HomeFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in
Latest topics

Share | 
 

 PERHATIAN!!! DAPATKAN Jamu Madura Asli YANG ORIGINAL Khas Untuk Wanita..Produk Hebat Untuk Wanita.PASTIKAN YANG ORI BARU BELI..!!!

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
hairie
Newbie
Newbie


Number of posts : 16
Age : 35
Registration date : 07/12/2009

PostSubject: PERHATIAN!!! DAPATKAN Jamu Madura Asli YANG ORIGINAL Khas Untuk Wanita..Produk Hebat Untuk Wanita.PASTIKAN YANG ORI BARU BELI..!!!   Mon 10 Jan 2011, 12:40 pm

Jamu Madura secara khusus dirumuskan untuk para wanita yang ingin meningkatkan potensi mereka. Ramuan Madura ini adalah ramuan rahasia yang didasarkan pada pada tanaman tradisional yang sudah terkenal sejak beratus-ratus tahun silam.

Tongkat Ajimat Madura adalah jamu yang diketahui karena kemampuannya untuk meningkatkan testosteron hingga 440% secara alami dengan cara mempengaruhi hormon sehingga merangsang tubuh untuk menghasilkan testosteron yang lebih banyak. Tongkat Ajimat Madura (TAM) ini dikenal sebagai obat untuk meningktakan libido seksual. Para peneliti menunjukkan bahwa TAM ini mempunyai kemampuan untuk menghambat pertumbuhan sel kanker, memiliki anti-fever 2 kali lebih efektif dibanding aspirin, serta memiliki enzim anti oksidan yang mampu menghalangi reaksi radikal berantai yang dapat membayakan tubuh.

sebuah riset menunjukkan bahwa tingkatan testosteron sangat bergantung pada usia. semakin tua usia seseorang maka testosteron dalam tubuh akan semakin berkurang. Usia dimana testosteron berada pada tingkatan paling tinggi adalah pada usia 25 tahun dan secara berangsur-angsur berkurang sesuai tingkatan usia. Bebrapa studi klinis menunjukkan bahwa rata-rata penurunan kadar testosteron sebesar 2% diatas usia 30 tahun. Menurunnya kadar tstosteron juga sangat dipengaruhi oleh gaya hidup seseorang. dengan latihan secara teratur dapat menghambat kemunduran testosteron. latihan yang cukup dapat merangsang pengeluaran testosteron. satu hal yang perlu sangat dihindari yang menyebabkan kemunduran testosteron adalah merokok atau bahkan minum minuman keras harus dihindari.

Menurunnya kadar testosteron tentu sangat mempengaruhi pada hubungan seksual seseorang. Begitu juga dengan penyakit keputihan serta bau yang kurang/tidak sedap. tentu akan menimbulkan ketidakpercayaan diri dalam berhubungan, sehingga mengurangi keharmonisan rumah tangga.

Sebuah rumus rahasia mampu mengatasi semua masalah ini. suatu Ramuan tradisional yang dikembangkan dari tumbuh-tumbuhan tradisional yang hanya terdapat di Pulau Madura. Ramuan ini telah disempurnakan untuk memberika efek positif bagi wanita manapun. efek tersebut adalah sebagai berikut :
1. Jamu Tongkat Ajimat Madura mampu merangsang intensitas kebahagiaan secara timbal balik selama berhubungan.
2. Menghilangkah penyakit keputihan yang mengganggu
3. Menghilangkan rasa gatal-gatal dalam rahim yang menyebabkan ketidaknyamanan
4. Mengurangi lender yang berlebihan supaya keset sehingga memberi kenikmatan dalam berhubungan

Tongkat Ajimat Madura bekerja dengan cara mengencangkan dinding Vaginal, sehingga menjadi perawan kembali dan akhirnya memberikan kepuasan dan sensasi yang lebih besar.

Cara Penggunaan Tongkat Ajimat Madura:

1. Cuci tangan dan organ/ bagian badan genital terlebih dahulu.
2. Dengan badan yang relax masukkan sekitar 3/4 Jamu Herbal pada liang peranakan untuk 1-2 menit, 5 menit sebelum pergaulan/perhubungan seksual.
3. Untuk mengholangkan bau tidak sedap dianjurkan menggunakan Jamu Herbal Tongkat selama 15-30 detik.
4. Tongkat berisi unsur tanaman/jamu segar, sebaiknya dalam 6 bulan sejak pemakaian pertama.

Baca Testimoni dari pelanggan kami (2 Mac 2009)

"mula2 sy pakai saya tak bersama suami lepas tuh...kira saya cuba dulu kali pertama...

saya insert pada faraj yg dah dibersihkan...dan biar selama 2 minit (ada web blogspot yg saya tgk dia suh 10 minit at least...tp bila saya refer indon nyer web dia kata jgn lebih 2 minit...so sy folo yg indon tu punya), dari situ saya dah rasa ketat dan kayu tuh macam serap dan sempitkan liang faraj...lepas 2 minit saya cabut perlahan2 dan kat sini saya dah mula rasa perit sbb liang dah sempit...bila keluarkan sy nampak ujung tuh ada sedikit keputihan...rasa perit dan ketat sungguh ketara...

dan mlm tuh saya repeat lagi utk tujuan bersama suami about 2 hours before the intercourse...
perit dan ketat sgt2 macam malam pertama...suami sy pon pelik...maaf sensor sikit...masa enjut best sbb grip dia kuat dan ketat dan rasa clitoris saya berdenyut dan senang klimaks...dan yg paling best lepas terpancut dalam rasa berdenyut2 dan kemut dgn sendirinya...

seroiusly saya tak pernah rasa camni punya best plus perit...kesat ...melainkan masa mlm pertama dan awal2 kawin dulu jer..sbb masa tuh saya masih dara dan takde lahirkan anak lagi...saya sekarang adalah ibu kpd 2 org anak... selalunya kalau sex intercourse rasa hambar dan takde apa2...

thanks TAM...saya akan rekemen pada kawan2...kalau abg cik nak buat testimoni ker pd komen saya nih please hide my identity yer..kalau nak buat testimoni la...tgh bulan ni saya balik dan saya akan contact abang cik ...

sekian komen ikhlas dari saya"

e-Mail yang kami terima tanpa sebarang editing.

RM39.90 for 1 stick (Free postage)
@
RM70.00 for 2 sticks (Free postage)
Tongkat Ajimat Madura (TAM) -
Rahsia Wanita Madura Mengetatkan Faraj

Ketahuilah wahai kaum Hawa.... Kerana tidak mahu pasangannya berasa hati atau berkecil hati, lazimnya lelaki tidak akan komen apa-apa tambahan pula telah lama mendirikan rumahtangga. Namun disudut hati seorang lelaki begitu teringinkan pasangannya memilik faraj yang sempit/ketat seperti belum pernah disentuh. Sebab itulah ada sesetengah lelaki yang telah berumahtangga mencari yang lain secara terang-terangan atau secara sembunyi dan sudah tentulah pilihan utama mereka adalah yang sempit dan ketat....

Kenapa lelaki kebanyakannya berfikiran begitu... jawapannya terlalu mudah.. ini semua adalah tuntutan nafsu yang begitu kehendaknya... sentiasa bermain difikiran lelaki. Oleh sebab itu, wahai kaum wanita.. janganlah memandang remeh akan perkara ini, berilah peluang kepada pasangan anda untuk menikmati malam pertama buat kali kedua bersama anda dan saya yakin pasangan anda PASTINYA akan tersenyum puas malah hubungan anda akan jauh lebih indah dari sebelum ini. Dan yang penting sekali pasangan anda sudah tidak punyai alasan untuk mencari yang lain.

''TONGKAT AJIMAT MADURA'' TAM (Indonesia) diperbuat dari herba terpilih dan ia hanya didapati dalam hutan belukar di Kepulauan Madura, Indonesia. TAM dicipta berdasarkan ramuan rahsia yang telah diwariskan dari zaman purbakala dan ia hanya diketahui oleh wanita Madura yang terkenal dalam memelihara faraj dan mengikat kasih suami dan kegunaanya adalah untuk dipakai, bukannya untuk dimakan.

TAM bukanlah seperti maajun untuk dimakan tetapi ianya untuk dimasukkan kedalam faraj hanya 1-2 minit sahaja. Jika ingin bersama pastikan 30 minit sebelum mulakan hubungan seksual.
Khasiat TAM

1. Memberi kemesraan yang luar biasa dalam hubungan seks suami isteri
2. Menyembuhkan penyakit keputihan
3. Menghilangkan bau busuk faraj
4. Melenyapkan rasa gatal difaraj
5. Mengeringkan faraj dari air lendir yang berlebihan supaya menjadi kering dan ketat sehingga menimbulkan kenikmatan yang tidak terhingga dalam perhubungan seks dengan suami.

Maklumat lanjut:
Tel/sms : 012-3744628 (Hairie)
email: lelakighairah@gmail.com
website rasmi : http://lelakighairah.com/ <<<<
atau

Tempah Tongkat Ajimat Madura™ Online

CARA MEMBUAT TEMPAHAN

Tempahan boleh dibuat melalui:-
Maybank2u.com / Maybank Atm Cash Deposit
CimbClicks / Cimb Atm Cash Deposit

1. Bankin RM39.90 ke Akaun :

Nama : MOHD ZULHAIRI BIN MOHAMAD SOM
Nama Bank : Maybank Berhad
Acc No :155126905622
Nama Bank : Maybank

2. Simpan segala bukti transaksi pembayaran anda.
(Simpan sehingga anda menerima barangan anda)

3. Sms / Call : 012-3744628
Berikan butiran lengkap berikut :

Nama anda
Alamat Anda
Bank In
Jumlah Transaksi
Masa transaksi
Tarikh transaksi
Kod Produk : TAM

Contoh :-
rubiah binti ali No 2, Jalan P/9a, Kawasan Perusahaan Sek 13, 43650 Bandar Baru Bangi Selangor Maybank RM39.90 10.00AM 240709 TAM

"ADA PRIVASI TAK PEMBELIAN DARIPADA PIHAK ANDA? "

"PEMBUNGKUSAN BAGAIMANA YANG DIBUAT OLEH PIHAK ANDA?"

"BERAPA LAMA SAMPAI TEMPAHAN KEPADA PIHAK SAYA?"

Terima kasih atas pertanyaan anda kepada pihak kami. Kami sedar akan kepentingan privasi tempahan anda. Jawapannya YA

1 ) PRIVASI ANDA DIJAMIN DIRAHSIAKAN
2 ) BUNGKUSAN ANDA DIJAMIN SELAMAT MENGGUNAKAN KOTAK KHAS DAN KAMI MENGGUNAKAN KHIDMAT KURIER POSLAJU ' NEXT DAY DELIVERY' AND 'DOOR TO DOOR SERVICE'
3 )SELEWAT-LEWATNYA 48JAM DARI MASA PESANAN..






Last edited by hairie on Thu 21 Apr 2011, 12:36 am; edited 1 time in total
Back to top Go down
View user profile
hairie
Newbie
Newbie


Number of posts : 16
Age : 35
Registration date : 07/12/2009

PostSubject: Re: PERHATIAN!!! DAPATKAN Jamu Madura Asli YANG ORIGINAL Khas Untuk Wanita..Produk Hebat Untuk Wanita.PASTIKAN YANG ORI BARU BELI..!!!   Thu 21 Apr 2011, 12:34 am

PERHATIAN ((( AWAS PRODUK TIRUAN )) YANG DIJUAL DENGAN HARGA MURAH...DAPATKAN YANG ORIGINAL DENGAN HARGA RM39.90 1 BATANG...ADA JAMINAN PENGEMBALIAN WANG ....


Jamu Madura secara khusus dirumuskan untuk para wanita yang ingin meningkatkan potensi mereka. Ramuan Madura ini adalah ramuan rahasia yang didasarkan pada pada tanaman tradisional yang sudah terkenal sejak beratus-ratus tahun silam.

Tongkat Ajimat Madura adalah jamu yang diketahui karena kemampuannya untuk meningkatkan testosteron hingga 440% secara alami dengan cara mempengaruhi hormon sehingga merangsang tubuh untuk menghasilkan testosteron yang lebih banyak. Tongkat Ajimat Madura (TAM) ini dikenal sebagai obat untuk meningktakan libido seksual. Para peneliti menunjukkan bahwa TAM ini mempunyai kemampuan untuk menghambat pertumbuhan sel kanker, memiliki anti-fever 2 kali lebih efektif dibanding aspirin, serta memiliki enzim anti oksidan yang mampu menghalangi reaksi radikal berantai yang dapat membayakan tubuh.

sebuah riset menunjukkan bahwa tingkatan testosteron sangat bergantung pada usia. semakin tua usia seseorang maka testosteron dalam tubuh akan semakin berkurang. Usia dimana testosteron berada pada tingkatan paling tinggi adalah pada usia 25 tahun dan secara berangsur-angsur berkurang sesuai tingkatan usia. Bebrapa studi klinis menunjukkan bahwa rata-rata penurunan kadar testosteron sebesar 2% diatas usia 30 tahun. Menurunnya kadar tstosteron juga sangat dipengaruhi oleh gaya hidup seseorang. dengan latihan secara teratur dapat menghambat kemunduran testosteron. latihan yang cukup dapat merangsang pengeluaran testosteron. satu hal yang perlu sangat dihindari yang menyebabkan kemunduran testosteron adalah merokok atau bahkan minum minuman keras harus dihindari.

Menurunnya kadar testosteron tentu sangat mempengaruhi pada hubungan seksual seseorang. Begitu juga dengan penyakit keputihan serta bau yang kurang/tidak sedap. tentu akan menimbulkan ketidakpercayaan diri dalam berhubungan, sehingga mengurangi keharmonisan rumah tangga.

Sebuah rumus rahasia mampu mengatasi semua masalah ini. suatu Ramuan tradisional yang dikembangkan dari tumbuh-tumbuhan tradisional yang hanya terdapat di Pulau Madura. Ramuan ini telah disempurnakan untuk memberika efek positif bagi wanita manapun. efek tersebut adalah sebagai berikut :
1. Jamu Tongkat Ajimat Madura mampu merangsang intensitas kebahagiaan secara timbal balik selama berhubungan.
2. Menghilangkah penyakit keputihan yang mengganggu
3. Menghilangkan rasa gatal-gatal dalam rahim yang menyebabkan ketidaknyamanan
4. Mengurangi lender yang berlebihan supaya keset sehingga memberi kenikmatan dalam berhubungan

Tongkat Ajimat Madura bekerja dengan cara mengencangkan dinding Vaginal, sehingga menjadi perawan kembali dan akhirnya memberikan kepuasan dan sensasi yang lebih besar.

Cara Penggunaan Tongkat Ajimat Madura:

1. Cuci tangan dan organ/ bagian badan genital terlebih dahulu.
2. Dengan badan yang relax masukkan sekitar 3/4 Jamu Herbal pada liang peranakan untuk 1-2 menit, 5 menit sebelum pergaulan/perhubungan seksual.
3. Untuk mengholangkan bau tidak sedap dianjurkan menggunakan Jamu Herbal Tongkat selama 15-30 detik.
4. Tongkat berisi unsur tanaman/jamu segar, sebaiknya dalam 6 bulan sejak pemakaian pertama.

Baca Testimoni dari pelanggan kami (2 Mac 2009)

"mula2 sy pakai saya tak bersama suami lepas tuh...kira saya cuba dulu kali pertama...

saya insert pada faraj yg dah dibersihkan...dan biar selama 2 minit (ada web blogspot yg saya tgk dia suh 10 minit at least...tp bila saya refer indon nyer web dia kata jgn lebih 2 minit...so sy folo yg indon tu punya), dari situ saya dah rasa ketat dan kayu tuh macam serap dan sempitkan liang faraj...lepas 2 minit saya cabut perlahan2 dan kat sini saya dah mula rasa perit sbb liang dah sempit...bila keluarkan sy nampak ujung tuh ada sedikit keputihan...rasa perit dan ketat sungguh ketara...

dan mlm tuh saya repeat lagi utk tujuan bersama suami about 2 hours before the intercourse...
perit dan ketat sgt2 macam malam pertama...suami sy pon pelik...maaf sensor sikit...masa enjut best sbb grip dia kuat dan ketat dan rasa clitoris saya berdenyut dan senang klimaks...dan yg paling best lepas terpancut dalam rasa berdenyut2 dan kemut dgn sendirinya...

seroiusly saya tak pernah rasa camni punya best plus perit...kesat ...melainkan masa mlm pertama dan awal2 kawin dulu jer..sbb masa tuh saya masih dara dan takde lahirkan anak lagi...saya sekarang adalah ibu kpd 2 org anak... selalunya kalau sex intercourse rasa hambar dan takde apa2...

thanks TAM...saya akan rekemen pada kawan2...kalau abg cik nak buat testimoni ker pd komen saya nih please hide my identity yer..kalau nak buat testimoni la...tgh bulan ni saya balik dan saya akan contact abang cik ...

sekian komen ikhlas dari saya"

e-Mail yang kami terima tanpa sebarang editing.

RM39.90 for 1 stick (Free postage)
@
RM70.00 for 2 sticks (Free postage)
Tongkat Ajimat Madura (TAM) -
Rahsia Wanita Madura Mengetatkan Faraj

Ketahuilah wahai kaum Hawa.... Kerana tidak mahu pasangannya berasa hati atau berkecil hati, lazimnya lelaki tidak akan komen apa-apa tambahan pula telah lama mendirikan rumahtangga. Namun disudut hati seorang lelaki begitu teringinkan pasangannya memilik faraj yang sempit/ketat seperti belum pernah disentuh. Sebab itulah ada sesetengah lelaki yang telah berumahtangga mencari yang lain secara terang-terangan atau secara sembunyi dan sudah tentulah pilihan utama mereka adalah yang sempit dan ketat....

Kenapa lelaki kebanyakannya berfikiran begitu... jawapannya terlalu mudah.. ini semua adalah tuntutan nafsu yang begitu kehendaknya... sentiasa bermain difikiran lelaki. Oleh sebab itu, wahai kaum wanita.. janganlah memandang remeh akan perkara ini, berilah peluang kepada pasangan anda untuk menikmati malam pertama buat kali kedua bersama anda dan saya yakin pasangan anda PASTINYA akan tersenyum puas malah hubungan anda akan jauh lebih indah dari sebelum ini. Dan yang penting sekali pasangan anda sudah tidak punyai alasan untuk mencari yang lain.

''TONGKAT AJIMAT MADURA'' TAM (Indonesia) diperbuat dari herba terpilih dan ia hanya didapati dalam hutan belukar di Kepulauan Madura, Indonesia. TAM dicipta berdasarkan ramuan rahsia yang telah diwariskan dari zaman purbakala dan ia hanya diketahui oleh wanita Madura yang terkenal dalam memelihara faraj dan mengikat kasih suami dan kegunaanya adalah untuk dipakai, bukannya untuk dimakan.

TAM bukanlah seperti maajun untuk dimakan tetapi ianya untuk dimasukkan kedalam faraj hanya 1-2 minit sahaja. Jika ingin bersama pastikan 30 minit sebelum mulakan hubungan seksual.
Khasiat TAM

1. Memberi kemesraan yang luar biasa dalam hubungan seks suami isteri
2. Menyembuhkan penyakit keputihan
3. Menghilangkan bau busuk faraj
4. Melenyapkan rasa gatal difaraj
5. Mengeringkan faraj dari air lendir yang berlebihan supaya menjadi kering dan ketat sehingga menimbulkan kenikmatan yang tidak terhingga dalam perhubungan seks dengan suami.

Maklumat lanjut:
Tel/sms : 012-3744628 (Hairie)
email: lelakighairah@gmail.com
website rasmi : http://lelakighairah.com/ <<<<
atau

Tempah Tongkat Ajimat Madura™ Online

CARA MEMBUAT TEMPAHAN

Tempahan boleh dibuat melalui:-
Maybank2u.com / Maybank Atm Cash Deposit
CimbClicks / Cimb Atm Cash Deposit

1. Bankin RM39.90 ke Akaun :

Nama : MOHD ZULHAIRI BIN MOHAMAD SOM
Nama Bank : Maybank Berhad
Acc No :155126905622
Nama Bank : Maybank

2. Simpan segala bukti transaksi pembayaran anda.
(Simpan sehingga anda menerima barangan anda)

3. Sms / Call : 012-3744628
Berikan butiran lengkap berikut :

Nama anda
Alamat Anda
Bank In
Jumlah Transaksi
Masa transaksi
Tarikh transaksi
Kod Produk : TAM

Contoh :-
rubiah binti ali No 2, Jalan P/9a, Kawasan Perusahaan Sek 13, 43650 Bandar Baru Bangi Selangor Maybank RM39.90 10.00AM 240709 TAM

"ADA PRIVASI TAK PEMBELIAN DARIPADA PIHAK ANDA? "

"PEMBUNGKUSAN BAGAIMANA YANG DIBUAT OLEH PIHAK ANDA?"

"BERAPA LAMA SAMPAI TEMPAHAN KEPADA PIHAK SAYA?"

Terima kasih atas pertanyaan anda kepada pihak kami. Kami sedar akan kepentingan privasi tempahan anda. Jawapannya YA

1 ) PRIVASI ANDA DIJAMIN DIRAHSIAKAN
2 ) BUNGKUSAN ANDA DIJAMIN SELAMAT MENGGUNAKAN KOTAK KHAS DAN KAMI MENGGUNAKAN KHIDMAT KURIER POSLAJU ' NEXT DAY DELIVERY' AND 'DOOR TO DOOR SERVICE'
3 )SELEWAT-LEWATNYA 48JAM DARI MASA PESANAN..
Back to top Go down
View user profile
 

PERHATIAN!!! DAPATKAN Jamu Madura Asli YANG ORIGINAL Khas Untuk Wanita..Produk Hebat Untuk Wanita.PASTIKAN YANG ORI BARU BELI..!!!

View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Pekanrabu :: produk kecantikan, kosmetik dan wangian-
Jump to:  
Free forum | © phpBB | Free forum support | Report an abuse | Sosblog