HomeFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in
Latest topics

Share | 
 

 FIGURE UP ~ TURUN BERAT X PERLU KAWAL KALOR??? STAY FIT UTK SLIM, TEGANG PD, KETAT 'TUT', KULIT CANTIK & CERAH?

View previous topic View next topic Go down 
Go to page : Previous  1, 2, 3, 4  Next
AuthorMessage
norsh05
Enterpreneur
Enterpreneur
avatar

Number of posts : 176
Age : 54
Registration date : 17/07/2010

PostSubject: Re: FIGURE UP ~ TURUN BERAT X PERLU KAWAL KALOR??? STAY FIT UTK SLIM, TEGANG PD, KETAT 'TUT', KULIT CANTIK & CERAH?    Mon 23 Aug 2010, 10:13 pm

TESTI FU LAGI

sleepy

Minder


1477#
Posts:628 Credits:628 23-8-2010 13:59 | View this

sy dh abes 8 paket..total kg ilang..br 2kg.. perut br turun sket..setengah inci jer..lemak tepu betul..
punggung ku sudah berkurang 1 inci..sekian..
Back to top Go down
View user profile
norsh05
Enterpreneur
Enterpreneur
avatar

Number of posts : 176
Age : 54
Registration date : 17/07/2010

PostSubject: Re: FIGURE UP ~ TURUN BERAT X PERLU KAWAL KALOR??? STAY FIT UTK SLIM, TEGANG PD, KETAT 'TUT', KULIT CANTIK & CERAH?    Tue 24 Aug 2010, 11:01 pm

TESTI FU DARI ROZI

SALAM KAK,
SAYA DH TURUN DR 98 KG KE 91 KG LPS MSK KOTAK KE 3 ADA BAKI 5 SACHET
LAGI..
Back to top Go down
View user profile
norsh05
Enterpreneur
Enterpreneur
avatar

Number of posts : 176
Age : 54
Registration date : 17/07/2010

PostSubject: Re: FIGURE UP ~ TURUN BERAT X PERLU KAWAL KALOR??? STAY FIT UTK SLIM, TEGANG PD, KETAT 'TUT', KULIT CANTIK & CERAH?    Wed 25 Aug 2010, 11:43 pm

TESTI FIGURE UP YANG TELAH MENERIMA RM10 UTK BULAN INI


DARI
YAN,[MELALUI SMS]

SKRG YAN DH TURUN 4 KG, YEAY!..INGT KES TAILOR
PENING SBB MEASUREMNT LARI?.SKRANG YAN YG PENING PASAL LEPAS ALTERATION
PUN BAJU STILL BESAR SAH2 TAILOR X NK LAYAN NK RAYA NI...HAHAHA TP YG
PASTI SKRANG ORG TOLEH 2 KALI LA...KULIT MUKA PUN ORG CKP DAH MAKIN
BERSERI....THNX


THANKS YAN KERANA TELAH SUDI SHARE TESTIMONI
NI....
Back to top Go down
View user profile
norsh05
Enterpreneur
Enterpreneur
avatar

Number of posts : 176
Age : 54
Registration date : 17/07/2010

PostSubject: Re: FIGURE UP ~ TURUN BERAT X PERLU KAWAL KALOR??? STAY FIT UTK SLIM, TEGANG PD, KETAT 'TUT', KULIT CANTIK & CERAH?    Thu 26 Aug 2010, 11:27 pm

STAY FIT

"TERBUKTI BERKESAN DAN TIADA KESAN SAMPINGAN"
TANPA PERLU BERLAPAR
100% RUMUSAN EKSTRAK HERBA & SELAMAT


Mengandungi Collagen & Vitamin C yang tinggi
MELANCARKAN PEMBUANGAN AIR BESAR DAN MERAWAT SEMBELIT
PENGKELASAN PRODUK MAKANAN - LULUS: KKM -163/S/25 jld. 87

JUS PRA-CAMPURAN ROSELLE, COLLAGEN, MIRIFICA,
KACIP FATIMAH, TEH HIJAU, VITAMIN C, SERAT PSYLLIUM
KEBAIKAN :-


Minuman diet untuk menurunkan berat badan dan kekal langsing, Membuang lemak berlebihan, Mengawal selera makan & berasa sentiasa kenyang, Melawaskan pembuangan air besar, Memelihara usus, Menegangkan payudara, Mencantikkan struktur kulit, Menghilangkan keputihan, Merapatkan vagina, Menjaga kesihatan dalaman wanita, Melambatkan proses penuaan & monopous, Menghilangkan rekahan tumit, Menyinarkan kuku, Meningkatkan hubungan keintiman suami-isteri.


TESTIMONIAL 4 (NEW)
"Assalamualaikum.. saya ibu kepada 3 cahaya mata sangat berpuas hati dengan produk STAYFIT kerana berjaya menurunkan berat badan saya. Saya baru sahaja melahirkan anak secara pembedahan. Bentuk badan susah sangat nak turun. Jadi, saya mencari produk yang sesuai dengan masalah di dalam internet. Berat badan sudah berkurangan sehingga 5 kg dalam sebulan. Saya tidak perlu berlapar, diet dan badan rasa ringan. Sembelit pun sudah tiada lagi dalam kamus hidup saya. Terima kasih STAYFIT."
Pn Aini (Alor Star)


TESTIMONIAL 3

" Syukur alhamdullilah, sejak saya mencuba stayfit, saya dapati berat badan saya menurun sebanyak 4kg daripada 69kg ke 65kg dalam masa sebulan. Walaupun permulaannya selera makan bertambah tapi lama kelamaan selera makan saya semakin kurang. Stayfit juga melawaskan proses pembuangan najis yang begitu berkesan selain daripada itu kulit bertambah anjal dan tegang dan yang paling saya gembira apabila berat badan saya hampir mencapai berat ideal saya ketika zaman anak dara. Ini membuatkan saya bertambah yakin untuk berhadapan dengan orang sekeliling. Terima Kasih Stayfit.


TESTIMONIAL 2

Memandangkan saya ingin mengekalkan tubuh badan saya, saya mencuba Stayfit. kesanya amat menggembirakan.. dari berat badan saya 65 kg kini turun kepada 60kg dalam masa sebulan. ini adalah amat membanggakan. kulit saya menjadi semakin tegang dan cerah memandangkan ramuan yang digunakan adalah selamat



TESTIMONIAL 1


Salam..saya Atiqah Mustar,berumur 21 tahun,saya rasa berterima kasih sangat kepada Stayfit kerana telah menyelesaikan masalah berat badan dan masalah sembelit yg sy alami sejak sekian lama..produk ini betul2 membantu saya melawaskan pembuangan dan menurunkan berat badan ...segala toxin dibadan saya sejak berkurun lama dapat disingkirkan...selain itu saya juga dapati kulit semakin anjal dan menawan..sy brasa lbh yakin dan suci murni semenjak menggunakn produk ini..wow!! ini benar2 menakjubkan...trima kasih STAY FIT

Wanita kini terlalu sibuk dengan urusan tidak kira wanita bekerjaya atau pun suri rumah. Mereka padat dengan aktiviti-aktiviti rutin harian sehingga perjagaan diri dilupakan. Kadangkala tidak berkesempatan untuk menjaga diet yang seimbang justeru memilih jalan mudah dengan membeli makanan ringan, snek dan makanan-makanan yang sudah siap dimasak untuk hidangan seisi keluarga. Kesannya bentuk badan yang dulu langsing sudah mula menampakkan kegemukan, kurang bertenaga, kulit jadi kusam dan tidak bermaya serta wajah jadi tidak berseri.

Kekurangan kolagen didalam badan akan berlaku apabila usia kita meningkat. Kulit mula menjadi kusam dan tidak anjal. Pelawasan yang tidak sempurna sering mengakibatkan kulit kita bermasalah, berjerawat, perut buncit dan masalah sembelit. Payudara mula mengendur dan punggung tidak lagi montok seperti ketika dizaman remaja dahulu. Keputihan banyak keluar dan mengakibatkan gatal di alat sulit kita. Ini lah kesan-kesan negatif yang amat ditakuti oleh wanita-wanita.

Maka Anyys Beauty & Spa (AS0312780-H) yang beroperasi di Pekan Simpang Kuala, Alor Star, Kedah Darul Aman, telah berjaya mencipta satu formula yang terkini dan pertama di pasaran. Amat berkesan untuk wanita yang ingin nampak cantik, gebu, anggun dan menarik serta langsing sentiasa. Produk yang diberi nama Stay Fit – Roselle Dietary Drink dengan Kolagen, Pueraria Mirifica, Ekstrak Teh Hijau, Psyllium Husk, Vitamin C dan Kacip Fatimah.

Stay Fit – Roselle Dietary Drinkdirumus dengan ekstrak herba-herba terpilih dan 100% semulajadi dan selamat. Dikilangkan mengikut prosidur Analisis Bahaya dan Titik Kawalan Kritikal (HACCP),dan diklasifikasikan sebagai makanan oleh Kementerian Kesihatan Malaysia serta HALAL (JAKIM).

Produk ini di fokuskan khusus kepada golongan wanita :- A) Wanita yang ingin menurunkan berat badan dan ingin kekal langsing, B) Wanita yang masalah pembuangan air besar, C) Wanita yang inginkan kulit cantik, gebu dan payudara yang anjal, D) Wanita yang ingin menjaga kesihatan dalaman dan hubungan intim suami isteri.

Ramuan serat (psyllium husk) dalam jus minuman kesihatan (Stay Fit) ini bertindak sebagai satu program diet untuk membuatkan seseorang itu berasa lebih kenyang dan mampu mengawal selera makan. Kolagen pula berfungsi sebagai agen anti-penuaan yang bertindak menghilangkan kedutan dan rekahan pada kulit disamping menganjalkan struktur kulit.

Vitamin C membantu menjadikan kulit lebih cantik, gebu, halus dan cerah. Manakala Pueraria Mirifica berfungsi membantu memantap dan memontokkan payudara serta punggung.

Ekstrak teh hijau dapat membantu proses pelangsingan dan menurunkan berat badan. Selain itu, herba Kacip Fatimah pula membantu menjaga kesihatan dalaman wanita dan keharmonian rumahtangga.

Jus minuman Stay Fit yang berperisa Roselle ini memang enak diminum dan mudah disediakan. Ianya merupakan satu tumbuhan herba semulajadi, mengandungi kandungan Vitamin C yang tinggi. Ia juga mengandungi vitamin-vitamin lain seperti Vitamin D, B1 dan B2. Membantu proses pencernaan bagi pengguna yang berhadapan dengan masalah sembelit dan pelawasan pembuangan yang tidak sempurna.



Kesan yang diperolehi selepas meminum Stay Fit ini akan membuatkan pengguna berasa kenyang dan bertenaga. Tidak perlu berpantang makan. Hasil penggunaan produk ini dapat dirasai selepas 4 ke 5 hari dengan tindak balas seperti payudara rasa mengembang dan anjal. Jika terus meminumnya badan rasa lebih ringan, kulit akan kelihatan lebih cantik, halus, gebu dan cerah. Wajah akan kelihatan muda, pelawasan pembuangan menjadi sempurna serta kesihatan dalaman terjaga untuk keharm
onian suami isteri.








Back to top Go down
View user profile
norsh05
Enterpreneur
Enterpreneur
avatar

Number of posts : 176
Age : 54
Registration date : 17/07/2010

PostSubject: Re: FIGURE UP ~ TURUN BERAT X PERLU KAWAL KALOR??? STAY FIT UTK SLIM, TEGANG PD, KETAT 'TUT', KULIT CANTIK & CERAH?    Thu 26 Aug 2010, 11:29 pm

Stay Fit berperisa roselle

Oleh MOHD. SHARIZA ABDULLAH
utusankedah@utusan.com.my



Jurukecantikan Annys Beauty & Spa, Nurulhuda Ramli menunjukkan minuman kesihatan berasaskan roselle.

ALOR SETAR 16 Ogos - Memiliki dan mengekalkan berat badan yang ideal dan sihat menjadi impian semua wanita.

Bagaimanapun kesibukan tugas sama ada sebagai seorang wanita yang bekerja mahu pun suri rumah yang perlu menguruskan rumah tangga membuatkan penjagaan diri sering kali diabaikan.

Kebanjiran produk kecantikan wanita dan pelangsing badan di pasaran pada masa ini memberi satu kelegaan kepada golongan itu untuk mengawal berat badan dengan cara yang mudah dan menyihatkan.

Annys Beauty dan Spa menawarkan pilihan terbaik kepada wanita dengan mengeluarkan produk minuman diet berasaskan herba berjenama Stay Fit.

Pengasasnya, Nurhanis Abu Hassan, 24, berkata, Stay Fit dirumus dengan ekstrak herba-herba terpilih dan seratus peratus semula jadi.

Malah, tegasnya, para pengguna tidak perlu gusar mengenai kesan sampingan produk itu kerana ia dijamin selamat.

Katanya, ia dikilangkan mengikut prosedur Analisis Bahaya Titik Kawalan Kritikal (HACCP) dan diklasifikasikan sebagai makanan oleh Kementerian Kesihatan Malaysia.

Bahkan, pengambilan jus itu tidak memerlukan penggunanya untuk berlapar kerana mereka akan berasa kenyang dan bertenaga selain membantu mengawal selera makan.

"Stay Fit adalah produk minuman berperisa roselle yang menampilkan kelainan bagi membantu mengawal berat badan dan penjagaan kesihatan dalaman serta luaran wanita.

"Produk ini terbukti berkesan untuk wanita yang inginkan penampilan badan yang menarik, gebu dan kekal langsing. Ia juga memberi kesegaran kepada kulit.

"Lebih penting ia membantu wanita menghadapi masalah sembelit," katanya kepada Utusan Malaysia di sini, baru-baru ini.

Nurhanis memberitahu, Stay Fit kaya dengan pelbagai keperluan kesihatan termasuk kolagen dan vitamin C serta menggunakan ekstrak seperti teh hijau dan kacip fatimah.

Katanya, perisa roselle turut membuatkan jus minuman diet itu sedap untuk diminum dan kesannya dapat dirasai selepas empat hingga lima hari penggunaan.

Menurutnya, produk tersebut dicipta khusus kepada empat kumpulan wanita iaitu yang ingin menurunkan berat badan dan ingin kekal langsing serta yang menghadapi masalah pembuangan air besar.

"Ia turut difokuskan kepada wanita yang inginkan kulit cantik, gebu dan payu dara anjal di samping mereka yang mahu menjaga hubungan intim suami isteri," katanya.

Stay Fit yang berisi 10 peket dengan setiap satu seberat 20 gram itu ditawarkan pada harga RM68 sekotak bagi pasaran semenanjung Malaysia manakala RM72 bagi Sabah dan Sarawak.

Nurhanis berkata, sehingga kini produk tersebut laris di pasaran dan sejak beroperasi beberapa bulan lalu, sebanyak 5,000 kotak habis dijual.

Katanya, Annys Beauty & Spa yang beroperasi di pekan Simpang Kuala di sini mengunjurkan jualan akan mencecah sehingga 10,000 kotak sebulan dalam tempoh terdekat.

Dalam usaha mempromosikan produk berkenaan, syarikat tersebut sedang giat mencari pengedar dari seluruh negara.
Back to top Go down
View user profile
norsh05
Enterpreneur
Enterpreneur
avatar

Number of posts : 176
Age : 54
Registration date : 17/07/2010

PostSubject: Re: FIGURE UP ~ TURUN BERAT X PERLU KAWAL KALOR??? STAY FIT UTK SLIM, TEGANG PD, KETAT 'TUT', KULIT CANTIK & CERAH?    Sat 28 Aug 2010, 2:04 pm

salam semua..jom cuba FU/SF
Back to top Go down
View user profile
norsh05
Enterpreneur
Enterpreneur
avatar

Number of posts : 176
Age : 54
Registration date : 17/07/2010

PostSubject: Re: FIGURE UP ~ TURUN BERAT X PERLU KAWAL KALOR??? STAY FIT UTK SLIM, TEGANG PD, KETAT 'TUT', KULIT CANTIK & CERAH?    Sun 29 Aug 2010, 11:38 am

27th August 2010, 02:24 PM #122
saliesa
Ahli Baru



Join Date: 09 May 2010
Posts: 172

Re: ////PROMO FIGURE UP~JOM LANGSING DI HARI RAYA~ STAY FIT~BANTU KURUS, MONTOT,TEGANG PD, KETAT 'TUT', KULIT CANTIK & CE
salam kak nor, saya baru abis sekotak fu, kesan dia lebih cepat berbanding sp. kenapalah saya tak jumpa fu ni dari dulu kan? baju raya untuk thn ni terpaksa dikecikkan..., kalau x memang besar giler... baju2 kurung yg pakai g keje pun dah makin longgar, tambahan lagi bulan poser kot. satu lagi kan kak, nak bukak poser skrang ni rasenye tengok nasi pun dah jemu, makan la jugak takut lapar esoknye, tu pun mmg tak habih. sahur saya minum air kosong bebanyak...memang best la fu ni. kg tak timbang lagi...., biar abih dulu stok fu yg beli ngan akan tuh ! nanti bila berat dah sampai target baru consume sf yer kak ?
Back to top Go down
View user profile
norsh05
Enterpreneur
Enterpreneur
avatar

Number of posts : 176
Age : 54
Registration date : 17/07/2010

PostSubject: Re: FIGURE UP ~ TURUN BERAT X PERLU KAWAL KALOR??? STAY FIT UTK SLIM, TEGANG PD, KETAT 'TUT', KULIT CANTIK & CERAH?    Sun 29 Aug 2010, 1:34 pm

SUNSHINE
Ahli Baru

Join Date: 12 Jun 2007
Posts: 401

FU
Salam, Kak Norsh. Saya dah minum FU ni dekat sebulan, now tinggal lagi 3 sachet stop kejap sbb period. Bagi diri saya mmg terasa ada loss inches dekat lengan yg dulu menggeleber and perut buncit yg selama ni mmg susah nak ilang. Dua-dua part ni nampak ada perubahan, mengecil sedikit. Badan pun rasa ringan, saya rasa dah loose a few kilos, selera makan pun dah terkawal skit jadi saya nak continue minum FU ni sampai puas hati.

Kak Norsh, saya nak 3 kotak lagi, stok utk sebulan, ada diskaun lagi x utk saya -return customer? TQ
Back to top Go down
View user profile
norsh05
Enterpreneur
Enterpreneur
avatar

Number of posts : 176
Age : 54
Registration date : 17/07/2010

PostSubject: Re: FIGURE UP ~ TURUN BERAT X PERLU KAWAL KALOR??? STAY FIT UTK SLIM, TEGANG PD, KETAT 'TUT', KULIT CANTIK & CERAH?    Sun 29 Aug 2010, 1:47 pm

WAKIL JUALAN DIPERLUKAN SEGERA!!

DULU~~~~Belian 24 kotak, less 35%, rm44.20/sekotak, modal rm1060.80


TAWARAN SEKARANG~~~~
BELIAN 24 KOTAK ....RM40 SEKOTAK SAHAJA!!!
Back to top Go down
View user profile
norsh05
Enterpreneur
Enterpreneur
avatar

Number of posts : 176
Age : 54
Registration date : 17/07/2010

PostSubject: Re: FIGURE UP ~ TURUN BERAT X PERLU KAWAL KALOR??? STAY FIT UTK SLIM, TEGANG PD, KETAT 'TUT', KULIT CANTIK & CERAH?    Mon 30 Aug 2010, 11:55 pm

eynakewl

Join Date: 22 Aug 2009
Posts: 33
Re: salam.
salam kak..nk ode lagik fu 2kotak, sf 1kotak..total brp ekk? free postage ke swak? huhu..
sy bru consume 2kotak..tu pun on off..tp alhamdulillah dh turun 4kg.wlpun x byk sgt, tp inches mmg byk beZA..tang paha ngn punggung ni lambat nye nk turun kan? aiyoo..pinggang n prut yg toink toink pas branak last year dh kcik sket..tp upper body mmg dh kurus..lps branak pakai saiz L jekk. tp skang dh bole pakai saiz S ngn XS balik...(baju zaman lom branak la ni)...gumbiranya hatiku..
Back to top Go down
View user profile
norsh05
Enterpreneur
Enterpreneur
avatar

Number of posts : 176
Age : 54
Registration date : 17/07/2010

PostSubject: Re: FIGURE UP ~ TURUN BERAT X PERLU KAWAL KALOR??? STAY FIT UTK SLIM, TEGANG PD, KETAT 'TUT', KULIT CANTIK & CERAH?    Tue 31 Aug 2010, 12:06 am

Aelyns

Join Date: 06 Aug 2010
Posts: 83

Re: /\/\/\/\PROMO FIGURE UP~JOM LANGSING DI HARI RAYA~ STAY FIT~BANTU KURUS, MONTOT,TEGANG PD, KETAT 'TUT', KULIT CANTIK & CE
Up untuk Barang Baaaikkk punya...
Happy sgt2 sis, 1 kotak i da loss 2.2kg walaupun lambat abis sbb bendera jepung.... huhuhu...
Seriously, its work on me..
Anyway sis... thank you
Nnt saya update lepas abis kotak ke-2 pulak ye
Back to top Go down
View user profile
norsh05
Enterpreneur
Enterpreneur
avatar

Number of posts : 176
Age : 54
Registration date : 17/07/2010

PostSubject: Re: FIGURE UP ~ TURUN BERAT X PERLU KAWAL KALOR??? STAY FIT UTK SLIM, TEGANG PD, KETAT 'TUT', KULIT CANTIK & CERAH?    Tue 31 Aug 2010, 9:56 am

TAWARAN MASIH DITERUSKAN

FIGURE UP
SEKOTAK FIGURE UP HANYA RM50 JE....SEKTK UTK 10 HARI SHJ
BELI 3 KTK FU...RM150

HARGA TERMASUK FREE POS LAJU KE SEMENANJUNG, SABAH/SRWK ADD RM5 JE TAU!!!


STAY FIT
SEKTK RM55 [ NO SHAKER]
BELI 3 KTK RM160+ FREE SHAKER+ FREE POS LAJU KE SM, S/S TMBH RM5 JUGA

TAWARAN BERGANDA!!!

BELI 3 KTK FU..DGN HRG RM150, BOLE BELI STAY FIT DGN HRG
RM45 SHJ!!
Back to top Go down
View user profile
norsh05
Enterpreneur
Enterpreneur
avatar

Number of posts : 176
Age : 54
Registration date : 17/07/2010

PostSubject: Re: FIGURE UP ~ TURUN BERAT X PERLU KAWAL KALOR??? STAY FIT UTK SLIM, TEGANG PD, KETAT 'TUT', KULIT CANTIK & CERAH?    Tue 31 Aug 2010, 10:07 am

WAKIL JUALAN DI KEHENDAKI...INGIN MENAMBAH PENDAPATAN...JOM JOIN AKAK


DULU
Pakej Agent
Belian 24 kotak, less 35%, rm44.20/sekotak, modal rm1060.80



SEKARANG
PAKEJ ISTIMEWA AKAK

BELI 20 KOTAK...SEKOTAK HANYA RM4O SHJ!!!! MODAL RM
800 SHJ....
Back to top Go down
View user profile
norsh05
Enterpreneur
Enterpreneur
avatar

Number of posts : 176
Age : 54
Registration date : 17/07/2010

PostSubject: Re: FIGURE UP ~ TURUN BERAT X PERLU KAWAL KALOR??? STAY FIT UTK SLIM, TEGANG PD, KETAT 'TUT', KULIT CANTIK & CERAH?    Wed 01 Sep 2010, 6:28 pm

TESTIMONI PENGGUNA YANG LAYAK MENDAPAT REBATE RM10 BULAN OGOS 2010

izalea
Ahli Lama



Join Date: 22 Dec 2008
Posts: 624
Re: Figure Up- siapa pernah guna? best ke? jom kongsi
saya tengah minum FU sekarang. Pengalaman saya...sebelum ni memang saya berdiet. Tak makan nasi, tak makan lebih dari pukul 7 etc. Of course dengan bantuan beberapa slimming products. Tapi semuanya sama. Berat tak bertambah atau berkurang. Cuma inci saja yg berkurang.

Then, saya ada terbaca ttg FU ni. Setakat ni dah habis 1 kotak + 3 sachet. (1 kotak ada 10 sachet). Saya agak puas hati. Sebabnya berat saya telah berkurang 2.5 kg although saya makan macam yang biasa saya makan sebelum ni.

Apapun, saya memang tak makan banyak nasi sebelum ni. Sebab memang berdiet. Macam bulan puasa ni...waktu berbuka saya cuma makan 2 camca nasi - 1 senduk nasi. Saya lebihkan lauk dan sayur. Kuih muih memang saya makan banyak. Air kosong pula dalam 1 liter. Tapi waktu sahur memang saya makan nasi 1 - 2 senduk. Sebab saya takut lapar & tak ada tenaga keesokan hari. Sebab bila minum FU, saya kerap membuang. Bukanlah membuang yg kritikal sampai tak sempat ke toilet. MAknanya dalam sehari 3-4 kali saya ke toilet. Waktu sahur, saya akan minum lagi 1.5 liter air kosong. Tapi saya tetap minum air manis waktu berbuka & sahur.

Tapi sejak minum FU, saya memang kerap berpeluh. Sebelum ni susah sangat nak berpeluh.

Harap2 berat akan berkurang lagi bila habis kotak kedua ni.
Back to top Go down
View user profile
norsh05
Enterpreneur
Enterpreneur
avatar

Number of posts : 176
Age : 54
Registration date : 17/07/2010

PostSubject: Re: FIGURE UP ~ TURUN BERAT X PERLU KAWAL KALOR??? STAY FIT UTK SLIM, TEGANG PD, KETAT 'TUT', KULIT CANTIK & CERAH?    Wed 01 Sep 2010, 6:29 pm

PROMO TERBARU ...JOM SINGGAH DI BLOG AKAK....

http://e-berrypretty.blogspot.com/
Back to top Go down
View user profile
norsh05
Enterpreneur
Enterpreneur
avatar

Number of posts : 176
Age : 54
Registration date : 17/07/2010

PostSubject: Re: FIGURE UP ~ TURUN BERAT X PERLU KAWAL KALOR??? STAY FIT UTK SLIM, TEGANG PD, KETAT 'TUT', KULIT CANTIK & CERAH?    Thu 02 Sep 2010, 10:43 am

MAKLUMAN KPD PENGGUNA FIGURE UP

SILA AMBIL FU LPS MAKAN BERBUKA...CONCEPTNYA KALU NORMAL DAYS AMBIL FU LPS BREAKFAST...JADI BILA KITA BERBUKA KITA ACTUALLY BREAK THE FAST...THEN KITA KENA MINUM AIR 0 BANYAK..2.5 - 3 LITER SEHARI SUPAYA TOKSIN DLM BADAN DPT D FLUSH OUT FROM OUR BODY AND TO REDUCE ANY HEALING CRISIS THAT SOME PEOPLE MIGHT EXPERIENCE !!


CONCEPT DIET WITH FU---CONSUME AFTER EATING!! U MUST EAT !! AND U MUST DRINK PLENTY OF WATER!!!
Back to top Go down
View user profile
norsh05
Enterpreneur
Enterpreneur
avatar

Number of posts : 176
Age : 54
Registration date : 17/07/2010

PostSubject: Re: FIGURE UP ~ TURUN BERAT X PERLU KAWAL KALOR??? STAY FIT UTK SLIM, TEGANG PD, KETAT 'TUT', KULIT CANTIK & CERAH?    Thu 02 Sep 2010, 11:10 pm

SALAM BAGI PENGGUNA BARU FU/SF...INI AKAK BERI PANDUAN MINUM FU/SP DIBULAN PUASA


FIGURE UP--- DIMINUM SEELOK2NYA LPS BERBUKA...LPS MAKAN BERBUKA..BANCUH FU DGN 150 ML AIR BIASA...THEN TERUS MINUM....LPS MINUM SULAM DGN AIR O--2.5 LTR -3 LTR HINGGA WAKTU SAHUR..KALAU BOLE YE!!!

STAY FIT---BOLEH DIMINUM SBLM TIDO...BANCUH SF DLM 150 ML AIR KOSONG DLM BEKAS TERTUTUP..SHAKE2 SIKIT & TERUS MINUM...LPS MINUM, PASTI KAN MINUM AIR O BANYAK2 ..YE!!!

UTK SEBARANG KEMUSYKILAN & PERTANYAAN, BOLE SMS YE!!! AKAK X KISAH....EHEHEH
Back to top Go down
View user profile
norsh05
Enterpreneur
Enterpreneur
avatar

Number of posts : 176
Age : 54
Registration date : 17/07/2010

PostSubject: Re: FIGURE UP ~ TURUN BERAT X PERLU KAWAL KALOR??? STAY FIT UTK SLIM, TEGANG PD, KETAT 'TUT', KULIT CANTIK & CERAH?    Thu 02 Sep 2010, 11:16 pm

setelah mendapat feedback dr beberapa org...sah lah detox dlm SF lebih
power dr FU... jadi bagi sesiap yg ada masalah sembelit, bole cuba Stay Fit..insyaAllah SF bole membantu menyelesaikan masalah anda!!!

thumb up to two both good products!!!
Back to top Go down
View user profile
norsh05
Enterpreneur
Enterpreneur
avatar

Number of posts : 176
Age : 54
Registration date : 17/07/2010

PostSubject: Re: FIGURE UP ~ TURUN BERAT X PERLU KAWAL KALOR??? STAY FIT UTK SLIM, TEGANG PD, KETAT 'TUT', KULIT CANTIK & CERAH?    Tue 07 Sep 2010, 9:34 am

NAK UPDATE TESTIMONIES BARU FU YG BARU DPT MELALUI SMS - 5/9/2010

1, Salam kak...excited nk bg testi..dah minum fu sebulan lebih.... tp ada 5scht lgi coz puasa minum on off...total turun 3 kg from 48kg - 45 kg...memang dah capai target...tp yg paling best seluar bln lps yg sendat mampat skrg lonnggar kena pakai belt...tak sangka...sy nak order 2 Fu and 1 sf- fizah

2. salam kak, syukran! baru guna 1 ktk dH TURUN 4 KG..NOW DH 6 HARI STOP SBB PERIOD, TP TMBNG X NAIK PUN WLU MAKAN SBB X POSE-

3. suka sgt, kulit makin ok...ESPECIALLY kulit muka..berat turun dlm 4 kg bestnya bila angin keluar dr badan, rasa ringgan sikit badan - hidayah

4.-salam kak nor, td pi klinik sbb demam, batuk & selesema, kat klinik ada penimbang jd nk puaskn hati naik kt penimbang, mcm x percaya dah hilang 4 kg dari 81 kg ke 77 kg..baru ambil fu 3 tk x habis lagi..x bole jadi ni..kena order banyak lagi ..eh
eh- rosalmi
Back to top Go down
View user profile
norsh05
Enterpreneur
Enterpreneur
avatar

Number of posts : 176
Age : 54
Registration date : 17/07/2010

PostSubject: Re: FIGURE UP ~ TURUN BERAT X PERLU KAWAL KALOR??? STAY FIT UTK SLIM, TEGANG PD, KETAT 'TUT', KULIT CANTIK & CERAH?    Tue 07 Sep 2010, 9:35 am

SALAM SEMUA, KEDAI AKAK MASIH BUKA SAMPAI KHAMIS...SO ORDER TETAP BOLE AMBIL YE!!! LAST DELIVERY PADA PUKUL 1 PTG KHAMIS 9/9/10

CUTI 3 HARI SHJ PADA HARI JUMAAT, SABTU, AHAD.....LPS TU BIZNES AS USUAL!!!!
EHEHHE....
Back to top Go down
View user profile
norsh05
Enterpreneur
Enterpreneur
avatar

Number of posts : 176
Age : 54
Registration date : 17/07/2010

PostSubject: Re: FIGURE UP ~ TURUN BERAT X PERLU KAWAL KALOR??? STAY FIT UTK SLIM, TEGANG PD, KETAT 'TUT', KULIT CANTIK & CERAH?    Wed 08 Sep 2010, 10:41 am

TESTIMONI AKAK SENDIRI MENGGUNAKAN STAY FIT

ARI BERAT 55.1 KG...AKAK TERUSKAN DENGAN MENGAMBIL STAY FIT....SETELAH HABIS 2 KOTAK STAY FIT..ITUPUN ON OFF....& BERKAT BULAN PUASA AKAK BERJAYA MENDAPAT BERAT 'PALING BEST' SEJAK 4 TAHUN LALU....JENG..JENG.....!!!!

53.5 KG

Pada bulan puasa tahun lepas, akak telah 'berdiet' menggunakan HL, tp hanya mampu maintain berat sekitar 55 kg je....tapi tahun ini paling best...DENGAN STAY FIT, AKAK BERJAYA MENCAPAI 5
3.5 KG.....
Back to top Go down
View user profile
norsh05
Enterpreneur
Enterpreneur
avatar

Number of posts : 176
Age : 54
Registration date : 17/07/2010

PostSubject: Re: FIGURE UP ~ TURUN BERAT X PERLU KAWAL KALOR??? STAY FIT UTK SLIM, TEGANG PD, KETAT 'TUT', KULIT CANTIK & CERAH?    Wed 08 Sep 2010, 10:55 am

OK ..KEDAI AKAK CUTI 3 HARI JE...DR JUMAAT-AHAD, ISNIN BIZNIS AS USUAL...SEGALA ORDER MASIH DI TRIMA...JUST SMS YE!!! -KAK NOR -0193848577

SELAMAT HARI RAYA MAAF ZAH
IR BATIN!!!
Back to top Go down
View user profile
norsh05
Enterpreneur
Enterpreneur
avatar

Number of posts : 176
Age : 54
Registration date : 17/07/2010

PostSubject: Re: FIGURE UP ~ TURUN BERAT X PERLU KAWAL KALOR??? STAY FIT UTK SLIM, TEGANG PD, KETAT 'TUT', KULIT CANTIK & CERAH?    Wed 08 Sep 2010, 11:48 pm

PELUANG MENJADI AGEN JUALAN FU---BELI 50 KTK HANYA RM1700+ FREE 5 KTK + FREE KURIER...
MY BEST-SELLER PRODUCT-------INSYAALLAH PRODUCT DIET PALING MARVELOUS SETAKAT INI!!
!
Back to top Go down
View user profile
norsh05
Enterpreneur
Enterpreneur
avatar

Number of posts : 176
Age : 54
Registration date : 17/07/2010

PostSubject: Re: FIGURE UP ~ TURUN BERAT X PERLU KAWAL KALOR??? STAY FIT UTK SLIM, TEGANG PD, KETAT 'TUT', KULIT CANTIK & CERAH?    Thu 09 Sep 2010, 1:23 pm

PAKEJ AGEN JUALAN

20 KTK -----RM800+ FREE POS LAJU


PAKEJ STOKIST

50 KTK-------+ FREE 5 KTK --------RM1700 + FREE KURIER
[NAMA ANDA AKAN TERTERA DLM IKLAN S/KHABAR & BLOG

JOM TANYA AKAK BAGAIMANA...
]
Back to top Go down
View user profile
norsh05
Enterpreneur
Enterpreneur
avatar

Number of posts : 176
Age : 54
Registration date : 17/07/2010

PostSubject: Re: FIGURE UP ~ TURUN BERAT X PERLU KAWAL KALOR??? STAY FIT UTK SLIM, TEGANG PD, KETAT 'TUT', KULIT CANTIK & CERAH?    Sat 11 Sep 2010, 8:33 pm

KAMI MENYEDIAKAN PELUANG PERNIAGAAN UNTUK ANDA YANG MINAT JADI WAKIL JUALAN KAMI...BAYARAN ANSURAN MUDAH DISEDIAKAN..SILA SMS ATAU EMAIL UTK INFO LANJUT!!!
Back to top Go down
View user profile
norsh05
Enterpreneur
Enterpreneur
avatar

Number of posts : 176
Age : 54
Registration date : 17/07/2010

PostSubject: Re: FIGURE UP ~ TURUN BERAT X PERLU KAWAL KALOR??? STAY FIT UTK SLIM, TEGANG PD, KETAT 'TUT', KULIT CANTIK & CERAH?    Tue 14 Sep 2010, 10:05 am

Our Best-Seller Products

Back to top Go down
View user profile
norsh05
Enterpreneur
Enterpreneur
avatar

Number of posts : 176
Age : 54
Registration date : 17/07/2010

PostSubject: Re: FIGURE UP ~ TURUN BERAT X PERLU KAWAL KALOR??? STAY FIT UTK SLIM, TEGANG PD, KETAT 'TUT', KULIT CANTIK & CERAH?    Wed 15 Sep 2010, 1:04 am

Back to top Go down
View user profile
norsh05
Enterpreneur
Enterpreneur
avatar

Number of posts : 176
Age : 54
Registration date : 17/07/2010

PostSubject: Re: FIGURE UP ~ TURUN BERAT X PERLU KAWAL KALOR??? STAY FIT UTK SLIM, TEGANG PD, KETAT 'TUT', KULIT CANTIK & CERAH?    Wed 15 Sep 2010, 10:55 am

15th September 2010, 04:54 AM #190
syakir
Ahli Baru



Join Date: 19 Mar 2010

Posts: 105
Re: /\/\/\/\PROMO FIGURE UP~NK KURUS? x NK DIET? STAY FIT~KURUS, TEGANG, KETAT, CANTIK WT COLLAGEN, KACIP,VIT C & DLL]
salam akak..
bulan pose aritu,sy ader order 3 boxs FU ngan akak..fuh!!mmg best sangat2 produk fu ni..selain kontrol selera,perut pun rase cepat penuh jer if sy amik makanan yg bersifat 'berat'..kalau bukak pose sblm ni,bleh abis satu pinggan,but after amik FU,separuh jer bleh abiskan..tu pun banyak meratah lauk n sayur jer..nak pandang nasik pun cam kurang selera..tp bdn tahan lasak gak even sy kurang makan time bukak n sahur tu..effectnye,kg sy dah turun 6kg n inci kat pinggang pun dah kecik sikit,even tak ukur tp sy leh agak ia mengecil koz bila pakai pants tu,loose n longgar jer rase..stomach pun leper dah ni..hehe raye aritu pun ada gak la pakai baju ala2 kebaya..even sy tak overweight,tp sy amik Fu ni just nak maintainkan lg berat sy..after bersalin anak ke-2,berat sy 58kg,normal 52kg..so berat skrg dah kembali asal malah timbang raye ke 3 aritu,berat sy still maintain 52kg..tp sy taknakla kurus sgt,if bawah 52kg,sy rase tak fit plak ngan ketinggian sy ni..

cume sy tak lawas sangat pembuangan jer,tp takder la sampai tahap sembelit tu sebab everyday sblm gi opis,of course akan membuang dulu.just nak tanye,sy ni baby no 2 ni baru umo 10 bulan n plan sy taknakla dia dpt 'adik' dlm masa terdekat ni,so kalau amik SF ni nafsu tak jd 'bang bang boom' ke kak..takut gak kalau penangan amik SF ni sy jd 'mak buyung' plak pasni..dah elok2 maintain kurus,jadi cam belon balik..kwangkwang! bkn ape,bila bace testimoni SF ni,sy tengok rata2 puji bab 'tang tu'..takut la plak sy ni..bukan nak tolak rezeki dpt zuriat tp zaman skrg ni serba serbi mencabar n perlukan 100% komitmen..so,plan kami after 3 atau 4 thn nanti baru cadang nak tambah lagi..sekarang alhamdulillah,kami dah ada sepasang boy n girl..

so kak, kali ni sy nak order 2 boxs FU n 1 box SF la kak..repeat order n repeat customer nih..siap dah lame jd follower blog akak lagi.. so..pm rege best2 n kaw2 yer kak..if no hal,esok leh bank in terus kat kak..


Last edited by norsh05 on Sun 19 Sep 2010, 11:54 am; edited 1 time in total
Back to top Go down
View user profile
norsh05
Enterpreneur
Enterpreneur
avatar

Number of posts : 176
Age : 54
Registration date : 17/07/2010

PostSubject: Re: FIGURE UP ~ TURUN BERAT X PERLU KAWAL KALOR??? STAY FIT UTK SLIM, TEGANG PD, KETAT 'TUT', KULIT CANTIK & CERAH?    Thu 16 Sep 2010, 11:54 am

SELAMAT MENYAMBUT HARI MALAYSIA
Back to top Go down
View user profile
norsh05
Enterpreneur
Enterpreneur
avatar

Number of posts : 176
Age : 54
Registration date : 17/07/2010

PostSubject: Re: FIGURE UP ~ TURUN BERAT X PERLU KAWAL KALOR??? STAY FIT UTK SLIM, TEGANG PD, KETAT 'TUT', KULIT CANTIK & CERAH?    Fri 17 Sep 2010, 10:14 am

PAKEJ LANGSING BERGAYA CANTIK & TEGANG!!!

BELI 3 FIGURE UP + 1 STAY FIT = RM195 + FREE POS LAJU KE SM...S/S ADD RM5 SHJ

CARA MINUM:

LPS BREAKFAST , MINUM FU SETIAP HARI
SBLM TIDO , MINUM SF----BOLE SELANG SELI...!!!

PAKEJ CUKUP SEBULAN!!!
[b]
Back to top Go down
View user profile
norsh05
Enterpreneur
Enterpreneur
avatar

Number of posts : 176
Age : 54
Registration date : 17/07/2010

PostSubject: Re: FIGURE UP ~ TURUN BERAT X PERLU KAWAL KALOR??? STAY FIT UTK SLIM, TEGANG PD, KETAT 'TUT', KULIT CANTIK & CERAH?    Fri 17 Sep 2010, 9:00 pm

ANDA NAK TURUN BERAT BADAN TAPI TAK NAK GELEBER?

INSYAALLAH BOLEH!!!

DENGAN FIGURE UP DIGABUNG BERSAMA STAY FIT..ANDA BOLE MENDAPAT BERAT IDAMAN MCM ROZITA CHE WAN!!! INSYAALLAH..CUBA DULU BARU TAHU!!!
Back to top Go down
View user profile
luvly e'in
Ahli Lagenda
Ahli Lagenda
avatar

Number of posts : 5108
Age : 41
Location : under 1 roof
Registration date : 03/07/2008

PostSubject: Re: FIGURE UP ~ TURUN BERAT X PERLU KAWAL KALOR??? STAY FIT UTK SLIM, TEGANG PD, KETAT 'TUT', KULIT CANTIK & CERAH?    Fri 17 Sep 2010, 11:55 pm

salam kak,
nk tanya r...utk ibu2 yg BF bleh ke minum FU ni?
tqvm cun x?
Back to top Go down
View user profile http://www.easypha-max.com
norsh05
Enterpreneur
Enterpreneur
avatar

Number of posts : 176
Age : 54
Registration date : 17/07/2010

PostSubject: Re: FIGURE UP ~ TURUN BERAT X PERLU KAWAL KALOR??? STAY FIT UTK SLIM, TEGANG PD, KETAT 'TUT', KULIT CANTIK & CERAH?    Sat 18 Sep 2010, 12:07 pm

luvly e'in wrote:
salam kak,
nk tanya r...utk ibu2 yg BF bleh ke minum FU ni?
tqvm cun x?

salam dik, terimakasih kerana sudi menjenguk kedai akak ni...kalau menyusu..& baby dh berumur 8 bln baru bole..kalau kecil lagi, kita x galakkan! tqvm
Back to top Go down
View user profile
norsh05
Enterpreneur
Enterpreneur
avatar

Number of posts : 176
Age : 54
Registration date : 17/07/2010

PostSubject: Re: FIGURE UP ~ TURUN BERAT X PERLU KAWAL KALOR??? STAY FIT UTK SLIM, TEGANG PD, KETAT 'TUT', KULIT CANTIK & CERAH?    Tue 21 Sep 2010, 10:49 am

TESTIMONIES YANG DIBERI OLEH WAKIL JUALAN

1. MAK CUSTOMER , BARU AMBIL FU SKTK, BAJU RAYA YANG BARU SIAP DAH RASA LONGGAR...


2. PAZLINA BARU AMIK 2 KTK TURUN 5KG..JEANS LAMA DAH LEH PAKAI

3. CIK GEE, BADAN NAIK MASA PREGNANT, AMBIL FU 2 KTK, DH SUSUT RAYA BOLE PAKAI KEBAYA, SEMUA TNY MAKAN APA, KAWAN DIA PUN BARU ORDER LAGI

THANKS KIN KERANA SUDI SHARE TESTI INI!!
Back to top Go down
View user profile
norsh05
Enterpreneur
Enterpreneur
avatar

Number of posts : 176
Age : 54
Registration date : 17/07/2010

PostSubject: Re: FIGURE UP ~ TURUN BERAT X PERLU KAWAL KALOR??? STAY FIT UTK SLIM, TEGANG PD, KETAT 'TUT', KULIT CANTIK & CERAH?    Thu 23 Sep 2010, 5:39 pm

GAJI GOMEN DH MASUK..JOM CUBA FU!!!
Back to top Go down
View user profile
norsh05
Enterpreneur
Enterpreneur
avatar

Number of posts : 176
Age : 54
Registration date : 17/07/2010

PostSubject: Re: FIGURE UP ~ TURUN BERAT X PERLU KAWAL KALOR??? STAY FIT UTK SLIM, TEGANG PD, KETAT 'TUT', KULIT CANTIK & CERAH?    Sat 25 Sep 2010, 9:15 am

TESTI DARI PENGGUNA FU

update skit...
last timbang masa bulan pose = 61.9kg (dah turun hampir 6kg) n abis 2 kotak
timbang pas raya 8 ari = 64.6kg..naik 3kg..
tp masa ni x minum FU pun coz raya pertama kena sakit gg..
so kena telan ubat jer...
baru ari senin start blk FU..now dah telan 3 pkt FU kotak yg ke 3 = 62.6kg..turun 5kg dr berat asal..
mggu nih gigih nk ber FU jer coz byk umah terbuka..kihkihkih..
mggu dpn dah pastinya kena stop..period..tp kalo ada rezeki peknen pun,kena stop gak..
Back to top Go down
View user profile
norsh05
Enterpreneur
Enterpreneur
avatar

Number of posts : 176
Age : 54
Registration date : 17/07/2010

PostSubject: Re: FIGURE UP ~ TURUN BERAT X PERLU KAWAL KALOR??? STAY FIT UTK SLIM, TEGANG PD, KETAT 'TUT', KULIT CANTIK & CERAH?    Mon 27 Sep 2010, 9:58 pm

TESTI BARU PENNGUNA FIGURE UP [SMS]


HEHE..FYI, ARITU MEMANG X TMBG BERAT....BUT MY JEANS MMG DAH LONGGAR...HAHA...NK ORDER LAGI FU!!
Back to top Go down
View user profile
norsh05
Enterpreneur
Enterpreneur
avatar

Number of posts : 176
Age : 54
Registration date : 17/07/2010

PostSubject: Re: FIGURE UP ~ TURUN BERAT X PERLU KAWAL KALOR??? STAY FIT UTK SLIM, TEGANG PD, KETAT 'TUT', KULIT CANTIK & CERAH?    Mon 27 Sep 2010, 9:59 pm

JOM BAGI TESTI..TESTI YG TERPILIH KITA AKAN BAGI REBATE RM10 [b]
Back to top Go down
View user profile
norsh05
Enterpreneur
Enterpreneur
avatar

Number of posts : 176
Age : 54
Registration date : 17/07/2010

PostSubject: Re: FIGURE UP ~ TURUN BERAT X PERLU KAWAL KALOR??? STAY FIT UTK SLIM, TEGANG PD, KETAT 'TUT', KULIT CANTIK & CERAH?    Wed 29 Sep 2010, 11:50 am

Testimoni Figure Up lagi
TESTI TERKINI FU.....MELALUI SMS..PANJANG LEBAR TERPAKSA AKAK TYPE BALIK!!! EHEHEHHE THANKS ABIDAH FOR SHARING THE TESTI [ INSYAALAH AKAK BAGI REBATE RM10]


DAPAT TESTI BARU LAGI...

Salam kak, sy mula pki fu 2 minggu sblm raya, targetnya sbb nk muatkan baj raya, bkn x muat, tp nk biar lg longgar, so 1st day fu, x rasa pape lg. 2nd day fu, dh mula nmpk reaction, cume mmg perut rasa smcm jgk. lps tu bnyk buang angin. sejak tu mkn mmg x selera , nk buka pun mkn nasi 1 senduk je. tupun lmbt sgt nk habis sbb perut dh penuh, nk munching2 pun dah x selera. hari2 jalan kaki dah berpeluh.mmg lencun muka. alhamdullilah setiap hr lps buka minum fu smp ckp 10 hari lps stop sbb dh habis..lps 2/3 period pulak, try pakai baju raya makin longgar, kat perut, bwh bahu, pinggang, bila blk kg, semua bj yg dulu sendat2, semua muat & longgar smp rambang mata nk pilih baju mana nk pk raya sbb bj tu semua belum pakai lg. tp last2 stick tu bj raya asal sbb suka sgt baju tu. pagi raya pk baju dgn penuh konfiden ....kakak ckp nampak kecil, sy & kakak selalu lawan sape cpt susut dulu, so kali ni sy menag.alhamdullilah.....cuma bahu lum turun hbs ......kalu ambil2/3 ktk may be leh turun lagi raya ke2 tmnbg ..rupanya sy dah turun 6 kg lps 1 ktk berFU..bila msk kerje, kawan2 ofis & auntie pun tegur dah nmpk kecil..so sy nk order 3 ktk lag- 2 Fu 1sf...thanks FU
[b]
Back to top Go down
View user profile
norsh05
Enterpreneur
Enterpreneur
avatar

Number of posts : 176
Age : 54
Registration date : 17/07/2010

PostSubject: Re: FIGURE UP ~ TURUN BERAT X PERLU KAWAL KALOR??? STAY FIT UTK SLIM, TEGANG PD, KETAT 'TUT', KULIT CANTIK & CERAH?    Thu 30 Sep 2010, 10:30 pm

Testimoni Figure Up lagi
rusniza

Beginner

2053#

askum semua pengguna FU...

alhamdulillah..testimoni terkini setelah 2 bulan ber FU, rus turun 13kg. lagi 2 kg utk capai sasaran berat yg hubby cadangkan. tp kalu bole nak loose 5kg lagi. bole dapat berat masa lepas rekrut polis. hahahaha...terus berusaha. chayok..chayok..

Back to top Go down
View user profile
norsh05
Enterpreneur
Enterpreneur
avatar

Number of posts : 176
Age : 54
Registration date : 17/07/2010

PostSubject: Re: FIGURE UP ~ TURUN BERAT X PERLU KAWAL KALOR??? STAY FIT UTK SLIM, TEGANG PD, KETAT 'TUT', KULIT CANTIK & CERAH?    Sat 02 Oct 2010, 7:36 pm

TESTI FU/SF LAGI MELALUI SMS

SALAM KAK, BESH LA FU & SF NI...PERUT FLAT JE...LGPON SENANG NK BUANG...SY X TMBNG LG CUMA BAJA LAMA2 DH MUAT PAKAI BALIK..NK REORDER FU & SF LAGI
Back to top Go down
View user profile
norsh05
Enterpreneur
Enterpreneur
avatar

Number of posts : 176
Age : 54
Registration date : 17/07/2010

PostSubject: Re: FIGURE UP ~ TURUN BERAT X PERLU KAWAL KALOR??? STAY FIT UTK SLIM, TEGANG PD, KETAT 'TUT', KULIT CANTIK & CERAH?    Mon 04 Oct 2010, 7:49 pm

SUPER COMBO PACKAGES~~~
HASIL YANG PASTI MENAKJUBKAN!~


HARGA SKTK FU=RM50/RM55...........SKTK SF= RM55/RM60

PAKEJ A
1 FU+ 1 SF = RM105/RM110

PAKEJ B
2 FU + 1 SF = RM155/RM160

PAKEJ C
3 FU + 1 SF = RM205/RM210

PAKEJ D- DUAL PENYAYANG
1 PEK 'SHE' + 1 TIUB VIRGIN GEL = RM67/RM69

[semua harga inclusive postage]

* FU- DIMINUM SETIAP HARI LPS SARAPAN
SF-DIMINUM SETIAP MALAM/2 HARI SEKALI SELEPAS DINNER

BERHENTI PENGAMBILAN FU/SF SEMASA ANDA SEDANG DIDATANAGI HAID YANG HEAVY..BOLEH SAMBUNG JIKA DAH PENGHUJUNG HAID
Back to top Go down
View user profile
norsh05
Enterpreneur
Enterpreneur
avatar

Number of posts : 176
Age : 54
Registration date : 17/07/2010

PostSubject: Re: FIGURE UP ~ TURUN BERAT X PERLU KAWAL KALOR??? STAY FIT UTK SLIM, TEGANG PD, KETAT 'TUT', KULIT CANTIK & CERAH?    Tue 05 Oct 2010, 5:46 pm

Private Message: FU/SF
5th October 2010, 04:35 PM
SUNSHINE
Ahli Baru

Join Date: 12 Jun 2007
Posts: 403

Default FU/SF
Salam, Kak Nor. Maaf lambat reply. Saya dah minum SF, dah abis satu kotak. Sebelum ni saya minum FU dan insyaallah akan terus continue. Bagi saya kedua produk ni bagus utk saya so saya nk minum sampai capai target or sampai dpt berat ideal (walaupun susah & lambat gak la, dh bertahun-tahun menabung lemak). hehe.. Utk pengetahuan akak, saya ni ada masalah nk membuang, tak kira la pagi ke petang or malam. Kadang2x tu sampai 2, 3 hari baru la nk membuang (tu pun kena minum fiber) tp selepas minum SF ni, alhamdulillah sehari sekali mesti membuang ( dh x perlu minum fiber, jimat la skit). Perubahan dr segi berat berkurangan tu, mmg saya rasa ada turun dlm 3-4 kg (alhamdulillah) tp yg paling saya rasa ialah bahagian perut and bahagian sisi. Perut dh semakin leper dan bahagian sisi tu dh kurang lapis nya (spare tyre dah kurang). Walaupun saya rasa perubahan pada diri saya ni lambat berbanding sesetengah org lain tp saya rasa sgt puas hati (hehe..) sbb harga yg berpatutan berbanding ngan harga produk lain and nampak jugak kesan nya. Saya dh cuba macam2x produk sederhana, mahal and pernah gi slimming centre tp berat saya mcm tu jugak. Ada produk yg saya ambil, mula2x tu ok tp lama2x dia statik bila frust saya tk ambil and then naik balik. Setakat ni saya puas hati la ngan FU & SF. ok la kak, rasa mcm panjang pulak cita saya. Tima kasih ya Kak.
SUNSHINE is online now Forward Message Reply With Quote
Back to top Go down
View user profile
norsh05
Enterpreneur
Enterpreneur
avatar

Number of posts : 176
Age : 54
Registration date : 17/07/2010

PostSubject: Re: FIGURE UP ~ TURUN BERAT X PERLU KAWAL KALOR??? STAY FIT UTK SLIM, TEGANG PD, KETAT 'TUT', KULIT CANTIK & CERAH?    Wed 06 Oct 2010, 7:32 pm

salam kak mala.ni shikin, .nk bg testimoni our customers ni.

1. my twin, YATIE cikgu d sek men ...........lepas raya berat dia naik smpi 74kg dri 71kg dlm bulan puasa.kmudian shikin jual 3 kotak fu pd dia.2minggu lebih shikin follow up dia kata dh trun dekat 3 kg,blik asal ke 71 kg..bestnye (dengki)

2. en.najmi, suami nik hayati (stokist dungun), walaupun makan mcm2 lps raya bila timbg bdn maintain xnaik dah berat katanya 2 hri lps jumpa.kekal 84kg.mknanya dri mula2 mnum fu dia dah turun hampir 8-9 kg

[b]
Back to top Go down
View user profile
norsh05
Enterpreneur
Enterpreneur
avatar

Number of posts : 176
Age : 54
Registration date : 17/07/2010

PostSubject: Re: FIGURE UP ~ TURUN BERAT X PERLU KAWAL KALOR??? STAY FIT UTK SLIM, TEGANG PD, KETAT 'TUT', KULIT CANTIK & CERAH?    Sun 10 Oct 2010, 1:08 pm

UNTUK TESTI2 LAIN FU/SF...SILA CLICK DI SINI

http://e-berrypretty.blogspot.com/search/label/TESTIMONIES%20FIGURE%20UP
Back to top Go down
View user profile
norsh05
Enterpreneur
Enterpreneur
avatar

Number of posts : 176
Age : 54
Registration date : 17/07/2010

PostSubject: Re: FIGURE UP ~ TURUN BERAT X PERLU KAWAL KALOR??? STAY FIT UTK SLIM, TEGANG PD, KETAT 'TUT', KULIT CANTIK & CERAH?    Mon 11 Oct 2010, 6:42 pm

TESTI FU PECAH REKOD!!! 3 hari turun 1.5 kg!!!


Baru 3 hari ambil FU, berat turun dr 68 kg kpd 66.5 kg..mcm x percaya plak,
sy ikut mcm akak ckp minum air 0 banyak. sy minum lbh kurang 4 ltr sehari,
nasi pun makan sekali sehari shj, tu pun separuh cz cpt knyg, lps makan, sy ambil FU. harap2 lps ni bole turun lagi..tgh bersemangat ni!!!.....ati
[b]
Back to top Go down
View user profile
norsh05
Enterpreneur
Enterpreneur
avatar

Number of posts : 176
Age : 54
Registration date : 17/07/2010

PostSubject: Re: FIGURE UP ~ TURUN BERAT X PERLU KAWAL KALOR??? STAY FIT UTK SLIM, TEGANG PD, KETAT 'TUT', KULIT CANTIK & CERAH?    Wed 13 Oct 2010, 10:11 am

norsh05 wrote:
TESTI FU PECAH REKOD!!! 3 hari turun 1.5 kg!!!


Baru 3 hari ambil FU, berat turun dr 68 kg kpd 66.5 kg..mcm x percaya plak,
sy ikut mcm akak ckp minum air 0 banyak. sy minum lbh kurang 4 ltr sehari,
nasi pun makan sekali sehari shj, tu pun separuh cz cpt knyg, lps makan, sy ambil FU. harap2 lps ni bole turun lagi..tgh bersemangat ni!!!.....ati

[b]
dapat sms dari ATI lagi...beliau dah turun lagi 1 kg lps 2 hari!!!
Back to top Go down
View user profile
norsh05
Enterpreneur
Enterpreneur
avatar

Number of posts : 176
Age : 54
Registration date : 17/07/2010

PostSubject: Re: FIGURE UP ~ TURUN BERAT X PERLU KAWAL KALOR??? STAY FIT UTK SLIM, TEGANG PD, KETAT 'TUT', KULIT CANTIK & CERAH?    Thu 14 Oct 2010, 10:26 pm

TESTIMONI FIGURE UP-BERJAYA DAPAT REBATE RM10


Private Message: Testimoni FU
14th October 2010, 05:45 PM
Ashsha
Ahli Sensasi



Join Date: 25 Aug 2005
Posts: 4,183

Testimoni FU
salam kak nor..
sha nak kongsi testimoni dengan akak selepas sha amek FU satu kotak..
alhamdulillah..nampaknya FU bagi kesan yang baik pada sha..
sekarang ni sha dah turun 3 kg..
target sha nak turun lagi 3-5 kg.. tu berat sha masa anak 1st..
rasanya takde masalah kot nak turun beberapa kg lagi tu kan..insya'allah yakin boleh..

lps bersalin anak no 2 hujung tahun 2007, susah sangat-sangat nk turun walaupun dah diet..nk naik senang lak tu..
bila jumpa ipar duai,sepupu sepapat, mulut diaorg ni kadang-kadang takde insurans,sukati je nak kata,"apasal makin gemuk ni?makan banyak ke?" pedih gak la..

selain penurunan berat, beberapa part kat badan pun ada nampak penyusutannya..
pinggang pun dah kurang 2 inci..peha dalam 1 inci..

sejak amek FU ni, selera makan agak terbatas sikit..
yang paling mengherankan sha, selalunya nk dkt period,dlm tempoh period & penghujung period memang makan banyak..
kali ni tak lagi..yang 'sedang-sedang' ajer..
sarapan pagi, makan tengahari, minum ptg, makan malam memang sha tak tinggal..
cuma memang tak boleh masuk banyak-banyak la..cepat seeh kata org phg (rasa kenyang sgt)

gi open house raya hari tu pun, amek itu sikit,ini sikit,dah cukup..
esoknya timbang, masih maintain dengan berat badan yang turun 3 kg tu..tak naik langsung..
sha pakai timbang digital yg memang boleh simpan data timbangan sebelum ni..

lagi satu..masa sebelum amek FU, sha mmg susah nak minum air kosong..
start je ber FU, automatic boleh minum air kosong sampai 4 liter sehari..tak perlu paksa-paksa..
sebabnya tekak akan rasa haus & kering selalu..

insya'allah lps ni sha nak beli lagi FU dgn akak..
tunggu cukup bajet dulu ye kak..almaklumlah lepas raya ni..


terima kasih kak sebab dah jual produk yang hebat ni kat sha..



p/s: maaf kak..panjang la pulak citer sha ni..

Back to top Go down
View user profile
norsh05
Enterpreneur
Enterpreneur
avatar

Number of posts : 176
Age : 54
Registration date : 17/07/2010

PostSubject: Re: FIGURE UP ~ TURUN BERAT X PERLU KAWAL KALOR??? STAY FIT UTK SLIM, TEGANG PD, KETAT 'TUT', KULIT CANTIK & CERAH?    Sat 16 Oct 2010, 10:07 am

TESTI PENGGUNA FU/SF



linamys 15-10-2010 13:50
Salam Kak...

Apa khabar? Lina dah consume 5 hari utk FU + 2 SF( 2mlm)..
Harini stop pengambilan kedua-duanya...kerana period..
Alhamdulillah...lina ada rasa perubahan skit..sejak makan hari pertama...

Disini lina tulis catatan lina utk rujukan akak..maaf kalau ada tulisan yg agak keterlaluan atau sensitif..heehhe...

Buat masa ni lina rasa perubahan dari segi lengan, peha, perut, punggung ..mungkin kurang inchi kot...lina tak ukur..tapi boleh rasa perbezaannya..bila pakai baju dan berada dlm situasi tertentu..badan pun rasa lebih ringan..dan najis lina takde lagi warna hitam/coklat...lama tak nampak najis warna kuning ni..huhu..sekarang consume..najis dah tuka warna...kuning + perang ..mcm najis baby plak rasa..

Ok, disini lina kongsi perubahan yang lina catat selama 5 hari lina consume 2 barangan ni...5 FU + 2 SF..selama 5 hari

Catatan Penggunaan FU + SF

Hari 1 (FU) - 2-3 jam - sendawa dan kerap buang air kecil
Malam - rasa mengantuk(tido awal) dan badan rasa hangat waktu malam..
Selera makan byk...

hari 2 ( FU+SF) - Kerap buang air kecil, badan rasa hangat waktu malam.
Malam - mengantuk..
Buang air besar lawas - najis warna kuning..tiada lagi warna hitam / coklat..
Timbang berat : 63.7 ( rasa kurang 700-1kg sebab dulu timbang 64.7kg lebih kurang )
Selera Makan byk juga..

Hari ke 3 ( FU )
Kerap buang air kecil, badan rasa hangat waktu mlm.
Malam - mengantuk..
Buang air besar lawas - najis warna kuning+ coklat ( berlendir )
Selera Makan mulai kurang..dan kurang rasa lapar

Hari ke 4 ( FU )
Kerap buang air kecil, badan rasa hangat waktu mlm.
Malam - mengantuk..
Buang air besar lawas - najis warna kuning+ coklat dan berlendir.
Kurang rasa lapar

Hari ke 5 ( FU + SF)
Kurang rasa lapar..
kekerapan buang air ( tiap kali lps minum, dlm 30 min mesti buang air kecil..)
Malam - kurang mengantuk..
Buang air besar lawas - najis kuning + coklat dan berlendir..
Kurang rasa lapar..

Hari ke 6
Stop - Period...

Sekian saja laporan hari ini....nanti lina sambung consume..lina bagi laporan terkini yer

Terima Kasih...

psst...terkejut tau warna period merah menyala..bau pun takde sgt..dan takde ketul2 lagi buat masa ni...harini baru first day..

-Lina-
Back to top Go down
View user profile
norsh05
Enterpreneur
Enterpreneur
avatar

Number of posts : 176
Age : 54
Registration date : 17/07/2010

PostSubject: Re: FIGURE UP ~ TURUN BERAT X PERLU KAWAL KALOR??? STAY FIT UTK SLIM, TEGANG PD, KETAT 'TUT', KULIT CANTIK & CERAH?    Sun 17 Oct 2010, 10:53 am

alam lina..smlm x sempat nk borak pnjg..letih semacam tido awal..eehhe

akak nk jelas sikit apa yg lina lalui:

1. sebab najis kuning - itu menunjukkan najis baru. najis yang hitam tak bagus kerna itu menunjukkan pembuangan selama ini tak sempurna. Najis akan keluar lendir sekali kotoran serperti minyak dan toksin masih tak clear. Insyaallah itu adalah petanda yang bagus. Lina akan rasa penurunan berat badan dan akan langsing kalau diteruskan.

2. masalah haid adalah kerana mirifica. Ianya bentuk herba yang bertindak menstabilkan hormon. jangan risau kerna darah sebelum ini hitam dan sekarang merah. Hormon dah mula stabil dan kesan yang akan di rasa nanti pada payudara, kulit, jerawat mula hilang.

teruskan ber Fu/ SF ....nanti update lagi ye!!
__________________
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




PostSubject: Re: FIGURE UP ~ TURUN BERAT X PERLU KAWAL KALOR??? STAY FIT UTK SLIM, TEGANG PD, KETAT 'TUT', KULIT CANTIK & CERAH?    

Back to top Go down
 

FIGURE UP ~ TURUN BERAT X PERLU KAWAL KALOR??? STAY FIT UTK SLIM, TEGANG PD, KETAT 'TUT', KULIT CANTIK & CERAH?

View previous topic View next topic Back to top 
Page 3 of 4Go to page : Previous  1, 2, 3, 4  Next

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Pekanrabu :: produk kecantikan, kosmetik dan wangian-
Jump to:  
Free forum | Society and Culture | Style, couture | © phpBB | Free forum support | Report an abuse | Sosblog