HomeFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in
Latest topics

Share | 
 

 Beauty Stuff (Update 7/4) - Blackhead Remover (Testimoni Bergambar!), Detox Foot Patch (Hot!!), Beauty Stuff Section --- Di page 3!

View previous topic View next topic Go down 
Go to page : 1, 2, 3  Next
AuthorMessage
LyeNa
Enterpreneur
Enterpreneur
avatar

Number of posts : 148
Age : 36
Location : Perlis
Registration date : 12/11/2008

PostSubject: Beauty Stuff (Update 7/4) - Blackhead Remover (Testimoni Bergambar!), Detox Foot Patch (Hot!!), Beauty Stuff Section --- Di page 3!   Sat 22 Nov 2008, 9:56 pm



SeLamaT Datang Ke Kedai HM's CollectiOn!

Hijrah Masyur Enterprise
(No. Pendaftaran : RA 0001611-H)


anDa boleh menDapatkan Pelbagai proDuk yang seDang HOT!!! di PasaRan Dgn Harge yanG cuN! MenGancam NyeR! ngeh3x ngeh3x

SENARAI HARGA TERKINI:
1. One Drop Perfumes
- RM 33 Sekotak (Set Biasa)

2. Mior Miracle Soap
-1 bar - RM 199.00 FREE POSLAJU
-1/2 bar - RM 125.00 FREE POSLAJU
-1/4 bar - RM 70.00 FREE POSLAJU
-1/8 bar - RM 35.00 FREE POSLAJU
- 1/16 bar - RM 20.00 FREE POS EKSPRESS

3. Produk Sireh Emas
- Gel Sireh Pelangsing - RM 32
- Warisan Puteri - RM16

4. Produk Skin79
- SUPER BEBLESH BALM TRIPLE FUNCTION HOT PINK - RM 80
- SUPER BEBLESH BALM TRIPLE FUNCTION GOLD LABEL - RM 80
- MINI Gold bb Cream tube form - RM 20
- MINI Pink bb Cream tube form - RM 20

5. Produk DODO
- DODO Palgantong Make-Up Theatrical Powder - RM 22

6. Produk Marie France Bodyline
- Reborn Slimming Wrap (Hot/Cold) - RM 20

7. Produk Kecantikan (Sila ke
Page 3) - Variety price...


Promosi Hebat


MIOR BB Cream

MIOR 1 bar + BB CREAM = RM 270
MIOR 1/2 bar + BB CREAM = RM 186
MIOR 1/4 bar + BB CREAM = RM 136
MIOR 1/8 bar + BB CREAM = RM 101

Waist Trimmer

Waist Trimmer + Gel Sireh Pelangsing = RM 60
Waist Trimmer + Balo Chilli/Coffee Slimming Gel(250ml) = RM 54
Waist Trimmer + Balo Chilli/Coffee Slimming Gel(85ml) = RM 41

Germa Shape Up Camisol

Germa Shape Up Camisol + Gel Sireh Pelangsing = RM 69
Germa Shape Up Camisol + Balo Chilli/Coffee Slimming Gel(250ml) = RM 64
Waist/Legs Slimming Wrap + Balo Chilli/Coffee Slimming Gel(85ml) = RM 51


Cara Bayaran..
1. Masukkan duit/transfer ke dalam Akaun.

2. Emailkan butiran berikut ke beauty.stuff[at]yahoo.com/PM :-

i) Bukti pembayaran - Berikan Masa, Tarikh, Jumlah, Reference No. (Sila nyatakan bayaran ke Akaun MBB atau CIMB).
ii) Nama Penuh & Contact Number Anda.
iii) Alamat Lengkap.
iv) Senarai Pesanan yang lengkap.

3. Kami akan menyemak bayaran yang masuk secara online.

4. Barang akan dihantar menggunakan Poslaju dan Pos Ekspress (Sila nyatakan sekiranya pembeli ingin memilih kurier yang lain).


TRACKING NUMBER
Quote :
Poslaju
* tracking number bermula dengan EN
* boleh semak disini.

Pos Express

* tracking number bermula dengan LX
* boleh semak disini.


Last edited by LyeNa on Sun 20 Dec 2009, 8:13 pm; edited 39 times in total
Back to top Go down
View user profile http://hmscollection.com
LyeNa
Enterpreneur
Enterpreneur
avatar

Number of posts : 148
Age : 36
Location : Perlis
Registration date : 12/11/2008

PostSubject: Re: Beauty Stuff (Update 7/4) - Blackhead Remover (Testimoni Bergambar!), Detox Foot Patch (Hot!!), Beauty Stuff Section --- Di page 3!   Sat 22 Nov 2008, 10:22 pm

-- Beauty Stuff >> Sila ke Page 3 --


Last edited by LyeNa on Tue 07 Apr 2009, 11:02 am; edited 7 times in total
Back to top Go down
View user profile http://hmscollection.com
LyeNa
Enterpreneur
Enterpreneur
avatar

Number of posts : 148
Age : 36
Location : Perlis
Registration date : 12/11/2008

PostSubject: Re: Beauty Stuff (Update 7/4) - Blackhead Remover (Testimoni Bergambar!), Detox Foot Patch (Hot!!), Beauty Stuff Section --- Di page 3!   Sat 22 Nov 2008, 10:49 pm

-- Beauty Stuff >> Sila ke Page 3 --


Last edited by LyeNa on Tue 07 Apr 2009, 11:02 am; edited 8 times in total
Back to top Go down
View user profile http://hmscollection.com
LyeNa
Enterpreneur
Enterpreneur
avatar

Number of posts : 148
Age : 36
Location : Perlis
Registration date : 12/11/2008

PostSubject: Re: Beauty Stuff (Update 7/4) - Blackhead Remover (Testimoni Bergambar!), Detox Foot Patch (Hot!!), Beauty Stuff Section --- Di page 3!   Sat 22 Nov 2008, 11:14 pm



bagi yang tak tahu backGroud sabun nie...meh ler pakat-pakat mai baca history dia...


Mior - The Moor Facial Bar With IndinineLuxeTM

Mior ini adalah 100% natural dan berasal dari Austria. Antara bahan-bahan yang terkandung dalam Mior adalah:-

IndinineLuxe™ - Algae yang kaya dengan antioksida, vitamin dan mineral dari Europe untuk mengembalikan keremajaan dan menyembuhkan kulit;
Heilmoor Clay – Terdiri daripada beratus herba, bahan organik, antibiotik yang semulajadi, hormon tumbuhan dan banyak lagi. Inilah Heilmoor Clay :-



IndinineLuxe™
Formulasi unik yang tercipta dari algae yang kaya dengan anti-oksida, vitamin, mineral dan kebaikan lain yang mampu mengembalikan keremajaan dan kecantikan kulit. Indinine Luxe yang tercipta melalui proses nanotechnology membantu proses penyerapannya lebih cepat ke dalam kulit. Keupayaan untuk membaikpulih sel-sel kulit berlaku dengan lebih pantas menjadikan kulit sihat, segar dan awet muda. Sabun ini berupaya meresap pantas ke dalam epidermis dan melakukan pembersihan (detoxification) secara menyeluruh. Selepas penggunaannya kulit terasa seolah-olah selepas melakukan rawatan spa! Sabun ini sesuai untuk semua jenis kulit iaitu berminyak, sensitif, kering, normal, berjerawat, bersisik, berparut dan sebagainya, malah sangat sesuai untuk kulit bayi terutama yang mempunyai masalah eczema. Oleh kerana sabun ini bertindak menyahtoksin, membersih, mengawal pH, mencerah secara semulajadi, menghalus dan mengurangkan parut. Kulit anda akan kelihatan berseri-seri selepas mengamalkannya.


Heilmoor ClayLumpur istimewa ini didapati di Austria, wujud lebih dari 3,000 tahun dan mengandungi lebih dari 700 jenis herba dan tumbuhan di dalamnya yang sangat bagus untuk kesihatan kulit.


Kebaikan Penggunaan Mior

Mengecilkan pori-pori;
Mengawal blackheads dan whiteheads;
Mengawal keseimbangan pH pada kulit;
Mengawal masalah jerawat dan kulit sensitif;
Mengurangkan kesan parut pada kulit;
Mengurangkan pigmentasi dan mengawal masalah jeragat;
Mampu mengurangkan garis-garis halus/kedut pada wajah;
Membantu mengawal masalah penyakit kulit, eczema, psoriasis, stretchmarks, kesan selulit dsbnya;
Kulit kelihatan 1 tona lebih cerah kerana proses exfoliation;
Kulit kelihatan lebih kemerahan secara semulajadi dan berseri-seri;
Meningkatkan keupayaan kitaran sel kulit, menjadikan kulit sentiasa anjal, sihat dan berseri;
Juga sangat sesuai dan selamat digunakan kepada bayi dan kanak-kanak;
Mengurangkan noda-noda hitam dan sel mati pada keliling leher, celah ketiak dan bikini line;
Bagus untuk mengekalkan keseimbangan minyak pada kulit kepala;
Menghilangkan kelamumur & melembutkan rambut dan menyihatkannya.



Cara Penggunaan Mior

Basahkan tangan dan keluarkan buih daripada sabun.
Letakkan buih sabun di tempat jerawat, eyebag, jeragat atau tempat yang bermasalah;
Baki buih sabun gosok di seluruh muka selain dari tempat yang diletakkan tadi;
Biarkan 2-3 minit dan lepas itu cuci. (Pohon jangan dibiarkan melebihi 3 minit, kurang tidak mengapa);
Jangan lap muka dan biarkan kering sendiri;
Sesuai untuk 2 kali sehari (pagi dan malam);
Hanya 2-3 minit sahaja setiap kali kegunaan.



* Apabila menggunakan sabun Mior, ianya menggantikan fungsi sabun malah lebih dari itu. Namun digalakkan supaya jangan terus tinggalkan routine harian penjagaan diri anda, semata-mata kerana bergantung 100% kepada sabun Mior ini. Dengan sabun Mior anda boleh mengurangkan jumlah step penjagaan iaitu hanya guna sabun Mior, moisturiser dan sunblock sahaja berbanding dengan pengunaan toner, susu pembersih, sabun, dan night cream. Lebih ringkas bukan?



Tindakbalas Apabila Menggunakan Mior
(Special case sahaja - bukan untuk semua kulit)


Kulit menjadi kering (bagi mereka yang kulit kering) - Hanya biarkan selama 1 minit sebelum basuh muka dan selepas kering pakai mousturiser. Kurangkan masa cuci kepada 1-2 minit shj;
Keluar bintik-bintik halus di muka - Cuci selama 1 minit sahaja kerana ia merupakan “proses pembersihan dari dalam”. Gunakan moisturizer dan jangan risau dan teruskan guna Mior;
Kulit akan mengelupas sikit (terutama kulit yang berpigmentasi) - Cuci selama 1 minit kerana ia mengeluarkan sel kulit-kulit mati. Biar pengelupasan sendiri dan jangan dikopek;
Kulit rasa gatal-gatal - Itu tandanya ada resdung. Jangan garu dan kalau boleh dalam tempoh sebulan ini jangan makan seafood, daging atau telur. Tunggu sehingga kulit dah ok. Kurangkan masa cuci kepada 1-2 minit sahaja.

Sila beri perhatian:

Kulit Sensitif - sebaiknya 1-2 minit sudah memadai (tetapi untuk permulaan boleh gunakan selama 3 minit selama 2-3 hari)
Kulit Berjerawat - gunakan selama 3 minit setiap kali cucian (2 x sehari) selama seminggu. Minggu kedua dan seterusnya memadai mengamalkan sabun seperti cucian biasa sahaja. Lakukan ‘maintenance’ 1-2 x dlm seminggu.
Kulit Normal / Kering - sama seperti step kulit berjerawat
Kulit Berparut - amalan yang consistent dan betul membantu mengawal kesan parut dengan efektif.
Kulit Pigmentasi - berkemungkinan akan mengalami sedikit pengelupasan halus (bergantung kepada keaktifan kulit masing-masing). Ini adalah kerana sel mati di pisahkan dari lapisan permukaan kulit. Anda mungkin akan mengalami sedikit kegatalan, kekeringan yang bersifat sementara kerana faktor perubahan sel pada kulit.

Mior Diluluskan Oleh Kementerian Kesihatan Malaysia (KKM) NOT080300205K

Mior Diluluskan Oleh Jakim

No. Sijil Pengesahan Halal Jakim : JAKIM/(22.00)/492/2/1



HARGA JUALAN PROMOSI :


1 bar - RM 199.00 * (penggunaan untuk 4 bulan) + FREE POSLAJU

1/2 bar - RM 130.00 * (penggunaan untuk 2 bulan) + FREE POSLAJU

1/4 bar - RM 65.00 * (pengunaan untuk 1 bulan) + FREE POSLAJU

1/8 bar - RM 30.00 * (pengunaan untuk 2 minggu) + FREE POSLAJU


FREE GIFT, spe cepat, die dapat!!

Promosi Lagi!!

Ingin pastikan sabun ini berkesan atau tidak?

Anda boleh mencuba dan merasai keajaibannya dengan harga..

[center]
Trial Pack - RM 20.00 + FREE POS EKSPRESS


* Harga berpatutan memandangkan anda tidak perlu lagi menggunakan pelbagai produk penjagaan kulit. Hanya gunakanlah Mior !

* Diskaun juga boleh diberikan jika terus melanggan!

Kadar bayaran pos:
* Trial pack, 1 bar, 1/2 bar, 1/4 bar dan 1 bar adalah PERCUMA!
* 2-4 bar adalah RM 8 (Semenanjung) / RM 11 (Sabah/Sarawak).
* 5-10 bar adalah RM 11 (Semenanjung) / RM 14 (Sabah/Sarawak).


Last edited by LyeNa on Tue 07 Apr 2009, 10:06 am; edited 5 times in total
Back to top Go down
View user profile http://hmscollection.com
LyeNa
Enterpreneur
Enterpreneur
avatar

Number of posts : 148
Age : 36
Location : Perlis
Registration date : 12/11/2008

PostSubject: Re: Beauty Stuff (Update 7/4) - Blackhead Remover (Testimoni Bergambar!), Detox Foot Patch (Hot!!), Beauty Stuff Section --- Di page 3!   Sun 23 Nov 2008, 8:48 am

Produk Terbaik Dari Sireh Emas Untuk Ibu-ibu Selepas Bersalin dan Mereka Yang Ingin Kempiskan Perut



Sekarang nih, seperti yang anda tahu, terdapat banyak Gel pelangsing dipasaran pada hari ini. Namun saya mengesyorkan anda mencuba Gel Sireh Slim kerana KELEBIHAN berikut yang tidak ada pada gel pelangsing yang lain iaitu :-


* GSP ni diperbuat dari bahan-bahan berasakan herba iaitu ekstrak daun sireh. Flavournoid dan Polyphenol yang terdapat dalam daun sireh membantu menegangkan kulit yang telah kendur selepas bersalin, mengelakkan kedutan kulit dan membantu melancarkan pengedaran darah.


* GSP Tidak mengandungi kafein. Oleh itu ia selamat digunakan oleh ibu yang meyusukan anak.


* Tidak berbau. Kebanyakan gel pengempis perut dipasaran berbau seperti minyak angin dan berbau herba. Oleh itu ia boleh dipakai sewaktu hari bekerja.


* Tidak berminyak dan tidak melekit kerana ia berasaskan air dan mudah meresap kedalam kulit untuk memberikan hasil tindak balas yang optimum.

* Membantu tubuh membakar lemak & selulit

* Mengecutkan tisu kulit untuk membentuk tubuh kembali langsing


* Menyingkirkan lemak melalui tindakbalas metabolic lipid secara perkumuhan

* Memberi keselesaan kepada penggunanya kerana ia tidak berminyak


Kesan tindakbalas GSP

* Pemakaian yang sempurna akan memberi kesan hangat lebih dari 12 jam.


Cara penggunaan

* Usapkan secara arah lawan jam pada tempat yang berlemak.
* Untuk kesan yang lebih baik guna bersama bengkung dan senaman.
* Sapukan gel Sireh Slim ini diperut dan pinggul anda seeloknya dua kali sehari iaitu pagi selepas mandi dan malam sebelum tidur.


PERHATIAN!!! Untuk mengelakkan anda dari menyapu gel sehingga overdose dan menyebabkan rasa pijar dan panas, sebaik-baiknya sapu sedikit dahulu dibahagian pinggang dan perut. Jika tidak terasa panas barulah ditambah gel lagi sehingga anda rasa panas.

Sangat sesuai diGunakan oleh ibu-ibu yang lepas bersalin dan mereka yang tengah bertungkus-lumus nak kempiskan perut. Memang konfem puas hati....Anda cubalah..


Last edited by LyeNa on Tue 07 Apr 2009, 10:04 am; edited 1 time in total
Back to top Go down
View user profile http://hmscollection.com
LyeNa
Enterpreneur
Enterpreneur
avatar

Number of posts : 148
Age : 36
Location : Perlis
Registration date : 12/11/2008

PostSubject: Re: Beauty Stuff (Update 7/4) - Blackhead Remover (Testimoni Bergambar!), Detox Foot Patch (Hot!!), Beauty Stuff Section --- Di page 3!   Sun 23 Nov 2008, 9:02 am

PENGHABISAN STOK!

Quote :
1 Set = RM33 + Free Pos Ekspress JIMAT RM7:80:
2 Set = RM65 + Free Pos Ekspress JIMAT RM15:80:
3 Set = RM98 + Free Poslaju JIMAT RM22:80:
4 Set = RM131 + Free Poslaju JIMAT RM29:80:
5 Set = RM164 + Free Poslaju JIMAT RM36:80:
6 Set = RM197 + Free Poslaju JIMAT RM43:80:


List barang yang tinggal:
Set Wanita 1(Hijau) - SOLD OUT
Set Wanita 2 (Unggu) - SOLD OUT
Set Wanita 3 (Pink) - SOLD OUT
Set Wanita 4 (Merah) - 12
Set Lelaki 1 (Biru) - 1
Set Lelaki 2 (Jingga) - 8


Perfume - Set For Women



Set Wanita 1(Hijau)
Jenis Lembut


Wangian Yang Terdapat Di Dalamnya:
Perfume No. 1 : Inspired by Escape, Calvin Klein
Perfume No. 2 : Inspired by Romance, Ralph Lauren
Perfume No. 3 : Inspired by Pleasure, Estee Lauder
Perfume No. 4 : Inspired by Still, Jennifer Lopez
Perfume No. 5 : Inspired by For Her, Narciso Rodrigues
Perfume No. 6 : Inspired by Baby Doll, Yves Saint Lauren
Perfume No. 7 : Inspired by Cool Water for Women, Davidoff
Perfume No. 8 : Inspired by Apple Blossom, Body Shop




Set Wanita 2 ( Unggu)
Jenis Strong&Romantik


Wangian Yang Terdapat Di Dalamnya:
Perfume No. 1 : Inspired by Tresor, Lancome
Perfume No. 2 : Inspired by Envy, Gucci
Perfume No. 3 : Inspired by Kenzo Flower, Kenzo
Perfume No. 4 : Inspired by Eternity for Women, Calvin Klein
Perfume No. 5 : Inspired by Gloria, Cacharel
Perfume No. 6 : Inspired by Miracle, Lancome
Perfume No. 7 : Inspired by J'adore, Dior
Perfume No. 8 : Inspired by Intense, Hugo Boss



Set Wanita 3 ( Pink)
Jenis Lembut


Wangian Yang Terdapat Di Dalamnya:
Perfume No. 1 : Inspired by CK Be, Calvin Klein
Perfume No. 2 : Inspired by No.5, Chanel
Perfume No. 3 : Inspired by Light Blue, Dolce & Gabbana
Perfume No. 4 : Inspired by Vanilla Musk, Coty
Perfume No. 5 : Inspired by Sunflower, Elizabeth Arden
Perfume No. 6 : Inspired by Women Boss, Hugo Boss
Perfume No. 7 : Inspired by Palace, Paris Hilton
Perfume No. 8 : Inspired by Poeme, Lancome




Set Wanita 4 (Merah)
Jenis Tidak Terlalu Keras & Tidak Terlalu Lembut


Wangian Yang Terdapat Di Dalamnya:
Perfume No. 1 : Inspired by Coco Mademoiselle, Chanel
Perfume No. 2 : Inspired by Aqua di Gio (Women), Giorgio Armani
Perfume No. 3 : Inspired by Lolita Lempicka, Lolita Lempicka
Perfume No. 4 : Inspired by Baby Jesz, One Drop Perfumes
Perfume No. 5 : Inspired by Gold, Amouage
Perfume No. 6 : Inspired by Montana "Parfum de Peau", Montana
Perfume No. 7 : Inspired by Yohji, Yohji Yamamoto
Perfume No. 8 : Inspired by Amarige, Givenchy

Perfume - Set For Men




Set Lelaki (Biru)
Jenis Strong & Rock!


Wangian Yang Terdapat Di Dalamnya:
Perfume No. 1 : Inspired by Black, Bvlgari
Perfume No. 2 : Inspired by Blue Jeans, Versace
Perfume No. 3 : Inspired by CK One, Calvin Klein
Perfume No. 4 : Inspired by Eternity, Calvin Klein
Perfume No. 5 : Inspired by Polo Sport, Ralph Lauren
Perfume No. 6 : Inspired by Acqua di Gio, Giorgio Armani
Perfume No. 7 : Inspired by Issey Miyaki, Issey Miyaki
Perfume No. 8 : Inspired by Hugo Men, Hugo Boss




Set Lelaki 2 (Orange)
Jenis Lembut


Wangian Yang Terdapat Di Dalamnya:
Perfume No. 1 : Inspired by Boss Signature, Hugo Boss
Perfume No. 2 : Inspired by Echo, Davidoff
Perfume No. 3 : Inspired by Tuscany per Uomo, Aramis
Perfume No. 4 : Inspired by Cool Water, Davidoff
Perfume No. 5 : Inspired by Drakkar Noir, Guy Laroche
Perfume No. 6 : Inspired by Allure Pour Homme, Chanel
Perfume No. 7 : Inspired by Le Male, J.P. Gaultier
Perfume No. 8 : Inspired by Pleasures for Men, Estee Lauder


Last edited by LyeNa on Tue 07 Apr 2009, 10:04 am; edited 5 times in total
Back to top Go down
View user profile http://hmscollection.com
LyDia_DeLia
Newbie
Newbie
avatar

Number of posts : 26
Age : 35
Location : Wangsa Maju
Registration date : 25/08/2008

PostSubject: Re: Beauty Stuff (Update 7/4) - Blackhead Remover (Testimoni Bergambar!), Detox Foot Patch (Hot!!), Beauty Stuff Section --- Di page 3!   Mon 24 Nov 2008, 11:25 am

salam lyena..

terima kasih atas jemputan ke kedai..berkenan ODEP tu ngeh3x
kalau amik 4 women set tu brape pulak? senyum..
Back to top Go down
View user profile http://www.deliagarden.portalniaga.com
LyeNa
Enterpreneur
Enterpreneur
avatar

Number of posts : 148
Age : 36
Location : Perlis
Registration date : 12/11/2008

PostSubject: Re: Beauty Stuff (Update 7/4) - Blackhead Remover (Testimoni Bergambar!), Detox Foot Patch (Hot!!), Beauty Stuff Section --- Di page 3!   Mon 24 Nov 2008, 12:58 pm

yezza!!! salam to LyDia_DeLia...

promotion kami 6 box = Rm192

jika anda berminat untuk ambil 4 kotak = rm 132 + kos penghantaran guna pos laju ialah rm6...

jika berminat :

1. Masukkan duit/transfer ke dalam Akaun :
Maybank 1590 1278 1004 - Nur Annie Ellanie

2. Emailkan butiran berikut ke hmscollection[at]gmail.com :-

i) Bukti pembayaran - Berikan Masa, Tarikh, Jumlah, Reference No. (Sila nyatakan bayaran ke Akaun MBB atau CIMB).
ii) Nama Penuh & Contact Number Anda.
iii) Alamat Lengkap (pastikan ada orang di rumah / pejabat mengikut alamat yg diberi).
iv) Senarai Pesanan yang lengkap.

3. Kami akan menyemak bayaran yang masuk secara online. (Pesanan akan dihantar setelah bayaran diterima sepenuhnya).

tenkiu tenkiu! ngeh3x


Last edited by LyeNa on Wed 10 Dec 2008, 1:20 am; edited 1 time in total
Back to top Go down
View user profile http://hmscollection.com
pura
Newbie
Newbie
avatar

Number of posts : 25
Age : 42
Registration date : 17/09/2008

PostSubject: Re: Beauty Stuff (Update 7/4) - Blackhead Remover (Testimoni Bergambar!), Detox Foot Patch (Hot!!), Beauty Stuff Section --- Di page 3!   Mon 24 Nov 2008, 1:20 pm

salam. tq dtg jemput lihat2 kedai...
Back to top Go down
View user profile
LyeNa
Enterpreneur
Enterpreneur
avatar

Number of posts : 148
Age : 36
Location : Perlis
Registration date : 12/11/2008

PostSubject: Re: Beauty Stuff (Update 7/4) - Blackhead Remover (Testimoni Bergambar!), Detox Foot Patch (Hot!!), Beauty Stuff Section --- Di page 3!   Mon 24 Nov 2008, 3:00 pm

Salam! yeZza! jemput2 pura!
Back to top Go down
View user profile http://hmscollection.com
deqlis
Super Senior
Super Senior
avatar

Number of posts : 869
Age : 37
Location : Bukit Jalil/Sungai Buloh/Setia Alam
Registration date : 27/06/2008

PostSubject: Re: Beauty Stuff (Update 7/4) - Blackhead Remover (Testimoni Bergambar!), Detox Foot Patch (Hot!!), Beauty Stuff Section --- Di page 3!   Mon 24 Nov 2008, 5:57 pm

Salam..tuan rumah!!!!
TQ sbb jemput....saya dah masuk dah rumah awak nie...saya jln2 dl yer..

selamat berniaga! klu nak beli brooch, water filter, jam tgn elegan dll meh ler ke rumah saya plak di Semua Produk Pun Ada tue.... bagus...bagus..
Back to top Go down
View user profile
putridraw
Newbie
Newbie


Number of posts : 26
Age : 40
Registration date : 29/07/2008

PostSubject: pRomoTion! HarGa cUn pUnyeR! semPena muSim peRayaan!! (One Drop EgypTian PoTion, saBun ajaib MIOR RM23 + fRee Gift + fRee DeliveRy!, Gel PeLangsing SiReh Emas + Waist TRimmeR!!, waRisan PuteRi!, JDM5)   Tue 25 Nov 2008, 9:00 am

Tahniah atas pembukaan kedai....Terima kasih jemput
Selamat Berniaga semoga berjaya. flower flower

_

_____________________
http://www.pekanrabu.biz/produk-makanan-dan-kesihatan-f7/mari-dptkan-barangan-kesihatan-berasaskan-dari-sireh-bio-sireh-t691.htm#36338
Back to top Go down
View user profile
LyeNa
Enterpreneur
Enterpreneur
avatar

Number of posts : 148
Age : 36
Location : Perlis
Registration date : 12/11/2008

PostSubject: Re: Beauty Stuff (Update 7/4) - Blackhead Remover (Testimoni Bergambar!), Detox Foot Patch (Hot!!), Beauty Stuff Section --- Di page 3!   Tue 25 Nov 2008, 3:36 pm

--


Last edited by LyeNa on Wed 21 Jan 2009, 1:09 am; edited 1 time in total
Back to top Go down
View user profile http://hmscollection.com
LyeNa
Enterpreneur
Enterpreneur
avatar

Number of posts : 148
Age : 36
Location : Perlis
Registration date : 12/11/2008

PostSubject: Re: Beauty Stuff (Update 7/4) - Blackhead Remover (Testimoni Bergambar!), Detox Foot Patch (Hot!!), Beauty Stuff Section --- Di page 3!   Thu 04 Dec 2008, 3:52 am

-- Beauty Stuff >> Sila ke Page 3 --


Last edited by LyeNa on Tue 07 Apr 2009, 11:03 am; edited 5 times in total
Back to top Go down
View user profile http://hmscollection.com
LyeNa
Enterpreneur
Enterpreneur
avatar

Number of posts : 148
Age : 36
Location : Perlis
Registration date : 12/11/2008

PostSubject: Produk & Alatan Kecantikan!!! Meh tgk2!!   Sat 06 Dec 2008, 2:49 pm

-- Beauty Stuff >> Sila ke Page 3 --


Last edited by LyeNa on Tue 07 Apr 2009, 11:03 am; edited 1 time in total
Back to top Go down
View user profile http://hmscollection.com
LyeNa
Enterpreneur
Enterpreneur
avatar

Number of posts : 148
Age : 36
Location : Perlis
Registration date : 12/11/2008

PostSubject: Produk KURUS - Tengah meletop skrang!!   Sat 06 Dec 2008, 2:53 pm

-- Beauty Stuff >> Sila ke Page 3 --


Last edited by LyeNa on Tue 07 Apr 2009, 11:03 am; edited 6 times in total
Back to top Go down
View user profile http://hmscollection.com
LyeNa
Enterpreneur
Enterpreneur
avatar

Number of posts : 148
Age : 36
Location : Perlis
Registration date : 12/11/2008

PostSubject: Massage Tools!   Sat 06 Dec 2008, 2:54 pm

-- Beauty Stuff >> Sila ke Page 3 --


Last edited by LyeNa on Tue 07 Apr 2009, 11:04 am; edited 7 times in total
Back to top Go down
View user profile http://hmscollection.com
LyeNa
Enterpreneur
Enterpreneur
avatar

Number of posts : 148
Age : 36
Location : Perlis
Registration date : 12/11/2008

PostSubject: Mata...   Sat 06 Dec 2008, 2:54 pm

-- Beauty Stuff >> Sila ke Page 3 --


Last edited by LyeNa on Tue 07 Apr 2009, 11:04 am; edited 9 times in total
Back to top Go down
View user profile http://hmscollection.com
LyeNa
Enterpreneur
Enterpreneur
avatar

Number of posts : 148
Age : 36
Location : Perlis
Registration date : 12/11/2008

PostSubject: Beauty..   Sat 06 Dec 2008, 2:55 pm

--


Last edited by LyeNa on Fri 23 Jan 2009, 11:34 pm; edited 8 times in total
Back to top Go down
View user profile http://hmscollection.com
LyeNa
Enterpreneur
Enterpreneur
avatar

Number of posts : 148
Age : 36
Location : Perlis
Registration date : 12/11/2008

PostSubject: Re: Beauty Stuff (Update 7/4) - Blackhead Remover (Testimoni Bergambar!), Detox Foot Patch (Hot!!), Beauty Stuff Section --- Di page 3!   Mon 08 Dec 2008, 12:25 pm

-- Beauty Stuff >> Sila ke Page 3 --


Last edited by LyeNa on Tue 07 Apr 2009, 11:04 am; edited 8 times in total
Back to top Go down
View user profile http://hmscollection.com
LyeNa
Enterpreneur
Enterpreneur
avatar

Number of posts : 148
Age : 36
Location : Perlis
Registration date : 12/11/2008

PostSubject: Re: Beauty Stuff (Update 7/4) - Blackhead Remover (Testimoni Bergambar!), Detox Foot Patch (Hot!!), Beauty Stuff Section --- Di page 3!   Mon 08 Dec 2008, 12:26 pm

--


Last edited by LyeNa on Sat 24 Jan 2009, 12:01 am; edited 4 times in total
Back to top Go down
View user profile http://hmscollection.com
LyeNa
Enterpreneur
Enterpreneur
avatar

Number of posts : 148
Age : 36
Location : Perlis
Registration date : 12/11/2008

PostSubject: Re: Beauty Stuff (Update 7/4) - Blackhead Remover (Testimoni Bergambar!), Detox Foot Patch (Hot!!), Beauty Stuff Section --- Di page 3!   Mon 08 Dec 2008, 12:27 pm

-- Beauty Stuff >> Sila ke Page 3 --


Last edited by LyeNa on Tue 07 Apr 2009, 11:05 am; edited 9 times in total
Back to top Go down
View user profile http://hmscollection.com
LyeNa
Enterpreneur
Enterpreneur
avatar

Number of posts : 148
Age : 36
Location : Perlis
Registration date : 12/11/2008

PostSubject: Re: Beauty Stuff (Update 7/4) - Blackhead Remover (Testimoni Bergambar!), Detox Foot Patch (Hot!!), Beauty Stuff Section --- Di page 3!   Mon 08 Dec 2008, 12:27 pm

--


Last edited by LyeNa on Sat 24 Jan 2009, 12:07 am; edited 4 times in total
Back to top Go down
View user profile http://hmscollection.com
LyeNa
Enterpreneur
Enterpreneur
avatar

Number of posts : 148
Age : 36
Location : Perlis
Registration date : 12/11/2008

PostSubject: BB Cream!   Mon 08 Dec 2008, 12:53 pm

-- Beauty Stuff >> Sila ke Page 3 --


Last edited by LyeNa on Tue 07 Apr 2009, 11:05 am; edited 8 times in total
Back to top Go down
View user profile http://hmscollection.com
LyeNa
Enterpreneur
Enterpreneur
avatar

Number of posts : 148
Age : 36
Location : Perlis
Registration date : 12/11/2008

PostSubject: Skin79   Mon 08 Dec 2008, 1:22 pm

-- Beauty Stuff >> Sila ke Page 3 --


Last edited by LyeNa on Tue 07 Apr 2009, 11:06 am; edited 9 times in total
Back to top Go down
View user profile http://hmscollection.com
LyeNa
Enterpreneur
Enterpreneur
avatar

Number of posts : 148
Age : 36
Location : Perlis
Registration date : 12/11/2008

PostSubject: BRTC   Mon 08 Dec 2008, 2:45 pm

--


Last edited by LyeNa on Wed 21 Jan 2009, 1:03 am; edited 2 times in total
Back to top Go down
View user profile http://hmscollection.com
LyeNa
Enterpreneur
Enterpreneur
avatar

Number of posts : 148
Age : 36
Location : Perlis
Registration date : 12/11/2008

PostSubject: Bedak..   Mon 08 Dec 2008, 6:40 pm

-- Beauty Stuff >> Sila ke Page 3 --


Last edited by LyeNa on Tue 07 Apr 2009, 11:06 am; edited 5 times in total
Back to top Go down
View user profile http://hmscollection.com
LyeNa
Enterpreneur
Enterpreneur
avatar

Number of posts : 148
Age : 36
Location : Perlis
Registration date : 12/11/2008

PostSubject: Re: Beauty Stuff (Update 7/4) - Blackhead Remover (Testimoni Bergambar!), Detox Foot Patch (Hot!!), Beauty Stuff Section --- Di page 3!   Mon 08 Dec 2008, 6:42 pm

Beli RM50 ke atas(mana2 produk) di kedai kami, anda akan mendapat FREE MYSTERY GIFT!!!
Back to top Go down
View user profile http://hmscollection.com
LyeNa
Enterpreneur
Enterpreneur
avatar

Number of posts : 148
Age : 36
Location : Perlis
Registration date : 12/11/2008

PostSubject: Re: Beauty Stuff (Update 7/4) - Blackhead Remover (Testimoni Bergambar!), Detox Foot Patch (Hot!!), Beauty Stuff Section --- Di page 3!   Mon 08 Dec 2008, 7:12 pm











Last edited by LyeNa on Sat 24 Jan 2009, 12:14 am; edited 6 times in total
Back to top Go down
View user profile http://hmscollection.com
LyeNa
Enterpreneur
Enterpreneur
avatar

Number of posts : 148
Age : 36
Location : Perlis
Registration date : 12/11/2008

PostSubject: Re: Beauty Stuff (Update 7/4) - Blackhead Remover (Testimoni Bergambar!), Detox Foot Patch (Hot!!), Beauty Stuff Section --- Di page 3!   Mon 08 Dec 2008, 7:48 pm

--


Last edited by LyeNa on Sat 24 Jan 2009, 12:15 am; edited 1 time in total
Back to top Go down
View user profile http://hmscollection.com
LyeNa
Enterpreneur
Enterpreneur
avatar

Number of posts : 148
Age : 36
Location : Perlis
Registration date : 12/11/2008

PostSubject: Re: Beauty Stuff (Update 7/4) - Blackhead Remover (Testimoni Bergambar!), Detox Foot Patch (Hot!!), Beauty Stuff Section --- Di page 3!   Mon 08 Dec 2008, 8:26 pm

-- Beauty Stuff >> Sila ke Page 3 --


Last edited by LyeNa on Tue 07 Apr 2009, 11:07 am; edited 1 time in total
Back to top Go down
View user profile http://hmscollection.com
LyeNa
Enterpreneur
Enterpreneur
avatar

Number of posts : 148
Age : 36
Location : Perlis
Registration date : 12/11/2008

PostSubject: Re: Beauty Stuff (Update 7/4) - Blackhead Remover (Testimoni Bergambar!), Detox Foot Patch (Hot!!), Beauty Stuff Section --- Di page 3!   Tue 09 Dec 2008, 2:01 pm

-- Beauty Stuff >> Sila ke Page 3 --


Last edited by LyeNa on Tue 07 Apr 2009, 11:07 am; edited 7 times in total
Back to top Go down
View user profile http://hmscollection.com
mama adam
Ahli Familiar
Ahli Familiar


Number of posts : 170
Age : 40
Registration date : 13/05/2008

PostSubject: Re: Beauty Stuff (Update 7/4) - Blackhead Remover (Testimoni Bergambar!), Detox Foot Patch (Hot!!), Beauty Stuff Section --- Di page 3!   Tue 09 Dec 2008, 3:42 pm

salam....

nak order yang ni la...

Quote :
1/8 bar - RM 35.00 * (pengunaan untuk 2 minggu) FREE GIFT worth RM 10 + FREE POSLAJU
Back to top Go down
View user profile
LyeNa
Enterpreneur
Enterpreneur
avatar

Number of posts : 148
Age : 36
Location : Perlis
Registration date : 12/11/2008

PostSubject: Re: Beauty Stuff (Update 7/4) - Blackhead Remover (Testimoni Bergambar!), Detox Foot Patch (Hot!!), Beauty Stuff Section --- Di page 3!   Tue 09 Dec 2008, 8:37 pm

salam mama adam... :D cek pm for info k.. tq... mekasih..
Back to top Go down
View user profile http://hmscollection.com
LyeNa
Enterpreneur
Enterpreneur
avatar

Number of posts : 148
Age : 36
Location : Perlis
Registration date : 12/11/2008

PostSubject: Re: Beauty Stuff (Update 7/4) - Blackhead Remover (Testimoni Bergambar!), Detox Foot Patch (Hot!!), Beauty Stuff Section --- Di page 3!   Tue 09 Dec 2008, 9:31 pm





Reborn Slimming Wrap By Marie France Bodyline

New slimming wrap from Marie France Bodyline to target those stubborn areas that you have always been wanting to get rid of i.e. tummy, arms and thights. Easy to use and convenient slimming wrap helps you to reduce fats without the need for exercise or go on diet! Choice of HOT or COLD wrap.

Slimming method by Christy Chung

Everyone knows at Marie France, you pay for the treatments & you wouldn't get to bring your flabs back. Each roll of wrap can easily reach $100 there. NOW with the same treatments and results, you pay only less than 10% of the total sum you pay Marie France!

HOT or COLD wraps?

HOT wrap - For extreme areas of your body that need serious slimming (Chilli extract)

Reduces Fats and Swollen areas. Stimulates the cells & increases metabolism. Helps to get rid of excess water that is retained in our body. Increases body ability to break down sugar, decreases the chance of carbohydrates turning into fats.

COLD wrap - For less serious areas of your body (Mint Herb extract)

Reduces Fats and Tightens skin Strengthens the skin's elasticity and tightens skin so as to reduce fine lines. Prevents cellulite & helps to eliminate toxins in our body.

Ingredients:

Made with natural plant extracts including Paullinia, Cupana, Hedera Helix extract, Ginger extract essence, Chilli pepper oil [ HOT wrap] & Mint Herbs extract [Cold wrap], etc

Details:

1. Each wrap can be used for 2-4 times. (depending on area of usage)
2. Length & Breadth: 2.5m x 15cm (per wrap)
3. Usage to be once every 2-3 days
4. 1 treatment course = 15 usage of wraps.
5. 1 COLD wrap is recommended after the usage of 2 - 4 HOT wrap
6. Every treatment course MIGHT be able to help you lose 5 - 10 kg! (depending on individual)



Quote :

QUOTE(******** @ Oct 22 2008, 01:34 PM)
Hi dear!!!

Thanks for introducing the slim wraps for me. My frens's sister feel the difference after 2 wraps!! ngeh3x

Free bump for u. * hoorey!!

Quote :
QUOTE(************* @ Nov 4 2008, 09:41 AM)
I bought the slimming wraps to try about 2 weeks ago and have used it about 4 times.

The first time is agony. The first 10-15 mins is ok but about 20mins after wrapping feel like the skin is being barbequed and couldnt tahan any longer.

After that, the 2nd time and after is better because i know what to expect so could extend the time to 30 minutes but not a minute longer. Yes, i actually put a timer on and the last 2/3 minutes, i already have the scissors in my hand to cut the wrapping!!! hahaha

After that i rinse immediately with cold water. There's still hot sensation which lasts for another 30mins to an hour. During that time cannot bear to even touch the skin which has been "wrapped", very sensitive. I mist it with a water spray and fan the areas while wet - must do in air con room ok, so cooler faster.

If u are wrapping the thighs, better allow yourself about 2 hours b4 any other activity; don't know about other ppl but i had to walk "kangkang" until the heat sensation passed.

I think it has helped because the pants i use as a tester can now zip up and button (but cannot breathe yet). Previously cannot even zip!!! Also a friend has commented that my tummy looks a bit flatter :-)

Only problem is my wrapping technique is lousy, it becomes loose easily - has anybody got any tips?

Quote :

QUOTE(****** @ Aug 13 2008, 12:14 AM)

Hi dear!!!
i'm doing this reborn treatment in maria france..
it cost me rm4900 for 10 treatment lo..
hmm... urs really cheap lo...
ya! wanna ask... 1 packet use 1 time only right?

Special Price - RM 20/packet
Back to top Go down
View user profile http://hmscollection.com
mama adam
Ahli Familiar
Ahli Familiar


Number of posts : 170
Age : 40
Registration date : 13/05/2008

PostSubject: Re: Beauty Stuff (Update 7/4) - Blackhead Remover (Testimoni Bergambar!), Detox Foot Patch (Hot!!), Beauty Stuff Section --- Di page 3!   Wed 10 Dec 2008, 9:36 am

LyeNa wrote:
salam mama adam... :D cek pm for info k.. tq... mekasih..

dah bayar ye!!! senyum..
Back to top Go down
View user profile
daniella
Newbie
Newbie


Number of posts : 7
Age : 35
Registration date : 10/09/2008

PostSubject: helo   Thu 11 Dec 2008, 1:57 pm

Magic Fringe Holder Sheets
RM4


-only available in black
- 2 sheets in a pack
- Dariya, a renowned leading cosmetic company in Japan, once again utilizes a patent technology to create this new, unique and innovative product- Fringes Holding Magic Sheets. Best selling beauty product in Japan.
- Unlike the traditional hair clips, the tiny velcro-like hooks of the sheet grip your fringe and hold it in place without leaving any unsightly dents or marks on your hair.
- This sheet can be used to keep hair out of your face whenever you are washing your face, applying make-up or skincare without messing up your hair
- The sheet is compact, lightweight and easy to carry around, thus makes this the perfect travel companion




Quote :
QUOTE(******* @ Nov 11 2008, 10:47 AM)
Magic Fringe Holder Sheets - totally holds my heavy fringe back. Unlike pins that leave mark...this is one just hold without weighing it down..love it!

Quote :
QUOTE(****** @ Nov 26 2008, 10:28 PM)
i love the magic fringe sheet..
so useful to me

**************************************************************
bende nie mcmn yer?
x faham mcmn ia berfungsi...pls explain...
Back to top Go down
View user profile
LyeNa
Enterpreneur
Enterpreneur
avatar

Number of posts : 148
Age : 36
Location : Perlis
Registration date : 12/11/2008

PostSubject: Re: Beauty Stuff (Update 7/4) - Blackhead Remover (Testimoni Bergambar!), Detox Foot Patch (Hot!!), Beauty Stuff Section --- Di page 3!   Thu 11 Dec 2008, 2:18 pm

hye daniella.. benda neh mcm pengganti kepada pin yang kte pakai untuk x nak bg rambut mengerbang... kalau pakai pin, dia akan tinggalkan bekas(mcm lekuk tu kat rambut).. kalau pakai benda neh.. die akan hold rambut tanpa tinggalkan kesan.. bila nak pakai makeup, nak pakai mask ke, tempek je benda neh kat rambut, so mase kte pakai makeup tu, x la rambut kte ganggu... bagus...bagus..
Back to top Go down
View user profile http://hmscollection.com
daniella
Newbie
Newbie


Number of posts : 7
Age : 35
Registration date : 10/09/2008

PostSubject: Re: Beauty Stuff (Update 7/4) - Blackhead Remover (Testimoni Bergambar!), Detox Foot Patch (Hot!!), Beauty Stuff Section --- Di page 3!   Thu 11 Dec 2008, 3:27 pm

body cleansing towel tu nk kna gune ms mandi ker? mcm kta gune spounge tu ker?
btw, brg2 yg awk jual nie sume menarik...x tau nk pilih yg mn... ngeh3x
Back to top Go down
View user profile
LyeNa
Enterpreneur
Enterpreneur
avatar

Number of posts : 148
Age : 36
Location : Perlis
Registration date : 12/11/2008

PostSubject: Re: Beauty Stuff (Update 7/4) - Blackhead Remover (Testimoni Bergambar!), Detox Foot Patch (Hot!!), Beauty Stuff Section --- Di page 3!   Thu 11 Dec 2008, 3:35 pm

yup2.. tu untuk mandi, fungsi sama mcm sponge.. senyum.. hehe.. meh2 pilih mana yang berkenan ye.. semua barang neh mmg fokus untuk perempuan yg mementingkan kecantikan daniella... cun x?
Back to top Go down
View user profile http://hmscollection.com
LyeNa
Enterpreneur
Enterpreneur
avatar

Number of posts : 148
Age : 36
Location : Perlis
Registration date : 12/11/2008

PostSubject: Re: Beauty Stuff (Update 7/4) - Blackhead Remover (Testimoni Bergambar!), Detox Foot Patch (Hot!!), Beauty Stuff Section --- Di page 3!   Fri 12 Dec 2008, 12:00 am

mama adam wrote:
LyeNa wrote:
salam mama adam... :D cek pm for info k.. tq... mekasih..

dah bayar ye!!! senyum..

mama adam.. sory ye. lambat update tracking num..pleaaaaaase... kat atas tuh sy dah attachkn tracking num utk tujuan memudahkan semakan.. jgn lpe kasi feedback ye nanti.. tq2! mekasih..
Back to top Go down
View user profile http://hmscollection.com
shikin
Newbie
Newbie
avatar

Number of posts : 5
Age : 36
Location : batu pahat johor
Registration date : 16/12/2008

PostSubject: Re: Beauty Stuff (Update 7/4) - Blackhead Remover (Testimoni Bergambar!), Detox Foot Patch (Hot!!), Beauty Stuff Section --- Di page 3!   Mon 22 Dec 2008, 10:58 am

hai lyena...
barangan awak semua ni mmg menarik lah...
ada lah beberapa barangan yg sy interested nak beli..
so, semua barang ni ready stock ker?
Back to top Go down
View user profile
LyeNa
Enterpreneur
Enterpreneur
avatar

Number of posts : 148
Age : 36
Location : Perlis
Registration date : 12/11/2008

PostSubject: Re: Beauty Stuff (Update 7/4) - Blackhead Remover (Testimoni Bergambar!), Detox Foot Patch (Hot!!), Beauty Stuff Section --- Di page 3!   Mon 22 Dec 2008, 1:38 pm

shikin wrote:
hai lyena...
barangan awak semua ni mmg menarik lah...
ada lah beberapa barangan yg sy interested nak beli..
so, semua barang ni ready stock ker?

hi shikin... tq2.. yup.. barang2 ni ready stock. kalau ade yang berkenan tu, bagi tau eh.. mekasih..
Back to top Go down
View user profile http://hmscollection.com
shikin
Newbie
Newbie
avatar

Number of posts : 5
Age : 36
Location : batu pahat johor
Registration date : 16/12/2008

PostSubject: Re: Beauty Stuff (Update 7/4) - Blackhead Remover (Testimoni Bergambar!), Detox Foot Patch (Hot!!), Beauty Stuff Section --- Di page 3!   Mon 22 Dec 2008, 5:08 pm

lyena tinggal kat perlis ke?
saya pun org perlis tp skrg keje kat johor..
lyena ada kedai ker?
kalo ada, leh sy pg kedai lyena sbb esok sy nak balik perlis...
Back to top Go down
View user profile
LyeNa
Enterpreneur
Enterpreneur
avatar

Number of posts : 148
Age : 36
Location : Perlis
Registration date : 12/11/2008

PostSubject: Re: Beauty Stuff (Update 7/4) - Blackhead Remover (Testimoni Bergambar!), Detox Foot Patch (Hot!!), Beauty Stuff Section --- Di page 3!   Mon 22 Dec 2008, 8:53 pm

yerp shikin.. lyena tinggal kat perlis. shikin perlis kat mne? lyena x de kedai la shikin, semua barang jual online je.. ade brg yg berkenan eh? hoorey!!
Back to top Go down
View user profile http://hmscollection.com
LyeNa
Enterpreneur
Enterpreneur
avatar

Number of posts : 148
Age : 36
Location : Perlis
Registration date : 12/11/2008

PostSubject: Re: Beauty Stuff (Update 7/4) - Blackhead Remover (Testimoni Bergambar!), Detox Foot Patch (Hot!!), Beauty Stuff Section --- Di page 3!   Fri 02 Jan 2009, 1:08 am

bump!! come2.. visit n buy!! bagus...bagus..
Back to top Go down
View user profile http://hmscollection.com
shikin
Newbie
Newbie
avatar

Number of posts : 5
Age : 36
Location : batu pahat johor
Registration date : 16/12/2008

PostSubject: Re: Beauty Stuff (Update 7/4) - Blackhead Remover (Testimoni Bergambar!), Detox Foot Patch (Hot!!), Beauty Stuff Section --- Di page 3!   Mon 05 Jan 2009, 7:56 pm

lyena...
shikin dah dapat barang tu..
thanks...

hoorey!!
Back to top Go down
View user profile
AWEKN9
Enterpreneur
Enterpreneur
avatar

Number of posts : 436
Age : 39
Location : MELAKA
Registration date : 19/09/2008

PostSubject: Re: Beauty Stuff (Update 7/4) - Blackhead Remover (Testimoni Bergambar!), Detox Foot Patch (Hot!!), Beauty Stuff Section --- Di page 3!   Mon 05 Jan 2009, 10:35 pm

lyena
please check pm yer..
Back to top Go down
View user profile http://kedaionlinepinkjambu.blogspot.com/
daniella
Newbie
Newbie


Number of posts : 7
Age : 35
Registration date : 10/09/2008

PostSubject: Re: Beauty Stuff (Update 7/4) - Blackhead Remover (Testimoni Bergambar!), Detox Foot Patch (Hot!!), Beauty Stuff Section --- Di page 3!   Tue 06 Jan 2009, 3:48 pm

hi lyena...cam minat ngan superfine nano face towel tu?
tu mcm towel yg kta selalu pki lap muker kan?
Back to top Go down
View user profile
daniella
Newbie
Newbie


Number of posts : 7
Age : 35
Registration date : 10/09/2008

PostSubject: Re: Beauty Stuff (Update 7/4) - Blackhead Remover (Testimoni Bergambar!), Detox Foot Patch (Hot!!), Beauty Stuff Section --- Di page 3!   Tue 06 Jan 2009, 3:50 pm

nie mcm nk tmbah order jer nie... ngeh3x
tu ader stok ker?
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




PostSubject: Re: Beauty Stuff (Update 7/4) - Blackhead Remover (Testimoni Bergambar!), Detox Foot Patch (Hot!!), Beauty Stuff Section --- Di page 3!   

Back to top Go down
 

Beauty Stuff (Update 7/4) - Blackhead Remover (Testimoni Bergambar!), Detox Foot Patch (Hot!!), Beauty Stuff Section --- Di page 3!

View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 3Go to page : 1, 2, 3  Next

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Pekanrabu :: produk kecantikan, kosmetik dan wangian-
Jump to:  
Free forum | © phpBB | Free forum support | Report an abuse | Create your own blog