HomeFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in
Latest topics

Share | 
 

 WHITE GLUTAHIONE CLASSIC ,COCOA COLLAGEN,MIOR,EUMORA,PEARL LIPSTICK,LEMON DRINK,STOO TEY ,WHITENNG BODY LOTION IN 28 DAYS,SUCCI ,PERAPAT,KRIM PAYUDA,SILVANA ,SIY TURUN 5 KG DALAM MASA 10 HR!!!!!LST PG

View previous topic View next topic Go down 
Go to page : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next
AuthorMessage
Guest
Guest



PostSubject: Re: WHITE GLUTAHIONE CLASSIC ,COCOA COLLAGEN,MIOR,EUMORA,PEARL LIPSTICK,LEMON DRINK,STOO TEY ,WHITENNG BODY LOTION IN 28 DAYS,SUCCI ,PERAPAT,KRIM PAYUDA,SILVANA ,SIY TURUN 5 KG DALAM MASA 10 HR!!!!!LST PG   Wed 29 Oct 2008, 9:30 pm

kak zee ok confirm nak saiz M.. sorry kak zee phone tertinggal kat rumah pulak, macam2 hal hari ni.. tq kak zee.. tak sabar dah ni...
Back to top Go down
kak zee
Enterpreneur
Enterpreneur
avatar

Number of posts : 542
Age : 50
Registration date : 15/06/2008

PostSubject: Re: WHITE GLUTAHIONE CLASSIC ,COCOA COLLAGEN,MIOR,EUMORA,PEARL LIPSTICK,LEMON DRINK,STOO TEY ,WHITENNG BODY LOTION IN 28 DAYS,SUCCI ,PERAPAT,KRIM PAYUDA,SILVANA ,SIY TURUN 5 KG DALAM MASA 10 HR!!!!!LST PG   Fri 31 Oct 2008, 1:58 pm

ummili wrote:
kak zee ok confirm nak saiz M.. sorry kak zee phone tertinggal kat rumah pulak, macam2 hal hari ni.. tq kak zee.. tak sabar dah ni...

dapat la barang tu ari ni senyum..
Back to top Go down
View user profile http://zeebeautyproduct.blogspot.com/
Guest
Guest



PostSubject: Re: WHITE GLUTAHIONE CLASSIC ,COCOA COLLAGEN,MIOR,EUMORA,PEARL LIPSTICK,LEMON DRINK,STOO TEY ,WHITENNG BODY LOTION IN 28 DAYS,SUCCI ,PERAPAT,KRIM PAYUDA,SILVANA ,SIY TURUN 5 KG DALAM MASA 10 HR!!!!!LST PG   Fri 31 Oct 2008, 7:23 pm

dah dapat, TQ kak zee senyum..

Saiz M mmg muat so no problem, harap bleh kecik banyak lepas ni...
Back to top Go down
kak zee
Enterpreneur
Enterpreneur
avatar

Number of posts : 542
Age : 50
Registration date : 15/06/2008

PostSubject: Re: WHITE GLUTAHIONE CLASSIC ,COCOA COLLAGEN,MIOR,EUMORA,PEARL LIPSTICK,LEMON DRINK,STOO TEY ,WHITENNG BODY LOTION IN 28 DAYS,SUCCI ,PERAPAT,KRIM PAYUDA,SILVANA ,SIY TURUN 5 KG DALAM MASA 10 HR!!!!!LST PG   Fri 31 Oct 2008, 11:23 pm

ummili wrote:
dah dapat, TQ kak zee senyum..

Saiz M mmg muat so no problem, harap bleh kecik banyak lepas ni...

alhamdulillah muat ye bagus...bagus..
Back to top Go down
View user profile http://zeebeautyproduct.blogspot.com/
Guest
Guest



PostSubject: Re: WHITE GLUTAHIONE CLASSIC ,COCOA COLLAGEN,MIOR,EUMORA,PEARL LIPSTICK,LEMON DRINK,STOO TEY ,WHITENNG BODY LOTION IN 28 DAYS,SUCCI ,PERAPAT,KRIM PAYUDA,SILVANA ,SIY TURUN 5 KG DALAM MASA 10 HR!!!!!LST PG   Sat 01 Nov 2008, 6:02 am

kak zee sauna pants saya tau dah cara basuh - guna air suam suam kuku je kan..

waist trimme rpulak nak basuh cam ne... test je, pakai tak pakai lagi sebab tak sure kena basuh cam ne sebelum start pakai ni....

bestlah pakai, rasa kemas je badan.. since tak basuh lagi, saya sapu losyen syifa' je, best gile... keluar peluh, semua rasa hangat tapi yang pelik, tak semua tempat rasa panas - macam perut tak rasa panas langsung... yg rasa paling panas kat peha... byk lemak kot kat situ...

ada can ni losyen syifa tak sampai sebulan dah habis...
Back to top Go down
kak zee
Enterpreneur
Enterpreneur
avatar

Number of posts : 542
Age : 50
Registration date : 15/06/2008

PostSubject: Re: WHITE GLUTAHIONE CLASSIC ,COCOA COLLAGEN,MIOR,EUMORA,PEARL LIPSTICK,LEMON DRINK,STOO TEY ,WHITENNG BODY LOTION IN 28 DAYS,SUCCI ,PERAPAT,KRIM PAYUDA,SILVANA ,SIY TURUN 5 KG DALAM MASA 10 HR!!!!!LST PG   Sat 01 Nov 2008, 7:10 pm

ummili wrote:
kak zee sauna pants saya tau dah cara basuh - guna air suam suam kuku je kan..

waist trimme rpulak nak basuh cam ne... test je, pakai tak pakai lagi sebab tak sure kena basuh cam ne sebelum start pakai ni....

bestlah pakai, rasa kemas je badan.. since tak basuh lagi, saya sapu losyen syifa' je, best gile... keluar peluh, semua rasa hangat tapi yang pelik, tak semua tempat rasa panas - macam perut tak rasa panas langsung... yg rasa paling panas kat peha... byk lemak kot kat situ...

ada can ni losyen syifa tak sampai sebulan dah habis...

wt tu buleh pakai terus,dah pakai nanti buleh basuh seminggu sekali @ 2...basuh tangan pakai sabun mandi @ softlan,gosok perlahan-lahan,bilas & keringkan jauh dr matahari..ha confirm lemak tepu kat paha tu senyum.. thx bagi testimoni bagus...bagus..
Back to top Go down
View user profile http://zeebeautyproduct.blogspot.com/
kak zee
Enterpreneur
Enterpreneur
avatar

Number of posts : 542
Age : 50
Registration date : 15/06/2008

PostSubject: Re: WHITE GLUTAHIONE CLASSIC ,COCOA COLLAGEN,MIOR,EUMORA,PEARL LIPSTICK,LEMON DRINK,STOO TEY ,WHITENNG BODY LOTION IN 28 DAYS,SUCCI ,PERAPAT,KRIM PAYUDA,SILVANA ,SIY TURUN 5 KG DALAM MASA 10 HR!!!!!LST PG   Sat 01 Nov 2008, 7:13 pm

MIOR FACIAL BAR



Ukuran :-
1/4 bar : 2cm x 2 1/2 cm x 3cm
1/2 bar : 3cm x 2 1/2 cm x 4 1/2 cm
1 Bar : 6cm x 4 1/2 cm x 2 1/2 cm

Mulai 1 NOV 2008...

Harga MIOR adalah seperti berikut:

1 bar - RM259
1/2 bar - RM 145
1/4 bar - RM 75
1/8 bar - RM 40


REGULAR CUSTOMER BULEH DISKAUN LAGI,SILA PM !!!!!

WITH FREE DELIVERY!!!!

JOM REMBAT SEGERA!!!!


Last edited by kak zee on Thu 20 Nov 2008, 10:37 am; edited 1 time in total
Back to top Go down
View user profile http://zeebeautyproduct.blogspot.com/
kak zee
Enterpreneur
Enterpreneur
avatar

Number of posts : 542
Age : 50
Registration date : 15/06/2008

PostSubject: Re: WHITE GLUTAHIONE CLASSIC ,COCOA COLLAGEN,MIOR,EUMORA,PEARL LIPSTICK,LEMON DRINK,STOO TEY ,WHITENNG BODY LOTION IN 28 DAYS,SUCCI ,PERAPAT,KRIM PAYUDA,SILVANA ,SIY TURUN 5 KG DALAM MASA 10 HR!!!!!LST PG   Sun 02 Nov 2008, 8:27 pm





PAKEJ HEBAT SAUNA PANT UNTUK KEMPISKAN PERUT & KECILKAN PUNGGUNG!!!!!

SAUNA PANT SAHAJA RETAIL :RM78.00

NOW :RM70.00

SAUNA PANT & LOSYEN SYIFA

RETAIL :RM78.00 & RM 20.00 ~RM 98.00

NOW :RM90.00

~SEMUA DAH TERMASUK POS LAJU TUK SEMENANJUNG

JOM REMBAT SEGERA!!!!!!


SESUAI UNTUK LELAKI DAN WANITA YANG MEMENTINGKAN KECANTIKAN


UKURAN & SAIZ:

28" - 35" SAIZ M

36" - 42" SAIZ L

43" - 47" SAIZ XL

48 & ke atas" SAIZ XXL

WARNA : HITAM

KEBAIKAN :
- Berkesan untuk mengempiskan perut yang buncit
- Dapat menjadikan tubuh lebih kemas dan membentuk semula pinggul secara semulajadi
-Mengecilkan bahagian paha
-Mengecilkan bahagian punggung
-Meningkatkan peredaran darah & metabolism
-Mencantikkan kulit
-Mengecutkan perut, rahim, paha, menyembuhkan luka-luka dalaman, serta menjadikan lebih bertenaga dan cergas untuk ibu lepas bersalin
-Mengurangkan kesakitan anggota badan, sakit urat, sendi, sengal-sengal tulang, menghilangkan tekanan dan perehatan otot.
-Dapat meningkatkan sistem kardiovaskular dan sistem imunisasi badan.

PERINGATAN :

~BASUH SEBELUM GUNA

~BERSIHKAN BADAN SELEPAS MENGGUNAKANNNYA

~TIDAK SESUAI UNTUK KULIT SENSITIF

~TIDAK BULEH GUNA SEMASA TIDUR


CARA PENJAGAAN:

~DIBASUH DENGAN MENGUNAKAN AIR SUAM DAN SIDAI

~ELAKKAN DARI DIJEMUR DI BAWAH MATAHARI


Detailed Product Description

"Everybody Wants to easily the unnecessary weight and remain in good shape.Now that is

possible to achieve with the Bermuda shorts.wear it during your usual workout or during,

rope skipping,jogging,brisk walking,aerobic dance etc. for a healthy and abundant perspiration.

An effective product to melt away the unnecessary fat around your hips and that guarantees

excellent results with a minimum affort.technical features:Double neoprene covering that's

perspirable and washable.


.All-in-one trimmer for waist hips and thighs.

.Keeps groin and thigh muscles warn through natural body heat to prevent or relieve soreness.

.Light comfortable,can be worn under clothing.

.Step-in garment with tough nylon side zipper and covers the thigh makes dressing quick and easy.

.Increases perspiration while exercising,working or relaxing.

.Helps reduce the bulky water weight in waist area.

.Ideal for jogging,aerobics,jazzercise,trick skiing,boarding,surfing,wind surfing,or jet skiing


Last edited by kak zee on Thu 20 Nov 2008, 11:17 am; edited 2 times in total
Back to top Go down
View user profile http://zeebeautyproduct.blogspot.com/
kak zee
Enterpreneur
Enterpreneur
avatar

Number of posts : 542
Age : 50
Registration date : 15/06/2008

PostSubject: Re: WHITE GLUTAHIONE CLASSIC ,COCOA COLLAGEN,MIOR,EUMORA,PEARL LIPSTICK,LEMON DRINK,STOO TEY ,WHITENNG BODY LOTION IN 28 DAYS,SUCCI ,PERAPAT,KRIM PAYUDA,SILVANA ,SIY TURUN 5 KG DALAM MASA 10 HR!!!!!LST PG   Sun 02 Nov 2008, 8:29 pm

TESTIMONI SAUNA PANT & REALIS DRINK

tiehah777 wrote:
ok akak..tp kt x pkai lagi baru rendam td dgn air suam...
pas 2 sidai...nanti nk pkai esok2...
kijer bnyk x sempat nak basuh dia...
ingat pesan akak..BASUH DULU SEBELUM GUNA....hihi...
tp bila time smpai2 jer tuh..ari tuh..
kt terus bukak n pkai..mane la tau x muat ke ape..
biase la montot lebor...hehe...
tp so far ok...rase mcm...ni kalu pkai seminggu ni ader bhgian kanan kiri kat bontot tuh boleh jadi kecik ni....sbb bila pkai rase mcm dia ketat kan ape yg besar..
nanti senang la bila dah kecik sket..senang nak cari suar jeans...
musti lepas smgu nih suar yg x muat tuh dah boleh pkai..
x der la benang2 tuh mcm nak mintak tolong jerk....hihihihi...

tiehah777 wrote:
ok...akak kt tgh pkai sauna pant ni...
uish..panas..mmg mcm sauna...
ni pon rase mcm peluh nak nitik nitik dah nih...
tp x der la smpai menitik...
kt campur lagi dgn losyen syifa..
memang marvellous fantastic gitu....
panas ni....ckup sbln boleh kecik pinggul nih...
uishhh...

nurzahirah wrote :
sauna pant membantu mengatasi perut buncit saya(40'-34') julai 08 iaitu ketika ia baru diperkenalkan tak perlu berdiet dan bersenam untuk mendapatkan berat yang ideal.

effa wrote :
kak zee...tp mmg effa dah rase kempis sikit tang perut....bestnya(baru pakai 2 hari)sauna pant tu mmg selesa dipakai...(baru sehari pakai)losyen shifa nih effa pakai x panas langsung....wangi gitu

encik rhoma wrote :
memang berpeloh den..pakai sauna pant nih....

MR.G.K.Siang wrote :
Saya tidak ragu-ragu untuk mencubanya dan setelah hampir 3 minggu perut buncit saya sudah mula berkurangan dan dengan keyakinan ini saya ambil pula rielis drink bukan saja murah tp berkesan.

zulaika bt abas wrote :
selepas menggunakan rielis drink berat badan saya turun sebanyak 28kg tanpa menyekat atau menahan selera makan.saya amat berpuashati dan berterima kasih pada rielis drink kerana ianya benar2 memenuhi impian saya

iena aries86 wrote :

salam kak...
ni saye nk bg testi skit pasal sauna pant ni..
hurm.. saye beli sauna pant ni masa promosi bln ramadhan dulu.. maybe dlm sebln la kot..
hurm.. pakai sauna pant ni mmg best..
dulu mula2 pakai, mcm fit sgt rasanya..
nk pakai pn mcm susah..maybe silap budget size la kot...

lpas tu.. lpas 2 minggu-3 minggu pakai..
nk pakai pn rasa senang..
xtau la kot2 suar tu yg dh besar..
or badan sy yg makin mengecil..

mula2 tu mcm x caya kata badan dh mengecil..
pastu, sy try la pakai ada sehelai bj kurung sy ni yg fit skit kainnya tu..
bila pakai, dh x fit..
mmg seronok..
so, tbukti la yg sy ni yg dh mengecil..

pakai sauna pant ni mmg best..
tambah2 bila disapu dgn losyen syifa tu..
bpeluh2 jadinya..

masa mula2 sy pakai..
mmg ada gak gatal2 skit kt kulit..
tp bila dh lama2 tu..
dh ok dh..
dh x rasa gatal lg..
hehe....

Originally Posted by Abomb
saya dah cuba first time semalam...huhuhu mmg rasa hangat la sauna pant nih..nk2 pakai lak losyen syifa tuh... best la kak. Nti mlm ni nk pakai lagi..mmmm tak sabar nak kecikkan peha nih, takyah beli jeans dah harap2 boleh pakai jeans lama balik

Quote:
Originally Posted by SUNSHINE
Rielis drink tu sedap, nanti nak beli lagi. TQ

ummili wrote:
kak zee sauna pants saya tau dah cara basuh - guna air suam suam kuku je kan..
waist trimme rpulak nak basuh cam ne... test je, pakai tak pakai lagi sebab tak sure kena basuh cam ne sebelum start pakai ni....
bestlah pakai, rasa kemas je badan.. since tak basuh lagi, saya sapu losyen syifa' je, best gile... keluar peluh, semua rasa hangat tapi yang pelik, tak semua tempat rasa panas - macam perut tak rasa panas langsung... yg rasa paling panas kat peha... byk lemak kot kat situ...
ada can ni losyen syifa tak sampai sebulan dah habis...

honeyanie wrote:
salam kak....
nak bg testi skit la.....
sy dah pakai sauna pants & waist trimmer sblm raya aritu tp xder la pakai every day... yg bestnyer, berat dah turun 4kg & WT tu mula2 pakai zip ke2 skrg dah leh pakai zip ke 3....


Last edited by kak zee on Sun 02 Nov 2008, 9:00 pm; edited 1 time in total
Back to top Go down
View user profile http://zeebeautyproduct.blogspot.com/
kak zee
Enterpreneur
Enterpreneur
avatar

Number of posts : 542
Age : 50
Registration date : 15/06/2008

PostSubject: Re: WHITE GLUTAHIONE CLASSIC ,COCOA COLLAGEN,MIOR,EUMORA,PEARL LIPSTICK,LEMON DRINK,STOO TEY ,WHITENNG BODY LOTION IN 28 DAYS,SUCCI ,PERAPAT,KRIM PAYUDA,SILVANA ,SIY TURUN 5 KG DALAM MASA 10 HR!!!!!LST PG   Sun 02 Nov 2008, 8:55 pm

PRODUK INHEALTH HEAUTY



NEW ENHANCED FORMULA!!!!!
GLUTAWHITE@BWHITE PREMIUM
3G X 14 SACHET

RETAIL :RM75.00

NOW SEKOTAK ~RM70.00
2 KOTAK ~RM135.00
3 KOTAK ~RM190.00
4 KOTAK~RM 240.00

~FREE POS LAJU UTK SEMENANJUNG,SABAH & SARAWAK


RAMUAN :
POMEGRANATE FURIT EXTRACT,DEXTROSE,MALTODEXTRIN,TOMATO EXTRACT,GOJI EXTRACT,
ALOE VERA EXTRACT,STEVIA EXTRACT,ASTAXANTIN & GLUTATHIONE

~KULIT SEMAKIN CERAH,BERSIH,PUTIH DAN BERSERI!!!!!

~MEMANG SUPERB!!!

TESTIMONI GLUTAWHITE (forum sebelah)

betty wrote :
dah masuk kotak ke2
lepas seminggu makan GlutaWhite.....
mmg bleh nampak kulit bersinar2 gitue
cerah .... dapat pujian masa ari raya tempohari
efek dia faster dari bwhite

pausuri78 wrote :
kita dah beli
dah 3hari makan
ermmmmm best giler
mmg kesan cepat dgn glutawhite nie
lembut jer bila usik pipi ku ini

ct wrote :
i baru habis satu kotak
realize that kulit muka becomes smooth
pores tak nampak gik perubahan
tapi make up tahan lama n muka lambat berminyak

anynomous wrote :
Salam

Nak bagi testimoni sket pasal glutawhite nih...Sekarang dah masuk minggu ke 2 consumed GWhite nih n mmg ada perubahan pada kulit saya.

Kulit saya ni jenis yg terlalu kering tp Alhamdulillah skrg dah moist sket even my sister pun perasan my skin dah tak kering cam dulu. One more thing, saya juga ada eczema kat tangan. Mmg tak selesa sbb rasa gatal2 n kering + pedih kalau selalu digaru. Surprisingly, only after the 4th day amik GWhite ni, dah nampak perubahan kat area tu. Tapak tangan dah tak kering sgt and tak gatal2 + pedih lagi. Mmg so far puas hati dgn GWhite and InsyaAllah akan teruskan amik. Even my hubby setuju nak sponsor beli stok GWhite nih... Bukan apa, saya dah hampir putus asa sebenarnya sbb dok berulang ke klinik amik ubat untuk masalah eczema ni tp baik sekejap je dan dia akan berulang lg. Even dr. pun kata tak boleh nak hilang terus...sedih tau?...

Tetapi Alhamdulillah, setelah mencuba GWhite, ternyata resultnya tak menghampakan...

Thnx n InsyaAllah, will repeat order for sure...tp tunggu abis kotak yg ke 2 dulu la ye?..

nak tambah lagi testimoni neh...hehehe...after consume almost sekotak GWhite (ada tinggal 1 sachet lagi) ni, saya dah nampak perubahan kat muka nih...1 : kulit ni dah tak kering lagi, lembab jek rasa even tak pakai moisturizer...suka sangat!.. 2 : muka dah tak nampak kusam lagi...dah cerah & a bit glowing...(for record, saya mmg tak pakai apa2 pencuci muka sbb kulit tak tahan) 3 : suka sgt pegang pipi sbb rasa lembut jek...Cukup puas ati!!...



REGE OFFER

STOK SEBULAN~1 KOTAK BWHITE & 1 KOTAK GLUTAWHITE ~RM100.00

STOK 2 BULAN ~2 KOTAK BWHITE & 2 KOTAK GLUTAWHITE ~RM190.00

~FREE POS LAJU SEMENANJUNG,SABAH & SARAWAK!!!

LEBIH SUPERB!!!
LEBIH CERAH,GEBU,TEGANG,LICIN & BERSERI!!!!
HANYA 1 SACHET SEHARI!!!!!
JOM CUBA!!!


Last edited by kak zee on Fri 30 Jan 2009, 3:38 pm; edited 8 times in total
Back to top Go down
View user profile http://zeebeautyproduct.blogspot.com/
nazatul
Newbie
Newbie


Number of posts : 15
Age : 37
Registration date : 19/06/2008

PostSubject: Re: WHITE GLUTAHIONE CLASSIC ,COCOA COLLAGEN,MIOR,EUMORA,PEARL LIPSTICK,LEMON DRINK,STOO TEY ,WHITENNG BODY LOTION IN 28 DAYS,SUCCI ,PERAPAT,KRIM PAYUDA,SILVANA ,SIY TURUN 5 KG DALAM MASA 10 HR!!!!!LST PG   Wed 05 Nov 2008, 8:36 am

k.zie nak tanya..jamu mak dara tu takleh less lagi ka kalu nak ambik 2 botol
Back to top Go down
View user profile
kak zee
Enterpreneur
Enterpreneur
avatar

Number of posts : 542
Age : 50
Registration date : 15/06/2008

PostSubject: Re: WHITE GLUTAHIONE CLASSIC ,COCOA COLLAGEN,MIOR,EUMORA,PEARL LIPSTICK,LEMON DRINK,STOO TEY ,WHITENNG BODY LOTION IN 28 DAYS,SUCCI ,PERAPAT,KRIM PAYUDA,SILVANA ,SIY TURUN 5 KG DALAM MASA 10 HR!!!!!LST PG   Wed 05 Nov 2008, 7:47 pm

nazatul wrote:
k.zie nak tanya..jamu mak dara tu takleh less lagi ka kalu nak ambik 2 botol

buleh nanti PM kak zee ye senyum..
Back to top Go down
View user profile http://zeebeautyproduct.blogspot.com/
shanash
Newbie
Newbie


Number of posts : 10
Age : 38
Registration date : 02/06/2008

PostSubject: Re: WHITE GLUTAHIONE CLASSIC ,COCOA COLLAGEN,MIOR,EUMORA,PEARL LIPSTICK,LEMON DRINK,STOO TEY ,WHITENNG BODY LOTION IN 28 DAYS,SUCCI ,PERAPAT,KRIM PAYUDA,SILVANA ,SIY TURUN 5 KG DALAM MASA 10 HR!!!!!LST PG   Sun 09 Nov 2008, 12:55 am

xde promotion lg ke utk gluta & bwhite 2 ea?ingat bulan ni try mkn la...cam best je testimoni2 ni....
Back to top Go down
View user profile
kak zee
Enterpreneur
Enterpreneur
avatar

Number of posts : 542
Age : 50
Registration date : 15/06/2008

PostSubject: Re: WHITE GLUTAHIONE CLASSIC ,COCOA COLLAGEN,MIOR,EUMORA,PEARL LIPSTICK,LEMON DRINK,STOO TEY ,WHITENNG BODY LOTION IN 28 DAYS,SUCCI ,PERAPAT,KRIM PAYUDA,SILVANA ,SIY TURUN 5 KG DALAM MASA 10 HR!!!!!LST PG   Sun 09 Nov 2008, 8:21 pm

shanash wrote:
xde promotion lg ke utk gluta & bwhite 2 ea?ingat bulan ni try mkn la...cam best je testimoni2 ni....

ada masih on,kat atas tu senyum..
Back to top Go down
View user profile http://zeebeautyproduct.blogspot.com/
kak zee
Enterpreneur
Enterpreneur
avatar

Number of posts : 542
Age : 50
Registration date : 15/06/2008

PostSubject: Re: WHITE GLUTAHIONE CLASSIC ,COCOA COLLAGEN,MIOR,EUMORA,PEARL LIPSTICK,LEMON DRINK,STOO TEY ,WHITENNG BODY LOTION IN 28 DAYS,SUCCI ,PERAPAT,KRIM PAYUDA,SILVANA ,SIY TURUN 5 KG DALAM MASA 10 HR!!!!!LST PG   Thu 13 Nov 2008, 10:26 pm

sape nak putih & gebuzzz jom bergluta----->rege dah diskaun kaw-kaw hoorey!! hoorey!! hoorey!!
Back to top Go down
View user profile http://zeebeautyproduct.blogspot.com/
kak zee
Enterpreneur
Enterpreneur
avatar

Number of posts : 542
Age : 50
Registration date : 15/06/2008

PostSubject: Re: WHITE GLUTAHIONE CLASSIC ,COCOA COLLAGEN,MIOR,EUMORA,PEARL LIPSTICK,LEMON DRINK,STOO TEY ,WHITENNG BODY LOTION IN 28 DAYS,SUCCI ,PERAPAT,KRIM PAYUDA,SILVANA ,SIY TURUN 5 KG DALAM MASA 10 HR!!!!!LST PG   Sun 16 Nov 2008, 10:24 pm



SLIMAXX (LANSING BADAN) ~packaging baru

~1 BOTOL ~60 BIJI RM 30.00 (15 HARI MAKAN)

FREE POS REGISTER

~BELI 2 BOTOL ~120 BIJI RM55.00 (30 HARI MAKAN)

~FREE POS LAJU UTK SEMENANJUNG


~> Menurunkan berat badan dengan selamat tanpa mengganggu perut.
~> Mesra pengguna, tidak mengalami masalah cirit birit atau masalah pembuangan air besar yang keterlaluan.
~> Menyingkirkan toksin dan membersihkan usus dari sisa toksin.
~> Mengempiskan perut, menyingkir lemak2 tepu dan degil pada bahagian lengan, perut, pinggang, punggung, peha dan betis.
~> Amat sesuai untuk remaja dan wanita yang ingin kelihatan sentiasa lansing, fit dan cantik dalam apa jua pakaian.
~> Ianya herba akar kayu tulen tidak memudaratkan pengguna.
~> Tiada pantang larang atau pun perlu menyekat selera makan.
~> Dipatenkan dalam bentuk kapsul mudah telan, remaja dan kaum lelaki juga boleh menikmati kelebihan SLIMAXX untuk mendapatkan figura yang menarik.
~> Merupakan produk paling laris dan diminati oleh semua pengguna.
~ Produk yang murah tetapi berkesan tanpa perlu berlapar, bersenam dan tanpa perlu mengawal diet keras.
~2 biji pagi dan 2 biji malam (selepas/sebelum makan)


Last edited by kak zee on Mon 16 Feb 2009, 12:07 am; edited 5 times in total
Back to top Go down
View user profile http://zeebeautyproduct.blogspot.com/
kak zee
Enterpreneur
Enterpreneur
avatar

Number of posts : 542
Age : 50
Registration date : 15/06/2008

PostSubject: Re: WHITE GLUTAHIONE CLASSIC ,COCOA COLLAGEN,MIOR,EUMORA,PEARL LIPSTICK,LEMON DRINK,STOO TEY ,WHITENNG BODY LOTION IN 28 DAYS,SUCCI ,PERAPAT,KRIM PAYUDA,SILVANA ,SIY TURUN 5 KG DALAM MASA 10 HR!!!!!LST PG   Mon 17 Nov 2008, 10:04 pm

MIOR MIRACLE BAR



Ukuran :-
1/4 bar : 2cm x 2 1/2 cm x 3cm
1/2 bar : 3cm x 2 1/2 cm x 4 1/2 cm
1 Bar : 6cm x 4 1/2 cm x 2 1/2 cm

SAMPLE MIOR -1/16 BAR~RM20.00 ~KEGUNAAN 1 MINGGU

BERAT ~5GM (SEPARUH DARIPADA 1/8 BAR)

WITH FREE DELIVERY!!!

JOM BELI DENGAN HARGA PENJIMATAN!!!!
Back to top Go down
View user profile http://zeebeautyproduct.blogspot.com/
kak zee
Enterpreneur
Enterpreneur
avatar

Number of posts : 542
Age : 50
Registration date : 15/06/2008

PostSubject: Re: WHITE GLUTAHIONE CLASSIC ,COCOA COLLAGEN,MIOR,EUMORA,PEARL LIPSTICK,LEMON DRINK,STOO TEY ,WHITENNG BODY LOTION IN 28 DAYS,SUCCI ,PERAPAT,KRIM PAYUDA,SILVANA ,SIY TURUN 5 KG DALAM MASA 10 HR!!!!!LST PG   Tue 18 Nov 2008, 7:57 am

testimoni terkini mior~

ct wrote :

memang marvellous sgt kesan Mior nie
kita beli sebuku (promotion rege)
bahagi dua dgn adik
adik kulit berjerawat..pas smeinggu pakai terus kecut jerawat2 dia.
kita plak,pas cuci kulit ngan MIOR, kulit kita jadik lembut cam baby
budak rumah sentuh pipi kita
"aahlah kak..lembut betul..kalau gaji saya ribu˛ dh lama sy beli sabun ni"
sian plak dgr statement dia
nanti bila pori2 makin mengecik i paste gambar kat cni k... .

QUOTE:
Originally posted by fallin at 26-6-2008 10:47 AM
promote jgn tak promote..

arini kan dah ari ke 9 fallin guna pak mior.
kulit ku yang menggelupas ni dah makin licin.. eyebag kurang sangat..pagi ni mak cakap "macam makin cerah je".. : ... salam semua...


chukie wrote :
chukie pun dah jd waga MIOR hihihik... .memula beli 1/8 bar... tpi tak sabar nak tunggu pos laju..smalam jgk g beli kat WBG sendiri..jd member terus. huisshh! ganas btul penangan MIOR ni..smpai kakak ipar chukie pun terpengaruh skali hahahah..
so smalam malam sblum tdo 1st time chukie pakai MIOR... - hasilnya - tak berapa obvious... cuma rasa halus n kurang berminyak muka.
pagi ni cuci lagi skali... . - hasilnya... - kulit rasa agak kering (tpi pakai moisturizer) - tpi pores dah makin kuncup! i likeee!

hikhikhik... hubby chukie pun pakai..so nak tunggu dia testimoni dia plak.

tunggguuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu


srba wrote:
aku dah pake mior nih hampir 2 minggu. so far suka sangat. muka nampak cerah dan bersih. bekas2 jera dah pudar. tak sabar nak tunggu ilang seme jerk .

aku tak ada lak helaing crisis gatal2 or apa? jera tumbuh halus2 dah hilang. aku harap mior nih akan buat aku suka sampai bila2 dan akan buat aku jadi ahli laks. tungggggggggggggggggggguuuuuuuuuuuuuuu

fildza wrote :
mior ni yg best, tiap kali cuci makin berseri muka. kalo minus parut n jrwt seketul dua kat muka ni mmg jd marbeles la. mmg area yg x berjrwt tu refine n mulus gitu. even masa berbuih tu dh nampak muka naik glow n pinkish. tu yg lepas bilas jd berejam lak belek muka perasan tu


bella_1 wrote :
hai failin

akak ari tu tak dapat nak pegi jumpa kekwn seme..ok pasal awak nye healing crisis tu..mmg camtu dear..akak nie sebnrnye jenis kulit yg tak de masalah dan kulit akak mmg jenis halus dan licin..biler akak bagitau kekwn nak cuba MIOR semua tak bagi..depa kata kulit akak dah cantik dah..tak yah pakai apa2..tapi since awak nak biz mesti ler merasainye seblum jual pada customerkan..so akak pun cuba..lepas 5hari pakai muka akak naik jerawat yg besar dan bengkak serta sakit..akak pun aplly ler seperti MR D ckp sehari 3 kali tapi tak yah biarkan 3minit lagi... paling teruk masa akak pie langkawi kenduri adik kawin..masa tu sedara seme terperanjat tgk muka haku..dgn macho haku ckp tak pe ni muka B4 tgk la next week i balik kg dgn muka After lak..

sabtu kat langkawi muka mmg tgh naik giler jerawat..alhamdulillah hari isnin byk yg dah kecut dan kering..alhamdulillah hari jumaat akak balik kg tu mmg clear dan kulit ku nampak lembap dan licin halus mulus dan kemerah merahan gitew... mlm tu ada kenduri tuk adik ler... sedara mara yg dartang terperanjat lagi sekali..waduh waduh... mlm tu jugak akak kuarkan MIOR dari bonet keter akak dan mlm tu gak terjual nye 4bar MIOR... hehehe masyuk la plak...

masa hari kenduri tu jgn cakap ler... .masa tgh panas tu lagi ler muka akak cam pakai blusher... org sibuk kenduri awak lak sibuk ngan pak MIOR... insyaallah percaya dan rajin pakai jgn putus asa,..akak mmg confident habis ngan produk WBG... fiber pun akak dah amik masuk 2minggu ... .mmg membuang tu lawas abis cam penuh lak mangkuk tandas haku..


sharQ wrote :
setakat nie dah tiga hari guna,

muka rasa cekang/tegang...
tompok hitam tepi bibir dah mula mencerah (last time I garu kat area tu, spi jd hitam)...

muka rasa bersih dari pagi spi malam (even tak cuci
Back to top Go down
View user profile http://zeebeautyproduct.blogspot.com/
ayameera
Regular Customer
Regular Customer
avatar

Number of posts : 402
Age : 46
Location : Klang
Registration date : 21/06/2008

PostSubject: Re: WHITE GLUTAHIONE CLASSIC ,COCOA COLLAGEN,MIOR,EUMORA,PEARL LIPSTICK,LEMON DRINK,STOO TEY ,WHITENNG BODY LOTION IN 28 DAYS,SUCCI ,PERAPAT,KRIM PAYUDA,SILVANA ,SIY TURUN 5 KG DALAM MASA 10 HR!!!!!LST PG   Thu 04 Dec 2008, 4:50 pm

salam mcm minat lah pulak dgn sabun mior ni ......nak try gak
Back to top Go down
View user profile
kak zee
Enterpreneur
Enterpreneur
avatar

Number of posts : 542
Age : 50
Registration date : 15/06/2008

PostSubject: Re: WHITE GLUTAHIONE CLASSIC ,COCOA COLLAGEN,MIOR,EUMORA,PEARL LIPSTICK,LEMON DRINK,STOO TEY ,WHITENNG BODY LOTION IN 28 DAYS,SUCCI ,PERAPAT,KRIM PAYUDA,SILVANA ,SIY TURUN 5 KG DALAM MASA 10 HR!!!!!LST PG   Thu 04 Dec 2008, 11:20 pm

ayameera wrote:
salam mcm minat lah pulak dgn sabun mior ni ......nak try gak

buleh,dapat free miracle mask senyum..
Back to top Go down
View user profile http://zeebeautyproduct.blogspot.com/
kak zee
Enterpreneur
Enterpreneur
avatar

Number of posts : 542
Age : 50
Registration date : 15/06/2008

PostSubject: Re: WHITE GLUTAHIONE CLASSIC ,COCOA COLLAGEN,MIOR,EUMORA,PEARL LIPSTICK,LEMON DRINK,STOO TEY ,WHITENNG BODY LOTION IN 28 DAYS,SUCCI ,PERAPAT,KRIM PAYUDA,SILVANA ,SIY TURUN 5 KG DALAM MASA 10 HR!!!!!LST PG   Thu 25 Dec 2008, 11:07 pm

PIL PERANCANG KELUARGA - MAAJUN ANGGUN BISTARI

Jika puan2 berhajat utk merancang keluarga dgn cara tradisional , bolehlah mencuba dgn MAB ni. Kejayaannya adalah 100% dgn syarat mengikut disiplin makan yg betul.

Telah diamalkan tradisi keluarga sejak 20 dulu. MAB tidak dijual dimana2 kedai ubat atau farmasi.

Bagi yang kurang selesa family planning dgn kaedah moden adalah dipelawa utk mencuba kaedah tradisi ini dan setelah mendapat kejayaan & keyakinan boleh membuat perbandingan dgn kaedah moden.

Dengan MAB anda lebih cantik dan sihat hingga ke hari tua. Marilah kita bersama-sama menjaga kesihatan dan kecantikan diri dari di awal usia masih muda. Jangan tunggu usia lewat baru kita sibuk untuk menjaga diri. Masa tu memang dah tak boleh nak awet muda lagi tetapi sakit yang mengundang kita. Mari kita kongsi petua sihat, anggun dan cantik bersama MAB.Insyaallah

Puan-puan ingin merancang keluarga dengan herba? Penggunaan herba adalah lebih selamat kerana ianya tidak mengandungi bahan kimia.

MAB adalah 100% dibuat dari herba, rempah ratus dan madu.Merupakan produk orang Islam yang bersih,suci lagi halal. Bukan setakat untuk merancang keluarga, malah MAB juga berfungsi untuk menjaga kesihatan, kecantikan dan awet muda.

Sekarang ini jika puan-puan mempunyai masalah merancang keluarga dengan kaedah moden, bolehlah mengambil alternatif MAB ini. MAB akan bertindak mengubat dan membetulkan semula sistem badan seperti aliran darah dan hormon wanita . MAB membetulkan semula perjalanan period supaya ianya datang normal/teratur setiap bulan. Puan-puan akan berasa sihat dan bertenaga disamping dapat menikmati khasiat-khasiat kesihatan lain. Dengan MAB puan-puan akan selesa sekali dalam merancang keluarga.

Ketahuilah, telah ramai yang telah bertukar merancang keluarga dari kaedah moden ke MAB. Mereka amat berpuas hati dengan produk muslim ini. Berbagai masalah penyakit yang dihadapi sebelum ini dapat diselesaikan setelah mengamalkan MAB.





Kandungan MAB
1.kacip Fatimah
2.serapat
3.senduduk
4. inai
5.manjakani
6.madu
7.jintan hitam

Khasiat - khasiat MAB

1. Merancang keluarga & merancang kehamilan.

2. Merawat keputihan yg teruk.

3. Mengecut dan merapatkan saluran peranakan.

4. Membuang darah kotor atau toksin melalui darah haid.

5. Menstabil hormon kewanitaan dlm badan-mencantikan kulit.

6. Melancarkan aturan haid setiap bulan.

7. Melancarkan perjalanan darah.

9. Melawaskan pembuangan air besar

10.Kawal kolesterol dalam darah

11.Mencantik dan menegang payu dara

12. Menambah tenaga

HARGA 1 BOTOL : RM 15.00


1 BOTOL - 21 BIJI MAKJUN (MAKAN SELAMA 21 HARI)

CAJ POS :

SEMENANJUNG MALAYSIA : RM 6.00
SABAH & SARAWAK : RM 9.00


Last edited by kak zee on Mon 16 Feb 2009, 12:08 am; edited 1 time in total
Back to top Go down
View user profile http://zeebeautyproduct.blogspot.com/
kak zee
Enterpreneur
Enterpreneur
avatar

Number of posts : 542
Age : 50
Registration date : 15/06/2008

PostSubject: Re: WHITE GLUTAHIONE CLASSIC ,COCOA COLLAGEN,MIOR,EUMORA,PEARL LIPSTICK,LEMON DRINK,STOO TEY ,WHITENNG BODY LOTION IN 28 DAYS,SUCCI ,PERAPAT,KRIM PAYUDA,SILVANA ,SIY TURUN 5 KG DALAM MASA 10 HR!!!!!LST PG   Thu 25 Dec 2008, 11:09 pm

TESTIMONI PENGGUNA MAKJUN ANGGUN BISTARI

TESTIMONI 1
merawat keputihan/bertenga/keselesaan hubungan suami isteri

"saya pun teruga gak...tapi teruja nak bagi testimoni ....saya dah makan maajun ni 2 bulan....alhamdulillah takde masalah...cuma mula2 mkn dulu period kelam kabut sikit....tapi saya teruskan gak...cara makannya pun tak susah...sama mcm kita makan pil juga...lagi satu saya selalu tidur lewat malam sbb buat kerja rumah lepas anak2 tidor....dulu sblm amik maajun mmg nak bangun pagi tu malas jer lebih2 lagi time tengah cuti sembahyang suboh suka sgt saya lajakkan bangun sampai pukul 7 pagi...pastu anak nak gi sekolah saya kalut sendiri ...tapi skrg takde masalah lagi...bangun segar jer...

masalah keputih dah takde....pasal hubungan dgn suami pulak (ni mesti ramai yg nak tau)...kahkahkah ...bila dah gelak besar tu paham2 jerlah...memang mendapat pujian dari asben...jadi mana2 cik abang yang baca topik ni dan yg mana isteri2 makan perancang keluarga baik cepat berubah ke maajun NI...tapi kenalah sabar yer...takkan makan baru seminggu dah nakkan

TESTIMONI 2
mengekal bentuk badan/bertenga/kejayaan merancang keluarga



"nak tolong promotekan lagi makjun anggun bistari ni.... bleh kan akak.... nak kasi up skit!!!!

sekarang dah masuk 8 bln saya makan. alhamdulillah, dijamin tak menggemukkan... dah kembali langsing cam dolu2.... dah dpt balik body idaman.............. yang penting takde geleber2 yg sungguh menyakitkan mata..............

saya mmg bangun kul 5pg everyday sbb dok sg buloh keje kat kl. nak siapkan anak punya barang, makan sbb nak anto kat pengasuh. balik sampai umah dah maghrib... nak prepare makan, kemas umah etc.... tapi saya tak pernah rasa letih, tak bermaya..... hubby pernah kata, u ni x penat ke? tu ler.... rasa2nya sbb makjun ler... sbb saya tak pernah makan jamu2 lain... hanya makjun.....

dan, alhamdulillah... tak ter'lekat' lagi sampai la ni............

ttg masalah wanita sumer settle! hubby pun puas hati........ xde komplain pun apa2.................. lagi puji ada!!!N

TESTIMONI 3
Membuang Darah Kotor Dlm Peranakan/Kepuasan Hubungan Kelaminb]

cute_girl Wrote:

akak..nk bgtau ari tue kan saya period smpi 2 minggu mkn jamu nie...
mmg byk gak arr darah berketul2 kuar..risau gak saya..
tp saya maintain gak mkn jamu nie..
alhamdulillah...lama2 o.k...
rasa darah berketul2 tue darah lama..
mmg kalo tgk tue..rasa gerun la..
sbb x pernah kena mcm tue....
tp disebabkan akak pernah ckp teruskan dulu..maybe hormon setiap org berbeza..
alhamdulillah..
lps 2 minggu tue baru o.k..
sbb mmg timing saya period..tp risau 2 minggu..
sbb minggu yg pertama..darah kotor itam berketul2 keluar..pastu minggu yg kedua baru la normal cara kita period..tp untung sgt2 dpt jamu nie..
cik abg x terkata...hehehhehehe
power!!!!




TESTIMONI 4
Menyelesaikan masalah period tak datang (Setahun empat bulan sudah tidak period, ambil MAKJUN ni period datang semula)


Aurora dah selesai makan Makjun botol yang pertama. Hari terakhir makan ( ahad ), aurora dah period. Pecah puasa memula. Seronok sangat tengok period kuar cantik je.. alhamdulilah, takder la hitam atau berketul2. Hitam sesikit je.. Biasa. Darah pun cantik je rora tengok. Masuk hari ke2 puasa, dah takder. Kering. Tengahari kuar sikit je. Hari ke3 puasa, pun kering gak. Rasa nyesal lak tak puasa. Tapi dekat2 time nak buka, period datang balik. Banyak. Hari ke4 puasa, heavy flow. Hari ke5 puasa pun heavy flow. Sampai rora ingatkan rora tumpah darah. Cam darah hidup je rora tengok. Kat pad ada tanda darah kotor. Bila cuci pun ada sikit keluar berketul. Sikit sangat. Tapi kira standard darah period la sebab ada lendir juga. Hari ke6 puasa, hari ni rora masih period. Banyak. Darah kluar pun memang rora puas hati. Sejak 1thn 4bln yang lepas, inilah kali pertama rora mula datang period cam zaman anak dara dulu..

Terima kasih, . Alhamdulilah. Mudah-mudahan jamu sebegini dapat membantu lebih ramai wanita lain yang menghadapi masalah seperti rora. Harap dapat wariskan penghasilan jamu di pada generasi akan datang.

TESTIMONI 5
Dari injection tukar ke MAKJUN ANGGUN BISTARI

sy dulu ambik injection...& septtnya 15/8 kena cucuk lg...
tp sbb malas buat dek je....nekad beli MAKJUN ni
mkn tu lum pereod pun..sbb sy pun x tau pereod kuar ke x...
dpt sy terus mkn....baru mkn 3 hari pereod kuar...
tp mcm kebiasaan dia kuar mcm nk x nk jer....5 hari...
abis Makjun1 botol tunggu2 x pereod2.....
tp bila time mkn utk botol ke-2 sy mkn gak.....sampai abis botol ke-2..
masa puasa tu ingatkan dh lepas tp last dy posa tu pereod kuar lak...
tp kali ni pereod mmg puas hati...mmg betul2 kuar pereod...4 hari...
& skrg tgh mkn botol ke-3...
alhamdulillah....bdn pun sedap jer....w/pun posa...

adik ipar pun cuba Makjun ni...sama ngan sy botol ke-3 skrg...
sblm ni sbb dia guna IUD pereod dia meragam...kekdg sebulan 4 hari jer bersih....memula dia mkn MAB..pereod dia lg pnjg....x henti2...
tp bila abis botol ke-2 time pereod dh ttp & dtg 5 hari jer...
dia pun mmg puas hati....bdn x letih w/pun raya aritu punya lah ramai org dtg....

TESTIMONI 6

Keselesaan bersama/merawat keputihan/menurut berat badan/menambah darah

Pengalaman saya : Saya telah mencuba MAKJUN ini memang bertujuan sebagai family planning dan dah makan botol ke 4. Masa mula2 makan tu memang period tak berapa betul, ada satu bulan tu selang 2 minggu period lagi. Tapi saya teruskan juga walaupun period tak berapa betul hinggalah sekarang.
Kebaikan yang saya dapat husband memang puas hati, keputihan sikit sangat, badan rasa fit, muka tak nampak pucat (byk kawan2 saya tegur). Kalau nak lagi detail bolehlah pm saya sebab byk benda nak tulis tapi tak tertulis.

TESTIMONI 7

Menghilang jerawat & mencantikkan kulit

quote="r-weenz"]

ibuhazique wrote:
kak ..ma'jun ni panas so muka nnti naik jerawat ke dak...riso gaks kan kalo tang dalam ok tp muka naik jerawat lak..hehehe pudarlah penampilan nanti terutama nak dekat raya ni...
muka sya lak sensitif sikit..tp takder jerawat so takut kalo makan nanti jerawat timbul...sila jelaskan ye akak mekasih bebanyak...

nak mencelah tang jerawat nih......
agak2nya sbb makan MAKJUN ni kot kulit i makin jelita....
wajah makin licin.... kuang, kuang, kuang, perasan!!!!

eh, tp mmg rasa perubahan... sblm2 ni kerap gak jerawat ni naik.. dah macam2 produk kecantikan sy pakai. tah apa2 dah tepek kat muka nih.... sekali naik melata... kembo siam pun ada... lepas bersalin makan jamu bersalin kampung punya... pastu makan MAKJUN ni smpi skrg.... tp dok ler kata jerawat tu tak tumbuh langsung... adalah juga... tp x le smpi mencacatkan muka pun... secoit jer... biasalah kalau nk period tuh....

kalau betullah sbb Makjun
nih mmg TQ beri2much

Testimoni 8;
kawal selera makan,bertenga,merawat keputihan

"Maajun ni memang beesssttt!
Selain dr kita gunakan utk family planing, masalah org pompuan pun bleh settle gak. Sya bru guna 1 bulan tp dah nmpk kesannya.

Nafsu nk makan tu mmg bleh control, mungkin bru mkn so x rasa kurang weight tp banding masa nk amik mercilon, nordett , asyik nk mkn je. Sedar2 bdn kembang.

Lps 2 minggu lbh mkn terkezut gak apasal period dtg lg, tp pas dgr penjelasan Akak , maybe hormon x stabil. Tp yg membuat kan saya teruskan mkn maajun ni coz....hubby puas hati....

Baby saya nk masuk 6 bulan, biasanya baby umur gini, mlm2 mmg kena berjaga, tp pas mkn maajun ni rasa x la penat @mengantuk sgt esoknya.

Yg paling suka, masalah keputihan langsung xde, memang bersih!

So memang berbaloi, murah pun murah!"
Back to top Go down
View user profile http://zeebeautyproduct.blogspot.com/
alysha_joe
Newbie
Newbie
avatar

Number of posts : 19
Age : 35
Registration date : 20/08/2008

PostSubject: Re: WHITE GLUTAHIONE CLASSIC ,COCOA COLLAGEN,MIOR,EUMORA,PEARL LIPSTICK,LEMON DRINK,STOO TEY ,WHITENNG BODY LOTION IN 28 DAYS,SUCCI ,PERAPAT,KRIM PAYUDA,SILVANA ,SIY TURUN 5 KG DALAM MASA 10 HR!!!!!LST PG   Tue 30 Dec 2008, 9:51 am

salam...akak.
barang dah sampai..trima kasih yea,cepat penghantaran.
Back to top Go down
View user profile
kak zee
Enterpreneur
Enterpreneur
avatar

Number of posts : 542
Age : 50
Registration date : 15/06/2008

PostSubject: Re: WHITE GLUTAHIONE CLASSIC ,COCOA COLLAGEN,MIOR,EUMORA,PEARL LIPSTICK,LEMON DRINK,STOO TEY ,WHITENNG BODY LOTION IN 28 DAYS,SUCCI ,PERAPAT,KRIM PAYUDA,SILVANA ,SIY TURUN 5 KG DALAM MASA 10 HR!!!!!LST PG   Sun 11 Jan 2009, 5:57 pm

COCOA COLLAGEN POWER PLUS

HOT!!!!!HOT!!! MEMANG PATUT CUBA!!!!

HANYA 1 SACHET SEHARI UTK DAPATKAN ~WAJAH BERSERI,PAYUDARA MANTAP,POWER

GRIPP!!!!!



HARGA 1 KOTAK ~30 SACHET ~1 BULAN :RM49.00

TRIAL PEK ~10 SACHET ~10 HARI : RM20.00


Kembalikan Keremajaan Wanita....Produk terbaru dan paling murah di pasaran yang mampu mengembalikan keremajaan wanita dan membantu menjaga kehebatan wanita luar dan dalaman…Koko Pracampuran… adalah minuman enak yang diadun dari biji kopi Arabica Brasil dan juga serbuk koko bermutu tinggi. Ia diperkayakan lagi dengan Marine Collagen untuk kecantikan dalaman dan juga Ekstrak Lobata serta Kacip Fatimah yang telah lama digunakan secara tradisi untuk kesihatan dalaman wanita. Ia minuman enak lagi berkhasiat. Semua wanita yang berumur dari 20 tahun ke atas boleh mengamalkan pengambilan Cocoa Collagen ini.


Cocoa Collagen Power Plus mengandungi :-

* Marine Collagen - Dapat membantu mengimbangi hormon, mencantikkan kulit, menghaluskan dan menggebukan kulit.
* Kacip Fatimah - Membantu merapatkan otot-otot rahim, faraj wanita dan memberi kehebatan dalam hubungan suami isteri.
* Lobata - Membantu menambahkan tenaga, memontokkan dan menegangkan payudara serta punggung.
* Krimer Bukan Tenusu - Membantu meningkatkan daya kesihatan anda.
* Dextrose Monohydrate - Melambatkan proses penuaan.
* Oligo Saccharide - Menyahkan toksin dan meningkatkan sistem dalam badan.

Kebaikan Dan Khasiat :-

* Membantu mengimbangi hormon.
* Merangsangkan pertumbuhan sel baru / anti kedut.
* Mencantik, menghalus dan menggebukan kulit.
* Memontokkan dan menegangkan payudara serta punggung.
* Melambatkan proses penuaan.
* Merapatkan vagina dan mengeratkan hubungan suami isteri.
* Mencantikkan kulit secara semulajadi.
* Memberikan tenaga.
* Membantu mengurangkan keguguran rambut.
* Melancarkan peredaran darah dalam badan.
* Mengimbangi berat badan.
* Meningkatkan daya penghadaman.
* Pengurangan sengal-sengal dan lenguh-lenguh otot.

Testimoni cocoa collagen ~CREDITS TO ASFRIM & BELLA

Testimoni 1:
"Ini testimoni unt uk penggunaan seminggu kolagen kau tu.

-breast mcm besar & bulat, serious kau...baju kebaya aku bahagian dada tu ketat laki aku pun terkejut
-muka glowing..tak tau la ni perasan sendiri ke yang nyatanye aku xyah pakai bb cream dah utk result yang sama
tumit masih pecah lagi sebab aku nye teruk sikit pecah dia
Nanti dah dua minggu aku bg lagi testimoni."

Testimoni 2:
"akak....nak update lagi nih...

JERAWAT? DAH HILANG!!!!!
suke sangat...

BEKAS JERAWAT?? DAH HILANG SKET2!!!
tp kena sbr..ader sket lagi kat muke nih...

TUMIT KAKI?? DAH LICIN WA CKP LUU...hehehe...
best sgt la..x pyh nak kena sental ari2....

YANG PALING BEST....!!!
MUKE SAYER DAH OK....MCM MUDA JER RASA....( org asek teka 20 jer...)hihi..
padahal umur dah 24...wakakakaaa....

nanti update lagi ya...."

Testimoni 3:
Nadia says:
" Ya Allah kakk.. kita baru minum 5 hari. kira 5 paket la kan. pejal n bulatnya breast kita. nasib baik lum hantar tempah lg baju tunang. kalo tak dah tak muat tang dada nanti.
tapi.. alaa.. atas dh best, punggung yg kempis ni lom jalan lagi. kalo dua2 naik baru cunn.. heheheh... "

Testimoni 4:
hye akak..cocoa tu sdp, sdp sgt..kalu minum 2 kan brestnjd cm tegang, rasa mcm penuh je dlm cup tu..cumil je..btol akak...pas 2 kn tumit kaki jd licin, dlu kt tumit punyalah xmcm tumit..kasar yg amat, adik2 kt yg tukang grb kan..hehehe..tp skrg dah ok..licin aje kak, ni pon dah nak abis..nti nak order lg..muke pon mcm ok..parut2 mcm kurang sket, kt mnom cocoa ni pagi, x pon mlm....

Testimoni 5:
sesiapa yang penah minum minuman kesihatan, insyaAllah pasti tau mcm mana rasanya.. mmg best sangat.. 1 lagi, minum sebagai sarapan, perut rasa kenyang.. tak le sepanjang hari kan, kiranya kita takde le nak pikir2 nak makan je

Originally posted by iqabrilliant at 23-11-2008 02:14 PM
Iqa dah minum lebih dr 2 bulan...dah 3 set habis...mula2 minum badan jd makin letih..masa try cc ni iqa stop jamu yg iqa tgh mkn dan juga makanan kesihatan yg lain sbb nak test power cc ni...cuma ...

Salam...

Kak, saya nak order lagi cocoa collagen tu. Mak saya selalu pening2, sakit kepala. Saya ada bg dia try jugak. Dan, kesannya amat baik di mana baru minum 2 sachet, mak saya cakap dia dapat rasa perubahan yg positif, iaitu sakit kepala hilang, pening pun hilang dan rasa cergas dan bertenaga. Itu pengalaman mak saya laa....

Then, pengalaman saya pulak, mcm dengan mak jugak, tapi saya dapat rasa yg breast n bontot saya makin pejal. Mula2 ambil cocoa ni, rasa denyut2 kan breast. Dah masuk minggu ke 2, suami pon perasan macam makin bulat jeee, hehehee..... Dan, jerawat besar pun dah tak tumbuh, cuma jerawat kecik je, tu pun sebijik 2 je.... Tapak tangan n kaki pun rasa makin lembut. Memang berbaloi!!!!


Last edited by kak zee on Fri 06 Feb 2009, 9:19 pm; edited 4 times in total
Back to top Go down
View user profile http://zeebeautyproduct.blogspot.com/
kak zee
Enterpreneur
Enterpreneur
avatar

Number of posts : 542
Age : 50
Registration date : 15/06/2008

PostSubject: Re: WHITE GLUTAHIONE CLASSIC ,COCOA COLLAGEN,MIOR,EUMORA,PEARL LIPSTICK,LEMON DRINK,STOO TEY ,WHITENNG BODY LOTION IN 28 DAYS,SUCCI ,PERAPAT,KRIM PAYUDA,SILVANA ,SIY TURUN 5 KG DALAM MASA 10 HR!!!!!LST PG   Sun 11 Jan 2009, 6:00 pm

Set Permata Hatiku (Set Kehamilan) ~packaging baru



HARGA : RM200.00

NOW OFFER : RM185.00

~TERMASUK POS LAJU

Kandungan:
1 botol kapsul C-Hat Ceria untuk isteri
1 botol kapsul L-Hir untuk isteri
1 botol kapsul Lelaki SP untuk suami
1 botol kapsul L-Hir untuk suami
1 pamplet penerangan cara penggunaan Set Permata Hatiku

Ramai yang telah berjaya mendapat zuriat (lihat testimoni) ~belum sempat upload

Aturan makan

Langkah 1
Isteri ambil kapsul C-Hat Ceria, 10 hari sebelum tarikh period..(habiskan walau pun dah period)
Pada masa yang sama, suami ambil kapsul Lelaki SP.

Langkah 2
Setelah kering haid, suami dan isteri ambil Kapsul L'Hir sebotol setiap seorang.

Nota,
Jika period tak teratur, ambil kapsul Wanita SP terlebih dahulu (2 atau 1 btl)
Jika masalah berat badan berlebihan, ambil kapsul Susut SP(2 atau 1 btl)
Jika alami dua-dua masalah di atas ambil Wanita SP , lepas tu Susut Sp dan seterusnya Set Permata Hatiku.
Mereka yg ada Cyst, Fibroid dan Endometriosis juga boleh mengambil Set Permata Hatiku
. [/b]


Last edited by kak zee on Mon 16 Feb 2009, 12:12 am; edited 4 times in total
Back to top Go down
View user profile http://zeebeautyproduct.blogspot.com/
kak zee
Enterpreneur
Enterpreneur
avatar

Number of posts : 542
Age : 50
Registration date : 15/06/2008

PostSubject: Re: WHITE GLUTAHIONE CLASSIC ,COCOA COLLAGEN,MIOR,EUMORA,PEARL LIPSTICK,LEMON DRINK,STOO TEY ,WHITENNG BODY LOTION IN 28 DAYS,SUCCI ,PERAPAT,KRIM PAYUDA,SILVANA ,SIY TURUN 5 KG DALAM MASA 10 HR!!!!!LST PG   Sun 11 Jan 2009, 6:02 pm



WHITENING SPA SALT :
~PAPAYA
~CUCUMBER
~TAMARIND
~YOGURT
~MILK
Net 300g

HARGA :
1~RM20.00
2~RM35.00

SEMUA FREE POS LAJU KE SEM!!!

PRODUK PENCERAHAN DALAM MASA 7 HARI SAHAJA!!!!!
~DIPERKAYA DENGAN VITAMIN E
~MENCERAHKAN & MELEMBAPKAN BAHAGIAN PAHA,LEHER & KETIAK
~MENANGGALKAN SEL-SEL MATI PADA KULIT
~MENCERAH & MENGHALUSKAN KULIT


CARA GUNA:
~TUANGKAN SEDIKIT SERBUK SPA SALT DI ATAS TANGAN
~GOSOK PERLAHAN-LAHAN KE ATAS KULIT YANG LEMBAP
~BIARKAN SELAMA 3 MINIT
~BILAS DENGAN AIR


Last edited by kak zee on Fri 06 Feb 2009, 9:20 pm; edited 2 times in total
Back to top Go down
View user profile http://zeebeautyproduct.blogspot.com/
kak zee
Enterpreneur
Enterpreneur
avatar

Number of posts : 542
Age : 50
Registration date : 15/06/2008

PostSubject: Re: WHITE GLUTAHIONE CLASSIC ,COCOA COLLAGEN,MIOR,EUMORA,PEARL LIPSTICK,LEMON DRINK,STOO TEY ,WHITENNG BODY LOTION IN 28 DAYS,SUCCI ,PERAPAT,KRIM PAYUDA,SILVANA ,SIY TURUN 5 KG DALAM MASA 10 HR!!!!!LST PG   Sun 11 Jan 2009, 6:05 pm

~EDITED~


Last edited by kak zee on Fri 06 Feb 2009, 9:12 pm; edited 1 time in total
Back to top Go down
View user profile http://zeebeautyproduct.blogspot.com/
kak zee
Enterpreneur
Enterpreneur
avatar

Number of posts : 542
Age : 50
Registration date : 15/06/2008

PostSubject: Re: WHITE GLUTAHIONE CLASSIC ,COCOA COLLAGEN,MIOR,EUMORA,PEARL LIPSTICK,LEMON DRINK,STOO TEY ,WHITENNG BODY LOTION IN 28 DAYS,SUCCI ,PERAPAT,KRIM PAYUDA,SILVANA ,SIY TURUN 5 KG DALAM MASA 10 HR!!!!!LST PG   Sun 11 Jan 2009, 6:11 pm





PAKEJ HEBAT SAUNA PANT UNTUK KEMPISKAN PERUT & KECILKAN PUNGGUNG!!!!!

OFFER VALID TILL 31 JAN!!!!!

SAUNA PANT SAHAJA RETAIL :RM78.00

NOW :RM68.00

SAUNA PANT & LOSYEN SYIFA

RETAIL :RM78.00 & RM 20.00 ~RM 98.00

NOW :RM88.00

~SEMUA DAH TERMASUK POS LAJU TUK SEMENANJUNG

JOM REMBAT SEGERA!!!!!!


SESUAI UNTUK LELAKI DAN WANITA YANG MEMENTINGKAN KECANTIKAN

UKURAN & SAIZ:

28" KE BAWAH SAIZ S~BARU MASUK

28" - 35" SAIZ M

36" - 42" SAIZ L

43" - 47" SAIZ XL

48 & ke atas" SAIZ XXL

WARNA : HITAM

* ADA ZIP DI TEPI



KEBAIKAN :
- Berkesan untuk mengempiskan perut yang buncit
- Dapat menjadikan tubuh lebih kemas dan membentuk semula pinggul secara semulajadi
-Mengecilkan bahagian paha
-Mengecilkan bahagian punggung
-Meningkatkan peredaran darah & metabolism
-Mencantikkan kulit
-Mengecutkan perut, rahim, paha, menyembuhkan luka-luka dalaman, serta menjadikan lebih bertenaga dan cergas untuk ibu lepas bersalin
-Mengurangkan kesakitan anggota badan, sakit urat, sendi, sengal-sengal tulang, menghilangkan tekanan dan perehatan otot.
-Dapat meningkatkan sistem kardiovaskular dan sistem imunisasi badan.

PERINGATAN :

~BASUH SEBELUM GUNA

~BERSIHKAN BADAN SELEPAS MENGGUNAKANNNYA

~TIDAK SESUAI UNTUK KULIT SENSITIF

~TIDAK BULEH GUNA SEMASA TIDUR


CARA PENJAGAAN:

~DIBASUH DENGAN MENGUNAKAN AIR SUAM DAN SIDAI

~ELAKKAN DARI DIJEMUR DI BAWAH MATAHARI


Detailed Product Description

"Everybody Wants to easily the unnecessary weight and remain in good shape.Now that is

possible to achieve with the Bermuda shorts.wear it during your usual workout or during,

rope skipping,jogging,brisk walking,aerobic dance etc. for a healthy and abundant perspiration.

An effective product to melt away the unnecessary fat around your hips and that guarantees

excellent results with a minimum affort.technical features:Double neoprene covering that's

perspirable and washable.


.All-in-one trimmer for waist hips and thighs.

.Keeps groin and thigh muscles warn through natural body heat to prevent or relieve soreness.

.Light comfortable,can be worn under clothing.

.Step-in garment with tough nylon side zipper and covers the thigh makes dressing quick and easy.

.Increases perspiration while exercising,working or relaxing.

.Helps reduce the bulky water weight in waist area.

.Ideal for jogging,aerobics,jazzercise,trick skiing,boarding,surfing,wind surfing,or jet skiing
Back to top Go down
View user profile http://zeebeautyproduct.blogspot.com/
kak zee
Enterpreneur
Enterpreneur
avatar

Number of posts : 542
Age : 50
Registration date : 15/06/2008

PostSubject: Re: WHITE GLUTAHIONE CLASSIC ,COCOA COLLAGEN,MIOR,EUMORA,PEARL LIPSTICK,LEMON DRINK,STOO TEY ,WHITENNG BODY LOTION IN 28 DAYS,SUCCI ,PERAPAT,KRIM PAYUDA,SILVANA ,SIY TURUN 5 KG DALAM MASA 10 HR!!!!!LST PG   Wed 14 Jan 2009, 4:14 pm



PRODUK BARU MASUK

RINDU AKA MANJA ~PEMBERSIH PERIBADI WANITA
PERISA STRAWBERRY!!!!!!!

~DENGAN EKSTRAK MANJAKANI
~3 DALAM 1 - MEMBERSIH,MEMUTIH & MERAPAT
~150 ML

HARGA PENGENALAN : RM 29.00 TERMASUK POS LAJU

KEHARUMAN KEKAL SELAMA 3 JAM


~MEMBANTU MENGETATKAN FARAJ
~MEMBANTU MENCEGAH JANGKITAN BAKTERIA & FUNGUS
~HARUMAN STRAWBERI YANG AKTIF
~ANTIMIKROBIAL
~PERAPI,MELICINKAN DAN MEMELIHARA KULIT
~FORMULASI SELEMBT SUTERA
~ANTI MELECUR
~MEMBERSIH KESAN KEPUTIHAN
~SERASI DENGAN SEMUA JENIS KULIT
~MELEMBAPKAN,MELEGAKAN DAN MENYEMBUHKAN
~MENGHALANG PEMBENTUKAN MELANIN


Last edited by kak zee on Fri 30 Jan 2009, 3:52 pm; edited 5 times in total
Back to top Go down
View user profile http://zeebeautyproduct.blogspot.com/
kak zee
Enterpreneur
Enterpreneur
avatar

Number of posts : 542
Age : 50
Registration date : 15/06/2008

PostSubject: Re: WHITE GLUTAHIONE CLASSIC ,COCOA COLLAGEN,MIOR,EUMORA,PEARL LIPSTICK,LEMON DRINK,STOO TEY ,WHITENNG BODY LOTION IN 28 DAYS,SUCCI ,PERAPAT,KRIM PAYUDA,SILVANA ,SIY TURUN 5 KG DALAM MASA 10 HR!!!!!LST PG   Wed 14 Jan 2009, 4:16 pm



KAPSUL MUSTAJAB PERAWAN~DUNIA HERBS

~400MG
~90 BIJI KAPSUL
~MAKAN 3 BIJI KAPSUL SEHARI

HARGA : 43.00

NOW : RM38.00 TERMASUK POS LAJU

(Kembalikan kewanitaan dan kesihatan anda agar kekal menawan)

Fungsi:

Menganjal,Menegang,Mencerahkan serta melembutkan kulit
Menjadikan rambut lebih sihat dan bersinar
Membentuk dan mencantikkan badan
Menjadikan payudara dan punggung lebih tegang dan padat
Merawat keputihan dan masalah haid yang tidak teratur
Membantu mengatasi masalah segugut
Mengetatkan pintu vagina dan menegangkan kembali rahim kepada bentuk asal
Memecahkan lemak dan melancarkan peredaran darah


Last edited by kak zee on Mon 16 Feb 2009, 12:01 am; edited 6 times in total
Back to top Go down
View user profile http://zeebeautyproduct.blogspot.com/
kak zee
Enterpreneur
Enterpreneur
avatar

Number of posts : 542
Age : 50
Registration date : 15/06/2008

PostSubject: Re: WHITE GLUTAHIONE CLASSIC ,COCOA COLLAGEN,MIOR,EUMORA,PEARL LIPSTICK,LEMON DRINK,STOO TEY ,WHITENNG BODY LOTION IN 28 DAYS,SUCCI ,PERAPAT,KRIM PAYUDA,SILVANA ,SIY TURUN 5 KG DALAM MASA 10 HR!!!!!LST PG   Wed 14 Jan 2009, 4:18 pm



Losyen Trimme Serbaguna Pati Halia & Pati Limau~Atika Beauty

130ml

Harga :RM25.00

NOW OFFER :RM23.00

FREE DELIVERY KE SEMENANJUNG

Khasiat losyen trimme serbaguna pati halia dan pati limau:

Membantu membuang angin dalam badan
sangat sesuai untuk urutan ibu ibu lepas bersalin
membantu melancarkan peredaran darah
membantu menghapuskan lemak berlebihan
membantu mengatasi selulit dan rekahan selepas bersalin
membantu mengempiskan perut yang buncit
membantu membentuk tubuh badan agar lebih langsing
membantu mengatasi lenguh-lenguh , sengal sengal sendi, perut kembung, sakit perut, sakit pinggang, kebas kebas tangan dan kaki, sakit otot dan lutut.
tidak berminyak dan melekit
sesuai untuk lelaki dan wanita


Last edited by kak zee on Mon 16 Feb 2009, 12:06 am; edited 8 times in total
Back to top Go down
View user profile http://zeebeautyproduct.blogspot.com/
kak zee
Enterpreneur
Enterpreneur
avatar

Number of posts : 542
Age : 50
Registration date : 15/06/2008

PostSubject: Re: WHITE GLUTAHIONE CLASSIC ,COCOA COLLAGEN,MIOR,EUMORA,PEARL LIPSTICK,LEMON DRINK,STOO TEY ,WHITENNG BODY LOTION IN 28 DAYS,SUCCI ,PERAPAT,KRIM PAYUDA,SILVANA ,SIY TURUN 5 KG DALAM MASA 10 HR!!!!!LST PG   Wed 14 Jan 2009, 4:24 pm



ANITA JUJUR JUICE

HARGA : RM 42.00

NOW OFFER : RM 40.00 TERMASUK POS LAJU

KHASIAT :

Mengurangkan pigmentasi kulit
Menguatkan Tulang
Menghindarkan Kanser
Melembutkan Kulit
Memperbaikin Sel-sel yang Rosak
Antioxidan
Menghindarkan Penyakit Alzheimer’s
Melawan Penyakit Jantung
Merendahkan LDL Kolesterol
Melancarkan Peredaran Darah
Menghilangkan bau badan
Mengobati rheumatism
Antitoxin
Kesihatan Keseluruhan
Meningkatkan stamina
detoksifikasi
Menghilangkan penat dan sakit-sakit badan
menurunkan diabetes
Membunuh kuman dan menyembuhkan luka

Khasiat khusus untuk wanita :~
Menghilangkan senggugut
melancarkan kitaran haid
langsing dan montok
membuangkan darah kotor
membantu kesuburan
mengecilkan perut
awet muda
menghilangkan keputihan
merapatkan organ dalaman


Last edited by kak zee on Mon 16 Feb 2009, 12:23 am; edited 4 times in total
Back to top Go down
View user profile http://zeebeautyproduct.blogspot.com/
kak zee
Enterpreneur
Enterpreneur
avatar

Number of posts : 542
Age : 50
Registration date : 15/06/2008

PostSubject: Re: WHITE GLUTAHIONE CLASSIC ,COCOA COLLAGEN,MIOR,EUMORA,PEARL LIPSTICK,LEMON DRINK,STOO TEY ,WHITENNG BODY LOTION IN 28 DAYS,SUCCI ,PERAPAT,KRIM PAYUDA,SILVANA ,SIY TURUN 5 KG DALAM MASA 10 HR!!!!!LST PG   Thu 15 Jan 2009, 9:14 pm

GC LIFE COFFEE & GC LIFE CLEANSE



Main Function:

The new generation hardcover edition slimming cafe containing Natto, which has been used in Japan for over 1000 years. Natto is said to have good effect in reducing cholesterol, prevent cancer, reduce the effect of aging, improve digestion, prevent obesity and have an antibiotic effect.While taking GC Life Cafe Plus, no need to fasting, easily reduce body weight and no rebound! 4 Function in 1: detoxification, slim & trim, firming, strengthen body.

Consumption Recommendation: 2 - 3 sachets each day, take after meal.

* Take with GC Life Cleanse for more effective result



Main Function:

GC Life Cleanse containing the 3 essential factors in balancing intestines lactobacillus, which including Dietary Fibers, Oligosaccharide, and also Lactobacillus. These 3 essential factors form a golden triangles for healthy intestines, works efficacy, maintaining internal circulation, detoxification, maintaining the cleanliness and healthy of our intestines. Besides, GC Life Cleanse also helps to blocking the absorption of fats and burning the excess fats in body, thus giving you a slim and trim figure.

Consumption Recommendation: 1 - 2 sachets each day, take early in the morning with empty stomach or before go to bed.


NAK KURUS TANPA PERLU BERLAPAR?????

JOM CUBA!!!!!!!

UNTUK KURUS - DI SARANKAN SPT BERIKUT:

- Pagi semasa perut kosong - GC Life Cleanse

- Selepas makan tengahari - GC Life Coffee..

Banyakkan minum air kosong ye!!!!


GC LIFE COFFEE & GC LIFE CLEANSE

PROMOSI PENGENALAN - PRODUK DIET BARU!!

GC LIFE COFFEE & CLEANSE PLUS

1 KOTAK - 20 PEKET X 20 GM

ATAU

GC LIFE COFFEE - 10 PEKET
GC LIFE CLEANSE - 10 PEKET


RETAIL : RM 88.00


NOW OFFER : RM80.00

~FREE POS LAJU


**************************************************

NAK CUBA TRIAL PEK!!!!!!

TRIAL PEK 5 PEKET GC LIFE COFEE & 5 PEKET CLEANSE PLUS

HARGA : RM45.00

~ FREE POS LAJU

**************************************************

PROMOSI HEBAT!!!!!

HARGA BIASA - RM 616.00

PROMOSI PAKEJ - RM 398.00

Anda akan dapat 7 kotak
( boleh campur2 - antara GCL Coffee + Cleanse)

FREE SHAKER & DELIVERY

Akan terus jadi EJEN GCL!!


Last edited by kak zee on Sun 15 Feb 2009, 11:54 pm; edited 5 times in total
Back to top Go down
View user profile http://zeebeautyproduct.blogspot.com/
kak zee
Enterpreneur
Enterpreneur
avatar

Number of posts : 542
Age : 50
Registration date : 15/06/2008

PostSubject: Re: WHITE GLUTAHIONE CLASSIC ,COCOA COLLAGEN,MIOR,EUMORA,PEARL LIPSTICK,LEMON DRINK,STOO TEY ,WHITENNG BODY LOTION IN 28 DAYS,SUCCI ,PERAPAT,KRIM PAYUDA,SILVANA ,SIY TURUN 5 KG DALAM MASA 10 HR!!!!!LST PG   Thu 15 Jan 2009, 9:21 pm

TESTIMONI DARI SYKT..GC LIFE COFFEE & CLEANSE!!









Last edited by kak zee on Sun 15 Feb 2009, 11:46 pm; edited 5 times in total
Back to top Go down
View user profile http://zeebeautyproduct.blogspot.com/
bunge_bunge
Newbie
Newbie


Number of posts : 10
Age : 34
Location : Kuala Lumpur
Registration date : 16/01/2009

PostSubject: Re: WHITE GLUTAHIONE CLASSIC ,COCOA COLLAGEN,MIOR,EUMORA,PEARL LIPSTICK,LEMON DRINK,STOO TEY ,WHITENNG BODY LOTION IN 28 DAYS,SUCCI ,PERAPAT,KRIM PAYUDA,SILVANA ,SIY TURUN 5 KG DALAM MASA 10 HR!!!!!LST PG   Fri 16 Jan 2009, 3:48 pm

kak zee wrote:
JOM ORDER!!!! NEW YEAR SALE 12~ 31 JAN!!!!


TIA AMELIA ~LESS 30%
*******************************************
WAIST TRIMMER~RM 40.00
*******************************************
SAUNA PANT~RM68.00

SAUNA PANT & LOSYEN SYIFA ~RM88.00
*******************************************
PAKEJ WT & SP ~RM100

PAKEJ WT,SP & LOSYEN SYIFA ~RM115
*******************************************
PAKEJ WT & LOSYEN SYIFA ~RM55.00
*******************************************
PAKEJ WAIST SLIM WRAP & BALO GEL~RM45.00
*******************************************
COCOA COLLAGEN~RM49.00
*******************************************


~ALL WITH FREE POS LAJU

sekarang kalau sauna pants dam waist trimmer ader offer lagi tak
Back to top Go down
View user profile
bunge_bunge
Newbie
Newbie


Number of posts : 10
Age : 34
Location : Kuala Lumpur
Registration date : 16/01/2009

PostSubject: Re: WHITE GLUTAHIONE CLASSIC ,COCOA COLLAGEN,MIOR,EUMORA,PEARL LIPSTICK,LEMON DRINK,STOO TEY ,WHITENNG BODY LOTION IN 28 DAYS,SUCCI ,PERAPAT,KRIM PAYUDA,SILVANA ,SIY TURUN 5 KG DALAM MASA 10 HR!!!!!LST PG   Fri 16 Jan 2009, 5:28 pm

kak zee wrote:
COCOA COLLAGEN POWER PLUS

HOT!!!!!HOT!!! MEMANG PATUT CUBA!!!!

HANYA 1 SACHET SEHARI UTK DAPATKAN ~WAJAH BERSERI,PAYUDARA MANTAP,POWER

GRIPP!!!!!



HARGA 1 KOTAK ~30 SACHET ~1 BULAN :RM56.00

OFFER ~RM49.00

2 KOTAK~ 2 BULAN ~95.00

TRIAL PEK ~10 SACHET ~10 HARI : RM20.00

TERMASUK POS LAJU KE SEMENANUNG


Kembalikan Keremajaan Wanita....Produk terbaru dan paling murah di pasaran yang mampu mengembalikan keremajaan wanita dan membantu menjaga kehebatan wanita luar dan dalaman…Koko Pracampuran… adalah minuman enak yang diadun dari biji kopi Arabica Brasil dan juga serbuk koko bermutu tinggi. Ia diperkayakan lagi dengan Marine Collagen untuk kecantikan dalaman dan juga Ekstrak Lobata serta Kacip Fatimah yang telah lama digunakan secara tradisi untuk kesihatan dalaman wanita. Ia minuman enak lagi berkhasiat. Semua wanita yang berumur dari 20 tahun ke atas boleh mengamalkan pengambilan Cocoa Collagen ini.


Cocoa Collagen Power Plus mengandungi :-

* Marine Collagen - Dapat membantu mengimbangi hormon, mencantikkan kulit, menghaluskan dan menggebukan kulit.
* Kacip Fatimah - Membantu merapatkan otot-otot rahim, faraj wanita dan memberi kehebatan dalam hubungan suami isteri.
* Lobata - Membantu menambahkan tenaga, memontokkan dan menegangkan payudara serta punggung.
* Krimer Bukan Tenusu - Membantu meningkatkan daya kesihatan anda.
* Dextrose Monohydrate - Melambatkan proses penuaan.
* Oligo Saccharide - Menyahkan toksin dan meningkatkan sistem dalam badan.

Kebaikan Dan Khasiat :-

* Membantu mengimbangi hormon.
* Merangsangkan pertumbuhan sel baru / anti kedut.
* Mencantik, menghalus dan menggebukan kulit.
* Memontokkan dan menegangkan payudara serta punggung.
* Melambatkan proses penuaan.
* Merapatkan vagina dan mengeratkan hubungan suami isteri.
* Mencantikkan kulit secara semulajadi.
* Memberikan tenaga.
* Membantu mengurangkan keguguran rambut.
* Melancarkan peredaran darah dalam badan.
* Mengimbangi berat badan.
* Meningkatkan daya penghadaman.
* Pengurangan sengal-sengal dan lenguh-lenguh otot.

Testimoni cocoa collagen ~CREDITS TO ASFRIM & BELLA

Testimoni 1:
"Ini testimoni unt uk penggunaan seminggu kolagen kau tu.

-breast mcm besar & bulat, serious kau...baju kebaya aku bahagian dada tu ketat laki aku pun terkejut
-muka glowing..tak tau la ni perasan sendiri ke yang nyatanye aku xyah pakai bb cream dah utk result yang sama
tumit masih pecah lagi sebab aku nye teruk sikit pecah dia
Nanti dah dua minggu aku bg lagi testimoni."

Testimoni 2:
"akak....nak update lagi nih...

JERAWAT? DAH HILANG!!!!!
suke sangat...

BEKAS JERAWAT?? DAH HILANG SKET2!!!
tp kena sbr..ader sket lagi kat muke nih...

TUMIT KAKI?? DAH LICIN WA CKP LUU...hehehe...
best sgt la..x pyh nak kena sental ari2....

YANG PALING BEST....!!!
MUKE SAYER DAH OK....MCM MUDA JER RASA....( org asek teka 20 jer...)hihi..
padahal umur dah 24...wakakakaaa....

nanti update lagi ya...."

Testimoni 3:
Nadia says:
" Ya Allah kakk.. kita baru minum 5 hari. kira 5 paket la kan. pejal n bulatnya breast kita. nasib baik lum hantar tempah lg baju tunang. kalo tak dah tak muat tang dada nanti.
tapi.. alaa.. atas dh best, punggung yg kempis ni lom jalan lagi. kalo dua2 naik baru cunn.. heheheh... "

Testimoni 4:
hye akak..cocoa tu sdp, sdp sgt..kalu minum 2 kan brestnjd cm tegang, rasa mcm penuh je dlm cup tu..cumil je..btol akak...pas 2 kn tumit kaki jd licin, dlu kt tumit punyalah xmcm tumit..kasar yg amat, adik2 kt yg tukang grb kan..hehehe..tp skrg dah ok..licin aje kak, ni pon dah nak abis..nti nak order lg..muke pon mcm ok..parut2 mcm kurang sket, kt mnom cocoa ni pagi, x pon mlm....

Testimoni 5:
sesiapa yang penah minum minuman kesihatan, insyaAllah pasti tau mcm mana rasanya.. mmg best sangat.. 1 lagi, minum sebagai sarapan, perut rasa kenyang.. tak le sepanjang hari kan, kiranya kita takde le nak pikir2 nak makan je

Originally posted by iqabrilliant at 23-11-2008 02:14 PM
Iqa dah minum lebih dr 2 bulan...dah 3 set habis...mula2 minum badan jd makin letih..masa try cc ni iqa stop jamu yg iqa tgh mkn dan juga makanan kesihatan yg lain sbb nak test power cc ni...cuma ...

Salam...

Kak, saya nak order lagi cocoa collagen tu. Mak saya selalu pening2, sakit kepala. Saya ada bg dia try jugak. Dan, kesannya amat baik di mana baru minum 2 sachet, mak saya cakap dia dapat rasa perubahan yg positif, iaitu sakit kepala hilang, pening pun hilang dan rasa cergas dan bertenaga. Itu pengalaman mak saya laa....

Then, pengalaman saya pulak, mcm dengan mak jugak, tapi saya dapat rasa yg breast n bontot saya makin pejal. Mula2 ambil cocoa ni, rasa denyut2 kan breast. Dah masuk minggu ke 2, suami pon perasan macam makin bulat jeee, hehehee..... Dan, jerawat besar pun dah tak tumbuh, cuma jerawat kecik je, tu pun sebijik 2 je.... Tapak tangan n kaki pun rasa makin lembut. Memang berbaloi!!!!



kalau minum ni boleh hilangkan parut di wajah dengan parut kudis di kaki tak?
Back to top Go down
View user profile
kak zee
Enterpreneur
Enterpreneur
avatar

Number of posts : 542
Age : 50
Registration date : 15/06/2008

PostSubject: Re: WHITE GLUTAHIONE CLASSIC ,COCOA COLLAGEN,MIOR,EUMORA,PEARL LIPSTICK,LEMON DRINK,STOO TEY ,WHITENNG BODY LOTION IN 28 DAYS,SUCCI ,PERAPAT,KRIM PAYUDA,SILVANA ,SIY TURUN 5 KG DALAM MASA 10 HR!!!!!LST PG   Fri 16 Jan 2009, 10:12 pm

sauna pant & waist trimmer stok available...kalu nak ilangkan kudis dan parut kak suggest makan bwhite....glutawhite lagi cepat nampak,2 minggu dah buleh nampak kesan..
Back to top Go down
View user profile http://zeebeautyproduct.blogspot.com/
kak zee
Enterpreneur
Enterpreneur
avatar

Number of posts : 542
Age : 50
Registration date : 15/06/2008

PostSubject: Re: WHITE GLUTAHIONE CLASSIC ,COCOA COLLAGEN,MIOR,EUMORA,PEARL LIPSTICK,LEMON DRINK,STOO TEY ,WHITENNG BODY LOTION IN 28 DAYS,SUCCI ,PERAPAT,KRIM PAYUDA,SILVANA ,SIY TURUN 5 KG DALAM MASA 10 HR!!!!!LST PG   Fri 16 Jan 2009, 10:17 pm



WHITENING SPA SALT : MENCERAHKAN DAN MENANGGALKAN SEL-SEL MATI DALAM MASA 7 HARI DI BAHAGIAN PAHA,LEHER DAN KETIAK!!!!!!!


NOW AVAILABLE
~PAPAYA
~CUCUMBER
~MILK
~TAMARIND
Net 300g

HARGA :
1~RM20.00
2~RM35.00

SEMUA FREE POS LAJU KE SEM!!!


PRODUK PENCERAHAN DALAM MASA 7 HARI SAHAJA!!!!!
~DIPERKAYA DENGAN VITAMIN E
~MENCERAHKAN & MELEMBAPKAN BAHAGIAN PAHA,LEHER & KETIAK
~MENANGGALKAN SEL-SEL MATI PADA KULIT
~MENCERAH & MENGHALUSKAN KULIT


CARA GUNA:
~TUANGKAN SEDIKIT SERBUK SPA SALT DI ATAS TANGAN
~GOSOK PERLAHAN-LAHAN KE ATAS KULIT YANG LEMBAP
~BIARKAN SELAMA 3 MINIT
~BILAS DENGAN AIR


Last edited by kak zee on Mon 16 Feb 2009, 12:03 am; edited 2 times in total
Back to top Go down
View user profile http://zeebeautyproduct.blogspot.com/
kak zee
Enterpreneur
Enterpreneur
avatar

Number of posts : 542
Age : 50
Registration date : 15/06/2008

PostSubject: Re: WHITE GLUTAHIONE CLASSIC ,COCOA COLLAGEN,MIOR,EUMORA,PEARL LIPSTICK,LEMON DRINK,STOO TEY ,WHITENNG BODY LOTION IN 28 DAYS,SUCCI ,PERAPAT,KRIM PAYUDA,SILVANA ,SIY TURUN 5 KG DALAM MASA 10 HR!!!!!LST PG   Sun 18 Jan 2009, 2:56 pm

JOM ORDER!!!! NEW YEAR SALE 12~ 31 JAN!!!!


TIA AMELIA ~LESS 30%
*******************************************
WAIST TRIMMER~RM 40.00
*******************************************
SAUNA PANT~RM68.00

SAUNA PANT & LOSYEN SYIFA ~RM88.00
*******************************************
PAKEJ WT & SP ~RM100

PAKEJ WT,SP & LOSYEN SYIFA ~RM115
*******************************************
PAKEJ WT & LOSYEN SYIFA ~RM55.00
*******************************************
PAKEJ WAIST SLIM WRAP & BALO GEL~RM45.00
*******************************************
COCOA COLLAGEN~RM49.00
*******************************************
* Tidak termasuk pos laju
~ALL WITH FREE POS LAJU
Back to top Go down
View user profile http://zeebeautyproduct.blogspot.com/
bunge_bunge
Newbie
Newbie


Number of posts : 10
Age : 34
Location : Kuala Lumpur
Registration date : 16/01/2009

PostSubject: Re: WHITE GLUTAHIONE CLASSIC ,COCOA COLLAGEN,MIOR,EUMORA,PEARL LIPSTICK,LEMON DRINK,STOO TEY ,WHITENNG BODY LOTION IN 28 DAYS,SUCCI ,PERAPAT,KRIM PAYUDA,SILVANA ,SIY TURUN 5 KG DALAM MASA 10 HR!!!!!LST PG   Mon 19 Jan 2009, 10:03 am

kak zee wrote:
sauna pant & waist trimmer stok available...kalu nak ilangkan kudis dan parut kak suggest makan bwhite....glutawhite lagi cepat nampak,2 minggu dah buleh nampak kesan..

sauna pants & waist trimmer still RM100 ke dua2 pasang tu.....pastu, mmg nampak hasil ker?saya nmak kecilkan punggung dengan paha and 1 more, kalau soy collagem pulak macam mana?yang ada vit c tu ok gak ker?
Back to top Go down
View user profile
bunge_bunge
Newbie
Newbie


Number of posts : 10
Age : 34
Location : Kuala Lumpur
Registration date : 16/01/2009

PostSubject: Re: WHITE GLUTAHIONE CLASSIC ,COCOA COLLAGEN,MIOR,EUMORA,PEARL LIPSTICK,LEMON DRINK,STOO TEY ,WHITENNG BODY LOTION IN 28 DAYS,SUCCI ,PERAPAT,KRIM PAYUDA,SILVANA ,SIY TURUN 5 KG DALAM MASA 10 HR!!!!!LST PG   Mon 19 Jan 2009, 4:41 pm

kak zee wrote:
GC LIFE COFFEE & GC LIFE CLEANSE



Main Function:

The new generation hardcover edition slimming cafe containing Natto, which has been used in Japan for over 1000 years. Natto is said to have good effect in reducing cholesterol, prevent cancer, reduce the effect of aging, improve digestion, prevent obesity and have an antibiotic effect.While taking GC Life Cafe Plus, no need to fasting, easily reduce body weight and no rebound! 4 Function in 1: detoxification, slim & trim, firming, strengthen body.

Consumption Recommendation: 2 - 3 sachets each day, take after meal.

* Take with GC Life Cleanse for more effective result



Main Function:

GC Life Cleanse containing the 3 essential factors in balancing intestines lactobacillus, which including Dietary Fibers, Oligosaccharide, and also Lactobacillus. These 3 essential factors form a golden triangles for healthy intestines, works efficacy, maintaining internal circulation, detoxification, maintaining the cleanliness and healthy of our intestines. Besides, GC Life Cleanse also helps to blocking the absorption of fats and burning the excess fats in body, thus giving you a slim and trim figure.

Consumption Recommendation: 1 - 2 sachets each day, take early in the morning with empty stomach or before go to bed.


NAK KURUS TANPA PERLU BERLAPAR?????

JOM CUBA!!!!!!!

UNTUK KURUS - DI SARANKAN SPT BERIKUT:

- Pagi semasa perut kosong - GC Life Cleanse

- Selepas makan tengahari - GC Life Coffee..

Banyakkan minum air kosong ye!!!!


GC LIFE COFFEE & GC LIFE CLEANSE

PROMOSI PENGENALAN - PRODUK DIET BARU!!

GC LIFE COFFEE & CLEANSE PLUS

1 KOTAK - 20 PEKET X 20 GM

ATAU

GC LIFE COFFEE - 10 PEKET
GC LIFE CLEANSE - 10 PEKET


RETAIL : RM 88.00


NOW OFFER : RM80.00

~FREE POS LAJU


**************************************************

NAK CUBA TRIAL PEK!!!!!!

TRIAL PEK 5 PEKET GC LIFE COFEE & 5 PEKET CLEANSE PLUS

HARGA : RM45.00

~ FREE POS LAJU

**************************************************

PROMOSI HEBAT!!!!!

HARGA BIASA - RM 616.00

PROMOSI PAKEJ - RM 398.00

Anda akan dapat 7 kotak
( boleh campur2 - antara GCL Coffee + Cleanse)

FREE SHAKER & DELIVERY

Akan terus jadi EJEN GCL!!


1 kotak boleh tahan berapa hari?harga untuk satu kotak untuk kedua2 produk tu berapa?
Back to top Go down
View user profile
kak zee
Enterpreneur
Enterpreneur
avatar

Number of posts : 542
Age : 50
Registration date : 15/06/2008

PostSubject: Re: WHITE GLUTAHIONE CLASSIC ,COCOA COLLAGEN,MIOR,EUMORA,PEARL LIPSTICK,LEMON DRINK,STOO TEY ,WHITENNG BODY LOTION IN 28 DAYS,SUCCI ,PERAPAT,KRIM PAYUDA,SILVANA ,SIY TURUN 5 KG DALAM MASA 10 HR!!!!!LST PG   Mon 19 Jan 2009, 10:04 pm

bunge_bunge wrote:
kak zee wrote:
sauna pant & waist trimmer stok available...kalu nak ilangkan kudis dan parut kak suggest makan bwhite....glutawhite lagi cepat nampak,2 minggu dah buleh nampak kesan..

sauna pants & waist trimmer still RM100 ke dua2 pasang tu.....pastu, mmg nampak hasil ker?saya nmak kecilkan punggung dengan paha and 1 more, kalau soy collagem pulak macam mana?yang ada vit c tu ok gak ker?

ye,ni produk paling laris kat kedai kak zee..sp ada efek sauna yg buleh kecikkan paha & pinggul,wt ada infra red yg kempiskan perut,pakai minima 8 jam,2 minggu leh nampak kesan..soyc sama je kandungannnya cuma hat ada vitc tu mmg ada extra add vit c
Back to top Go down
View user profile http://zeebeautyproduct.blogspot.com/
kak zee
Enterpreneur
Enterpreneur
avatar

Number of posts : 542
Age : 50
Registration date : 15/06/2008

PostSubject: Re: WHITE GLUTAHIONE CLASSIC ,COCOA COLLAGEN,MIOR,EUMORA,PEARL LIPSTICK,LEMON DRINK,STOO TEY ,WHITENNG BODY LOTION IN 28 DAYS,SUCCI ,PERAPAT,KRIM PAYUDA,SILVANA ,SIY TURUN 5 KG DALAM MASA 10 HR!!!!!LST PG   Mon 19 Jan 2009, 10:12 pm

bunge_bunge wrote:
kak zee wrote:
GC LIFE COFFEE & GC LIFE CLEANSE



Main Function:

The new generation hardcover edition slimming cafe containing Natto, which has been used in Japan for over 1000 years. Natto is said to have good effect in reducing cholesterol, prevent cancer, reduce the effect of aging, improve digestion, prevent obesity and have an antibiotic effect.While taking GC Life Cafe Plus, no need to fasting, easily reduce body weight and no rebound! 4 Function in 1: detoxification, slim & trim, firming, strengthen body.

Consumption Recommendation: 2 - 3 sachets each day, take after meal.

* Take with GC Life Cleanse for more effective result



Main Function:

GC Life Cleanse containing the 3 essential factors in balancing intestines lactobacillus, which including Dietary Fibers, Oligosaccharide, and also Lactobacillus. These 3 essential factors form a golden triangles for healthy intestines, works efficacy, maintaining internal circulation, detoxification, maintaining the cleanliness and healthy of our intestines. Besides, GC Life Cleanse also helps to blocking the absorption of fats and burning the excess fats in body, thus giving you a slim and trim figure.

Consumption Recommendation: 1 - 2 sachets each day, take early in the morning with empty stomach or before go to bed.


NAK KURUS TANPA PERLU BERLAPAR?????

JOM CUBA!!!!!!!

UNTUK KURUS - DI SARANKAN SPT BERIKUT:

- Pagi semasa perut kosong - GC Life Cleanse

- Selepas makan tengahari - GC Life Coffee..

Banyakkan minum air kosong ye!!!!


GC LIFE COFFEE & GC LIFE CLEANSE

PROMOSI PENGENALAN - PRODUK DIET BARU!!

GC LIFE COFFEE & CLEANSE PLUS

1 KOTAK - 20 PEKET X 20 GM

ATAU

GC LIFE COFFEE - 10 PEKET
GC LIFE CLEANSE - 10 PEKET


RETAIL : RM 88.00


NOW OFFER : RM80.00

~FREE POS LAJU


**************************************************

NAK CUBA TRIAL PEK!!!!!!

TRIAL PEK 5 PEKET GC LIFE COFEE & 5 PEKET CLEANSE PLUS

HARGA : RM45.00

~ FREE POS LAJU

**************************************************

PROMOSI HEBAT!!!!!

HARGA BIASA - RM 616.00

PROMOSI PAKEJ - RM 398.00

Anda akan dapat 7 kotak
( boleh campur2 - antara GCL Coffee + Cleanse)

FREE SHAKER & DELIVERY

Akan terus jadi EJEN GCL!!


1 kotak boleh tahan berapa hari?harga untuk satu kotak untuk kedua2 produk tu berapa?

1 kotak coffee & cleanse @ 20 sachet~20hari RM88.00

2 kotak ~RM170.00 termasuk pos laju
Back to top Go down
View user profile http://zeebeautyproduct.blogspot.com/
bunge_bunge
Newbie
Newbie


Number of posts : 10
Age : 34
Location : Kuala Lumpur
Registration date : 16/01/2009

PostSubject: Re: WHITE GLUTAHIONE CLASSIC ,COCOA COLLAGEN,MIOR,EUMORA,PEARL LIPSTICK,LEMON DRINK,STOO TEY ,WHITENNG BODY LOTION IN 28 DAYS,SUCCI ,PERAPAT,KRIM PAYUDA,SILVANA ,SIY TURUN 5 KG DALAM MASA 10 HR!!!!!LST PG   Tue 20 Jan 2009, 9:01 am

kak zee wrote:
bunge_bunge wrote:
kak zee wrote:
sauna pant & waist trimmer stok available...kalu nak ilangkan kudis dan parut kak suggest makan bwhite....glutawhite lagi cepat nampak,2 minggu dah buleh nampak kesan..

sauna pants & waist trimmer still RM100 ke dua2 pasang tu.....pastu, mmg nampak hasil ker?saya nmak kecilkan punggung dengan paha and 1 more, kalau soy collagem pulak macam mana?yang ada vit c tu ok gak ker?

ye,ni produk paling laris kat kedai kak zee..sp ada efek sauna yg buleh kecikkan paha & pinggul,wt ada infra red yg kempiskan perut,pakai minima 8 jam,2 minggu leh nampak kesan..soyc sama je kandungannnya cuma hat ada vitc tu mmg ada extra add vit c

ok saya nak order tapi kena ambik ukuran punggung dulu kan?yang soyc tu boleh tegangkan muka pastu hilangkan parut jugakkan????


Last edited by bunge_bunge on Tue 20 Jan 2009, 1:22 pm; edited 1 time in total
Back to top Go down
View user profile
bunge_bunge
Newbie
Newbie


Number of posts : 10
Age : 34
Location : Kuala Lumpur
Registration date : 16/01/2009

PostSubject: Re: WHITE GLUTAHIONE CLASSIC ,COCOA COLLAGEN,MIOR,EUMORA,PEARL LIPSTICK,LEMON DRINK,STOO TEY ,WHITENNG BODY LOTION IN 28 DAYS,SUCCI ,PERAPAT,KRIM PAYUDA,SILVANA ,SIY TURUN 5 KG DALAM MASA 10 HR!!!!!LST PG   Tue 20 Jan 2009, 9:16 am

kak zee wrote:
bunge_bunge wrote:
kak zee wrote:
GC LIFE COFFEE & GC LIFE CLEANSE



Main Function:

The new generation hardcover edition slimming cafe containing Natto, which has been used in Japan for over 1000 years. Natto is said to have good effect in reducing cholesterol, prevent cancer, reduce the effect of aging, improve digestion, prevent obesity and have an antibiotic effect.While taking GC Life Cafe Plus, no need to fasting, easily reduce body weight and no rebound! 4 Function in 1: detoxification, slim & trim, firming, strengthen body.

Consumption Recommendation: 2 - 3 sachets each day, take after meal.

* Take with GC Life Cleanse for more effective result



Main Function:

GC Life Cleanse containing the 3 essential factors in balancing intestines lactobacillus, which including Dietary Fibers, Oligosaccharide, and also Lactobacillus. These 3 essential factors form a golden triangles for healthy intestines, works efficacy, maintaining internal circulation, detoxification, maintaining the cleanliness and healthy of our intestines. Besides, GC Life Cleanse also helps to blocking the absorption of fats and burning the excess fats in body, thus giving you a slim and trim figure.

Consumption Recommendation: 1 - 2 sachets each day, take early in the morning with empty stomach or before go to bed.


NAK KURUS TANPA PERLU BERLAPAR?????

JOM CUBA!!!!!!!

UNTUK KURUS - DI SARANKAN SPT BERIKUT:

- Pagi semasa perut kosong - GC Life Cleanse

- Selepas makan tengahari - GC Life Coffee..

Banyakkan minum air kosong ye!!!!


GC LIFE COFFEE & GC LIFE CLEANSE

PROMOSI PENGENALAN - PRODUK DIET BARU!!

GC LIFE COFFEE & CLEANSE PLUS

1 KOTAK - 20 PEKET X 20 GM

ATAU

GC LIFE COFFEE - 10 PEKET
GC LIFE CLEANSE - 10 PEKET


RETAIL : RM 88.00


NOW OFFER : RM80.00

~FREE POS LAJU


**************************************************

NAK CUBA TRIAL PEK!!!!!!

TRIAL PEK 5 PEKET GC LIFE COFEE & 5 PEKET CLEANSE PLUS

HARGA : RM45.00

~ FREE POS LAJU

**************************************************

PROMOSI HEBAT!!!!!

HARGA BIASA - RM 616.00

PROMOSI PAKEJ - RM 398.00

Anda akan dapat 7 kotak
( boleh campur2 - antara GCL Coffee + Cleanse)

FREE SHAKER & DELIVERY

Akan terus jadi EJEN GCL!!


1 kotak boleh tahan berapa hari?harga untuk satu kotak untuk kedua2 produk tu berapa?

1 kotak coffee & cleanse @ 20 sachet~20hari RM88.00

2 kotak ~RM170.00 termasuk pos laju




yang harga pakej PROMOSI PAKEJ - RM 398.00

Anda akan dapat 7 kotak
( boleh campur2 - antara GCL Coffee + Cleanse) yang mana satu ye kak...
Back to top Go down
View user profile
izanazrin
Newbie
Newbie


Number of posts : 2
Age : 43
Registration date : 27/07/2008

PostSubject: Re: WHITE GLUTAHIONE CLASSIC ,COCOA COLLAGEN,MIOR,EUMORA,PEARL LIPSTICK,LEMON DRINK,STOO TEY ,WHITENNG BODY LOTION IN 28 DAYS,SUCCI ,PERAPAT,KRIM PAYUDA,SILVANA ,SIY TURUN 5 KG DALAM MASA 10 HR!!!!!LST PG   Tue 20 Jan 2009, 12:14 pm

hi kak,

ni izan
berminat to buy WT, syifa and jamu bulat2 tu...
berapa harga including pos laju?

tq
Back to top Go down
View user profile
kak zee
Enterpreneur
Enterpreneur
avatar

Number of posts : 542
Age : 50
Registration date : 15/06/2008

PostSubject: Re: WHITE GLUTAHIONE CLASSIC ,COCOA COLLAGEN,MIOR,EUMORA,PEARL LIPSTICK,LEMON DRINK,STOO TEY ,WHITENNG BODY LOTION IN 28 DAYS,SUCCI ,PERAPAT,KRIM PAYUDA,SILVANA ,SIY TURUN 5 KG DALAM MASA 10 HR!!!!!LST PG   Tue 20 Jan 2009, 10:03 pm

bunge_bunge wrote:
kak zee wrote:
bunge_bunge wrote:
kak zee wrote:
GC LIFE COFFEE & GC LIFE CLEANSE



Main Function:

The new generation hardcover edition slimming cafe containing Natto, which has been used in Japan for over 1000 years. Natto is said to have good effect in reducing cholesterol, prevent cancer, reduce the effect of aging, improve digestion, prevent obesity and have an antibiotic effect.While taking GC Life Cafe Plus, no need to fasting, easily reduce body weight and no rebound! 4 Function in 1: detoxification, slim & trim, firming, strengthen body.

Consumption Recommendation: 2 - 3 sachets each day, take after meal.

* Take with GC Life Cleanse for more effective result



Main Function:

GC Life Cleanse containing the 3 essential factors in balancing intestines lactobacillus, which including Dietary Fibers, Oligosaccharide, and also Lactobacillus. These 3 essential factors form a golden triangles for healthy intestines, works efficacy, maintaining internal circulation, detoxification, maintaining the cleanliness and healthy of our intestines. Besides, GC Life Cleanse also helps to blocking the absorption of fats and burning the excess fats in body, thus giving you a slim and trim figure.

Consumption Recommendation: 1 - 2 sachets each day, take early in the morning with empty stomach or before go to bed.


NAK KURUS TANPA PERLU BERLAPAR?????

JOM CUBA!!!!!!!

UNTUK KURUS - DI SARANKAN SPT BERIKUT:

- Pagi semasa perut kosong - GC Life Cleanse

- Selepas makan tengahari - GC Life Coffee..

Banyakkan minum air kosong ye!!!!


GC LIFE COFFEE & GC LIFE CLEANSE

PROMOSI PENGENALAN - PRODUK DIET BARU!!

GC LIFE COFFEE & CLEANSE PLUS

1 KOTAK - 20 PEKET X 20 GM

ATAU

GC LIFE COFFEE - 10 PEKET
GC LIFE CLEANSE - 10 PEKET


RETAIL : RM 88.00


NOW OFFER : RM80.00

~FREE POS LAJU


**************************************************

NAK CUBA TRIAL PEK!!!!!!

TRIAL PEK 5 PEKET GC LIFE COFEE & 5 PEKET CLEANSE PLUS

HARGA : RM45.00

~ FREE POS LAJU

**************************************************

PROMOSI HEBAT!!!!!

HARGA BIASA - RM 616.00

PROMOSI PAKEJ - RM 398.00

Anda akan dapat 7 kotak
( boleh campur2 - antara GCL Coffee + Cleanse)

FREE SHAKER & DELIVERY

Akan terus jadi EJEN GCL!!


1 kotak boleh tahan berapa hari?harga untuk satu kotak untuk kedua2 produk tu berapa?

1 kotak coffee & cleanse @ 20 sachet~20hari RM88.00

2 kotak ~RM170.00 termasuk pos laju




yang harga pakej PROMOSI PAKEJ - RM 398.00

Anda akan dapat 7 kotak
( boleh campur2 - antara GCL Coffee + Cleanse) yang mana satu ye kak...

1 kotak coffe @ cleanse=RM88.00

7 kotak = RM88.00 x 7 =RM 616 tp promosi utk 7 kotak GCL coffe & cleanse hanya RM398.00..free shaker,free delivery & free registration jd member..

7 kotak tu buleh pilih..nak 3 kotak cleanse (kiwi/pineapple) atau 4 kotak white coffee/sebaliknya...nak detail lanjut call/sms kak zee 012-4350690
Back to top Go down
View user profile http://zeebeautyproduct.blogspot.com/
kak zee
Enterpreneur
Enterpreneur
avatar

Number of posts : 542
Age : 50
Registration date : 15/06/2008

PostSubject: Re: WHITE GLUTAHIONE CLASSIC ,COCOA COLLAGEN,MIOR,EUMORA,PEARL LIPSTICK,LEMON DRINK,STOO TEY ,WHITENNG BODY LOTION IN 28 DAYS,SUCCI ,PERAPAT,KRIM PAYUDA,SILVANA ,SIY TURUN 5 KG DALAM MASA 10 HR!!!!!LST PG   Tue 20 Jan 2009, 10:05 pm

izanazrin wrote:
hi kak,

ni izan
berminat to buy WT, syifa and jamu bulat2 tu...
berapa harga including pos laju?

tq

dah PM
Back to top Go down
View user profile http://zeebeautyproduct.blogspot.com/
kak zee
Enterpreneur
Enterpreneur
avatar

Number of posts : 542
Age : 50
Registration date : 15/06/2008

PostSubject: Re: WHITE GLUTAHIONE CLASSIC ,COCOA COLLAGEN,MIOR,EUMORA,PEARL LIPSTICK,LEMON DRINK,STOO TEY ,WHITENNG BODY LOTION IN 28 DAYS,SUCCI ,PERAPAT,KRIM PAYUDA,SILVANA ,SIY TURUN 5 KG DALAM MASA 10 HR!!!!!LST PG   Tue 20 Jan 2009, 10:11 pm

VALID SEHINGGA 31 JANUARI !!!!!!!

DENGAN MANA-MANA PEMBELIAN :-

1/2 bar - RM 130.00
~FREE WHITENING SPA SALT
~FREE MIRACLE MASK 20GM
~FREE POS LAJU

************************************************** ************

1/4 bar - RM 60.00

~FREE MIRACLE MASK 20GM
~FREE POS LAJU

************************************************** ************
1/8 BAR ~RM40.00
~FREE MIRACLE MASK 20GM
~FREE POS LAJU

************************************************** ************
SAMPLE MIOR -1/16 BAR~RM20.00 ~KEGUNAAN 1 MINGGU

BERAT ~5GM (SEPARUH DARIPADA 1/8 BAR)

~FREE MIRACLE MASK 20GM !!!

~FREE POS EKSPRES!!!


WITH FREE DELIVERY!!!!

JOM REMBAT SEGERA!!!!
Back to top Go down
View user profile http://zeebeautyproduct.blogspot.com/
bunge_bunge
Newbie
Newbie


Number of posts : 10
Age : 34
Location : Kuala Lumpur
Registration date : 16/01/2009

PostSubject: Re: WHITE GLUTAHIONE CLASSIC ,COCOA COLLAGEN,MIOR,EUMORA,PEARL LIPSTICK,LEMON DRINK,STOO TEY ,WHITENNG BODY LOTION IN 28 DAYS,SUCCI ,PERAPAT,KRIM PAYUDA,SILVANA ,SIY TURUN 5 KG DALAM MASA 10 HR!!!!!LST PG   Wed 21 Jan 2009, 8:36 am

kak zee wrote:
bunge_bunge wrote:
kak zee wrote:
bunge_bunge wrote:
kak zee wrote:
GC LIFE COFFEE & GC LIFE CLEANSE



Main Function:

The new generation hardcover edition slimming cafe containing Natto, which has been used in Japan for over 1000 years. Natto is said to have good effect in reducing cholesterol, prevent cancer, reduce the effect of aging, improve digestion, prevent obesity and have an antibiotic effect.While taking GC Life Cafe Plus, no need to fasting, easily reduce body weight and no rebound! 4 Function in 1: detoxification, slim & trim, firming, strengthen body.

Consumption Recommendation: 2 - 3 sachets each day, take after meal.

* Take with GC Life Cleanse for more effective result



Main Function:

GC Life Cleanse containing the 3 essential factors in balancing intestines lactobacillus, which including Dietary Fibers, Oligosaccharide, and also Lactobacillus. These 3 essential factors form a golden triangles for healthy intestines, works efficacy, maintaining internal circulation, detoxification, maintaining the cleanliness and healthy of our intestines. Besides, GC Life Cleanse also helps to blocking the absorption of fats and burning the excess fats in body, thus giving you a slim and trim figure.

Consumption Recommendation: 1 - 2 sachets each day, take early in the morning with empty stomach or before go to bed.


NAK KURUS TANPA PERLU BERLAPAR?????

JOM CUBA!!!!!!!

UNTUK KURUS - DI SARANKAN SPT BERIKUT:

- Pagi semasa perut kosong - GC Life Cleanse

- Selepas makan tengahari - GC Life Coffee..

Banyakkan minum air kosong ye!!!!


GC LIFE COFFEE & GC LIFE CLEANSE

PROMOSI PENGENALAN - PRODUK DIET BARU!!

GC LIFE COFFEE & CLEANSE PLUS

1 KOTAK - 20 PEKET X 20 GM

ATAU

GC LIFE COFFEE - 10 PEKET
GC LIFE CLEANSE - 10 PEKET


RETAIL : RM 88.00


NOW OFFER : RM80.00

~FREE POS LAJU


**************************************************

NAK CUBA TRIAL PEK!!!!!!

TRIAL PEK 5 PEKET GC LIFE COFEE & 5 PEKET CLEANSE PLUS

HARGA : RM45.00

~ FREE POS LAJU

**************************************************

PROMOSI HEBAT!!!!!

HARGA BIASA - RM 616.00

PROMOSI PAKEJ - RM 398.00

Anda akan dapat 7 kotak
( boleh campur2 - antara GCL Coffee + Cleanse)

FREE SHAKER & DELIVERY

Akan terus jadi EJEN GCL!!


1 kotak boleh tahan berapa hari?harga untuk satu kotak untuk kedua2 produk tu berapa?

1 kotak coffee & cleanse @ 20 sachet~20hari RM88.00

2 kotak ~RM170.00 termasuk pos laju




yang harga pakej PROMOSI PAKEJ - RM 398.00

Anda akan dapat 7 kotak
( boleh campur2 - antara GCL Coffee + Cleanse) yang mana satu ye kak...

1 kotak coffe @ cleanse=RM88.00

7 kotak = RM88.00 x 7 =RM 616 tp promosi utk 7 kotak GCL coffe & cleanse hanya RM398.00..free shaker,free delivery & free registration jd member..

7 kotak tu buleh pilih..nak 3 kotak cleanse (kiwi/pineapple) atau 4 kotak white coffee/sebaliknya...nak detail lanjut call/sms kak zee 012-4350690


ok...akak.tapi nampak hasil kan?agak2 dalam berapa hari baru nampak hasil ye kaka...
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




PostSubject: Re: WHITE GLUTAHIONE CLASSIC ,COCOA COLLAGEN,MIOR,EUMORA,PEARL LIPSTICK,LEMON DRINK,STOO TEY ,WHITENNG BODY LOTION IN 28 DAYS,SUCCI ,PERAPAT,KRIM PAYUDA,SILVANA ,SIY TURUN 5 KG DALAM MASA 10 HR!!!!!LST PG   

Back to top Go down
 

WHITE GLUTAHIONE CLASSIC ,COCOA COLLAGEN,MIOR,EUMORA,PEARL LIPSTICK,LEMON DRINK,STOO TEY ,WHITENNG BODY LOTION IN 28 DAYS,SUCCI ,PERAPAT,KRIM PAYUDA,SILVANA ,SIY TURUN 5 KG DALAM MASA 10 HR!!!!!LST PG

View previous topic View next topic Back to top 
Page 4 of 7Go to page : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Pekanrabu :: produk kecantikan, kosmetik dan wangian-
Jump to:  
Free forum | © phpBB | Free forum support | Report an abuse | www.sosblog.com