HomeFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in
Latest topics

Share | 
 

 BB CREAM,EMC,DODO, GLOWZ, KB,CYLIENA SOAP, AMPOULES, BWHITE, CCPP, GLUTAWHITE DLL

View previous topic View next topic Go down 
Go to page : Previous  1, 2
AuthorMessage
fzatulakmal
Enterpreneur
Enterpreneur
avatar

Number of posts : 92
Age : 32
Registration date : 01/03/2010

PostSubject: Re: BB CREAM,EMC,DODO, GLOWZ, KB,CYLIENA SOAP, AMPOULES, BWHITE, CCPP, GLUTAWHITE DLL   Fri 16 Jul 2010, 1:15 am

TESTIMONIAL CUSTOMER KB DAN COLLAGEN AMPOULE

akmal, ling nak update sket hasil dr KB n collagen ampoule..

hari ni baru 15 hari amik KB n guna ampoule.. kulit ling tak la putih
lagi seperti yg diharapkan, maybe kene tunggu 3 bulan lagi (yg ni kene
sabar sket).. tu pon ling amik bersama dgn teh n kopi (terrrrrrrlambat
tau pasal kafein ni) huhuhuhu...

cuma yang ling nampak sgt2 ketara, jeragat dah pudar... yahuuuuuuuu!!!
best nye.. jeragat yg kecik2 tu mmg betul2 pudar.. yg besar dah hitam
mcm taik lalat tu dah kurang hitamnya.. dan yg lebih dramatiknya dgn
jelas dan ketara kulit ling nampak sikit glowing (perasan sendiri kot
ni.. tp aku syok).. dari jauh nampak flawless cuma kalau tgk dekat2
nampak la lubang2 mcm surface bulan tu(tak dapek den nak nolong)..
ekekeke... tp mmg nampak sgt kulit tu berkilat secara sihatnya..

ling tak tau semua ni hasil dr KB or collagen ampoule.. walaupun baru
amik 15 hari , dah mula nampak kesannya.. tp yg pasti MMG HAKU SGT
GUMBIRA... lepas ni ling continue lg barang dr akmal ek... hehehe..

cuma ling nak tanya antara collagen ampoule dgn vitamin c ampoule, yg
mana lebih berkesan untuk masalah jeragat n kedut2 halus?? risau ler
bila umur dah 30 ni tanda2 tua tu nampak jelas... takut nampak kedut
kaedahnyaaaaa.... huhuhu
Back to top Go down
View user profile
fzatulakmal
Enterpreneur
Enterpreneur
avatar

Number of posts : 92
Age : 32
Registration date : 01/03/2010

PostSubject: Re: BB CREAM,EMC,DODO, GLOWZ, KB,CYLIENA SOAP, AMPOULES, BWHITE, CCPP, GLUTAWHITE DLL   Fri 30 Jul 2010, 12:29 am

UNTUK SEBARANG ORDER SILA SMS/EMEL.. o17-5257503
Back to top Go down
View user profile
fzatulakmal
Enterpreneur
Enterpreneur
avatar

Number of posts : 92
Age : 32
Registration date : 01/03/2010

PostSubject: Re: BB CREAM,EMC,DODO, GLOWZ, KB,CYLIENA SOAP, AMPOULES, BWHITE, CCPP, GLUTAWHITE DLL   Sat 31 Jul 2010, 1:30 am

Penghantaran 22/07/10 Khamis

Zariah LG112906015MY
Rohana EN285530316MY
wida EN285530333MY
K.lela EN285530318MY
Syikin EN285533003MY
Eyra EN285533025MY
Azian 553103187 (Kangaroo Service)
Ezzurina LG112908008MY
Haslina EN285533017MY
Yati EN285533019MY
Maszuki EN285533020MY


COD
Ju

Nota Kaki : .Kalu ada yg nama xde sms akma yer untuk pengesahan.....Jemput dtg lagis.....TQ semua....
Back to top Go down
View user profile
fzatulakmal
Enterpreneur
Enterpreneur
avatar

Number of posts : 92
Age : 32
Registration date : 01/03/2010

PostSubject: Re: BB CREAM,EMC,DODO, GLOWZ, KB,CYLIENA SOAP, AMPOULES, BWHITE, CCPP, GLUTAWHITE DLL   Sat 31 Jul 2010, 1:31 am

TESTIMONIAL EMC

[QUOTE=akma86;4091226]Krim ni memang bagus. anak kak wani kena gatal2 habis la berbintat-bintat kat kaki. kak wani just sapu krim ni siang malam. dlm 3 hari mcm tu dah baik gatal2 tu..

pastu anak kak wani terjatuh then luka kat lutut. malam2 kak wani sapu krim ni. nanti luka tu jadik kulit kering. anak kak wani kopek2. pastu sapu je mcm biasa. nanti kulit tu jadik elok. luke tu kering cepat.[/QUOTE]


[QUOTE=akma86;4091226]yang 30g takde ker..heee
memang bagus cream nih..kalo untuk parut jerawat pun elok...tp kene sapu bagi dia meresap..kalo tak lain plak jadi nye..[/QUOTE]


[QUOTE=akma86;4091226]hari kan tangan mak akak kering sampai mengelupas tapak tangan. pastu akak bagi dia sapu emc. dia suke sangat sebab mule2 mase sapu tu dia berminyak. then dlm 5 minit mcm tu tangan dia kering jee...elok sgt tau. skrg tapak tangan dia dah ok n cantik.[/QUOTE]


ape yg betol?? krim ni mcm vaseline je..tapi dia tak melekit. hari anak buah kena gigit nyamuk. merah tangan dia. wani ambik n sapu krim ni. pastu dlm setengah jam mcm tu wani tengok merah tu dah hilang. yg tinggal cume kesan gigit je. memang krim ni miracle.[/QUOTE]

[QUOTE=akma86;4091226]Wani dah beli yg medium size. tinggal setengah je..memang bawak pegi ke mane2 pun. kadang2 tangan kering, wani ambik krim ni n sapu je. tak yah pakai losyen.[/QUOTE]


[QUOTE=akma86;4091226]bagus. cubelah ziela...anak wani punye kuku kakikan tercabut pasal main kat pintu..pastu sekarang ni baru nak tumbuh. so malam2 wani sapu krim ni kat kuku dia..yg bestnya skrg ni wani perasan kuku tu tumbuh dgn elok dan cantik jee..kalo tak kuku tu mcm sekerat2 nak naik..kire kuku tu mcm rosak lah..Krim ni memang [/QUOTE]


[QUOTE=akma86;4091226]wani nak share pasal masalah gatal2. anak2 wani kan ade masalah gatal2 tau. yg lelaki tu kan naik bijik2 kat kelopak mate, kat hidung. nak letak krim ape pun x tau nak bagi hilang. sampai cikgu sekolah dia pun tanye kenapa naik bintat2 kat mata dia. Then setiap hari pagi n malam akak sapu Egyptian krim ni..alhamdulillah....memang terus hilang bijik2 tu...[/QUOTE]
Back to top Go down
View user profile
fzatulakmal
Enterpreneur
Enterpreneur
avatar

Number of posts : 92
Age : 32
Registration date : 01/03/2010

PostSubject: Re: BB CREAM,EMC,DODO, GLOWZ, KB,CYLIENA SOAP, AMPOULES, BWHITE, CCPP, GLUTAWHITE DLL   Sat 31 Jul 2010, 1:31 am

Penghantaran 23/7/2010
Azimah EN28552113MY
Alice EN2852111MY
Haliza EN285532918MY


Penghantaran 24/07/10 sabtu
Affieleha EN285533136MY
Julia LG111679808MY
Reen EN28553101MY
k.Rogayah LG112909913MY
Wan Marziah EN285530109MY
asmanisa EN 285530090MY

Nota Kaki : .Kalu ada yg nama xde sms akma yer untuk pengesahan....TQ semua....
Back to top Go down
View user profile
fzatulakmal
Enterpreneur
Enterpreneur
avatar

Number of posts : 92
Age : 32
Registration date : 01/03/2010

PostSubject: Re: BB CREAM,EMC,DODO, GLOWZ, KB,CYLIENA SOAP, AMPOULES, BWHITE, CCPP, GLUTAWHITE DLL   Sat 31 Jul 2010, 1:32 am

LATEST TESTIMONIAL

Asalamualaikum..

Dear Akma, firstly i nak ucapkan terima kasih byk2 dan tahniah! kerana menjual produk yang betul2 berkesan & sgt hebat!sebelum i nak reoder stock (Glowz+BlackPeral Soap+Hotpink BB Cream+Dodo Palgantong Powder lagi) i nak kongsi pengalaman menggunakan produk yang sangat hebat ini. 4ur info, kulit i adalah dari jenis oily+acne+combination. Sejak remaja lagi i x pernah ada keyakinan yang tinggi berbanding rakan yang lain kerana kulit wajah yang kurang mulus dan berjerawat. Until now, even i dah kahwin n mempunyai 2 org anak, jerawat masih ada(but better la than before)...dan i still mencari2 produk yang berkesan untuk mencantikkan lagi skin. As a woman i mmg sanggup berhabis duit utk nampak cantik..ape salahnye kan lagipon perempuan yang sudah berkahwen wajib berhias utk suami..betul x?..hehe...i dah cube bermacam2 jenis produk dari yang murah sampaila yang ke mahal(xleh thn sbb kos sgt tinggi). I pernah berjumpa pakar kulit yang mmg famouse DE*M*L*G*CA...mmg best after the treatment but kene maintain & yang tak tahan kosnya sgtla tinggi. Bayangkan untuk sekali facial normal saje RM250+ dan i mmg xmampu untuk buat setiap bulan.After i jumpa fzatulbeautyhome , i rase terpanggil dan berminat utk cube set GLOWZ+BLACK PEARL SOAP+HOTPINK BB CREAM+DODO PALGANTONG POWDER......dan 4ur info i baru 4 hari menggunakan this combination of produk. I try this pakage kerana i percaya kulit yang cantek mestilah using treatment luar dan dalam barula kesannya lagi hebat. I kurang percaya pada make up sahaja kerana ianya hanya menutup kekurangan dan tidak merawat.I minum Glowz 2x sehari iaitu b4 going to sleep n after bangun tido (sebelum ambil breakfast), Glowz menjadikan kulit i sgt2 lembutmakin cerah dan jerawat i mengecil dan kecut,baru 4 hari minum Glowz i semakin teruja utk melihat hasilnya kerana sudah merasa kelainan seawal 4 hari, then i cuci muka guna Black Pearl sabun ni sgt2 serasi dgn kulit i..rase sgt bersih dan menjadikan kulit i tambah cerah...i juga ade menggunakan Rice Bran yang akma bg sbg sample(tq yer..) hasilnye sgt umph!!!kulit i nampak translucent sgt2...after cuci muka i sapu Hotpink & Dodo Palgantong Powder and sekali lagi i rase sgt teruja dgn hasilnya..u tau my skin is glowing just like a cherry!(sorry masuk bakul angkat sendiri..hehe) tapi ini lah kenyataan dan this produk mmg sesuai utk my skin. Sampai ke petang even i berpeluh i tgk sapuan Hotpink cream & dodo ini semakin cantik+bercahaya. It also reduce my oily skin.Rase kulit i selembut sutera(jgn mara..I sgt2 berterima kasih pada akma yang memperkenalkan produk ini kepada semua wanita . After i pakai BB craem Hotpink+Dodo i bg sume my fondation liquid i yang berjenama L*R**L,MA*BE***E &REV*** pada adik i..(hik..hik..)sume fondation tu penuh lagi...but now i takkan guna fondation n powder selain Hotpink + Dodo Palgantong.
So utk semua wanita di luar sana, grab la this opportunity demi kecantikan wanita sejagat...saudari akma kita menjual produknye dgn harga yang sgt berpatutan,ssh nak jumpa produk yang terbukti berkualiti seperti yang ditawarkan di FzatulbeautyHome tau, i juga makin teruja dgn sample2 yang diberi yg memudahkan kita mencuba sblm membeli dgn size yg lebih besar(sgt untung bukan?xperlu spend masa ke salon yang mana memerlukan kos yang tinggi dan masa yang lama). Apatah lagi produk2 ini mmg berkesan....rugi tau tak cube menyesal nanti....im going to try ampoulse Vit C+KB nanti after dapat gaji, hopefully akma sudi bg special price lagi..(hehe..)
Last but not least, i hope business akma makin maju dan berkembang, kalau boleh buatla special promosi menjelang pre-ramadhan ni i yakin ramai yang menunggu di luar sana utk membeli...thank a lot kerana memperkenalkan produk yang sgt hebat dan berkesan!!! I LUV U SO MUCH! CAYOK..!!CAYOK..!!

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~FZATULBEAUTYHOME IS THE BEST!!!~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

FROM THE BOTTOM OF MY HEART,
Diana (0132102594)
Back to top Go down
View user profile
fzatulakmal
Enterpreneur
Enterpreneur
avatar

Number of posts : 92
Age : 32
Registration date : 01/03/2010

PostSubject: Re: BB CREAM,EMC,DODO, GLOWZ, KB,CYLIENA SOAP, AMPOULES, BWHITE, CCPP, GLUTAWHITE DLL   Sat 31 Jul 2010, 1:32 am

Penghantaran 26/07/10 ISNIN

Mahiran EN299302557MY
Faraziah LE103513449MY
K.jasmin LE103513404MY
Nadziah LG112906130My
Mahallah LG112906259MY
Hasleena EN299302565MY
ayuni EN294806573MY
Noorzarina LG112906506MY
Asmah EN299302577MY
Khairuliana EN299302588MY
Noraleza LE1035134666MY
Farah EN299302591MY
K.Sue LE102131443MY
Azira EN285530228MY
Maslina EN299304306MY
Sanaa EN285530381MY
Norulsyikin LG112906214
Glynis LE103513421MY
Mardiah EN299304297MY
Mardiani EN285530015MY
Noor Azila LG112909799MY
K.hazarina 553103174 & 553103173 (kangaroo service)
Zalina 553103172 (kangaroo service)
farah muko 552103233 (kangaroo service)


Nota Kaki : .Kalu ada yg nama xde sms akma yer untuk pengesahan....Jemput dtg lagis.....akm jual semua deh..TQ2....
Back to top Go down
View user profile
fzatulakmal
Enterpreneur
Enterpreneur
avatar

Number of posts : 92
Age : 32
Registration date : 01/03/2010

PostSubject: Re: BB CREAM,EMC,DODO, GLOWZ, KB,CYLIENA SOAP, AMPOULES, BWHITE, CCPP, GLUTAWHITE DLL   Sat 31 Jul 2010, 1:32 am

Salam akma...

I nak bg testi ttge KB yg i beli dr u tu. Its really good...Love it..!!! I dah makan lebih seminggu, now dh nampak kulit makin cerah n glowing jer bila pakai sekali dgn BB cream dr jart. Pastu i pakai lah Dodo, memang nampak smooth jer kulit muka....dan yg paling best, bila hubby tegur, i nampak makin cantik...(hehe...tu msure sbb dia nmpak kulit makin cerah tu...). Anyway, thanks a lot... I love all the product i bought from u.

I nak tanya kalau dh makan KB boleh ke nak ambil Glowz juga? kalau boleh i nak. And i nak order sekali dgn trial pack VIP Gold Bb cream tu dan juga CCPP 1 set. I nak try sabun Cyliena tp tak tahu yg mana bagus utk i. Kalau ader trial pack bleh i beli dulu.

Ok akma, nice dealing wif u. im sure kalau produk i dh hbis nanti i akan order lg. teruja tengok kesannyer...
Back to top Go down
View user profile
fzatulakmal
Enterpreneur
Enterpreneur
avatar

Number of posts : 92
Age : 32
Registration date : 01/03/2010

PostSubject: Re: BB CREAM,EMC,DODO, GLOWZ, KB,CYLIENA SOAP, AMPOULES, BWHITE, CCPP, GLUTAWHITE DLL   Sat 31 Jul 2010, 1:33 am

Penghantaran 27/07/10 SELASA

Sharina EN294806495MY
Zuhaina EN285530112MY
K.watie EN299302866MY
Syikin LE103513418My
safura LD109345899MY
Leja EN299302870MY
k.fiza EN299302852MY
Ayuni EN294806500MY
Azah LD111534600MY
Zihan LG112906245My
najidah EN299302835MY
Norly EN299302804MY
Sa'adah EN299302818MY
Mastura EN285530024MY
Hazirah EN285530072MY
Balijah EN285530086MY
Wan EN285530087MY
Fahmy LD111532405MY



Nota Kaki : .Kalu ada yg nama xde sms akma yer untuk pengesahan....Jemput dtg lagis.....akma jual semua deh..TQ2....
Back to top Go down
View user profile
fzatulakmal
Enterpreneur
Enterpreneur
avatar

Number of posts : 92
Age : 32
Registration date : 01/03/2010

PostSubject: Re: BB CREAM,EMC,DODO, GLOWZ, KB,CYLIENA SOAP, AMPOULES, BWHITE, CCPP, GLUTAWHITE DLL   Sat 31 Jul 2010, 1:33 am

Akma, nak citer sikit pengalaman makan KB, guna sabun Black Pearl, Dr Jart Silver BB Cream dan bedak Dodo.

Tak tahu nak cakap macamana tapi rasanya memang berkesan. Baru aje 10 hari makan KB dah ramai orang tegur dan kata muka cerah n berseri-seri. Mula-mula tak percaya jugak sebab kadang2 kawan2 ni suka bergurau. Tapi paling ketara semalam masa pergi klinik nak ambil ubat. Nurse kat klinik tu toleh sampai dua kali. Walaupun dia tak cakap kenapa tapi saya tahu sebab apa....sebab muka dah cerah sikit...CEWAHHH...(bukan perasan atau angkat bakul sendiri...hehehe) tapi memang berkesan... Tak sabar nak ambil bulan ke 2 pulak... Akma, make sure ada stock tau....nanti lama lak kena tunggu.... Berbaloi beli dgn Akma sebab harga KB murah dari tempat lain n dapat byk free gift pulak tu... TQ Akma.
Back to top Go down
View user profile
fzatulakmal
Enterpreneur
Enterpreneur
avatar

Number of posts : 92
Age : 32
Registration date : 01/03/2010

PostSubject: Re: BB CREAM,EMC,DODO, GLOWZ, KB,CYLIENA SOAP, AMPOULES, BWHITE, CCPP, GLUTAWHITE DLL   Sat 31 Jul 2010, 1:34 am

Penghantaran 28/07/10 RABU

Sanaa EN294806487MY
Ally EN294806527MY
Nuriza EN299302778MY
Hafeza LG112907991My
Anne LG112909887MY
Liyana EN285530055MY
k.lienda EN299302795MY
Ziela LG112846039MY
Hasnil EN299302821MY
Fazlina EN299302764My
Fina EN299302755MY

COD
Siti
Ain


Nota Kaki : .Kalu ada yg nama xde sms akma yer untuk pengesahan....Jemput dtg lagis.....akma jual semua deh..TQ2....
Back to top Go down
View user profile
fzatulakmal
Enterpreneur
Enterpreneur
avatar

Number of posts : 92
Age : 32
Registration date : 01/03/2010

PostSubject: Re: BB CREAM,EMC,DODO, GLOWZ, KB,CYLIENA SOAP, AMPOULES, BWHITE, CCPP, GLUTAWHITE DLL   Mon 16 Aug 2010, 12:22 am

jom order
Back to top Go down
View user profile
fzatulakmal
Enterpreneur
Enterpreneur
avatar

Number of posts : 92
Age : 32
Registration date : 01/03/2010

PostSubject: Re: BB CREAM,EMC,DODO, GLOWZ, KB,CYLIENA SOAP, AMPOULES, BWHITE, CCPP, GLUTAWHITE DLL   Sat 21 Aug 2010, 12:43 am

jom order
Back to top Go down
View user profile
fzatulakmal
Enterpreneur
Enterpreneur
avatar

Number of posts : 92
Age : 32
Registration date : 01/03/2010

PostSubject: Re: BB CREAM,EMC,DODO, GLOWZ, KB,CYLIENA SOAP, AMPOULES, BWHITE, CCPP, GLUTAWHITE DLL   Thu 23 Sep 2010, 1:54 am

Penghantaran 20/9/10

intan EN295221813MY

nazilah en297280859MY

Zainon EN297280862MY

Umi EN297280866My

Zafirah EN295221858MY

firah EN295221835MY

Eqa EN297280757MY

Sanaa EN297280765MY

Norelmin LD111532419MY

Ilyani EN297280774MY

Azasuhana EN297280743MY

Huda EN297280730MY

Azimah LG115754889MY

Dayang LG115754875MY

Azlinda LG115754858MY

zara en297280615MY




Nota Kaki : .Kalu ada yg nama xde sms akma yer untuk pengesahan....Jemput dtg lagis.....akma jual semua deh..TQ2...
.
Back to top Go down
View user profile
fzatulakmal
Enterpreneur
Enterpreneur
avatar

Number of posts : 92
Age : 32
Registration date : 01/03/2010

PostSubject: Re: BB CREAM,EMC,DODO, GLOWZ, KB,CYLIENA SOAP, AMPOULES, BWHITE, CCPP, GLUTAWHITE DLL   Thu 23 Sep 2010, 1:55 am

TESTIMONIAL

[QUOTE=akma86;4167992]
Hi Akma! As promised, ni la testimonial akak. Sorry for the delay ya?

Akak punye muka ni jenis extremely oily. Masa teenager dulu akak ada serious
acne problem. You name it – blackheads, whiteheads, jerawat batu, jerawat
bernanah – I had it! Sedeyy tau! Tangan tu plak gatal cuba picit pimples. Bila
“pop” macam volcano meletop! Hahahaha…eww!


Macam2 products and treatments akak dah guna…dari yang murah (Mustika Ratu)
sampai ke yang mahal (Dermalogica), siap pergi jumpa dermatologists kat Bangsar,
Klang, Subang…telan antibiotics, buat facials, rawatan laser, etc. Akak ingat
lepas dah kahwin, bersalin, masuk mid-30s ni my hormones would be more balanced,
but I still have adult acne! Despite everything, I will never give up my quest
to have clear, healthy skin.

Ok, sebelum akak beli products dari Akma ni, akak guna Clinique’s Anti-Blemish
Solutions range. Acne dah surut, tapi yang tinggal tu parut2 lama and open pores
like the size of volcanic craters gitu! L

Kalau tak silap, akak mula beli barang dari Akma in early August. Everyday akak
cuci muka dgn sabun Cyleina. I really like all their soaps coz lepas cuci muka,
kulit rasa lembut dan bersih. Pagi akak guna black pearl, in the afternoon I use
tomato soap, malam I wash with strawberry. Sebelum tidur akak guna purifying
ampoules. On alternate days, I use the Zamian cacao mask. I must say that it
smells yummy like chocolate mousse! Rasa macam nk makan aje…tapi posa you!

My pics below (both photos guna flash) show me without any makeup on. Yg kiri
tu, nampak jelas kulit akak berminyak, kusam, and ada deep scars. Gambar terbaru
kat kanan tu, kulit nampak cerah sikit, parut2 tu ada lagi tapi dah mula kurang.



Before ~ July 2010 After ~ Sept 2010




Dulu2 akak selalu guna foundation and powder to conceal my bad skin condition,
but lately I’m into BB creams. I’ve tried BRTC (it made my skin peel), L’egere
(rasa kesat), and Etude (light coverage, a bit on the oily side) before. Akak
ada baca reviews bagus tentang Dr. Jart and Akma pun rekemen yang tu jgak. So,
akak pun beli and have been using it ever since.


Cuba tengok difference dalam gambar kat bawah tu. On the left, akak guna
Lancome’s photogenic loose powder and foundation. Muka akak still nampak kusam
and shiny. In the pic on the right, akak guna Dr. Jart with Palgantong/3W
powder. Akak rasa nampak lebih natural and glowing (instead of shiny/oily) kan?
Hehehe! My hubby pun dah mula perasan and when I told him, he said “Yang, just
stick to these products ajelah! It’s much cheaper and more effective”. Darling,
you are absolutely right!


July 2010 Sept 2010

To Akma, thank you for everything dear…your advice, recommendations, free gifts
and BEST price! Customer service Akma memang superb, tip-top! Usually, kalau
hari ni akak order, esok atau lusa pagi2 lagi dah sampai.


BTW, KB akak dah beli tapi belum start amik lagi. CCPP pun nak order ni. That
will be another testimonial for you ok?

Much love,
Kak Lyn
[/QUOTE]
Back to top Go down
View user profile
fzatulakmal
Enterpreneur
Enterpreneur
avatar

Number of posts : 92
Age : 32
Registration date : 01/03/2010

PostSubject: Re: BB CREAM,EMC,DODO, GLOWZ, KB,CYLIENA SOAP, AMPOULES, BWHITE, CCPP, GLUTAWHITE DLL   Thu 23 Sep 2010, 1:56 am

TESTIMONIAL
[QUOTE=akma86;4167992]

alamak... betul ke tableyamek kb sekali dgn ccpp??? akak dah addicted sangat dgn ccpp nih, kiradah mcm energy bar akak dah tu. akma Tengok gambar akak (the 2ndpicture). jerawat dah takde, dah tak oily dan kusam sangat dan ygpenting dah cerah gituu muahahahahhh (ni akak yakin akak bukan perasansbb ramai yg noticed). tapi tu la, akak tak pernah miss amek ccpp hari2(maklumla, ccpp kan dah 'transform' akak jadik 'lebey perempuan' if uremember), kb plak akak amek belasah suka hatey jek ikut sempat, samamcm ampoule and 3D mask. ke ccpp memang ada whitening effect jugak???

kawan akak (1st picture) tu, amek kb+glowz. dia kan start amek kb saingakak early june dulu (ekceli gambar sebelum tu bertarikh 18 jun - kiramasa tu dia dah setengah bulan la amek kb). pastu bulan julai baru diatry kb+glowz. tu pun kalau akma nak tau, dia memang berjimat cermatbetul sbb amek kb berselang hari dgn glowz. glowz tu pulak, dia cumaguna setengah sachet sekali minum. bayangkan la, sampai la ni stok diatak abes lagi hehe... taaaapi akma boleh nampak kan macamana muka diasekarang. jerawat dah takde, cerah sekata, berseri2 lagi mukanya...

sebab tu kami kata kami sangat SANGAT berpuas hatey dgn produk akma. niakak tak sempat lagi citer yg pakai bb cream (akak pakai sample 79apetah tak ingat yg akma bg free tu tapi besh giler sbb mengelip2)beautee ampoule, bedak dodo and sabun cyleina (thumbs up utk blackpearl and sample kojic kata member akak - nanti akak nak try jugakhuhu). bley kata satu opis akak pakai produk akma muahahahahahhhh...

so, memandangkan akak dah confuse, akak nak place order baru:

1) kb 1 set confirm amek (ni member baru nak try, tabley dapat harga rm1xx mcm dulu eh?? sbb kami memang kempen kata kb kat kedai akma ygpaleng murah hehe)
2) glutaprime akak cancel dulu lah... (nak tengok dlm sebulan ke adabeza tak kalau akak just amek ccpp jek. lagipun kan dah cerah sket skrglalala...) tapi ganti dgn apple 3D mask 3 set. (selaen ccpp andpurifying ampoule, apple 3D mask adalah yg ketiga dlm senarai barangakma yg paleng akak suka).
3) ccpp 2 set confirm... taaapi dulu akma bagi rm9x utk 2 set. bisakah dimaintain harganya begitu????

tq in advance ye!!!
[/QUOTE]
Back to top Go down
View user profile
fzatulakmal
Enterpreneur
Enterpreneur
avatar

Number of posts : 92
Age : 32
Registration date : 01/03/2010

PostSubject: Re: BB CREAM,EMC,DODO, GLOWZ, KB,CYLIENA SOAP, AMPOULES, BWHITE, CCPP, GLUTAWHITE DLL   Thu 23 Sep 2010, 1:56 am

TESTIMONIAL

salam akma...
ingat akak lagi tak? mcm biasa nak memborong lagi nih...
kalau ikutkan banyak akak nak citer tapi tak sempat lagi sbb very the busy... ni pun baru jek balek kl...
in short kami sangat SANGAT puas atey dgn produk yg akma jual.
as to prove, akak just bagi gambar jek dulu... nak cerita panjang tunggu akak free sket...
TAAAAAAAAAAAAAAAAPIIIII...
sukacitadimaklumkan gambar ni bukan utk dipublish kat mana2 tau... hanya untukshare kegembiraan kami sebagai pengguna produk akma. harap akma paham.tapi bukan gambar semua orang yang beli barang akma la. kami berdua jektu pun sbb kebetulan kami hangout sekali baru ni. tu yang bila akakbelek2 gambar dulu dengan sekarang memang sangat obvious la bezanyakannn...
yang lain2 semua memang nampak la kesannya tapi nanti akak share la masing2 punya cerita ok.

btw, ni barang akak nak order segera;
1) kb 1 set
2)gluta prime (ni akak punya, akak nak try tukar sebab setau akak sekaliamek sebijik jek kan... kb tu kena amek sampai 2 bijik sekali, letihakak nak menelannya hehe)
3) ccpp 2 set (hari tu flight transit kat singapore, gigih akak lari ke jb sekejap cari ccpp ni tauuuu... naseb baek ada)

sebenarnya kawan2 akak yang lain ada nakorder jugak mcm sabun, bb cream semua tu tapi tu nanti dulu lah sebabakak tak sempat nak jumpa diorang lagi. diorang punya maybe minggudepan kot. selfish sket, hik!!!

btw, quote harga bagi murah2 ehhh... tq...


2010/7/6 Makcik Vogue
dearrrrr...
member baru bgtau, barang sudah sampai... very the cepat nye kali nih... hehe...
tapi akak tak tengok lagi sebab kat luar ni...

cuma satu akak nak tanya, ampoule tu boleh pakai campur2 ke?
kulitakak jenis oily tapi tak teruk, pastu memang ada parut2 jerawat (akibatkemalasan pakai pencuci muka ape kebende segala... ni la baru dah nakinsaf sket)
so akak pakai purifying start jumaat pastu pg semalam baru abes sebotol... memang tip top la... smooth jek muka, suka!!!
then mlm tadi and pagi tadi akak try soothingplak, tapi kan tetibe mcm ada jerawat2 kecik keluar... tak mcm semalam(ok, oleh sbb muka dah mcm licin, tangan harus lah nak meraba muka jekkan)...
maybe it's my fault sbb maen suka atey jek tempek mana suka... gagagagaggagagaggagaaaa...
mcmana ye nak tau waktu bertukar ampoule tu?
Back to top Go down
View user profile
fzatulakmal
Enterpreneur
Enterpreneur
avatar

Number of posts : 92
Age : 32
Registration date : 01/03/2010

PostSubject: Re: BB CREAM,EMC,DODO, GLOWZ, KB,CYLIENA SOAP, AMPOULES, BWHITE, CCPP, GLUTAWHITE DLL   Thu 23 Sep 2010, 1:57 am

Penghantaran 21/9/10

Fazlina LG115754861MY

Azilah LE106840880MY

Syaliza EN297280451MY

Syaliza CD124577888My

Naz En297280519MY

hafidah en417112979MY

siti pani en297280505MY

sherly EN297280448MY

Sabariyah EN297280449MY

Norfazila EN297280964MY

Nora EN297280955MY

Habibah Lg115754977MY

Qistina LG115754985MY

Farah EN297280947MY

Ilyani EN297280933MY

Hidayah EN297280999MY

Sarah En297280920my


Nota Kaki : .Kalu ada yg nama xde sms akma yer untuk pengesahan....Jemput dtg lagis.....akma jual semua deh..TQ2...
.
Back to top Go down
View user profile
fzatulakmal
Enterpreneur
Enterpreneur
avatar

Number of posts : 92
Age : 32
Registration date : 01/03/2010

PostSubject: Re: BB CREAM,EMC,DODO, GLOWZ, KB,CYLIENA SOAP, AMPOULES, BWHITE, CCPP, GLUTAWHITE DLL   Thu 23 Sep 2010, 1:57 am

TESTIMONIAL

lama dah reen tak jenguk sini. nak tinggal testi sikit bole ye akma.
produk yg dibeli: KB & cyleina papaya goat milk soap
reen tak tau yg mana satu bagi kesan apa, tapi yg reen tau gabungandua2 benda ni memang marvellous. b4 this reen guna black pearl, tapireen rasa lebih suka papaya goat milk ni.
jangkamasa penggunaan: hampir 2 bulan
kesan: sekarang kulit (overall) lebih cerah sikit (tak berapa obvioussebab memang reen agak cerah) and then, warna kulit dah semakin sekata.kalau dulu if tak pakai mekap mmg nampak sgt kulit tak sekata tu. pastudulu bila letakkan tangan dekat2 dgn paha, mmg nampak sgt beza tonewarna. sekarang beza tu dah kurang sikit la. hepi sgt.
and then, kulit kurang berminyak. b4 this kalau reen lepas cuci muka,sama ada taruk ke tak taruk moisturizer, muka mmg akan nampak berkilatsgt pastu melekit2. waktu pas bgn tido pun mcmtu. sekarang dah taklagi, cuma kalau guna moisturizer tu dia lebih lembap sikit. skang nitak payah nak depend sgt dgn skincare mcm dulu2.
lagi satu yg reen perasan, blackhead mcm dah kurang, lepastu kalaupicit pun cam senang je keluar. so kat hidung ni blackhead dah hampirtakde. sonokkk
parut pun cepat pudar. hilang sepenuhnya tu belum la, tapi mmg cepat lapudar. skarang tgh tunggu 2 parut nak kasi halau. ni kesan jerawatbaru. tapi nampak tak lama la tu
mmg best deal dgn akma ni (ehem2...bukan nak kipas tau akma). mmg reenakan continue sapot akma hehehe. aaa.... nanti jangan lupa ek stok KBbulan ni cam biasa, pastu nak dr jart silver label pek beso yer. yg adani cam dah nak nyawa2 ikan. mesti la nak mendiva time raye nanti.kikikiki. sekian testi saya (gambo ade, tapi lupa cara nak tepek satuhal, segan satu hal )
Back to top Go down
View user profile
fzatulakmal
Enterpreneur
Enterpreneur
avatar

Number of posts : 92
Age : 32
Registration date : 01/03/2010

PostSubject: Re: BB CREAM,EMC,DODO, GLOWZ, KB,CYLIENA SOAP, AMPOULES, BWHITE, CCPP, GLUTAWHITE DLL   Thu 23 Sep 2010, 1:59 am

Testimonial Rice Bran
Dah try gna rice bran, bersih kulit, rasa selesa dan xbminyak



Testimonial Zamian Mask
salam..sy baru seminggu pkai zamian gold cocoa mask, alhamdulillah aderperubahan baik, sy nak tanya, bg kulit bminyak n bjerawat hotpink or drjart lebih baik?



Testimonial Ampoule
salam nak tanya, kwn sy dah pkai ampoule purifying tuk kulit jerawat,skrg dah tinggal 4boto, so nak pkai puri lagi ke nak tukar ampouleshooting? Dah ok 80% jerawat tak naik lagi. nak teruskan puri orampoule lain?



Testimonial Scrub Indonesia
Dah pkai scrub tu best sgt rasa bersih dancerah lepas cuci muka...kulit pon rasa halus.. kalau dah habis sy refer balik tuk order scrubni...



Testimonial 5
Superp! Akak nk kasi testimonial kat akma siap dgn gmbr skli.. mmgsemua yg akak order from u sgt berkesan. akak suka ampoules tu n myfave is nw the zamain mask. yummy!



Testimonial Zamian Mask
Dulu sebelum pkai berminyak.. now dah lembab.. tinggal kt hidung skit..kne pkai 3x jugak ke?


Best Price, Best Product & Best Service
http://www.fzatulbeauty.blogspot.com/
Back to top Go down
View user profile
fzatulakmal
Enterpreneur
Enterpreneur
avatar

Number of posts : 92
Age : 32
Registration date : 01/03/2010

PostSubject: Re: BB CREAM,EMC,DODO, GLOWZ, KB,CYLIENA SOAP, AMPOULES, BWHITE, CCPP, GLUTAWHITE DLL   Thu 14 Oct 2010, 11:43 pm

CRAZY OFFER!!!

Thanyaporn Kapsul Pueraria Mirifica





Impikan Payudara Montok Dan Tegang..?.... Thanyaporn
ready stock

Herbal Penjagaan Breast Terbaik Di Asia



CRAZY PRICE SELAGI STOK MASIH ADA. CEPAT SMS/PM/EMEL AKMA SEKARANG. RUGI TAK SAMBAR!!!




Best Price, Best Product, Best Service
017-5257503
http://www.fzatulbeauty.blogspot.com/
Back to top Go down
View user profile
fzatulakmal
Enterpreneur
Enterpreneur
avatar

Number of posts : 92
Age : 32
Registration date : 01/03/2010

PostSubject: Re: BB CREAM,EMC,DODO, GLOWZ, KB,CYLIENA SOAP, AMPOULES, BWHITE, CCPP, GLUTAWHITE DLL   Fri 15 Oct 2010, 2:00 am

BEAUTEE 24k Gold Serum


Beautee Gold Serum adalah serum emas terbaik yang yg dikeluarkan oleh company ni. mendapat pasaran tinggi terutama wanita berusia 30tahun keatas. ,kandunagn didlamnye lebih pekat, lebih banyak serbuk emas. yg paling teruja adalah kesannya amat menakjubkan lebih2 lagi untuk menangani masalah kedut, garis halus dan kulit kusam. sangat berkesan tuk menegangkan kulit wajah, ni adalah produk yang popular utk anti-penuaan.
Back to top Go down
View user profile
fzatulakmal
Enterpreneur
Enterpreneur
avatar

Number of posts : 92
Age : 32
Registration date : 01/03/2010

PostSubject: Re: BB CREAM,EMC,DODO, GLOWZ, KB,CYLIENA SOAP, AMPOULES, BWHITE, CCPP, GLUTAWHITE DLL   Fri 15 Oct 2010, 1:35 pm

SMS/EMEL AKMA UNTUK ORDER

DAPATKAN HARGA RENDAH SEKARANG





Best Price, Best Product, Best Service
017-5257503

http://www.fzatulbeauty.blogspot.com/
Back to top Go down
View user profile
fzatulakmal
Enterpreneur
Enterpreneur
avatar

Number of posts : 92
Age : 32
Registration date : 01/03/2010

PostSubject: Re: BB CREAM,EMC,DODO, GLOWZ, KB,CYLIENA SOAP, AMPOULES, BWHITE, CCPP, GLUTAWHITE DLL   Wed 20 Oct 2010, 2:33 am

TESTIMONIAL

kak faz~!!!! thanx cgt5~! skunk dah 9 hari makan thanyaporn n lapan hari mkan KB.. dah ada perubahan utk thanyaporn~! omg~! PD sy da makin membesar..tak sangka cepat camnie kesan dya.. uishh..suka gila taw tak hehe.. len kali nak beli lagi ngan akak~! mm
Back to top Go down
View user profile
fzatulakmal
Enterpreneur
Enterpreneur
avatar

Number of posts : 92
Age : 32
Registration date : 01/03/2010

PostSubject: Re: BB CREAM,EMC,DODO, GLOWZ, KB,CYLIENA SOAP, AMPOULES, BWHITE, CCPP, GLUTAWHITE DLL   Fri 22 Oct 2010, 12:55 am

NEW PRODUCT : ORI JUN GONG FOOT DETOX PATCH

BADAN LETIH? KULIT XBERMAYA? UBAT LAMBAT BERKESAN?? TRY JUN GONG FOOT DETOX UNTUK SINGKIRKAN TOKSIK SEMASA TIDUR!! BERKESAN. NATIKAN KEJUTAN BILA BANGUN TIDO!!

PASTIKAN YG ORIGINAL!!!



100% Natural Ing
redients
* Bamboo Vinegar
* Wood Vinegar
* Chitosan

* Loquat Leaf
* Vitamin C

* Vegetable Fiber
* Tourmaline

* Cornstarch




The Detox Foot Patch.
adalah cara semulajadi untuk membantu tubuh anda dalam penghapusan logam berat,sisa metabolik, racun, parasit mikroskopik, lendir, kimia, selulit danbanyak lagi. Detoksifikasitubuh anda hari ini, anda berpotensi mendapatkan kembali kesehatan danvitalitas dengan mempromosikan sistem kekebalan tubuh yang kuat dansihat secara semulajadi fungsi Limfatik - melalui penggunaan asli DetoxFoot Patch.

Diformulasi di Jepun, dan hanya menggunakan bahan kemurnian tertinggi dan nisbahpencampuran optimum untuk keputusan maximimum - yang Detox Foot Padmenyediakan satu-dua pukulan daripada bahan-bahan racun yang kuat,bersama dengan turmalin (ion negatif far infrare
d & menghasilkanmineral ) untuk memberikan yang tak tertandingi dan berkesan pengalaman pembersihan luaran.

Fungsi2:
Detoxdetoksifikasi pembalut tubuh anda, menghilangkan kotoran, meningkatkantenaga, mengurangkan stres dan kecemasan, meningkatkan sirkulasi, danmenghilangkan rasa sakit dan nyeri. Deto
ksifikasidengan Kinoki tuala juga meningkatkan tidur anda, meredakan sakitkepala, meningkatkan tumpuan mental dan konsentrasi, ditambahmeningkatkan metabolisme dan mengurangkan keletihan.


* Sakit kepala, migrain atau otak kabut
* Sakit belakang, nyeri punggung
* Kegemukan

* Kelelahan, kurangnya tenaga
* Depressiona
* Kembung atau pencernaan tertekan
* Bersama pembengkakan atau nyeri
* Air retensi
* Arthritis
* Diabetes
* Heart masalah

* Kanker
* Berkepanjangan penggunaan ubat
* Hubungi dengan bahan kimia seperti cat, larutan pembersih dll
* Psoriasis
* Rapuh rambut atau kuku

* Sembelit
* Buruk napas



SARANAN
1. Minum segelas air sebelum menggunakan Detox Patch.
2. Guna Detox Patch sebelum tidur sekerap yang mungkin untuk keberkesanan yang maksima.
3. Detox Patch boleh juga ditampal di tapak t
angan atau mana-mana bahagian tubuh yang sakit seperti peha, lutut, pinggang, perut dan lengan.
4. Kawal pemakanan dan tidur yang baik untuk mendapakan hasil maksima.
5. Tidak sesuai untuk Ibu hamil dan yang menyusukan anak dan pesakit kronik.
6. Berhenti menggunakan Detox Patch sekiranya mengalami alahan.
7. Simpan pada suhu dingin kering serta jauhkan dari kanak-kanak.
8. Pastikan Detox Patch yang telah digunakan dibuang dengan betul.




Price
1-20keping = rm1.00
21-49keping = rm0.90
50-99keping = rm0.80
100- 200keping = RM 0.70
201-500keping = rm0.60



HANYA TAMBAH RM5.00 UNTUK DAPATKAN TRIAL COCOA MASK DENGAN PEMBELIAN BERSAMA.


Last edited by fzatulakmal on Thu 28 Oct 2010, 1:27 am; edited 1 time in total
Back to top Go down
View user profile
fzatulakmal
Enterpreneur
Enterpreneur
avatar

Number of posts : 92
Age : 32
Registration date : 01/03/2010

PostSubject: Re: BB CREAM,EMC,DODO, GLOWZ, KB,CYLIENA SOAP, AMPOULES, BWHITE, CCPP, GLUTAWHITE DLL   Fri 22 Oct 2010, 1:07 am

FACE BEAUTEE AMPOULE


Dear Customers,


We are proud to announce that BEAUTEE has successfully awarded as Asia Pacific Super Health Brand 2010/2011




Dengan keberkesanan dan 1001 kebaikan yg terkandung dlm ampoule beautee ini melayakkan nye dianugerah award tersebut. keberkesanan nya terbukti bukan sahaja dari anugerah ini tetapi juga melalui banyak testimonial dari customer yang sememangnya kagum dan berpuas ati dengan kesan yg menakjubkan. kepada yang menghadapi masalah kulit atau nak cantikkan kulit jom try ampoule ni.





Best Price, Best Product, Best Service
017-5257503
http://www.fzatulbeauty.blogspot.com/
Back to top Go down
View user profile
fzatulakmal
Enterpreneur
Enterpreneur
avatar

Number of posts : 92
Age : 32
Registration date : 01/03/2010

PostSubject: Re: BB CREAM,EMC,DODO, GLOWZ, KB,CYLIENA SOAP, AMPOULES, BWHITE, CCPP, GLUTAWHITE DLL   Fri 22 Oct 2010, 1:08 am

TESTIMONIAL

[QUOTE=akma86;4203504] thanks! dah dapat bb cream & dah pakai. dr jart silver & missha memang best! klu ade offer, sila tag saya ye?hehe..[/QUOTE]

TESTIMONIAL BB CREAM
[QUOTE=akma86;4203504]salam...
akma,sy da dpt brg yg sy order aritu...
da try pakai da pun skjp td
hehe
tima kasih ye akma
ok...
nnti nk order yg besor nye plak
puas ati sgt[/QUOTE]
hehe
Back to top Go down
View user profile
fzatulakmal
Enterpreneur
Enterpreneur
avatar

Number of posts : 92
Age : 32
Registration date : 01/03/2010

PostSubject: Re: BB CREAM,EMC,DODO, GLOWZ, KB,CYLIENA SOAP, AMPOULES, BWHITE, CCPP, GLUTAWHITE DLL   Fri 22 Oct 2010, 1:09 am

Penghantaran 21/10/10

Asmahwaty EN427598481MY

Marziah EN318680806MY

siti EN295224576MY

Mazlina en427598464My

islianah en427598566MY

wan liana le107882170MY

Nor Maisarah EN29522444MY

Saidiah EN295224559MY

Lily EN295224559MY

Mardziah EN295224580MY

Syuhada EN295224633MY

Hazarina EN295224704MY

Zaidah EN295224647MY

Andi Asmi EN295224681MY

Yushana EN285538924MY

noraini EN427598708MY

Fauziah EN427598671MY


Nota Kaki : .Kalu ada yg nama xde sms akma yer untuk pengesahan....Jemput dtg lagis.....akma jual semua deh..TQ2...
.




Best Price, Best Product, Best Service
017-5257503
http://www.fzatulbeauty.blogspot.com/


Back to top Go down
View user profile
fzatulakmal
Enterpreneur
Enterpreneur
avatar

Number of posts : 92
Age : 32
Registration date : 01/03/2010

PostSubject: Re: BB CREAM,EMC,DODO, GLOWZ, KB,CYLIENA SOAP, AMPOULES, BWHITE, CCPP, GLUTAWHITE DLL   Thu 28 Oct 2010, 1:37 am

Penghantaran 23/10/10

Hidayah CD11817955MY

Zarina EN285539071MY

Safwana LG115684043MY

Fadhli EN285533907My

Farah EN285539187MY

Najua EN285539099MY

Hayati EN285539301MY

Syuhada EN285386787MY

Farah EN285539160MY



Penghantaran 24/10/10

afida en427597945MY

shahidah lg115684012MY

faizah le106845414MY

izyan le106845428My

rohani lg115684114MY

aishah EN427598711MY


COD

- Dila

- UPM

Back to top Go down
View user profile
fzatulakmal
Enterpreneur
Enterpreneur
avatar

Number of posts : 92
Age : 32
Registration date : 01/03/2010

PostSubject: Re: BB CREAM,EMC,DODO, GLOWZ, KB,CYLIENA SOAP, AMPOULES, BWHITE, CCPP, GLUTAWHITE DLL   Thu 28 Oct 2010, 1:39 am

CRAZY OFFER!!!

Thanyaporn Kapsul Pueraria Mirifica





Impikan Payudara Montok Dan Tegang..?.... Thanyaporn
ready stock

Herbal Penjagaan Breast Terbaik Di Asia



CRAZY PRICE SELAGI STOK MASIH ADA. CEPAT SMS/PM/EMEL AKMA SEKARANG. RUGI TAK SAMBAR!!!




Best Price, Best Product, Best Service
017-5257503
http://www.fzatulbeauty.blogspot.com/
Back to top Go down
View user profile
fzatulakmal
Enterpreneur
Enterpreneur
avatar

Number of posts : 92
Age : 32
Registration date : 01/03/2010

PostSubject: Re: BB CREAM,EMC,DODO, GLOWZ, KB,CYLIENA SOAP, AMPOULES, BWHITE, CCPP, GLUTAWHITE DLL   Thu 28 Oct 2010, 1:40 am

Penghantaran 26/10/10

Fieza en295223289MY

norhisham EN427598685MY

Mahayah EN285539054MY

Midah EN427598359My

Saodah EN285539173MY

faraliza Kadir

saidatul EN285539156MY

Asyikin LG115684030MY

Saidatul Akmar 552103242 (kangaroo service)

syahidah EN285539385MY

Nazilah Anver

Asma LG115685769MY

Azliza EN285539329MY

Avia EN285539346MY

Dayang EN285539292MY

noraini EN285539377MY

Fuqurina EN285539350MY

Nurhanna EN285539350MY

Naili EN285539505MY

Noorhana 552103243 (kangaroo service)

Rozita EN285539482MY

Eita LG115684162MY


Nota Kaki : .Kalu ada yg nama xde sms akma yer untuk pengesahan....Jemput dtg lagis.....akma jual semua deh..TQ2...
.


Best Price, Best Product, Best Service
017-5257503
http://www.fzatulbeauty.blogspot.com/
Back to top Go down
View user profile
fzatulakmal
Enterpreneur
Enterpreneur
avatar

Number of posts : 92
Age : 32
Registration date : 01/03/2010

PostSubject: Re: BB CREAM,EMC,DODO, GLOWZ, KB,CYLIENA SOAP, AMPOULES, BWHITE, CCPP, GLUTAWHITE DLL   Fri 29 Oct 2010, 1:43 am

Penghantaran 26/10/10

Fieza en295223289MY

norhisham EN427598685MY

Mahayah EN285539054MY

Midah EN427598359My

Saodah EN285539173MY

faraliza Kadir

saidatul EN285539156MY

Asyikin LG115684030MY

Saidatul Akmar 552103242 (kangaroo service)

syahidah EN285539385MY

Nazilah Anver

Asma LG115685769MY

Azliza EN285539329MY

Avia EN285539346MY

Dayang EN285539292MY

noraini EN285539377MY

Fuqurina EN285539350MY

Nurhanna EN285539350MY

Naili EN285539505MY

Noorhana 552103243 (kangaroo service)

Rozita EN285539482MY

Eita LG115684162MY


Nota Kaki : .Kalu ada yg nama xde sms akma yer untuk pengesahan....Jemput dtg lagis.....akma jual semua deh..TQ2...
.


Best Price, Best Product, Best Service
017-5257503
http://www.fzatulbeauty.blogspot.com/
Back to top Go down
View user profile
fzatulakmal
Enterpreneur
Enterpreneur
avatar

Number of posts : 92
Age : 32
Registration date : 01/03/2010

PostSubject: Re: BB CREAM,EMC,DODO, GLOWZ, KB,CYLIENA SOAP, AMPOULES, BWHITE, CCPP, GLUTAWHITE DLL   Fri 29 Oct 2010, 1:43 am

Penghantaran 27/10/10

Kas LE106845480MY

Ummi EN427598362MY

Mazlina LE106840916MY

Hafizatul EN4232887818My

K.Nida EN432887835MY

Mariani EN432887849MY

Liyana EN432887849MY

Ruhaida EN432887968MY

Salbiah LG118553740MY

Anura EN432887852MY

Siti Mariam EN432887866MY

Nur EN432887870MY

Azwani EN432887883MY

Suhaila LE102289693MY

Narimah EN432887897MY

Aida EN432887906MY

Liyana Abas

Suraya EN427598376MY

Rohana EN427598380MY

Siti Rahimah

Elysa EN432887954MY

Roveena EN432887910MY

Suhana EN432887945MY

aniza EN423888420MY

COD
Afiza


Nota Kaki : .Kalu ada yg nama xde sms akma yer untuk pengesahan....Jemput dtg lagis.....akma jual semua deh..TQ2...
.


Best Price, Best Product, Best Service
017-5257503
http://www.fzatulbeauty.blogspot.com/
Back to top Go down
View user profile
fzatulakmal
Enterpreneur
Enterpreneur
avatar

Number of posts : 92
Age : 32
Registration date : 01/03/2010

PostSubject: Re: BB CREAM,EMC,DODO, GLOWZ, KB,CYLIENA SOAP, AMPOULES, BWHITE, CCPP, GLUTAWHITE DLL   Mon 07 Mar 2011, 11:28 am


JAMU RATU DARA
JAMU RATU DARA- anak dara dan semua wanita boleh menggunakanya
Berkelulusan KKM – (MAL 09032148T)

ii. Memiliki sijil Halal
iii. Dikilangkan di kilang berstatus GMP
iv. Kemasan-akhir produk yang eksklusif

JANGAN RUNGSING SEKIRANYER ANDA ADA MASALAH:-
  • Selalu rasa rendah diri dengan suami sebab prestasi anda tak hebat mcm dulu?• Kurang keyakinan dalam memberikan servis terbaik untuk suami mcm dulu2?
  • Kurang rasa selesa sebab keputihan melampau?
  • Sering lesu dan lemah urat badan?
  • Kulit kusam dan tak de seri langsung?Jika anda tergolong dalam golongan di atas, JAMU RATU DARA ada jawapannya. Jamu ini 100% diperbuat dari herba dan rempah ratus. Boleh mengatasi pelbagai masalah yang dialami oleh wanita. Untuk mendapatkan hasil yang menakjubkan, Jamu Ratu Dara perlu diamalkan secara konsisten.

Hasilnya akan terpancar pada wajah dan tubuh badan anda terasa lebih segar dan sihat sentiasa..
KHASIAT DAN KELEBIHAN JAMU RATU DARA:
  • Sgt berkesan utk merapatkan serta memantapkan lagi vagina. Kompem ketat dan padat dan panas je kat dalam tu.. Grip akan jadik luar biasa!!..Mcm anak dara balik tau!
  • Sgt berkesan memulihkan masalah keputihan, kegatalan dan bau2 yang kurang enak di vagina..
  • Mengawal lendir dan lelehan vagina.
  • Menambahkan tenaga dan melancarkan perjalanan darah.
  • Merawat keletihan dan tidak bermaya. (Letih2 badan tu elok la makan..)
  • Melawaskan pembuangan air besar dan kecil.
  • Boleh mencegah barah payudara dan rahim.
  • Memulih otot dalaman faraj. (Sgt sesuai untuk wanita lepas bersalin)
  • Awet muda. Boleh menghaluskan dan mencantikkan kulit (Muke jadi merah)

CARA PENGAMBILAN
  • 1 biji pagi selepas sarapan
  • 1 biji malam selepas makan malam
  • Di ikuti dgn selawat ke atas Nabi.
  • Minum dgn air suam atau air masak. Jangan minum dgn air berkarbonat!> Anak dara pun boleh mengamalkan Jamu Ratu Dara ni untuk penjagaan awal..
  • Tak rugi apa pun malah boleh menjaga kewanitaan kite ni dari anak dara lagi..

Tidak sesuai untuk ibu-ibu mengandung, menyusu bayi, wanita yg dalam period dan pesakit darah tinggi.

Banyakkan minum air masak

Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




PostSubject: Re: BB CREAM,EMC,DODO, GLOWZ, KB,CYLIENA SOAP, AMPOULES, BWHITE, CCPP, GLUTAWHITE DLL   

Back to top Go down
 

BB CREAM,EMC,DODO, GLOWZ, KB,CYLIENA SOAP, AMPOULES, BWHITE, CCPP, GLUTAWHITE DLL

View previous topic View next topic Back to top 
Page 2 of 2Go to page : Previous  1, 2

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Pekanrabu :: produk kecantikan, kosmetik dan wangian-
Jump to:  
Free forum | © phpBB | Free forum support | Report an abuse | Have a free blog with Sosblogs