HomeFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in
Latest topics

Share | 
 

 2b model MURAH~beauty umaira MURAH~www.nuyunbiz.com~0133747473/0192197473

View previous topic View next topic Go down 
Go to page : 1, 2, 3, 4, 5, 6  Next
AuthorMessage
honeynuyun
Enterpreneur
Enterpreneur
avatar

Number of posts : 306
Age : 36
Location : KIOSK K12 AMCORP MALL PETALING JAYA
Registration date : 17/06/2008

PostSubject: 2b model MURAH~beauty umaira MURAH~www.nuyunbiz.com~0133747473/0192197473   Sun 04 Jul 2010, 2:58 am

PRODUK TERLARIS DI PASARAN SEKARANG!!!!

PALING BERKESAN!!!!!

2B MODEL SLIMMING
~TURUN SEHINGGA 7KG DALAM 1 MINGGU~

"2B MODEL PERISA WHITE COFFE"


"2B MODEL PERISA STRAWBERRY"


KENAPA ANDA PERLU GUNA 2B MODEL :

* lebih berkesan dari produk jus mate 5 dan rxlite
* lebih murah dan jimat berbanding jusmate 5 dan rxlite
* menurunkan berat badan dengan efektif
* mengempiskan berut yang buncit
* mengecilkan bahagian lengan, pinggang, punggung dan peha
* membakar lemak di rahim supaya mudah dapat anak
* berasa sentiasa kenyang
* membersihkan usus tanpa kerap ke tandas

HARGA :
RM60 (20 SACHET)
RM35 (10 SACHET)

PROMOSI :
beli 3 kotak (set 1bln) dgn diskaun 30% = RM126 SHJ



CALL/SMS :
0173123724
MUHAMMAD

WEBSITE :
http://nuyunbiz.com/
www.malaysiakurus.com


TESTIMONI PENGGUNA 2B MODEL








Quote :

hilmi 1hours ago
salam bos!apa macam biz skrg?nmpk masyuk jer...alhamdulillah la kan. sy nk info testimoni skit. msih ingat sy ke?ok, sy mula guna awal sept lalu. so skrg dah msuk 3bulan la kan. brt lama 120kg..mmg tahap over obesiti. darah tinggi pun ada. namun berkat usaha dan izinNYA jua, kini berat sudah byk kurang kpd 90kg dlm tempoh 3bln. ajaib kan?bacaan darah tinggi sy pun sudah stabil n xmcm dlu lg. alhamdulillah dan terima kasih ats cdgn produk ni.. Report spam

Quote :

ziana 11/11/10
assalamualaikum...sy baru guna 2bm dalam 3minggu. masa mggu ptama sy timbang tapi tiada penurunan. masih berat yang sama 84kg. sy terus guna sehingga skrg masuk minggu ke 3. sy timbang lagi petang tadi sebab dah xsabar nak tgk meter tu turun lagi. alhamdulillah result memang tidak menghampakan bilamana sy tgk meter tu turun 5kg tau. melompat sy atas meter tu sampai rosak meter tu jadinya..hahaha. rasa berbaloi sangat2. sy masih berusaha nak capai berat ideal sy 65kg. mudah-mudahan impian sy makbul. Report spam

Quote :
faridah 1hours ago
salam en mat!apa khabar?sy nak kasi berita gembira slps 1bln guna 2bm. berat sy dah byk kurang dari 80kg kpd 70kg. dah ilang 10kg tau. spnjg guna 2bm sy mmg jaga mkn. mkn nasi selang sehari je. pastu sy kurngkn mkn ayam n daging. lbihkn ikan dan sayuran. mmg menjadi tips en mat ni. baju2 dlu ketat, skrg dah longgar. hasrat nak turun lg. InsyaAllah esk sy bank in duit. terimakasih en.mat Report spam

Quote :
qistina 6days ago
start guna 2bm awal bulan ni. kiranya dah dekat 2 minggu saya guna. apa yg sy rasa badan ringan, saiz pinggang seluar longgar, baju pun longgar2..cuma saya xtimbang je lagi. lps abis set sebulan baru nak timbang. tang diet plak, sy dah lama berdiet tapi xturun. tu sbb sy support dgn 2bm dgn harapan ia membantu diet sy utk turunkn berat. nak kena usaha jugak ni sbb awal tahun nak kawin..hehehe..tq abg mat Report spam

Quote :
maznah 14/10/10
salam en mat. pg td sblm pi keje sy try timbang. sy dapati berat sudah turun 5kg tau. baru abis guna 3minggu. padahal saya main hantam je makan. sbb bulan lepas byk sgt open house. xleh nak control makan. but saya pastikan selepas makan benda2 berlemak saya minum 2bm. mmg sy standby dlm handbag. hehe. agak2nya dlm sehari saya guna lebih dari 2paket. walaupun turun ckit saya rasa hepi sangat sebab inilah satu2nya produk pelangsingan yang xperlu diet sangat tapi masih boleh turun. terima kasih ye abg mat. assalamualaikum Report spam

Quote :
nurain 04 Oct 10
stakat 2kotak guna 2bm saya mengalami banyak perubahan. dlu berat saya 76kg. sakarang saya sudah 68kg. siang hari saya makan macam biasa cuma malam saya hanya minum ringan n makan simple2 jer. dlu dah cuba diet mcm ni, tapi xde kesan. bila dan support ngan produk...baru ada kesan. selamat guna kpd yang lain Report spam

Quote :
suria 29 Sep 10
sy mula guna 2bm sudah 3bln. sejak mula2 dia kuar lg. sblm tu berat sy dlm 85kg. bln pertama guna sy hy turun 4kg je. sbb sy mmg xdiet langsung. msuk bln kdua sy try perisa strawberry spenuhnya dan mmg sy turun lg 6kg. sembelit sy dah ilang lps guna 2bm strwbery. bulan ke 3 sy cmpur perisa kopi dan strwbry, alhamdulillah msih ada penurunan dlm 3kg. jd jumlah sy turun lbih kurg 13kg. slain guna 2bm sy elak mkn pd wktu mlm, nyata ia membantu. tq abg mat yer..hrp2 testi ini dpt mendorong yg lain tuk turun berat dgn cara yg sihat..usaha tangga kejayaan..hehe Report spam

Quote :
fia 28 Sep 10
2b model produk paling berkesan pernah saya guna. dlm sbulan sy turun 10kg dari berat asal 90kg. skrg masih guna utk bulan kedua. hrp ada penurunan lagi. Report spam

Quote :
mariah 27 Sep 10
salam en mat. nak kongsi testimoni guna 2bm. ringkas la ek, sebelum 75kg, slepas : 60kg...tempoh : 3bulan...jumlah kotak : 10 kotak..perisa : kopi strawberry....skrg sy dah dua minggu stop, alhamdulillah berat masih kekal. harap2 ia kekal disamping sy amal diet. tq en mat ye Report spam

Quote :
zariah 21 Sep 10
nana : saya dulu pun macam awk. hampir2 nak give up dgn result. tp en mat kuatkn semangat sy utk terus guna. kini sy dah masuk bulan kedua. alhamdulillah berat sy dah xyoyo mcm bln pertama guna. penurunan pun bagus. kata en mat bila dah nak capai berat yg ideal, kadar penurunan jadi perlahan. sy asalnya 85kg kini 70kg selepas dua bulan berusaha....hehe...sy hrp awk sabar ye...kalo stress laaaaaagi ssh nak turun... Report spam

Quote :
markonah 20 Sep 10
salam abg mat. slmt hr raya. sy penah bli 2b model ngn abg mat masa awal puasa aritu. nak kasi testimoni skit. berat lama 85kg, slps guna 2b model disertakan dgn puasa dan xmakan daging n ayam, kini berat menjunam giler ke 65kg. sonok btul tau. sy tlalu sgt nak kurus, jd stiap kali minum sy bancuh 2paket dlm 1 gelas. dlm sehari sy guna 6 paket tau. nak kurus cepat kan kena la korban wang ringgit ckit. sy minum perisa strwbry sepenuhnya dan total sy guna 6kotak utk sebulan. wlupun 6 kotak bagi sy ia masih murah berbanding produk lain yg mahal je, tapi kesan hampeeeeeeeeeh!ingat nak order lg tggu gaji esok lusa yer....ok nnti sy roger abg mat.... Report spam

Quote :
suri 02 Sep 10
kotak mula2 sy mmg ikut cadangan kat kotak. tp xde ape2 kesan. lps sy dpt info kat cni yg kata sblm mkn lbih elok then sy cuba utk kotak ke dua dan skrg dah kotak ke 4. mmg berhasil walaupun sedikit turun dlm 7kg. pasal perisa plak msuk kotak kedua sy beli 3 kotak yg strawberry. baaaru bkesan utk sy la. kalo korang tgk kat ingredient perisa strawberry ada bahan hebat iaitu acai berry....ia adalah high fiber yg sgt berfungsi utk loss weight...sy dpt info psl acai berry dari consultant kat slim world. tp nak beli yg slim world punyer agak mahal, tp 2bm punye murah...kalo korang xberhasil ngn kopi, cuba try strawberry, may be korang akn bjaya. tq en mat for the great product.. Report spam

Quote :
mazlin 02 Sep 10
salam en mat. hari ini genap 30 hari lin consume 3kotak 2bm perisa strwbbry n coffee. lps zohor tadi lin beranikan diri utk timbang walaupun takut2 jugak sbb nanti kalo xtrun, tentu sy frust menonggeng ler. tapi sy dapati berat dah turun 10kg yg asalnya 75kg. jd skrg sy 65kg. sgt2 hepi rasanya. mcm rasa nk belanja mkn je en mat sbg balas budi en mat. xtau nak discribe perasaan sy. walhal sblm ni sy dah dpt rs yg saiz pinggang mengecil n pipi ade bentuk la, xmcm dlu bulat je. nk kongsi ngn kwn2, sy guna 2bm xikut apa yg dicdgkn, sy guna 1x sblm sahur dan 1x sblm tdo. sy hy mkn nasi selang sehari dan sy minum 1 sudu lemon sunquick tanpa dibancuh slps mkn sahur n buka. tips ni sy dpt dr kwn yg juga bjaya dgn 2bm. kalo nak cuba, boleh ikut tips ni disamping guna 2bm. EN MAT : sy mgkin order lagi after raya, hrp2 bdn dah xnaik semula.tq Report spam

Quote :
anaryu 30 Aug 10
salam...nak share skit tips...sya dh 3 hari amalkan 2b model white coffee..setakat ni dh berjaya turun 5kg..rutin buat masa ni...sahur = 1scht....berbuka = 1scht...cuba buat aktiviti sebanyak mungkin sebabnye walaupun sahur dgn hanya minum 2b model, kita akan rasa kenyang spanjang hari dan x rasa mcm puasa pn..sibukkan diri mcm mengemas rumah ke..vacum rmh ke..bila byak kluar peluh..byk jugak la berat yg akan turun..slmt mencuba Report spam

Quote :
rosma 29 Aug 10
assalamualaikum en mat. rosma sini!ingat lagi ke saya yg dtg amik by hand kat greenwood aritu?nak kasi testi ckit ni, pas guna 4hari kan sy timbang jap td berat dah turun 2kg tau. bestnye. rugi sy xcuba awal2 kalo x bleh la beraya dgn bdn langsing. layak ke sy dpt hadiah tu?sy pun guna strwbry gak. leh la cik mat yer.ngeh3x Report spam

Quote :
kak ni 29 Aug 10
salam cik mat. sy pun bjaya dgn strwberry lps xbjaya dgn kopi. skrg dah turun 4kg slps amik 2kotak strwbrry. biar lambat asalkan ade turun. dlu guna kopi 3ktk langsung xde turun. pasal hadiah tu nanti akak sms cik mat yer. hadiah pe tu cik mat?kuih semperit ke?hehehe Report spam

Quote :
hanisah 28 Aug 10
ayna : saya hanya makan nasi 1x je sehari iaitu pd wktu bbuka. mgkin kerana sy selesa dgn perisa strwaberry yg telah memulihkan masalah sembelit saya. skrg sy dah lawas tanpa bergantung kpd ubat pelawas. emma : ada juga yg berjaya dgn kopi tapi bg sy strobery lagi berkesan cuma tgk org jgk la. nashah : tu kena ty bos cik mat. mgkin skrg dia sibuk tu sbb jrg ade reply dr dia. cuba awk sms/call, sure dia respon. abg mat sy tolong menyampuk yer sbg tanda balas jasa abg mat Report spam

Quote :
hanisah 27 Aug 10
salam cik mat. nak update testimoni. dlu sy penah bg pd 12 ogos. masa tu sy turun 4kg selepas 12 hari guna. hari saya try timbang semula. alhamdulillah lg byk penurunan. nak tau bpe?hehe kasi suspen!!!!sy turun 6kg lagi tau. kalo total smua sy turun 10kg dlm tempoh 26 hari. dlu sblm guna 2bm sy 65kg skrg 55kg. pinggang dah longgar, perut dah kempis, baru nampak shape. baju raya pun mungkin kena alter semula. sy mungkin nak order lagi lepas raya ni. nak tgk dlu adakah bdn sy naik semula walaupun xguna. sy nak ucap berbanyak terima kasih ats sokongan cik mat selama ni kpd sy. impian sy utk kembali langsing zaman dara sudah termakbul jua. selamat meyambut aidilfitri maaf zahir dan batin sepanjang sy consultattion ngn cik mat. may allah bless u Report spam


Last edited by honeynuyun on Mon 26 Mar 2012, 9:37 pm; edited 23 times in total
Back to top Go down
View user profile http://www.duniavitaminresources.com
honeynuyun
Enterpreneur
Enterpreneur
avatar

Number of posts : 306
Age : 36
Location : KIOSK K12 AMCORP MALL PETALING JAYA
Registration date : 17/06/2008

PostSubject: 2b model murah~beauty umaira RM239~www.nuyunbizhouse.com~0173123724   Sun 04 Jul 2010, 8:15 am

BEAUTY UMAIRA SALE!!!
-RM235-
-FREE POSTAGE-
*harga asal RM289*

call/sms : 0173123724 (muhammad)





Last edited by honeynuyun on Wed 13 Apr 2011, 11:58 pm; edited 5 times in total
Back to top Go down
View user profile http://www.duniavitaminresources.com
honeynuyun
Enterpreneur
Enterpreneur
avatar

Number of posts : 306
Age : 36
Location : KIOSK K12 AMCORP MALL PETALING JAYA
Registration date : 17/06/2008

PostSubject: 2B MODEL SALE!!!!   Sun 04 Jul 2010, 10:02 pm

MANLY UMAR
(RM235~free kos poslaju)


Last edited by honeynuyun on Tue 22 Mar 2011, 5:31 pm; edited 3 times in total
Back to top Go down
View user profile http://www.duniavitaminresources.com
honeynuyun
Enterpreneur
Enterpreneur
avatar

Number of posts : 306
Age : 36
Location : KIOSK K12 AMCORP MALL PETALING JAYA
Registration date : 17/06/2008

PostSubject: BEAUTY UMAIRA RM239 SALE!!!!   Mon 05 Jul 2010, 9:42 am

HARGA 2B MODEL
1 BOX : RM60 = 10 hari guna
2 BOX : RM110 = 20 hari guna
3 BOX : RM126 = 30 hari guna

~ kos pos free utk pembelian 1 dan 2 kotak
~ kos pos RM10 utk pembelian 3 kotak (semenanjung)
~ kos pos RM14 utk pembelian 3 kotak (sabah/sarawak)


Last edited by honeynuyun on Thu 18 Nov 2010, 11:48 pm; edited 2 times in total
Back to top Go down
View user profile http://www.duniavitaminresources.com
honeynuyun
Enterpreneur
Enterpreneur
avatar

Number of posts : 306
Age : 36
Location : KIOSK K12 AMCORP MALL PETALING JAYA
Registration date : 17/06/2008

PostSubject: BEAUTY UMAIRA RM239 SALE!!!!   Mon 05 Jul 2010, 9:46 am

HARGA BEAUTY UMAIRA & UMAR1001

1 KOTAK = RM240(free kos pos)
2 KOTAK = RM270(free kos pos)
3 KOTAK = RM690(free kos pos)

HARGA ASAL : RM289 sekotak

harga saya memang jimat...

call/sms : 0173123724 (muhammad)

]


Last edited by honeynuyun on Thu 18 Nov 2010, 10:15 am; edited 3 times in total
Back to top Go down
View user profile http://www.duniavitaminresources.com
honeynuyun
Enterpreneur
Enterpreneur
avatar

Number of posts : 306
Age : 36
Location : KIOSK K12 AMCORP MALL PETALING JAYA
Registration date : 17/06/2008

PostSubject: ADAM&HAWA MIL white pearl 1001 rahsia~terbaru dan terkini   Mon 05 Jul 2010, 11:17 am

ADAM & HAWA MIL
(bakal dilancarkan)



Last edited by honeynuyun on Fri 26 Nov 2010, 12:02 am; edited 1 time in total
Back to top Go down
View user profile http://www.duniavitaminresources.com
honeynuyun
Enterpreneur
Enterpreneur
avatar

Number of posts : 306
Age : 36
Location : KIOSK K12 AMCORP MALL PETALING JAYA
Registration date : 17/06/2008

PostSubject: 2b model MURAH~beauty umaira MURAH~www.nuyunbizhouse.com~0133747473/0192197473   Mon 05 Jul 2010, 4:30 pm

KWAO KRUA PLUS DRINK
*payudara montok*
*perapat*
*pinggul anjal*



KEISTIMEWAAN :

* Membesarkan payudara yang kecil
* Memontokkan payudara
* Membantu mengecil payudara besar
* Membantu mencegah kanser payudara
* Mengetatkan bahagian vagina
* Menstabilkan hormon dalam badan
* Menguatkan imunisasi badan
* Melancarkan kitaran haid
* Sindrom anti monopos
* Anti Penuan
* Menguatkan daya ingatan
* Memperbaiki pertumbuhan rambut
* Membantu mengurangkan kolestrol dalam darah
* Membantu nyeyak tidur
* Mengurangkan jeragat
* Mengurangkan bau bahagian vagina
* Mengurangkan keputihan
* Mengetatkan bahagian virgina
* Menguratkan kesuburan
* Membantu menyelesaikan masalah dalaman wanita

HARGA :
RM49
(POSLAJU RM6 SEMENANJUNG, RM8 SABAH/SARAWAK)


Last edited by honeynuyun on Fri 26 Nov 2010, 9:09 am; edited 1 time in total
Back to top Go down
View user profile http://www.duniavitaminresources.com
honeynuyun
Enterpreneur
Enterpreneur
avatar

Number of posts : 306
Age : 36
Location : KIOSK K12 AMCORP MALL PETALING JAYA
Registration date : 17/06/2008

PostSubject: Re: 2b model MURAH~beauty umaira MURAH~www.nuyunbiz.com~0133747473/0192197473   Thu 08 Jul 2010, 10:40 am

PROMOSI BEAUTY UMAIRA

RM239
ASALNYA RM289
Back to top Go down
View user profile http://www.duniavitaminresources.com
honeynuyun
Enterpreneur
Enterpreneur
avatar

Number of posts : 306
Age : 36
Location : KIOSK K12 AMCORP MALL PETALING JAYA
Registration date : 17/06/2008

PostSubject: DHANS MURAH RM110~0173123724   Fri 09 Jul 2010, 7:20 am

PROMOSI DNHANS



SALE RM110 (include poslaju 1 malaysia)
HARGA ASAL RM128
JIMAT RM18
Back to top Go down
View user profile http://www.duniavitaminresources.com
honeynuyun
Enterpreneur
Enterpreneur
avatar

Number of posts : 306
Age : 36
Location : KIOSK K12 AMCORP MALL PETALING JAYA
Registration date : 17/06/2008

PostSubject: jus super dr~no 1 pemutih kulit   Fri 09 Jul 2010, 1:01 pm

JUS SUPER DR 2
(minuman pemutih kulit berasaskan l-glutathione 1000mg + collagen)



INFO DR 2

Jus Super Dr-2 mampu mengembalikan kecerahan kulit, mengebu, melembab, menegangkan dan menghilangkan kedutan. Jus Super Dr-2 sebagai Agen Anti Penuaan yang akan merealisakan impian anda untuk kelihatan putih, cantik dan awet muda.

Kombinasi Formula yang amat berkesan, terdiri daripada 1000mg L-Glutathione, Vitamin-C, Collagen, L-lysine, Astaxanthin dan Niacinamide adalah kombinasi agen pemutih kulit badan yang terhebat dan amat berkesan di alaf ini serta ini diminati dan diimpikan oleh wanita dan lelaki.

Jus Super Dr-2, di adun dalam bentuk serbuk (powder) sebanyak 20gram, boleh diserap dengan mudah oleh usus. Jus Super DR-2 sedap dan mudah disediakan.

Jus Super Dr-2 Amat berkesan untuk merawat dan menyelesaikan masalah seperti:


Jerawat
Parut
Jeragat
Kulit Gelap
Kulit Kusam
Kulit Tidak Sekata
Alahan Kulit (Eczeme)
Psoriasist
Kulit Bersisik
Tona kulit tidak sekata
Kulit berminyak
Kulit Muka Berlemak

CARA PENGAMBILAN:

Ambil 1 sachet Jus Super Dr-2 sekali sehari. Campurkan dengan 300ML air sejuk dalam bekas bertudung atau shaker. Goncang dan sedia diminum. Masukkan ketulan ais atau air sejuk untuk sedapkan lagi rasanya.

HARGA :

SEKOTAK RM55
3 KOTAK RM165

CALL / SMS :
0133747473 (CALL SHJ)
0173123724 (sms shj)
Back to top Go down
View user profile http://www.duniavitaminresources.com
honeynuyun
Enterpreneur
Enterpreneur
avatar

Number of posts : 306
Age : 36
Location : KIOSK K12 AMCORP MALL PETALING JAYA
Registration date : 17/06/2008

PostSubject: manly umar   Thu 15 Jul 2010, 6:49 am

MANLY UMAR
(RM239)


Last edited by honeynuyun on Sun 14 Nov 2010, 11:30 pm; edited 1 time in total
Back to top Go down
View user profile http://www.duniavitaminresources.com
honeynuyun
Enterpreneur
Enterpreneur
avatar

Number of posts : 306
Age : 36
Location : KIOSK K12 AMCORP MALL PETALING JAYA
Registration date : 17/06/2008

PostSubject: BEAUTY UMAIRA RM239   Thu 15 Jul 2010, 6:55 am

MIRIFICA CAPSULE
(supplemen untuk payudara montok & pinggul pejal)



diasaskan sendiri oleh :
puan nuyun
(pemilik nuyunbizhouse.com)

KHASIAT UTAMA :
*Menambah saiz payudara.
* Menegangkan payudara dan punggung yang mengendur.
* Mencerahkan kulit (termasuklah kulit pada bahagian puting payudara).
* Menganjalkan kulit yang melendut.* Melambatkan proses penuaan.
* Melangsingkan badan dengan peningkatan metabolisme badan tanpa lemak.
* Merawat masalah-masalah yang berkaitan dengan rahim.
* Menghalang jangkitan pada vagina dan pundi (bladder)
* Mengetatkan vagina.
* meningkatkan kesuburan wanita yang sukar hamil

KESAN PENGGUNAAN :

~ 15 hari pertama : payudara akan berdenyut dan mengeras
~ selepas 1 bulan: pertambahan saiz 1-3 inci
~ kulit jadi licin, berat badan menurun.
~ punggung "naik" semula seperti anak dara.
~ vagina makin mengetat
*guna mirifica capsule selama 4 bulan berturut-turut akan mengekalkan dan membesarkan saiz payudara tanpa perlu maintaince*

CARA GUNA :
~ 1 biji sebelum sarapan
~ 1 biji sebelum tidur
* guna sampai habis *

HARGA :
RM60
(60 kapsul)
~stok sebulan~
Back to top Go down
View user profile http://www.duniavitaminresources.com
honeynuyun
Enterpreneur
Enterpreneur
avatar

Number of posts : 306
Age : 36
Location : KIOSK K12 AMCORP MALL PETALING JAYA
Registration date : 17/06/2008

PostSubject: BEAUTY UMAIRA RM239 SALE!!!!   Mon 09 Aug 2010, 10:29 am

beauty umaira sale
Back to top Go down
View user profile http://www.duniavitaminresources.com
honeynuyun
Enterpreneur
Enterpreneur
avatar

Number of posts : 306
Age : 36
Location : KIOSK K12 AMCORP MALL PETALING JAYA
Registration date : 17/06/2008

PostSubject: BEAUTY UMAIRA RM239 SALE!!!!   Tue 10 Aug 2010, 1:37 pm

www.nuyunbizhouse.com
Back to top Go down
View user profile http://www.duniavitaminresources.com
honeynuyun
Enterpreneur
Enterpreneur
avatar

Number of posts : 306
Age : 36
Location : KIOSK K12 AMCORP MALL PETALING JAYA
Registration date : 17/06/2008

PostSubject: Re: 2b model MURAH~beauty umaira MURAH~www.nuyunbiz.com~0133747473/0192197473   Tue 10 Aug 2010, 1:51 pm

TESTIMONI CUSTOMER SAYA 2B MODEL

miss SENTUL 1hours ago
salam abg mat..ingat x saya yg abg mat antar kat sentul 2 minggu sudah????nak share berita gembira niiiiiii...kiter dah loss 4kg tau lps kotak kedua...kiter guna 3 sachet sehari mcm abg mat ckp tu....suka giler tau kiter....sok kiter roger abg mat sbb kiter nak tmbh lagi........xsabar nak raya dgn body baru...hehehehehehhe....thanks ye abg mat..SELAMAT BERPUASA TAU!!!! Report spam
Back to top Go down
View user profile http://www.duniavitaminresources.com
honeynuyun
Enterpreneur
Enterpreneur
avatar

Number of posts : 306
Age : 36
Location : KIOSK K12 AMCORP MALL PETALING JAYA
Registration date : 17/06/2008

PostSubject: Re: 2b model MURAH~beauty umaira MURAH~www.nuyunbiz.com~0133747473/0192197473   Tue 10 Aug 2010, 1:52 pm

TESTIMONI PELANGGAN SAYA 2B MODEL

kakani 1days ago
salam cik mat..selamat pagi...akak nak update testi laaa..pas subuh td akak timbang, berat akak de turun la 3kg...akak baru beli ngn cik mat seminggu lepas, xabis lg skotak...cpt tul berkesan...akak hrp cik mat doakn moga akak turun lagi..beriya nk raya dgn badan langsing..kasi suprise kat suami duk obersea...hehe..tg cik mat.. Report spam
Back to top Go down
View user profile http://www.duniavitaminresources.com
honeynuyun
Enterpreneur
Enterpreneur
avatar

Number of posts : 306
Age : 36
Location : KIOSK K12 AMCORP MALL PETALING JAYA
Registration date : 17/06/2008

PostSubject: Re: 2b model MURAH~beauty umaira MURAH~www.nuyunbiz.com~0133747473/0192197473   Wed 11 Aug 2010, 12:39 pm

ayuzz 1hours ago
salam cik mat. tq coz suggest sy utk cuba beauty umaira. sgt hebat produk ni. xrugi saya beli wlupun agak mahal. cik mat nk tau, sy bjaya turun berat 8kg slps 15 hari guna tau. baru pagi td sy timbang selepas sahur. sblum ni agak takut gak nak timbang, nanti frust plak. tp sy rasa bdn ringan sgt, sluar pun longgar, pipi mengecil jer...so sy beranikan diri utk timbang..sykur sgt2, berat ilang 8kg. yg bestnye lg, kulit muka sy berjerawat mula mengecut dan sedikit glowing..mmg superb..tq ye cik mat.. Report spam
Back to top Go down
View user profile http://www.duniavitaminresources.com
honeynuyun
Enterpreneur
Enterpreneur
avatar

Number of posts : 306
Age : 36
Location : KIOSK K12 AMCORP MALL PETALING JAYA
Registration date : 17/06/2008

PostSubject: Re: 2b model MURAH~beauty umaira MURAH~www.nuyunbiz.com~0133747473/0192197473   Thu 12 Aug 2010, 1:25 am

update............
Back to top Go down
View user profile http://www.duniavitaminresources.com
honeynuyun
Enterpreneur
Enterpreneur
avatar

Number of posts : 306
Age : 36
Location : KIOSK K12 AMCORP MALL PETALING JAYA
Registration date : 17/06/2008

PostSubject: TESTIMONI 2B MODEL   Fri 13 Aug 2010, 11:32 am

UPDATE.....
Back to top Go down
View user profile http://www.duniavitaminresources.com
durratul
Enterpreneur
Enterpreneur
avatar

Number of posts : 309
Age : 35
Location : GREENWOOD,GOMBAK
Registration date : 22/07/2009

PostSubject: my girl~first class marine collagen~5000mg   Fri 13 Aug 2010, 2:16 pm

MY GIRL
(1ST CLASS MARINE COLLAGEN)
5000MG



3 IN 1

Menegang, Mencerah dan Merawat

Rahsia Kulit Lebih

* ANJAL
* GEBU
* HALUS
* LICIN

KHASIATNYA ...

* Kulit wajah & badan lebih cerah, halus dan gebu
* Rambut lebih kuat & bersinar
* Kuku lebih kuat & tidak mudah patah
* Membantu tumit kaki agar tidak mudah pecah
* Melembabkan kulit secara semulajadi jika diminum
berterusan
* Membantu melambatkan proses penuaan supaya kelihatan
lebih muda

Collagen 5000mg MY Girl adalah Collagen kelas pertama yang dirumus dari bahan semulajadi untuk keberkesanan yang maksima, cepat dan selamat. Disyorkan kepada wanita yang mementingkan kecantikan dan kesihatan samada dalaman dan luaran.

My Girl dicipta dengan satu formula yang tepat bagi semua wanita. My Girl berperanan melalui protin khusus dan ikan laut dalam yang bersih dapat melembut dan menggebukan kulit dengan berkesan dan selamat.

Collagen My Girl mengandungi Stem Cell asli yang terbukti dapat mempercepatkan pertumbuhan sel-sel muda bagi menggantikan sel-sel yang mati, bertindak sebagai agen melambatkan proses penuaan melalui sistem penggantian sel baru yang cepat dan selamat.

Kandungan abstrak Lobata didalam My Girl adalah berperanan untuk menegangkan kulit terutama bahagian leher dan tangan.

Abstrak Kacip Fatimah adalah untuk kesihatan dan kesegaran bahagian sulit wanita samada dalaman dan luaran. Collagen My Girl juga membantu memperbetulkan perjalanan haid, mengatasi masalah keputihan dan menegangkan payu dara.

MY GIRL adalah untuk semua wanita
Back to top Go down
View user profile http://www.nuyunbeautyhouse.com
durratul
Enterpreneur
Enterpreneur
avatar

Number of posts : 309
Age : 35
Location : GREENWOOD,GOMBAK
Registration date : 22/07/2009

PostSubject: beauty umaira~murah~rm250 include poslaju   Fri 13 Aug 2010, 7:25 pm

beauty umaira-produk terbaik untuk wanita
Back to top Go down
View user profile http://www.nuyunbeautyhouse.com
honeynuyun
Enterpreneur
Enterpreneur
avatar

Number of posts : 306
Age : 36
Location : KIOSK K12 AMCORP MALL PETALING JAYA
Registration date : 17/06/2008

PostSubject: 2b model MURAH~beauty umaira MURAH~www.nuyunbizhouse.com~0133747473/0192197473   Sat 14 Aug 2010, 6:06 pm

www.nuyunbizhouse.com
Back to top Go down
View user profile http://www.duniavitaminresources.com
honeynuyun
Enterpreneur
Enterpreneur
avatar

Number of posts : 306
Age : 36
Location : KIOSK K12 AMCORP MALL PETALING JAYA
Registration date : 17/06/2008

PostSubject: Re: 2b model MURAH~beauty umaira MURAH~www.nuyunbiz.com~0133747473/0192197473   Sat 14 Aug 2010, 6:13 pm

PROMO 2B MODEL SEMPENA AIDILFITRI
~BELI 3 KOTAK DENGAN HARGA DEALER~
Back to top Go down
View user profile http://www.duniavitaminresources.com
honeynuyun
Enterpreneur
Enterpreneur
avatar

Number of posts : 306
Age : 36
Location : KIOSK K12 AMCORP MALL PETALING JAYA
Registration date : 17/06/2008

PostSubject: 2b model MURAH~beauty umaira MURAH~www.nuyunbizhouse.com~0133747473/0192197473   Sun 15 Aug 2010, 11:12 am

up dlu tuk pg ni...
Back to top Go down
View user profile http://www.duniavitaminresources.com
honeynuyun
Enterpreneur
Enterpreneur
avatar

Number of posts : 306
Age : 36
Location : KIOSK K12 AMCORP MALL PETALING JAYA
Registration date : 17/06/2008

PostSubject: Re: 2b model MURAH~beauty umaira MURAH~www.nuyunbiz.com~0133747473/0192197473   Sun 15 Aug 2010, 12:00 pm

www.nuyunbizhouse.com
Back to top Go down
View user profile http://www.duniavitaminresources.com
honeynuyun
Enterpreneur
Enterpreneur
avatar

Number of posts : 306
Age : 36
Location : KIOSK K12 AMCORP MALL PETALING JAYA
Registration date : 17/06/2008

PostSubject: 2b model MURAH~beauty umaira MURAH~www.nuyunbizhouse.com~0133747473/0192197473   Sun 15 Aug 2010, 4:24 pm

www.nuyunbizhouse.com
Back to top Go down
View user profile http://www.duniavitaminresources.com
honeynuyun
Enterpreneur
Enterpreneur
avatar

Number of posts : 306
Age : 36
Location : KIOSK K12 AMCORP MALL PETALING JAYA
Registration date : 17/06/2008

PostSubject: 2b model MURAH~beauty umaira MURAH~www.nuyunbizhouse.com~0133747473/0192197473   Mon 16 Aug 2010, 10:09 am

www.nuyunbizhouse.com
Back to top Go down
View user profile http://www.duniavitaminresources.com
honeynuyun
Enterpreneur
Enterpreneur
avatar

Number of posts : 306
Age : 36
Location : KIOSK K12 AMCORP MALL PETALING JAYA
Registration date : 17/06/2008

PostSubject: 2b model MURAH~beauty umaira MURAH~www.nuyunbizhouse.com~0133747473/0192197473   Tue 17 Aug 2010, 10:40 am

utk maklumat lanjut tentang semua produk kecantikan, sila ke web sy :
www.nuyunbizhouse.com
Back to top Go down
View user profile http://www.duniavitaminresources.com
honeynuyun
Enterpreneur
Enterpreneur
avatar

Number of posts : 306
Age : 36
Location : KIOSK K12 AMCORP MALL PETALING JAYA
Registration date : 17/06/2008

PostSubject: 2b model MURAH~beauty umaira MURAH~www.nuyunbizhouse.com~0133747473/0192197473   Wed 18 Aug 2010, 1:39 am

www.malaysiakurus.com
Back to top Go down
View user profile http://www.duniavitaminresources.com
honeynuyun
Enterpreneur
Enterpreneur
avatar

Number of posts : 306
Age : 36
Location : KIOSK K12 AMCORP MALL PETALING JAYA
Registration date : 17/06/2008

PostSubject: kyusoku bihaku~no1 whitening skin pills~   Wed 18 Aug 2010, 6:38 pm

www.nuyunbizhouse.com
Back to top Go down
View user profile http://www.duniavitaminresources.com
honeynuyun
Enterpreneur
Enterpreneur
avatar

Number of posts : 306
Age : 36
Location : KIOSK K12 AMCORP MALL PETALING JAYA
Registration date : 17/06/2008

PostSubject: Re: 2b model MURAH~beauty umaira MURAH~www.nuyunbiz.com~0133747473/0192197473   Thu 19 Aug 2010, 3:25 pm

www.nuyunbizhouse.com
Back to top Go down
View user profile http://www.duniavitaminresources.com
honeynuyun
Enterpreneur
Enterpreneur
avatar

Number of posts : 306
Age : 36
Location : KIOSK K12 AMCORP MALL PETALING JAYA
Registration date : 17/06/2008

PostSubject: 2b model MURAH~beauty umaira MURAH~www.nuyunbizhouse.com~0133747473/0192197473   Fri 20 Aug 2010, 10:16 am

baca testimoni :

http://my.88db.com/Beauty-Wellness/Slimming-Products-Services/ad-400347/
Back to top Go down
View user profile http://www.duniavitaminresources.com
honeynuyun
Enterpreneur
Enterpreneur
avatar

Number of posts : 306
Age : 36
Location : KIOSK K12 AMCORP MALL PETALING JAYA
Registration date : 17/06/2008

PostSubject: Re: 2b model MURAH~beauty umaira MURAH~www.nuyunbiz.com~0133747473/0192197473   Sun 22 Aug 2010, 1:55 pm

www.nuyunbizhouse.com
Back to top Go down
View user profile http://www.duniavitaminresources.com
honeynuyun
Enterpreneur
Enterpreneur
avatar

Number of posts : 306
Age : 36
Location : KIOSK K12 AMCORP MALL PETALING JAYA
Registration date : 17/06/2008

PostSubject: BEAUTY UMAIRA RM239 SALE!!!!   Sun 22 Aug 2010, 1:57 pm

www.nuyunbizhouse.com
Back to top Go down
View user profile http://www.duniavitaminresources.com
honeynuyun
Enterpreneur
Enterpreneur
avatar

Number of posts : 306
Age : 36
Location : KIOSK K12 AMCORP MALL PETALING JAYA
Registration date : 17/06/2008

PostSubject: BEAUTY UMAIRA RM239 SALE!!!!   Sun 22 Aug 2010, 1:59 pm

www.nuyunbizhouse.com
Back to top Go down
View user profile http://www.duniavitaminresources.com
honeynuyun
Enterpreneur
Enterpreneur
avatar

Number of posts : 306
Age : 36
Location : KIOSK K12 AMCORP MALL PETALING JAYA
Registration date : 17/06/2008

PostSubject: BEAUTY UMAIRA RM239 SALE!!!!   Sun 22 Aug 2010, 2:00 pm

beauty umaira sale RM240 FREE POSLAJU
Back to top Go down
View user profile http://www.duniavitaminresources.com
durratul
Enterpreneur
Enterpreneur
avatar

Number of posts : 309
Age : 35
Location : GREENWOOD,GOMBAK
Registration date : 22/07/2009

PostSubject: 2b model murah~beauty umaira RM239~www.nuyunbizhouse.com~0173123724   Sun 22 Aug 2010, 6:28 pm

www.nuyunbizhouse.com
Back to top Go down
View user profile http://www.nuyunbeautyhouse.com
durratul
Enterpreneur
Enterpreneur
avatar

Number of posts : 309
Age : 35
Location : GREENWOOD,GOMBAK
Registration date : 22/07/2009

PostSubject: 2b model murah~beauty umaira RM239~www.nuyunbizhouse.com~0173123724   Sun 22 Aug 2010, 6:50 pm

www.nuyunbizhouse.com
Back to top Go down
View user profile http://www.nuyunbeautyhouse.com
durratul
Enterpreneur
Enterpreneur
avatar

Number of posts : 309
Age : 35
Location : GREENWOOD,GOMBAK
Registration date : 22/07/2009

PostSubject: Re: 2b model MURAH~beauty umaira MURAH~www.nuyunbiz.com~0133747473/0192197473   Mon 23 Aug 2010, 7:02 am

2b model 3 kotak RM126 SAHAJA
Back to top Go down
View user profile http://www.nuyunbeautyhouse.com
honeynuyun
Enterpreneur
Enterpreneur
avatar

Number of posts : 306
Age : 36
Location : KIOSK K12 AMCORP MALL PETALING JAYA
Registration date : 17/06/2008

PostSubject: BEAUTY UMAIRA RM239 SALE!!!!   Mon 23 Aug 2010, 8:52 am

beauty umaira RM239....free kos poslaju
Back to top Go down
View user profile http://www.duniavitaminresources.com
honeynuyun
Enterpreneur
Enterpreneur
avatar

Number of posts : 306
Age : 36
Location : KIOSK K12 AMCORP MALL PETALING JAYA
Registration date : 17/06/2008

PostSubject: 2b model MURAH~beauty umaira MURAH~www.nuyunbizhouse.com~0133747473/0192197473   Mon 23 Aug 2010, 10:28 am

2b model RM136 UTK 3 KOTAK....TERUS JADI AGEN KAWASAN...
Back to top Go down
View user profile http://www.duniavitaminresources.com
honeynuyun
Enterpreneur
Enterpreneur
avatar

Number of posts : 306
Age : 36
Location : KIOSK K12 AMCORP MALL PETALING JAYA
Registration date : 17/06/2008

PostSubject: Re: 2b model MURAH~beauty umaira MURAH~www.nuyunbiz.com~0133747473/0192197473   Mon 23 Aug 2010, 1:08 pm

www.malaysiakurus.com
Back to top Go down
View user profile http://www.duniavitaminresources.com
honeynuyun
Enterpreneur
Enterpreneur
avatar

Number of posts : 306
Age : 36
Location : KIOSK K12 AMCORP MALL PETALING JAYA
Registration date : 17/06/2008

PostSubject: 2b model MURAH~beauty umaira MURAH~www.nuyunbizhouse.com~0133747473/0192197473   Tue 24 Aug 2010, 11:19 pm

www.malaysiakurus.com
Back to top Go down
View user profile http://www.duniavitaminresources.com
honeynuyun
Enterpreneur
Enterpreneur
avatar

Number of posts : 306
Age : 36
Location : KIOSK K12 AMCORP MALL PETALING JAYA
Registration date : 17/06/2008

PostSubject: Re: 2b model MURAH~beauty umaira MURAH~www.nuyunbiz.com~0133747473/0192197473   Wed 25 Aug 2010, 12:14 am

www.malaysiakurus.com
Back to top Go down
View user profile http://www.duniavitaminresources.com
honeynuyun
Enterpreneur
Enterpreneur
avatar

Number of posts : 306
Age : 36
Location : KIOSK K12 AMCORP MALL PETALING JAYA
Registration date : 17/06/2008

PostSubject: Re: 2b model MURAH~beauty umaira MURAH~www.nuyunbiz.com~0133747473/0192197473   Wed 25 Aug 2010, 12:16 am

Back to top Go down
View user profile http://www.duniavitaminresources.com
honeynuyun
Enterpreneur
Enterpreneur
avatar

Number of posts : 306
Age : 36
Location : KIOSK K12 AMCORP MALL PETALING JAYA
Registration date : 17/06/2008

PostSubject: stokis beauty umaira   Wed 25 Aug 2010, 10:16 am

http://stokisbeautyumaira.blogspot.com
Back to top Go down
View user profile http://www.duniavitaminresources.com
honeynuyun
Enterpreneur
Enterpreneur
avatar

Number of posts : 306
Age : 36
Location : KIOSK K12 AMCORP MALL PETALING JAYA
Registration date : 17/06/2008

PostSubject: stokis beauty umaira   Thu 26 Aug 2010, 10:35 am

stokis beauty umaira :

http://stokisbeautyumaira.blogspot.com
[b]
Back to top Go down
View user profile http://www.duniavitaminresources.com
honeynuyun
Enterpreneur
Enterpreneur
avatar

Number of posts : 306
Age : 36
Location : KIOSK K12 AMCORP MALL PETALING JAYA
Registration date : 17/06/2008

PostSubject: 2b model MURAH~beauty umaira MURAH~www.nuyunbizhouse.com~0133747473/0192197473   Fri 27 Aug 2010, 10:11 am

www.malaysiakurus.com
Back to top Go down
View user profile http://www.duniavitaminresources.com
durratul
Enterpreneur
Enterpreneur
avatar

Number of posts : 309
Age : 35
Location : GREENWOOD,GOMBAK
Registration date : 22/07/2009

PostSubject: stokis beauty umaira   Sun 29 Aug 2010, 12:37 am

http://stokisbeautyumaira.blogspot.com
Back to top Go down
View user profile http://www.nuyunbeautyhouse.com
durratul
Enterpreneur
Enterpreneur
avatar

Number of posts : 309
Age : 35
Location : GREENWOOD,GOMBAK
Registration date : 22/07/2009

PostSubject: stokis beauty umaira   Mon 30 Aug 2010, 11:36 pm

http://stokisbeautyumaira.blogspot.com
Back to top Go down
View user profile http://www.nuyunbeautyhouse.com
Sponsored content




PostSubject: Re: 2b model MURAH~beauty umaira MURAH~www.nuyunbiz.com~0133747473/0192197473   

Back to top Go down
 

2b model MURAH~beauty umaira MURAH~www.nuyunbiz.com~0133747473/0192197473

View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 6Go to page : 1, 2, 3, 4, 5, 6  Next

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Pekanrabu :: produk kecantikan, kosmetik dan wangian-
Jump to:  
Free forum | © phpBB | Free forum support | Report an abuse | Sosblogs