HomeFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in
Latest topics

Share | 
 

 WHITE GLUTAHIONE CLASSIC ,COCOA COLLAGEN,MIOR,EUMORA,PEARL LIPSTICK,LEMON DRINK,STOO TEY ,WHITENNG BODY LOTION IN 28 DAYS,SUCCI ,PERAPAT,KRIM PAYUDA,SILVANA ,SIY TURUN 5 KG DALAM MASA 10 HR!!!!!LST PG

View previous topic View next topic Go down 
Go to page : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next
AuthorMessage
pearleez
Newbie
Newbie


Number of posts : 1
Age : 39
Registration date : 21/07/2008

PostSubject: Re: WHITE GLUTAHIONE CLASSIC ,COCOA COLLAGEN,MIOR,EUMORA,PEARL LIPSTICK,LEMON DRINK,STOO TEY ,WHITENNG BODY LOTION IN 28 DAYS,SUCCI ,PERAPAT,KRIM PAYUDA,SILVANA ,SIY TURUN 5 KG DALAM MASA 10 HR!!!!!LST PG   Fri 01 Aug 2008, 12:20 am

FundsTransfer
Funds Transfer to 3rd Party Accounts

Status: Successful
From Account: 151249042923 WSA
New Balance:
To Open 3rd Party Account: 158051436222
Amount: RM53.00
Effective Date: Today
Account Holder Name: ZULKOFLI BIN PILOS
Reference Number: 1260692003
Transaction Date/Time: 31 Jul 2008 23:18:26

kak, address cam biasa yer
:D
Back to top Go down
View user profile
kak zee
Enterpreneur
Enterpreneur
avatar

Number of posts : 542
Age : 50
Registration date : 15/06/2008

PostSubject: Re: WHITE GLUTAHIONE CLASSIC ,COCOA COLLAGEN,MIOR,EUMORA,PEARL LIPSTICK,LEMON DRINK,STOO TEY ,WHITENNG BODY LOTION IN 28 DAYS,SUCCI ,PERAPAT,KRIM PAYUDA,SILVANA ,SIY TURUN 5 KG DALAM MASA 10 HR!!!!!LST PG   Fri 01 Aug 2008, 4:18 pm

pearleez wrote:
FundsTransfer
Funds Transfer to 3rd Party Accounts

Status: Successful
From Account: 151249042923 WSA
New Balance:
To Open 3rd Party Account: 158051436222
Amount: RM53.00
Effective Date: Today
Account Holder Name: ZULKOFLI BIN PILOS
Reference Number: 1260692003
Transaction Date/Time: 31 Jul 2008 23:18:26

kak, address cam biasa yer
:D

TQVM ye,sori baru nampak posting nih...kak pos laju isnin,esok pos cuti sabtu minggu pertama ..
Back to top Go down
View user profile http://zeebeautyproduct.blogspot.com/
syanaz
Enterpreneur
Enterpreneur
avatar

Number of posts : 792
Age : 40
Location : kristal.buyblog.biz
Registration date : 05/05/2008

PostSubject: Re: WHITE GLUTAHIONE CLASSIC ,COCOA COLLAGEN,MIOR,EUMORA,PEARL LIPSTICK,LEMON DRINK,STOO TEY ,WHITENNG BODY LOTION IN 28 DAYS,SUCCI ,PERAPAT,KRIM PAYUDA,SILVANA ,SIY TURUN 5 KG DALAM MASA 10 HR!!!!!LST PG   Sun 03 Aug 2008, 9:01 am

Kak Zee, sya ingat JDM 5 harga bawah rm100..rupa2nya boleh tahan juga. Tapi dengarnya produk nie bagus...ramai la memember ckp tapi tu la, ongkosnya pulak...jap kak zee ni kat pinggiran golf area lot bunglow yer?dulu belum siap lagi skang nie dah siap kot.. 👽
Back to top Go down
View user profile http://kristal.buyblog.biz
kak zee
Enterpreneur
Enterpreneur
avatar

Number of posts : 542
Age : 50
Registration date : 15/06/2008

PostSubject: Re: WHITE GLUTAHIONE CLASSIC ,COCOA COLLAGEN,MIOR,EUMORA,PEARL LIPSTICK,LEMON DRINK,STOO TEY ,WHITENNG BODY LOTION IN 28 DAYS,SUCCI ,PERAPAT,KRIM PAYUDA,SILVANA ,SIY TURUN 5 KG DALAM MASA 10 HR!!!!!LST PG   Sun 03 Aug 2008, 10:39 pm

syanaz wrote:
Kak Zee, sya ingat JDM 5 harga bawah rm100..rupa2nya boleh tahan juga. Tapi dengarnya produk nie bagus...ramai la memember ckp tapi tu la, ongkosnya pulak...jap kak zee ni kat pinggiran golf area lot bunglow yer?dulu belum siap lagi skang nie dah siap kot.. 👽

Syanaz mmg jdm5 ni produk kurus yg terhangat di pasaran...tak pa kalu nak ,amik yang 10 sachet -RM90.00 free pos laju cuba utk 10 hari dulu...kak zee ni org perak :D
Back to top Go down
View user profile http://zeebeautyproduct.blogspot.com/
sportscar
Newbie
Newbie


Number of posts : 4
Age : 68
Registration date : 27/07/2008

PostSubject: Re: WHITE GLUTAHIONE CLASSIC ,COCOA COLLAGEN,MIOR,EUMORA,PEARL LIPSTICK,LEMON DRINK,STOO TEY ,WHITENNG BODY LOTION IN 28 DAYS,SUCCI ,PERAPAT,KRIM PAYUDA,SILVANA ,SIY TURUN 5 KG DALAM MASA 10 HR!!!!!LST PG   Mon 04 Aug 2008, 12:48 am

Kak Zee,

Saye punye dah check PM?
Back to top Go down
View user profile
kak zee
Enterpreneur
Enterpreneur
avatar

Number of posts : 542
Age : 50
Registration date : 15/06/2008

PostSubject: Re: WHITE GLUTAHIONE CLASSIC ,COCOA COLLAGEN,MIOR,EUMORA,PEARL LIPSTICK,LEMON DRINK,STOO TEY ,WHITENNG BODY LOTION IN 28 DAYS,SUCCI ,PERAPAT,KRIM PAYUDA,SILVANA ,SIY TURUN 5 KG DALAM MASA 10 HR!!!!!LST PG   Mon 04 Aug 2008, 12:53 am

sportscar wrote:
Kak Zee,

Saye punye dah check PM?

Ye baru check ni,esok pos laju ye..patut trime selasa :D
Back to top Go down
View user profile http://zeebeautyproduct.blogspot.com/
kak zee
Enterpreneur
Enterpreneur
avatar

Number of posts : 542
Age : 50
Registration date : 15/06/2008

PostSubject: Re: WHITE GLUTAHIONE CLASSIC ,COCOA COLLAGEN,MIOR,EUMORA,PEARL LIPSTICK,LEMON DRINK,STOO TEY ,WHITENNG BODY LOTION IN 28 DAYS,SUCCI ,PERAPAT,KRIM PAYUDA,SILVANA ,SIY TURUN 5 KG DALAM MASA 10 HR!!!!!LST PG   Wed 06 Aug 2008, 12:57 am



Jus Curora ~Kembali "Gedik & Montok"~

Jus Curora merupakan rumusan tradisional dari seorang MAK BIDAN KAMPUNG TERKENAL di negeri Cik Siti Wan Kembang

Tugasnya membantu kelahiran beratus malah beribu bayi sepanjang hayatnya membuatkan beliau memang mahir selok belok penjagaan wanita terutama golongan ibu-ibu

Kepakaran perbidanannya di warisi turun temurun. Beliau menyambung rumusan tradisi ini untuk membantu wanita2 mengembalikan zaman anak dara selepas memasuki alam rumah tangga

Rumusan Jus Curora adalah rumusan MAK BIDAN KAMPUNG di proses mengikut piawaian GMP untuk menjamin kualiti, keberkesanan dan keselamatan pengguna

Normal Price ~ RM 48.00

NOW :RM45.00

FREE POS LAJU UNTUK SEMENANJUNG


[font=Verdana]Keistimewaan Jus Curora
~ Meningkatkan Kecergasan
~ Mengempiskan Perut
~ Ketetapan Kitaran Haid
~ Mengatasi Senggugut
~ Atasi Keputihan, Lendir & Gatal-gatal
~ Atasi Libido (kedinginan seksual)
~ Atasi Bau badan & Faraj
~ Meningkatkan Tahap Kesuburan
~ Menguatkan Otot-otot Peranakan
~ Menguatkan Sistem Peranakan
~ Merawat Luka Dalaman (Rahim & Faraj)
~ Melancarkan Perjalanan Darah
~ Mencantikkan Kulit & Wajah
~ Memejalkan Payudara & Punggung
~ Melegakan Sakit Pinggang & Belakang
~ Melawas Pembuangan Air Kecil & Besar
~ Mengatasi Masalah Buasir
~ Memperkuatkan Sistem Imunisasi
~ Mencegah Kanser Payudara & Rahim
~ Melambatkan Penuaan/Menopause
~ Atasi Masalah Selepas Menopause[/size]


Last edited by kak zee on Sun 06 Feb 2011, 5:58 pm; edited 6 times in total
Back to top Go down
View user profile http://zeebeautyproduct.blogspot.com/
sportscar
Newbie
Newbie


Number of posts : 4
Age : 68
Registration date : 27/07/2008

PostSubject: Re: WHITE GLUTAHIONE CLASSIC ,COCOA COLLAGEN,MIOR,EUMORA,PEARL LIPSTICK,LEMON DRINK,STOO TEY ,WHITENNG BODY LOTION IN 28 DAYS,SUCCI ,PERAPAT,KRIM PAYUDA,SILVANA ,SIY TURUN 5 KG DALAM MASA 10 HR!!!!!LST PG   Wed 06 Aug 2008, 1:18 am

barang dah dapat, tq.
Back to top Go down
View user profile
malkin
Newbie
Newbie


Number of posts : 3
Age : 43
Registration date : 07/08/2008

PostSubject: Re: WHITE GLUTAHIONE CLASSIC ,COCOA COLLAGEN,MIOR,EUMORA,PEARL LIPSTICK,LEMON DRINK,STOO TEY ,WHITENNG BODY LOTION IN 28 DAYS,SUCCI ,PERAPAT,KRIM PAYUDA,SILVANA ,SIY TURUN 5 KG DALAM MASA 10 HR!!!!!LST PG   Thu 07 Aug 2008, 4:18 pm

Sleep
Back to top Go down
View user profile
malkin
Newbie
Newbie


Number of posts : 3
Age : 43
Registration date : 07/08/2008

PostSubject: Re: WHITE GLUTAHIONE CLASSIC ,COCOA COLLAGEN,MIOR,EUMORA,PEARL LIPSTICK,LEMON DRINK,STOO TEY ,WHITENNG BODY LOTION IN 28 DAYS,SUCCI ,PERAPAT,KRIM PAYUDA,SILVANA ,SIY TURUN 5 KG DALAM MASA 10 HR!!!!!LST PG   Thu 07 Aug 2008, 4:20 pm

kak...... produk mana nak kempiskan perut. Geram la........ mcm2 produk guna tapi tak berkesan scratch
Back to top Go down
View user profile
kak zee
Enterpreneur
Enterpreneur
avatar

Number of posts : 542
Age : 50
Registration date : 15/06/2008

PostSubject: Re: WHITE GLUTAHIONE CLASSIC ,COCOA COLLAGEN,MIOR,EUMORA,PEARL LIPSTICK,LEMON DRINK,STOO TEY ,WHITENNG BODY LOTION IN 28 DAYS,SUCCI ,PERAPAT,KRIM PAYUDA,SILVANA ,SIY TURUN 5 KG DALAM MASA 10 HR!!!!!LST PG   Thu 07 Aug 2008, 4:53 pm

sportscar wrote:
barang dah dapat, tq.

Ok akak jual ye :D
Back to top Go down
View user profile http://zeebeautyproduct.blogspot.com/
kak zee
Enterpreneur
Enterpreneur
avatar

Number of posts : 542
Age : 50
Registration date : 15/06/2008

PostSubject: Re: WHITE GLUTAHIONE CLASSIC ,COCOA COLLAGEN,MIOR,EUMORA,PEARL LIPSTICK,LEMON DRINK,STOO TEY ,WHITENNG BODY LOTION IN 28 DAYS,SUCCI ,PERAPAT,KRIM PAYUDA,SILVANA ,SIY TURUN 5 KG DALAM MASA 10 HR!!!!!LST PG   Thu 07 Aug 2008, 4:55 pm

malkin wrote:
kak...... produk mana nak kempiskan perut. Geram la........ mcm2 produk guna tapi tak berkesan scratch

Jom cuba WT utk kempiskan perut dan rampingkan pinggang,hot produk nih..kat mega sale ada diskaun :D jom rembat seketoi
Back to top Go down
View user profile http://zeebeautyproduct.blogspot.com/
kak zee
Enterpreneur
Enterpreneur
avatar

Number of posts : 542
Age : 50
Registration date : 15/06/2008

PostSubject: Re: WHITE GLUTAHIONE CLASSIC ,COCOA COLLAGEN,MIOR,EUMORA,PEARL LIPSTICK,LEMON DRINK,STOO TEY ,WHITENNG BODY LOTION IN 28 DAYS,SUCCI ,PERAPAT,KRIM PAYUDA,SILVANA ,SIY TURUN 5 KG DALAM MASA 10 HR!!!!!LST PG   Fri 08 Aug 2008, 1:24 am

Back to top Go down
View user profile http://zeebeautyproduct.blogspot.com/
syanaz
Enterpreneur
Enterpreneur
avatar

Number of posts : 792
Age : 40
Location : kristal.buyblog.biz
Registration date : 05/05/2008

PostSubject: Re: WHITE GLUTAHIONE CLASSIC ,COCOA COLLAGEN,MIOR,EUMORA,PEARL LIPSTICK,LEMON DRINK,STOO TEY ,WHITENNG BODY LOTION IN 28 DAYS,SUCCI ,PERAPAT,KRIM PAYUDA,SILVANA ,SIY TURUN 5 KG DALAM MASA 10 HR!!!!!LST PG   Mon 11 Aug 2008, 6:30 am

Kak zee, sya memang nak JDM 5 tu..perut dah berlemak la...rasanya trial sachet yang 10 tu dulu...tapi yang mana sebenarnya murah lagi? yang RM400 lebih tu ke atau nie yang lebih ekonomi?
Back to top Go down
View user profile http://kristal.buyblog.biz
kak zee
Enterpreneur
Enterpreneur
avatar

Number of posts : 542
Age : 50
Registration date : 15/06/2008

PostSubject: Re: WHITE GLUTAHIONE CLASSIC ,COCOA COLLAGEN,MIOR,EUMORA,PEARL LIPSTICK,LEMON DRINK,STOO TEY ,WHITENNG BODY LOTION IN 28 DAYS,SUCCI ,PERAPAT,KRIM PAYUDA,SILVANA ,SIY TURUN 5 KG DALAM MASA 10 HR!!!!!LST PG   Mon 11 Aug 2008, 10:17 pm

syanaz wrote:
Kak zee, sya memang nak JDM 5 tu..perut dah berlemak la...rasanya trial sachet yang 10 tu dulu...tapi yang mana sebenarnya murah lagi? yang RM400 lebih tu ke atau nie yang lebih ekonomi?

Kalu nak guna untuk jangka panjang lebih baik beli 3 kotak RM450.00 dan terus register jadi ahli percuma,lagipun lebih ekonomik sebab trus dapat rege ahli RM150.00 sekotak :D
Back to top Go down
View user profile http://zeebeautyproduct.blogspot.com/
kak zee
Enterpreneur
Enterpreneur
avatar

Number of posts : 542
Age : 50
Registration date : 15/06/2008

PostSubject: Re: WHITE GLUTAHIONE CLASSIC ,COCOA COLLAGEN,MIOR,EUMORA,PEARL LIPSTICK,LEMON DRINK,STOO TEY ,WHITENNG BODY LOTION IN 28 DAYS,SUCCI ,PERAPAT,KRIM PAYUDA,SILVANA ,SIY TURUN 5 KG DALAM MASA 10 HR!!!!!LST PG   Wed 13 Aug 2008, 1:07 am

PRODUK KHASIAT BUMI

Ubat tradisional yang dibuat dari 100% akar kayu asli, yang diperolehi dari hutan tropika yang hijau subur di bumi Malaysia ini seperti pokok Kacip Fatimah, Pokok Mas Cotek, Tongkat Ali asli, Tebu Gajah, Ubi Jaga, Kulat Susu Harimau dan pelbagai lagi.

Ianya telah banyak menolong para pesakit yang menghadapi masalah kesihatan sehingga mengganggu tugas dan kerja harian samada di tempat kerja atau bersama keluarga di rumah.

Ianya amat sesuai untuk setiap orang, tidak kira tua atau muda, anak dara atau dah berkahwin, tidak ada pantang, boleh dimakan dengan apa-apa aje, sebelum atau selepas makan.

Jadi, sekiranya anda telah mencuba pelbagai ubatan lain, yang mungkin mengandungi steroid (dadah) atau bahan sampingan yang memberi kesan kepada tubuh dan kesihatan anda....kenapa tidak mencuba produk 'Khasiat Bumi' ini...ianya asli, tiada campuran lain...hanya 100% akar kayu asli...itulah kelebihannya.




SLIMAXX (LANSING BADAN) - RM15 (Semenanjung), RM17 (Sabah, Sarawak)~48 biji

~> Menurunkan berat badan dengan selamat tanpa mengganggu perut.
~> Mesra pengguna, tidak mengalami masalah cirit birit atau masalah pembuangan air besar yang keterlaluan.
~> Menyingkirkan toksin dan membersihkan usus dari sisa toksin.
~> Mengempiskan perut, menyingkir lemak2 tepu dan degil pada bahagian lengan, perut, pinggang, punggung, peha dan betis.
~> Amat sesuai untuk remaja dan wanita yang ingin kelihatan sentiasa lansing, fit dan cantik dalam apa jua pakaian.
~> Ianya herba akar kayu tulen tidak memudaratkan pengguna.
~> Tiada pantang larang atau pun perlu menyekat selera makan.
~> Dipatenkan dalam bentuk kapsul mudah telan, remaja dan kaum lelaki juga boleh menikmati kelebihan SLIMAXX untuk mendapatkan figura yang menarik.
~> Merupakan produk paling laris dan diminati oleh semua pengguna.
~ Produk yang murah tetapi berkesan tanpa perlu berlapar, bersenam dan tanpa perlu mengawal diet keras.
~2 biji pagi dan 2 biji malam (selepas/sebelum makan)




KACIP FATIMAH - RM15 (Semenanjung), RM17 (Sabah, Sarawak)~48 biji
~> Menjaga kesihatan luar dan dalaman wanita.
~> Serapat wanita.
~> Menambah tenaga zahir dan batin.
~> Mengatur hormon kewanitaan.
~> Melancarkan perjalanan darah.
~> Awet muda dan menganjalkan serta menghaluskan kulit.
~> 2 biji pagi dan 2 biji malam (sebelum atau selepas makan).


WANITA SP'CIAL - RM18 (Semenanjung), RM20 (Sabah, Sarawak)~48 biji
~> Menjaga kesihatan luar dan dalaman wanita, serapat wanita.
~> Memulih tenaga zahir dan menambah batin.
~> Melancarkan perjalanan darah.
~> Dirumus khusus untuk wanita yang kerap berdiri, sakit sendi, sakit urat, sakit pinggang dan urat belikat (belakang).
~> Menghilangkan lenguh betis dan kaki kerana terlalu banyak berjalan.
~> Menghilangkan masalah untuk tidur malam (Insomnia), menghilangkan rasa sakit nyilu ditapak kaki atau kebas kaki.
~> 2 biji pagi dan 2 biji malam (sebelum atau selepas makan).


SENGGUGUT - RM15 (Semenanjung), RM17 (Sabah, Sarawak)~48 biji
~> Menghilangkan sakit sebelum dan semasa datang haid.
~> Mengatur kitaran haid secara normal
~> Melancarkan perjalanan darah.
~> Mengatasi masalah darah haid yang berlebihan atau datang lebih dari hari maksimum (lebih dari 7-8 hari).
~> Memperbetulkan kitaran pusingan haid agar datang setiap bulan pada waktu yang tepat.
~> Mengatasi masalah keguguran (benih perempuan lebih sihat, kuat dan berkualiti)
~> Mengatasi masalah kesukaran mendapatkan zuriat/anak.
~> Mengatasi risiko barah rahim.
~> Mengatasi risiko barah payudara.
~> Membaiki sistem hormon menjadi lebih baik dan sempurna.
~> Menghilangkan masalah jerawat dan melicinkan kulit muka.
~> Seuai untuk remaja perempuan yang baru sahaja mula baligh atau perempuan yang selalu mengalami masalah sengugut, masalah jerawat tumbuh dimuka dan badan kerana hormon tidak menentu.
~> Berkesan dan amat menjimatkan.
~> 2 biji pagi dan 2 biji malam (sebelum atau selepas makan).


Last edited by kak zee on Sun 31 Aug 2008, 6:09 pm; edited 3 times in total
Back to top Go down
View user profile http://zeebeautyproduct.blogspot.com/
kak zee
Enterpreneur
Enterpreneur
avatar

Number of posts : 542
Age : 50
Registration date : 15/06/2008

PostSubject: Re: WHITE GLUTAHIONE CLASSIC ,COCOA COLLAGEN,MIOR,EUMORA,PEARL LIPSTICK,LEMON DRINK,STOO TEY ,WHITENNG BODY LOTION IN 28 DAYS,SUCCI ,PERAPAT,KRIM PAYUDA,SILVANA ,SIY TURUN 5 KG DALAM MASA 10 HR!!!!!LST PG   Wed 13 Aug 2008, 1:08 am

TESTIMONI SLIMAXX/JAMU PELANSING ~FORUM SEBELAH

norsh05 wrote:

nak bagi testimoni....saya dah makan jamu langsing masuk 3 botol. sy x dpt timbang lg sbb guna timbang digital, bateri dia kaput. asyik lupa aje nak beli bateri baru... anyway, semalam pakai satu baju ni. biasanya bila pakai kainnya, tang perut tu ada ketat sikit lah. tp smlm pakai mcm dah tak terasa ketatnya. seronok sangat. sbb rasa selesa pakai kain tu. x lah nampak mcm pregnant 3 bulan.

norsh05 wrote:
sy dah makan jamu langsing 2 botol, yang pasti perut ni mcm leper je. kalau sy mkn banyak, sy akn buang banyak juga tp x la smp sakit perut. so far best jamu ni. sy nak order 2 botol lg bersama 1 botol kacip fatimah. nak cuba kacip lak. tp masalah pulak nak dptkn no tag maybank, berkali2 cuba no tag x masuk2. kalau boleh nak suruh pos esok. sbb stok tinggal hingga pagi esok.

norsh05 wrote:
dah terima jamu langsing & jamu resdung. smlm dah start makan, hari ni dah ada effect berak2 tapi ok x lah kerap sgt dan x de sakit perut . berak yang sungguh nyaman! lepas tu muka pun rasa mcm semacam aje. macam x berminyak sgt. Wah! satu hari dap dpt kesannya. mudah2an saya boleh dpt berat & muka idaman. hari tu masa saya phone kak ada cakap fasal sari rapat. itu produk baru atau dalam kacip fatimah? sbb saya nak atasi masalah keputihan la. harap dpt membantu. TK

Assalamualaikum,

nak bg feedback sket... hr tu sri order lansing badan ngan sihat lelaki utk hubby kan... alhamdulillah hasilnya tak mengecewakan kak... yg langsing badan tu lum la kurus lg.. tp mmg buang air besar sampai 3 kali sehari laa... padahal sri ni jenih yg tak lawas tau... biasa2 2 hari sekali baru membuang... so ok la tu.. berat.. rasa2nya lom turun lg kot, baru makan 3 minggu camtu kot... lg pun sejak akhir2 ni dok demam sbb menjangkit ngan anak2... malas sket nak kontrol makan... tp terasa mcm ada baju2 yg sendat2 sket dah boleh pakai dgn ok... best2.. i like!!

Yg hubby makan pulak.. memula dia makan tu dia mengadu sakit kepala ngan bahu.. sbb dia mmg ada migrain dan bahu dia mmg senang sakit sejak dia pernah terjatuh tangga dulu... tp sri memula tak perasan pun kata tu effek mkn ubat ni.. pastu 4 hari lepas tu dia kata dah tak sakit dah... pastu badan rasa segar dan 'bertenaga'... hihihi.. kira dia puas hati la mkn ubat tu... walaupun dia ni jenis malas2 sket nak mkn ubat.. tp sbb dia dah rasa kesan ubat ni ok ngan dia... siap dah ingatkan utk order lps ni...

Hehehe.. sekian laporan dari saya... nanti nak order lg saya pm akak ek.. tq

ni nak bagi testimoni minggu pertama mkn pelangsing!

takat ni mmg x langsing lagi! ekeke...

sekilo pun x turun lagi ni... tapi yg best nya, perut buncit ni dah ketara susut!!

pastukan, badan rasa ringan dan x letih mcm dulu... saya ni kak seri, sblm ni mmg tido awal... mlm time tido sure sblm 9.30 mlm... sbb rasa letih mengantuk je... nak2 time lepas makan malam! mau x gemuk!

lepas mkn pelangsing ni, mmg bdn rasa segar dan ringan... xde ngantuk mcm dulu... mata ni pun celik je walaupun dah pukul 11 mlm!

paling best tang bdn rasa ringan dan perut yg dah susut ni... so... perasan la dah kurus sikit! ekeke..


harumwangi wrote:

Just nak bagi tau kawan2 semua...

Saya dah makan jamu langsing khasiat bumi ni... alhamdulillah semua kata saya dah kurus, walau pun sikit tapi itu satu perkembangan yang bagus. Mungkin saya tak perasan tapi seluar2 yang dulu saya pakai ketat sekarang dah longgar. Dulu ingat malas nak timbang sebab dah selalu makan ubat2 masih tak kurus. Tapi yang ni alhamdullillah. Saya baru makan 1 botol dan ni masuk botol ke dua. Bagi sesiapa yang tak try tu memang rugi. Perut yang buncit dulu pun dah turun sikit. Memang nampaklah perubahannya.. Cuma silap saya tak timbang.

bila dah kurus, badan kita mengeleberkan apa ya kita nak makan untuk elak dari mengeleber. Lagi satu saya nak tanya apa yang bagus di makan untuk wanita macam saya. Saya selalu letih dan sengal2 badan dan yang penting untuk dalaman kak seri oppsss untuk suami malulah harap kak seri faham.

PiPiMeRaH wrote:
saya pun nak kongsi la.

start makan pelangsing badan tuh (tapi sy baru je makan. 1 biji pagi/malam),
mmg lawas la time membuang. takde memulas atau sakit perut yg kronik. asal makan apa2 jer... mesti jumpa doc 'tan' le gamak nye.
rasa kat perut pun dah ringan sikit. napsu makan pun dah buleh kawal.

harap2 dpt la turunkan berat yg ideal pas ni...insyallah
mekasih kak
Back to top Go down
View user profile http://zeebeautyproduct.blogspot.com/
kak zee
Enterpreneur
Enterpreneur
avatar

Number of posts : 542
Age : 50
Registration date : 15/06/2008

PostSubject: Re: WHITE GLUTAHIONE CLASSIC ,COCOA COLLAGEN,MIOR,EUMORA,PEARL LIPSTICK,LEMON DRINK,STOO TEY ,WHITENNG BODY LOTION IN 28 DAYS,SUCCI ,PERAPAT,KRIM PAYUDA,SILVANA ,SIY TURUN 5 KG DALAM MASA 10 HR!!!!!LST PG   Mon 18 Aug 2008, 12:21 am

DIVA-RELAX STEAM SAUNA PALING LARIS!!!!!!

HARGA RETAIL :RM490.00

HARGA PROMOSI : RM460.00

RM 70.00 DELIVERY KE SABAH & SARAWAK.

* 2 WARNA PILIHAN PEACH/PINK

STOK SEDIA ADA UNTUK PENGHANTARAN!!!!!


CARA-CARA PEMASANGAN SAUNA :-


















SANGAT MUDAH PASANG & SIMPAN.....MUDAH DIBAWA KE MANA-MANA



1 SET SAUNA DI RUMAH TERMASUK :

- TABUNG MANDI
- PAIP
- PERIUK

set lengkap sauna hanya RM450.00 TUNAI SAHAJA

(PERCUMA Penghantaran bagi Semenanjung Malaysia sahaja)

PERCUMA DENGAN SETIAP PEMBELIAN SET SAUNA DIVA
~ 1 PEKET HERBA SAUNA (5 UNCANG) BERHARGA RM17.00
~ 1 BOTOL MINYAK AROMATERAPI BERHARGA RM12.00
~ 20 PCS BISKUT TART RANGUP (SELAGI STOK MASIH ADA)

JOM BELI SEKARANG!!!!!!!

STOK SEDIA ADA UNTUK PENGHANTARAN!!!!!


HERBA SAUNA



Fungsi :
– Menyingkirkan toksik badan,
- Menyembuhkan Luka2 dalaman selepas bersalin,
- Mengurangkan Sinus/Resdung
- Menyegarkan Badan
- Menghaluskan kulit
- Menyingkirkan lemak

Kandungan :
14 herba akar kayu terpilih seperti serai wangi, Limau purut, limau kasturi, limau barli,Limau nipis, Halia Bara, Ibu kunyit, Daun Asam Jawa, Daun Cina, Pandan Wangi, Bonglai, Jeringau, Dll.

Cara Menggunakannya:
Masukkan 1 uncang ke dalam periuk sauna yang telah diisi air.

HARGA PROMOSI HERBA SAUNA:

Herba Sauna :
5 uncang – RM17
10 uncang – RM30
20 uncang – RM50


Last edited by kak zee on Mon 20 Oct 2008, 8:39 pm; edited 4 times in total
Back to top Go down
View user profile http://zeebeautyproduct.blogspot.com/
kak zee
Enterpreneur
Enterpreneur
avatar

Number of posts : 542
Age : 50
Registration date : 15/06/2008

PostSubject: Re: WHITE GLUTAHIONE CLASSIC ,COCOA COLLAGEN,MIOR,EUMORA,PEARL LIPSTICK,LEMON DRINK,STOO TEY ,WHITENNG BODY LOTION IN 28 DAYS,SUCCI ,PERAPAT,KRIM PAYUDA,SILVANA ,SIY TURUN 5 KG DALAM MASA 10 HR!!!!!LST PG   Mon 18 Aug 2008, 12:23 am





MYRA STEAM SAUNA

PRODUK BARU!!!!!!
MYRA STEAM SAUNA RM390.00
FREE DELIVERY KE SEMENANJUNG

SETIAP SET TERMASUK :
- 1 TABUNG SAUNA
- 1 REMOTE CONTROL
- 1 PERIUK MASAK AIR 1.5 LITER
- PAIP PENYAMBUNG LUAR TABUNG
- HERBA SAUNA 5 UNCANG


Last edited by kak zee on Mon 20 Oct 2008, 8:30 pm; edited 2 times in total
Back to top Go down
View user profile http://zeebeautyproduct.blogspot.com/
kak zee
Enterpreneur
Enterpreneur
avatar

Number of posts : 542
Age : 50
Registration date : 15/06/2008

PostSubject: Re: WHITE GLUTAHIONE CLASSIC ,COCOA COLLAGEN,MIOR,EUMORA,PEARL LIPSTICK,LEMON DRINK,STOO TEY ,WHITENNG BODY LOTION IN 28 DAYS,SUCCI ,PERAPAT,KRIM PAYUDA,SILVANA ,SIY TURUN 5 KG DALAM MASA 10 HR!!!!!LST PG   Mon 18 Aug 2008, 12:37 am

EZY FIR SAUNA ~PRODUK TERKINI DI PASARAN

HARGA PROMOSI RM660.00




PERCUMA :

1 ALAT PENGURUT TAPAK KAKI BERHARGA RM35.00
20 PCS TART RANGUP (SELAGI STOK MASIH ADA)

FIR sauna atau Far Infrared Sauna ialah sauna kering (dry).
Ia merupakan kaedah moden menggunakan Far Infrared untuk membakar lemak, membuang toksik badan & mengurangkan insomnia dll.

Mudah di lipat dan pasang. Mudah dibawa kemana-mana.
Boleh kawal masa antara 5 minit-30 minit... ikut kemampuan anda.

Power-600W.
Kain tebal dan kalis air.
3 panel pemanas (1 dibelakang dan 2 dikiri dan kanan)
Remote control disediakan.
Mempunyai 6 tahap suhu iaitu(40,45,50,55,60 & 65)

Anda boleh setkan suhu yang anda kehendaki.
Saiz Sauna P x L x T = 80cm x 70cm x 95cm



Pengiktirafan Dari Luar Negara
CB Approval

The International Electrotechnical Commission system for Conformity Testing to Standards for Electrical Equipment has developed the IECEE CB Scheme, for specific types of electrical and electronic equipment. The scheme enables the mutual recognition of third party test results between member countries.

CB member countries: Argentina, Australia, Austria, Belarus, Belgium, Brazil, Canada, China, Czech Republic, Denmark, Finland, France, Germany, Greece, Hungary, India, Ireland, Israel, Italy, Japan, Republic of Korea, Malaysia, Mexico, Netherlands, New Zealand, Norway, Poland, Portugal, Romania, Russian Federation, Singapore, Slovakia, Slovenia, South Africa, Spain, Sweden, Switzerland, Thailand, Turkey, Ukraine, UK, USA, Yugoslavia.
SASO Approval -

Products are required to meet essential requirements relating to safety, national security and the Islamic religion as indicated in Saudi standards. The products covered include toys, electrical and electronics, automotive and chemical. Where no applicable Saudi standards exist, an acceptable international standard may have been approved by the SASO.

Sixty-six product categories are covered; most are purchased and used by consumers. These categories are divided into five groups which include Toys, Electronics and Electrical Products, Chemical Products and Others.


CE Approval -The CE Mark is a products certification mark that is placed on products compliant to the New Approach Directives of the Europian Union.


Last edited by kak zee on Mon 20 Oct 2008, 8:32 pm; edited 2 times in total
Back to top Go down
View user profile http://zeebeautyproduct.blogspot.com/
kak zee
Enterpreneur
Enterpreneur
avatar

Number of posts : 542
Age : 50
Registration date : 15/06/2008

PostSubject: Re: WHITE GLUTAHIONE CLASSIC ,COCOA COLLAGEN,MIOR,EUMORA,PEARL LIPSTICK,LEMON DRINK,STOO TEY ,WHITENNG BODY LOTION IN 28 DAYS,SUCCI ,PERAPAT,KRIM PAYUDA,SILVANA ,SIY TURUN 5 KG DALAM MASA 10 HR!!!!!LST PG   Mon 18 Aug 2008, 12:39 am









Last edited by kak zee on Mon 20 Oct 2008, 8:33 pm; edited 1 time in total
Back to top Go down
View user profile http://zeebeautyproduct.blogspot.com/
kak zee
Enterpreneur
Enterpreneur
avatar

Number of posts : 542
Age : 50
Registration date : 15/06/2008

PostSubject: Re: WHITE GLUTAHIONE CLASSIC ,COCOA COLLAGEN,MIOR,EUMORA,PEARL LIPSTICK,LEMON DRINK,STOO TEY ,WHITENNG BODY LOTION IN 28 DAYS,SUCCI ,PERAPAT,KRIM PAYUDA,SILVANA ,SIY TURUN 5 KG DALAM MASA 10 HR!!!!!LST PG   Mon 18 Aug 2008, 12:48 am

Kelebihan Infrared Sauna
Kajian biologi mendapati bahawa gelombang infrared antara 5.6um-15 um boleh memberi faedah terapi yang terbaik kepada badan manusia.
Manfaat sinar inframerah jauh :
Inframerah menghasilkan panas yang menyebabkan pembuluh darah membesar, meningkatkan suhu kulit, memperbaiki peredaran darah dan mengurangi tekanan jantung.


Tubuh manusia terdiri dari 70% air dan 80% dari darah adalah air. Sinar infra merah memiliki getaran yang sama dengan molekul air. Molekul tersebut akan pecah menjadi molekul tunggal yang meningkatkan arus cairan tubuh, sehingga meningkatkan oksigen dalam darah.
Mengurangkan kesakitan sendi, urat saraf.
Mencantikkan kulit.
Mengurangkan selulit
Mengurangkan stress.
Mengurangkan masalah sinus, resdung dan migraine.
Meningkatkan sistem imunisasi badan. Memulihkan selsema dan demam.
Meningkatkan metabolisme (600 kalori baker dalam 30 minit). Bila pengaliran mikro meningkat, racun dapat dibuang dari tubuh melalui metabolisme. Hal ini juga akan mengurangi beban hati dan ginjal.
Menyeimbangkan pH dalam tubuh.
Bertindak sebagai antioksida..Menyingkirkan toksik badan melalui peluh.
Anti penuaan.





Teknikal Data
Model – Ezy FIR Sauna
Power – 650W
Saiz – 80cm x 70cm x 95cm
Berat – 6kg
Kawalan Masa – 5-30minit
Kawalan Suhu – 40 C- 65 C
Pasang Siap.
Warna – Putih.

Ezy FIR Sauna
Pengenalan
Apakah FIR atau Far Infrared (Sinar Infra Merah)
Sinar Infra Merah Jauh

Cahaya matahari merupakan sumber tenaga bagi semua kehidupan di bumi. Cahaya matahari 80% nya merupakan sinar infra merah. Panjang gelombangnya 4 – 1000 mikrometer. Sinar infra merah menghasilkan panas, dan panas tersebut dapat diserap dan dimanfaatkan kembali.



FIR sauna atau Far Infrared Sauna ialah sauna kering (dry).
Ia merupakan kaedah moden menggunakan Far Infrared untuk membakar lemak, membuang toksik badan & mengurangkan insomnia dll.
Mudah di lipat dan pasang. Mudah dibawa kemana-mana.
Boleh kawal masa antara 5 minit-30 minit... ikut kemampuan anda.
Power-600W.
Kain tebal dan kalis air.
3 panel pemanas (1 dibelakang dan 2 dikiri dan kanan)
Remote control disediakan.
Mempunyai 6 tahap suhu iaitu(40,45,50,55,60 & 65)

Anda boleh setkan suhu yang anda kehendaki.
Saiz Sauna P x L x T = 80cm x 70cm x 95cm


Last edited by kak zee on Mon 20 Oct 2008, 8:35 pm; edited 1 time in total
Back to top Go down
View user profile http://zeebeautyproduct.blogspot.com/
kak zee
Enterpreneur
Enterpreneur
avatar

Number of posts : 542
Age : 50
Registration date : 15/06/2008

PostSubject: Re: WHITE GLUTAHIONE CLASSIC ,COCOA COLLAGEN,MIOR,EUMORA,PEARL LIPSTICK,LEMON DRINK,STOO TEY ,WHITENNG BODY LOTION IN 28 DAYS,SUCCI ,PERAPAT,KRIM PAYUDA,SILVANA ,SIY TURUN 5 KG DALAM MASA 10 HR!!!!!LST PG   Mon 18 Aug 2008, 12:52 am

Diva-Relax Steam Sauna
dengan warna yang memikat hati!!.. bertambah rileks lagi semasa dan selepas bersauna..

Kini, bersauna sambil bersantai tanpa mengira masa hanya dirumah sahaja. Menjimatkan masa dan wang anda !!

Anda boleh bersauna sambil menonton tv !!!

Sila perhatikan manafaat bermandi wap ( bersauna) dan bandingkan dengan kegiatan aktiviti bersukan yang lain

1. Bersauna selama 15 minit mampu membakar 400-600 kalori.
2. Aerobics selama 30 minit membakar 400 kalori
3. Berbasikal selama 30 minit membakar 250 - 500 kalori.
4. Jogging selama 30 minit membakar 300 kalori
5. Berenang selama 30 minit membakar 400 kalori

Pakej bersauna SEKALI MEMBELI BERKALI2 MEMAKAI !! ALAH MEMBELI MENANG MEMAKAI !! SATU KELUARGA BOLEH MENGGUNAKANNYA....................

MENGAPA BERSAUNA :

1-Membakar Lemak dari luar dan menurunkan berat badan secara teratur.

2-Menyembuhkan luka-luka dalaman selepas bersalin.

3- Menyingkirkan toksik badan melalui peluh.

4- Mengurangkan risiko darah tinggi, kencing manis & dll.

5- Menyegarkan tubuh badan anda selepas penat bekerja.

6-Mengurangkan sinus/resdung dan jerawat.

7-Membersihkan kulit dan kelihatan segar, halus dan licin.

KELEBIHAN BERSAUNA :

1. Untuk Kecantikan
- Mencantikkan kulit, menanggalkan daki-daki pada celah-celah badan seperti ketiak, paha, tengkuk, jeragat di muka & melancarkan peredaran darah.

2. Untuk Pelangsingan Badan
- Membakar lemak (sehingga 600 kalori), sama seperti berjogging sejauh 5 km! Paling berkesan untuk kuruskan badan.

3. Untuk Kesihatan
- Mengurangkan demam, selsema, lendir, kahak, alahan hidung, migrain, mengeluarkan toksik, mengurangkan sengal-sengal, sakit sendi, meningkat metabolisma, meningkat pengaliran darah, memcahkan lemak lemak, kolestrol baru dan lama, mengurangkan berlaku penyakit jantung, strok dan darah tinggi, anti penuaan dan masalah tidur.

4. kepada Wanita Lepas Bersalin
- Mengecutkan perut, rahim, paha, menyembuhkan luka-luka dalaman, menjadikan ibu lebih bertenaga & cergas.

Amalan Kesihatan :

Lakukan mandian wap sauna untuk selama 15 hingga 20 minit setiap kali. Tiga(3) penggunaan seminggu sememangnya sudah memadai. Anda akan merasai kesegarannya setiap kali anda melakukan mandian. Minum air secukupnya sebelum dan selepas penggunaan herbal sauna. Adalah baik untuk makan buah-buahan selepas penggunaan. Penggunaan ketika kekenyangan adalah tidak digalakkan, memandangkan badan kita pada ketika yang sama juga menggunakan banyak tenaga untuk sistem penghadaman.

Untuk Mengurangkan Berat Badan/For Weight Reduction:

Lakukan mandian 20 minit diikuti rehat selama 15 minit dan sambung lagi untuk selama 10 ke 20 minit lagi . Amalkan selang sehari untuk tempoh 2 minggu dan lihatlah hasilnya.

AMARAN !!!!!!!!

1. ORANG MENGANDUNG TIDAK BOLEH BERSAUNA
2. ORANG LELAKI SILA PAKAI TUALA SEMASA BERSAUNA
3. MINIMUM MASA BERSAUNA 10 MINIT, BERSAUNA MENGIKUT KEMAMPUAN BADAN
4. REHAT 10 MINIT SELEPAS ORANG PERTAMA BERSAUNA....SUPAYA PERIUK TIDAK TERLALU PANAS.
5. TAMBAHKAN AIR MENGIKUT SUKATAN BILA ORANG SETERUSNYA NAK BERSAUNA.
6. SAUNA SEKALI SEHARI SAHAJA, SEMINGGU 3 KALI.
7. MINUM SEGELAS AIR SELEPAS BERSAUNA.REHAT 10 MINIT SEBELUM MANDI
8. PERIUK INI SESUAI UNTUK MINYAK AROMATERAPI.TIDAK SEMUA HERBA SESUAI KERANA ADA YANG BOLEH MENYEBABKAN AIR MELIMPAH ATAU MERUAP.
Back to top Go down
View user profile http://zeebeautyproduct.blogspot.com/
kak zee
Enterpreneur
Enterpreneur
avatar

Number of posts : 542
Age : 50
Registration date : 15/06/2008

PostSubject: Re: WHITE GLUTAHIONE CLASSIC ,COCOA COLLAGEN,MIOR,EUMORA,PEARL LIPSTICK,LEMON DRINK,STOO TEY ,WHITENNG BODY LOTION IN 28 DAYS,SUCCI ,PERAPAT,KRIM PAYUDA,SILVANA ,SIY TURUN 5 KG DALAM MASA 10 HR!!!!!LST PG   Mon 18 Aug 2008, 12:54 am



Adakah anda mempunyai masalah-masalah seperti di bawah?

1) Tiada Masa nak berjogging?

2) Tak sempat nak bersenam?

3) Badan rasa lenguh2, sakit sendi letih?

4) Resdung. Pagi-pagi selalu bersin?

5) Berpotensi kena serang darah tinggi, kencing manis?

6) Ibu lepas bersalin berat badan naik?

Rawatan Sauna atau mandi wap panas merupakan gabungan kaedah tradisional-moden & ia berkesan untuk menurunkan berat badan dan kesihatan anda secara semulajadi.

Kami ingin perkenalkan produk terbaru dan terhangat di pasaran yang mampu milik oleh anda.

Harga yang kami tawarkan cukup berpatutan. Beli sekali sahaja anda dapat bersauna bila-bila masa dengan privasi di rumah anda sendiri!!



Situasi sebegini telah lama berlaku di negara-negara maju seperti Jepun, Amerika dll. Mereka mengabaikan penjagaan kesihatan & hanya sibuk bekerja. Situasi sebegini telah pun berlaku sekarang di Malaysia.

Di Jepun mereka telah mencipta pelbagai alatan kesihatan yang mudah digunakan tetapi sangat berkesan untuk menjaga kesihatan & paling popular ialah Massage Chair, Slimming Belt & Steam Sauna. Alatan kesihatan ini paling popular kerana ia menggantikan senaman. Sekiranya anda tiada masa bersenam atau berjogging, alatan kesihatan ini mampu menggantikannya.

Kini anda boleh dapatkan alatan kesihatan dari Jepun yang murah, berkualiti & teknologi terkini hanya dari Nazcon Healthcare. Ramai telah memilikinya.

TIDAK SESEKALI RUGI ANDA MEMBUAT PELABURAN UNTUK KESIHATAN ANDA, MALAHAN IA TINDAKAN YANG SANGAT TEPAT.

MENCEGAH LEBIH MURAH DARIPADA MERAWAT...

Back to top Go down
View user profile http://zeebeautyproduct.blogspot.com/
tiehah777
Ahli Familiar
Ahli Familiar
avatar

Number of posts : 170
Age : 34
Location : kL...
Registration date : 16/08/2008

PostSubject: Re: WHITE GLUTAHIONE CLASSIC ,COCOA COLLAGEN,MIOR,EUMORA,PEARL LIPSTICK,LEMON DRINK,STOO TEY ,WHITENNG BODY LOTION IN 28 DAYS,SUCCI ,PERAPAT,KRIM PAYUDA,SILVANA ,SIY TURUN 5 KG DALAM MASA 10 HR!!!!!LST PG   Mon 18 Aug 2008, 3:52 pm

kak..diskaun x de eh kak? :D
Back to top Go down
View user profile
tiehah777
Ahli Familiar
Ahli Familiar
avatar

Number of posts : 170
Age : 34
Location : kL...
Registration date : 16/08/2008

PostSubject: Re: WHITE GLUTAHIONE CLASSIC ,COCOA COLLAGEN,MIOR,EUMORA,PEARL LIPSTICK,LEMON DRINK,STOO TEY ,WHITENNG BODY LOTION IN 28 DAYS,SUCCI ,PERAPAT,KRIM PAYUDA,SILVANA ,SIY TURUN 5 KG DALAM MASA 10 HR!!!!!LST PG   Mon 18 Aug 2008, 3:58 pm

eh lupe nak tulis..exited sgt...yg sauna yang kat atas nih..diskaun sape bape yer kak boleh...:) nak dekat raya nih..pose lagi....besh..besh... bounce flower
Back to top Go down
View user profile
tiehah777
Ahli Familiar
Ahli Familiar
avatar

Number of posts : 170
Age : 34
Location : kL...
Registration date : 16/08/2008

PostSubject: Re: WHITE GLUTAHIONE CLASSIC ,COCOA COLLAGEN,MIOR,EUMORA,PEARL LIPSTICK,LEMON DRINK,STOO TEY ,WHITENNG BODY LOTION IN 28 DAYS,SUCCI ,PERAPAT,KRIM PAYUDA,SILVANA ,SIY TURUN 5 KG DALAM MASA 10 HR!!!!!LST PG   Tue 19 Aug 2008, 7:05 pm

akak...barang dah smpai...
tq so much....nanti kt nak order lagi... Laughing
Back to top Go down
View user profile
kak zee
Enterpreneur
Enterpreneur
avatar

Number of posts : 542
Age : 50
Registration date : 15/06/2008

PostSubject: Re: WHITE GLUTAHIONE CLASSIC ,COCOA COLLAGEN,MIOR,EUMORA,PEARL LIPSTICK,LEMON DRINK,STOO TEY ,WHITENNG BODY LOTION IN 28 DAYS,SUCCI ,PERAPAT,KRIM PAYUDA,SILVANA ,SIY TURUN 5 KG DALAM MASA 10 HR!!!!!LST PG   Tue 19 Aug 2008, 7:14 pm

tiehah777 wrote:
akak...barang dah smpai...
tq so much....nanti kt nak order lagi... Laughing

ok akak jual yer,kalu betul2 minat nak order sauna tu nanti buleh PM kat akak,buleh la bg diskaun sket Laughing
Back to top Go down
View user profile http://zeebeautyproduct.blogspot.com/
tiehah777
Ahli Familiar
Ahli Familiar
avatar

Number of posts : 170
Age : 34
Location : kL...
Registration date : 16/08/2008

PostSubject: Re: WHITE GLUTAHIONE CLASSIC ,COCOA COLLAGEN,MIOR,EUMORA,PEARL LIPSTICK,LEMON DRINK,STOO TEY ,WHITENNG BODY LOTION IN 28 DAYS,SUCCI ,PERAPAT,KRIM PAYUDA,SILVANA ,SIY TURUN 5 KG DALAM MASA 10 HR!!!!!LST PG   Tue 19 Aug 2008, 8:46 pm

kak zee wrote:
tiehah777 wrote:
akak...barang dah smpai...
tq so much....nanti kt nak order lagi... Laughing

ok akak jual yer,kalu betul2 minat nak order sauna tu nanti buleh PM kat akak,buleh la bg diskaun sket Laughing

hheheh..ok kak...
Back to top Go down
View user profile
kak zee
Enterpreneur
Enterpreneur
avatar

Number of posts : 542
Age : 50
Registration date : 15/06/2008

PostSubject: Re: WHITE GLUTAHIONE CLASSIC ,COCOA COLLAGEN,MIOR,EUMORA,PEARL LIPSTICK,LEMON DRINK,STOO TEY ,WHITENNG BODY LOTION IN 28 DAYS,SUCCI ,PERAPAT,KRIM PAYUDA,SILVANA ,SIY TURUN 5 KG DALAM MASA 10 HR!!!!!LST PG   Wed 20 Aug 2008, 7:20 am





QURRATU CORSET

PRODUK TERBARU

HARGA YANG MAMPU DIMILIKI”.

AMAT BERKESAN

Bengkung ialah sejenis kain yg digunakan secara tradisi sejak berzaman lamanya.Ia diikat di bahagian perut sebaik saja bersalin normal bertujuan utk mengempiskan perut yg telah mengembang semasa kehamilan…

BENGKUNG INI SANGAT ISTIMEWA KERANA:

*Mempunyai 2 tali memudahkan diikat oleh ibu bersalin tanpa bantuan sesiapa.

* Dibuat drpd kain kasa belacu yg tebal tetapi lembut& selesa dipakai.

*Dipotong & dijahit dgn baik sehingga terletak kejap dibadan tanpa masalah menaik @ berlipat diperut.

*Panjang menutup seluruh kawasan perut bermula bawah payudara hingga mencecah paras pinggul.

*Rekaanya yg moden sesuai utk perempuan & lelaki semua peringkat umur.

*Memberi kecantikan,kesihatan & berkeyakinan yang tinggi pada setiap masa.


HARGA PASARAN:

RM38 (SEMENANJUNG M’SIA)

RM42 (SABAH 7& SERAWAK)

POS LAJU RM5.00


PAKEJ 1 SET QURRATU CORSET & LOSYEN MUSTAJAB PATI HALIA/LOSYEN SYIFA
~RM 60.00 TERMASUK POS LAJU



Last edited by kak zee on Mon 20 Oct 2008, 8:42 pm; edited 2 times in total
Back to top Go down
View user profile http://zeebeautyproduct.blogspot.com/
kak zee
Enterpreneur
Enterpreneur
avatar

Number of posts : 542
Age : 50
Registration date : 15/06/2008

PostSubject: Re: WHITE GLUTAHIONE CLASSIC ,COCOA COLLAGEN,MIOR,EUMORA,PEARL LIPSTICK,LEMON DRINK,STOO TEY ,WHITENNG BODY LOTION IN 28 DAYS,SUCCI ,PERAPAT,KRIM PAYUDA,SILVANA ,SIY TURUN 5 KG DALAM MASA 10 HR!!!!!LST PG   Wed 20 Aug 2008, 7:21 am

AYUZIP SERIES

RAHSIA UNTUK PARA ISTERI
HEBAT TERBONGKAR...
PRODUK HANGAT DAN SENSASI!!!!!!!
BERASASKAN 100% HERBA YANG BERKUALITI
&
SELAMAT DIGUNAKAN



Ayuzip V-Gin Lotion οΏ½ Mengembalikan Dara
HARGA: RM 39.90

Ayuzip V-Gin Lotion (Lotion Perapat & Pencerah)

100% Satisfaction Guaranteed


Terdapat pelbagai jenis produk di pasaran untuk mengetatkan vagina. Namun kebanyakannya diformulakan dengan bahan yang boleh memudaratkan. Sifat semulajadi vagina yang lembut dan lembap menyebabkan bahagian ini amat sensitif dan mudah tercedera sekiranya bergesel dengan bahan yang keras. Biar pun objektif utama adalah untuk mengetatkan vagina, penyapuan losyen ke atas permukaan bibir clitoris adalah memadai. Untuk itu, Lovelorn Lure memperkenalkan Ayuzip V-Gin Lotion yang begitu lembut untuk mengembalikan dara anda.

Diadun dengan kebaikan herba manjakani, mas cotek, sireh dan kacip fatimah, resipi istimewa ini diformulakan dengan campuran ekstrak lintah, mampu membantu

Mengetatkan faraj
Menarik keinginan seksual pasangan melalui deria bau
Memulihkan mati putik dan kediginan
Melambatkan menopaus
Mengekalkan pH dan warna semulajadi kulit faraj

Menyah-bau yang kurang menyenangkan, anti bakteria, merawat keputihan, mengekalkan pH
Memudarkan kesan gelap pada kulit faraj
Mengembalikan warna semulajadi faraj
Mampu merawat kesan kedutan faraj
Ayuzip V-Gin Lotion sangat sesuai untuk diamalkan oleh remaja yang belum berkahwin bagi mengelakkan masalah sakit puan. Ayuzip V-Gin Lotion juga berfungsi untuk meningkatkan ghairah seksual wanita. Jadikan pemakaian Ayuzip V-Gin Lotion sebagai satu kemestian di dalam rutin anda setiap hari dan kembalikan kegemilangan ketika zaman dara anda!

Cara-cara Penggunaan

Bagi mendapatkan hasil yang memuaskan, anda dinasihatkan menyapu Ayuzip V-Gin Lotion setiap kali selepas mencuci faraj. Pastikan anda lapkan kawasan faraj selepas mencuci. Kemudian sapukan Ayuzip V-Gin Lotion pada bibir faraj dan clitoris. Umpama memakai losyen badan, Ayuzip V-Gin Lotion tidak perlu dicuci. Istimewanya Ayuzip V-Gin Lotion juga boleh mengharumkan sambil merapatkan vagina.

Tips :-
Untuk menambah nikmat ketika berasmara, sapukan pada faraj sebelum bersama.
Guna Ayuzip V-Gin Lotion 2X sehari pagi dan malam
Sapu juga Ayuzip V-Gin Lotion terutamanya sewaktu haid untuk mengelakkan kegatalan.

Apakah bahan-bahan yang terdapat di dalam Ayuzip Vgin Lotion?

Manjakani :

Mengecut dan mengetatkan rahim dan peranakan wanita.
Memperbaiki sistem peredaran haid.
Menyembuhkan luka-luka dalaman selepas bersalin.
Membersihkan darah kotor.
Mengatasi keputihan.
Membaiki tisu faraj.
Melicinkan dan memelihara kulit.


Piper Betle (Sireh Melayu) :
Awet muda.
Mengecutkan tisu-tisu organik.
Membunuh kuman dan bakteria.
Menegangkan tisu-tisu otot dalam vagina.
Mengatasi masalah keputihan.

Crocus Sativus (Bunga Mastaki) :
Membantu pembuangan angin dalam perut.
Menambah tenaga zahir dan batin.
Melancarkan penghadaman.
Mencergaskan minda.

Ayuzip dan Sensa merupakan produk kesihatan yang dirumus menggunakan herba yang diadun dengan segala rahsia petua tradisional dan digabungkan dengan teknologi terkini. Ianya telah diuji dan selamat digunakan tanpa kesan sampingan dan telah diluluskan oleh Kementerian Kesihatan Malaysia.

SOALAN YANG KERAP DI TANYA (FAQs)

1. Apakah kesan sampingan selepas menggunakan produk ini ( Ayuzip V-Gin Lotion)?
Tiada kesan sampingan kerana produk ini dihasilkan dengan ekstrak lintah dan herba-herba yang bermutu tinggi sahaja tanpa campuran bahan kimia yang memudaratkan.

2. Apakah perubahan awal selepas menggunakan produk ini ( Ayuzip V-Gin Lotion)?
Ayuzip V-Gin Lotion : Dapat merasakan sedikit cengkaman dalam dinding faraj.

3. Apakah kandungan utama produk ( Ayuzip V-Gin Lotion)?
Ayuzip V-Gin Lotion : Ekstrak manjakani, akar serapat, sireh, mas cotek

4. Bolehkah wanita yang mengandung menggunakan produk Ayuzip V-Gin Lotion?
Tidak digalakkan.

5. Bagaimanakah cara penggunaan produk?
Cara penggunaan setiap produk telah disertakan sekali pada setiap pembelian. Tetapi jika masih keliru boleh hubungi kami untuk keterangan lebih lanjut.

6. Bagaimana dengan jaminan produk?
Lovelorn Lure Industry memberikan jaminan bernilai RM 1 juta jika apa-apa yang berlaku disebabkan penggunaan produk keluaran Lovelorn Lure Industri.

7. Adalah produk ini berdaftar dengan Kementerian Kesihatan Malaysia (MAL)?
Ya. Semua produk berdaftar dengan Kementerian Kesihatan Malaysia (MAL) dan selamat digunakan.

8. Bolehkah saya yang belum berkahwin menggunakan produk ini?
Boleh. Produk ini tiada had umur. Malah ia memudarkan kesan gelap pada kulit faraj dan merawat kesan kedutan faraj.Kepada mereka yang belum berkahwin amat digalakkan sebagai persediaan di malam pertama nanti.

9. Apakah pantang larang sewaktu menggunakan produk ini?
Tiada pantang larang.





AYUZIP V-GIN DRINK

Harga : RM 59.90

Dengan formula penggunaan bahan herba semulajadi 100%, khasiat manjakani, kacip fatimah, mas cotek dan bunga saffron sudah pasti dapat menyempurnakan rawatan untuk wanita dari dalam. Berfungsi mengetatkan dan menguatkan otot-otot faraj, merawat darah beku, melegakan saluran darah dan melancarkan peredaran darah, memulihkan rahim, melegakan senggugut, merawat keputihan, mengharumkan vagina, mengekalkan pH, menyahbau, mengatasi kegatalan, merawat penyakit kulit di bahagian intimasi seperti jangkitan bakteria dan fungus, memudarkan kesan gelap pada kulit intimasi dan mengekalkan warna semulajadi, merawat kesan kedutan kulit di bahagian intimasi, meningkatkan ghairah seksual wanita, memulihkan mati putik atau rasa dingin terhadap pasangan, melambatkan menopous dan pelbagai fungsi lain.

Minum 20ml, 3 kali sehari(pagi, petang dan malam)



AYUZIP CURVILICOUS - KRIM PAYUDARA MANTAP & MONTOK

Harga : RM 59.90


Ingin memiliki bentuk payudara yang montok dan mantap? Ubi Bidadari Putih adalah penawarnya. Ia juga dikenali sebagai pueraria mirifica yang mengandungi ekstrak miroestrol dan deoxymiroestrol yang boleh memberi kesan pembentukan semula pada bentuk payudara yang semakin kendur hasil daripada perubahan hormon dan faktor dimamah usia. Malahan ia juga menjanjikan kecantikan payudara agar semakin montok dan menggiurkan seperti yang diidamkan setiap wanita. Keistimewaan Ubi Bidadari Putih bukan saja dapat memberi bentuk badan yang sempurna terutama pada bahagian payudara dan pinggul. Hasil penggunaan yang kerap pasti memberi impak kepada saiz payudara yang asal kepada saiz idaman malahan ia mengandungi agen anti-kanser yang dapat membantutkan pertumbuhan sel kanser bagi pengidap barah payudara. Ia juga boleh membantu kaum wanita bebas daripada kanser payu dara yang merupakan penyakit pembunuh utama wanita iaitu dengan mencegah pertumbuhan sel tersebut. Kaedah pengamalan Ayuzip Curvylicious bukan sahaja sesuai untuk wanita yang telah berumahtangga tetapi ia juga sesuai untuk kegunaan gadis remaja dan semua peringkat umur.

Fungsi Ayuzip Curvilicous

Memberi kesan pembentukan semula payudara yang semakin mengendur
Menjanjikan kecantikan payudara agar semakin montok, mantap dan menggiurkan
Cara-cara Penggunaan

Sapukan krim pada bahagian payudara dan pinggul melalui cara urutan membulat dari bahagian bawah ke bahagian atas. Lakukan 2 kali sehari pada setiap pagi dan malam.

Urutan dari bahagian bawah ke atas dan dari sisi ke bahagian tengah dada.

Urutan dari bahagian bawah ke atas.


Last edited by kak zee on Sun 06 Feb 2011, 6:01 pm; edited 7 times in total
Back to top Go down
View user profile http://zeebeautyproduct.blogspot.com/
kak zee
Enterpreneur
Enterpreneur
avatar

Number of posts : 542
Age : 50
Registration date : 15/06/2008

PostSubject: Re: WHITE GLUTAHIONE CLASSIC ,COCOA COLLAGEN,MIOR,EUMORA,PEARL LIPSTICK,LEMON DRINK,STOO TEY ,WHITENNG BODY LOTION IN 28 DAYS,SUCCI ,PERAPAT,KRIM PAYUDA,SILVANA ,SIY TURUN 5 KG DALAM MASA 10 HR!!!!!LST PG   Wed 20 Aug 2008, 7:23 am

DCL~De Classic Life ~Beli Produk Secara Online

~Red Guara Cafe
~Bidadari
~Q-she
~Nu Age
~Inte Cleanse
~D'Brain & E'Brain
~Venergy
~D'Laila




BIDADARI

Bidadari ~ adalah minuman berfungsi untuk kesihatan dan kecantikan yang dikomposisikan dengan bahan semulajadi mewah seperti Madu Asli, Manjakani, Sirih, Serai, Akar Serapat, Jarum Emas, Kacip Fatimah, Asam Jawa, Kurma dan lain-lain herba terpilih. Kaya dengan protin, serat karbohidrat dan Vitamin A,B,C,D dan Esangat baik untuk membina kesihatan terutamanya membina sistem rahim, meningkatkan seri wajah dan menjadi pemangkin kepada kenikmatan perhubungan suami isteri.

Bidadari dikomposisikan dengan bahan semulajadi mewah seperti berikut :-


Madu
Kaya dengan zat galian penting seperti Kalsium, Posforus, Sulfur, Karbon, Zat Besi, Natrium, Kalium, Klorin, Magnesium, Iodin,
dan vitamin-vitamin seperti A, B Kompleks, C, D dan E. Khasiat Madu adalah sangat baik dan cepat diasimilasikan dan
membekalkan tenaga yang diperlukan oleh badan, baik untuk buah pinggang dan mempertingkatkan sistem imunisasi tubuh.
Sireh
Terbukti sangat berkesan mengatasi masalah angin dalam badan, lemah badan, serak kerongkong, mulut berbau dan lain-lain
masalah mulut, hidung dan lapisan dinding perut. Sirih dengan adunan lain-lain ramuan bertindak membantu membina rahim dan
sistem peranakan.
Akar Serapat
Sering digunakan secara tradisional dengan menggabungkan bersama-sama herba-herba lain (selalunya kacip fatimah dan lain-lain).
Sangat berkesan untuk membina rahim, mengetatkan faraj dan meningkatkan sistem kemutan.
Kacip Fatimah
Terbukti boleh merawat buasir, penyakit tulang dan sangat baik untuk perempuan lepas bersalin bertujuan untuk mengetatkan rahim
serta membantu mengetatkan faraj.
Kurma
Kaya dengan Protein, Serat, Vitamin A dan C, Zat Mineral atau galian seperti Besi, Kalsium, Sodium dan Potassium,
membantu menyerap tenaga dengan segera, mencegah bengkak usus, membaiki sistem saraf, tekanan, menguatkan ingatan
meredakan tekanan darah tinggi dan meningkatkan tenaga seksual.
Serai
Kandungan `Citral’ di dalamnya berkesan membantu proses pencernaan, melegakan kekejangan, ketegangan otot,
sengal-sengal dan sakit kepala. Pati minyak di dalam serai membantu meredakan senak dalam perut disebabkan angin
dan membantu mengurangkan bau badan (khususnya tapak kaki). Serai juga membantu menurunkan suhu badan seperti
demam khususnya. Ia juga bersifat antiseptik. Kandungan tonik di dalamnya akan merangsang sistem badan. Ianya bertindak
sebagai pelali terhadap sistem saraf pusat.

Manjakani
Terbukti membantu mengatasi masalah buasir, keputihan, anti kanser dan mengetatkan faraj.
Jarum Emas
Terbukti mampu untuk meningkatkan kesihatan dan tenaga seksual.
Asam Jawa
Kandungan `Flavonoid’ di dalamnya bersifat anti radang dan membantu pengeluaran peluh. Asam Jawa juga membantu
melangsingkan badan.

Keistimewaan Bidadari:
~ Membantu masalah keputihan
~Membantu mengatasi masalah senggugut
~Membina rahim
~Mengecutkan rahim
~Mengecutkan otot faraj
~Menyempitkan faraj
~Menguatkan sistem kemutan
~Memberi impak positif kepada pasangan (suami) semasa perhubungan kelamin
~Menambahkan kolegen dalam badan
~Mencantikkan kulit & menaikkan seri muka
~Membantu menghilangkan bau badan dan mulut
~Melegakan panas badan
~Menegangkan payudara
~Membantu merawat IQ
~Membekalkan tenaga segera
~Membantu merawat luka dalam perut dan pembedahan

Cara Guna:
--> 2 sudu makan, 2 kali sehari (pada kebiasaannya, tindakbalas mula dirasai selepas 2 jam pengambilan) selama sebulan
--> Selepas sebulan, minum Bidadari 2 sudu sehari untuk mengekalkan sistem dalaman yang telah dibaikpulih oleh Bidadari sepanjang
sebulan pertama pengambilannya
--> Sebaik-baiknya jangan minum apa-apa air selepas 1 jam pengambilan Bidadari.
--> Gunakan sudu plastik – kerana Bidadari adalah produk berasaskan homeopati.
--> Simpan ditempat biasa (suhu bilik). Dilarang simpan di dalam peti sejuk.

PERINGATAN!
Bidadari tidak boleh di gunakan oleh :
* Lelaki
* Wanita Mengandung
* Wanita sedang Datang Bulan
(semasa datang haid, rahim sedang dicuci. Dikhuatiri darah yang keluar akan bertambah banyak yang boleh menyebabkan pitam dan sebagainya.)

WM: RM53.00 | EM: RM58.50 | BRU: $29.50 | S'PORE: $28.50


Last edited by kak zee on Mon 16 Feb 2009, 12:20 am; edited 2 times in total
Back to top Go down
View user profile http://zeebeautyproduct.blogspot.com/
kak zee
Enterpreneur
Enterpreneur
avatar

Number of posts : 542
Age : 50
Registration date : 15/06/2008

PostSubject: Re: WHITE GLUTAHIONE CLASSIC ,COCOA COLLAGEN,MIOR,EUMORA,PEARL LIPSTICK,LEMON DRINK,STOO TEY ,WHITENNG BODY LOTION IN 28 DAYS,SUCCI ,PERAPAT,KRIM PAYUDA,SILVANA ,SIY TURUN 5 KG DALAM MASA 10 HR!!!!!LST PG   Wed 20 Aug 2008, 7:24 am



Red Guara Cafe ~adalah produk yang berfungsi untuk:-

1. Membantu ketika berpuasa (menahan lapar & memberi tenaga).
2. Penahan lapar (membantu menurunkan berat badan berlebihan) - diminum sebelum mengambil makanan.
3. Membuang air dan lemak berlebihan dalam badan.
4. Mengatasi kelesuan dan tenaga seksual.
5. Membekalkan tenaga berpanjangan.
6. Mengatasi dan membantu pencernaan dalam sistem usus badan (mampu mengawal/mengubat penyakit cirit birit).
7. Membantu merawat NEURALGIA (Sakit urat/saraf) dan kesakitan ringan.
8. Memudahkan pernafasan (boleh membantu merawat asma/lelah).
9. Membantu mengurangkan Sindrom sebelum datang haid (PMS).
10. Menguatkan otot jantung.
11. Mengurangkan atau menghilangkan demam.
12. Mencegah jangkitan kuman.
13. Membantu mencairkan darah beku dalam salur darah.
14. Sebagai anti-oksida membantutkan sel-sel kanser dalam organ badan.
15. Membantu mengempiskan perut dengan mengeluarkan sisa toksin dari usus besar dan usus kecil dalam organ dalaman badan


KANDUNGAN KOPI DALAM GUARA CAFE~16 SACHET
1. 70% Kopi jenis ARABICA
2. 30% Kopi jenis ROBUSTA
3. Serbuk Kacang Soya sebagai krimer
4. Gula Tebu


WM: RM19.80 | EM: RM21.80 | Bru: $11.50 | S'pore: $10.80
Back to top Go down
View user profile http://zeebeautyproduct.blogspot.com/
kak zee
Enterpreneur
Enterpreneur
avatar

Number of posts : 542
Age : 50
Registration date : 15/06/2008

PostSubject: Re: WHITE GLUTAHIONE CLASSIC ,COCOA COLLAGEN,MIOR,EUMORA,PEARL LIPSTICK,LEMON DRINK,STOO TEY ,WHITENNG BODY LOTION IN 28 DAYS,SUCCI ,PERAPAT,KRIM PAYUDA,SILVANA ,SIY TURUN 5 KG DALAM MASA 10 HR!!!!!LST PG   Wed 20 Aug 2008, 7:26 am



Q-She adalah adalah supplemen yg diperbuat dari Pueraria Mirifica untuk tujuan kecantikan dan kesihatan yang bertindak secara semulajadi pada tubuh. Berkesan meningkatkan dan membaikpulih kadarhormone, meningkatkan estrogen dalam badan yang mengaktifkan kolagen dalam kulit serta memberikan hasil dan kesan yang tidak mungkin anda perolehi dari produk-produk lain. Tak perlu lagi menyeksa diri dengan suntikan kolagen atau pembedahan yang menyakitkan serta berisiko untuk menjadi cantik dan jelita. Bertindak dari dalam untuk menyerlahkan kecantikan dan kesihatan yang menyeluruh, dari hujung rambut ke hujungkaki, dalam dan luar.

Antara kebaikannya adalah :-

KULIT
- menganjalkan kulit yang telah melendut
- menegangkan dan menghaluskan struktur kulit
- mengurangkan garis-garis halus
- mencerahkan kulit dari dalam dan meratakan warna kulit
- menyihatkan kulit yang tidak bermaya agar kembali berseri
- menghaluskan liang roma dan mengurangkan minyak
- melembutkan kulit
- kulit kurang kasar dan kering
- merawat jerawat dari dalam
- mencegah pertumbuhan jerawat muka dan badan
- mencerahkan dan menghilangkan lebam bawah mata
- melambatkan proses penuaan secara berkesan

KUKU
- mencegah kuku dari menjadi lemah dan rapuh
- menguatkan kuku agar tidak mudah merekah dan menyerpih
- meningkatkan dan menggalakkan pertumbuhan kuku yang lebih sihat
- kuku akan kelihatan lebih bersinar dan tidak pucat

RAMBUT
- mencegah rambut dari menjadi lemah, tidak terurus dan tidak bermaya
- mengawal rambut dari menjadi rapuh dan bercabang
- menggalakkan pertumbuhan rambut baru
- mengawal keguguran rambut
- melambatkan penuaan rambut dan mengawalrambut dari beruban
- menjadikan rambut lebih sihat, bersinar, beralun dan hitam berkilat

BADAN
- melangsingkan badan denganpeningkatan jisim badan tanpa lemak
- membentuk dan merampingkan badan tanpa bonjolan lemak yang hodoh
- mencantikkan badan anda tanpa geleber yang memalukan

PAYUDARA DAN PUNGGUNG
- mengangkat dan menganjalkan kembali payudara dan punggung yang mengendur
- memantapkan lagi bentuk menjadikan ia lebih padat
- membesarkan kembali payudara yang mengalami pertumbuhan yang terbantut

~42 CAPSULES X 400MG
WM: RM68.00 | EM: RM75.00 | Bru: $38.50 | S'pore: $37.00
Back to top Go down
View user profile http://zeebeautyproduct.blogspot.com/
kak zee
Enterpreneur
Enterpreneur
avatar

Number of posts : 542
Age : 50
Registration date : 15/06/2008

PostSubject: Re: WHITE GLUTAHIONE CLASSIC ,COCOA COLLAGEN,MIOR,EUMORA,PEARL LIPSTICK,LEMON DRINK,STOO TEY ,WHITENNG BODY LOTION IN 28 DAYS,SUCCI ,PERAPAT,KRIM PAYUDA,SILVANA ,SIY TURUN 5 KG DALAM MASA 10 HR!!!!!LST PG   Wed 20 Aug 2008, 7:27 am



NU-AGE adalah makanan berfungsi yang menakjubkan untuk awet muda dan juga untuk membina kesihatan serta membantu merawat masalah/ penyakit, Berikut adalah di antara kesan awet muda yang boleh diperolehi dari penggunaan Nuage:-
• Mencegah Penuaan
• Menggebukan Kulit
• Menghaluskan Kulit
• Melicinkan Kulit
• Menegangkan Kulit
• Melembabkan Kulit
• Menganjalkan Kulit
• Mencerahkan lebam (bawah mata)
• Mengatasi masalah pori-pori terbuka
• Mengatasi masalah bibir mudah pecah
• Mengatasi masalah kuku mudah pecah
• Mengatasi masalah jeragat (hormon tidak stabil)
• Mengatasi masalah kutil (hormon tidak stabil)
• Mengatasi masalah kulit tangan & kaki pecah
• Membantu memecahkan Lemak badan
• Membantu masalah jerawat
• Mengawal/ membentuk bentuk badan
• Menghilangkan kedut (anti-kedut)

APAKAH KESAN KESIHATAN YANG BOLEH DIPEROLEHI DARI PENGGUNAAN NUAGE?
Berikut adalah di antara kesan kesihatan yang boleh didapati dari penggunaan Nuage:-
• Membongkar toksin dalam tubuh
• Peningkatan daya ingatan
• Membantu proses penghadaman
• Memulihkan daya tidur
• Membantu merawat buasir
• Mengawal darah tinggi
• Mengatasi masalah senggugut
• Mengatasi masalah kencing tidak tus
• Meningkatkan Stamina
• Membantu/merawat masalah gastric
• Merawat masalah Migrain
• Membantu memulihkan luka (luar dan dalam tubuh)
• Merawat masalah jantung berlubang dan lemah jantung
• Merawat masalah Hepatitis A dan B
• Merawat kencing manis
• Merawat masalah kerap keguguran
• Merawat masalah kerap kena bisul
• Merawat masalah kurang nafsu seks
• Membersih dan membina kolon/usus
• Membina, membersih & melancarkan peredaran darah
• Mengatasi masalah haid tidak teratur
• Merawat masalah ulser
• Mengawal/ melambatkan proses Menopause
• Mengatasi masalah bias-bisa tulang (betis)
• Merawat masalah berak berdarah
• Merawat masalah batu karang
• Meningkatkan system imunisasi tubuh

3gm X 15 sachets
WM: RM78.00 | EM: RM85.00 | Bru: $45.00 | S'pore: $41.00
Back to top Go down
View user profile http://zeebeautyproduct.blogspot.com/
kak zee
Enterpreneur
Enterpreneur
avatar

Number of posts : 542
Age : 50
Registration date : 15/06/2008

PostSubject: Re: WHITE GLUTAHIONE CLASSIC ,COCOA COLLAGEN,MIOR,EUMORA,PEARL LIPSTICK,LEMON DRINK,STOO TEY ,WHITENNG BODY LOTION IN 28 DAYS,SUCCI ,PERAPAT,KRIM PAYUDA,SILVANA ,SIY TURUN 5 KG DALAM MASA 10 HR!!!!!LST PG   Wed 20 Aug 2008, 7:28 am



DETOX~INTE CLEANSE

Inte Cleanse adalah rumusan ekstrak Aloe Vera dan herba-herba terpilih membekalkan nutrisi-nutrisi penting kepada tubuh. Ia diformulakan oleh pakar perubatan herba dan perawatan alternatif berasaskan R&D yang mendalam adalah terbukti sangat berkesan untuk:-

~ Mencuci dan membina usus
(mengeluarkan kotoran lama dan toksin di dalam perut).
~ Melawaskan pembuangan najis (membantu masalah sembelit).
~ Membakar lemak & mengurangkan berat badan & membantu untuk
pelangsingan.
~ Membuang lendir yang menghalang perjalanan angin dalam badan.
~ Membantu mengurangkan uluran dan medu.
~ Mengeluarkan angin.
~ Mengurangkan senggugut dan pening.
~ Membantu memulihkan jerawat dan resdung.
~ Masalah keracunan.
~ Membantu mempertingkatkan tenaga batin lelaki dan wanita serta
menyeimbangkan tekanan darah.
~ Menggalakkan pergerakan usus besar yang kerap dan melegakan
sembelit.
~ Membantu mengawal dan meredakan stess
~ Mengatasi metabolisme rendah (dimana gemuk walaupun makan sedikit)
~ Mengatasi masalah low hormonal level/paras hormon rendah
(masalah menopouse)

Inte Cleanse sangat berkesan mencuci usus bagi mengeluarkan segala kotoran dan toksin, serta lemak-lemak di dinding usus melalui proses pembakaran dan akan keluar melalui proses penyahtinjaan. Hasilnya adalah usus yang bersih dan sihat. Usus yang bersih akan menjadikan anda sihat dan kelihatan lebih muda dari usia!


Kandungan: Radix Rheum Palmatum, Folium Cassia Acutifolia, Folium Aloe Barbadensis Extract, Radix Aucklandia Lappa, Radix Scutellaria Baicalensis, Rhizoma Alisma Orientalis (Sam.) Juzep


Cara Penggunaan :
--> 1 kapsul sehari sebelum tidur - untuk mencuci dan membina usus
(bagi yg tiada masalah pembuangan air besar)
--> 2 kapsul sehari sebelum tidur - untuk mereka yang mempunyai masalah
pembuangan najis
--> 2 kapsul sebelum tidur & 2 kapsul pada waktu pagi - bagi yang mempunyai
masalah pembuangan najis yang kronik atau untuk tujuan detox.

20 capsules X 500mg~2 pek

WM: RM48.00 | EM: RM53.00 | BRU: $27.50 | S'PORE: $26.00
Back to top Go down
View user profile http://zeebeautyproduct.blogspot.com/
kak zee
Enterpreneur
Enterpreneur
avatar

Number of posts : 542
Age : 50
Registration date : 15/06/2008

PostSubject: Re: WHITE GLUTAHIONE CLASSIC ,COCOA COLLAGEN,MIOR,EUMORA,PEARL LIPSTICK,LEMON DRINK,STOO TEY ,WHITENNG BODY LOTION IN 28 DAYS,SUCCI ,PERAPAT,KRIM PAYUDA,SILVANA ,SIY TURUN 5 KG DALAM MASA 10 HR!!!!!LST PG   Wed 20 Aug 2008, 7:29 am



D'Brain & E'Brain
E'Brain~ adalah makanan berfungsi berasaskan homopati untuk cerdas mindaserta membangunkan sel-sel otak. Kaedah menggunakan E'Brainsecara kunyah atau hisap memberikan kesan segera kepada organ sasaran. Ini kerana proses tersebut menyebabkan ia dapat diserap oleh sel-sel saraf di bawah lidah dan dihantar terus ke saraf-saraf yang lain.
Bertepatan dengan namanya, penggunaan E'Braindidapati sungguh berkesan bagi memperbaiki CNS orang dewasa.

KHASIAT E'Brain:-

~ Mencerdaskan minda
~ Menguatkan daya ingatan
~ Menambah daya kreativiti
~ Menambah daya tenaga mental
~ Mewujudkan ketenangan fikiran
~ Mengatasi masalah stress
~ Mengatasi masalah hiperaktif
~ Membantu pertumbuhan prima
~ Mengatasi masalah bertutur/berjalan
~ Meningkatkan selera makan
~ Masalah telinga berbunyi untuk orang dewasa dan warga emas
~ Batuk dan demam
~ Meningkatkan sistem immunisasi tubuh
~ Merawat masalah saraf dan mental (takut, cemas dan runsing)
~ Membantu mengecutkan pertumbuhan tumor

Cara Pengambilan E'Brain:-
1 tablet dikunyah @ dihisap @ dilarutkan sudu

2 atau 3 kali sehari untuk 1 tahun ke atas (Dewasa)

D'BRAIN ~80 TABLETS KANAK-KANAK
WM: RM39.50 | EM: 41.50 | Bru: $21.00 | S'pore: $21.00

E'BRAIN ~90 TABLETS DEWASA
WM: RM48.00 | EM: 53.00 | Bru: $27.50 | S'pore: $26.00
Back to top Go down
View user profile http://zeebeautyproduct.blogspot.com/
kak zee
Enterpreneur
Enterpreneur
avatar

Number of posts : 542
Age : 50
Registration date : 15/06/2008

PostSubject: Re: WHITE GLUTAHIONE CLASSIC ,COCOA COLLAGEN,MIOR,EUMORA,PEARL LIPSTICK,LEMON DRINK,STOO TEY ,WHITENNG BODY LOTION IN 28 DAYS,SUCCI ,PERAPAT,KRIM PAYUDA,SILVANA ,SIY TURUN 5 KG DALAM MASA 10 HR!!!!!LST PG   Wed 20 Aug 2008, 7:30 am



AMAZING ~ madu

Selain kegunaan untuk membina kesihatan badan, ia juga sangat berkesan membantu mengurangkan lemak dalam tubuh. Amazing juga memberi tenaga segera akibat kehilangan tenaga dari proses penurunan berat badan/diet.

ANTARA FUNGSI AMAZING ADALAH:
• Membantu menyembuhkan luka2 pembedahan dan luka2 lain di dalam perut
• Amat berkesan untuk ibu-ibu selepas bersalin dimana ianya memulihkan fungsi sistem peranakan
• Ianya sesuai diamalkan oleh mereka yang bermasalah lumpuh kerana stroke
• Mampu merawat sakit Asma/ Lelah
• Penahan sakit tanpa rasa mengantuk dan tidak menyebabkan ketagihan
• Bahan penahan gatal (anti-hestimin) alergi pada makanan laut
• Sangat baik dan berkesan untuk sakit sendi, otot, rheumatik, arthritis dan anti-radang
• Mempercepatkan pemulihan tenaga dan mengelak keletihan
• Menyembuhkan Ulcer gastrik dan pendarahan usus
• Mengurangkan simptom buasir dan pendarahan
• Meredakan resdung/sinus
• Melancarkan perjalanan darah dan membantu menurunkan tekanan darah
• Merangsang kecantikan kulit sambil memperlahankan kedut pada kulit (awet muda)
• Mengawal kencing manis (mengurangkan paras gula dalam darah)
• Mengatasi masalah sakit dada, kudis dan sakit belakang
• Membantu penghadaman
• Meningkatkan kecerdasan minda dan membantu tumbesaran kanak2
• Sangat baik untuk melancarkan fungsi buah pinggang
• Membantu masalah batu karang
• Mengawal nafsu makan dan membantu memecahkan lemak badan dan membantu menurunkan berat badan
• Menenangkan fikiran

AMAZING dikomposisi dengan 9 sumber semulajadi yang berkhasiat
• Madu Asli
• Dong Quai
• Dang Shen
• Kurma Merah
• Minyak Habatusuda
• Buah Tin
• Ubi Jaga
• Kismis
• Buah Zaitun

Cara penggunaan:
Bancuhkan 1 sudu Amazing Honey dengan 1 cawan OXY-PI water (seelok-eloknya). Diminum setiap pagi dan malam.
WM: RM45.00 | EM: 49.50 | BRU: $25.50 | S'PORE: $24.50
Back to top Go down
View user profile http://zeebeautyproduct.blogspot.com/
kak zee
Enterpreneur
Enterpreneur
avatar

Number of posts : 542
Age : 50
Registration date : 15/06/2008

PostSubject: Re: WHITE GLUTAHIONE CLASSIC ,COCOA COLLAGEN,MIOR,EUMORA,PEARL LIPSTICK,LEMON DRINK,STOO TEY ,WHITENNG BODY LOTION IN 28 DAYS,SUCCI ,PERAPAT,KRIM PAYUDA,SILVANA ,SIY TURUN 5 KG DALAM MASA 10 HR!!!!!LST PG   Wed 20 Aug 2008, 7:31 am



Venergy ~ Untuk suami dan lelaki hebat
Kapsul mengandungi ramuan pelbagai herba mewah tenaga seksual lelaki disamping untuk kesihatan am keseluruhannya.

Keistimewaan :
~ Meningkatkan prestasi tenaga kelakian
~ Membantu melegakan ketegangan urat
~ Membantu melegakan sakit pinggang
~ Membantu melancarkan peredaran darah
~ Membantu meningkatkan aliran darah di kawasan-kawasan hujung
~ Membantu mengatasi masalah kebas-kebas

Cara Penggunaan:

--> Dimakan 1 kapsul sekurang-kurangnya 1 jam sebelum bersetubuh.
(Lebih bagus jika diminum bersama Red Guara Cafe)
--> Lebih berkesan jika tidur untuk sejam selepas makan Venergy sebelum
melakukan upacara persetubuhan suami-isteri.
--> Tidak digalakkan mengambil dengan kerap.
(1 biji seminggu cukup memadai untuk merasai kehebatannya)

Sekotak Venergy mengandungi 6 kapsul x 300mg.


WM: RM88.00 | EM: RM94.00 | BRU: $48.00 | S'PORE: $47.00
Back to top Go down
View user profile http://zeebeautyproduct.blogspot.com/
kak zee
Enterpreneur
Enterpreneur
avatar

Number of posts : 542
Age : 50
Registration date : 15/06/2008

PostSubject: Re: WHITE GLUTAHIONE CLASSIC ,COCOA COLLAGEN,MIOR,EUMORA,PEARL LIPSTICK,LEMON DRINK,STOO TEY ,WHITENNG BODY LOTION IN 28 DAYS,SUCCI ,PERAPAT,KRIM PAYUDA,SILVANA ,SIY TURUN 5 KG DALAM MASA 10 HR!!!!!LST PG   Fri 22 Aug 2008, 3:11 pm

sila masuk :D
Back to top Go down
View user profile http://zeebeautyproduct.blogspot.com/
tiehah777
Ahli Familiar
Ahli Familiar
avatar

Number of posts : 170
Age : 34
Location : kL...
Registration date : 16/08/2008

PostSubject: Re: WHITE GLUTAHIONE CLASSIC ,COCOA COLLAGEN,MIOR,EUMORA,PEARL LIPSTICK,LEMON DRINK,STOO TEY ,WHITENNG BODY LOTION IN 28 DAYS,SUCCI ,PERAPAT,KRIM PAYUDA,SILVANA ,SIY TURUN 5 KG DALAM MASA 10 HR!!!!!LST PG   Mon 25 Aug 2008, 6:33 am

askum kak zee...morning.....
bnyk barang baru msok nih...
akak..kt nak tnya..yg umah kecik infrared tuh x jual eh?
have a nice day akak.... :D
Back to top Go down
View user profile
kak zee
Enterpreneur
Enterpreneur
avatar

Number of posts : 542
Age : 50
Registration date : 15/06/2008

PostSubject: Re: WHITE GLUTAHIONE CLASSIC ,COCOA COLLAGEN,MIOR,EUMORA,PEARL LIPSTICK,LEMON DRINK,STOO TEY ,WHITENNG BODY LOTION IN 28 DAYS,SUCCI ,PERAPAT,KRIM PAYUDA,SILVANA ,SIY TURUN 5 KG DALAM MASA 10 HR!!!!!LST PG   Wed 27 Aug 2008, 6:09 pm

tiehah777 wrote:
askum kak zee...morning.....
bnyk barang baru msok nih...
akak..kt nak tnya..yg umah kecik infrared tuh x jual eh?
have a nice day akak.... :D

EZY FIR SAUNA ~PRODUK TERKINI DI PASARAN

HARGA PROMOSI RM660.00

yang nih ler sauna infra red,produk terkini... :D
Back to top Go down
View user profile http://zeebeautyproduct.blogspot.com/
tiehah777
Ahli Familiar
Ahli Familiar
avatar

Number of posts : 170
Age : 34
Location : kL...
Registration date : 16/08/2008

PostSubject: Re: WHITE GLUTAHIONE CLASSIC ,COCOA COLLAGEN,MIOR,EUMORA,PEARL LIPSTICK,LEMON DRINK,STOO TEY ,WHITENNG BODY LOTION IN 28 DAYS,SUCCI ,PERAPAT,KRIM PAYUDA,SILVANA ,SIY TURUN 5 KG DALAM MASA 10 HR!!!!!LST PG   Thu 28 Aug 2008, 5:40 am

yg umah kecik tuh..yang mcm kayu tuh...
ha..yg itu la...
x der eh akak? :)
Back to top Go down
View user profile
tiehah777
Ahli Familiar
Ahli Familiar
avatar

Number of posts : 170
Age : 34
Location : kL...
Registration date : 16/08/2008

PostSubject: Re: WHITE GLUTAHIONE CLASSIC ,COCOA COLLAGEN,MIOR,EUMORA,PEARL LIPSTICK,LEMON DRINK,STOO TEY ,WHITENNG BODY LOTION IN 28 DAYS,SUCCI ,PERAPAT,KRIM PAYUDA,SILVANA ,SIY TURUN 5 KG DALAM MASA 10 HR!!!!!LST PG   Thu 28 Aug 2008, 5:41 am

morning smua...
slamat bersahur....:)
sayer gnti pose...huhuhu... Rolling Eyes
Back to top Go down
View user profile
kak zee
Enterpreneur
Enterpreneur
avatar

Number of posts : 542
Age : 50
Registration date : 15/06/2008

PostSubject: Re: WHITE GLUTAHIONE CLASSIC ,COCOA COLLAGEN,MIOR,EUMORA,PEARL LIPSTICK,LEMON DRINK,STOO TEY ,WHITENNG BODY LOTION IN 28 DAYS,SUCCI ,PERAPAT,KRIM PAYUDA,SILVANA ,SIY TURUN 5 KG DALAM MASA 10 HR!!!!!LST PG   Fri 29 Aug 2008, 12:54 am

tiehah777 wrote:
yg umah kecik tuh..yang mcm kayu tuh...
ha..yg itu la...
x der eh akak? :)

yang tu tak de,yg paling fofular sauna diva tu la..ramai yg order
Back to top Go down
View user profile http://zeebeautyproduct.blogspot.com/
kak zee
Enterpreneur
Enterpreneur
avatar

Number of posts : 542
Age : 50
Registration date : 15/06/2008

PostSubject: Re: WHITE GLUTAHIONE CLASSIC ,COCOA COLLAGEN,MIOR,EUMORA,PEARL LIPSTICK,LEMON DRINK,STOO TEY ,WHITENNG BODY LOTION IN 28 DAYS,SUCCI ,PERAPAT,KRIM PAYUDA,SILVANA ,SIY TURUN 5 KG DALAM MASA 10 HR!!!!!LST PG   Fri 29 Aug 2008, 12:55 am

tiehah777 wrote:
morning smua...
slamat bersahur....:)
sayer gnti pose...huhuhu... Rolling Eyes

tiehah,nanti bg testimoni utk sauna pant yek :D
Back to top Go down
View user profile http://zeebeautyproduct.blogspot.com/
tiehah777
Ahli Familiar
Ahli Familiar
avatar

Number of posts : 170
Age : 34
Location : kL...
Registration date : 16/08/2008

PostSubject: Re: WHITE GLUTAHIONE CLASSIC ,COCOA COLLAGEN,MIOR,EUMORA,PEARL LIPSTICK,LEMON DRINK,STOO TEY ,WHITENNG BODY LOTION IN 28 DAYS,SUCCI ,PERAPAT,KRIM PAYUDA,SILVANA ,SIY TURUN 5 KG DALAM MASA 10 HR!!!!!LST PG   Fri 29 Aug 2008, 5:52 am

ok akak..tp kt x pkai lagi baru rendam td dgn air suam...
pas 2 sidai...nanti nk pkai esok2...
kijer bnyk x sempat nak basuh dia...
ingat pesan akak..BASUH DULU SEBELUM GUNA....hihi...
tp bila time smpai2 jer tuh..ari tuh..
kt terus bukak n pkai..mane la tau x muat ke ape..
biase la montot lebor...hehe...Embarassed
tp so far ok...rase mcm...ni kalu pkai seminggu ni ader bhgian kanan kiri kat bontot tuh boleh jadi kecik ni....sbb bila pkai rase mcm dia ketat kan ape yg besar..
nanti senang la bila dah kecik sket..senang nak cari suar jeans...
musti lepas smgu nih suar yg x muat tuh dah boleh pkai..
x der la benang2 tuh mcm nak mintak tolong jerk....hihihihi...
Back to top Go down
View user profile
kak zee
Enterpreneur
Enterpreneur
avatar

Number of posts : 542
Age : 50
Registration date : 15/06/2008

PostSubject: Re: WHITE GLUTAHIONE CLASSIC ,COCOA COLLAGEN,MIOR,EUMORA,PEARL LIPSTICK,LEMON DRINK,STOO TEY ,WHITENNG BODY LOTION IN 28 DAYS,SUCCI ,PERAPAT,KRIM PAYUDA,SILVANA ,SIY TURUN 5 KG DALAM MASA 10 HR!!!!!LST PG   Sat 30 Aug 2008, 12:33 am

tiehah777 wrote:
ok akak..tp kt x pkai lagi baru rendam td dgn air suam...
pas 2 sidai...nanti nk pkai esok2...
kijer bnyk x sempat nak basuh dia...
ingat pesan akak..BASUH DULU SEBELUM GUNA....hihi...
tp bila time smpai2 jer tuh..ari tuh..
kt terus bukak n pkai..mane la tau x muat ke ape..
biase la montot lebor...hehe...Embarassed
tp so far ok...rase mcm...ni kalu pkai seminggu ni ader bhgian kanan kiri kat bontot tuh boleh jadi kecik ni....sbb bila pkai rase mcm dia ketat kan ape yg besar..
nanti senang la bila dah kecik sket..senang nak cari suar jeans...
musti lepas smgu nih suar yg x muat tuh dah boleh pkai..
x der la benang2 tuh mcm nak mintak tolong jerk....hihihihi...

:D :D :D nanti bg lagi testi yek..toceh toceh
Back to top Go down
View user profile http://zeebeautyproduct.blogspot.com/
tiehah777
Ahli Familiar
Ahli Familiar
avatar

Number of posts : 170
Age : 34
Location : kL...
Registration date : 16/08/2008

PostSubject: Re: WHITE GLUTAHIONE CLASSIC ,COCOA COLLAGEN,MIOR,EUMORA,PEARL LIPSTICK,LEMON DRINK,STOO TEY ,WHITENNG BODY LOTION IN 28 DAYS,SUCCI ,PERAPAT,KRIM PAYUDA,SILVANA ,SIY TURUN 5 KG DALAM MASA 10 HR!!!!!LST PG   Sat 30 Aug 2008, 10:07 pm

ok..akak...sabun mior..mau order lagi...
check PM pls..hihi...:)
Back to top Go down
View user profile
kak zee
Enterpreneur
Enterpreneur
avatar

Number of posts : 542
Age : 50
Registration date : 15/06/2008

PostSubject: Re: WHITE GLUTAHIONE CLASSIC ,COCOA COLLAGEN,MIOR,EUMORA,PEARL LIPSTICK,LEMON DRINK,STOO TEY ,WHITENNG BODY LOTION IN 28 DAYS,SUCCI ,PERAPAT,KRIM PAYUDA,SILVANA ,SIY TURUN 5 KG DALAM MASA 10 HR!!!!!LST PG   Sun 05 Oct 2008, 10:25 am





MOSTURIZER TIA AMELIA

MOSTURIZER 50GM ~KRIM PELEMBAP
RETAIL :SEM RM44.90/S&S RM47.90
NOW :RM40.00




SET RAWATAN PENCERAHAN TIA AMELIA TANPA PENGELUPASAN

1 SET RM95.00 ~NOW : RM 75.00

Toner RM17.90 ~NOW : RM 15.00

TOTAL :RM90.00 FREE POS LAJU

BULEH DIBELI BERASINGAN

Krim Jeragat 5g ~RETAIL 29.90
NOW : RM 24.00

Sabun Herbal ~ RETAIL : RM 9.50
NOW: RM 9.00

Krim Kunyit 5g ~ RETAIL : RM 29.90
NOW : RM 24.00

Sunblock / Foundation 5g ~ RETAIL : RM 29.90
NOW : RM 24.00

Krim Pemutih 5g ~ RETAIL : RM 29.90
NOW: RM 24.00

POS LAJU : RM5.00 SEMENANJUNG/SABAH & SWK RM8.00

Kandungan :

Set Rawatan Pencerahan Tia Amelia
a) 2 Ketul sabun pembersih muka
b) krim pemutih (5g)
c) Krim Kunyit (5g)
d) Sunblock /Foundation (5g)

Perhatian Penting : KRIM MALAM (Krim Pemutih dan Krim Kunyit) adalah untuk kegunaan malam sahaja, ia bertindak semasa waktu tidur. Sunblock/Foundation adalah kegunaan siang hari, ia melindungi kulit dari sinar UV. Sabun Pembersih muka boleh digunakan pada bila-billa masa.

Panduan Cara Penggunaan Krim Malam:
Langkah 1 :Sebelum tidur, bersihkan muka dengan sabun, urut perlahan-lahan dan bilas bersih.

Langkah 2 : Setelah muka dilap kering, sapukan krim pemutih secara nipis pada keseluruhan muka dan disusuli dengan krim kunyit (juga dengan secara nipis dan rata ke seluruh muka.)

Panduan Cara Penggunaan Sun Block/ Foundation
Langkah 1 : Di waktu pagi, bersihkan muka dengan sabun, urut perlahan-lahan dan bila bersih.

Langkah 2 : Setelah muka dilap kering, sapukan Sunblock/Foundation Secara nipis pada keseluruhan muka untuk perlindungan dari sinar UV, dan sebagai alas bedak.


TESTIMONI PENGGUNA TIA AMELIA :

cik_es wrote :
HELLO..
I DAH GUNA TIA HAMPIR 3 MINGGU..
MEMANG PUAS HATI SANGAT SEBAB DAH BERTAHUN CARI PRODUK SESUAI TP BARU KALI NI JUMPA YG BETUL2 SERASI DENGAN KULIT..
KULIT I JENIS BERMINYAK..BERJERAWAT..BERJERAGAT..BINTIK ITAM..
KALAU NAK BERGAMBAR,SEGAN JE ASA MUKA I JE YG TAK SELICIN MUKA ORG LAIN..
TP SEKARANG MUKA DAH MAIN BERSIH,MAKIN CERAH..

TERIMA KASIH SGT2 LA PADA TIA AMELIA..
MEMANG SUPERB..

feeza81 wrote :

dah 3 hari guna tia..
hasilnya kulit memang lembut dan licin..
ada sikit mengelupas.. buang sel2 mati..
tp ok..tak merah atau pedih..
nampaknye memang best tia ni..

hr ke 4 pakai tia..
dah ada yg tegur kata muka nampak cantik..
putih...
nampaknyer lepas ni ramai la kawan tmpat kerja yg tergoda ngan tia ni..

kuntakpindek wrote :
ok je pakai tia ni
makin licin muka
dah pakai dekat 3 bulan
dulu pakai jrg2,skrg ni memg wajib pakai
sb nak ilangkan jeragat
effect2 mcm yg diperkata tu
memg xde.xde merah...xde gelupas...

milea wrote :
milea pakai produk tia dekat sebulan lebih. tinggal foundation je lagi. sejak pakai tia, tak naik dah jwat kat dahi..kalau sebelum ni asyik ade je jawat kat dahi tak kira time period atau tak.

ladyziana78 wrote :
Stakat seminggu lebih aku guna tia...kulit jadi lembut dan licin....takder da rasa kesat2 dan berminyak...mmg puas hati stakat nih..kulit pun bila sapu krim sunblock/foundation tu rasa licin jer...wangi pun mmg wangi...then mlm tu pakai krim pemutih dan krim kunyit tu...simple jer...da rasa sket kulit jadi cerah...wpun smgu tpi mmg dpt tgk perubahan...

laxmiza wrote :
i sker layan krim jeragat Tia nie
sbb dia bleh hilangkan parut

moley444 wrote :
kawan saya guna tia ni... cantik wooo kulit dia.. bersih... tak ngelupas ..ni yg buat saya nak try jer... huuhuhuh

yan8482 wrote :
saya juga antara pengguna produk ini... setakat ini ok je.... bila lepas cuci muka terasa muka kita tegang... akak yg promote kat saya tu kata bila kita cuci muka.... jgn kurang dari satu minit .. lebih tak apa..

chaon_niza wrote :
saya rasa sabun tia lah yang paling lembut yang pernah saya guna...saya guna banyak kali pun muka tak tegang or ngelupas..mmg lembut sangat...

batakrabit wrote :
i br pakai dlm 1 minggu..so far mmg puas hati resultnya..kulit i jd lebih halus dan kurang berminyak

tiehah777 wrote:
kt nak jugak komen la...hihi..
kt dah gune tia dah nak msok 7 bulan..
so far ok...mmg mase nak msok minggu ke 2 tuh mmg kulit akan nmpk sungguh2 chantek...
berseri dan cerah bermaya...
time tuh la rase mcm,wa....mmg x slh pilih...
tp kena la rajin cuci muke..sbln sekali kena g facial..
baru la muke nmpk sentiasa bersih luar dan dalam....
tia mmg best...smua org yg tgk muke kt..smua nak pkai tia...
rase mcm model plak sayer kejap...heheheeee....
akak2 yg ader mslh muke...ptot cube tia nia..lg pon dah nak pose..
muke nak gune raya..jumpa sdara mara pamily kwn2 baek sek dlu...ape smua...
baik mula dari sekarang...pkai ni pon efect x lame..sebulan jerk...dah nmpk muke dah ok...
cuber la...lg pon x mahal..pkai pon sket2...mmg berbaloi dan x leceh...


Last edited by kak zee on Sat 07 Mar 2009, 12:04 pm; edited 5 times in total
Back to top Go down
View user profile http://zeebeautyproduct.blogspot.com/
Sponsored content




PostSubject: Re: WHITE GLUTAHIONE CLASSIC ,COCOA COLLAGEN,MIOR,EUMORA,PEARL LIPSTICK,LEMON DRINK,STOO TEY ,WHITENNG BODY LOTION IN 28 DAYS,SUCCI ,PERAPAT,KRIM PAYUDA,SILVANA ,SIY TURUN 5 KG DALAM MASA 10 HR!!!!!LST PG   

Back to top Go down
 

WHITE GLUTAHIONE CLASSIC ,COCOA COLLAGEN,MIOR,EUMORA,PEARL LIPSTICK,LEMON DRINK,STOO TEY ,WHITENNG BODY LOTION IN 28 DAYS,SUCCI ,PERAPAT,KRIM PAYUDA,SILVANA ,SIY TURUN 5 KG DALAM MASA 10 HR!!!!!LST PG

View previous topic View next topic Back to top 
Page 2 of 7Go to page : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Pekanrabu :: produk kecantikan, kosmetik dan wangian-
Jump to:  
Free forum | © phpBB | Free forum support | Report an abuse | Sosblog