HomeFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in
Latest topics

Share | 
 

 Pengoda Suami Paling Berkesan , Tambat Suami Dirumah

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
isterisayang
Ahli VIP
Ahli VIP


Number of posts : 1519
Age : 42
Location : Seremban
Registration date : 28/02/2011

PostSubject: Pengoda Suami Paling Berkesan , Tambat Suami Dirumah   Mon 30 May 2011, 10:30 pm



Sesuai utk semua golongan wanita.

Pherolin membolehkan anda kelihatan seksi dan menawan.
Lelaki akan cuba menggoda anda tanpa anda sedari.
Lebih mata memandang kearah anda tanpa paksaan
Dengan kuasa memikat ini, anda pasti akan dapat lebih perhatian.
Anda akan dapat lebih senyuman dari lelaki.
Anda dapati hubungan menjadi lebih baik secara spontan.
Hari yang anda lalui, pasti akan lebih menyeronokkan!
Bau sahaja buatkan hati tertanya-tanya,bau apakah ini?..hmm..
DI-JAMIN BERKESAN.


http://isterisayang.com/

http://isterisayang.com/mystique-swiss/

Apa itu Pherolins?
Pherolins ialah wangian yang disebatikan bersama pheromone & copulin dengan tahap campuran yang paling sesuai untuk membantu anda memanupilasi pheromone & copulins di dalam Pherolins tersebut pada tahap optimum.

Pherolins mewarnakan kehidupan anda dengan menaikkan tahap keyakinan diri anda, menampilkan diri anda di tempat kerja atau untuk mendapatkan lebih perhatian tetapi yang lebih hebat lagi, ia membantu anda menarik perhatian lelaki. Lelaki akan lebih mudah mesra dan selesa bila bersama anda. Untuk pasangan suami-isteri, sudah tentu Pherolins akan membantu mengeratkan lagi perhubungan & keintiman anda berdua. Suasana akan lebih tenang & ceria apabila anda berada di dalam lingkungan aura wangian Pherolins.

Pherolins adalah salah satu cara yang berkesan untuk menarik perhatian lelaki. Ianya meningkatkan daya tarikan anda pada lelaki. Anda akan bertemu lebih ramai lelaki dan mereka akan lebih segera perasan pada anda tatkala anda berada dekat pada mereka.
Pherolins mengandungi kandungan wangian, termasuk copulins & pheromones, di mana kedua-duanya telah terbukti meningkatkan daya tarikan wanita pada lelaki.

Bagaimana Pheromones Memikat Perhatian Lelaki?
Pheromones bukan lagi satu rahsia, ianya memikat lelaki secara alami apabila dirembeskan oleh berbagai bahagian tubuh anda melalui peluh. Bezanya di sini, Pherolins menggunakan pheromones yang disintesis secara klinikal dengan menggunakan pheromones manusia sebagai asas. Hasilnya, pheromones sintetik manusia yang dipertingkatkan untuk kesan optimum.

Bagaimana Copulins Bertindak?
Cecair seperti hormon ini dirembeskan oleh bahagian vagina wanita ketika ianya mengesan kehadiran air mani atau terangsang. Fungsinya ialah untuk menarik perhatian dan lebih hebat lagi ianya boleh mengawal pusat otak lelaki membuatkan lelaki lebih tertarik, memberikan lebih perhatian dan membuatkannya mengikuti kata. Pherolins menggunakan copulins yang disintesis secara klinikal dengan menggunakan copulins manusia sebagai asas. Hasilnya, copulins sintetik manusia yang dipertingkatkan untuk kesan optimum.

PHEROLINS mempunyai tambahan ramuan khas utk merangsang lelaki iaitu COPULINS.
Back to top Go down
View user profile http://isterisayang.com
isterisayang
Ahli VIP
Ahli VIP


Number of posts : 1519
Age : 42
Location : Seremban
Registration date : 28/02/2011

PostSubject: Tongkat Ajimat Ubat Untuk Wanita Kembali Dara   Thu 02 Jun 2011, 1:10 am



Tongkat Ajimat Madura

Rahsia purba Wanita Madura yang membuatkan lelaki tergila-gilakan mereka. Lebih ketat, rapat & wangi semasa hubungan intim.

Ketahuilah wahai kaum Hawa.... Kerana tidak mahu pasangannya berasa hati atau berkecil hati, lazimnya lelaki tidak akan komen apa-apa tambahan pula telah lama mendirikan rumahtangga. Namun disudut hati seorang lelaki begitu teringinkan pasangannya memilik faraj yang sempit/ketat seperti belum pernah disentuh.

SEBAB ITULAH ADA SESETENGAH LELAKI YANG TELAH BERUMAHTANGGA MENCARI YANG LAIN SECARA TERANG-TERANGAN ATAU SECARA SEMBUNYI DAN SUDAH TENTULAH PILIHAN UTAMA MEREKA ADALAH YANG SEMPIT dan KETAT....

TONGKAT AJIMAT MADURA

Kenapa lelaki kebanyakannya berfikiran begitu... jawapannya terlalu mudah.. ini semua adalah tuntutan nafsu yang begitu kehendaknya... sentiasa bermain difikiran lelaki. Oleh sebab itu, wahai kaum wanita.. janganlah memandang remeh akan perkara ini, berilah peluang kepada pasangan anda untuk menikmati malam pertama buat kali kedua bersama anda dan saya yakin pasangan anda PASTINYA akan tersenyum puas malah hubungan anda akan jauh lebih indah dari sebelum ini. Dan yang penting sekali pasangan anda sudah tidak punyai alasan untuk mencari yang lain.

Untuk itu saya perkenalkan "Tongkat Ajimat Madura". Inilah rahsia kaum wanita Madura mengikat pasangan mereka agar setia pada yang satu. Biarpun jauh merantau mencari rezeki namun kekasihnya tetap diingatan.

Tongkat Ajimat Madura bukanlah seperti maajun untuk dimakan tetapi ianya untuk dimasukkan kedalam faraj hanya 1-2 minit sahaja. Jika ingin bersama pastikan 30 minit sebelum mulakan hubungan seksual.

''TONGKAT AJIMAT MADURA'' (Indonesia) ini dibuat dari bahan-bahan kayu dan tumbuh-tumbuhan yang terpilih dan ia hanya didapati dalam hutan belukar di Kepulauan Madura, Indonesia. Jamu ini dibuat berdasarkan ramuan rahsia yang telah diwariskan dari zaman purbakala dan ia hanya diketahui oleh wanita Madura yang terkenal dalam memelihara keindahan tubuhnya serta memikat kasih sayang suaminya.
Khasiat utama Tongkat Ajimat Madura ini untuk mendatangkan manfaat berikut:

1. Memberi kemesraan yang luar biasa dalam perhubungan suami isteri.
2. Menyembuhkan penyakit darah putih (Piktay) serta menghilangkan bau busuk dalam rahim.
3. Melenyapkan rasa gatal-gatal dalam rahim sehingga menyebabkan wanita merasa tidak selesa dan tenteram.
4. Mengeringkan rahim dari air lendir yang berlebihan supaya menjadi kering dan ketat sehingga menimbulkan kenikmatan yang tidak terhingga dalam perhubungan di antara sepasang kelamin.

Cara memakainya:

1. Ambil Tongkat Ajimat Madura dan masukkan 3/4 darinya secara perlahan-lahan ke dalam faraj.
2. Tinggalkan selama 1-2 minit.
3. Keluarkan dan kemudian cuci dengan bersih dan simpan untuk digunakan di lain masa.

Untuk menggunakan bagi hubungan kelamin, Pakai Tongkat Ajimat Madura ini kira-kira 5-10 minit sebelum bersetubuh... dan lihatlahh...hasilnyaa...Amat Menakjubkan!!!! Sekali beli.....lama boleh digunakan!!!!!! Cubalah...dan percayalahhh!!!!!

PERINGATAN : "WANITA YANG MENGANDUNG ADALAH DILARANG UNTUK MENGUNAKAN TONGKAT AJIMAT MADURA KERANA DITAKUTI SUKAR UNTUK MELAHIRKAN ANAK. INI ADALAH DISEBABKAN FARAJ YANG SEMPIT AKAN MENYUKARKAN KELAHIRAN". ORDER HARI INI SEMENTARA HARGA BELUM DINAIKKAN LAGI... BILA PERMINTAAN TINGGI DAN PRODUK SUKAR DIPEROLEHI SUDAH PASTI HARGA AKAN MELAMBUNG TINGGI.... DI CHINA TONGKAT AJIMAT MADURA DI JUAL PADA HARGA USD63.00


Apa kata penguna TONGKAT AJIMAT MADURA.

Dari : Puan Bariah (Bukan nama sebenar)

Pertama kali saya guna Tongkat Ajimat Madura hanya kerana untuk menghilangkan keputihan dan bukan untuk tujuan seks...

Saya insert pada faraj yg dah dibersihkan...dan biar selama 2 minit (ada web blogspot yg saya tgk dia suh 10 minit at least...tp bila saya refer indon nyer web dia kata jgn lebih 2 minit...so sy folow yg indon tu punya), dari situ saya dah rasa ketat dan benda tuh macam serap dan sempitkan liang faraj...lepas 2 minit saya cabut perlahan2 dan kat sini saya dah mula rasa faraj saya macam kering sbb liang dah sempit...bila keluarkan sy nampak ujung tuh ada sedikit keputihan...rasa kering dan ketat sungguh ketara...

mmmm mlm tuh lepas 1 jam saya guna Tongkat Ajimat Madura..teringin lak nak buat hubungan badan dgn suami dan aduhai repeat lak lagi about 2 hours before the intercourse... Terkenang saya masa malam pertama...mengigil saya kerana faraj saya ketat sgt2 ...suami sy pun pelik first tima lah puloq dengar suami mengerang...maaf sensor sikit...masa enjut best sbb grip dia kuat dan ketat dan rasa clitoris saya berdenyut dan senang klimaks...dan yg paling best lepas terpancut dalam rasa berdenyut2 dan kemut dgn sendirinya..

seroiusly saya tak pernah rasa camni punya best plus .....melainkan masa mlm pertama dan awal2 kawin dulu jer..sbb masa tuh saya masih dara dan takde lahirkan anak lagi...saya sekarang adalah ibu kpd 4 org anak... selalunya kalau sex intercourse rasa hambar dan takde apa2... hanya sekadar melepaskan tanggungjawab... dan melampias nafsu jerk...

thanks TONGKAT AJIMAT MADURA...saya akan rekemen pada kawan2...kalau encik nak buat testimoni ker pd komen saya nih please hide my identity yer..kalau nak buat testimoni la...tgh bulan ni saya balik dan saya akan contact encik lagi. oh ya.. satu lagi ada tak ubat kuat dan tahan lama kerana kesihan lak pada suami puas control.. ha ha ha
sekian komen ikhlas dari saya ..

***Testimoni dari pengguna akan kami tambah dari semasa ke semasa.***

CARA MEMBUAT TEMPAHAN

Tempahan boleh dibuat melalui:-
Maybank2u.com / Maybank Atm Cash Deposit
CimbClicks / Cimb Atm Cash Deposit

1. Bankin RM39.90 ke Akaun :

Nama : Mohd ZaidiBin Mohamad Yusof
Nama Bank : CIMB BANK
Acc No : 05060105841523

Nama :Noraimi Binti Mohamad Som
Nama Bank : Maybank
Acc No : 155135115255



Perhatian : Pembayaran melalui Maybank2u, anda di galakan membuat lebihan bayaran
sebanyak 1, 2 @ 3 sen. Ini untuk memudahkan kami mengesan bayaran tempahan anda.

2. Simpan segala bukti transaksi pembayaran anda.
(Simpan sehingga anda menerima barangan anda)

3. Sms / Call : 012-2791925
Berikan butiran lengkap berikut :

Contoh Arahan SMS
Fatimah Binti Abdullah No 2, Jalan P/9a, Kawasan Perusahaan Sek 13, 43650 Bandar Baru Bangi Selangor. Maybank RM39.90 10.00AM 231108 AJIMAT



Last edited by isterisayang on Wed 03 Oct 2012, 10:58 pm; edited 1 time in total
Back to top Go down
View user profile http://isterisayang.com
isterisayang
Ahli VIP
Ahli VIP


Number of posts : 1519
Age : 42
Location : Seremban
Registration date : 28/02/2011

PostSubject: Re: Pengoda Suami Paling Berkesan , Tambat Suami Dirumah   Fri 01 Jul 2011, 1:39 pm

kasi up ini tread
Back to top Go down
View user profile http://isterisayang.com
isterisayang
Ahli VIP
Ahli VIP


Number of posts : 1519
Age : 42
Location : Seremban
Registration date : 28/02/2011

PostSubject: Re: Pengoda Suami Paling Berkesan , Tambat Suami Dirumah   Mon 04 Jul 2011, 9:28 am

kasi up ini tread
Back to top Go down
View user profile http://isterisayang.com
isterisayang
Ahli VIP
Ahli VIP


Number of posts : 1519
Age : 42
Location : Seremban
Registration date : 28/02/2011

PostSubject: Re: Pengoda Suami Paling Berkesan , Tambat Suami Dirumah   Mon 01 Aug 2011, 7:17 am

kasi up ini tread
Back to top Go down
View user profile http://isterisayang.com
isterisayang
Ahli VIP
Ahli VIP


Number of posts : 1519
Age : 42
Location : Seremban
Registration date : 28/02/2011

PostSubject: Re: Pengoda Suami Paling Berkesan , Tambat Suami Dirumah   Thu 26 Jul 2012, 8:52 am

kasi up ini tread
Back to top Go down
View user profile http://isterisayang.com
isterisayang
Ahli VIP
Ahli VIP


Number of posts : 1519
Age : 42
Location : Seremban
Registration date : 28/02/2011

PostSubject: Re: Pengoda Suami Paling Berkesan , Tambat Suami Dirumah   Wed 03 Oct 2012, 10:59 pm



Tongkat Ajimat Madura

Rahsia purba Wanita Madura yang membuatkan lelaki tergila-gilakan mereka. Lebih ketat, rapat & wangi semasa hubungan intim.

Ketahuilah wahai kaum Hawa.... Kerana tidak mahu pasangannya berasa hati atau berkecil hati, lazimnya lelaki tidak akan komen apa-apa tambahan pula telah lama mendirikan rumahtangga. Namun disudut hati seorang lelaki begitu teringinkan pasangannya memilik faraj yang sempit/ketat seperti belum pernah disentuh.

SEBAB ITULAH ADA SESETENGAH LELAKI YANG TELAH BERUMAHTANGGA MENCARI YANG LAIN SECARA TERANG-TERANGAN ATAU SECARA SEMBUNYI DAN SUDAH TENTULAH PILIHAN UTAMA MEREKA ADALAH YANG SEMPIT dan KETAT....

TONGKAT AJIMAT MADURA

Kenapa lelaki kebanyakannya berfikiran begitu... jawapannya terlalu mudah.. ini semua adalah tuntutan nafsu yang begitu kehendaknya... sentiasa bermain difikiran lelaki. Oleh sebab itu, wahai kaum wanita.. janganlah memandang remeh akan perkara ini, berilah peluang kepada pasangan anda untuk menikmati malam pertama buat kali kedua bersama anda dan saya yakin pasangan anda PASTINYA akan tersenyum puas malah hubungan anda akan jauh lebih indah dari sebelum ini. Dan yang penting sekali pasangan anda sudah tidak punyai alasan untuk mencari yang lain.

Untuk itu saya perkenalkan "Tongkat Ajimat Madura". Inilah rahsia kaum wanita Madura mengikat pasangan mereka agar setia pada yang satu. Biarpun jauh merantau mencari rezeki namun kekasihnya tetap diingatan.

Tongkat Ajimat Madura bukanlah seperti maajun untuk dimakan tetapi ianya untuk dimasukkan kedalam faraj hanya 1-2 minit sahaja. Jika ingin bersama pastikan 30 minit sebelum mulakan hubungan seksual.

''TONGKAT AJIMAT MADURA'' (Indonesia) ini dibuat dari bahan-bahan kayu dan tumbuh-tumbuhan yang terpilih dan ia hanya didapati dalam hutan belukar di Kepulauan Madura, Indonesia. Jamu ini dibuat berdasarkan ramuan rahsia yang telah diwariskan dari zaman purbakala dan ia hanya diketahui oleh wanita Madura yang terkenal dalam memelihara keindahan tubuhnya serta memikat kasih sayang suaminya.
Khasiat utama Tongkat Ajimat Madura ini untuk mendatangkan manfaat berikut:

1. Memberi kemesraan yang luar biasa dalam perhubungan suami isteri.
2. Menyembuhkan penyakit darah putih (Piktay) serta menghilangkan bau busuk dalam rahim.
3. Melenyapkan rasa gatal-gatal dalam rahim sehingga menyebabkan wanita merasa tidak selesa dan tenteram.
4. Mengeringkan rahim dari air lendir yang berlebihan supaya menjadi kering dan ketat sehingga menimbulkan kenikmatan yang tidak terhingga dalam perhubungan di antara sepasang kelamin.

Cara memakainya:

1. Ambil Tongkat Ajimat Madura dan masukkan 3/4 darinya secara perlahan-lahan ke dalam faraj.
2. Tinggalkan selama 1-2 minit.
3. Keluarkan dan kemudian cuci dengan bersih dan simpan untuk digunakan di lain masa.

Untuk menggunakan bagi hubungan kelamin, Pakai Tongkat Ajimat Madura ini kira-kira 5-10 minit sebelum bersetubuh... dan lihatlahh...hasilnyaa...Amat Menakjubkan!!!! Sekali beli.....lama boleh digunakan!!!!!! Cubalah...dan percayalahhh!!!!!

PERINGATAN : "WANITA YANG MENGANDUNG ADALAH DILARANG UNTUK MENGUNAKAN TONGKAT AJIMAT MADURA KERANA DITAKUTI SUKAR UNTUK MELAHIRKAN ANAK. INI ADALAH DISEBABKAN FARAJ YANG SEMPIT AKAN MENYUKARKAN KELAHIRAN". ORDER HARI INI SEMENTARA HARGA BELUM DINAIKKAN LAGI... BILA PERMINTAAN TINGGI DAN PRODUK SUKAR DIPEROLEHI SUDAH PASTI HARGA AKAN MELAMBUNG TINGGI.... DI CHINA TONGKAT AJIMAT MADURA DI JUAL PADA HARGA USD63.00


Apa kata penguna TONGKAT AJIMAT MADURA.

Dari : Puan Bariah (Bukan nama sebenar)

Pertama kali saya guna Tongkat Ajimat Madura hanya kerana untuk menghilangkan keputihan dan bukan untuk tujuan seks...

Saya insert pada faraj yg dah dibersihkan...dan biar selama 2 minit (ada web blogspot yg saya tgk dia suh 10 minit at least...tp bila saya refer indon nyer web dia kata jgn lebih 2 minit...so sy folow yg indon tu punya), dari situ saya dah rasa ketat dan benda tuh macam serap dan sempitkan liang faraj...lepas 2 minit saya cabut perlahan2 dan kat sini saya dah mula rasa faraj saya macam kering sbb liang dah sempit...bila keluarkan sy nampak ujung tuh ada sedikit keputihan...rasa kering dan ketat sungguh ketara...

mmmm mlm tuh lepas 1 jam saya guna Tongkat Ajimat Madura..teringin lak nak buat hubungan badan dgn suami dan aduhai repeat lak lagi about 2 hours before the intercourse... Terkenang saya masa malam pertama...mengigil saya kerana faraj saya ketat sgt2 ...suami sy pun pelik first tima lah puloq dengar suami mengerang...maaf sensor sikit...masa enjut best sbb grip dia kuat dan ketat dan rasa clitoris saya berdenyut dan senang klimaks...dan yg paling best lepas terpancut dalam rasa berdenyut2 dan kemut dgn sendirinya..

seroiusly saya tak pernah rasa camni punya best plus .....melainkan masa mlm pertama dan awal2 kawin dulu jer..sbb masa tuh saya masih dara dan takde lahirkan anak lagi...saya sekarang adalah ibu kpd 4 org anak... selalunya kalau sex intercourse rasa hambar dan takde apa2... hanya sekadar melepaskan tanggungjawab... dan melampias nafsu jerk...

thanks TONGKAT AJIMAT MADURA...saya akan rekemen pada kawan2...kalau encik nak buat testimoni ker pd komen saya nih please hide my identity yer..kalau nak buat testimoni la...tgh bulan ni saya balik dan saya akan contact encik lagi. oh ya.. satu lagi ada tak ubat kuat dan tahan lama kerana kesihan lak pada suami puas control.. ha ha ha
sekian komen ikhlas dari saya ..

***Testimoni dari pengguna akan kami tambah dari semasa ke semasa.***

CARA MEMBUAT TEMPAHAN

Tempahan boleh dibuat melalui:-
Maybank2u.com / Maybank Atm Cash Deposit
CimbClicks / Cimb Atm Cash Deposit

1. Bankin RM39.90 ke Akaun :

Nama : Mohd ZaidiBin Mohamad Yusof
Nama Bank : CIMB BANK
Acc No : 05060105841523

Nama :Noraimi Binti Mohamad Som
Nama Bank : Maybank
Acc No : 155135115255



Perhatian : Pembayaran melalui Maybank2u, anda di galakan membuat lebihan bayaran
sebanyak 1, 2 @ 3 sen. Ini untuk memudahkan kami mengesan bayaran tempahan anda.

2. Simpan segala bukti transaksi pembayaran anda.
(Simpan sehingga anda menerima barangan anda)

3. Sms / Call : 012-2791925
Berikan butiran lengkap berikut :

Contoh Arahan SMS
Fatimah Binti Abdullah No 2, Jalan P/9a, Kawasan Perusahaan Sek 13, 43650 Bandar Baru Bangi Selangor. Maybank RM39.90 10.00AM 231108 AJIMAT
Back to top Go down
View user profile http://isterisayang.com
isterisayang
Ahli VIP
Ahli VIP


Number of posts : 1519
Age : 42
Location : Seremban
Registration date : 28/02/2011

PostSubject: Re: Pengoda Suami Paling Berkesan , Tambat Suami Dirumah   Sat 20 Oct 2012, 2:15 pm



Mystique Swiss:
Androstenone Pheromone:
The Science Of Attraction:
Made In Switzerland

Mystique Swiss Copulins | Mystique Switzerland – Attract Men Faster

HORMON PEMIKAT LELAKI

MYSTIQUE SWISS adalah copulins untuk memikat lelaki. Sebagaimana yang kita ketahui, pheromones adalah hormon yang dapat memikat manusia.
Manusia terpikat antara satu sama lain bergantung kepada faktor pheromones. Jika anda mempunyai aura aroma hormon yang unik, anda pasti dapat membuat sesiapa sahaja jatuh cinta pada anda. Gunakan kuasa hormon ini untuk memikat lelaki yang anda cintai. Semua lelaki akan cair dengan bau anda!

Pheromones adalah sel hormon yang hanya boleh dikesan oleh organ yang terdapat di pangkal hidung yang dinamakan VNO (Vomeronasal). Apabila organ VNO tersebut mengesan kehadiran pheromones,ianya seterusnya akan menghantar respon seksual signal ke otak seterusnya membuatkan orang yang berada berdekatan persekitaran anda menjadi lebih positif dan lebih mesra

Manfaat dari penggunaan Mystique Swiss:

++ Lebih Eye Contact dari senyuman lelaki
++ Lelaki akan terpesona dengan daya memikat anda.
++ Heigten Love Making Prowess
++ Expect More Dates & Better Still – More Sex (yang dah berkahwin je la )
++ Lelaki sentiasa mahu bersembang dengan anda.
++ Meningkatkan “Self Confidence” si pemakai.
++ Mendapat lebih “respect” Dari wanita lain.
++ Lebih success dalam perniagaan dan perhubungan seharian.

Mystiqeu Swiss adalah TEKNIK BERKESAN MEMIKAT LELAKI

Cubalah… Anda pasti teruja!!!

HARGA HANYA RM 69.00


Mystique Swiss adalah hormon pemikat lelaki yang paling kuat pernah dihasilkan oleh makmal. Ia diselidik saintis selama 20 tahun dalam kajian pengasingan bahan aktif Copulins dan 2 tahun dalam membina teknologi canggih yang selamat dan efektif.

Mystique adalah jauh lebih hebat berbanding mana-mana produk wangian pemikat dan penggoda lelaki. Produk Mystique Swiss telah membuktikan - dalam kajian yang dilakukan ke atas manusia - ia memiliki kesan pemikat dan penggoda yang 5 kali lebih kuat berbanding lain-lain produk yang berada di pasaran. Mystique Swiss bertindak secara pantas dengan menghantar signal ke bahagian VNO (saraf pengesan hidung) manusia dan mengaktifkan deria bau dan sel otak tanpa menganggu sistem pernafasan dan tanpa menganggu emosi.

Ia menghantar signal dan aura pemikat yang menggoda, seterusnya menangkap perhatian orang sekeliling anda dengan efektif sekali. Manusia yang terhidu hormon copulins ini akan berasa tenang, aman, konfiden, seronok dan bersikap lebih positif. Kajian juga menunjukkan lelaki yang terhidu Mystique Swiss akan menjadi sedikit ghairah.


Perhatian; Hormon Copulins Mystique Swiss yang diperlukan untuk memikat dan menggoda lelaki haruslah berkuasa, agar berkesan dan bertindakbalas terhadap lelaki! Dapatkan Mystique Swiss kerana dos hormon yang terkandung di dalamnya sangatlah kuat.


Mystique Swiss Copulins berbeza dari lain-lain jenama kerana ia dihasilkan untuk memikat lelaki. Ujian yang dilakukan ke atas lelaki mendapati 97% lelaki akan teringat-ingat bau hormon unik ini. 95% lelaki mengingati baunya, 99% lelaki sukakan baunya. Kami mendapati lelaki akan ingat dan kenali baunya kerana signal hormon copulins telah mengaktifkan deria ke-enam dengan sempurna.

Selain itu lelaki terdorong untuk jatuh cinta kepada pemakai Mystique Swiss Copulins kerana beranggapan pemakai Mystique Swiss Copulins punyai sifat keibuan yang tinggi. Wanita yang menggunakan Mystique Swiss Copulins tidak kira usia, atau paras rupa akan dapat memikat lelaki kerana hormon Copulins yang terkandung di dalamnya. Ia bagai menyampaikan mesej kepada deria ke-enam lelaki bahawa anda adalah seorang calon yang sesuai untuk menjadi ibu kepada keturunan lelaki tersebut secara biologi. Ini yang sering diperkatakan keserasian (chemistry).

Mystique Swiss Copulins akan membuatkan anda dianggap serasi dan sesuai menjadi ibu kepada anak-anak lelaki yang ingin anda pikat, atas dasar hormon yang anda miliki adalah dari genetik yang terbaik, dan anda sesuai dijadikan (induk) atau ibu kepada keturunannya.


Mahukah Anda;

Memikat & Menggoda Lelaki Idaman Anda
Membuatkan Semua Lelaki Berasa Seronok Menghidu Bau Anda
Menjadikan Lelaki Ghairah dan Senang Mendekati Anda
Meningkatkan Hormon Pemikat Secara Efektif & Cepat
Memiliki Daya Memikat Yang Tiada Tandingan
Mempunyai Aura Positif Yang Mampu Dirasai Ketika Bersama Rakan & Teman



Mystique Swiss Copulins adalah hormon jenis gel yang digunakan secara luaran untuk meningkatkan daya tarikan anda terhadap lelaki. Ia merupakan senjata kimia untuk memikat malah ia mampu membuatkan setiap orang yang berada berdekatan dengan anda merasa tenang. Mystique Swiss Copulins adalah satu-satunya hormon yang dicipta khusus untuk golongan wanita berkerjaya yang sering menemui ramai orang. Beribu-ribu wanita di seluruh dunia telah ketahui hakikat bahawa, dunia moden ini penuh cabaran dan harus dilalui dengan menggunakan teknologi hormon yang sofistikated. Pengguna-pengguna Mystique Swiss COpulins sangat sukakan hasilnya. Ia adalah keperluan asas yang perlu dimiliki dalam kehidupan sosial yang mencabar abad ini.


Produk pemikat dan peningkat aura positif semakin mendapat sambutan kerana, ia semakin diperlukan atas beberapa faktor;

1. Kes Penceraian Yang Semakin Ketara
2. Kedinginan Seks Suami-Isteri
3. Pergaulan dan Persekitaran Tempat Kerja Yang Negatif
4. Keharmonian Rumahtangga


Jadi dengan menggunakan Mystique Swiss Copulins ini;

1. Bos Akan Lebih Sukakan Anda
2. Rakan Sejawat Anda Akan Bersikap Lebih Positif Dan Terbuka
3. Menyemarakkan Kasih Sayang Suami & Kekasih Terhadap Anda
4. Pelanggan Yang Sering Anda Temui Akan Merasa Lebih Tenang, Aman & Seronok.


Aturcara Penggunaan;

Kenakan Pada Pakaian atau Pada Kulit (nadi). Kesan Hormon Mystique Swiss Copulins akan bertahan selama enam jam. Gunakanlah sekerap yang mungkin iaitu ketika anda ingin menemui orang tersayang, rakan-rakan, bos pejabat atau pelanggan anda. Kami pasti anda akan menawan hati semua orang yang berada disamping anda.


Hormon Copulins yang kami gunakan adalah jenis sintetik yang dihasilkan di makmal menggunakan teknologi sains. Ia tidak mengandungi bahan-bahan berunsurkan haiwan. Setiap kandungan menggunakan bahan berasaskan tumbuh-tumbuhan, jadi ianya amat bersih dan sesuai untuk semua golongan.


Sekiranya anda percaya bahawa Mystique Swiss Copulins perlu anda miliki dan guna sekarang. Ambil langkah pertama anda dengan membuat pesanan secara online hari ini juga. Sekiranya anda tidak berpuashati dengan kesannya, bungkusannya, baunya, atau anda tidak berpuashati dengan apa jua sebab, kami akan pulangkan wang pembelian anda tanpa soal. Jaminan pengembalian wang ini adalah sepanjang 30 hari. Ini bermakna anda ada peluang mencuba sendiri produk ini tanpa rasa was-was. Ingat! Jaminan pulangan wang kami adalah muktamad, dan anda berhak miliki pulangan wang tersebut tanpa sebarang soal.


Mistique Swiss Copulins sangat berkesan, dan ia telah diuji scara saintifik. Ia mampu memikat setiap lelaki yang terhidu hormon tersebut tanpa disedari

Cara Beli !!!

Masukkan duit (RM69.00)
ke akaun
Maybank : 155135115255 Noraimi Binti Mohamad Som

Cimb Bank : 05060105841523 Mohd Zaidi Bin Mohamad Yusof

Guna salah satu dari cara berikut;

1. Maybank2u Online
2. Cimb Clicks
3. Cash Deposit Machine
4. ATM Machine Transfer
5. Kaunter Bankin
6. Cheque Deposit Machine

Simpan segala butir-butir, resit (bukti) transaksi.

Berikan kami (maklumat) diri ANDA
melalui SMS

1. Nama Anda
2. Alamat Anda
3. Waktu Bankin
4. Tarikh Bankin
5. Bank
6. Jumlah Bankin
7. Kod Produk (MTQ)

Contoh SMS

Ms Anna
N0.13 JLN DESA 7
TMN BANDAR BARU
50000 KUALA LUMPUR
5.33PM 01-10-12
Maybank
RM69.00 (MTQ)

Hantar Pesanan Anda ke : 012 - 2791925
Back to top Go down
View user profile http://isterisayang.com
isterisayang
Ahli VIP
Ahli VIP


Number of posts : 1519
Age : 42
Location : Seremban
Registration date : 28/02/2011

PostSubject: Re: Pengoda Suami Paling Berkesan , Tambat Suami Dirumah   Wed 07 Nov 2012, 2:10 pm

Kasi up sikit
Back to top Go down
View user profile http://isterisayang.com
isterisayang
Ahli VIP
Ahli VIP


Number of posts : 1519
Age : 42
Location : Seremban
Registration date : 28/02/2011

PostSubject: Re: Pengoda Suami Paling Berkesan , Tambat Suami Dirumah   Sat 17 Nov 2012, 11:28 am




Keluhan-Keluhan Kaum Wanita

Kecewa dengan produk pembesaran payudara yang kurang berkesan?
Kecewa dengan pam besarkan payudara yang mudah rosak?
Kecewa dengan pam manual yang menyusahkan untuk digunakan?
Bimbang dengan pelbagai produk herba pembesaran payudara yang palsu dan tiruan?
Takut terbeli herba yang tiruan bagi tujuan membesarkan payudara?


Masalah-Masalah Kaum Wanita

Merasa payudara ANDA kecil dan kurang mengancam!
Malu kepada suami dengan bentuk payudara yang kurang menawan!
Ingin membesarkan bentuk payudara yang lebih menghairahkan!
Payudara makin melendut selepas menyusukan anak!
Bentuk payudara kian kurang menarik dari hari ke hari!


Apa nak buat ni...? Malunya aku...?
Bolehkah aku besarkan payudara aku ini...?
Boleh percaya ke herba-herba ini untuk membesarkan payudara ni...?
Aku pernah pakai pam besarkan payudara, tetapi mudah rosak dan tiada jaminan?
Weeeiii malunya, makin layut la payudara aku...?
Tak kan aku tak nak susukan anak demi untuk menjaga bentuk payudara ku?

ANDA jangan lagi bimbang, penyelesaian yang terbaik telah ada kini

PAM BESARKAN PAYUDARA | Beauty Breast Pump
(Electric Breast Enhancement Pump)

Sistem vakum payudara kini terdapat di Malaysia dengan pam vakum unik yang direka khas untuk membesarkan saiz dan bentuk buah dada anda dengan selamat dan cepat tanpa rasa sakit dan risiko pembedahan implan. Ianya bukan bra push-up, bra ber pad ataupun penggunaan silicon, ia hanya buah dada anda yang asli dan cantik. Hasil menakjubkan boleh didapati setelah menggunakan sistem ini secara tetap dan seperti yang diarahkan.

Pam vakum buah dada mengembangkan tisu buah dada dengan memvakum lemak dan cecair yang menyebabkan ia membesar. Keduanya, rangsangan berterusan daripada aktiviti pam mungkin akan menyebabkan peningkatan hormone wanita yang bertanggungjawab untuk tumbesaran buah dada, sama banyak seperti rangsangan hisapan yang membebaskan hormone spesifik seperti oxytocin. Pam vakum buah dada didatangkan bersama format diagram langkah demi langkah yang mudah


Kecantikan seseorang wanita pastinya dikaitkan dengan rupa wajah, saiz payudara dan bentuk badan. Lelaki mana yang tidak suka kepada bahagian wanita ini. Semua lelaki mempunyai selera yang berbeza-beza tentang wajah wanita tetapi mereka sependapat tentang payudara.

"Payudara ( buah dada ) mestilah WOW...MANTAP!!" barulah lelaki akan tewas dengan anda. Anda sebagai wanita ingin mempunyai buah dada yang besar, pejal dan montok. Tidakkah anda rasa iri hati pada kawan atau teman sepejabat yang mempunyai buah dada yang besar? Andakah anda peduli? Adakah anda sudah berserah pada keadaan dan tidak mahu berbuat sesuatu tentang saiz buah dada anda.

Padahal anda boleh berbuat sesuatu untuk menjadikan kurniaan, yang ada pada semua wanita ini menjadi yang terbaik.

SEBAGAI WANITA, TENTU ANDA INGINKAN:

* Suami anda sayang pada anda kerana anda memiliki tubuh badan yang menarik sehingga membuatkan
suami anda tak sabar-sabar nak balik dari pejabat.
* Ramai orang tertanya-tanya berapa usia sebenar anda, sebab anda KELIHATAN BEGITU MUDA.
* Kawan-kawan selalu memuji anda dan mengatakan anda masih macam anak dara.
* Rakan sepejabat anda cemburu, sebab penampilan anda memang ada class.
* Lelaki tertarik dengan bentuk payu dara anda yang sememangnya AGAK BESAR, TEGANG dan MANTAP.
* Anda ada lebih keyakinan diri sebab anda tahu anda memang pandai menjaga tubuh badan anda.
Membesarkan, Menganjalkan Payudara & Mencantikkan Tubuh
Beauty Breast Pump merupakan mesin 2 dalam 1 iaitu pengurut pembesaran payudara dan juga membentuk tubuh badan agar pejal selain menghilangkan selulit. Ia merupakan produk yang dinantikan oleh kaum wanita. Dengan penggunaan mesin ini, payudara kembali kencang, padat dan anjal tanpa perlu melalui proses pembedahan selain badan lebih langsing dan terbentuk. Mesin ini amat mudah dikendalikan dan kesan perubahan boleh dilihat selepas 4 kali penggunaan.

Keistimewaan Beauty & Breast Pump
• Membesar dan memejalkan payudara khususnya wanita selepas bersalin.
• Mencantik dan melangsingkan tubuh badan.
• Untuk kesan efektif, gunakan bersama Stallion Cream untuk membesarkan dan menegangkan payudara

Cara Penggunaan
• Bagi rawatan pembesaran dan penegangan payudara, gunakan bekas penyedut besar.
Lakukan rawatan dalam 15-20 minit bagi sebelah payudara untuk sekali sesi.
Untuk rawatan susulan, amalkan 3 kali seminggu secara berselang seli untuk kesan terbaik.
• Bagi rawatan pelangsingan, lakukan rawatan ini 30-60 minit sekali sesi.
• Untuk rawatan susulan, lakukan 3 kali seminggu secara beselang-seli untuk mendapat kesan terbaik.

YA! Memang benar, Pam Besarkan Payudara (Electric Breast Enhancement) ini mampu membesarkan payudara wanita, tanpa sebarang pembedahan..

Lakukan senaman membesarkan payudara menggunakan pam ini secara konsisten. Insyaallah, pasti ada hasil perubahan baiknya.

Cara Membuat Pembelian:

1. Bankin RM289 ke akaun
Maybank
155135115255
Noraimi Binti Mohamad Som

CIMB
05060105841523
Mohd Zaidi Bin Mohamad Yusof

2. Simpan segala bukti pembayaran

3. Maklumkan kepada kami melalui SMS – 012-2791925

SMS kepada kami butir-butir berikut;

1. Nama Anda
2. Alamat Anda
3. Waktu Bankin
4. Tarikh Bankin
5. Jumlah Bankin
6. Kod Produk (BBP)


CONTOH SMS
NURUL AIN
NO.3 JLN LAPAN
TMN TEMBAGA
5000 KL
5.33PM
02.11.2010
RM289 BBP
Back to top Go down
View user profile http://isterisayang.com
isterisayang
Ahli VIP
Ahli VIP


Number of posts : 1519
Age : 42
Location : Seremban
Registration date : 28/02/2011

PostSubject: Re: Pengoda Suami Paling Berkesan , Tambat Suami Dirumah   Mon 26 Nov 2012, 1:11 am



Pancutan Pramatang...
Adalah pancutan/klimaks yang tidak disukai wanita. Pancutan pramatang adalah pancutan yang terlalu awal, ia terjadi sebelum wanita atau pasangan anda klimaks. Ini bermakna, anda puas, tetapi pasangan anda tidak.

Sekiranya anda terpancut terlalu awal, sebelum pasangan anda sampai kemuncak kepuasan. Maka anda gagal menjadi kekasih dambaan wanita. Sekiranya ini selalu terjadi, maka pasangan anda tidak berpuashati dan mencari jalan alternatif untuk memuaskan dirinya. Kebanyakan punca keretakan rumahtangga adalah disebabkan nafkah batin yang diberi secara tidak sempurna.

Jadi bagaimana untuk anda menyelesaikan masalah ini?
Perkara ini terjadi akibat sikap anda yang terlalu ghairah ketika bersama isteri. Anda haruslah jangan gelojoh dan ingin cepat puas diwaktu malam jumaat anda. Jika zakar anda terlalu geli ketika memasuki makam wanita, maka anda haruslah merawat masalah tersebut. Jika terlalu geli maka anda tidak dapat mengawal dayungan anda dengan sempurna. Maka dayungan anda akan tergendala sebelum anda sampai ke destinasi yang ditujui.

Kini telah ada herba yang dapat merawat kenyiluan melampau yang anda hadapi. Herba yang diadun dalam bentuk gel ini amat mudah digunakan, ia akan merawat kegelian melampau anda dalam masa yang singkat. Ramai pelanggan yang berpuashati dengan hasilnya. Gunakan LIBIDO Gel pada malam Jumaat anda. Anda akan dapati detik malam Jumaat anda bersama pasangan akan lebih hebat dan lebih lama!

LIBIDO Gel sungguh hebat dan kami berani memberikan anda jaminan 30 hari pulangan wang jika tidak berpuashati dengan hasilnya.
Apakah kandungan LIBIDO Gel?
Berikut adalah antara kandungan LIBIDO Gel ...

LIBIDO-Gel menggunakan bahan semulajadi yang telah digunakan turun temurun untuk membantu menyelesaikan pelbagai masalah seksual lelaki. LIBIDO-Gel menggunakan Air Suling, Pati Akar Cengkih, Herba dari Turkey & Mesir dan Daun Lidah Buaya dan pelbagai herba di dalam formula yang telah terbukti berkesan secara klinikal:

Kekerasan yang luar biasa: Walaupun LIBIDO Gel tidak direka untuk mengeraskan zakar namun begitu ada sebilangan besar pelanggan kami yang mengatakan bahawa kekerasan zakar mereka adalah jauh lebih hebat selepas menggunakan LIBIDO Gel. Mungkin ini disebabkan oleh salah satu herba didalam LIBIDO Gel yang bertugas sebagai agen yang melancarkan peredaran darah di kawasan zakar pengguna.

Kawalan sepenuhnya terhadap pancutan anda: Kesan yang amat nyata LIBIDO Gel adalah dari segi keupayaan anda untuk mengawal pancutan anda pada kali pertama penggunaan hinggalah anda benar-benar bersedia dan cukup puas untuk melakukan pancutan.

Tetapi terdapat lebih BANYAK LAGI yang mampu LIBIDO Gel lakukan untuk anda!
Gabungan formula kami ini telah diuji secara saintifik dan klinikal untuk memberikan kesan-kesan berikut pada jangka panjang...

*Menggalakkan peredaran darah bahagian genital.
*Menguatkan dan membina kelenjar seksual lelaki.
*Merawat Kegelian Melampau.
*Meningkatkan lagi stamina dan kuasa seks anda.
*Merawat Nyilu-nyilu zakar.
*Meningkatkan kekuatan corpora carvenosa.
*Meningkatkan kekuatan seksual secara tradisional.
*Menyokong kesihatan kulit zakar.
*Meningkatkan peredaran darah.
*Mengelakkan kesan keletihan.
*Meningkatkan keinginan seks.
*Meningkatkan potensi pancutan anda.

CARA MEMBUAT PESANAN

Untuk pesanan, anda boleh memilih untuk menggunakan salah satu dari 4 cara berikut:

* Lakukan Pembayaran RM79 anda ke

MAYBANK ; 155135115255
Noraimi binti Mohamad Som

Cimb ; 05060105841523
Mohd Zaidi Bin Mohamad Yusof


INTERNET BANKING
MESIN CASH DEPOSIT
PINDAHAN WANG MELALUI ATM
MELALUI KAUNTER
PAYPAL.COM


SIMPAN RESIT & SEGALA BUKTI untuk semakan dan hantarkan kepada kami maklumat berikut dengan lengkap.

(CARA SMS)


(CONTOH SMS)
LBG SAMAD BIN ANUAR
NO.30 JLN LINTANG,
70450 SEREMBAN N9
RM50 16:45 15.01.09

HANTARKAN segala maklumat tersebut melalui

SMS ke 012-2791925

Perhatian - LBG adalah kod produk untuk LIBIDO GEL
__________________
Back to top Go down
View user profile http://isterisayang.com
isterisayang
Ahli VIP
Ahli VIP


Number of posts : 1519
Age : 42
Location : Seremban
Registration date : 28/02/2011

PostSubject: Re: Pengoda Suami Paling Berkesan , Tambat Suami Dirumah   Tue 04 Dec 2012, 9:28 am

Kasi up sikit
Back to top Go down
View user profile http://isterisayang.com
isterisayang
Ahli VIP
Ahli VIP


Number of posts : 1519
Age : 42
Location : Seremban
Registration date : 28/02/2011

PostSubject: Re: Pengoda Suami Paling Berkesan , Tambat Suami Dirumah   Fri 07 Dec 2012, 3:37 pm

Kasi up sikit
Back to top Go down
View user profile http://isterisayang.com
isterisayang
Ahli VIP
Ahli VIP


Number of posts : 1519
Age : 42
Location : Seremban
Registration date : 28/02/2011

PostSubject: Re: Pengoda Suami Paling Berkesan , Tambat Suami Dirumah   Wed 12 Dec 2012, 12:02 pm

Kasi up sikit
Back to top Go down
View user profile http://isterisayang.com
isterisayang
Ahli VIP
Ahli VIP


Number of posts : 1519
Age : 42
Location : Seremban
Registration date : 28/02/2011

PostSubject: Re: Pengoda Suami Paling Berkesan , Tambat Suami Dirumah   Mon 17 Dec 2012, 4:36 pm

Kasi up sikit
Back to top Go down
View user profile http://isterisayang.com
isterisayang
Ahli VIP
Ahli VIP


Number of posts : 1519
Age : 42
Location : Seremban
Registration date : 28/02/2011

PostSubject: Re: Pengoda Suami Paling Berkesan , Tambat Suami Dirumah   Sun 23 Dec 2012, 10:46 am

Kasi up sikit
Back to top Go down
View user profile http://isterisayang.com
isterisayang
Ahli VIP
Ahli VIP


Number of posts : 1519
Age : 42
Location : Seremban
Registration date : 28/02/2011

PostSubject: Re: Pengoda Suami Paling Berkesan , Tambat Suami Dirumah   Thu 27 Dec 2012, 12:15 pm

Kasi up sikit
Back to top Go down
View user profile http://isterisayang.com
isterisayang
Ahli VIP
Ahli VIP


Number of posts : 1519
Age : 42
Location : Seremban
Registration date : 28/02/2011

PostSubject: Re: Pengoda Suami Paling Berkesan , Tambat Suami Dirumah   Sun 30 Dec 2012, 4:34 pm

Kasi up sikit
Back to top Go down
View user profile http://isterisayang.com
isterisayang
Ahli VIP
Ahli VIP


Number of posts : 1519
Age : 42
Location : Seremban
Registration date : 28/02/2011

PostSubject: Re: Pengoda Suami Paling Berkesan , Tambat Suami Dirumah   Wed 02 Jan 2013, 1:56 pm

Kasi up sikit
Back to top Go down
View user profile http://isterisayang.com
isterisayang
Ahli VIP
Ahli VIP


Number of posts : 1519
Age : 42
Location : Seremban
Registration date : 28/02/2011

PostSubject: Re: Pengoda Suami Paling Berkesan , Tambat Suami Dirumah   Sun 06 Jan 2013, 11:00 am

Kasi up sikit
Back to top Go down
View user profile http://isterisayang.com
isterisayang
Ahli VIP
Ahli VIP


Number of posts : 1519
Age : 42
Location : Seremban
Registration date : 28/02/2011

PostSubject: Re: Pengoda Suami Paling Berkesan , Tambat Suami Dirumah   Wed 09 Jan 2013, 9:12 am

Kasi up sikit
Back to top Go down
View user profile http://isterisayang.com
isterisayang
Ahli VIP
Ahli VIP


Number of posts : 1519
Age : 42
Location : Seremban
Registration date : 28/02/2011

PostSubject: Re: Pengoda Suami Paling Berkesan , Tambat Suami Dirumah   Sat 12 Jan 2013, 9:58 am

Kasi up sikit
Back to top Go down
View user profile http://isterisayang.com
isterisayang
Ahli VIP
Ahli VIP


Number of posts : 1519
Age : 42
Location : Seremban
Registration date : 28/02/2011

PostSubject: Re: Pengoda Suami Paling Berkesan , Tambat Suami Dirumah   Mon 14 Jan 2013, 11:55 pm

Kasi up sikit
Back to top Go down
View user profile http://isterisayang.com
isterisayang
Ahli VIP
Ahli VIP


Number of posts : 1519
Age : 42
Location : Seremban
Registration date : 28/02/2011

PostSubject: Re: Pengoda Suami Paling Berkesan , Tambat Suami Dirumah   Fri 18 Jan 2013, 9:56 am

Kasi up sikit
Back to top Go down
View user profile http://isterisayang.com
isterisayang
Ahli VIP
Ahli VIP


Number of posts : 1519
Age : 42
Location : Seremban
Registration date : 28/02/2011

PostSubject: Re: Pengoda Suami Paling Berkesan , Tambat Suami Dirumah   Mon 21 Jan 2013, 6:05 pm

Kasi up sikit
Back to top Go down
View user profile http://isterisayang.com
isterisayang
Ahli VIP
Ahli VIP


Number of posts : 1519
Age : 42
Location : Seremban
Registration date : 28/02/2011

PostSubject: Re: Pengoda Suami Paling Berkesan , Tambat Suami Dirumah   Sat 26 Jan 2013, 6:14 pm

Kasi up sikit
Back to top Go down
View user profile http://isterisayang.com
isterisayang
Ahli VIP
Ahli VIP


Number of posts : 1519
Age : 42
Location : Seremban
Registration date : 28/02/2011

PostSubject: Re: Pengoda Suami Paling Berkesan , Tambat Suami Dirumah   Wed 06 Feb 2013, 11:36 pm

Kasi up sikit
Back to top Go down
View user profile http://isterisayang.com
isterisayang
Ahli VIP
Ahli VIP


Number of posts : 1519
Age : 42
Location : Seremban
Registration date : 28/02/2011

PostSubject: Re: Pengoda Suami Paling Berkesan , Tambat Suami Dirumah   Wed 13 Feb 2013, 7:41 pm

Kasi up sikit
Back to top Go down
View user profile http://isterisayang.com
isterisayang
Ahli VIP
Ahli VIP


Number of posts : 1519
Age : 42
Location : Seremban
Registration date : 28/02/2011

PostSubject: Re: Pengoda Suami Paling Berkesan , Tambat Suami Dirumah   Sat 16 Feb 2013, 10:16 pm

Kasi up sikit
Back to top Go down
View user profile http://isterisayang.com
isterisayang
Ahli VIP
Ahli VIP


Number of posts : 1519
Age : 42
Location : Seremban
Registration date : 28/02/2011

PostSubject: Re: Pengoda Suami Paling Berkesan , Tambat Suami Dirumah   Sun 10 Mar 2013, 5:01 pm

Kasi up sikit
Back to top Go down
View user profile http://isterisayang.com
isterisayang
Ahli VIP
Ahli VIP


Number of posts : 1519
Age : 42
Location : Seremban
Registration date : 28/02/2011

PostSubject: Re: Pengoda Suami Paling Berkesan , Tambat Suami Dirumah   Sun 31 Mar 2013, 11:01 pm

Kasi up sikit
Back to top Go down
View user profile http://isterisayang.com
isterisayang
Ahli VIP
Ahli VIP


Number of posts : 1519
Age : 42
Location : Seremban
Registration date : 28/02/2011

PostSubject: Re: Pengoda Suami Paling Berkesan , Tambat Suami Dirumah   Fri 19 Apr 2013, 5:13 am

Kasi up sikit
Back to top Go down
View user profile http://isterisayang.com
isterisayang
Ahli VIP
Ahli VIP


Number of posts : 1519
Age : 42
Location : Seremban
Registration date : 28/02/2011

PostSubject: Re: Pengoda Suami Paling Berkesan , Tambat Suami Dirumah   Tue 30 Apr 2013, 9:45 am

Kasi up sikit
Back to top Go down
View user profile http://isterisayang.com
isterisayang
Ahli VIP
Ahli VIP


Number of posts : 1519
Age : 42
Location : Seremban
Registration date : 28/02/2011

PostSubject: Re: Pengoda Suami Paling Berkesan , Tambat Suami Dirumah   Sun 19 May 2013, 6:45 am

Kasi up sikit
Back to top Go down
View user profile http://isterisayang.com
isterisayang
Ahli VIP
Ahli VIP


Number of posts : 1519
Age : 42
Location : Seremban
Registration date : 28/02/2011

PostSubject: Re: Pengoda Suami Paling Berkesan , Tambat Suami Dirumah   Thu 27 Jun 2013, 9:08 am

Keluhan-Keluhan Kaum Wanita

Kecewa dengan produk pembesaran payudara yang kurang berkesan?
Kecewa dengan pam besarkan payudara yang mudah rosak?
Kecewa dengan pam manual yang menyusahkan untuk digunakan?
Bimbang dengan pelbagai produk herba pembesaran payudara yang palsu dan tiruan?
Takut terbeli herba yang tiruan bagi tujuan membesarkan payudara?


Masalah-Masalah Kaum Wanita

Merasa payudara ANDA kecil dan kurang mengancam!
Malu kepada suami dengan bentuk payudara yang kurang menawan!
Ingin membesarkan bentuk payudara yang lebih menghairahkan!
Payudara makin melendut selepas menyusukan anak!
Bentuk payudara kian kurang menarik dari hari ke hari!


Apa nak buat ni...? Malunya aku...?
Bolehkah aku besarkan payudara aku ini...?
Boleh percaya ke herba-herba ini untuk membesarkan payudara ni...?
Aku pernah pakai pam besarkan payudara, tetapi mudah rosak dan tiada jaminan?
Weeeiii malunya, makin layut la payudara aku...?
Tak kan aku tak nak susukan anak demi untuk menjaga bentuk payudara ku?

ANDA jangan lagi bimbang, penyelesaian yang terbaik telah ada kini

PAM BESARKAN PAYUDARA | Beauty Breast Pump
(Electric Breast Enhancement Pump)

Sistem vakum payudara kini terdapat di Malaysia dengan pam vakum unik yang direka khas untuk membesarkan saiz dan bentuk buah dada anda dengan selamat dan cepat tanpa rasa sakit dan risiko pembedahan implan. Ianya bukan bra push-up, bra ber pad ataupun penggunaan silicon, ia hanya buah dada anda yang asli dan cantik. Hasil menakjubkan boleh didapati setelah menggunakan sistem ini secara tetap dan seperti yang diarahkan.

Pam vakum buah dada mengembangkan tisu buah dada dengan memvakum lemak dan cecair yang menyebabkan ia membesar. Keduanya, rangsangan berterusan daripada aktiviti pam mungkin akan menyebabkan peningkatan hormone wanita yang bertanggungjawab untuk tumbesaran buah dada, sama banyak seperti rangsangan hisapan yang membebaskan hormone spesifik seperti oxytocin. Pam vakum buah dada didatangkan bersama format diagram langkah demi langkah yang mudah


Kecantikan seseorang wanita pastinya dikaitkan dengan rupa wajah, saiz payudara dan bentuk badan. Lelaki mana yang tidak suka kepada bahagian wanita ini. Semua lelaki mempunyai selera yang berbeza-beza tentang wajah wanita tetapi mereka sependapat tentang payudara.

"Payudara ( buah dada ) mestilah WOW...MANTAP!!" barulah lelaki akan tewas dengan anda. Anda sebagai wanita ingin mempunyai buah dada yang besar, pejal dan montok. Tidakkah anda rasa iri hati pada kawan atau teman sepejabat yang mempunyai buah dada yang besar? Andakah anda peduli? Adakah anda sudah berserah pada keadaan dan tidak mahu berbuat sesuatu tentang saiz buah dada anda.

Padahal anda boleh berbuat sesuatu untuk menjadikan kurniaan, yang ada pada semua wanita ini menjadi yang terbaik.

SEBAGAI WANITA, TENTU ANDA INGINKAN:

* Suami anda sayang pada anda kerana anda memiliki tubuh badan yang menarik sehingga membuatkan
suami anda tak sabar-sabar nak balik dari pejabat.
* Ramai orang tertanya-tanya berapa usia sebenar anda, sebab anda KELIHATAN BEGITU MUDA.
* Kawan-kawan selalu memuji anda dan mengatakan anda masih macam anak dara.
* Rakan sepejabat anda cemburu, sebab penampilan anda memang ada class.
* Lelaki tertarik dengan bentuk payu dara anda yang sememangnya AGAK BESAR, TEGANG dan MANTAP.
* Anda ada lebih keyakinan diri sebab anda tahu anda memang pandai menjaga tubuh badan anda.
Membesarkan, Menganjalkan Payudara & Mencantikkan Tubuh
Beauty Breast Pump merupakan mesin 2 dalam 1 iaitu pengurut pembesaran payudara dan juga membentuk tubuh badan agar pejal selain menghilangkan selulit. Ia merupakan produk yang dinantikan oleh kaum wanita. Dengan penggunaan mesin ini, payudara kembali kencang, padat dan anjal tanpa perlu melalui proses pembedahan selain badan lebih langsing dan terbentuk. Mesin ini amat mudah dikendalikan dan kesan perubahan boleh dilihat selepas 4 kali penggunaan.

Keistimewaan Beauty & Breast Pump
• Membesar dan memejalkan payudara khususnya wanita selepas bersalin.
• Mencantik dan melangsingkan tubuh badan.
• Untuk kesan efektif, gunakan bersama Stallion Cream untuk membesarkan dan menegangkan payudara

Cara Penggunaan
• Bagi rawatan pembesaran dan penegangan payudara, gunakan bekas penyedut besar.
Lakukan rawatan dalam 15-20 minit bagi sebelah payudara untuk sekali sesi.
Untuk rawatan susulan, amalkan 3 kali seminggu secara berselang seli untuk kesan terbaik.
• Bagi rawatan pelangsingan, lakukan rawatan ini 30-60 minit sekali sesi.
• Untuk rawatan susulan, lakukan 3 kali seminggu secara beselang-seli untuk mendapat kesan terbaik.

YA! Memang benar, Pam Besarkan Payudara (Electric Breast Enhancement) ini mampu membesarkan payudara wanita, tanpa sebarang pembedahan..

Lakukan senaman membesarkan payudara menggunakan pam ini secara konsisten. Insyaallah, pasti ada hasil perubahan baiknya.

Cara Membuat Pembelian:

1. Bankin RM299 ke akaun
Maybank
155135115255
Noraimi Binti Mohamad Som

CIMB
05060105841523
Mohd Zaidi Bin Mohamad Yusof

2. Simpan segala bukti pembayaran

3. Maklumkan kepada kami melalui SMS – 012-2791925

SMS kepada kami butir-butir berikut;

1. Nama Anda
2. Alamat Anda
3. Waktu Bankin
4. Tarikh Bankin
5. Jumlah Bankin
6. Kod Produk (BBP)


CONTOH SMS
NURUL AIN
NO.3 JLN LAPAN
TMN TEMBAGA
5000 KL
5.33PM
02.11.2010
RM289 BBP
Back to top Go down
View user profile http://isterisayang.com
isterisayang
Ahli VIP
Ahli VIP


Number of posts : 1519
Age : 42
Location : Seremban
Registration date : 28/02/2011

PostSubject: Re: Pengoda Suami Paling Berkesan , Tambat Suami Dirumah   Sat 24 Aug 2013, 7:20 pm

Kasi up lagi
Back to top Go down
View user profile http://isterisayang.com
isterisayang
Ahli VIP
Ahli VIP


Number of posts : 1519
Age : 42
Location : Seremban
Registration date : 28/02/2011

PostSubject: Re: Pengoda Suami Paling Berkesan , Tambat Suami Dirumah   Wed 02 Oct 2013, 11:09 am

Maklumat lanjut klik di bawah sekali
Back to top Go down
View user profile http://isterisayang.com
isterisayang
Ahli VIP
Ahli VIP


Number of posts : 1519
Age : 42
Location : Seremban
Registration date : 28/02/2011

PostSubject: Re: Pengoda Suami Paling Berkesan , Tambat Suami Dirumah   Wed 16 Oct 2013, 11:49 am

Maklumat lanjut klik di bawah sekali
Back to top Go down
View user profile http://isterisayang.com
isterisayang
Ahli VIP
Ahli VIP


Number of posts : 1519
Age : 42
Location : Seremban
Registration date : 28/02/2011

PostSubject: Re: Pengoda Suami Paling Berkesan , Tambat Suami Dirumah   Tue 12 Nov 2013, 8:29 pm

Maklumat lanjut klik di bawah sekali
Back to top Go down
View user profile http://isterisayang.com
isterisayang
Ahli VIP
Ahli VIP


Number of posts : 1519
Age : 42
Location : Seremban
Registration date : 28/02/2011

PostSubject: Re: Pengoda Suami Paling Berkesan , Tambat Suami Dirumah   Fri 22 Nov 2013, 12:47 am

Maklumat lanjut klik di bawah sekali
Back to top Go down
View user profile http://isterisayang.com
isterisayang
Ahli VIP
Ahli VIP


Number of posts : 1519
Age : 42
Location : Seremban
Registration date : 28/02/2011

PostSubject: Re: Pengoda Suami Paling Berkesan , Tambat Suami Dirumah   Wed 15 Jan 2014, 11:48 pm

Maklumat lanjut klik di bawah sekali
Back to top Go down
View user profile http://isterisayang.com
isterisayang
Ahli VIP
Ahli VIP


Number of posts : 1519
Age : 42
Location : Seremban
Registration date : 28/02/2011

PostSubject: Re: Pengoda Suami Paling Berkesan , Tambat Suami Dirumah   Tue 04 Mar 2014, 9:12 am

Maklumat lanjut klik dibawah
Back to top Go down
View user profile http://isterisayang.com
isterisayang
Ahli VIP
Ahli VIP


Number of posts : 1519
Age : 42
Location : Seremban
Registration date : 28/02/2011

PostSubject: Re: Pengoda Suami Paling Berkesan , Tambat Suami Dirumah   Tue 13 May 2014, 7:16 pm

Maklumat lanjut klik bawah sekali
Back to top Go down
View user profile http://isterisayang.com
isterisayang
Ahli VIP
Ahli VIP


Number of posts : 1519
Age : 42
Location : Seremban
Registration date : 28/02/2011

PostSubject: Re: Pengoda Suami Paling Berkesan , Tambat Suami Dirumah   Thu 19 Jun 2014, 9:49 am

PostSubject: Pengoda Suami Paling Berkesan , Tambat Suami Dirumah Mon 30 May 2011, 9:30 pm Select/Unselect multi-quote Reply with quote Edit/Delete this post


Sesuai utk semua golongan wanita.

Pherolin membolehkan anda kelihatan seksi dan menawan.
Lelaki akan cuba menggoda anda tanpa anda sedari.
Lebih mata memandang kearah anda tanpa paksaan
Dengan kuasa memikat ini, anda pasti akan dapat lebih perhatian.
Anda akan dapat lebih senyuman dari lelaki.
Anda dapati hubungan menjadi lebih baik secara spontan.
Hari yang anda lalui, pasti akan lebih menyeronokkan!
Bau sahaja buatkan hati tertanya-tanya,bau apakah ini?..hmm..
DI-JAMIN BERKESAN.
Back to top Go down
View user profile http://isterisayang.com
isterisayang
Ahli VIP
Ahli VIP


Number of posts : 1519
Age : 42
Location : Seremban
Registration date : 28/02/2011

PostSubject: Re: Pengoda Suami Paling Berkesan , Tambat Suami Dirumah   Wed 23 Jul 2014, 10:12 am


Sesuai utk semua golongan wanita.

Pherolin membolehkan anda kelihatan seksi dan menawan.
Lelaki akan cuba menggoda anda tanpa anda sedari.
Lebih mata memandang kearah anda tanpa paksaan
Dengan kuasa memikat ini, anda pasti akan dapat lebih perhatian.
Anda akan dapat lebih senyuman dari lelaki.
Anda dapati hubungan menjadi lebih baik secara spontan.
Hari yang anda lalui, pasti akan lebih menyeronokkan!
Bau sahaja buatkan hati tertanya-tanya,bau apakah ini?..hmm..
DI-JAMIN BERKESAN
Back to top Go down
View user profile http://isterisayang.com
isterisayang
Ahli VIP
Ahli VIP


Number of posts : 1519
Age : 42
Location : Seremban
Registration date : 28/02/2011

PostSubject: Re: Pengoda Suami Paling Berkesan , Tambat Suami Dirumah   Sun 14 Sep 2014, 12:39 pm


Pherolins mewarnakan kehidupan anda dengan menaikkan tahap keyakinan diri anda, menampilkan diri anda di tempat kerja atau untuk mendapatkan lebih perhatian tetapi yang lebih hebat lagi, ia membantu anda menarik perhatian lelaki. Lelaki akan lebih mudah mesra dan selesa bila bersama anda. Untuk pasangan suami-isteri, sudah tentu Pherolins akan membantu mengeratkan lagi perhubungan & keintiman anda berdua. Suasana akan lebih tenang & ceria apabila anda berada di dalam lingkungan aura wangian Pherolins
Back to top Go down
View user profile http://isterisayang.com
Sponsored content




PostSubject: Re: Pengoda Suami Paling Berkesan , Tambat Suami Dirumah   

Back to top Go down
 

Pengoda Suami Paling Berkesan , Tambat Suami Dirumah

View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Pekanrabu :: produk kecantikan, kosmetik dan wangian-
Jump to:  
Free forum | © phpBB | Free forum support | Report an abuse | Sosblogs.com