HomeFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in
Latest topics

Share | 
 

 WHITE GLUTAHIONE CLASSIC ,COCOA COLLAGEN,MIOR,EUMORA,PEARL LIPSTICK,LEMON DRINK,STOO TEY ,WHITENNG BODY LOTION IN 28 DAYS,SUCCI ,PERAPAT,KRIM PAYUDA,SILVANA ,SIY TURUN 5 KG DALAM MASA 10 HR!!!!!LST PG

View previous topic View next topic Go down 
Go to page : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next
AuthorMessage
Aznor62
Newbie
Newbie


Number of posts : 1
Age : 56
Registration date : 28/05/2009

PostSubject: Re: WHITE GLUTAHIONE CLASSIC ,COCOA COLLAGEN,MIOR,EUMORA,PEARL LIPSTICK,LEMON DRINK,STOO TEY ,WHITENNG BODY LOTION IN 28 DAYS,SUCCI ,PERAPAT,KRIM PAYUDA,SILVANA ,SIY TURUN 5 KG DALAM MASA 10 HR!!!!!LST PG   Thu 28 May 2009, 7:01 pm

Mardziah,saya dah masukkan Rm 40 pagi tadi.
Saya nak order sabun eumora 1/8

Ini alamat saya.
Nor Azam Zainal Abidin
No 5, Jalan Haji Karim, Sungai Limau.
45300, Sungai Besar.

Hp 012-6994465
Back to top Go down
View user profile
ida
Ahli Familiar
Ahli Familiar
avatar

Number of posts : 178
Age : 36
Location : pahang
Registration date : 19/02/2009

PostSubject: Re: WHITE GLUTAHIONE CLASSIC ,COCOA COLLAGEN,MIOR,EUMORA,PEARL LIPSTICK,LEMON DRINK,STOO TEY ,WHITENNG BODY LOTION IN 28 DAYS,SUCCI ,PERAPAT,KRIM PAYUDA,SILVANA ,SIY TURUN 5 KG DALAM MASA 10 HR!!!!!LST PG   Fri 29 May 2009, 9:41 am

saya dah start makan MAB tu...kesan nya x brapa trasa lg..tapi kadang2 tu...yg sy prasan...kuantiti makan sy sikit...blh kawal lah...
pastu x der lg masalah keputihan...(sblm nie x lah teruk sgt,tp x selesa gak kdg2 tu)
utk yg lbh terperinci...nti sy citer lg...hehehe

pastu kan kak...nak tnya la....sy dah pki sabun mior tu dah 2 mggu...pastu kulit sy nie jd mcm kedut2...kuar gak lah jerawat 1 2...tapi sy maintain lah pki...ati risau nie..jerawat dah nmpk kecut ckt...pastu ada tmpt yg menggelupas...aduh risau gak nie...kalau sy senyum...nmpk lah kedut2 tu...ke mmg mcm nie kak...effect utk mgelupas kulit...?
buat masa nie sy pki lg...kalau ada perubahan nti sy bg tau...mggu depan adik ipar nak kawin huwaaaa..! pleaaaaaase...
Back to top Go down
View user profile
kak zee
Enterpreneur
Enterpreneur
avatar

Number of posts : 542
Age : 49
Registration date : 15/06/2008

PostSubject: Re: WHITE GLUTAHIONE CLASSIC ,COCOA COLLAGEN,MIOR,EUMORA,PEARL LIPSTICK,LEMON DRINK,STOO TEY ,WHITENNG BODY LOTION IN 28 DAYS,SUCCI ,PERAPAT,KRIM PAYUDA,SILVANA ,SIY TURUN 5 KG DALAM MASA 10 HR!!!!!LST PG   Sun 31 May 2009, 2:37 pm

Aznor62 wrote:
Mardziah,saya dah masukkan Rm 40 pagi tadi.
Saya nak order sabun eumora 1/8

Ini alamat saya.
Nor Azam Zainal Abidin
No 5, Jalan Haji Karim, Sungai Limau.
45300, Sungai Besar.

Hp 012-6994465

Thanks senyum..
Back to top Go down
View user profile http://zeebeautyproduct.blogspot.com/
kak zee
Enterpreneur
Enterpreneur
avatar

Number of posts : 542
Age : 49
Registration date : 15/06/2008

PostSubject: Re: WHITE GLUTAHIONE CLASSIC ,COCOA COLLAGEN,MIOR,EUMORA,PEARL LIPSTICK,LEMON DRINK,STOO TEY ,WHITENNG BODY LOTION IN 28 DAYS,SUCCI ,PERAPAT,KRIM PAYUDA,SILVANA ,SIY TURUN 5 KG DALAM MASA 10 HR!!!!!LST PG   Sun 31 May 2009, 2:39 pm

ida wrote:
saya dah start makan MAB tu...kesan nya x brapa trasa lg..tapi kadang2 tu...yg sy prasan...kuantiti makan sy sikit...blh kawal lah...
pastu x der lg masalah keputihan...(sblm nie x lah teruk sgt,tp x selesa gak kdg2 tu)
utk yg lbh terperinci...nti sy citer lg...hehehe

pastu kan kak...nak tnya la....sy dah pki sabun mior tu dah 2 mggu...pastu kulit sy nie jd mcm kedut2...kuar gak lah jerawat 1 2...tapi sy maintain lah pki...ati risau nie..jerawat dah nmpk kecut ckt...pastu ada tmpt yg menggelupas...aduh risau gak nie...kalau sy senyum...nmpk lah kedut2 tu...ke mmg mcm nie kak...effect utk mgelupas kulit...?
buat masa nie sy pki lg...kalau ada perubahan nti sy bg tau...mggu depan adik ipar nak kawin huwaaaa..! pleaaaaaase...

sori ida lambat reply..hari ni baru sempat balas...hat tu healing crisis..teruskan nanti lepas sebulan kulit akan jadi gebu,pinkish & lembut mcm kulit baby senyum..
Back to top Go down
View user profile http://zeebeautyproduct.blogspot.com/
kak zee
Enterpreneur
Enterpreneur
avatar

Number of posts : 542
Age : 49
Registration date : 15/06/2008

PostSubject: Re: WHITE GLUTAHIONE CLASSIC ,COCOA COLLAGEN,MIOR,EUMORA,PEARL LIPSTICK,LEMON DRINK,STOO TEY ,WHITENNG BODY LOTION IN 28 DAYS,SUCCI ,PERAPAT,KRIM PAYUDA,SILVANA ,SIY TURUN 5 KG DALAM MASA 10 HR!!!!!LST PG   Sun 31 May 2009, 2:46 pm

PRODUK BARU MASUK!!!!!!!!!

NAK PUTIH & GEBU,CERAH SELURUH BADAN???

GLUTATHIONE CLASSIC WHITE




HARGA : 1 BOTOL RM160.00

~60 CAPSULES

CARA PENGAMBILAN :

~MAKAN 2 @ 3 CAPSULE SEHARI (Kalu nak cepat gebu amik vitamin C 500gm ~free acid)
PAGI 1 GLUTA + VIT C
MALAM 1 GLUTA + VIT C
1 GLUTA LAGI ~MASA PERUT KOSONG

SABUN GLUTA ~RM40.00

~SESUAI UTK MENCERAHKAN KULIT BADAN.
~TIDAK DIGALAKKAN UNTUK FACIAL MUKA.

PAKEJ CLASSIC WHITE & SABUN GLUTA ~RM200.00


BENEFITS ~
· Whitens the skin
· Dark spot remover
· Prevent/remove pimples and pimple marks
· Anti-aging and anti-wrinkles
· Makes your skin smooth, fresh and radiant
· Enhance healing of wounds
· Nourishes skin And that’s not all! GLUTATHIONE as the “master antioxidant”
· Improve immune system · Helps in preventing cancer especially Liver cancer.
· Protects our body free radicals & reactive oxygen molecules.
· Is required in detoxifying nicotine.
· Helps our Liver in detoxifying our body.
· Plays important role in cancer prevention & treatment.
· Appears to protect against the dangers of heart diseases, premature aging and chronic illness.
· Increases sperm count for men with low sperm counts.
· Low glutathione levels are found in immune compromised individuals, Neuro-degenerative diseases such as multiple sclerosis, ALS, Alzheimer, and Parkinson’s disease, arteriosclerosis, male infertility, pregnancy complications, cataracts, damage from many pharmaceutical drugs, cancer and poor survival rate for patients with aids.
· And a lot more..


WHITE L-GLUTATHIONE -(NEW ENHANCED FORMULATION)BFAD APPROVED
1000MG., 60 CAPSULES PRODUCT OF U.S.A.
CONTAINS 700MG L-GLUTATHIONE, 150 MG VITAMIN C, 150 MG ALPHA LIPOIC ACID..

OTHER INGREDIENTS: CELLULOSE, GELATIN, ACASIA GUM, SILICA.. HALAL AND NO ADDITIVES..
BFAD REGISTERED FW-3720..
VERY EFFECTIVE AND SAFE

CAREFULLY MANUFATURED BY: ORIENTAL HERBS INTERNATIONAL,INC.
DISTRIBUTED BY: 2007 INOCHI INTERTRADE INC.

DURATION OF GRADUAL SYSTEMATIC EFFECT ON AN AVERAGE INDIVIDUAL
FAIR TO MEDIUM BROWN COMPLEXION - 1-3 MONTHS
DARK BROWN COMPLEXION - 3-6 MONTHS
VERY DARK COMPLEXION - 6-12 MONTHS
BLACK COMPLEXION - 12-24 MONTHS OR MORE


TESTIMONI PENGGUNA FORUM SEBELAH:~

Hi All,Just wanna share wit u gals bout gluta. Well actually i've been consuming dis pils for almost 1 week la.So far...my skin become smoother but not yet fairer la. I take 1 gluta and 2 vit c with empty stomach in the morning n nite....and it's soo effective kay. So, to those who haven't see any changes yet, just try to consume it that way kay gals....!.Daa~


hi semua...kita pun nak share kita punya pengalaman ni. accually kita baru aja amik glowz n gluta ni 5 hari. kita amik 2 glowz n 2 gluta hari2... pagi n malam. nak au apa... kita perasan strech mark kita da beransur pudar. tentang ton kulit tu x perasan la plak.... tapi macam nampak perubahan jugak ni.... kulit nampak bersih aja. sasaran kita sekarang nak ilangkan parut ciken poc ni dapat masa ngandung ari tu. anak da setaun lbh... parut x ilang2 lagi ni. kuang kuang kuang.... sama2 la kita berjuang utk cantikkkk

dah consume produk ni nak masuk third bottle.. so far alhamdulillah.. ada side effectnyer...red jadi makin cerah, gebu dan takder skin acne... yg bahagian gelap2 tu semakin cerah.. dah tak payah pakai mekap tebal dah..no need skin care mahal2... Insya Allah kalau sesapa yg nak kesan wajah berseri dari dalam boleh ambil produk nih..


Nak share wit u all..Produk Gluta nie mmg berkesan compare ngan Bwhite yg ada di pasaran semasa..Nampak kesannyer wlaupun takdela jd cam org putih..Cuz prob saya sunburn yg xnak meluntur walaupun wat scrubbing n macam2 lgla..Jerawat dh berkurang..Klau ade pun, bekas2 nye sng je luntur..Buat sesiapa yg bru nak mencuba, jgn ragu2..Cepat2 try..Confirm berkesan

br pakai gluta ni dlm seminggu tp oklh...terase kulit nie cam lembut..hehe ke aku yg perasan sendiri nie...tp x npk putih lagi ler...huhu...coz yana mmg org nyer itm manis...mesti pelik lak kalo tgk diri nie putih...heheh sebenarnyer nak memutihkan di bahagian2 yg tersembunyi nie..hehehe maklum ler nak naik pelamin thn depan...hehe...biar bersinar time tuh...hehehe...amiiiiinnnn
saya mcm nak share somethinglah... heheini gluta ke 2 saya makan... sebelum ni saya cakap pasal kulit keringkan? alhamdulillah stlh makan vitamin yang lain, kulit saya dah xberapa kering..yang ke 2, saya sekarang lebih konfiden untuk keluar tanpa make up pada waktu malam, sebelumni saya kurang konfiden so memang pakai make up... hehe... saya ni xberapa cerah sangat berbanding adik2 saya and emak n ayah saya.. actually saya anak mix... n mak saya berbangsa yang berkulit putih...hehe... walaupun sekrangni xdelah putih sangat, tapi agak nampak lebih cantik daripada sebelumlah. <- ini perasan sendirilah... heheyang penting, sebelumni saya memang ada senggugut yang agak teruk, sampai muntah2, then saya ada makan supplement yang mengurangkan senggugut sebelumni, so saya rasa risau coz takut bila tukar pada gluta, senggugut saya datang balik... tapi alhamdulillah, syukur sangat pada allah setakatni gluta agak melancarkan period saya yang sebelumni pada hari pertama keluar sikit dan sakit perut sangat... sakit sekarang semakin kurang, sekurang2nya saya xperlu terbaring kat opis xbleh buat kerja...huhu... inilah pengalaman yang panjang lebar selama sebulan lebih setelah bergluta... doakan semoga saya berjaya...hihi

Lady dh consume Gluta dh 2 weeks...and 1 thing I note my face pagi2 mmg x oily langsong..thats the most thing I treasure coz pori2 makin kecik..thus muka nampak lagi bersih, kalo x mmg bertompok2 minyak tu kt muka
beriya mkn ni sbb member nk bertunang hari Isnin hari tu...so bila jumpa dia, dia kata nampak glowing sgt and asek dok kata putih x habeh2
and me myself pon perasan bab cerah sket tu, I said cerah coz x putih pon lagi..still kaler koko tu merata kt badan haha

well ada improvementnya, paling nyata bilamana kaki Lady yg putih seblah ni jd laaagi putih ..my fingers semua mmg fairier thn the face sejak dulu..hisshh my skintone ni mmg pelik sket...so I hope my legs, face and some part of my body ni akan jadi even la hendaknya...

pastu kan..kelmarin pegi mandi laut..sampai dh kt petang dlm kol 4++..matahari x jatuh lagi and Lady x pakai sun block sbb x plan nk g pantai..tepek Fair n Lovely ( I always apply this after berjemur kat site)..kena terik2 alhamdulillah x la burn langsong..kalo x sure cam terbakar. cumanya sampai umah semlm adik kata gelap sket je..

yg agak kureng sket...masa 3 hari 1st mkn tu tetiba pimple naik kat pipi and dagu..2 hari lepas ada pimple gak kat kening..aduiii la, xper..itu buang toxin tu..( kt muka la toxinnya? )

wtelse...ahaaa...I lurve it so much when once again I can go out without putting any make up on, cukoplah sekadar lip balm sheer color tu..senang
fyi, b4 this Lady ada amek BWhite dlm 6-7 kotak n GlutaWhite 2 kotak..dua2 produk ni actly bagus..but when I dh terjebak with Gluta ni, I admit that Gluta is the best, and I am very satisfied with it
dah makan gluta 4 bulan... perubahan memang ketara...


I baru balik bercuti dgn anak2... ambil banayk gambar.. memang nampak ketara dalam gambar...anak2 pun jelouse... dia org ternampak gluta i dalam handbag... dia org kata OOOooo patutla mama macam org English ( minah salleh -maksud anak2 yg baru 7 tahun)... anak2 i nih sememangnya gelap banding dgn i... dia org ikut bapaknya yg memang gelap ada keturunan mamu & mamy penang
catt ni dah amik white gluta ni...hari ni dah masuk 14 hari.pagi td before catt gi mandi subuh tu..mak catt tegur...dada, lengan dan kaki catt lebih cerah dari dia.. actually mak catt ni mmg putih dari catt. catt sonok ler dgr... tapi bila catt tgk2 sendiri tak nampak cerah sgt pun...
tp bila pagi ni dtg ofis... kawan catt lak tegur. eh ari ni U pakai blusher lak...kenapa tiba2 nak melawa sgt ari ni..ada meeting kat luar ke ada dating

... yg catt perasan muka catt tak cerah pun...badan yg lebih cerah dari muka.. muka still mcm tu gak... tapi bila kawan catt ckp catt pakai blusher..kiranya muka catt nampak merah lah tu..kenapa eh jadi mcm tu... tak nampak cerah...tapi nampak merah.. catt ni nak muka nampak cerahhh
tp serius , muka mmg tak oily langsung...and nmpk lembab2 jer..

saya dah makan hampir sebulan dh......kulit nak kata puas hati tu mmg suker la.....sebab nampak bersih jer..tapi bab cerah tu belum lagik lah... ....masih ada sikit jugak gelap dari badan...tak santek...... kalau dapat kulit yang sekata warnanya pun takpe....bukan nak putih melepak....

nak komen jugak...jipo dah makan gluta dari lebih kurang 2 minggu...jipo suka la result dia..bukan nak perasan.. tapi notice la muka lebih radiant...dulu jipo de banyak parut.. makan gluta brand gnc.. bagus..scar makin ilang...tapi yang k tasya jual lebih powerla result dia..dah curang habis...jipo makan ngan vit c skali...kawan2 tegurla..diorang xcakap cerah..sbb jipo pun sawo matang.. tapi kulit makin cantik..halus...cewah..perasan btol...bagi jipo..jipo recommend sangat2 sape2 yang kulit berminyak amik glutha nih...dulu muka jipo cepat berkilat...pas makan nih..8 jam pun muka xdah kilat sangat

Result white gluta ni memang marveles kan! Saya dah consume start third bottle last week. Mula2 tu lambat la nampak kesan....sebab lama ni pon kat workplace org semua putih cerah yg pompuannye. Sekarang cam dah jelas nyata. Time raya hari tu gambar ngan adik beradik...kitaorg ni memang jenis kulit gelap. Tp bila dok sebelah nyebelah, tengok balik gambar terlebih cerah lak dari diaorg . Nak tepek gambar segan....

hot da 2 bulan telan gluta…
sebelum ni setaun dok makan be-white..kulit tak putih sangat…
stop be white tros ambik gulta…
2 bulan bergluta ni…memang puas ati giler…
walaupun mahal sket..tapi berbaloi giler…
kulit da nampak putih…berbeza sangat dengan sebelum ni, kulit muka dan badan tak sekata…kena sabar lagi 3 bulan baru dapat kulit putih melepak dengan gluta idop ku terasa lebih bermakna....:cewahhhhhhhhhhhh


Last edited by kak zee on Tue 02 Jun 2009, 9:53 pm; edited 1 time in total
Back to top Go down
View user profile http://zeebeautyproduct.blogspot.com/
najila
Enterpreneur
Enterpreneur
avatar

Number of posts : 82
Age : 40
Registration date : 05/04/2009

PostSubject: Re: WHITE GLUTAHIONE CLASSIC ,COCOA COLLAGEN,MIOR,EUMORA,PEARL LIPSTICK,LEMON DRINK,STOO TEY ,WHITENNG BODY LOTION IN 28 DAYS,SUCCI ,PERAPAT,KRIM PAYUDA,SILVANA ,SIY TURUN 5 KG DALAM MASA 10 HR!!!!!LST PG   Tue 02 Jun 2009, 12:21 pm

Hai Kak Zee....

bagus...bagus.. hoorey!!
Back to top Go down
View user profile
kak zee
Enterpreneur
Enterpreneur
avatar

Number of posts : 542
Age : 49
Registration date : 15/06/2008

PostSubject: ~   Thu 04 Jun 2009, 4:18 pm

JUN PROMOTION!!!!

BUY 1 BOTTLE WHITE L-GLUTATHIONE CLASSIC 1000MG ~RM160.00

~FREE 5 CAPS VIT C NON ACIDIC


PAKEJ WHITE L-GLUTATHIONE CLASSIC 1000MG & SABUN GLUTA ~RM200.00

~FREE 10 CAPS VIT C NON ACIDIC
~ALL WITH FREE DELIVERY
Back to top Go down
View user profile http://zeebeautyproduct.blogspot.com/
kak zee
Enterpreneur
Enterpreneur
avatar

Number of posts : 542
Age : 49
Registration date : 15/06/2008

PostSubject: Re: WHITE GLUTAHIONE CLASSIC ,COCOA COLLAGEN,MIOR,EUMORA,PEARL LIPSTICK,LEMON DRINK,STOO TEY ,WHITENNG BODY LOTION IN 28 DAYS,SUCCI ,PERAPAT,KRIM PAYUDA,SILVANA ,SIY TURUN 5 KG DALAM MASA 10 HR!!!!!LST PG   Thu 04 Jun 2009, 4:21 pm

PROMOTION DILANJUTKAN!!!!!




MIOR MIRACLE BAR

1 BAR 199.00
1/2 BAR 100.00
1/4 BAR 50.00
1/8 BAR 30.00

~ALL WITH FREE MIRACLE MASK & FREE DELIVERY
Back to top Go down
View user profile http://zeebeautyproduct.blogspot.com/
kak zee
Enterpreneur
Enterpreneur
avatar

Number of posts : 542
Age : 49
Registration date : 15/06/2008

PostSubject: Re: WHITE GLUTAHIONE CLASSIC ,COCOA COLLAGEN,MIOR,EUMORA,PEARL LIPSTICK,LEMON DRINK,STOO TEY ,WHITENNG BODY LOTION IN 28 DAYS,SUCCI ,PERAPAT,KRIM PAYUDA,SILVANA ,SIY TURUN 5 KG DALAM MASA 10 HR!!!!!LST PG   Fri 05 Jun 2009, 12:53 pm

BARU MASUK!!!!!! PRODUK CRYSTAL LIZ RESOURCES



MINI LIPSTICK WITH PEARL (SERBUK MUTIARA)

~CRYSTAL LIZ COSMETIC SERIES

RETAIL : RM26.00

NOW OFFER ~24.00 ( 6 MINI LIPSTICK)

~FREE POS


Kebaikan Mini Lipsticks With Pearl/Serbuk Mutiara
~Membaik pulih bibir yang hitam dan pucat kembali kepada warna asal
~Menyerikan wajah dengan warna-warna yang seiring dengan kuilt pengguna
~Mengatasi masalah bibir kering
~Melembapkan bibir
~Tahan lebih lama
~Membuatkan wajah pengguna lebih muda dan berseri



Fungsi Serbuk Mutiara
~Serbuk mutiara digunakan berabad-abad untuk kecantikan kulit, kelihatan muda seperti remaja, licin dan melawan kekedutan pada kulit.
~Mengandungi kalsium karbonat yang menguatkan tulang, otot dan saraf.
~Mengurangkan kecacatan kulit dan membina semua kesihatan anda.


********************************************************************************************





LEMON SLIMMING DRINK PLUS COLLAGEN & FIBER

~SLIM & GEBU DALAM MASA 2 MINGGU SAHAJA!!!!!!

Retail : 49.90 (30 sachet x 15gm)

NOW OFFER : RM45.00 free pos


Khasiat Lemon Slimming Drink :
Membersihkan usus dan mengurangkan toksin dalam badan.
Mengaktifkan sel dan meningkatkan pertumbuhan sel dalam badan.
Membekalkan vitamin-vitamin yang diperlukan oleh tubuh badan.
Mengimbangi perembesan dalaman dan menguatkan daya ketahanan badan.
Menguatkan fungsi-fungsi fisiologi dan menghapuskan penyakit.
Membantu mencegah barah dan penyakit zaman moden.
Melambatkan proses penuaan dan untuk awet muda.
Menjaga bentuk badan khususnya mengatasi kegemukan.
Ejen kecantikan semulajadi dalaman dan luaran.

Bagaimana Lemon Slimming Drink + Collagen bertindak :
Membantu memperbaiki sistem penghadaman, membersihkan usus dari kotoran serta toksin yang melekat akibat pemakanan.
Membantu mengurangkan berat badan dan melangsingkan badan bagi mereka yang mengalami masalah kegemukan.
Membantu mengurangkan masalah sembelit, buasir dan epilepsi.
Membantu menambah tenaga bagi mereka yang sentiasa lemah-lemah badan dan tidak bertenaga.
Membantu mengurangkan kesakitan bagi wanita yang mengalami senggugut & haid yang tidak sekata.
Membantu mengurangkan gejala monopaus seperti kerap sakit kepala, insomnia, sentiasa kebimbangan, cepat marah, kerap berpeluh, debaran jantung, kemurungan, muka kerap merah padam, nafsu seks menurun, rasa kering dan gatal di faraj, masalah kencing, perubahan emosi dan kerap sakit sendi.
Membantu merendahkan kadar kolestrol yang tinggi, mengurangkan risiko penghidap sakit buah pinggang dan kencing manis.
Melambatkan proses penuaan.
Kandungan : Collagen, Corn Fibre, Wheat Fibre, Oligo Fructosa, Psyllium Hasks, White Kidney Bean, Dextrose Monohydrate, Lemon Extract Flavour, Cassia Seama


Cara Penggunaan : Masukkan 1 paket Lemon Slimming Drink ke dalam cawan. Tambahkan air sejuk sebanyak 200ml dan kacau sehingga sebati.


Perhatian!
Jangan masukkan air panas atau air suam kerana ia akan membeku seperti jeli


Diminum Sejam sebelum makan


JOM CUBA!!!!!!



********************************************************************************************






STOO TEY CAFE ~IDAMAN SETIAP LELAKI!!!!!

KOPI PRA CAMPURAN

NOW OFFER : RM19.00(10 sachet)

FREE POS


Kandungan Serta Khasiat:~

Tribulus Teresteris :Ia terkenal digunakan sebagai herba untuk meningkatkan libido dan kesuburan. Ia membantu melancarkan peredaran darah pada alat kelamin, mengurangkan tekanan darah dan mengurangkan tahap kolestrol.

Horny Goat Weed :Membantu meningkatkan kesihatan dan gaya hidup. Membantu meningkatkan tenaga, mengimbangi hormon dan melancarkan peredaran darah
Bee Pollen :Mengandungi unsur antibiotik, membantu komposisi darah, merawat anemia, meningkatkan penghasilan antibody badan untuk menentang barah.

Madu Lebah :Digunakan untuk merawat hampir semua jenis penyait. Merawat ketidaksuburan, mencegah serangan sakit jantung, mengurangkan tahap kolesterol dalam darah dan meningkatkan tahap ketahanan badan.

Saw Palmetto :Mengurangkan simptom pembesaran kelenjar prostat (BPH) seperti kerap membuang air kecil terutama sekali diwaktu malam dan miningkat kualiti hidup secara umum.

Ginkgo Biloba :Meningkatkan daya ingatan dan penumpuan. Melancarkan peredaran darah dan menghilangkan tekanan. Mengandungi unsur anti-vertigo dan anti-depresisive.

Astragalus :Meningkatkan sistem ketahanan badan terhadap penyakit. Mengandungi unsur anti-oksida, anti-bakteria, anti-radang dan diuretic(membantu membuang cecair dari badan).

Ashwagandha :Mengandungi unsur sedatif, anti-oksida, ia juga digunakan untuk keupayaan seks disamping ia merupakan adaptogen dimana ia meningkatkan ketahanan badan terhadap tekanan dan keletihan.

Rehmannia :Dikenali juga sebagai “Chinese Foxglove”. Ia digunakan sebagai herba perubatan di Asia untuk merawat anemia, pening dan sembelit. Ia mengandungi vitamin A, B, C dan D.
Tongkat Ali :Meningkatkan hormon testosterone dalam badan disamping meningkatkan saiz otot, kekuatan dan keupayaan. Ia juga dapat melawan keletihan.

Maca :Meningkatkan libido dan kualiti semen, mengoptimumkan paras nutrien yang digunakan oleh sistem endoktrin.

Ginseng :Meningkatkan libido dan capulatory performance. Kandungan ginsenoidnya boleh membantu ereksi zakar. Ia juga meningkatkan ketahanan badan terhadap tekanan dan mengurangkan keletihan.

*Juga sesuai diminum oleh pesakit kencing manis dan darah tinggi


Last edited by kak zee on Sat 05 Sep 2009, 10:54 pm; edited 2 times in total
Back to top Go down
View user profile http://zeebeautyproduct.blogspot.com/
kak zee
Enterpreneur
Enterpreneur
avatar

Number of posts : 542
Age : 49
Registration date : 15/06/2008

PostSubject: Re: WHITE GLUTAHIONE CLASSIC ,COCOA COLLAGEN,MIOR,EUMORA,PEARL LIPSTICK,LEMON DRINK,STOO TEY ,WHITENNG BODY LOTION IN 28 DAYS,SUCCI ,PERAPAT,KRIM PAYUDA,SILVANA ,SIY TURUN 5 KG DALAM MASA 10 HR!!!!!LST PG   Fri 05 Jun 2009, 12:58 pm

PRODUK BARU MASUK

LUXURIOS PERFUME WHITENING BODY LOTION~PENCERAHAN DALAM MASA 28 HARI !!!!!!!!


- SPF 30, 220g
- Hot selling in Korea
- after applying this, can save money buying perfume.
- just 28 days to witness result

WANGIAN ~ROSE,CD & SEXY COCO

220G~RM30.00

FREE POS








Testimoni:

QUOTE(AnnAzry @ February 3, 2009, 11:18 PM)
Luxurious Perfume Whitening Body Lotion - this is so good, it is thick, so no need to use so many, it whitens skin instantly, smells good, and it can function like sunblock too as it has spf 30 and waterproof..value for money..now ordering it for my friends too

QUOTE(blairtan @ Feb 18 2009, 02:45 PM)
Here, I’d like to review the Luxurious Perfume Whitening Body Lotion. Firstly, I love the scent it comes in. It’s quite subtle too, not too overpowering. The consistency is not as liquid-y as the other body lotions out there as it’s harder to spread. However, after much rubbing, it immediately makes my skin fairer and it lasts for hours too! I’ll update again if I see any long term improvements, but for now, I’ve restocked on a second bottle


QUOTE(darlingbee @ Apr 2 2009, 07:31 PM)
pei. i must give feedback about this luxurious whitening lotion. you can actually see the diff once you applied it. my skin tone is fairer now. tqqq


QUOTE(Lazi3 @ May 19 2009, 08:16 PM)
I would like to give a comment for luxurious body lotion. First I applied to my body, feel a little bit of sticky, but jz take a for while, the skin is really smooth and fair and the smell is good.


QUOTE(ezza91 @ May 22 2009, 01:20 AM)
i must say this is a MUST buy product for people who desire fair skin instantly..
my mom said that my skin looks naturally fair and was shocked knowing it was only lotion!
it does not look fake at all..
i give 5 star for this product!


Last edited by kak zee on Sun 07 Jun 2009, 1:09 pm; edited 1 time in total
Back to top Go down
View user profile http://zeebeautyproduct.blogspot.com/
mumue
Newbie
Newbie


Number of posts : 3
Age : 36
Registration date : 04/04/2009

PostSubject: Re: WHITE GLUTAHIONE CLASSIC ,COCOA COLLAGEN,MIOR,EUMORA,PEARL LIPSTICK,LEMON DRINK,STOO TEY ,WHITENNG BODY LOTION IN 28 DAYS,SUCCI ,PERAPAT,KRIM PAYUDA,SILVANA ,SIY TURUN 5 KG DALAM MASA 10 HR!!!!!LST PG   Sun 07 Jun 2009, 12:49 am

salam kak zee,

glutawhite ade pomosi x?
Back to top Go down
View user profile
kak zee
Enterpreneur
Enterpreneur
avatar

Number of posts : 542
Age : 49
Registration date : 15/06/2008

PostSubject: Re: WHITE GLUTAHIONE CLASSIC ,COCOA COLLAGEN,MIOR,EUMORA,PEARL LIPSTICK,LEMON DRINK,STOO TEY ,WHITENNG BODY LOTION IN 28 DAYS,SUCCI ,PERAPAT,KRIM PAYUDA,SILVANA ,SIY TURUN 5 KG DALAM MASA 10 HR!!!!!LST PG   Sun 07 Jun 2009, 1:12 pm

mumue wrote:
salam kak zee,

glutawhite ade pomosi x?

klik sini june promotion http://zeebeautyproduct.blogspot.com/
Back to top Go down
View user profile http://zeebeautyproduct.blogspot.com/
kak zee
Enterpreneur
Enterpreneur
avatar

Number of posts : 542
Age : 49
Registration date : 15/06/2008

PostSubject: Re: WHITE GLUTAHIONE CLASSIC ,COCOA COLLAGEN,MIOR,EUMORA,PEARL LIPSTICK,LEMON DRINK,STOO TEY ,WHITENNG BODY LOTION IN 28 DAYS,SUCCI ,PERAPAT,KRIM PAYUDA,SILVANA ,SIY TURUN 5 KG DALAM MASA 10 HR!!!!!LST PG   Tue 09 Jun 2009, 1:17 am

salam..kedai akan ditutup bermula khamis ~ahad,hari akhir terima order sehingga hari rabu tengahari.Segala pesanan selepas hari rabu akan dipos pada hari Isnin 14/6.Sebarang pertanyaan 012-4350690 kak zee.Harap maklum
Back to top Go down
View user profile http://zeebeautyproduct.blogspot.com/
kak zee
Enterpreneur
Enterpreneur
avatar

Number of posts : 542
Age : 49
Registration date : 15/06/2008

PostSubject: Re: WHITE GLUTAHIONE CLASSIC ,COCOA COLLAGEN,MIOR,EUMORA,PEARL LIPSTICK,LEMON DRINK,STOO TEY ,WHITENNG BODY LOTION IN 28 DAYS,SUCCI ,PERAPAT,KRIM PAYUDA,SILVANA ,SIY TURUN 5 KG DALAM MASA 10 HR!!!!!LST PG   Tue 16 Jun 2009, 1:41 am

JUNE PROMOTION KLIK SINI

http://zeebeautyproduct.blogspot.com/
Back to top Go down
View user profile http://zeebeautyproduct.blogspot.com/
kak zee
Enterpreneur
Enterpreneur
avatar

Number of posts : 542
Age : 49
Registration date : 15/06/2008

PostSubject: Re: WHITE GLUTAHIONE CLASSIC ,COCOA COLLAGEN,MIOR,EUMORA,PEARL LIPSTICK,LEMON DRINK,STOO TEY ,WHITENNG BODY LOTION IN 28 DAYS,SUCCI ,PERAPAT,KRIM PAYUDA,SILVANA ,SIY TURUN 5 KG DALAM MASA 10 HR!!!!!LST PG   Sun 21 Jun 2009, 10:30 pm

COCOA COLLAGEN POWER PLUS

HOT!!!!!HOT!!! MEMANG PATUT CUBA!!!!

HANYA 1 SACHET SEHARI UTK DAPATKAN ~WAJAH BERSERI,PAYUDARA MANTAP,POWER

GRIPP!!!!!



HARGA 1 KOTAK ~30 SACHET ~1 BULAN :RM50.00

TRIAL PEK ~10 SACHET ~10 HARI : RM20.00


Kembalikan Keremajaan Wanita....Produk terbaru dan paling murah di pasaran yang mampu mengembalikan keremajaan wanita dan membantu menjaga kehebatan wanita luar dan dalaman…Koko Pracampuran… adalah minuman enak yang diadun dari biji kopi Arabica Brasil dan juga serbuk koko bermutu tinggi. Ia diperkayakan lagi dengan Marine Collagen untuk kecantikan dalaman dan juga Ekstrak Lobata serta Kacip Fatimah yang telah lama digunakan secara tradisi untuk kesihatan dalaman wanita. Ia minuman enak lagi berkhasiat. Semua wanita yang berumur dari 20 tahun ke atas boleh mengamalkan pengambilan Cocoa Collagen ini.


Cocoa Collagen Power Plus mengandungi :-

* Marine Collagen - Dapat membantu mengimbangi hormon, mencantikkan kulit, menghaluskan dan menggebukan kulit.
* Kacip Fatimah - Membantu merapatkan otot-otot rahim, faraj wanita dan memberi kehebatan dalam hubungan suami isteri.
* Lobata - Membantu menambahkan tenaga, memontokkan dan menegangkan payudara serta punggung.
* Krimer Bukan Tenusu - Membantu meningkatkan daya kesihatan anda.
* Dextrose Monohydrate - Melambatkan proses penuaan.
* Oligo Saccharide - Menyahkan toksin dan meningkatkan sistem dalam badan.

Kebaikan Dan Khasiat :-

* Membantu mengimbangi hormon.
* Merangsangkan pertumbuhan sel baru / anti kedut.
* Mencantik, menghalus dan menggebukan kulit.
* Memontokkan dan menegangkan payudara serta punggung.
* Melambatkan proses penuaan.
* Merapatkan vagina dan mengeratkan hubungan suami isteri.
* Mencantikkan kulit secara semulajadi.
* Memberikan tenaga.
* Membantu mengurangkan keguguran rambut.
* Melancarkan peredaran darah dalam badan.
* Mengimbangi berat badan.
* Meningkatkan daya penghadaman.
* Pengurangan sengal-sengal dan lenguh-lenguh otot.

Testimoni cocoa collagen ~CREDITS TO ASFRIM & BELLA

Testimoni 1:
"Ini testimoni unt uk penggunaan seminggu kolagen kau tu.

-breast mcm besar & bulat, serious kau...baju kebaya aku bahagian dada tu ketat laki aku pun terkejut
-muka glowing..tak tau la ni perasan sendiri ke yang nyatanye aku xyah pakai bb cream dah utk result yang sama
tumit masih pecah lagi sebab aku nye teruk sikit pecah dia
Nanti dah dua minggu aku bg lagi testimoni."

Testimoni 2:
"akak....nak update lagi nih...

JERAWAT? DAH HILANG!!!!!
suke sangat...

BEKAS JERAWAT?? DAH HILANG SKET2!!!
tp kena sbr..ader sket lagi kat muke nih...

TUMIT KAKI?? DAH LICIN WA CKP LUU...hehehe...
best sgt la..x pyh nak kena sental ari2....

YANG PALING BEST....!!!
MUKE SAYER DAH OK....MCM MUDA JER RASA....( org asek teka 20 jer...)hihi..
padahal umur dah 24...wakakakaaa....

nanti update lagi ya...."

Testimoni 3:
Nadia says:
" Ya Allah kakk.. kita baru minum 5 hari. kira 5 paket la kan. pejal n bulatnya breast kita. nasib baik lum hantar tempah lg baju tunang. kalo tak dah tak muat tang dada nanti.
tapi.. alaa.. atas dh best, punggung yg kempis ni lom jalan lagi. kalo dua2 naik baru cunn.. heheheh... "

Testimoni 4:
hye akak..cocoa tu sdp, sdp sgt..kalu minum 2 kan brestnjd cm tegang, rasa mcm penuh je dlm cup tu..cumil je..btol akak...pas 2 kn tumit kaki jd licin, dlu kt tumit punyalah xmcm tumit..kasar yg amat, adik2 kt yg tukang grb kan..hehehe..tp skrg dah ok..licin aje kak, ni pon dah nak abis..nti nak order lg..muke pon mcm ok..parut2 mcm kurang sket, kt mnom cocoa ni pagi, x pon mlm....

Testimoni 5:
sesiapa yang penah minum minuman kesihatan, insyaAllah pasti tau mcm mana rasanya.. mmg best sangat.. 1 lagi, minum sebagai sarapan, perut rasa kenyang.. tak le sepanjang hari kan, kiranya kita takde le nak pikir2 nak makan je

Originally posted by iqabrilliant at 23-11-2008 02:14 PM
Iqa dah minum lebih dr 2 bulan...dah 3 set habis...mula2 minum badan jd makin letih..masa try cc ni iqa stop jamu yg iqa tgh mkn dan juga makanan kesihatan yg lain sbb nak test power cc ni...cuma ...

Salam...

Kak, saya nak order lagi cocoa collagen tu. Mak saya selalu pening2, sakit kepala. Saya ada bg dia try jugak. Dan, kesannya amat baik di mana baru minum 2 sachet, mak saya cakap dia dapat rasa perubahan yg positif, iaitu sakit kepala hilang, pening pun hilang dan rasa cergas dan bertenaga. Itu pengalaman mak saya laa....

Then, pengalaman saya pulak, mcm dengan mak jugak, tapi saya dapat rasa yg breast n bontot saya makin pejal. Mula2 ambil cocoa ni, rasa denyut2 kan breast. Dah masuk minggu ke 2, suami pon perasan macam makin bulat jeee, hehehee..... Dan, jerawat besar pun dah tak tumbuh, cuma jerawat kecik je, tu pun sebijik 2 je.... Tapak tangan n kaki pun rasa makin lembut. Memang berbaloi!!!!


Last edited by kak zee on Sat 05 Sep 2009, 10:44 pm; edited 1 time in total
Back to top Go down
View user profile http://zeebeautyproduct.blogspot.com/
ida
Ahli Familiar
Ahli Familiar
avatar

Number of posts : 178
Age : 36
Location : pahang
Registration date : 19/02/2009

PostSubject: Re: WHITE GLUTAHIONE CLASSIC ,COCOA COLLAGEN,MIOR,EUMORA,PEARL LIPSTICK,LEMON DRINK,STOO TEY ,WHITENNG BODY LOTION IN 28 DAYS,SUCCI ,PERAPAT,KRIM PAYUDA,SILVANA ,SIY TURUN 5 KG DALAM MASA 10 HR!!!!!LST PG   Mon 22 Jun 2009, 11:16 am

kak zee check pm k
Back to top Go down
View user profile
ida
Ahli Familiar
Ahli Familiar
avatar

Number of posts : 178
Age : 36
Location : pahang
Registration date : 19/02/2009

PostSubject: Re: WHITE GLUTAHIONE CLASSIC ,COCOA COLLAGEN,MIOR,EUMORA,PEARL LIPSTICK,LEMON DRINK,STOO TEY ,WHITENNG BODY LOTION IN 28 DAYS,SUCCI ,PERAPAT,KRIM PAYUDA,SILVANA ,SIY TURUN 5 KG DALAM MASA 10 HR!!!!!LST PG   Tue 23 Jun 2009, 12:32 pm

salam

kak zee,brg dah sampai...pkl 11.30am 23/6/09

tqvm...igt kan x sempat dapat ari nie....sbb dlm pkl 3pm nak kena g KL....ada meeting..

sempat jgk...ari rabu malam nak start mkn smula.... bagus...bagus.. jom salam! mekasih..
Back to top Go down
View user profile
kak zee
Enterpreneur
Enterpreneur
avatar

Number of posts : 542
Age : 49
Registration date : 15/06/2008

PostSubject: Re: WHITE GLUTAHIONE CLASSIC ,COCOA COLLAGEN,MIOR,EUMORA,PEARL LIPSTICK,LEMON DRINK,STOO TEY ,WHITENNG BODY LOTION IN 28 DAYS,SUCCI ,PERAPAT,KRIM PAYUDA,SILVANA ,SIY TURUN 5 KG DALAM MASA 10 HR!!!!!LST PG   Wed 24 Jun 2009, 1:11 am

ida wrote:
salam

kak zee,brg dah sampai...pkl 11.30am 23/6/09

tqvm...igt kan x sempat dapat ari nie....sbb dlm pkl 3pm nak kena g KL....ada meeting..

sempat jgk...ari rabu malam nak start mkn smula.... bagus...bagus.. jom salam! mekasih..

ok alhamdulillah sempat dapat brg ye senyum..
Back to top Go down
View user profile http://zeebeautyproduct.blogspot.com/
azamnor
Newbie
Newbie


Number of posts : 1
Age : 56
Registration date : 25/09/2008

PostSubject: Re: WHITE GLUTAHIONE CLASSIC ,COCOA COLLAGEN,MIOR,EUMORA,PEARL LIPSTICK,LEMON DRINK,STOO TEY ,WHITENNG BODY LOTION IN 28 DAYS,SUCCI ,PERAPAT,KRIM PAYUDA,SILVANA ,SIY TURUN 5 KG DALAM MASA 10 HR!!!!!LST PG   Fri 26 Jun 2009, 9:11 pm

Saya ingin menempah produk di bawah:
1.sabun eumora 2 bar
2.MAB 2 botol
3.Waist trimmer 1 helai dan losyen 1 botol
4.Coco colagen 2 kotak.

Berapakah harga serta kos penghantaran?
Tolong emailkan pada saya
Back to top Go down
View user profile
kak zee
Enterpreneur
Enterpreneur
avatar

Number of posts : 542
Age : 49
Registration date : 15/06/2008

PostSubject: Re: WHITE GLUTAHIONE CLASSIC ,COCOA COLLAGEN,MIOR,EUMORA,PEARL LIPSTICK,LEMON DRINK,STOO TEY ,WHITENNG BODY LOTION IN 28 DAYS,SUCCI ,PERAPAT,KRIM PAYUDA,SILVANA ,SIY TURUN 5 KG DALAM MASA 10 HR!!!!!LST PG   Fri 26 Jun 2009, 10:41 pm

azamnor wrote:
Saya ingin menempah produk di bawah:
1.sabun eumora 2 bar
2.MAB 2 botol
3.Waist trimmer 1 helai dan losyen 1 botol
4.Coco colagen 2 kotak.

Berapakah harga serta kos penghantaran?
Tolong emailkan pada saya

dah reply kat sms senyum..
Back to top Go down
View user profile http://zeebeautyproduct.blogspot.com/
kak zee
Enterpreneur
Enterpreneur
avatar

Number of posts : 542
Age : 49
Registration date : 15/06/2008

PostSubject: Re: WHITE GLUTAHIONE CLASSIC ,COCOA COLLAGEN,MIOR,EUMORA,PEARL LIPSTICK,LEMON DRINK,STOO TEY ,WHITENNG BODY LOTION IN 28 DAYS,SUCCI ,PERAPAT,KRIM PAYUDA,SILVANA ,SIY TURUN 5 KG DALAM MASA 10 HR!!!!!LST PG   Fri 26 Jun 2009, 10:48 pm



EUMORA MIRACLE SOAP

Saiz : 100g ~4 keratan ~1/4 bar NEW PACKAGING RETAIL ~RM95.00

NOW OFFER :

1/4 bar~25g (sebulan lebih) ~80.00

1/8 bar (2 minggu lebih) ~40.00

All with free delivery and free miracle mask


Hanya 3 MINIT dengan Eumora Miracle Soap

Produk Edaran eSABEE Biotika Sdn. Bhd

KELEBIHAN EUMORA
Facial Bar EUMORA merupakan sabun ALL IN ONE yang memang ajaib. Hanya 3 minit sahaja anda akan dapat melihat perubahannya. 30 minit wajah anda akan bertambah cantik dan berseri. EUMORA adalah 100% semulajadi.

Antara bahan-bahan yang terkandung dalam EUMORA adalah :-
1) -Hma - Algae yg kaya dengan antioksida, vitamin dan mineral dari Europe untuk mengembalikan keremajaan dan menyembuhkan kulit.

2) Heilmoor Clay – Terdiri daripada beratus herba, bahan organic, antibiotic yang semulajadi, hormon tumbuhan dan banyak lagi.
EUMORA Miracle Bar 100%Semulajadi

Kebaikan Menggunakan EUMORA
mengecilkan pori-pori
mengawal blackheads dan whiteheads
mengawal keseimbangan pH pada kulit
mengawal masalah jerawat dan kulit sensitif
mengurangkan kesan parut pada kulit
mengurangkan pigmentasi dan mengawal masalah jeragat
mampu mengurangkan garis-garis halus / kedut pada wajah
membantu mengawal masalah penyakit kulit, eczema, psoriasis, stretchmarks, kesan selulit dsbnya
kulit kelihatan 1 tona lebih cerah kerana proses exfoliation
kulit kelihatan lebih kemerahan secara semulajadi dan berseri-seri
meningkatkan keupayaan kitaran sel kulit, menjadikan kulit sentiasa anjal, sihat dan berseri
sangat sesuai dan selamat digunakan kepada bayi dan kanak-kanak
mengurangkan noda-noda hitam dan sel mati pada keliling leher, celah ketiak dan bikini line
bagus untuk mengekalkan keseimbangan minyak pada kulit kepala
melembutkan rambut dan menyihatkannnya
Matikan jerawat muka @ badan
Kurangkan kedut muka, facelift up, eyebag, dark circles, jeragat, pigmentation
Menegangkan muka dan menampakkan seri wajah.(glowing)
Menjadi syampu utk menjadikan rambut lebih sihat,berkilat dan lembut. [/b]


Last edited by kak zee on Sun 06 Sep 2009, 7:05 am; edited 1 time in total
Back to top Go down
View user profile http://zeebeautyproduct.blogspot.com/
ida
Ahli Familiar
Ahli Familiar
avatar

Number of posts : 178
Age : 36
Location : pahang
Registration date : 19/02/2009

PostSubject: Re: WHITE GLUTAHIONE CLASSIC ,COCOA COLLAGEN,MIOR,EUMORA,PEARL LIPSTICK,LEMON DRINK,STOO TEY ,WHITENNG BODY LOTION IN 28 DAYS,SUCCI ,PERAPAT,KRIM PAYUDA,SILVANA ,SIY TURUN 5 KG DALAM MASA 10 HR!!!!!LST PG   Mon 29 Jun 2009, 1:22 pm

salam....

akak ...ida dah terima sabun tu...tq...
Back to top Go down
View user profile
kak zee
Enterpreneur
Enterpreneur
avatar

Number of posts : 542
Age : 49
Registration date : 15/06/2008

PostSubject: Re: WHITE GLUTAHIONE CLASSIC ,COCOA COLLAGEN,MIOR,EUMORA,PEARL LIPSTICK,LEMON DRINK,STOO TEY ,WHITENNG BODY LOTION IN 28 DAYS,SUCCI ,PERAPAT,KRIM PAYUDA,SILVANA ,SIY TURUN 5 KG DALAM MASA 10 HR!!!!!LST PG   Tue 30 Jun 2009, 1:24 am

ida wrote:
salam....

akak ...ida dah terima sabun tu...tq...

sama-sama ida senyum..
Back to top Go down
View user profile http://zeebeautyproduct.blogspot.com/
ida
Ahli Familiar
Ahli Familiar
avatar

Number of posts : 178
Age : 36
Location : pahang
Registration date : 19/02/2009

PostSubject: Re: WHITE GLUTAHIONE CLASSIC ,COCOA COLLAGEN,MIOR,EUMORA,PEARL LIPSTICK,LEMON DRINK,STOO TEY ,WHITENNG BODY LOTION IN 28 DAYS,SUCCI ,PERAPAT,KRIM PAYUDA,SILVANA ,SIY TURUN 5 KG DALAM MASA 10 HR!!!!!LST PG   Tue 30 Jun 2009, 6:04 pm

salam...akak

idah dah bank in...utk sabun lg 1 ye...
kakak nak plak...
tgk muka ida dah ok...ida pki mior...tp ida suh dia pilih lah nak mior or eumora...so
dia nak eumora...ari tu adik ida pnya...
ida nipun igtkan nak habiskan mior dulu...pastu nak try eumora la plak...

malulah.. ....
Back to top Go down
View user profile
ida
Ahli Familiar
Ahli Familiar
avatar

Number of posts : 178
Age : 36
Location : pahang
Registration date : 19/02/2009

PostSubject: Re: WHITE GLUTAHIONE CLASSIC ,COCOA COLLAGEN,MIOR,EUMORA,PEARL LIPSTICK,LEMON DRINK,STOO TEY ,WHITENNG BODY LOTION IN 28 DAYS,SUCCI ,PERAPAT,KRIM PAYUDA,SILVANA ,SIY TURUN 5 KG DALAM MASA 10 HR!!!!!LST PG   Thu 02 Jul 2009, 5:20 pm

akak..

brg ida dah terima
tq.....
Back to top Go down
View user profile
kak zee
Enterpreneur
Enterpreneur
avatar

Number of posts : 542
Age : 49
Registration date : 15/06/2008

PostSubject: Re: WHITE GLUTAHIONE CLASSIC ,COCOA COLLAGEN,MIOR,EUMORA,PEARL LIPSTICK,LEMON DRINK,STOO TEY ,WHITENNG BODY LOTION IN 28 DAYS,SUCCI ,PERAPAT,KRIM PAYUDA,SILVANA ,SIY TURUN 5 KG DALAM MASA 10 HR!!!!!LST PG   Thu 02 Jul 2009, 10:08 pm

ida wrote:
akak..

brg ida dah terima
tq.....

ok...kak dah reply PM senyum..
Back to top Go down
View user profile http://zeebeautyproduct.blogspot.com/
kak zee
Enterpreneur
Enterpreneur
avatar

Number of posts : 542
Age : 49
Registration date : 15/06/2008

PostSubject: Re: WHITE GLUTAHIONE CLASSIC ,COCOA COLLAGEN,MIOR,EUMORA,PEARL LIPSTICK,LEMON DRINK,STOO TEY ,WHITENNG BODY LOTION IN 28 DAYS,SUCCI ,PERAPAT,KRIM PAYUDA,SILVANA ,SIY TURUN 5 KG DALAM MASA 10 HR!!!!!LST PG   Fri 03 Jul 2009, 1:59 am





PRODUK BARU MASUK!!!!
TERLARIS DI KOREA!!!!!

~300 ML
~RM35.00 FREE POSTAGE

~DIGUNAKAN OLEH BINTANG2 FILEM KOREA


100% Original Korea Full Body Whitening Shower Cream

Ingredients :
~cocoa
~red pomegranate
~rose extract
~pearl,
~ ERTIAN
~SO slimming factors,
~some other fruits extracts


Multi function :
~muka
~seluruh badan
~slimming
~wangian
Back to top Go down
View user profile http://zeebeautyproduct.blogspot.com/
ida
Ahli Familiar
Ahli Familiar
avatar

Number of posts : 178
Age : 36
Location : pahang
Registration date : 19/02/2009

PostSubject: Re: WHITE GLUTAHIONE CLASSIC ,COCOA COLLAGEN,MIOR,EUMORA,PEARL LIPSTICK,LEMON DRINK,STOO TEY ,WHITENNG BODY LOTION IN 28 DAYS,SUCCI ,PERAPAT,KRIM PAYUDA,SILVANA ,SIY TURUN 5 KG DALAM MASA 10 HR!!!!!LST PG   Fri 03 Jul 2009, 1:25 pm

kak zee wrote:




PRODUK BARU MASUK!!!!
TERLARIS DI KOREA!!!!!

~300 ML
~RM35.00 FREE POSTAGE

~DIGUNAKAN OLEH BINTANG2 FILEM KOREA


100% Original Korea Full Body Whitening Shower Cream

Ingredients :
~cocoa
~red pomegranate
~rose extract
~pearl,
~ ERTIAN
~SO slimming factors,
~some other fruits extracts


Multi function :
~muka
~seluruh badan
~slimming
~wangian


produk br nie ok ke kak....

mmmm...akak ida dah settle ye...cek pm tau..
mggu depan blh dapat ke?
nti apap2 pm ye..

tq malulah..
Back to top Go down
View user profile
kak zee
Enterpreneur
Enterpreneur
avatar

Number of posts : 542
Age : 49
Registration date : 15/06/2008

PostSubject: Re: WHITE GLUTAHIONE CLASSIC ,COCOA COLLAGEN,MIOR,EUMORA,PEARL LIPSTICK,LEMON DRINK,STOO TEY ,WHITENNG BODY LOTION IN 28 DAYS,SUCCI ,PERAPAT,KRIM PAYUDA,SILVANA ,SIY TURUN 5 KG DALAM MASA 10 HR!!!!!LST PG   Fri 03 Jul 2009, 3:27 pm

[quote="ida]


produk br nie ok ke kak....

mmmm...akak ida dah settle ye...cek pm tau..
mggu depan blh dapat ke?
nti apap2 pm ye..

tq malulah..[/quote]

kak pos hari ni,thx..insyallah isnin dapat
Back to top Go down
View user profile http://zeebeautyproduct.blogspot.com/
kak zee
Enterpreneur
Enterpreneur
avatar

Number of posts : 542
Age : 49
Registration date : 15/06/2008

PostSubject: Re: WHITE GLUTAHIONE CLASSIC ,COCOA COLLAGEN,MIOR,EUMORA,PEARL LIPSTICK,LEMON DRINK,STOO TEY ,WHITENNG BODY LOTION IN 28 DAYS,SUCCI ,PERAPAT,KRIM PAYUDA,SILVANA ,SIY TURUN 5 KG DALAM MASA 10 HR!!!!!LST PG   Sun 05 Jul 2009, 4:34 pm

JULAI PROMOTION KLIK http://zeebeautyproduct.blogspot.com/
Back to top Go down
View user profile http://zeebeautyproduct.blogspot.com/
tiehah777
Ahli Familiar
Ahli Familiar
avatar

Number of posts : 170
Age : 34
Location : kL...
Registration date : 16/08/2008

PostSubject: Re: WHITE GLUTAHIONE CLASSIC ,COCOA COLLAGEN,MIOR,EUMORA,PEARL LIPSTICK,LEMON DRINK,STOO TEY ,WHITENNG BODY LOTION IN 28 DAYS,SUCCI ,PERAPAT,KRIM PAYUDA,SILVANA ,SIY TURUN 5 KG DALAM MASA 10 HR!!!!!LST PG   Tue 07 Jul 2009, 4:09 pm

hye akak..dah lame x msj cni..
sory..bz sket..akak..kt nk order cocoa tau..
baru2 ni muke sunburn..dah iitam dah..tu kena minum soy collagen..
kt tgk bape2 ari lagi ya...
cocoa tuh..nak kasi mantap lagi..hahaha...

nanti kt update lagi ya....
Back to top Go down
View user profile
kak zee
Enterpreneur
Enterpreneur
avatar

Number of posts : 542
Age : 49
Registration date : 15/06/2008

PostSubject: Re: WHITE GLUTAHIONE CLASSIC ,COCOA COLLAGEN,MIOR,EUMORA,PEARL LIPSTICK,LEMON DRINK,STOO TEY ,WHITENNG BODY LOTION IN 28 DAYS,SUCCI ,PERAPAT,KRIM PAYUDA,SILVANA ,SIY TURUN 5 KG DALAM MASA 10 HR!!!!!LST PG   Wed 08 Jul 2009, 1:32 am

tiehah777 wrote:
hye akak..dah lame x msj cni..
sory..bz sket..akak..kt nk order cocoa tau..
baru2 ni muke sunburn..dah iitam dah..tu kena minum soy collagen..
kt tgk bape2 ari lagi ya...
cocoa tuh..nak kasi mantap lagi..hahaha...

nanti kt update lagi ya....

ok.,kak tunggu. hoorey!! hoorey!!
Back to top Go down
View user profile http://zeebeautyproduct.blogspot.com/
tiehah777
Ahli Familiar
Ahli Familiar
avatar

Number of posts : 170
Age : 34
Location : kL...
Registration date : 16/08/2008

PostSubject: Re: WHITE GLUTAHIONE CLASSIC ,COCOA COLLAGEN,MIOR,EUMORA,PEARL LIPSTICK,LEMON DRINK,STOO TEY ,WHITENNG BODY LOTION IN 28 DAYS,SUCCI ,PERAPAT,KRIM PAYUDA,SILVANA ,SIY TURUN 5 KG DALAM MASA 10 HR!!!!!LST PG   Wed 15 Jul 2009, 5:02 pm

akak...dah bape paket dah kt minum...
ader perbezaan...hheehe
Back to top Go down
View user profile
kak zee
Enterpreneur
Enterpreneur
avatar

Number of posts : 542
Age : 49
Registration date : 15/06/2008

PostSubject: Re: WHITE GLUTAHIONE CLASSIC ,COCOA COLLAGEN,MIOR,EUMORA,PEARL LIPSTICK,LEMON DRINK,STOO TEY ,WHITENNG BODY LOTION IN 28 DAYS,SUCCI ,PERAPAT,KRIM PAYUDA,SILVANA ,SIY TURUN 5 KG DALAM MASA 10 HR!!!!!LST PG   Fri 17 Jul 2009, 1:23 am

tiehah777 wrote:
akak...dah bape paket dah kt minum...
ader perbezaan...hheehe

bagus tuh.....mg ramai bg komen positif pasal cocoa collagen nih bagus...bagus..
Back to top Go down
View user profile http://zeebeautyproduct.blogspot.com/
kak zee
Enterpreneur
Enterpreneur
avatar

Number of posts : 542
Age : 49
Registration date : 15/06/2008

PostSubject: Re: WHITE GLUTAHIONE CLASSIC ,COCOA COLLAGEN,MIOR,EUMORA,PEARL LIPSTICK,LEMON DRINK,STOO TEY ,WHITENNG BODY LOTION IN 28 DAYS,SUCCI ,PERAPAT,KRIM PAYUDA,SILVANA ,SIY TURUN 5 KG DALAM MASA 10 HR!!!!!LST PG   Fri 17 Jul 2009, 1:28 am


PAYUDA ~25OML
HARGA : RM45.00
NOW OFFER : RM40.00

~FREE POS LAJU ~

STOK SEDIA ADA!!!!



PAYUDA adalah Pai herba untuk wanita yang inginkan kuasa dan kesan kerana la dirumus dengan ramuan 2 herba terbaik untuk wanita iaitu Pueraria Lobata dan Pueraria
Mirifica. Kedua-dua herba tersebut telah digunakan sekian lama secara meluas di dalam perubatan tradisional antarabangsa, khusus untuk keperluan kesihatan dan kecantikan badan wanita. PAYUDA adalah 100% herba semulajadi tanpa tambahan tepung, bahan kimia, ]pewarna mahupun pengawet. la sangat selamat dan dikeluarkan oleh pengilang bertauliah yang mempunyai status GMP. PAYUDA bertindak secara semulajadi dari dalam untuk menyerlahkan kecantikan dan kesihatan yang menyeluruh, dari hujung rambut ke hujung kaki, dalam dan luar. Anda pasti kagum dan berpuashati dengan hasilnya. Berikut adalah senarai kesan & hasil PAYUDA yang tidak mungkin anda perolehi dari produk-produk lain.


Khasiat
Mengangkat dan menganjalkan kembali payudara dan punggung yang mengendur.
Memantapkan lagi bentuk menjadikan is lebih padat dan menstabilkan
kedudukan payudara.
Membesarkan kembali payudara yang mengalamli pertumbuhan yang terbantut.
Menjadikan payudara dan punggung anda lebih seksi dan mengancam dengan lurah yang ketara.
Mencerahkan puting dan menghilagkan kedutan di sekitar payudara.
Mengekalkan kecantikan payudara yang sedia besar tanpa membesarkannya lagi, sebaliknya, payudara anda akan kelihatan lebih tegang, juga sesuai dan efektif kepada mereka yang telah menjalani pembedahan membuang ovari.


Cara Penggunaan
Goncangkan dengan ketara, ambil 1 atau 2 cup yang disediakan selepas sarapan pagi atau tengahari.


PAYUDA dihasilkan melalui teknologi NANO , mampu menjadikan anda isteri kebanggaan suami.PAYUDA memberi kesan yang KETARA, CEPAT, SELAMAT & BERKESAN dalam masa yang singkat.

Dari segi kesihatan
menambahkan kesegaran, tenaga dan meningkatkan kadar libido (ketahanan).
mencegah dan mengurangkan penyakit migrain.
menghalang “mood swing” akibat kekurangan estrogen dalam tubuh badan, kemerosotan dan kekurangan penghasilan kadar estrogen di dalam badan kerana semakin meningkatnya usai, akan mengubah bentuk badan seorang wanita. Selain dari faktor usia, melahirkan anak dan cara pemakanan juga menjadi antara penyebab utama kepada perubahan bentuk badan manusia.
komponen aktif dalam Pueraria Lobata dan Mirificia dapat bertindak sebagai anti oksida untuk mengganti kehilangan estrogen asal dan meningkatkan sistem imunisasi badan.
membantu memperbaiki simptom menopaus, mengurangkan kesakitan yang dialami akibat masalah menopaus dan hot flushes, dengan ciri-ciri mengimbangkan hormonnya. Ia juga menyediakan nutrien untuk mengurangkan kesan perubahan psikologi dan fiskal akibat proses menopaus.

PENGGUNAAN PAYUDA
Sesuai untuk semua wanita, bermula gadis 16 tahun ke atas.
Terbaik untuk wanita berkahwin terutamanya selepas berhenti menyusukan anak bagi mengelakkan pengecutan dan kekenduran payudara.
Terbaik untuk wanita selepas 30an, 40an dan 50an bagi mengekalkan lengkuk badan menawan serta menyediakan nutrien untuk melambatkan proses menopaus.
Perlu diambil oleh wanita yang telah mengalami menopaus.
Ibu mengandung tidak dibenarkan mengambil produk ini kerana tidak mahu menggagu perubahan sel badan & payudara yang berlaku secara semula jadi akibat proses kehamilan. Juga ibu yang menyusukan anak (terutama jika anak lelaki) kerana tidak mahu hormon wanita memasuki badan bayi melalui air susu.

Kandungan
Honey Melon Juice Concentrate
Ekstrat Pueraria Mirificia
Ekstrak Pueraria Lobata
Vitamian Premix (Thiamine, Vitamin A, Vitamin D3, Biotin, Folic Acid, Niacin, Pantothenic Acid, Vitain B12, B2, B6, Vitain C, Calcium, Iodone, Ion, Magnesium, Phosphorous & Zinc),
Natural Amino Asid Complex (Alanie, Arginine, Aspartic Acid, Cystine, Glutamic Acid, Glycine, istidine, Isoleucine, Leucine, Lysine, Methionine, Phenylalanine, Prolne, Serine, Threonine, Tryptophan, Tyrosine Valine ) Pectin, ZFructose, R.. Water.
Back to top Go down
View user profile http://zeebeautyproduct.blogspot.com/
kak zee
Enterpreneur
Enterpreneur
avatar

Number of posts : 542
Age : 49
Registration date : 15/06/2008

PostSubject: Re: WHITE GLUTAHIONE CLASSIC ,COCOA COLLAGEN,MIOR,EUMORA,PEARL LIPSTICK,LEMON DRINK,STOO TEY ,WHITENNG BODY LOTION IN 28 DAYS,SUCCI ,PERAPAT,KRIM PAYUDA,SILVANA ,SIY TURUN 5 KG DALAM MASA 10 HR!!!!!LST PG   Fri 17 Jul 2009, 1:30 am


PRODUK BARU!!!!!

KRIM PAYUDA (30gm)
HARGA : RM45.00
FREE POS LAJU


Menjadikan anda - isteri anggun dan menawan dari dalam dan terserlah kejelitaan dari luar.
PAYUDA adalah Pati herba untuk wanita yang inginkan kuasa dan kesan kerana la dirumus dengan ramuan 2 herba terbaik untuk wanita iaitu Pueraria Lobata dan Pueraria Mirifica.

Kedua-dua herba tersebut telah digunakan sekian lama secara meluas di dalam perubatan tradisional antarabangsa, khusus untuk keperluan kesihatan dan kecantikan badan wanita. PAYUDA adalah 100% herba semulajadi tanpa tambahan tepung, bahan kimia, pewarna mahupun pengawet. la sangat selamat dan dikeluarkan oleh pengilang bertauliah yang mempunyai status GMP.

PAYUDA bertindak secara semulajadi dari dalam untuk menyerlahkan kecantikan dan kesihatan yang menyeluruh, dari hujung rambut ke hujung kaki, dalam dan luar. Anda pasti kagum dan berpuashati dengan hasilnya. Berikut adalah senarai kesan & hasil PAYUDA yang tidak mungkin anda perolehi dari produk-produk lain.


Khasiat
Mengangkat dan menganjalkan kembali payudara dan punggung yang mengendur.
Memantapkan lagi bentuk menjadikan is lebih padat dan menstabilkan
kedudukan payudara.
Membesarkan kembali payudara yang mengalamli pertumbuhan yang terbantut.
Menjadikan payudara dan punggung anda lebih seksi dan mengancam dengan lurah yang ketara.
Mencerahkan puting dan menghilagkan kedutan di sekitar payudara.
Mengekalkan kecantikan payudara yang sedia besar tanpa membesarkannya lagi, sebaliknya, payudara anda akan kelihatan lebih tegang, juga sesuai dan efektif kepada mereka yang telah menjalani pembedahan membuang ovari.
Menegangkan, memantapkan dan membentuk payudara.
Mengekalkan keanjalan payudara agar kental, montok dan cantik.
Membesarkan payudara yang kecil.
Membentuk payudara lebih padat berisi.
Mengekalkan kedudukan payudara ke tempat asalnya.
Menghalus dan menegangkan kulit payudara.
Mencerahkan puting dan sekitar payudara.
Mengeluarkan puting yang tenggelam.
Melancarkan peredaran darah sekitar payudara.

Cara Penggunaan
Amat mudah dan mengambil beberapa minit sahaja, gunakan krim payuda 2 kali sehari,waktu pagi dan malam,dengan merujuk kepada teknik urutan yang disediakan dalam kotak krim payuda.
Back to top Go down
View user profile http://zeebeautyproduct.blogspot.com/
kak zee
Enterpreneur
Enterpreneur
avatar

Number of posts : 542
Age : 49
Registration date : 15/06/2008

PostSubject: Re: WHITE GLUTAHIONE CLASSIC ,COCOA COLLAGEN,MIOR,EUMORA,PEARL LIPSTICK,LEMON DRINK,STOO TEY ,WHITENNG BODY LOTION IN 28 DAYS,SUCCI ,PERAPAT,KRIM PAYUDA,SILVANA ,SIY TURUN 5 KG DALAM MASA 10 HR!!!!!LST PG   Fri 17 Jul 2009, 1:33 am



KRIM PAYUDA (30gm)
Menjadikan anda - isteri anggun dan menawan dari dalam dan terserlah kejelitaan dari luar



PAYUDA (250ml)
Campuran Ekstrak Pueraria Mirifica & Lobata

SET PAYUDA & KRIM PAYUDA RM80.00 TERMASUK POS LAJU
Back to top Go down
View user profile http://zeebeautyproduct.blogspot.com/
kak zee
Enterpreneur
Enterpreneur
avatar

Number of posts : 542
Age : 49
Registration date : 15/06/2008

PostSubject: Re: WHITE GLUTAHIONE CLASSIC ,COCOA COLLAGEN,MIOR,EUMORA,PEARL LIPSTICK,LEMON DRINK,STOO TEY ,WHITENNG BODY LOTION IN 28 DAYS,SUCCI ,PERAPAT,KRIM PAYUDA,SILVANA ,SIY TURUN 5 KG DALAM MASA 10 HR!!!!!LST PG   Fri 17 Jul 2009, 1:34 am



PERAPAT (250ml)
HARGA : 45.00
FREE POS LAJU

Campuran Kacip Fatimah, Manjakani, Akar Serapat dengan Mixed Berries.


Ramai wanita bimbang apabila mengalami masalah longgar dan kemutan yang tidak sehebat seperti dipersembahkan malam pertama. Ditambah pula dengan masalah faraj yang banyak mengeluarkan air. Ia pasti sesuatu yang menakutkan ... bukan apa bimbang akan persembahan yang tidak cengkam bust santapan si suami. Silap hari bulan, si suami akan mencari yang lebih muda dan bergetah.

Masalah longgar dan faraj berair, bukanlah sesuatu yang baru dikalangan kaum wanita. Ia sebenarnya perubahan hormon selepas melahirkan cahaya mats. Jika dibiarkan berlarutan, ia boleh menjejaskan keinginan seksual dan menimbulkan masalah dalam rumah tangga.
Lantaran itu, setiap wanita perlu bijak mengawal keadaan dan berusaha untuk memperbaiki segala kelemahan, agar si suami tidak mempunyai alasan untuk membuka cawangan baru. Namun begitu, anda tidak perlu risau kerana kini ATIKA BEAUTY telah mengeluarkan produk yang terunggul = PERAPAT yang boleh mengembalikan keceriaan hubungan seksual dan kebahagiaan rumah tangga.

PERAPAT adalah produk yang cukup berkesan. ia diperbuat daripada bahan-bahan asli seperti tumbuh-tumbuhan, dawn-dawn, akar kayu, buah-buahan dan bunga-bungan yang mempunya khasiat tersendiri itu di percayai dapat merawat kesihatan dan kecantikan tubuh badan.

Cubalah dan alami sendiri bagaimana anda mengembalikan zaman muda anda dengan PERAPAT!!!

Dulu Longgar.... kini Ketat = PERAPAT


PERAPAT dengan formulasi yang canggih ini mempunyai pelbagai khasiat seperti berikut:
Membantu mengatasi masalah keputihan.
Membantu mengatasi masalah senggugut.
Mengetat dan mengecutkan rahim (bagi wanita lepas bersalin).Menguatkan otot faraj dan mengetatkan faraj.
Meningkatkan nafsu dan tenaga seksual dan mengeratkan hubungan suami isteri.
Menambah kolagen dalam badan.
Mencantikkan kulit dan menaikkan seri wajah.
Membantu menghilangkan bau badan.
Melegakan panas badan.
Membantu merawat luka dalam perut dan pembedahan,sangat baik untuk wanita lepas bersalin samada secara normal atau pembedahan.
Kesihatan dalaman yang sentiasa muda.
Mengatur peredaran haid yang tidak menentu.
Memulihkan luka luka dalam vagina.
Menyeimbangkan dan mengawal kelembapan vagina.
Membantu wanita dari dijangkiti penyakit kelamin yang disebabkan oleh jangkitan fungus dan bakteria.

PERHATIAN: Ibu ibu yang mengandung,menyusui dan kedatangan haid tidak boleh mengambil minuman perapat,tetapi bagi ibu ibu yang menyusui sahaja anda boleh menggantikan minuman perapat dengan kapsul khusus wanita atika beauty yang khasiatnya lebih kurang sama dengan minumam perapat

Cara Penggunaan
Goncang dahulu sebelum diminum,ambil 12 ml,minum 2 kali sehari dengan menggunakan cup yang disediakan selepas sarapan pagi atau makan tengahari dan sekali lagi selepas makan malam.
Back to top Go down
View user profile http://zeebeautyproduct.blogspot.com/
kak zee
Enterpreneur
Enterpreneur
avatar

Number of posts : 542
Age : 49
Registration date : 15/06/2008

PostSubject: Re: WHITE GLUTAHIONE CLASSIC ,COCOA COLLAGEN,MIOR,EUMORA,PEARL LIPSTICK,LEMON DRINK,STOO TEY ,WHITENNG BODY LOTION IN 28 DAYS,SUCCI ,PERAPAT,KRIM PAYUDA,SILVANA ,SIY TURUN 5 KG DALAM MASA 10 HR!!!!!LST PG   Fri 17 Jul 2009, 1:38 am



BARU MASUK!!!!!

SUCCI MAGIC POWDER CLEANSER

WAJAH CERAH BERSERI,PERTAMA DI MALAYSIA!!!!!

SESUAI UNTUK LELAKI & WANITA

PENYELESAIAN KEPADA KULIT YANG BERMASALAH!!!!!

RM39.90

HARGA PROMOSI~RM35.00

FREE POS LAJU


KEGUNAAN :

ANTI ACNE
Membasmi Kuman
Membuang Black Head & White Head
Mengecutkan Jerawat Bernanah
Membantu Mengurangkan Minyak Berlebihan Di Muka

WHITENING
Memudarkan Parut Jerawat
Memutihkan Kulit
Menghilangkan Jeragat

COLLAGEN
Membuat Kulit Anjal, Muda & Gebu

CLEANSER
Mencuci Lebih Mendalam
Membuat Kulit Menjadi Cerah

SCRUB
Membuang Sel Kulit Mati

FIRMING
Menegangkan Kulit

REFRESHING
Menyegarkan Kulit
Menyejukkan Kulit

ANTI WRINKLE
Melambatkan Kesan Penuaan

MOSTURIZING
Memberi Kelembapan Pada Kulit
Mengelakkan Kulit Menjadi Kering

PURIFYING
Mengecilkan Liang-Liang Roma
Kulit Menjadi Bersih & Putih

Cara penggunaan Serbuk Pencuci SUCCI:-

1.Basah Tangan Anda
2.Tuang Sedikit Serbuk SUCCI ke Tangan Anda
3.Gosokkan Dengan Kedua Belah Tangan
4.Sapukan Pada Muka Dengan Gerakan Urutan Muka( Bawah ke Atas )
5.Ulangi Selama 2 Minit
6.Bilas Dengan Menggunakan Air Yang Bersih Sehingga Bersih
7.Keringkan Muka Anda Dengan Tuala / Kertas Muka yang Bersih.


Anda akan merasakan perbezaan di kulit wajah anda setelah menggunakan Serbuk Pencuci SUCCI.

Kesan-kesan yang akan anda rasa ialah:-
~Kulit wajah anda akan terasa SEGAR, TEGANG DAN LEMBAB.
~Kulit wajah anda tidak berminyak lagi
~Untuk Kulit wajah yang berjeragat akan kelihatan seperti seakan-akan menggelupas, ini harus diulangi setiap hari.
~Kulit wajah anda akan terus kelihatan sihat, segar dan bermaya untuk sepanjang hari selepas penggunaan SUCCI


Last edited by kak zee on Sun 06 Sep 2009, 7:36 am; edited 1 time in total
Back to top Go down
View user profile http://zeebeautyproduct.blogspot.com/
kak zee
Enterpreneur
Enterpreneur
avatar

Number of posts : 542
Age : 49
Registration date : 15/06/2008

PostSubject: Re: WHITE GLUTAHIONE CLASSIC ,COCOA COLLAGEN,MIOR,EUMORA,PEARL LIPSTICK,LEMON DRINK,STOO TEY ,WHITENNG BODY LOTION IN 28 DAYS,SUCCI ,PERAPAT,KRIM PAYUDA,SILVANA ,SIY TURUN 5 KG DALAM MASA 10 HR!!!!!LST PG   Fri 17 Jul 2009, 1:43 am



http://zeebeautyproduct.blogspot.com/
Back to top Go down
View user profile http://zeebeautyproduct.blogspot.com/
ezaino
Ahli VVIP
Ahli VVIP
avatar

Number of posts : 3314
Age : 41
Location : kulai --->seremban
Registration date : 12/03/2009

PostSubject: Re: WHITE GLUTAHIONE CLASSIC ,COCOA COLLAGEN,MIOR,EUMORA,PEARL LIPSTICK,LEMON DRINK,STOO TEY ,WHITENNG BODY LOTION IN 28 DAYS,SUCCI ,PERAPAT,KRIM PAYUDA,SILVANA ,SIY TURUN 5 KG DALAM MASA 10 HR!!!!!LST PG   Fri 17 Jul 2009, 8:56 am

salam k.zee..
murah ler rega coco colagen kt kedai akak..
ni arga promo si eak....smpi bila rega tu kak..
Back to top Go down
View user profile
kak zee
Enterpreneur
Enterpreneur
avatar

Number of posts : 542
Age : 49
Registration date : 15/06/2008

PostSubject: Re: WHITE GLUTAHIONE CLASSIC ,COCOA COLLAGEN,MIOR,EUMORA,PEARL LIPSTICK,LEMON DRINK,STOO TEY ,WHITENNG BODY LOTION IN 28 DAYS,SUCCI ,PERAPAT,KRIM PAYUDA,SILVANA ,SIY TURUN 5 KG DALAM MASA 10 HR!!!!!LST PG   Fri 17 Jul 2009, 9:35 pm

ezaino wrote:
salam k.zee..
murah ler rega coco colagen kt kedai akak..
ni arga promo si eak....smpi bila rega tu kak..

salam..nak harga tu PM aje hoorey!!
Back to top Go down
View user profile http://zeebeautyproduct.blogspot.com/
tiehah777
Ahli Familiar
Ahli Familiar
avatar

Number of posts : 170
Age : 34
Location : kL...
Registration date : 16/08/2008

PostSubject: Re: WHITE GLUTAHIONE CLASSIC ,COCOA COLLAGEN,MIOR,EUMORA,PEARL LIPSTICK,LEMON DRINK,STOO TEY ,WHITENNG BODY LOTION IN 28 DAYS,SUCCI ,PERAPAT,KRIM PAYUDA,SILVANA ,SIY TURUN 5 KG DALAM MASA 10 HR!!!!!LST PG   Tue 21 Jul 2009, 11:00 am

akak..kt nak tnya,yang BB cream tuh SPF bape eh?
Back to top Go down
View user profile
kak zee
Enterpreneur
Enterpreneur
avatar

Number of posts : 542
Age : 49
Registration date : 15/06/2008

PostSubject: Re: WHITE GLUTAHIONE CLASSIC ,COCOA COLLAGEN,MIOR,EUMORA,PEARL LIPSTICK,LEMON DRINK,STOO TEY ,WHITENNG BODY LOTION IN 28 DAYS,SUCCI ,PERAPAT,KRIM PAYUDA,SILVANA ,SIY TURUN 5 KG DALAM MASA 10 HR!!!!!LST PG   Tue 21 Jul 2009, 3:07 pm

tiehah777 wrote:
akak..kt nak tnya,yang BB cream tuh SPF bape eh?

SPF 25 PA
Back to top Go down
View user profile http://zeebeautyproduct.blogspot.com/
kak zee
Enterpreneur
Enterpreneur
avatar

Number of posts : 542
Age : 49
Registration date : 15/06/2008

PostSubject: Re: WHITE GLUTAHIONE CLASSIC ,COCOA COLLAGEN,MIOR,EUMORA,PEARL LIPSTICK,LEMON DRINK,STOO TEY ,WHITENNG BODY LOTION IN 28 DAYS,SUCCI ,PERAPAT,KRIM PAYUDA,SILVANA ,SIY TURUN 5 KG DALAM MASA 10 HR!!!!!LST PG   Mon 27 Jul 2009, 11:55 pm





PRODUK BARU MASUK!!!!!

UNTUK KULIT YANG HALUS & MULUS,JOM CUBA!!!!!

Silvana Starter Set Sparkling Platinum
RM 139.00

Silvana Miracle-Starter Set Sparkling Platinum
* Miracle Aura Cream (MALAM) 6GM
* Miracle BB Cream UV SPF 35 (SIANG) 6GM
* Miracle Cleanser 20ML
* Miracle Platinum Serum 6ML


KEGUNAAN :

Miracle Cleanser
Pembersih wajah keseluruhan. Membantu menghilangkan kesan minyak, menanggalkan mekap dan kotoran sambil melembutkan kulit. Membuatkan kulit rasa lembut dan licin.

Miracle Platinum Serum
Memberi hidrasi yang tinggi pada kulit. Menggunakan formula terkini yang membantu meningkatkan kelembapan dan keanjalan kulit serta meningkatkan peredaran darah. Membantu kulit kelihatan segar dan sihat.

Miracle Aura Cream
Membantu wajah kelihatan berseri. Ciri-ciri anti oksidannya membantu melindungi kulit dari pencemaran alam sekitar. Ini membuatkan kulit menjadi lebih berseri, gebu dan halus.

Miracle BB Cream
Memberi perlindungan dan menutupi ketidaksempurnaan kulit dari jeragat (freckles), garis-garis halus dan bintik-bintik hitam. Membuatkan wajah rasa segar dan berseri


Cara pakai :
1.Pakai miracle cleanser & bilas.
2.Kemudian tepek miracle platinum serum,biarkan sebagai mask selama 1/2 jam & bilas.
3.Pakai miracle aura cream.
3.Siang pakai miracle bb cream


TESTIMONI SILVANA MIRACLE SKIN CARE :

yup..
mmg best sbb dia ade bb cream...
aura cream dia pun best..
kulit muka jadi licin jek..
tak abes2 chubby tgk cermin jek pas apply aura cream ni...
jerawat yg membengkak pun surut...
insyaallah klu pas seminggu ade perubahan positif pas pakai skincare ni chubby upload gambar..
skrg ni tak ketara sgt perbezaan dia..
yea la..baru sehari...Razz

chubby da pakai produk ni...
da nak dekat seminggu..
jerawat sume kecut..
tinggal parut jek skrg...
nanti chubby upload gambar bila free..

lama x masuk sini tau2 ada pulak rumah utk silvana nie..

baby pakai silvana..pakai mmg superb la..
yg suggest pun ada satu akak model tu yg bg tau jenama silvana nie
sbb dia pakai produk nie..

produk nie x der la mengelupas..
ramai jugak yg tegur pasal kulit baby nie..ramai gak yg terpengaruh sampai tercari2
kat mana nak beli silvana nie..
silvana nie belum bnyk lagi kat pasaran..

ooo..
nak review utk bb cream silvana plak erk???:$:$
sepanjang chubby pakai bb cream silvana ni..
chubby da tak perlu pakai bedak da...
muka pun tak berkilat...
takde plak muka jadi berminyak...:loveliness:

kita nk share testi... last weekend bila balik kg ramai sedara mara tegur muka nmpak putih. sume org terkejut tgk muka Jen dh bnyak berubah. Muka Jen dulu b4 pakai silvana xd masalah teruk sgt la cume ade bintik2 and tompok2 hitam kt muka and kulit xsekata and kdg2 je jerawat dtg. Tp since pki silvana ni muka dh makin licin and cerah.... tompok2 and bintik2 hitam dh kurang bnyak. klu x dulu nmpak sgt bintik2.


salam .....hampir 2 bulan dah izy pakai set miracle nie......what can i say....the best skincare ever that i had try !!!!!!!love it !!!!!!......after 2 month ni .....yg nak habis cleanser n platinum serum tu .......aura n bb cream bleh thn lagi sebulan ......


Last edited by kak zee on Tue 08 Sep 2009, 11:58 pm; edited 1 time in total
Back to top Go down
View user profile http://zeebeautyproduct.blogspot.com/
ida
Ahli Familiar
Ahli Familiar
avatar

Number of posts : 178
Age : 36
Location : pahang
Registration date : 19/02/2009

PostSubject: Re: WHITE GLUTAHIONE CLASSIC ,COCOA COLLAGEN,MIOR,EUMORA,PEARL LIPSTICK,LEMON DRINK,STOO TEY ,WHITENNG BODY LOTION IN 28 DAYS,SUCCI ,PERAPAT,KRIM PAYUDA,SILVANA ,SIY TURUN 5 KG DALAM MASA 10 HR!!!!!LST PG   Wed 29 Jul 2009, 12:14 pm

hai kak zee...

wow byk brg baru rupanya....

sabun succi tu ok ke?

mmmm...produk Silvana tu besar x?blh tahan pki utk brapa lama?sebulan?2bln?
Back to top Go down
View user profile
kak zee
Enterpreneur
Enterpreneur
avatar

Number of posts : 542
Age : 49
Registration date : 15/06/2008

PostSubject: Re: WHITE GLUTAHIONE CLASSIC ,COCOA COLLAGEN,MIOR,EUMORA,PEARL LIPSTICK,LEMON DRINK,STOO TEY ,WHITENNG BODY LOTION IN 28 DAYS,SUCCI ,PERAPAT,KRIM PAYUDA,SILVANA ,SIY TURUN 5 KG DALAM MASA 10 HR!!!!!LST PG   Fri 31 Jul 2009, 12:49 am

ida wrote:
hai kak zee...

wow byk brg baru rupanya....

sabun succi tu ok ke?

mmmm...produk Silvana tu besar x?blh tahan pki utk brapa lama?sebulan?2bln?

salam ida..sabun succi function mcm cleanser biasa, import dr japan....silvana tahan sebulan lebih,bgtg pada pemakaian..tengah hot skrang
Back to top Go down
View user profile http://zeebeautyproduct.blogspot.com/
ida
Ahli Familiar
Ahli Familiar
avatar

Number of posts : 178
Age : 36
Location : pahang
Registration date : 19/02/2009

PostSubject: Re: WHITE GLUTAHIONE CLASSIC ,COCOA COLLAGEN,MIOR,EUMORA,PEARL LIPSTICK,LEMON DRINK,STOO TEY ,WHITENNG BODY LOTION IN 28 DAYS,SUCCI ,PERAPAT,KRIM PAYUDA,SILVANA ,SIY TURUN 5 KG DALAM MASA 10 HR!!!!!LST PG   Tue 04 Aug 2009, 12:30 pm

o ye ke....

akak cek pm ye....
Back to top Go down
View user profile
malynn
Enterpreneur
Enterpreneur
avatar

Number of posts : 254
Age : 37
Location : kuala lumpur
Registration date : 06/06/2009

PostSubject: Re: WHITE GLUTAHIONE CLASSIC ,COCOA COLLAGEN,MIOR,EUMORA,PEARL LIPSTICK,LEMON DRINK,STOO TEY ,WHITENNG BODY LOTION IN 28 DAYS,SUCCI ,PERAPAT,KRIM PAYUDA,SILVANA ,SIY TURUN 5 KG DALAM MASA 10 HR!!!!!LST PG   Tue 04 Aug 2009, 2:27 pm

kak zee kita kenan kat sabun mior laaa
tapi muka kita sensitif ngan sabun....
so far pakai pencuci muka yg x de buih...
camne ekk.. berkenan dAh nie
Back to top Go down
View user profile http://malynnbeautyhouse.blogspot.com
kak zee
Enterpreneur
Enterpreneur
avatar

Number of posts : 542
Age : 49
Registration date : 15/06/2008

PostSubject: Re: WHITE GLUTAHIONE CLASSIC ,COCOA COLLAGEN,MIOR,EUMORA,PEARL LIPSTICK,LEMON DRINK,STOO TEY ,WHITENNG BODY LOTION IN 28 DAYS,SUCCI ,PERAPAT,KRIM PAYUDA,SILVANA ,SIY TURUN 5 KG DALAM MASA 10 HR!!!!!LST PG   Tue 04 Aug 2009, 10:42 pm

malynn wrote:
kak zee kita kenan kat sabun mior laaa
tapi muka kita sensitif ngan sabun....
so far pakai pencuci muka yg x de buih...
camne ekk.. berkenan dAh nie

huhuhu mior & eumora ada buih..kalu nak cuba,amik yg kecit mior 1/8 ~30.00 & free pos ekspres
Back to top Go down
View user profile http://zeebeautyproduct.blogspot.com/
Sponsored content




PostSubject: Re: WHITE GLUTAHIONE CLASSIC ,COCOA COLLAGEN,MIOR,EUMORA,PEARL LIPSTICK,LEMON DRINK,STOO TEY ,WHITENNG BODY LOTION IN 28 DAYS,SUCCI ,PERAPAT,KRIM PAYUDA,SILVANA ,SIY TURUN 5 KG DALAM MASA 10 HR!!!!!LST PG   

Back to top Go down
 

WHITE GLUTAHIONE CLASSIC ,COCOA COLLAGEN,MIOR,EUMORA,PEARL LIPSTICK,LEMON DRINK,STOO TEY ,WHITENNG BODY LOTION IN 28 DAYS,SUCCI ,PERAPAT,KRIM PAYUDA,SILVANA ,SIY TURUN 5 KG DALAM MASA 10 HR!!!!!LST PG

View previous topic View next topic Back to top 
Page 6 of 7Go to page : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Pekanrabu :: produk kecantikan, kosmetik dan wangian-
Jump to:  
Free forum | Society and Culture | Style, couture | © phpBB | Free forum support | Report an abuse | Create a free blog