya berbelanja RM 29.90 untuk Alas Seterika Ajaib ini?

Dengan membelanjakan RM29.90, Alas Seterika Ajaib akan membantu ahli keluarga anda dan mungkin anda sendiri menggosokkan baju dengan lebih mudah dan cepat setiap hari. Bayangkan berapa banyak masa dan tenaga yang dapat dijimatkan di sepanjang usia Alas Seterika Ajaib yang anda beli dengan harga hanya RM29.90 itu. Pada penggunaan biasa, Alas Seterika Ajaib ini mampu bertahan lebih dari tiga tahun.

Ada atau tidak produk seumpamanya pada harga lebih murah di pasaran?

Ada. Tapi perbezaan harga adalah disebabkan perbezaan kualiti. Kancil berharga RM20,000 dan BMW RM200,000. Kedua-duanya kereta, tapi harganya berbeza kerana faktor kualiti.

ALAS STERIKA AJAIB

HARGA 1 keping : RM29.90

2 keping : RM 58.00

FREE POS

~MUDAH
~JIMAT MASA
~JIMAT TENAGA
~CEPAT
~BERKESAN
~SETIAP RUMAH PERLU ADA SATU

PENGEDAR DIPERLUKAN!!!!!

PEMBELIAN SECARA BORONG MINIMA 10 PCS
Semenanjung ~10 PCS ~RM230.00
Sabah/Sarawak ~10PCS= RM235.00
PENGHANTARAN PERCUMA


Last edited by kak zee on Fri 01 Aug 2008, 12:08 am; edited 1 time in total
Back to top Go down
View user profile http://zeebeautyproduct.blogspot.com/
kak zee
Enterpreneur
Enterpreneur
avatar

Number of posts : 542
Age : 49
Registration date : 15/06/2008

PostSubject: Re: WHITE GLUTAHIONE CLASSIC ,COCOA COLLAGEN,MIOR,EUMORA,PEARL LIPSTICK,LEMON DRINK,STOO TEY ,WHITENNG BODY LOTION IN 28 DAYS,SUCCI ,PERAPAT,KRIM PAYUDA,SILVANA ,SIY TURUN 5 KG DALAM MASA 10 HR!!!!!LST PG   Thu 24 Jul 2008, 5:35 pm

:D
Back to top Go down
View user profile http://zeebeautyproduct.blogspot.com/
kak zee
Enterpreneur
Enterpreneur
avatar

Number of posts : 542
Age : 49
Registration date : 15/06/2008

PostSubject: Re: WHITE GLUTAHIONE CLASSIC ,COCOA COLLAGEN,MIOR,EUMORA,PEARL LIPSTICK,LEMON DRINK,STOO TEY ,WHITENNG BODY LOTION IN 28 DAYS,SUCCI ,PERAPAT,KRIM PAYUDA,SILVANA ,SIY TURUN 5 KG DALAM MASA 10 HR!!!!!LST PG   Fri 25 Jul 2008, 12:02 am

MIOR MIRACLE BAR




APA ITU MIOR MIRACLE BAR?
MIOR MIRACLE BAR suatu produk terbaru dari Austria, bar pencuci muka yang mengandungi bahan aktif semulajadi yang dapat merawat dan menjaga kesihatan kulit. Ianya adalah suatu revolusi perawatan kulit yang amat berkesan, jimat dan tiada tolok bandingan. Perawatan kulit menggunakan Mior hanya mengaplikasikan langkah pencucian kulit muka selama kurang dari 5 minit, tanpa perlu menggunakan pelbagai produk tambahan lain selepas itu. Tidak perlu lagi toner, krim antipenuaan, serum atau lain2 lagi produk tambahan yang pastinya meningkatkan kos penjagaan kulit anda. Hanya dengan pencucian yang sempurna kulit anda akan dirawat dengan sempurna dan kesannya pasti menakjubkan walaupun baru pertama kali anda menggunakannya.

Sabun mior ini diperbuat dari :-



1) indinineluxe - algae yg kaya dengan antioksida,vitamin dan mineral dari europe utk mengembalikan keremajaan dan menyembuhkan kulit.

2) heilmoor clay terdiri drpd beratus herba,bahan organic, antibiotic yg semulajadi,hormon tumbuhan dan banyak lagik.




Cara Penggunaan :-

Basahkan tangan dan keluarkan buih drpd sabun
Tepekkan buih sabun di tempat sprt jerawat,eyebag @ tempat yg bermasalah
Baki buih sabun gosok di seluruh muka selain dr tempat yg ditepekkan tadik
Biarkan 3 minit dan cuci.(KIRAAN 3 MINIT BERMULA BILA MASSAGE MUKA SELESAI)
Jgn lap dan biarkan kering sendiri
Sesuai utk 2X sehari (pagi n malam)
Hanya 2-3 MINIT sahaja setiap kali kegunaan
LIHAT HASILNYA DALAM MASA 3 MINIT SAHAJA & HASILNYA KEKAL
PERINGATAN:-X PERLU GUNA CLEANSER N TONER LAGIK. MOISTURISER N SUNBLOCK OK

Kegunaan :-
Matikan jerawat muka @ badan
Kurangkan kedut muka,facelift up,eyebag,dark circles,jeragat,pigmentation
Kecikkan pori2 muka yg besar.
Bintik hitam dan bintik putih akan hilang.
Menegangkan muka n berseri2
Mencerahkan muka,ketiak n bahagian yg hitam.
Mengurangkan minyak pd muka
Mengurangkan freckles
Ekzema n penyakit kulit yg lain dpt disembuhkan.
Menjadi syampu utk menjadikan rambut lebih sihat,berkilat dan lembut.

HARGA UTK MIOR FACIAL BAR
1 bar - RM 260 (4 bulan kegunaan)
1/2 bar - RM 130 (2 bulan kegunaan)
1/4 bar - RM 70 (1 bulan kegunaan)
~semua free pos laju
~percuma1 buku sabun spa dynary untuk mana-mana pembelian di atas



JOM BELI SEGERA[/color]


Last edited by kak zee on Sun 19 Oct 2008, 12:56 am; edited 2 times in total
Back to top Go down
View user profile http://zeebeautyproduct.blogspot.com/
sportscar
Newbie
Newbie


Number of posts : 4
Age : 68
Registration date : 27/07/2008

PostSubject: Re: WHITE GLUTAHIONE CLASSIC ,COCOA COLLAGEN,MIOR,EUMORA,PEARL LIPSTICK,LEMON DRINK,STOO TEY ,WHITENNG BODY LOTION IN 28 DAYS,SUCCI ,PERAPAT,KRIM PAYUDA,SILVANA ,SIY TURUN 5 KG DALAM MASA 10 HR!!!!!LST PG   Sun 27 Jul 2008, 6:21 pm

kak zee, bagus betul ke sabun ni? saya macam nak cuba..
Back to top Go down
View user profile
kak zee
Enterpreneur
Enterpreneur
avatar

Number of posts : 542
Age : 49
Registration date : 15/06/2008

PostSubject: Re: WHITE GLUTAHIONE CLASSIC ,COCOA COLLAGEN,MIOR,EUMORA,PEARL LIPSTICK,LEMON DRINK,STOO TEY ,WHITENNG BODY LOTION IN 28 DAYS,SUCCI ,PERAPAT,KRIM PAYUDA,SILVANA ,SIY TURUN 5 KG DALAM MASA 10 HR!!!!!LST PG   Mon 28 Jul 2008, 12:29 am

sportscar wrote:
kak zee, bagus betul ke sabun ni? saya macam nak cuba..

bagus...ada testimoni yg bgtau bhg jeragat dah berkurangan,muka kelihatan cerah & bersih,muka kelihatan pinkish,bintik2 itam ilang...jom cuba dulu :D
Back to top Go down
View user profile http://zeebeautyproduct.blogspot.com/
kak zee
Enterpreneur
Enterpreneur
avatar

Number of posts : 542
Age : 49
Registration date : 15/06/2008

PostSubject: Re: WHITE GLUTAHIONE CLASSIC ,COCOA COLLAGEN,MIOR,EUMORA,PEARL LIPSTICK,LEMON DRINK,STOO TEY ,WHITENNG BODY LOTION IN 28 DAYS,SUCCI ,PERAPAT,KRIM PAYUDA,SILVANA ,SIY TURUN 5 KG DALAM MASA 10 HR!!!!!LST PG   Thu 31 Jul 2008, 11:08 pm

DIVA-RELAX STEAM SAUNA PALING LARIS DI PASARAN!!!!!!

HARGA RETAIL :RM490.00

HARGA PROMOSI : RM460.00

STOK SEDIA ADA UNTUK PENGHANTARAN!!!!!


CARA-CARA PEMASANGAN SAUNA :-


















SANGAT MUDAH PASANG & SIMPAN.....MUDAH DIBAWA KE MANA-MANA



1 SET SAUNA DI RUMAH TERMASUK :

- TABUNG MANDI
- PAIP
- PERIUK

Set lengkap sauna hanya RM460.00 TUNAI SAHAJA

~Delivery RM10.00 ke Semenanjung/RM70.00 ke Sabah & Sarawak)


[b]PERCUMA DENGAN SETIAP PEMBELIAN SET SAUNA DIVA
~ 1 PEKET HERBA SAUNA (5 UNCANG) BERHARGA RM17.00
~ 1 BOTOL MINYAK AROMATERAPI BERHARGA RM12.00

JOM BELI SEKARANG!!!!!!!

STOK SEDIA ADA UNTUK PENGHANTARAN!!!!!
[b]


Last edited by kak zee on Sun 15 Feb 2009, 8:32 pm; edited 4 times in total
Back to top Go down
View user profile http://zeebeautyproduct.blogspot.com/
Sponsored content




PostSubject: Re: WHITE GLUTAHIONE CLASSIC ,COCOA COLLAGEN,MIOR,EUMORA,PEARL LIPSTICK,LEMON DRINK,STOO TEY ,WHITENNG BODY LOTION IN 28 DAYS,SUCCI ,PERAPAT,KRIM PAYUDA,SILVANA ,SIY TURUN 5 KG DALAM MASA 10 HR!!!!!LST PG   

Back to top Go down
 

WHITE GLUTAHIONE CLASSIC ,COCOA COLLAGEN,MIOR,EUMORA,PEARL LIPSTICK,LEMON DRINK,STOO TEY ,WHITENNG BODY LOTION IN 28 DAYS,SUCCI ,PERAPAT,KRIM PAYUDA,SILVANA ,SIY TURUN 5 KG DALAM MASA 10 HR!!!!!LST PG

View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 7Go to page : 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Pekanrabu :: produk kecantikan, kosmetik dan wangian-
Jump to:  
Create a forum on Forumotion | © phpBB | Free forum support | Report an abuse | www.sosblogs.com