HomeFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in
Latest topics

Share | 
 

 COCO MINDA ALHADI,PERMATA HIJRAH , AROMATERAPI, Susu Kambing Plus Syifa' 30 juz Al-Quran,THE ALL NEW RX WATER . STEVICO PRODUCT. EB Foot Patch : buang toksin. PROMOSI!!! RxLite: MAKIN LANGSING

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
azah83my
Enterpreneur
Enterpreneur
avatar

Number of posts : 41
Age : 34
Location : Kuala Selangor
Registration date : 03/03/2010

PostSubject: COCO MINDA ALHADI,PERMATA HIJRAH , AROMATERAPI, Susu Kambing Plus Syifa' 30 juz Al-Quran,THE ALL NEW RX WATER . STEVICO PRODUCT. EB Foot Patch : buang toksin. PROMOSI!!! RxLite: MAKIN LANGSING   Wed 03 Mar 2010, 3:11 pm



Terima kasih kerana mengunjungi Hijau Suci Shoppe. Pihak kami menyediakan pelbagai barangan kecantikan badan dan kulit yang sesuai untuk anda. Barangan kami berkualiti dan di jamin halal. Anda tidak perlu ragu-ragu.
.


Untuk membuat tempahan secara online adalah seperti berikut:

1. Pilih barangan yang anda inginkan.
2. Sila membuat tempahan melalui telefon, sms atau PM.
3. Setelah confirm dengan tempahan, sila membuat pembayaran ke ac berikut (di atas nama MUMTAZAH BINTI NAROWI) :
Maybank : 162094109978
CIMB : 12440002572208
4. Setelah pembayaran dibuat, sila email @ sms nama, alamat dan no rujukan pembayaran.
5. Pihak kami akan membuat penghantaran pada hari barang di tempah kecuali sabtu dan ahad.
6. Kos penghantaran ditanggung pembeli.


Untuk pembelian terus anda boleh kunjungi kedai HIJAU SUCI HEALTH & BEAUTY SHOPPE di alamat berikut:

NO. 59-1 (Ting 1), Jalan Medan Niaga 2,
Medan Niaga 2,
45000 Kuala Selangor
Selangor Darul Ehsan

*Bersebelahan TESCO Kuala Selangor, sebelah Kedai Perabut CHAN


Terima kasih kerana sudi membeli belah di Hijau Suci Shoppe. Semoga anda berpuashati dengan produk dan perkhidmatan kami.






RX WATER TERBARU

DENGAN SISTEM BAMBOO-QUN PERTAMA DI DUNIA DAN GABUNGAN TEKNOLOGI OZON




Keterangan lanjut sila lihat post di bawah






EB Detoxifying Foot Patch
Natural Plant Quintessence

Dispel Toxins and Maintain Beauty




Main Function EB Detox:

* Promoting blood circulation & matabolisme
* Relax muscles & tendons and elliminate moisture
* Replenish vital essence & strengthening the kidney
* Shape and beauty body
* Promote sleeping and relieve fatigue
* Beautiful foot and clear odour


Essential Component:

* Wood vinegar extract
* Chitin and chitosan
* Vitamin C
* Minus ion powder
* Bamboo vinegar extract
* Tourmaline
* Vegetable fiber
* Dextrin


Cara Penggunaan:
Bersihkan kaki sebelum penggunaan. Cara terbaik pakai ketika tidur, sekurang-kurangnya 6 jam. Untuk kesan terbaik pakai sehingga 8 jam.


Harga:
RM 25 (20 pieces)


Brazilian Wild Red Tomato Extract
Ekstrak Buah Tomato Merah Liar dari Brazil

Classic Care Package - 14 Days DailyCare Pack



The adage “Beauty Comes From Within” holds ever so true. As we move in pursuit of physical beauty and long-lasting youth, we are aware that a healthy body leads to a beautiful one. Yet one must also know that the main culprits causing aging and damage to our bodies over time are free radicals, which are derived from stress, unhealthy food intake, harmful UV rays from the sun and other pollutants.

By using a concentration of Tomato Lycopene Extract - Nature’s Powerful Anti-Aging and Cancer Fighting Agents, Stevico gives you a potent health and youth retaining solution that fends off free radicals harming our bodies. Cleanse, Nourish, Rejuvenate, Energise and Revitalize your body, retain its inner and outer beauty with Stevico’s Tomato Lycopene Extract with Green Tea Extract
.


Inginkan kulit lebih cantik, cerah dan sekata. Inilah jawapannya... Ekstrak dari buah tomato merah liar dari brazil mampu membina collagen dari dalam. Bukan macam collagen lain yang hanya menambahkan collagen yang kurang dalam badan. Tapi, Stevico Collagen mampu membina semula collagen anda yang telah hilang. Tak percaya??? kita tgk testimoni kat bawah ni...












Cara penggunaannya:
Umur 25 tahun ke bawah : 3 hari 1 sachet
Umur 26 - 34 tahun : 2 hari 1 sachet
Umur 35 tahun ke atas : 1 hari 2 sachet (2x sehari)
* Minum sebelum tidur.


Sekiranya anda berminat beli pek utk percubaan:
1 sachet : RM 9
5 sachet : RM 43
10 sachet : RM 80



Kos Penghantaran/pos laju:
Sekitar Kuala Selangor / Sungai Besar : RM 5.00
Semenanjung Malaysia : RM 6
Sabah/Sarawak: RM 10


Kalau nak try terus, ok jer...

1 kotak : RM 200 (30 sachet)

Kos Penghantaran / Poslaju:-
By hand - Sekitar Kuala Selangor / Sungai Besar : free
Semenanjung : RM14.00
Sarawak - RM21.00
Sabah / Sarawak - RM25.00



Sebarang pertanyaan:
azah: 0126776172 / azah83my@yahoo.com

http://stevicodirect.net/stevicocontactus.html



JOM!!! NAK KURUSKAN BADAN??? NI JAWAPANNYA.. RX LITE DAPAT MENURUNKAN BERAT BADAN ANDA TANPA KESAN SAMPINGAN
.





TERHEBAT & TERHANGAT DI PASARAN!!!


RxLite merupakan satu inovasi terbaru formulasi doktor perubatan & 'Cancer Survivor' yang tersohor di Malaysia iaitu Dato Dr. Noordin Darus. Beliau seorang pakar diet & pemakanan yang terunggul suatu ketika dahulu merupakan seorang pelatih kepada atlit-atlit tanah air dan merupakan bekas Pengarah Perubatan Majlis Sukan Negara. Beliau lebih dikenali dengan penggilan 'Doktor Sukan'. Program pelangsingan beliau iaitu 'Slim For Life' merupakan suatu program yang terkenal dan diikuti oleh pelbagai institusi kerajaan, firma-firma dan badan-badan tertentu. Beliau sering muncul di kaca TV dalam program 'Mari Bersenam' di TV1 setiap pagi jam 8am sekitar tahun 80an dahulu. Kini, dengan kepakaran yang ada, beliau telah mencipta formulasi Rx-Lite untuk setiap orang yang bercita-cita untuk mendapatkan berat badan & bentuk tubuh yang ideal dengan cara yang menyihatkan. Ia mengandungi bahan-bahan aktif semulajadi yang membantu anda membakar lemak dan menghilangkan berat badan berlebihan
.








Price:
1 kotak: RM138.00
2 kotak: RM248.00 (free 1 shaker+keahlian)


hoorey!! hoorey!! hoorey!! hoorey!! hoorey!! hoorey!! hoorey!! hoorey!! hoorey!! hoorey!! hoorey!! hoorey!! hoorey!! hoorey!! hoorey!! hoorey!!


Nak jadi Dealer / Ahli?
Cuma perlu bayar RM208.00, anda akan mendapat :
1) Keahlian
2) 2 kotak RxLite (setiap kotak mengandungi 30 sachet)


UNTUK YANG BERMINAT JADI AHLI, SILA EMAIL PADA SAYA :-

Nama : -
No. K/Pengenalan :-
Alamat Rumah :
No H/p : -
Nama & No. IC Pewaris :


Kos Penghantaran / Poslaju:-
By hand - Sekitar Kuala selangor : free
Poslaju - Semenanjung : RM14.00
Poslaju - Sarawak : RM21.00
Poslaju - Sabah / Sarawak : RM25.00


COFFEE AROMA CAPPUCINO, KOPI AURA PERTAMA!!!

Kopi aura pertama yang menggunakan formulasi Rx-Water yang diperkaya dengan anti oksida dan herba terbaik dunia: Mahkota dewa, Habbatus Sauda', saffron, ginseng koko dan kopi arabica.



DIRUMUS KHAS OLEH DOKTOR PERUBATAN




* Meningkatkan kepekaan, kecerdasan, daya tahan dan aktiviti mental
* Membantu peredaran darah
* Membantu kitaran menstruasi wanita
* Mengandungi anti oksidan dan Polyphenol untuk pencegahan penyakit


Price:
Untuk percubaan:
1 sachet : RM2.50
5 sachet : RM11.00

1 kotak (15 sachet 20gm) : RM 30.80

Sebarang pertanyaan, sila hubungi:
azah: 0126776172 / azah83my@yahoo.com


Last edited by azah83my on Tue 16 Nov 2010, 2:53 pm; edited 37 times in total
Back to top Go down
View user profile http://hijausuci.blogspot.com
azah83my
Enterpreneur
Enterpreneur
avatar

Number of posts : 41
Age : 34
Location : Kuala Selangor
Registration date : 03/03/2010

PostSubject: pelbagai fabrik untuk anda   Wed 03 Mar 2010, 4:38 pm



Mesti dah boring kan beli kain pasang biasa kat kedai. Ini ada kain pasang yang masih panas di pasaran. Pelbagai jenis fabrik untuk anda. Sila email or pm sya. Sy tidak meletakkan design di post ini sebab fabrik sy selalu bertukar2. so sy akan antor gambar pd email. Fabrik sya kebanyakkan crip silk, korean silk and china silk. Kebanyakkan import dr korea, jepunand china


Kos Penghantaran / Poslaju :-
Sekitar Selangor - RM5.00
Semenanjung - RM6.00
Sabah / Sarawak - RM10.00

sila hubungi:
azah 0126776172 / azah83my@yahoo.com


Last edited by azah83my on Fri 09 Apr 2010, 2:36 pm; edited 2 times in total
Back to top Go down
View user profile http://hijausuci.blogspot.com
azah83my
Enterpreneur
Enterpreneur
avatar

Number of posts : 41
Age : 34
Location : Kuala Selangor
Registration date : 03/03/2010

PostSubject: collagen terbaik untuk anda!!!   Fri 05 Mar 2010, 1:35 pm

Stevico Collagen

Collagen yang terbaik masa kini, maklumat lanjut sila lihat post di atas.

cuba jangan tak cuba


Last edited by azah83my on Fri 09 Apr 2010, 2:21 pm; edited 3 times in total
Back to top Go down
View user profile http://hijausuci.blogspot.com
azah83my
Enterpreneur
Enterpreneur
avatar

Number of posts : 41
Age : 34
Location : Kuala Selangor
Registration date : 03/03/2010

PostSubject: Coco Minda Al-Hadi, Delima Plus Al-Hadi   Fri 05 Mar 2010, 2:36 pm

COCO MINDA AL-HADI



Rumusan minda Al-Hadi adalah ilham daripada pengalaman seorang Doktor perubatan yang berpengalaman merawat pesakit dari golongan orang kampong yang mendapati kebanyakan penyakit dan masalah kesihatan berpunca daripada pemakanan tak teratur.

Dengan rumusan ini, masalah pemakanan sihat terutamanya dikalangan kanak-kanak dan ibu hamil terjaga.

Minuman ini dirumus dengan mengguna bahan sejati tanpa pengawet dan pemanis tiruan.


Kandungan
COCOA,VEGETABLE CREAMER,DEXTROSE, ASTAXANTHIN, DHA, SUGAR


Berat sachet
30 gram



Penggunaan
Tuang kandungan satu sachet kedalam 250 ml air panas dan kacau Boleh ditambah ais. Minum satu sachet sekali sehari.


Nota
Minuman ini sesuai untuk kanak-kanak dan orang dewasa.


Fakta DHA
Docosahexaenoic acid atau DHA adalah komponen utama dalam fosfolipid otak dan mata. DHA perlu untuk perkembangan dan kemajuan fungsi otak, mata dan sistem saraf . Kekurangan DHA dikaitkan dengan kemerosotan kognitif, peningkatan kematian sel saraf dan kemurungan.

Wanita hamil yang mengambil DHA dikaitkan dengan kawalan emosi yang baik daripada ibu dan peningkatan ketajaman ingatan dan penglihatan kepada bayi atau anaknya.

Tambahan pengambilan DHA dalam pemakanan boleh membantu individu yang mempunyai sejarah penyakit jantung, bayi pramatang dan untuk membantu kemajuan minda yang sihat terutama dikalangan kanak-kanak.


Fakta Astaxantin
Astaxantin adalah antioksidan semulajadi yang unggul ekstrak daripada hidupan laut yang berupaya meningkatkan sistem daya tahan, melindungi sel daripada kerosakan oksidatif, melegakan tekanan atau stress, melindungi mata dan kulit daripada kerosakan dari UVA dan UVB, boleh meningkatkan kekuatan dan stamina.

Keunikan astaxantin yang boleh melepasi atau menyeberangi `barrier` otak dan mata dengan mudah telah menunjukan keistimewaannya untuk membantu fungsi otak dan mata dengan berkesan.

Harga:
RM39.90 (12sachet)

DELIMA PLUS AL-HADI




Minuman ini dirumus untuk melindung diri daripada ancaman luaran dengan cara membina kekuatan dayatahan badan disamping boleh menyerlahkan keremajaan dan kehalusan kulit, bentuk badan yang ideal dan kelihatan muda secara semulajadi.

Rumusan ini tidak mengandungi bahan pengawet dan pemanis tiruan.


Kandungan
Delima, biji anggur merah, colostrums, krimer sayuran, gula, xylitol, dextrose, vanilla.


Berat sachet
30 gram




Penggunaan:
Larutkan dalam 250 ml air suam, kacau dan boleh ditambah ais jika ingin sejuk. Minum satu sachet sekali sehari. Sesuai untuk semua peringkat umur.


Fakta Delima.
Delima digelar `super fruit` mengandungi antioksidan yang unggul diterajui asid ellagik yang berupaya melindungi kalenjar prostat, payu dara, organ paru-paru dan jantung.

Boleh menghalang pembentukan plaque yang melonggok dalam salur darah arteri, mengurangkan aras LDL atau kolesterol jahat, mencegah kemerosotan rawan dan melambatkan proses degenerasi sistem saraf dan otak.


Fakta Anggur Merah.
Mengandungi antioksidan yang poten daripada poliphenol dimana kajian mendapati biji anggur boleh melegakan kelainan ketakcukupan vena dan kerapuhan kapilari darah.

Boleh memperbaiki penglihatan malam, membantu melindungi kulit cetusan pendedahan matahari, memecahkan lemak tersembunyi dan melindungi badan daripada penuan pramatang.


Fakta Kolostrum.
Kolostrum kaya dengan perisian semulajadi daripada dua faktur utamanya iaitu faktur imun dan faktur pertumbuhan atau penyembuhan yang berupaya meningkatkan dan mengimbangi sistem imuniti badan, melawan jangkitan kuman dan kesan bahan toksik.

Memperbaiki nisbah berat otot dan lemak badan, mengimbangi aras gula dan tekanan darah, melegakan kemurungan dan memperbaiki mood, membantu menyihatkan sendi,rawan,otot dan menyegarkan kulit.

Menggalakan flora usus sihat, mempercepatkan pemulihan kecederaan dan meningkatkan keupayaan dan stamina.

Harga:
RM49.90 (12 sachet)


Last edited by azah83my on Mon 25 Oct 2010, 1:09 pm; edited 1 time in total
Back to top Go down
View user profile http://hijausuci.blogspot.com
azah83my
Enterpreneur
Enterpreneur
avatar

Number of posts : 41
Age : 34
Location : Kuala Selangor
Registration date : 03/03/2010

PostSubject: Re: COCO MINDA ALHADI,PERMATA HIJRAH , AROMATERAPI, Susu Kambing Plus Syifa' 30 juz Al-Quran,THE ALL NEW RX WATER . STEVICO PRODUCT. EB Foot Patch : buang toksin. PROMOSI!!! RxLite: MAKIN LANGSING   Sun 07 Mar 2010, 12:53 pm

Ramai dah customer i yang dah slim. Alhamdulillah... try la klu nak tau!!! bagus...bagus..
Back to top Go down
View user profile http://hijausuci.blogspot.com
azah83my
Enterpreneur
Enterpreneur
avatar

Number of posts : 41
Age : 34
Location : Kuala Selangor
Registration date : 03/03/2010

PostSubject: Re: COCO MINDA ALHADI,PERMATA HIJRAH , AROMATERAPI, Susu Kambing Plus Syifa' 30 juz Al-Quran,THE ALL NEW RX WATER . STEVICO PRODUCT. EB Foot Patch : buang toksin. PROMOSI!!! RxLite: MAKIN LANGSING   Mon 08 Mar 2010, 10:07 am

Customer i ramai yang dah cuba RxLite. Alhamdulillah sume dah slim cam biase. Try la.. bagus...bagus..
Back to top Go down
View user profile http://hijausuci.blogspot.com
azah83my
Enterpreneur
Enterpreneur
avatar

Number of posts : 41
Age : 34
Location : Kuala Selangor
Registration date : 03/03/2010

PostSubject: Produk Stevico   Mon 08 Mar 2010, 4:13 pm

Pea Protein & Horny Goat Weed Extract
Ekstrak Protein Kacang Pea Dengan orny Goat Weed



By azah83my at 2010-07-01

Epidium Grandiflorum juga dikenali sebagai 'Horny Goat Weed'

Fungsi Produk:
* Meningkatkan keupayaan otot
* Meningkatkan keupayaan bergerak
* Memulihkan perjalanan darah
* Mengurangkan ketegangan otot
* Meningkatkan bekalan oksigen
* Meningkatkan keupayaan lelaki & wanita
* Mengurangkan rasa lesu
* Mengurangkan ketidakselesaan menopaus (bagi wanita yang sudah menopaus)


“Horny Goat Weed” has been used as an aphrodisiac for hundred of years and research has also proven it's effect on improving sexual desire and performance. It's scientific name is Epimedium or Yin Yan Huo in Chinese.

Cara penggunaannya:
1/2 sachet 3hari sekali.


Sekiranya anda berminat beli pek utk percubaan:
1 sachet : RM 12
5 sachet : RM 55
10 sachet : RM 100


Kalau nak try terus, ok jer...

1 kotak : RM 185 (20 sachet)

Stevico Cholest Control Fibre. Diyarbakir Turkish Wild Wheat Mix with Siberian Red Larch.
Stevico Fibre Untuk Kawalan Kolestrol

CCF Care Package - 14 - 28 Days DailyCare Pack


By azah83my at 2010-07-01

Dr Kobayashi, Specially developed this product to simplify the process of consuming fibre and also help those suffering from high blood pressure and high cholesterol, Stevico applies the same exceptional qualities of Turkish Wild Wheat and Siberian Larch Tree traditionally trusted for its healing properties into Cholest Control Fibre. Because easy to drink fibre fills you up quickly, it prevents overeating and is especially good for those dealing with weight control, such as diabetics or high cholesterol sufferers.


Fungsi:
* Menurunkan kolestrol dalam darah
* Mengawal kandungan gula dalam darah
* Menambah insulin dalam badan
* Membantu mengatasi masalah hipertensi
* Menurunkan berat badan
* Membantu menyihatkan jantung anda


Cara Penggunaan:
Minum selepas makan tengahari. Tidak boleh minum dengan ubat-ubatan sebab ia berfungsi sebagai pembersih. Selepas 3 jam baru boleh makan ubat-ubatan atau sebagainya.


Testimoni:


By azah83my at 2010-07-01

Sekiranya anda berminat beli pek utk percubaan:
1 sachet : RM 8
5 sachet : RM 35
10 sachet : RM 60


Kalau nak try terus, ok jer...

1 kotak : RM 160 (30 sachet)

Broccoli & Spinach Lutein.
The Best nutrients for Eyes



By azah83my at 2010-07-01

Out of the number of visual disability cases in the world, most of them are avoidable, either from preventable conditions or being treatable. The most common causes of vision loss among people are AMD (Age Related Macular Degenaration), glaucoma and cataract victims. Proving again that nature provides us with wondrous remedies against healt conditions, the common broccoli & spinach contains two pigmentslutein and zeaxantin which keeps eyes healthy and safe from natural damages caused through aging. Stevico Spinach Extract brings these same benefits to your eyes in a purified lutein-high product to provide natural protection and nourishment against AMD and cataracts.


Testimoni:


By azah83my at 2010-07-01


En. Narowi bin Taib. 61 tahun
Abah saya mengalami katarak mata dan doktor syorkan untuk membuat pembedahan. Tapi, cam biasala abah saya taknak. Then, ada kawan syorkan untuk mengambil Broccoli & Spinach Lutein. Harga memang la rasa mahal tapi saya beli jugak. Alhamdulillah, baru seminggu je minum, cecair dalam mata dah mula bertambah. Sebelum ini mata abah asyik kering je. Penglihatan semakin jelas. Terus saya jual produk ni
malulah..

Sekiranya anda berminat beli pek utk percubaan:
1 sachet : RM 9
5 sachet : RM 45
10 sachet : RM 75


Kalau nak try terus, ok jer...

1 kotak : RM 200 (30 sachet)

Sweetermix Stevico
Sweetener Alam Stevia Extract Dengan Mix Gula



By azah83my at 2010-07-01

Stevico Natural Sweetermix is safe, natural sweet, noncalonic substance which extrated from Stevia leaves. it has many times sweeter than sugar and truly has virtually no colories. It can be used like edulcorante by te diabetics and by obese people wom wish to lose weight



Fungsi:
* "O" Penggantian gula Kalori
* Mencegah Penyakit Jantung
* Meningkatkan Kesihatan
* Sesuai untuk diabetic
* rasa seperti gula
* dilihat seperti gula
* Sesuai untuk pengendalian berat badan
* Sesuai untuk dicampur dalam masakan dan minuman


Testimoni:


By azah83my at 2010-07-03
Diambil bersama Cholestrol Control Fibre dan Gula Stevia.

Harga:
RM 95 (1 kotak : 500 gm)


Kos Penghantaran / Poslaju:-
By hand - Sekitar Kuala Selangor / Sungai Besar : free
Semenanjung : RM8.00
Sabah / Sarawak - RM15.00


Pembayaran boleh di buat melalui ac ini (MUMTAZAH BINTI NAROWI) :
Maybank : 162094109978
CIMB : 12440002572208


Sebarang pertanyaan:
azah: 0126776172 / azah83my@yahoo.com

http://stevicodirect.net/stevicocontactus.html


Last edited by azah83my on Sat 03 Jul 2010, 7:56 pm; edited 3 times in total
Back to top Go down
View user profile http://hijausuci.blogspot.com
azah83my
Enterpreneur
Enterpreneur
avatar

Number of posts : 41
Age : 34
Location : Kuala Selangor
Registration date : 03/03/2010

PostSubject: CARINO: Produk Kecantikan Formulasi Rx-Water!!! Rx-Colostra: Vit Minda Anda. Try Sekarang   Tue 16 Mar 2010, 11:05 am




PENCERAH KULIT SEMULAJADI BERAURA
WorldWellness telah mencipta satu pencapaian unik dengan menggabungkan produk-produk individu supaya berfungsi bersama dengan baik sambil mengutamakan kandungan semulajadi. Setiap produk Reijuva Carino berupaya menghasilkan keputusan profesional dengan berfungsi secara sistematik untuk membantu anda kelihatan lebih muda, sihat dan lebih cantik.

Reijuva Carino adalah penjagaan kulit profesional beraura yang diadun dengan AFA III (Aura Aktif Segar) satu ramuan istimewa yang menggunakan bunga Saffron, satu-satunya rempah termahal di dunia yang digunakan dalam terapi kecantikan sejati.


Reijuva Carino Cleanser
Menghilangkan kotoran, sel kulit mati dan solekan.

Reijuva Carino Toner
Membantu mengimbangkan kulit anda dengan menghadkan produksi ’sebum’ berlebihan, mengetatkan rongga kulit serta mengekalkan tahap pH kulit.

Reijuva Carino Day Cream & Sun Protection
Memberikan perlindungan semulajadi dari sinaran matahari serta sinaran berbahaya UVA dan UVB sambil mencerah dan melicinkan kulit anda.

Reijuva Carino Night Cream
Membantu anda mempunyai kulit yang lebih lembut, lebih cerah dan berseri-seri.

Testimoni

Quote :
Bermula dari menggunakan salah satu produk dari Indonesia, wajah saya mengalami komplikasi dimana wajah saya menjadi bengkak setelah menggunakannya selama setahun. Setelah seminggu mencuba Carino, saya dapat melihat perubahannya. Pada minggu kedua, wajah yang kusam telah bertukar menjadi putih dan bersih. Saya juga tidak perlu menggunakan bedak asas kerana sudah memadai hanya menggunakan Carino Day Cream - Suziana Mohd Yamin -

Quote :
Selama 2 minggu saya menggunakan set Carino®️ parut bisul di pipi dan parut kesan cakaran kucing di hidung dan juga di pipi semakin menghilang! -Johaini binti Ab. Jalal, 34 Tahun-

Quote :
Dulu wajah saya mempunyai masalah jerawat dan warna kulit wajah yang tidak sekata. Selepas menggunakan set Carino®️, muka saya semakin cerah dan berseri-seri. Jerawat saya juga mula menghilang. Saya selalu percaya kesihatan dalaman juga penting maka saya minum Rx-Water®️ dan mengambil 7 Haven®️ capsules untuk kesihatan yang sejahtera. -Shawnee Choo, 30 Tahun-

Quote :
Saya memang suka berenang dan selalu terkena cahaya matahari. Muka saya mempunyai banyak jeragat. Kadang kala saya malu nak berjumpa dengan kawan. 6 bulan lepas, kawan saya menghadiahkan satu set Carino®️ basic set untuk saya. Selepas 3 bulan menggunakannya, saya dapat perhatikan perubahan pada wajah saya, ia lebih lembut, licin dan kedutan pun berkurangan. -Premjit Kaur, 42 Tahun-

Quote :
akak dh try produk nie...alhamdulillah lembut kulit - kak yong -


Mereka dah cuba, anda bagaimana???
1 set : RM248
hoorey!! hoorey!! hoorey!! PROMOSI PENGHANTARAN PERCUMA!!!hoorey!! hoorey!! hoorey!!

Berminat menjadi ahli/hubungi:
azah: 0126776172 / azah83my@yahoo.com





Rx-Colostra

"Kombinasi Kolostrum dan Protein Susu Perangsang Imunisasi & Kecergasan Memori Tingkatkan Kualiti Hidup Anda Dan Orang Yang Anda Sayangi"





Ciri-ciri


  • Kolostrum mengandungi kombinasi komponen bioaktif iaitu factor pertumbuhan (Growth Factor) dan imun semulajadi iaitu immunoglobulin (IgG) yang kuat.

  • Ekstrak DHA (Omega 3) dari Microalga merupakan sumber DHA yang paling baik.

  • Ekstrak Bilberi mengandungi tannin, Vitamin A dan C (iaitu antioksidan) yang tinggi.

  • Magnesium membantu mengekalkanfungsi otot dan saraf, mengawal degupan jantung dan menguatkan tulang.





Kebaikan


  • Memperkuatkan system imun tubuh dan mencegah jangkitan virus.

  • Menggalakkan perkembangan jantung, otak dan ssstem saraf pusat bayi yang sempurna.

  • Membantu mencegah inflamasi dalam mulut, sakit kerongkong, batuk dan cirit birit.

  • Membantu peredaran darah dalam mata an mencegah keletihan mata supaya penglihatan lebih tajam.

  • Membantu mencegah hilang upaya otot dan katarak dengan mencegah serangan radikal bebas ke atas sel-sel.

  • Membantu meningkatkan sel ingatan, prestasi intelek dan kecerdasan otak dan mengawaltabiat yang hiperaktif dengan menstabilkan dan mententeramkan fikiran.

  • Membantu penghadaman.

  • Menggalakkan pembantukan tisu penyambung yang sihat dan sel yang rosak dengan memperkuatkan kolagen.


Penggunaan yang disyorkan Orang dewasa, orang tua, wanita mengandung, kanak-kanak dan pelajar bagi mengatasi masalah pembelajaran, pemikiran yang tidak fokus, ingatan lemah dan tabiat yang sukar dikawal. Dos yang disyorkan 4 hingga 8 biji pil boleh kunyah sehari.

1 botol (120 tablets) : RM 65.00

hoorey!! hoorey!! hoorey!! PROMOSI PENGHANTARAN PERCUMA!!!hoorey!! hoorey!! hoorey!!

Berminat menjadi ahli/hubungi:
azah: 0126776172 / azah83my@yahoo.com


Last edited by azah83my on Wed 26 May 2010, 9:11 pm; edited 1 time in total
Back to top Go down
View user profile http://hijausuci.blogspot.com
azah83my
Enterpreneur
Enterpreneur
avatar

Number of posts : 41
Age : 34
Location : Kuala Selangor
Registration date : 03/03/2010

PostSubject: Re: COCO MINDA ALHADI,PERMATA HIJRAH , AROMATERAPI, Susu Kambing Plus Syifa' 30 juz Al-Quran,THE ALL NEW RX WATER . STEVICO PRODUCT. EB Foot Patch : buang toksin. PROMOSI!!! RxLite: MAKIN LANGSING   Mon 22 Mar 2010, 1:53 pm

Deja Vu

Penjagaan Diri Beraura

Jangan mengaku kalah dalam perjuangan bagi mendapatkan rambut, kulit dan tubuh yang sihat walaupun ianya telah pun rosak disebabkan oleh persekitaran, usia ataupun proses kimia. DejaVu adalah satu rangkaian produk yang menyegarkan dan memberi nyawa kembali kepada rambut dan kulit anda.



Syampu Rambut (250ml)

Ciri-Ciri:
Minyak Geranium - tiada kesan kegatalan dan tiada toksik.
Panthenol - memberi kesegaran dan memperkuatkan rambut supaya tidak mudah putus,
Madu - Melembutkan dan membantu mengekalkan kelembutan kulit.
Polyquaternium - 7 - perapi rambut yang baik dan menjadikan rambut mudah disikat dan lembut.


Kebaikan:
Mengeluarkan kotoran dan bahan yang melekat pada rambut akibat pencemaran udara serta pendedahan kepada persekitaran yang tidak sihat.



Cara Penggunaan:
Tuangkan pada telapak tangan dan sapu pada rambut, urut perlahan-lahan untuk mendapatkan kesan yang terbaik, bilas dengan air bersih.


Harga: 17.80



Perapi Rambut (150ml)

Ciri-Ciri:
Minyak Geranium - tiada kesan kegatalan dan tiada toksik.
Panthenol - memberi kesegaran dan memperkuatkan rambut supaya tidak mudah putus,
Madu - Melembutkan dan membantu mengekalkan kelembutan kulit.
Polyquaternium - 7 - perapi rambut yang baik dan menjadikan rambut mudah disikat dan lembut.
Protein Gandum - memperbaiki struktur rambut serta mengilatkan rambut.

Kebaikan:
Menghilangkan syampu berlebihan dan menggantikan dengan kandungan yang di perlukan oleh rambut untuk kelihatan lebih bermaya, mempunyai struktur yang baik dan sihat sambil memberikan lapisan perlindungan.

Cara Penggunaan:
Guna selepas pencucian rambut, urut pada permukaan kepala untuk mendapatkan kesan maksima.


Harga: RM 15.60



Tonik Rambut (150ml)

Ciri-Ciri:
Ekstrak Akar Multiflorum - membantu memperbaiki warna rambut asal bagi yang bertukar ke warna kelabu.
Panthenol - memberi kesegaran dan memperkuatkan rambut supaya tidak mudah putus,
Apigenin - memperbaiki peredaran micro dan darah untuk folikel rambut.
Asid Oleanolic - didapati dari daun pokok zaitun yang membantu mengurangkan pengeluaran 'dihydrotesterone' (DHT).
Protein Gandum - memperbaiki struktur rambut serta mengilatkan rambut.

Kebaikan:
Menghentikan keguguran rambut sambil menghilangkan rupa yang tidak bermaya pada rambut anda serta menjadikannya lebih kuat dan sihat.

Cara Penggunaan:
Disyorkan sapu 2 kali sehari pada waktu pagi dan petang. Sapu lebih pada kawasan yang mempunyai rambut putih atau beruban. Perubahan dapat dilihat selepas 2 minggu.


Harga: RM 82.00



Krim Mandian (500ml)

Ciri-Ciri:
Glycerin - sejenis pelembap yang efektif yang membantu melembutkan kulit.
Green Tea - mengandungi anti-bakteria dan anti-oksidan semulajadi.
Sodium Lactate - sejenis pelembap yang efektif.

Kebaikan:
Kesan pelembapan yang melicinkan kulit dan menjadikan kulit lembut dan segar.

Cara Penggunaan:
Guna setiap hari untuk memberi kesegaran kepada tubuh dan agar lebih bertenaga.


Harga: RM 33.00



Skrub Badan(250ml)

Ciri-Ciri:
Glycerin - sejenis pelembap yang efektif yang membantu melembutkan kulit.
Green Tea - mengandungi anti-bakteria dan anti-oksidan semulajadi.
Jojoba Esters - kaya dengan Vitamin - E, menghilangkan sel kulit mati dan memutihkan serta mencerahkan kulit.

Kebaikan:
Memberi kesan pengelupasan keratolik dan ramuan kandungan aktifnya mudah menembusi kulit untuk mengeluarkan sel kulit mati serta kotoran.

Cara Penggunaan:
Sapu pada seluruh tubuh mengikut pergerakan urutan membulat yang akan mengelupaskan kotoran dan sel mati dari kulit secara lembut. Guna 2 kali seminggu.


Harga: RM 28.00
Back to top Go down
View user profile http://hijausuci.blogspot.com
azah83my
Enterpreneur
Enterpreneur
avatar

Number of posts : 41
Age : 34
Location : Kuala Selangor
Registration date : 03/03/2010

PostSubject: Re: COCO MINDA ALHADI,PERMATA HIJRAH , AROMATERAPI, Susu Kambing Plus Syifa' 30 juz Al-Quran,THE ALL NEW RX WATER . STEVICO PRODUCT. EB Foot Patch : buang toksin. PROMOSI!!! RxLite: MAKIN LANGSING   Fri 26 Mar 2010, 2:35 pm

hoorey!! hoorey!! hoorey!! hoorey!! hoorey!! hoorey!! hoorey!! hoorey!! hoorey!! hoorey!! hoorey!! hoorey!! hoorey!!

Rx Colostra



Membantu meningkatkan prestasi minda anda. Cubalah hari ini.

Tak mahal pun.


Hanya : RM65.00 (1 botol = 120 chewable)

Tablet kunyah perisa koko. Sedap gitu...
Back to top Go down
View user profile http://hijausuci.blogspot.com
azah83my
Enterpreneur
Enterpreneur
avatar

Number of posts : 41
Age : 34
Location : Kuala Selangor
Registration date : 03/03/2010

PostSubject: Ingin tambah pendapatan? Jom jual RxLite   Mon 05 Apr 2010, 10:42 am

hoorey!! hoorey!! hoorey!! hoorey!! hoorey!! hoorey!! hoorey!! hoorey!! hoorey!! hoorey!! hoorey!! hoorey!! hoorey!! hoorey!! hoorey!!

Nak tambah pendapatan sambil menurunkan berat badan???

Jom kite jual RxLite. Anda boleh mendapat pendapatan mencecah RM12000 sebulan anybody home??
Banyak tu...

Inginkan maklumat lanjut:
Call: 0126776172 (azah)


Back to top Go down
View user profile http://hijausuci.blogspot.com
azah83my
Enterpreneur
Enterpreneur
avatar

Number of posts : 41
Age : 34
Location : Kuala Selangor
Registration date : 03/03/2010

PostSubject: RxLite terlaris   Tue 13 Apr 2010, 12:21 pm



RxLite kini makin laris...kini makin berkesan. Cube la sekotak hari ini.


Last edited by azah83my on Sat 03 Jul 2010, 8:08 pm; edited 2 times in total
Back to top Go down
View user profile http://hijausuci.blogspot.com
azah83my
Enterpreneur
Enterpreneur
avatar

Number of posts : 41
Age : 34
Location : Kuala Selangor
Registration date : 03/03/2010

PostSubject: Menerima tempahan dadih   Thu 22 Apr 2010, 4:30 pm

Hijau Suci Shoppe kini menerima tempahan dadih pelbagai perisa bg pelbagai majlis. Antara, perisa anggur, strawberi, jagung, mangga, kiwi, epal hijau dan banyak lagi. berikut adalah harga tempahan mengikut bilangan.


50 cup : RM 1.00 (percup)
51 - 100 cup : RM 0.90 (percup)
101 - 200 cup: RM 0.80 (percup)
200 dan ke atas : harga boleh dirunding


Sebarang tempahan sila buat secara telefon bg memudahkan urusan perbincangan
Back to top Go down
View user profile http://hijausuci.blogspot.com
azah83my
Enterpreneur
Enterpreneur
avatar

Number of posts : 41
Age : 34
Location : Kuala Selangor
Registration date : 03/03/2010

PostSubject: Personal Care   Sat 01 May 2010, 11:03 pm

Penjagaan diri terbaru dari Hijau Suci Shoppe.

PELANGSINGAN MUKA

Langsingkan dagu anda dengan hanya 2 minit.





* menggunakan kuasa gegaran untuk memecahkan lemak
* mempunyai 3 jenis spring untuk gegaran yang berlainan
* diasarankan untuk gunakan gel pelangsingan muka


hanya:
RM 20


FACE ROLLER


By azah83my at 2010-07-06

Face Roller untuk menguruskan muka yang tembam dan untuk faedah yang lain iaitu:

* mengurangkan lebihan lemak di bawah dagu dan leher
* melancarkan peredaran darah
* menolong muka melakukan senaman supaya kulit muka lebih tegang dan anjal
* praktikkan 2 kali sehari untuk kesan yang efektif
* disyorkan digunakan dengan gel pelangsingan muka


hanya:
RM 8


INFRARED 4 LAYER SLIMMING BELT

Capai bentuk badan yang menawan


By azah83my at 2010-05-03

* untuk kesan yang efektif boleh dipakai beserta krim pelangsingan badan
* boleh dipakai bila-bila masa
* diperbuat dari 4 lapisan: nilon, kapas dan fra infrared
* saiz pinggang 56cm - 98cm


hanya:
RM 20


Last edited by azah83my on Wed 07 Jul 2010, 12:17 pm; edited 1 time in total
Back to top Go down
View user profile http://hijausuci.blogspot.com
azah83my
Enterpreneur
Enterpreneur
avatar

Number of posts : 41
Age : 34
Location : Kuala Selangor
Registration date : 03/03/2010

PostSubject: Slim Patch   Mon 31 May 2010, 11:17 pm

hoorey!! hoorey!! hoorey!! hoorey!! hoorey!! hoorey!! hoorey!! hoorey!! hoorey!! hoorey!! hoorey!! hoorey!! hoorey!! hoorey!! hoorey!! hoorey!! hoorey!! hoorey!! hoorey!! hoorey!!




hoorey!! hoorey!! hoorey!! hoorey!! hoorey!! hoorey!! hoorey!! hoorey!! hoorey!! hoorey!! hoorey!! hoorey!! hoorey!! hoorey!! hoorey!! hoorey!! hoorey!! hoorey!! hoorey!! hoorey!!

Produk terbaru dari Hijau Suci Shoppe

Slim Patch


Last edited by azah83my on Fri 25 Jun 2010, 10:17 pm; edited 1 time in total
Back to top Go down
View user profile http://hijausuci.blogspot.com
azah83my
Enterpreneur
Enterpreneur
avatar

Number of posts : 41
Age : 34
Location : Kuala Selangor
Registration date : 03/03/2010

PostSubject: Jus Segar Jambu Batu Merah   Wed 02 Jun 2010, 10:13 pm

JUS SEGAR JAMBU BATU MERAH -SUNRISE-
5 kali lebih vitamin C dari buah oren.


By azah83my at 2010-06-02


By azah83my at 2010-06-02

JAMBU BATU MERAH TMengandungi nutrisi makanan yang sangat tinggi dan lengkap. Mengandungi kandungan vitamin C, fiber, vitamin A, potasium, kalsium, protin, zat besi dan banyak lagi yang membantu untuk memulih dan mengekalkan tahap kesihatan. 5 kali ganda vitamin c lebih dari buah oren yang sangat bagus untuk meningkatkan imunisasi badan, menguatkan gusi serta masalah kulit.





Fungsi:
* RABOFLAVIN untuk mencegah gout dan sakit sendi
* LYCOPENE (anti oksida) untuk menghalang pertumbuhan kanser
* Mengurangkan paras kolestrol, menstabilkan paras gula dalam darah, meningkatkan fungsi dan kekuatan jantung
* Mengurangkan sakit sendi, reumatism, athritis, mengatasi masalah dalaman seperti sembelit, cirit birit, senggugut dan sebagainya.


Pengiktirafan ISO:

Kosher Certification
Hazard Analysis and Critical Control Points (HACCP)
Malaysian Farm Good Agricultural Practice Scheme (Salm)
ISO 9002:2000
HALAL


Harga:

RM15 (1 kotak= 1 liter)


Last edited by azah83my on Sat 03 Jul 2010, 8:00 pm; edited 1 time in total
Back to top Go down
View user profile http://hijausuci.blogspot.com
Tiki
Newbie
Newbie


Number of posts : 50
Age : 40
Registration date : 07/06/2010

PostSubject: Re: COCO MINDA ALHADI,PERMATA HIJRAH , AROMATERAPI, Susu Kambing Plus Syifa' 30 juz Al-Quran,THE ALL NEW RX WATER . STEVICO PRODUCT. EB Foot Patch : buang toksin. PROMOSI!!! RxLite: MAKIN LANGSING   Wed 09 Jun 2010, 12:39 pm

Salam semua! Jemput singgah blog Tiki ye.. Ade Shower Gel & Body Lotion berjenama 100% original.. murah2

http://tikiiplace.blogspot.com
Back to top Go down
View user profile
azah83my
Enterpreneur
Enterpreneur
avatar

Number of posts : 41
Age : 34
Location : Kuala Selangor
Registration date : 03/03/2010

PostSubject: Re: COCO MINDA ALHADI,PERMATA HIJRAH , AROMATERAPI, Susu Kambing Plus Syifa' 30 juz Al-Quran,THE ALL NEW RX WATER . STEVICO PRODUCT. EB Foot Patch : buang toksin. PROMOSI!!! RxLite: MAKIN LANGSING   Tue 15 Jun 2010, 4:53 pm

TEKNOLOGI1 SENTUHAN




The All New Rx Water menggabungkan teknologi terkini sistem air dalam rumah yang memberikan kelebihan 2 fungsi dalam 1 mesin. Ia bukan sahaja menapis air minuman dan menghasilkan air yang berkhasiat tetapi ia juga mampu mengeluarkan air padat ozon untuk membasmi kuman, bakteria, bahan kimia dan bau dalam penyediaan makanan dan kegunaan harian.


KELEBIHAN THE ALL NEW RX WATER









HARGA TERBAIK UNTUK ANDA
RM 3280.00
*Bayaran secara ansuran kad kredit diterima
*Penghantaran percuma disekitar Lembah Klang, Shah Alam, Kuala Selangor dan Sabak Bernam.


Jika Anda Fikirkan Kesihatan Itu Mahal, Cubalah Kesakitan...

PROMOSI TRADE IN ISTEIMEWA


Peluang menukar sebarang penapis air untuk The All New Rx-Water

Eksklusif untuk masa terhad, pemilik sistem air dalam rumah sedia ada boleh menikmati rebet RM600 untuk membeli Sistem Air 2 dalam 2 The All New Rx Water





Syarat-syarat Trade In
1. Trade in sebarang sistem penapis air dalam rumah yang mempunyai nilai RM1000
2. Unit trade in mesti berfungsi dan lengkap
3. Worldwellness mempunyai hak mutlak menentukan kelayakan unit trade in
4. Tawaran Trade In hanya boleh dihgunakan untuk mendapatkan rebet pembelian The All New Rx Water

Proses Trade in
1. Boleh dilakukan di mana-mana pengedar sah Worldwellness network
2. Kedua pembeli dan penjual harus mengisi borang trade in dengan lengkap
3. Borang trade in harus diserahkan kepada Ibu Pejabat/ Area Stokist/ Mobile Stokist seaktu pembelian dilakukan.
4. Kesemua transaksi trade in adalah mutlak dan tidak boleh ditarik balik
Back to top Go down
View user profile http://hijausuci.blogspot.com
ameiza
Enterpreneur
Enterpreneur
avatar

Number of posts : 728
Age : 45
Registration date : 28/08/2008

PostSubject: Re: COCO MINDA ALHADI,PERMATA HIJRAH , AROMATERAPI, Susu Kambing Plus Syifa' 30 juz Al-Quran,THE ALL NEW RX WATER . STEVICO PRODUCT. EB Foot Patch : buang toksin. PROMOSI!!! RxLite: MAKIN LANGSING   Wed 16 Jun 2010, 12:06 pm

tq..invite akak
Back to top Go down
View user profile http://ameiza-kitchenware.blogspot.com
azah83my
Enterpreneur
Enterpreneur
avatar

Number of posts : 41
Age : 34
Location : Kuala Selangor
Registration date : 03/03/2010

PostSubject: Tawaran Istimewa Rx Water   Tue 22 Jun 2010, 10:08 pm

Nak beli Rx Water tp Tak Cukup Duit???


Jangan khuatir, anda boleh membuat ansuran dengan mudah.

Hanya hubungi saya untuk keterangan lanjut
.


Azah : 0126776172
Back to top Go down
View user profile http://hijausuci.blogspot.com
azah83my
Enterpreneur
Enterpreneur
avatar

Number of posts : 41
Age : 34
Location : Kuala Selangor
Registration date : 03/03/2010

PostSubject: ingin payudara menawan   Wed 30 Jun 2010, 10:46 pm


Ingin payudara menawan disamping menjaga kesihatan??? Sunrise A Lotion ada jawapannya...



By azah83my at 2010-06-30

Kehebatan A Lotion

* Membantu menghalang pertumbuhan sel-sel kanser payudara dan servik
* Membina semula sel kulit yang rosak
* Memperkuat otot servik
* Menegang, membentuk dan mencantikkan payudara
* Membantu masalah sakit sendi, kejang urat dan kebas
* Kadar serapan yang cepat dengan molekul bersaiz nano


Kandungan: Vitamin E-Tocotrienols, Extract Puerira Mirifica/ Centella Asiatic (pegaga), Deionised Water, Jojoha oil, Tea Tree Oil, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Polysorbate 20, Isopropyl Myristate, Propylene & Nano Technology

Menurut kajian olah Natural Product Discovery (NPD) usahasama Malaysia dan Massachusette Institute of Technology (MIT USA) bahan yang terkandung di dalam PEGAGA (cantella asiatic) bertindak sebagai agen anti kanser dan sangat membantu untuk pembentukan sel baru/tisu dalam menghalang sel kanser dan serangan terhadap sistem kardiovaskular, menghilangkan parut, membina kolagen, juga sesuai untuk penyakit kulit, sendi dan sakit puan.

DIJAMIN HALAL

Harga: RM152 (30ml)
Back to top Go down
View user profile http://hijausuci.blogspot.com
azah83my
Enterpreneur
Enterpreneur
avatar

Number of posts : 41
Age : 34
Location : Kuala Selangor
Registration date : 03/03/2010

PostSubject: SUSU KAMBING PLUS MADU DI Syifa' 30 Juz Al-Quran   Mon 12 Jul 2010, 3:35 pm

SUSU KAMBING PLUS DISYIFA' 30 JUZ A-QURAN

"Membeli Sambil Menderma"


By azah83my at 2010-07-11


Kelebihan SUSU KAMBING

* SUSU TERBAIK SELEPAS SUSU IBU
* Tidak menyebabkan alahan
* Menguatkan sistem imunisasi tubuh
* Bersifat alkali
* Meningkatkan daya kepekaan, tumpuan dan ingatan
* Melancarkan sistem penghadaman dan usus
* Membantu mengubati kanser, demam kuning, gastrik, ulser, asma, penyakit kulit, sukar tidur
* Membantu merawat senggugut, darah tinggi, lemah jantung, kencing manis, batuk kering, gout dan lain-lain
* Mengimbangi gula dalam darah dan kolestrol
* Menguatkan jisim tubuh yang sihat (tulang, gigi, otot, sendi, kulit dan tisu saraf)
* Tidak menyebabkan kahak
* Memulihkan tenaga batin
* Awet muda.



By azah83my at 2010-07-11

Kelebihan Syifa' 30 juz.

* Ayatul syifa': Al-Quran sebagai ramat dan penyembuh. Di dalam al-quran banyak menyebut tentang ayat-ayat kesembuhan (ayatul Syifa') yang membentangkan pengajaran penting berkaitan dengan kesihatan dan kesejahteraan diri. Ayat-ayat yang dimaksudkan ialah seperti berikut:

1. Surah At-Taubah: 14
Perangilah mereka nescaya Allah akan menghancurkan meraka dengan (perantaraan) tangan-tanganmu dan Allah akan menghinakan mereka, serta melegakan hati orang-orang yang beriman.

2. Surah Yunus: 57
Wahai manusia, sesungguhnya telah datang kepadamu pelajaran dari Tuhanmu dan menyembuh bagi penyakit-penyakit (yang berada) dalam dada dan petunjuk serta rahmat bagi orang-orang yang beriman.


KELUARAN
DARUL QURAN NURUL HASANAH
Masjid Bukit Belimbing
45000 Kuala Selangor


Rasa Asli Susu Kambing, tidak hanyir, SEDAAAPPP!!!... Cube jgn tak cube!!!


By azah83my at 2010-07-11

Harga: RM30 (15 sachet)

Pek Percubaan
2 sachet : RM 5
5 sachet : RM 12
10 Sachet : RM 24
Back to top Go down
View user profile http://hijausuci.blogspot.com
azah83my
Enterpreneur
Enterpreneur
avatar

Number of posts : 41
Age : 34
Location : Kuala Selangor
Registration date : 03/03/2010

PostSubject: Biskut Raya Hijau Suci   Tue 20 Jul 2010, 12:38 pm

Customer Hijau Suci yang inginmendapatkan biskut raya, sila layari di jualan mega.
klik di sini:
http://www.pekanrabu.biz/jualan-pra-ramadhan-aidilfitri-2010jom-shopping-raya-f3/biskut-raya-hijau-suci-istimewa-ramadhan-rxlite-rx-coffee-paling-istimewa-the-all-new-rx-water-percuma-keahlian-t2655.htm
Back to top Go down
View user profile http://hijausuci.blogspot.com
azah83my
Enterpreneur
Enterpreneur
avatar

Number of posts : 41
Age : 34
Location : Kuala Selangor
Registration date : 03/03/2010

PostSubject: Kopi Pracampuran Susu Kambing Kimanis Plus Stevia   Sun 29 Aug 2010, 3:18 pm

Kopi Pracampuran Susu Kambing Kimanis Plus Stevia
Membeli sambil menderma



Anda ade mengalami kencing manis & darah tinggi Question Question Tak tau nak minum kopi ape Question Question pening nak fikir scratch scratch Di sini ada jawapannye...Kopi Pracampuran Susu Kambing dengan ekstrak stevia dan peria keluaran Maahad Tahfiz Darul Quran Nurul Hasanah amat seseuai bg mereka yg mengalami masalah kencing manis dan darah tinggi. Rasa aper Question Question cubala dulu...

Kandungan:

flower Ekstrak Susu Kambing
flower Ekstrak Stevia
flower Ekstrak peria
flower Fruktosa
flower Krimer tanpa tenusu

Kelebihan SUSU KAMBING

Arrow SUSU TERBAIK SELEPAS SUSU IBU
Arrow Tidak menyebabkan alahan
Arrow Menguatkan sistem imunisasi tubuh
Arrow Bersifat alkali
Arrow Meningkatkan daya kepekaan, tumpuan dan ingatan
Arrow Melancarkan sistem penghadaman dan usus
Arrow Membantu mengubati kanser, demam kuning, gastrik, ulser, asma, penyakit kulit, sukar tidur
Arrow Membantu merawat senggugut, darah tinggi, lemah jantung, kencing manis, batuk kering, gout dan lain-lain
Arrow Mengimbangi gula dalam darah dan kolestrol
Arrow Menguatkan jisim tubuh yang sihat (tulang, gigi, otot, sendi, kulit dan tisu saraf)
Arrow Tidak menyebabkan kahak
Arrow Memulihkan tenaga batin
Arrow Awet muda.



Harga:

RM30 (20 sachet = 25gm)


PROMOSI SEMPENA RAMADHAN & SYAWAL

Beli 2 kotak : RM58 sahaja
Back to top Go down
View user profile http://hijausuci.blogspot.com
azah83my
Enterpreneur
Enterpreneur
avatar

Number of posts : 41
Age : 34
Location : Kuala Selangor
Registration date : 03/03/2010

PostSubject: PERMATA HIJRAH Kesihatan Mata Anda   Tue 28 Sep 2010, 8:25 am

Anda rabun? sakit mata? kini ada jawapannya... PERMATA HIJRAH toner mata yang diformulasikan dari air zam-zam, air suling yang bermutu tinggi, mutiara dalam laut, herba & karangan laut. Ianya tidak memedihkan mata dan boleh menyejukkan, menyegarkan, menyihatkan mata dan membantu merawat masalah mata. Tidak mempunyai bahan kimia dan tidak memabukkan serta boleh meneutralkan bahan kimia.Untuk kesan yang mustajab gunakan bersam urutannya sekali iaitu TERAPI PERMATA HIJRAH. Mahal??? tak... mata itu penting.

Pelbagai produk mengikut masalah mata anda. Cubalah hari ini.

Toner Mata Pearl Extract V (Toner Pink)



Untuk peringkat permulaan rabun. Untuk mengurangkan "POWER" kaca mata, masalah rabun dekat dan jauh dan mencairkan selaput lendir yang tumbuh di dalam mata dengan izin ALLAH .....
RM 29.90


Toner Mata Pearl Extract III (Toner Set Siang & Malam)


Untuk masalah silau mata, masalah rabun dekat dan rabun jauh, masalah kornea mata, masalah katarak, masalah glukoma, masalah urat saraf, masalah rabun yang disebabkan kencing manis, mengurangkan "POWER" kaca mata dan mencairkan selaput lendir di dalam mata dengan izin ALLAH. InsyaAllah sembuh tidak perlu dibedah dan tidak berkaca mata lagi.

RM 119.90

Toner Mata Hitam = Untuk kegunaan malam
Toner Mata Hijau = Untuk kegunaan siang



Toner Mata Pearl Extract II (Toner Merah)



Masalah rabun malam, rabun ayam, masalah silau mata yang serius, masalah urat saraf mata yang serius, masalah retina rosak, masalah kornea koyak, masalah katarak yang lebih serius, masalah saluran air mata tersumbat, masalah kekeringan airmata, masalah mata yang sangat letih, masalah rabun dekat & rabun jauh yang lebih serius, masalah rabun yang disebabkan oleh penyakit kencing manis yang serius, mengurangkan "POWER" kaca mata yang melebihi 400 ke atas, mencairkan selaput lendir, menguatkan kembali urat saraf mata yang sangat lemah disebabkan laser atau pembedahan. Dengan izin ALLAH, insyaAllah sembuh dan tidak perlu di bedah atau laser dan tidak perlu berkaca mata lagi. InsyaAllah....

RM 189.90

Toner Mata Pearl Extract I (Toner Jingga)



Special..Paling Terbaik!! Sudah Terbukti!! Masalah silau mata....Insya Allah dengan izin Allah Ta'ala ramai yang telah sembuh!! Masalah katarak... InsyaAllah dengan izin ALLAH Ta'ala ramai yang telah sembuh tak perlu dibedah/laser. Masalah rabun yang disebabkan oleh kencing manis, mengurangkan "POWER" kaca mata telah ramai yang dapat melihat tanpa memakai kaca mata. INSYAALLAH DENGAN IZIN ALLAH TA'ALA.

RM 599.90 (dengan tempahan)

Bedak Seduan



RM 15.90
Mencerah, melembut serta melicinkan kulit. Menghilangkan jerawat, bintik-bintik hitam dan gatal-gatal dimuka.
Cara Guna:Goncang dan sapu di muka bila perlu.

Toner Hidung



RM 9.90
Gatal muka, hidung berair, bengkak, tersumbat hidung, jerawat, jeragat, & parut kecil.
Cara Guna:Titik ke dalam hidung 2 titik pagi, 2 titik malam. Untuk jerawat, sapukan sahaja

Pewangi Resdung (Sinus) (10ml)



RM12.90
Rumusan daripada pati limau, ubi raja satong, dan ekstrak mutiara untuk mengatasi masalah nafas berbau, hidung tersumbat, hidung berair, kegatalan hidung dan juga selsema.
(Ambil 1 titis letak di atas jari, sedut melalui hidung kiri & kanan - 1 pagi, 1 malam)

Pencuci Telinga (10ml)



RM12.90
Diformulasikan khas sebagai pencuci telinga, telinga bernanah, telinga berdengung dan masalah pendengaran.
(Basahkan putik kapas, kemudian masukkan ke dalam telinga dan tinggalkanya beberapa minit sehingga hilang bunyi)

Permata Terapi
(Alat urutan untuk kesihatan mata)




Untuk masalah sakit kepala, melegakan kepenatan pada mata, masalah penglihatan yang kabur, membantu perjalanan darah menjadi lebih lancar pada saraf.

RM119.90
Back to top Go down
View user profile http://hijausuci.blogspot.com
azah83my
Enterpreneur
Enterpreneur
avatar

Number of posts : 41
Age : 34
Location : Kuala Selangor
Registration date : 03/03/2010

PostSubject: Hijau Suci Aromaterapi   Wed 06 Oct 2010, 5:22 pm

HIJAU SUCI AROMATERAPI MASSAGE OIL




Alhamdulillah...sempena pembukaan kedai Hijau Suci Shoppe, produk terbaru keluaran syarikat telah pun ada. Minyak Aromaterapi yang sesuai untuk urutan menghilangkan tekanan, stress, mencantikkan badan dan memberi kesegaran sepanjang hari. Tak percaya??? Cuba dulu... belum cuba belum tahu.


Minyak aromaterapi ini diadun lembut dgn minyak patchouli, orange, lemon & cedarwood (Meditation), lavender, rosemary, bergamout (Relaxing) dan yang paling istimewa, minyak aromaterapi HIJAU SUCI di adun dengan garam gunung himalaya (rock salt) yang berfungsi sebagai pemberi tenaga. Bagi yang ingin badan lebih segar dan bertenaga, cubalah Meditation yang membantu menghilangkan lenguh2 dan sengal2 badan. Bagi yang rasa stress, cubalah Relaxing yang lebih menenangkan dan mendamaikan. Lavender amat berfungsi untuk mengurangkan tekanan dan membuatkan badan bertenaga
.


Cara Penggunaan:

Relaxing : letakkan sedikit di tapak tangan, sapukan ke bahagian badan.
Meditation: letakkan sedikit di tapak tangan, dan sapukan ke bahagian yang sakit & lenguh. bagus...bagus..


Untuk menambahkan kesihatan & kecergasan, penggunaan minyak amatlah digalakkan menggunakan teknik SEFT (Spiritual, Emotional, Freedim Technique). Insyaallah berkesan

Baca Bismillah 1x, Selawat 11x, Fatihah 3x,

Kemudian baca doa ini:
Ya Allah, melalui median ini, tenangkanlah jiwaku, sihatkanlah tubuh badanku, sembuhkanlah sakit ku...(sebutkan sakit)...Ya Allah, saya ilkhlas & saya pasrah. Tarik nafas panjang & lepaskan...Alhamdulillah 3x (kemudian sapukan ditempat sakit). Sesuai untuk Meditation.

Ya Allah, melalui median ghini, tenangkanlah jiwaku, serikanlah wajahku , sembuhkanlah sakitku...(sebutkan sakit)...Ya Allah, saya ikhlas & saya pasrah.Tarik nafas panjang & lepaskan...Alhamdulillah 3x (Sesuai untuk Relaxing)


Harga:
RM 27
Back to top Go down
View user profile http://hijausuci.blogspot.com
azah83my
Enterpreneur
Enterpreneur
avatar

Number of posts : 41
Age : 34
Location : Kuala Selangor
Registration date : 03/03/2010

PostSubject: Coco Minda Al-Hadi, Delima Plus Al-Hadi   Mon 25 Oct 2010, 1:41 pm

PROMOSI!!! COCO MINDA AL-HADI & DELIMA PLUS AL-HADI


Teringin nak rasa, tp takut tak sedap, kalau beli 1 kotak membazir pulak bile tak nak. So beli la sachet or pek percubaan.

HARGA:



COCO MINDA AL-HADI
1 sachet : RM 3.50
5 sachet : RM 17.00 (pek percubaan)

DELIMA PLUS AL-HADI



1 sachet : RM 4.50
5 sachet : RM 22.00(pek percubaan)
Back to top Go down
View user profile http://hijausuci.blogspot.com
azah83my
Enterpreneur
Enterpreneur
avatar

Number of posts : 41
Age : 34
Location : Kuala Selangor
Registration date : 03/03/2010

PostSubject: Coco Minda Al-Hadi, Delima Plus Al-Hadi   Tue 14 Dec 2010, 6:45 pm

Minuman berkhasiat anda, cubalah hari ini.. anybody home??
Back to top Go down
View user profile http://hijausuci.blogspot.com
Sponsored content




PostSubject: Re: COCO MINDA ALHADI,PERMATA HIJRAH , AROMATERAPI, Susu Kambing Plus Syifa' 30 juz Al-Quran,THE ALL NEW RX WATER . STEVICO PRODUCT. EB Foot Patch : buang toksin. PROMOSI!!! RxLite: MAKIN LANGSING   

Back to top Go down
 

COCO MINDA ALHADI,PERMATA HIJRAH , AROMATERAPI, Susu Kambing Plus Syifa' 30 juz Al-Quran,THE ALL NEW RX WATER . STEVICO PRODUCT. EB Foot Patch : buang toksin. PROMOSI!!! RxLite: MAKIN LANGSING

View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Pekanrabu :: produk kecantikan, kosmetik dan wangian-
Jump to:  
Free forum | © phpBB | Free forum support | Report an abuse | Create a blog