HomeFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in
Latest topics

Share | 
 

 ~HARGA BORONG COCOA COLLAGEN POWER PLUS + DETOX FOOT PATCH 50SEN+ GOLD SLIMMING PATCH 60 SEN.....

View previous topic View next topic Go down 
Go to page : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next
AuthorMessage
aziemnz
Enterpreneur
Enterpreneur


Number of posts : 563
Age : 40
Registration date : 30/09/2008

PostSubject: Re: ~HARGA BORONG COCOA COLLAGEN POWER PLUS + DETOX FOOT PATCH 50SEN+ GOLD SLIMMING PATCH 60 SEN.....   Fri 13 Mar 2009, 10:31 pm

NAK JADI DEALER MIOR???

BELI 4 BAR : RM600.00 PERCUMA 1/2 BAR LG.... x sabar nih! x sabar nih! x sabar nih!

beli 4 bar MIOR dgn harga RM600.00 = RM150 per bar. Repeat order anda boleh beli 1 bar @ RM150.00 saja! Stok sentiasa ada... benda ni memang boleh buat duit betul.... harga jual :-

RM 260 (1 bar) - utk 4 bulan kegunaan
RM 130 (1/2 bar) - utk 2 bulan kegunaan
RM 70 (1/4 bar) - utk 1 bulan kegunaan
RM 40 (1/8 bar) - utk 2 minggu


Servis pemotongan Mior & packing kepada 1/4 bar disediakan:
RM2.00 per bar....
1/8 - RM4.00 per bar


Payment ke :

Maybank~ 160036851770~Azerawati Anuar



CIMB~ 09020127456529~Md Nizam Zainal (usbend Azie)

PM Address atau sms Azie 019-4364480/019-4961974
YM :nizamz30
Back to top Go down
View user profile
aziemnz
Enterpreneur
Enterpreneur


Number of posts : 563
Age : 40
Registration date : 30/09/2008

PostSubject: Re: ~HARGA BORONG COCOA COLLAGEN POWER PLUS + DETOX FOOT PATCH 50SEN+ GOLD SLIMMING PATCH 60 SEN.....   Fri 13 Mar 2009, 10:32 pm

Delivery 12/3/09


ABX CURIER 1411516146 MIOR ~Meliza_manis,Kuala Lumpur.
tq..tq...



mekasih.. mekasih.. mekasih.. mekasih..
Back to top Go down
View user profile
aziemnz
Enterpreneur
Enterpreneur


Number of posts : 563
Age : 40
Registration date : 30/09/2008

PostSubject: Re: ~HARGA BORONG COCOA COLLAGEN POWER PLUS + DETOX FOOT PATCH 50SEN+ GOLD SLIMMING PATCH 60 SEN.....   Fri 13 Mar 2009, 10:33 pm

Delivery 13/3/09


KTM CURIER CA428895 : 8 SET COCOA COLLAGEN ~Eila,Penang.
tq..tq...



mekasih.. mekasih.. mekasih.. mekasih..
Back to top Go down
View user profile
aziemnz
Enterpreneur
Enterpreneur


Number of posts : 563
Age : 40
Registration date : 30/09/2008

PostSubject: Re: ~HARGA BORONG COCOA COLLAGEN POWER PLUS + DETOX FOOT PATCH 50SEN+ GOLD SLIMMING PATCH 60 SEN.....   Fri 13 Mar 2009, 10:33 pm

Produk yang hangat di pasaran masa kini!!!!


PEK PERCUBAAN :

5 peket - RM 50

7 Peket - RM 70
10 Peket - RM 100

PEGHANTARAN PERCUMA !


x sabar nih! x sabar nih! x sabar nih! x sabar nih! x sabar nih!
Back to top Go down
View user profile
aziemnz
Enterpreneur
Enterpreneur


Number of posts : 563
Age : 40
Registration date : 30/09/2008

PostSubject: Re: ~HARGA BORONG COCOA COLLAGEN POWER PLUS + DETOX FOOT PATCH 50SEN+ GOLD SLIMMING PATCH 60 SEN.....   Sun 15 Mar 2009, 11:16 am

GLUTAWHITE



HARGA : RM75 (14 SACHET)
NOW OFFER : RM60


STOK 1 BULAN
1 KTK BWHITE + 1 KTK GLUTAWHITE ~ RM100
(Jimat RM23)


STOK 2 BULAN
2 KTK BWHITE + 2 KTK GLUTAWHITE ~ RM190
(Jimat RM56)



x sabar nih! x sabar nih!

RAMUAN AKTIF:

Dextrose, lyco tomato, astaxanthin, ekstrak goji, ekstrak aloe vera, ekstrak grape seed, ceri acerola, maltodextrin, gluthathione, ekstrak buah delima & ekstrak stevia.

PEMBUNGKUSAN:

3g pak serbuk dalam uncang aluminium.



INDIKASI:

Makanan khasiat untuk kesihatan untuk wanita dan lelaki.




PENYEDIAAN:

Tuang 1 uncang ke dalam mulut dan minum segelas air biasa atau jus buahan. Disarankan mengguna 2 uncang sehari (pagi dan malam).




PERHATIAN:

Disimpan di tempat yang sejuk dan kering pada suhu bawah 30oC. Jauhi dari kanak-kanak.




KEBAIKAN RAMUAN:

KOLOSTRUM


Satu kebaikan kolostrum ialah ianya adalah terhasil dari susu lembu, sejenis makanan kesihatan semulajadi. Ia mengandungi formula lengkap seperti vitamin-vitamin penting, asid-asid lemak penting, asid-asid amino, factor imunisasi dan juga factor pertumbuhan. Colostrum merupakan ciptaan semualajadi, sebahagian dari susu ibu yang membantu sikecil untuk membesar kuat dan sihat.

Susu awal lembu yang mengandungi kolostrum, telah digunakan manusia seluruh dunia, sepanjang zaman untuk memperkuatkan lagi daya ketahanan badan dari jangkitan penyakit. Pada waktu yang sama, ia merupakan sejenis permakanan tambahan semulajadi yang lengkap.

Satu lagi kebaikan kolostrum ialah ia begitu terkenal dalam sejarah sebagai agen yang membantu tubuh melawan serangan selsema dan juga jangkitan. Kolostrum juga mampu meransangkan lagi sistem daya ketahanan badan. Ramai juga yang menggunakan kolostrum untuk membantu mereka dalam berdiet dan juga bina badan. Kolostrum banyak digunakan dikalangan ahli sukan dan juga untuk mereka yang berusaha untuk awet muda. Di dalam tahun 1940an, kegunaaan kolostrum menjadi begitu terkenal dikalangan mereka yang menghidap rheumatoid arthritis (sejenis sakit sendi dan tulang) dan juga penyakit-penyakit yang berkaitan dengan penambahan usia.

ASTAXANTHIN

Astaxanthin ialah sejenis carotenoid yang berantioksidan, dan mempunyai sifat-sifat yang hamper serupa dengan betacarotene. Ia bertanggungjawab kepada terjadinya warna merah pada ikan salmon, ikan trout, udang, ketam dan juga pada beberapa jenis algae termasuk Haematococcus pluvialis.

Astaxanthin mempunyai 6 sifat biologi iaitu; pro-vitamin A, aktiviti anti-bengkak, pengubah respon biologi, laluan bagi penghalang darah ke otak, laluan bagi penghalang darah ke retina, dan anti-oksidan.

Pro-Vitamin A mengurangkan ketegangan dan keletihan mata, myopia, hyperopia, cataracts (selaput maya), dan arteriosclerotic.

Anti bengkak adalah lawan kepada berbagai jenis kanser termasuk kanser payu dara, perut, hati dan tali perut.

Pengubah respon biologi bertindak sebagai pengubat alegi, atopia dan SLE.

Laluan bagi penghalang darah ke otak mengurangkan cerebral-infarction dan dementia.

Laluan bagi penghalang darah ke retina mengurangkan cataracts dan arteriosclerotic retinopathy.


Antioksidan

Sebagai anti-oksidan, Astaxanthin membantu mengubati masalah seperti hypertension, kencing manis, hypercholesterolemia, arteriosclerosis, beberapa jenis kanser dan juga permasalahan kulit. Astaxanthin bertindak sebagai antioksidan dengan menghapuskan radikal bebas, memperbetulkan bentuk oksigen yang kurang sempurna, dan menghentikan tindakbalas negatif. Ia juga mempunyai aktiviti anti-oksidan tertinggi jika dibandingkan dengan carotenoids yang lain.Dalam satu kajian vivo yang dijalankan dalam tahun 1997 oleh Nutrion/Foods Society mendapati yang Astaxanthin mengawal pengoksidaan LDL dengan efektif sebanyak dos 3.6 mg/sehari setelah 60 minit memakannya. Astaxanthin juga mempunyai effek pengawal-kimo kepada beberapa jenis kanser.

Sebagai pemakanan tambahan, Astaxanthin boleh digunakan untuk menguatkan lagi daya ketahanan (imunisasi) badan, mengelakkan kerosakkan mata dengan melindungi retina dari kerosakan oksida dan juga mengawal tubuh dari mengalami kelesuan otot (bagi mereka yang meningkat umur). Ia juga boleh membantu mengurangkan tekanan oksidatif pada penyakit-penyakit seperti Alzheimer’s, Parkinson’s dan juga kecederaan berkaitan dengan saraf tunjang. Sebagai pemakanan tambahan, Astaxanthin juga boleh mengelak berlakunya pengoksidaan pada LDL cholesterol dan juga menaikkan pengeluaran HDL cholesterol. Astaxanthin juga mampu menambahkan tenaga, metabolisma dan daya ketahanan (endurance), dan ia adalah tidak mutajenik dan tidak toksik.

Pigmentasi pada kulit yang menyebabkan jeragat dan kulit bercapuk. Adalah disebabkan oleh penghasilan melanin yang terlalu tidak teratur. Telah diketahui yang mengurangkan aktiviti tyrosinase boleh mengurangkan masalah pigmentasi. Semua ini boleh dicapai jika pengeluaran tyrosinase boleh dikawal.

Pigmentasi juga boleh dikawal dengan menghalang auto-oksidasi dopa (sejenis asid amino) dan menyekat reaksi radang seperti erythema yang berlaku berikutan iradiasi UV. Ejen pemutih kulit seperti Arbutin, asid Kojic and asid Ascorbik mampu mengawal sintesis bahan tyrosinase. Kajian ini dilakukan untuk membanding keberkesanan Astaxanthin dengan ejen pemutih kulit yang lain.


EKSTAK BIJI ANGGUR

Sejak awal zaman, para cendiakawan Yunani telah mengetahui serta memuji kuasa pemulihan penyakit kulit dan mata yang terdapat pada biji anggur. Pada masa yang sama, biji anggur juga terkenal dengan sifatnya yang membawa kelegaan: menghalang barah dan penyakit kardiovaskular, mengurangkan alahan (allergies), ulser, selaput mata(cataracts), dan juga dipercayai membantu proses awet muda.

Biji anggur mengandungi OPC (oligomeric proanthocyanidins), sejenis antioksidan yang kuat, lebih kuat dari vitamin C, E dan betacarotene. Doktor mengesyorkan penggunaan antioksidan ini untuk membantu mengurangkan masalah pengaliran darah’ contohnya kencing manis, kejang otot, vena varikosa, senggal tangan dan kaki dan juga mati pucuk.

Ekstrak Biji Anggur ini mampu menahan sakit yang disebabkan oleh prostaalandins, unsur yang menyebabkan permasalahan endometriosis. Ekstrak Biji Anggur juga mampu menembusi sel-sel badan, termasuk sel-sel otak untuk menghalang kerosakan akibat kesosakkan radikal bebas. Berikut adalah sebahagian fungsi Ekstrak Biji Anggur; menghalang berlakunya penyakit jantung, mengurangkan kerosakkan fibromylagia, mengelak berlakunya barah, melawan penyakit kulit seperti psoriasis dan eczema, melambatkan lagi proses kelemahan otot dan cataract, dan mengurangkan berlakunya alahan.


EKSTRAK SERBUK ALOE VERA

Rekod-rekod sejarah ada menunjukkan yang tamadun Mesir dari 550BC telah menggunakan aloe untuk mengubati penyakit kulit. Orang-orang Yunani purba juga mengetahui akan khasiat aloe dalam bidang perubatan. Buktinya ialah dengan tertulisnya kebolehan aloe untuk mengubati luka dan jangkitan-jangkitan kulit oleh Pliny (23-79 Sebelum Masehi) dan Dioscorides (Abad Pertama Sebelum Masehi).


Gel lutsinar dari daun muda aloe vera telah digunakan beribu-ribu tahun untuk mengubati jangkitan-jangkitan kulit dan beberapa jenis penyakit berkenaan dengan kulit. Disamping itu, ia juga sudah sekian lama digunakan untuk mengubati beberapa jenis penyakit, khasnya yang berkaitan dengan sistem penghadaman, mengubati luka, kulit terbakar dan beberapa penyakit kulit lain. Aloe juga digunakan untuk mengubati penyakit yang berkaitan dengan hati. Dalam peubatan tradisional, cecair lekit (kemudian dikeringkan) yang didapati dari bahagian dalam daunnya boleh dimakan sebagai ubat pelawas.


LYCO TOMATO
Menurut Institut Barah Kebangsaan, terdapat cukup bukti bahawa mereka yang memakan jumlah tomato atau produk tomato yang banyak dapat menurunkan risiko penyakit barah pada postrat, paru-paru dan perut. Terdapat juga beberapa bukti yang mereka yang makan banyak tomato juga boleh mengurangkan risiko barah pada pankreas, colorectal, esofogus, oral, payu dara dan tulang servik.

Persetujuan pendapat mendapati yang lycopenes, bioflavonoids adalah berkait rapat dengan beta karotin. Ini bermaksud kehadiran kedua-dua ajen melawan barah pada tomato.Ketika memasak, lycopenes dibebaskan dari tomato. Oleh itu kajian mendapati yang kemujaraban lycopene dalam tomato akan menjadi lebih tinggi jika tomato itu dimasak, dibandingkan dengan dimakan mentah. Dengan sedikit minyak, seperti terdapat pada pizza atau sos tomato, mampu menambahkan lagi daya perlindungan yang dihasilkan.

Kajian juga mendapati yang memakan tomato atau produk tomato, yang mengandungi lycopene, mengurangkan risiko penyakit kardiovaskular.

Tomato mampu mencernakan lemak haiwan didalam makanan seperti mentega, keju, daging, dan berbagai makanan bergoreng. Oleh itu, ia dapat mengawal saluan-saluran darah dari menjadi keras. Tomato juga amat berguna untuk mengurangkan tekanan darah tinggi, risiko yang amat tinggi untuk terjadinya sakit jantung dan serangan angin athmar. Lycopene yang terdapat dengan banyak sekali dalam tomato merah, ialah sejenis anti-oksidan yang sangat mujarab. Kajian juga mendapati yang lycopene adalah sukurang-kurangnya lua kali ganda lebih mujarab sebagai lo-carotene yang melindungi lymphocytes darah dari kerosakkan radikal NO2.

Lycopene didapati boleh mengurangkan oksidasi LDL dengan lebih efektif dibandingkan dengan beta-carotene. Ahli-ahli sains juga mendapati yang kombinasi lycopene dan vitamin E menghalang oksidasi LDL jika dibandingkan bila kedua-duanya digunalan berasingan.

Kajian perubatan mendapati orang-orang Lithuania yang mengalami kadar kematian tinggi akibat sakit jantung mempunyai tahap darah lycopene yang rendah.

Menurut Micheal Aviram dari Techion Faculty of Medicine dan Rambam Medical Centre of Haifa, Israel, “Saya sangat mengesyorkan yang manusia menambahkan lycopene tomato semulajadi dalam jumlah permakanan mereka. Ataupun menambah permakanan tomato, sumber-sumber tambahan semulajadi atau membeli produk makanan yang menggunakan lycopene sebagai zat tambahan. Faedah dan kebaikan lycopene kepada jantung manusia adalah sudah terbukti amat luarbiasa.”

EKSTRAK SERBUK BIJI ANGGUR

Sejak awal zaman, para cendiakawan Yunani telah mengetahui serta memuji kuasa pemulihan penyakit kulit dan mata yang terdapat pada biji anggur. Pada masa yang sama, biji anggur juga terkenal dengan sifatnya yang membawa kelegaan: menghalang barah dan penyakit kardiovaskular, mengurangkan alahan (allergies), ulser, selaput mata(cataracts), dan juga dipercayai membantu proses awet muda.

Biji Anggur mengandungi OPC (oligomeric proanthocyanidins), sejenis antioksidan yang kuat, lebih kuat dari vitamin C, E dan betacarotene. Doktor mengesyorkan penggunaan antioksidan ini untuk membantu mengurangkan masalah pengaliran darah’ contohnya kencing manis, kejang otot, vena varikosa, senggal tangan dan kaki dan juga mati pucuk.

Ekstrak Biji Anggur ini mampu menahan sakit yang disebabkan oleh prostaalandins, unsure yang menyebabkan permasalahan endometriosis. Ekstrak Biji Anggur juga mampu menembusi sel-sel badan, termasuk sel-sel otak untuk menghalang kerosakan akibat kesosakkan radikal bebas. Berikut adalah sebahagian fungsi Ekstrak Biji Anggur; menghalang berlakunya penyakit jantung, mengurangkan kerosakkan fibromylagia, mengelak berlakunya barah, melawan penyakit kulit seperti psoriasis dan eczema, melambatkan lagi proses kelemahan otot dan cataract, dan mengurangkan berlakunya alahan.

EKSTRAK GOJI

Dikenali sebagai wolfberry, tanaman ini berasal dari Asia. Goji telah digunakan sejak berkurun lamanya. Khasiatnya ialah membina tenaga dan menguatkan usia. Goji Berry yang mustajab ini mengandungi bebagai-bagai amino asid semulajadi yang berkhasiat, kalsium, potassium, besi, zink, selenium, Vitamin B-2, Beta karotin, Lycopene dan banyak lagi yang boleh memberi anda tenaga untuk anda berasa kuat sepanjang hari.

Menambah stamina and kesegaran badan

Menguatkan system ketahanan

Memberi keyakinan kesihatan

Mempunyai jumlah anti-oksida yang tinggi

Goji (wolfberry) terkenal dengan anti-oksidan dan juga sokongan kepada daya ketahanan. Ada yang berpendapat yang goji yang dihasilkan dari kawasan tertentu mempunyai kahsiat yang lebih tinggi dari yang lain. Penyelidik-penyelidik Cina telah lama mendapati yang goji mempunyai kandungan polysaccharides yang memainkan peranan yang penting dalam membuktikan buah ini menambahkan daya ketahanan sipemakan.

Pada ketika ini, satu khasiat yang terbukti dari buah goji ialah kesihatan mata. Goji mengandungi tahap zeaxanthin (sejenis nutrien) yang tinggi. Bersama dengan lutein, kedua-duanya memainkan peranan penting dalam memastikan kesihatan mata yang optima. Disyorkan disini, selain dari memakan goji sahaja, adalah digalakkan untuk memakan jenis beri (berry) yang berlainan seperti – cranberry, blueberry ,strawberry dan lain-lain. Ini adalah untuk mendapat khasiat berbagai jenis phytonutrients.

GLUTHATHIONE POWDER

Kajian makmal mendapati yang gluthathione mempunyai potensi melawan hampir kesemua jenis penyakit, khasnya yang berkaitan dengan proses penuaan kerana kerosakkan radikal bebas adalah penyebab utama kepada penyakit-penyakit jenis ini.


Pada amnya, mengambil glutathione dalam sukatan yang berpatutan adalah selamat. Namun begitu, bagi mereka yang mengalami alahan pada protin susu atau yang baru melalui pembedahan pemindahan organ, ia tidak digalakkan. Disebalik kebimbangan mengambil gluthathione, satu kebaikannya ialah bagi mereka yang mengidap barah.


Mempunyai sifat anti-oksidan yang kuat, gluthathione mampu menolong menjalankkan sel dengan lancar. Ia juga membantu hati membersihkan bahan kimia yang asing bagi tubuh kita seperti dadah dan kotoran. Gluthathione adalah sangat menarik. Ia adalah molekul yang sangat kecil, dikeluarkan oleh badan dan terdapat pada setiap sel. Ia dianggap sebagai anti-oksidan yang paling penting didalam tubuh kerana ia terdapat pada setiap sel.


Antioksidan yang paling diketahui ramai ialah vitamin C dan E. Keduanya kita sudah sedia tahu asangat npenting untuk kesihatan kerana mampu mengawal radikal bebas yang boleh terbina di dalam sel dan mengakibatkan kerosakkan. Oleh kerana gluthathione wujud di dalam sel, ia adalah dalam posisi terbaik untuk mengawal radikal bebas. Gluthathione juga mampu menggalakkan kesihatan kerana ia terdapat dalam semua sel, termasuk sel dari system daya ketahanan badan, yang tugasnya ialah melawan jangkitan dan penyakit.
Back to top Go down
View user profile
aziemnz
Enterpreneur
Enterpreneur


Number of posts : 563
Age : 40
Registration date : 30/09/2008

PostSubject: Re: ~HARGA BORONG COCOA COLLAGEN POWER PLUS + DETOX FOOT PATCH 50SEN+ GOLD SLIMMING PATCH 60 SEN.....   Sun 15 Mar 2009, 11:17 am

JOM BACA TESTIMONI GLUTAWHITE

Quote :
sya suggest amik Gluta..kesan nya x lama kejap je scar da hilang
saya da try...cepat je kesan parut jerawat pudar n hilang....

Quote :
btul...scar garuk2 gatal..x sdr ilang..
tgk2 dh comel..he he..

Quote :
Nak tambah testimoni skek on glutawhite ni...remember that day saya tanya whether or not my doter age 6 leh amik atau tak kan?...well, saya buat mcm yg DIrankan tu which i started gave her last saturday, half sachet, 2 days lapse and at the same time saya stopkan ubat sapu dia. pagi tadi she took it for the 3rd time. saya pulak tetiba teragak nak tgk jari kaki dia...and well, surprisingly!...amazingly...apa 'ly' lagi??... jari kaki n kuku dia yg dulu kering, berkuping2 seakan berkudis (eczema) n kuku dia yg lekuk2 tu dah almost cured!!..my husband pun terkejut n gembira sbb if not, every nite dia yg tukang sapu krim kat jari kaki my doter tuh...n biasalah kan, krim ni untuk luaran je...once stop sapu, dia jadi balik...tp kami mmg bersyukur sgt sbb tgk condition our doter dah ok. kalo tak tu, kesian kat dia sbb dia mmg mewarisi masalah kulit cam saya gak sbb abang dia ok takde masalah. So, Alhamdulillah...saya harap keadaan tu akan kekal n masalah kulit tak berulang semula just like my hand gak la. skrg dah licin, kalau dulu saya rasa tak ada harapan nak baik eczema saya ni tp tidak lagi selepas berkenalan dan bercinta dgn GlutaWhite ni...just love it!!!...

Quote :
lagi satu testimoni lupo pulak nak bagitau...husband saya pun amik gak GWhite ni kan?...yg saya perasan, skrg ni bila bangun pagi muka dia dah tak berminyak cam dulu lagi...dah normal. dia pun suka gak ngan perubahan tu...kalau tak dulu tu, bangun pagi jek bukan setakat nampak berminyak muka tu, pegang muka dia pun terasa amat minyak kat muka dia tu. tp sekarang masalah tu dah tak ada...best tul GlutaWhite neh...

Quote :
i bought Gluta Whita haritu dgn akak..
i'm so impressed with the result! seriously, this product is so good.
kulit dah makin cerah, putih gebu, then dlu i ada masalh mcm kulit kaki kering, but now, it was diminished! sgt bagus!

Quote :
munah slalu gak masuk sini
dah ramai start amek glutawhite yea
tak terkecuali diri munah juga
munah start amek glutawhite dah hampir 4kotak
kulit munah x lar gelap
x putih sgt
cuma muka munah jenis oily
sejak amalkan glutawhite nie
minyak dah kurang pada wajah
lembut jer kulit muka,ta tangan mahupun badan pabila di sentuh
kesihatan badan munah alhamdulillah
baru2 nie kena selsema.....x sangka x sampai 3hari jer
selsema sudah pulih
mmg bagus glutawhite nie disamping utk mencerahkan kulit
dia juga dpt bantu sihat kan kesihatan dalaman & luaran tubuh badan
munah nie
to dat company IHB TQ so much kerana mencipta GlutaWhite

Quote :
Lagi satu, gluta saya dah kena rembat ngan adik sekotak. Aritu, dia tegur saya...kenapa muka nampak lain?...cerah, berseri n lembab, tak kering cam dulu. Dia tanya saya pakai apa?...adik saya yg sorang lagi tolong jawab, dia tak pakai apa2 la, dia makan glutawhite jer...hehehe...terus minat nak try...tp tak pepasal stok saya jd mangsa...

Quote :
nak tambah lagi testimoni neh...hehehe...after consume almost sekotak GWhite (ada tinggal 1 sachet lagi) ni, saya dah nampak perubahan kat muka nih...1 : kulit ni dah tak kering lagi, lembab jek rasa even tak pakai moisturizer...suka sangat!.. 2 : muka dah tak nampak kusam lagi...dah cerah & a bit glowing...(for record, saya mmg tak pakai apa2 pencuci muka sbb kulit tak tahan) 3 : suka sgt pegang pipi sbb rasa lembut jek... Cukup puas ati!!...

alisha...cecepat le ko telan GWhite neh...esok nak nek pelamin takyah pakai mekap tebal2 sbb dah glowing mowing and the morning glory...wakakakakaaa....

mekasih.. mekasih.. mekasih.. mekasih.. mekasih..
Back to top Go down
View user profile
aziemnz
Enterpreneur
Enterpreneur


Number of posts : 563
Age : 40
Registration date : 30/09/2008

PostSubject: Re: ~HARGA BORONG COCOA COLLAGEN POWER PLUS + DETOX FOOT PATCH 50SEN+ GOLD SLIMMING PATCH 60 SEN.....   Wed 18 Mar 2009, 10:21 pm

Delivery 12/3/09


ABX CURIER 1411516146 MIOR ~Meliza_manis,Kuala Lumpur.
tq..tq...



mekasih.. mekasih.. mekasih.. mekasih..
Back to top Go down
View user profile
aziemnz
Enterpreneur
Enterpreneur


Number of posts : 563
Age : 40
Registration date : 30/09/2008

PostSubject: Re: ~HARGA BORONG COCOA COLLAGEN POWER PLUS + DETOX FOOT PATCH 50SEN+ GOLD SLIMMING PATCH 60 SEN.....   Wed 18 Mar 2009, 10:22 pm

Produk yang hangat di pasaran masa kini!!!!


PEK PERCUBAAN :

5 peket - RM 50

7 Peket - RM 70
10 Peket - RM 100

PEGHANTARAN PERCUMA !


x sabar nih! x sabar nih! x sabar nih! x sabar nih! x sabar nih!
Back to top Go down
View user profile
aziemnz
Enterpreneur
Enterpreneur


Number of posts : 563
Age : 40
Registration date : 30/09/2008

PostSubject: Re: ~HARGA BORONG COCOA COLLAGEN POWER PLUS + DETOX FOOT PATCH 50SEN+ GOLD SLIMMING PATCH 60 SEN.....   Wed 18 Mar 2009, 10:22 pm

Delivery 13/3/09


KTM CURIER CA428895 : 8 SET COCOA COLLAGEN ~Eila,Penang.
tq..tq...



mekasih.. mekasih.. mekasih.. mekasih..
Back to top Go down
View user profile
aziemnz
Enterpreneur
Enterpreneur


Number of posts : 563
Age : 40
Registration date : 30/09/2008

PostSubject: Re: ~HARGA BORONG COCOA COLLAGEN POWER PLUS + DETOX FOOT PATCH 50SEN+ GOLD SLIMMING PATCH 60 SEN.....   Wed 18 Mar 2009, 10:23 pm

GLUTAWHITE N B'WHITE



HARGA : RM75 (14 SACHET)
NOW OFFER : RM60 !!



HARGA : RM48 (14 SACHET)
NOW OFFER : RM35!!




STOK 1 BULAN
1 KTK BWHITE + 1 KTK GLUTAWHITE ~ RM100
(Jimat RM23)


STOK 2 BULAN
2 KTK BWHITE + 2 KTK GLUTAWHITE ~ RM190
(Jimat RM56)



x sabar nih! x sabar nih!

RAMUAN AKTIF:

Dextrose, lyco tomato, astaxanthin, ekstrak goji, ekstrak aloe vera, ekstrak grape seed, ceri acerola, maltodextrin, gluthathione, ekstrak buah delima & ekstrak stevia.

PEMBUNGKUSAN:

3g pak serbuk dalam uncang aluminium.



INDIKASI:

Makanan khasiat untuk kesihatan untuk wanita dan lelaki.




PENYEDIAAN:

Tuang 1 uncang ke dalam mulut dan minum segelas air biasa atau jus buahan. Disarankan mengguna 2 uncang sehari (pagi dan malam).




PERHATIAN:

Disimpan di tempat yang sejuk dan kering pada suhu bawah 30oC. Jauhi dari kanak-kanak.




KEBAIKAN RAMUAN:

KOLOSTRUM


Satu kebaikan kolostrum ialah ianya adalah terhasil dari susu lembu, sejenis makanan kesihatan semulajadi. Ia mengandungi formula lengkap seperti vitamin-vitamin penting, asid-asid lemak penting, asid-asid amino, factor imunisasi dan juga factor pertumbuhan. Colostrum merupakan ciptaan semualajadi, sebahagian dari susu ibu yang membantu sikecil untuk membesar kuat dan sihat.

Susu awal lembu yang mengandungi kolostrum, telah digunakan manusia seluruh dunia, sepanjang zaman untuk memperkuatkan lagi daya ketahanan badan dari jangkitan penyakit. Pada waktu yang sama, ia merupakan sejenis permakanan tambahan semulajadi yang lengkap.

Satu lagi kebaikan kolostrum ialah ia begitu terkenal dalam sejarah sebagai agen yang membantu tubuh melawan serangan selsema dan juga jangkitan. Kolostrum juga mampu meransangkan lagi sistem daya ketahanan badan. Ramai juga yang menggunakan kolostrum untuk membantu mereka dalam berdiet dan juga bina badan. Kolostrum banyak digunakan dikalangan ahli sukan dan juga untuk mereka yang berusaha untuk awet muda. Di dalam tahun 1940an, kegunaaan kolostrum menjadi begitu terkenal dikalangan mereka yang menghidap rheumatoid arthritis (sejenis sakit sendi dan tulang) dan juga penyakit-penyakit yang berkaitan dengan penambahan usia.

ASTAXANTHIN

Astaxanthin ialah sejenis carotenoid yang berantioksidan, dan mempunyai sifat-sifat yang hamper serupa dengan betacarotene. Ia bertanggungjawab kepada terjadinya warna merah pada ikan salmon, ikan trout, udang, ketam dan juga pada beberapa jenis algae termasuk Haematococcus pluvialis.

Astaxanthin mempunyai 6 sifat biologi iaitu; pro-vitamin A, aktiviti anti-bengkak, pengubah respon biologi, laluan bagi penghalang darah ke otak, laluan bagi penghalang darah ke retina, dan anti-oksidan.

Pro-Vitamin A mengurangkan ketegangan dan keletihan mata, myopia, hyperopia, cataracts (selaput maya), dan arteriosclerotic.

Anti bengkak adalah lawan kepada berbagai jenis kanser termasuk kanser payu dara, perut, hati dan tali perut.

Pengubah respon biologi bertindak sebagai pengubat alegi, atopia dan SLE.

Laluan bagi penghalang darah ke otak mengurangkan cerebral-infarction dan dementia.

Laluan bagi penghalang darah ke retina mengurangkan cataracts dan arteriosclerotic retinopathy.


Antioksidan

Sebagai anti-oksidan, Astaxanthin membantu mengubati masalah seperti hypertension, kencing manis, hypercholesterolemia, arteriosclerosis, beberapa jenis kanser dan juga permasalahan kulit. Astaxanthin bertindak sebagai antioksidan dengan menghapuskan radikal bebas, memperbetulkan bentuk oksigen yang kurang sempurna, dan menghentikan tindakbalas negatif. Ia juga mempunyai aktiviti anti-oksidan tertinggi jika dibandingkan dengan carotenoids yang lain.Dalam satu kajian vivo yang dijalankan dalam tahun 1997 oleh Nutrion/Foods Society mendapati yang Astaxanthin mengawal pengoksidaan LDL dengan efektif sebanyak dos 3.6 mg/sehari setelah 60 minit memakannya. Astaxanthin juga mempunyai effek pengawal-kimo kepada beberapa jenis kanser.

Sebagai pemakanan tambahan, Astaxanthin boleh digunakan untuk menguatkan lagi daya ketahanan (imunisasi) badan, mengelakkan kerosakkan mata dengan melindungi retina dari kerosakan oksida dan juga mengawal tubuh dari mengalami kelesuan otot (bagi mereka yang meningkat umur). Ia juga boleh membantu mengurangkan tekanan oksidatif pada penyakit-penyakit seperti Alzheimer’s, Parkinson’s dan juga kecederaan berkaitan dengan saraf tunjang. Sebagai pemakanan tambahan, Astaxanthin juga boleh mengelak berlakunya pengoksidaan pada LDL cholesterol dan juga menaikkan pengeluaran HDL cholesterol. Astaxanthin juga mampu menambahkan tenaga, metabolisma dan daya ketahanan (endurance), dan ia adalah tidak mutajenik dan tidak toksik.

Pigmentasi pada kulit yang menyebabkan jeragat dan kulit bercapuk. Adalah disebabkan oleh penghasilan melanin yang terlalu tidak teratur. Telah diketahui yang mengurangkan aktiviti tyrosinase boleh mengurangkan masalah pigmentasi. Semua ini boleh dicapai jika pengeluaran tyrosinase boleh dikawal.

Pigmentasi juga boleh dikawal dengan menghalang auto-oksidasi dopa (sejenis asid amino) dan menyekat reaksi radang seperti erythema yang berlaku berikutan iradiasi UV. Ejen pemutih kulit seperti Arbutin, asid Kojic and asid Ascorbik mampu mengawal sintesis bahan tyrosinase. Kajian ini dilakukan untuk membanding keberkesanan Astaxanthin dengan ejen pemutih kulit yang lain.


EKSTAK BIJI ANGGUR

Sejak awal zaman, para cendiakawan Yunani telah mengetahui serta memuji kuasa pemulihan penyakit kulit dan mata yang terdapat pada biji anggur. Pada masa yang sama, biji anggur juga terkenal dengan sifatnya yang membawa kelegaan: menghalang barah dan penyakit kardiovaskular, mengurangkan alahan (allergies), ulser, selaput mata(cataracts), dan juga dipercayai membantu proses awet muda.

Biji anggur mengandungi OPC (oligomeric proanthocyanidins), sejenis antioksidan yang kuat, lebih kuat dari vitamin C, E dan betacarotene. Doktor mengesyorkan penggunaan antioksidan ini untuk membantu mengurangkan masalah pengaliran darah’ contohnya kencing manis, kejang otot, vena varikosa, senggal tangan dan kaki dan juga mati pucuk.

Ekstrak Biji Anggur ini mampu menahan sakit yang disebabkan oleh prostaalandins, unsur yang menyebabkan permasalahan endometriosis. Ekstrak Biji Anggur juga mampu menembusi sel-sel badan, termasuk sel-sel otak untuk menghalang kerosakan akibat kesosakkan radikal bebas. Berikut adalah sebahagian fungsi Ekstrak Biji Anggur; menghalang berlakunya penyakit jantung, mengurangkan kerosakkan fibromylagia, mengelak berlakunya barah, melawan penyakit kulit seperti psoriasis dan eczema, melambatkan lagi proses kelemahan otot dan cataract, dan mengurangkan berlakunya alahan.


EKSTRAK SERBUK ALOE VERA

Rekod-rekod sejarah ada menunjukkan yang tamadun Mesir dari 550BC telah menggunakan aloe untuk mengubati penyakit kulit. Orang-orang Yunani purba juga mengetahui akan khasiat aloe dalam bidang perubatan. Buktinya ialah dengan tertulisnya kebolehan aloe untuk mengubati luka dan jangkitan-jangkitan kulit oleh Pliny (23-79 Sebelum Masehi) dan Dioscorides (Abad Pertama Sebelum Masehi).


Gel lutsinar dari daun muda aloe vera telah digunakan beribu-ribu tahun untuk mengubati jangkitan-jangkitan kulit dan beberapa jenis penyakit berkenaan dengan kulit. Disamping itu, ia juga sudah sekian lama digunakan untuk mengubati beberapa jenis penyakit, khasnya yang berkaitan dengan sistem penghadaman, mengubati luka, kulit terbakar dan beberapa penyakit kulit lain. Aloe juga digunakan untuk mengubati penyakit yang berkaitan dengan hati. Dalam peubatan tradisional, cecair lekit (kemudian dikeringkan) yang didapati dari bahagian dalam daunnya boleh dimakan sebagai ubat pelawas.


LYCO TOMATO
Menurut Institut Barah Kebangsaan, terdapat cukup bukti bahawa mereka yang memakan jumlah tomato atau produk tomato yang banyak dapat menurunkan risiko penyakit barah pada postrat, paru-paru dan perut. Terdapat juga beberapa bukti yang mereka yang makan banyak tomato juga boleh mengurangkan risiko barah pada pankreas, colorectal, esofogus, oral, payu dara dan tulang servik.

Persetujuan pendapat mendapati yang lycopenes, bioflavonoids adalah berkait rapat dengan beta karotin. Ini bermaksud kehadiran kedua-dua ajen melawan barah pada tomato.Ketika memasak, lycopenes dibebaskan dari tomato. Oleh itu kajian mendapati yang kemujaraban lycopene dalam tomato akan menjadi lebih tinggi jika tomato itu dimasak, dibandingkan dengan dimakan mentah. Dengan sedikit minyak, seperti terdapat pada pizza atau sos tomato, mampu menambahkan lagi daya perlindungan yang dihasilkan.

Kajian juga mendapati yang memakan tomato atau produk tomato, yang mengandungi lycopene, mengurangkan risiko penyakit kardiovaskular.

Tomato mampu mencernakan lemak haiwan didalam makanan seperti mentega, keju, daging, dan berbagai makanan bergoreng. Oleh itu, ia dapat mengawal saluan-saluran darah dari menjadi keras. Tomato juga amat berguna untuk mengurangkan tekanan darah tinggi, risiko yang amat tinggi untuk terjadinya sakit jantung dan serangan angin athmar. Lycopene yang terdapat dengan banyak sekali dalam tomato merah, ialah sejenis anti-oksidan yang sangat mujarab. Kajian juga mendapati yang lycopene adalah sukurang-kurangnya lua kali ganda lebih mujarab sebagai lo-carotene yang melindungi lymphocytes darah dari kerosakkan radikal NO2.

Lycopene didapati boleh mengurangkan oksidasi LDL dengan lebih efektif dibandingkan dengan beta-carotene. Ahli-ahli sains juga mendapati yang kombinasi lycopene dan vitamin E menghalang oksidasi LDL jika dibandingkan bila kedua-duanya digunalan berasingan.

Kajian perubatan mendapati orang-orang Lithuania yang mengalami kadar kematian tinggi akibat sakit jantung mempunyai tahap darah lycopene yang rendah.

Menurut Micheal Aviram dari Techion Faculty of Medicine dan Rambam Medical Centre of Haifa, Israel, “Saya sangat mengesyorkan yang manusia menambahkan lycopene tomato semulajadi dalam jumlah permakanan mereka. Ataupun menambah permakanan tomato, sumber-sumber tambahan semulajadi atau membeli produk makanan yang menggunakan lycopene sebagai zat tambahan. Faedah dan kebaikan lycopene kepada jantung manusia adalah sudah terbukti amat luarbiasa.”

EKSTRAK SERBUK BIJI ANGGUR

Sejak awal zaman, para cendiakawan Yunani telah mengetahui serta memuji kuasa pemulihan penyakit kulit dan mata yang terdapat pada biji anggur. Pada masa yang sama, biji anggur juga terkenal dengan sifatnya yang membawa kelegaan: menghalang barah dan penyakit kardiovaskular, mengurangkan alahan (allergies), ulser, selaput mata(cataracts), dan juga dipercayai membantu proses awet muda.

Biji Anggur mengandungi OPC (oligomeric proanthocyanidins), sejenis antioksidan yang kuat, lebih kuat dari vitamin C, E dan betacarotene. Doktor mengesyorkan penggunaan antioksidan ini untuk membantu mengurangkan masalah pengaliran darah’ contohnya kencing manis, kejang otot, vena varikosa, senggal tangan dan kaki dan juga mati pucuk.

Ekstrak Biji Anggur ini mampu menahan sakit yang disebabkan oleh prostaalandins, unsure yang menyebabkan permasalahan endometriosis. Ekstrak Biji Anggur juga mampu menembusi sel-sel badan, termasuk sel-sel otak untuk menghalang kerosakan akibat kesosakkan radikal bebas. Berikut adalah sebahagian fungsi Ekstrak Biji Anggur; menghalang berlakunya penyakit jantung, mengurangkan kerosakkan fibromylagia, mengelak berlakunya barah, melawan penyakit kulit seperti psoriasis dan eczema, melambatkan lagi proses kelemahan otot dan cataract, dan mengurangkan berlakunya alahan.

EKSTRAK GOJI

Dikenali sebagai wolfberry, tanaman ini berasal dari Asia. Goji telah digunakan sejak berkurun lamanya. Khasiatnya ialah membina tenaga dan menguatkan usia. Goji Berry yang mustajab ini mengandungi bebagai-bagai amino asid semulajadi yang berkhasiat, kalsium, potassium, besi, zink, selenium, Vitamin B-2, Beta karotin, Lycopene dan banyak lagi yang boleh memberi anda tenaga untuk anda berasa kuat sepanjang hari.

Menambah stamina and kesegaran badan

Menguatkan system ketahanan

Memberi keyakinan kesihatan

Mempunyai jumlah anti-oksida yang tinggi

Goji (wolfberry) terkenal dengan anti-oksidan dan juga sokongan kepada daya ketahanan. Ada yang berpendapat yang goji yang dihasilkan dari kawasan tertentu mempunyai kahsiat yang lebih tinggi dari yang lain. Penyelidik-penyelidik Cina telah lama mendapati yang goji mempunyai kandungan polysaccharides yang memainkan peranan yang penting dalam membuktikan buah ini menambahkan daya ketahanan sipemakan.

Pada ketika ini, satu khasiat yang terbukti dari buah goji ialah kesihatan mata. Goji mengandungi tahap zeaxanthin (sejenis nutrien) yang tinggi. Bersama dengan lutein, kedua-duanya memainkan peranan penting dalam memastikan kesihatan mata yang optima. Disyorkan disini, selain dari memakan goji sahaja, adalah digalakkan untuk memakan jenis beri (berry) yang berlainan seperti – cranberry, blueberry ,strawberry dan lain-lain. Ini adalah untuk mendapat khasiat berbagai jenis phytonutrients.

GLUTHATHIONE POWDER

Kajian makmal mendapati yang gluthathione mempunyai potensi melawan hampir kesemua jenis penyakit, khasnya yang berkaitan dengan proses penuaan kerana kerosakkan radikal bebas adalah penyebab utama kepada penyakit-penyakit jenis ini.


Pada amnya, mengambil glutathione dalam sukatan yang berpatutan adalah selamat. Namun begitu, bagi mereka yang mengalami alahan pada protin susu atau yang baru melalui pembedahan pemindahan organ, ia tidak digalakkan. Disebalik kebimbangan mengambil gluthathione, satu kebaikannya ialah bagi mereka yang mengidap barah.


Mempunyai sifat anti-oksidan yang kuat, gluthathione mampu menolong menjalankkan sel dengan lancar. Ia juga membantu hati membersihkan bahan kimia yang asing bagi tubuh kita seperti dadah dan kotoran. Gluthathione adalah sangat menarik. Ia adalah molekul yang sangat kecil, dikeluarkan oleh badan dan terdapat pada setiap sel. Ia dianggap sebagai anti-oksidan yang paling penting didalam tubuh kerana ia terdapat pada setiap sel.


Antioksidan yang paling diketahui ramai ialah vitamin C dan E. Keduanya kita sudah sedia tahu asangat npenting untuk kesihatan kerana mampu mengawal radikal bebas yang boleh terbina di dalam sel dan mengakibatkan kerosakkan. Oleh kerana gluthathione wujud di dalam sel, ia adalah dalam posisi terbaik untuk mengawal radikal bebas. Gluthathione juga mampu menggalakkan kesihatan kerana ia terdapat dalam semua sel, termasuk sel dari system daya ketahanan badan, yang tugasnya ialah melawan jangkitan dan penyakit.
Back to top Go down
View user profile
aziemnz
Enterpreneur
Enterpreneur


Number of posts : 563
Age : 40
Registration date : 30/09/2008

PostSubject: Re: ~HARGA BORONG COCOA COLLAGEN POWER PLUS + DETOX FOOT PATCH 50SEN+ GOLD SLIMMING PATCH 60 SEN.....   Wed 18 Mar 2009, 10:24 pm

JOM BACA TESTIMONI GLUTAWHITE

Quote :
sya suggest amik Gluta..kesan nya x lama kejap je scar da hilang
saya da try...cepat je kesan parut jerawat pudar n hilang....

Quote :
btul...scar garuk2 gatal..x sdr ilang..
tgk2 dh comel..he he..

Quote :
Nak tambah testimoni skek on glutawhite ni...remember that day saya tanya whether or not my doter age 6 leh amik atau tak kan?...well, saya buat mcm yg DIrankan tu which i started gave her last saturday, half sachet, 2 days lapse and at the same time saya stopkan ubat sapu dia. pagi tadi she took it for the 3rd time. saya pulak tetiba teragak nak tgk jari kaki dia...and well, surprisingly!...amazingly...apa 'ly' lagi??... jari kaki n kuku dia yg dulu kering, berkuping2 seakan berkudis (eczema) n kuku dia yg lekuk2 tu dah almost cured!!..my husband pun terkejut n gembira sbb if not, every nite dia yg tukang sapu krim kat jari kaki my doter tuh...n biasalah kan, krim ni untuk luaran je...once stop sapu, dia jadi balik...tp kami mmg bersyukur sgt sbb tgk condition our doter dah ok. kalo tak tu, kesian kat dia sbb dia mmg mewarisi masalah kulit cam saya gak sbb abang dia ok takde masalah. So, Alhamdulillah...saya harap keadaan tu akan kekal n masalah kulit tak berulang semula just like my hand gak la. skrg dah licin, kalau dulu saya rasa tak ada harapan nak baik eczema saya ni tp tidak lagi selepas berkenalan dan bercinta dgn GlutaWhite ni...just love it!!!...

Quote :
lagi satu testimoni lupo pulak nak bagitau...husband saya pun amik gak GWhite ni kan?...yg saya perasan, skrg ni bila bangun pagi muka dia dah tak berminyak cam dulu lagi...dah normal. dia pun suka gak ngan perubahan tu...kalau tak dulu tu, bangun pagi jek bukan setakat nampak berminyak muka tu, pegang muka dia pun terasa amat minyak kat muka dia tu. tp sekarang masalah tu dah tak ada...best tul GlutaWhite neh...

Quote :
i bought Gluta Whita haritu dgn akak..
i'm so impressed with the result! seriously, this product is so good.
kulit dah makin cerah, putih gebu, then dlu i ada masalh mcm kulit kaki kering, but now, it was diminished! sgt bagus!

Quote :
munah slalu gak masuk sini
dah ramai start amek glutawhite yea
tak terkecuali diri munah juga
munah start amek glutawhite dah hampir 4kotak
kulit munah x lar gelap
x putih sgt
cuma muka munah jenis oily
sejak amalkan glutawhite nie
minyak dah kurang pada wajah
lembut jer kulit muka,ta tangan mahupun badan pabila di sentuh
kesihatan badan munah alhamdulillah
baru2 nie kena selsema.....x sangka x sampai 3hari jer
selsema sudah pulih
mmg bagus glutawhite nie disamping utk mencerahkan kulit
dia juga dpt bantu sihat kan kesihatan dalaman & luaran tubuh badan
munah nie
to dat company IHB TQ so much kerana mencipta GlutaWhite

Quote :
Lagi satu, gluta saya dah kena rembat ngan adik sekotak. Aritu, dia tegur saya...kenapa muka nampak lain?...cerah, berseri n lembab, tak kering cam dulu. Dia tanya saya pakai apa?...adik saya yg sorang lagi tolong jawab, dia tak pakai apa2 la, dia makan glutawhite jer...hehehe...terus minat nak try...tp tak pepasal stok saya jd mangsa...

Quote :
nak tambah lagi testimoni neh...hehehe...after consume almost sekotak GWhite (ada tinggal 1 sachet lagi) ni, saya dah nampak perubahan kat muka nih...1 : kulit ni dah tak kering lagi, lembab jek rasa even tak pakai moisturizer...suka sangat!.. 2 : muka dah tak nampak kusam lagi...dah cerah & a bit glowing...(for record, saya mmg tak pakai apa2 pencuci muka sbb kulit tak tahan) 3 : suka sgt pegang pipi sbb rasa lembut jek... Cukup puas ati!!...

alisha...cecepat le ko telan GWhite neh...esok nak nek pelamin takyah pakai mekap tebal2 sbb dah glowing mowing and the morning glory...wakakakakaaa....

Quote :
Saya mengambil B'White 2 sachet untuk bulan pertama kerana tekstur kulit muka saya berminyak dan mudah dihinggapi jerawat terutama sewaktu datang haid. Saya dapat rasa perubahan pada minggu ketiga setelah menyedari kulit muka saya kurang berminyak dan tak perlu touch-up banyak sewaktu di pejabat. Selain dari itu jerawat semakin berkurangan dan bekas jerawat mengecut dengan cepat. Kesan parut jerawat yang baru timbul juga semakin pudar. Perbezaan tekstur kulit muka dan badan saya juga lebih gebu dan bersih.Selain dari itu proses pembuangan air besar saya juga semakin lancar. Sekarang saya hanya mengambil B'White satu sachet sehari kerana saya amat berpuas hati dengan hasil yang diperolehi. Pesanan saya kepada anda yang ingin mencuba B'WhiteTM haruslah minum air lebih dari biasa untuk kesan yang cemerlang"

Quote :
“Sebelum saya menggunakan B’White saya menghadapi masalah pori-pori di muka yang agak jelas & berminyak. Masa saya seharian banyak dihabiskan di luar kerana menghantar anak saya dari tadika hingga ke sekolah menengah dari pagi sampai ke petang.Akibatnya warna kulit muka dan tubuh saya tidak sekata. Saya telah menggunakan B''White sebulan yang lalu saya dapati kulit muka saya tidak lagi berminyak dan pori-pori di muka semakin mengecil. Tekstur kulit saya juga semakin lembut, gebu dan cerah. B’White telah menyelesaikan masalah saya selama ini. Saya tidak sabar menunggu perubahan lain pada diri saya nanti.”

mekasih.. mekasih.. mekasih.. mekasih.. mekasih..
Back to top Go down
View user profile
aziemnz
Enterpreneur
Enterpreneur


Number of posts : 563
Age : 40
Registration date : 30/09/2008

PostSubject: Re: ~HARGA BORONG COCOA COLLAGEN POWER PLUS + DETOX FOOT PATCH 50SEN+ GOLD SLIMMING PATCH 60 SEN.....   Wed 18 Mar 2009, 10:25 pm

~ONE DROP PERFUMES~




~SET 1 WOMEN~
RM35.00 ONLY!

[/B]Inspired by Escape, Calvin Klein
Inspired by Romance LPV, Ralph Lauren
Inspired by Pleasure, Estee Lauder
Inspired by Jennifer, Jennifer Lopez
Inspired by For Her, Narciso Rodrigues
Inspired by Baby Doll, Yves Saint Lauren
Inspired by Cool Water for Women, Davidoff
Inspired by Apple Blossom, Body Shop


~SET 2 WOMEN~
RM35.00 ONLY!

[/B]Inspired by Tresor, Lancome
Inspired by Envy, Gucci
Inspired by Heaven, One Drop Perfumes
Inspired by Eternity for Women, Calvin Klein
Inspired by Gloria, Cacharel
Inspired by Miracle, Lancome
Inspired by J'adore, Dior
Inspired by Intense, Hugo Boss


~SET 3 WOMEN~
RM35.00 ONLY!

[/B]Inspired by CK Be, Calvin Klein
Inspired by No.5, Chanel
Inspired by Light Blue, Dolce & Gabbana
Inspired by Vanilla Musk, Coty
Inspired by Sunflower, Elizabeth Arden
Inspired by Women Boss, Hugo Boss
Inspired by Palace, Paris Hilton
Inspired by Poeme, Lancome

~SET 4 WOMEN~
RM35.00 ONLY!

[/B]Inspired by Coco Mademoiselle, Chanel
Inspired by Aqua di Gio (Women), Giorgio Armani
Inspired by Lolita Lempicka, Lolita Lempicka
Inspired by Baby Jesz, One Drop
Inspired by Gold, Amouage
Inspired by Montana "Parfum de Peau", Montana
Inspired by Yohji, Yohji Yamamoto
Inspired by Amarige, Givenchy


~SET 1 MEN~
RM35.00 ONLY!

[/B]Inspired by Blue Jeans, Versace
Inspired by CK One, Calvin Klein
Inspired by Eternity, Calvin Klein
Inspired by Polo Sport, Ralph Lauren
Inspired by Acqua di Gio, Calvin Klein
Inspired by Issey Miyaki, Issey Miyaki
Inspired by Hugo Men, Hugo Boss
Inspired by Pour Homme, Paco Rabbane


~SET 3 MEN~
RM35.00 ONLY!

Inspired by Boss Signature, Hugo Boss
Inspired by Tuscany per Uomo, Aramis
Inspired by Cool Water, Davidoff
Inspired by Drakkar Noir, Guy Laroche
Inspired by L'Eau d'lssey pour Homme, Issey Miyake
Inspired by Allure Pour Homme, Chanel
Inspired by Le Male, J.P. Gaultier
Inspired by Pleasures for Men, Estee Lauder


~CELEBRITIES' SPECIAL for WOMEN~
RM38.00 ONLY!

[/B] Inspired by M, Mariah Carey
Inspired by Lovely, Sarah Jessica Parker
Inspired by Curious, Britney Spears
Inspired by Kate, Kate Moss
Inspired by Show Time, Kylie Minoque
Inspired by Paris Hilton, Paris Hilton
Inspired by Black Pearl, Elizabeth Taylor
Inspired by Glow, Jennifer Lopez


~CELEBRITIES' SPECIAL for MEN~
RM38.00 ONLY!

[/B] Inspired by Instinct, David Beckham
Inspired by Unforgivable, Sean John
Inspired by True Star, Enrique Iglesias
Inspired by Jordan, Michael Jordan
Inspired by Adventure, Ewan McGregor
Inspired by Life, Adre Agassi
Inspired by Blue Seduction, Antonio Banderas
Inspired by He, Usher

~POSTAGE FREE~
Back to top Go down
View user profile
aziemnz
Enterpreneur
Enterpreneur


Number of posts : 563
Age : 40
Registration date : 30/09/2008

PostSubject: Re: ~HARGA BORONG COCOA COLLAGEN POWER PLUS + DETOX FOOT PATCH 50SEN+ GOLD SLIMMING PATCH 60 SEN.....   Wed 18 Mar 2009, 10:26 pm

anybody home?? anybody home?? anybody home?? anybody home??


Last edited by aziemnz on Sun 06 Sep 2009, 9:26 am; edited 2 times in total
Back to top Go down
View user profile
aziemnz
Enterpreneur
Enterpreneur


Number of posts : 563
Age : 40
Registration date : 30/09/2008

PostSubject: Re: ~HARGA BORONG COCOA COLLAGEN POWER PLUS + DETOX FOOT PATCH 50SEN+ GOLD SLIMMING PATCH 60 SEN.....   Wed 18 Mar 2009, 10:27 pm

Delivery 17/3/09


ABX CURIER 1411516186 : 1 set Cocoa Collagen ~Yusnita, Penang.
ABX CURIER 1411516466 : MIOR ~ Wan Nor Syukriah,Kota Bharu, Kelantan.

tq..tq...



mekasih.. mekasih.. mekasih.. mekasih..
Back to top Go down
View user profile
aziemnz
Enterpreneur
Enterpreneur


Number of posts : 563
Age : 40
Registration date : 30/09/2008

PostSubject: Re: ~HARGA BORONG COCOA COLLAGEN POWER PLUS + DETOX FOOT PATCH 50SEN+ GOLD SLIMMING PATCH 60 SEN.....   Wed 18 Mar 2009, 10:36 pm

~Mudah-mudahanan ianya mengubah gaya hidup anda~

JIKA ANDA WANITA..BELILAH UNTUK DIRI ANDA....

JIKA ANDA SEORANG LELAKI..BELILAH UNTUK ISTERI ANDA....
Ramai yang mengakui......

COCOA COLLOGEN
Produk Kebahagiaan Rumahtangga Anda!!"

ahakz!!! ahakz!!! ahakz!!! ahakz!!! ahakz!!!

PENGUMUMAN!!! PENGEDAR/EJEN COCOA COLLAGEN DIPERLUKAN......

1. JADI EJEN MINIMUM 10 SET 25% DISKAUN.

2. 20 SET DISKAUN 35%........

KTM CURIER (SEMENANJUNG SAHAJA) ~ RM15 UTK 10 SET .


Jika serious berminat....email/sms Azie 019-4364480..Insya Allah...boleh tambah side income...Modal kecil..UNTUNG BESAR...... EXSPECIALLY UTK MEREKA YANG TINGGAL AREA PENANG, KEDAH N PERLIS(BANYAK TEMPAT NAK COVER NIE.....)
bagus...bagus.. bagus...bagus.. bagus...bagus.. bagus...bagus.. bagus...bagus..
Back to top Go down
View user profile
lyana DCL
Newbie
Newbie


Number of posts : 9
Age : 41
Location : ampang kl n seluruh malaysia la
Registration date : 19/03/2009

PostSubject: bidaadari power....   Thu 19 Mar 2009, 5:56 am

ngeh3x ngeh3x askum dan selamat pg.......

bidadari, q-she, nu age, nig ella, mmg ump.utk wnaita..kemutannya..mmg best n dahsyat tau.........

2 hari seklai mau tau!!!!!!!!!!!!!!!!!suami pun jadi hairan........... eeee..geramnyer eeee..geramnyer
Back to top Go down
View user profile http://lyana77.fotopages.com/
ida
Ahli Familiar
Ahli Familiar
avatar

Number of posts : 178
Age : 36
Location : pahang
Registration date : 19/02/2009

PostSubject: Re: ~HARGA BORONG COCOA COLLAGEN POWER PLUS + DETOX FOOT PATCH 50SEN+ GOLD SLIMMING PATCH 60 SEN.....   Thu 19 Mar 2009, 12:26 pm

offer utk mior dah abis ke?
Back to top Go down
View user profile
ida
Ahli Familiar
Ahli Familiar
avatar

Number of posts : 178
Age : 36
Location : pahang
Registration date : 19/02/2009

PostSubject: Re: ~HARGA BORONG COCOA COLLAGEN POWER PLUS + DETOX FOOT PATCH 50SEN+ GOLD SLIMMING PATCH 60 SEN.....   Thu 19 Mar 2009, 12:29 pm

nak tnya la...nigella ni utk apa sbnrnya?sy ada gak beli...bila mkn tu...alamk rsnya boleh tahan...tp function utk apa x tau....sy nie pantang sgt bila org rekmen ok....semer nak test..x hbs lg mkn nie...sbb rsnya tu malulah.. ..

saper2 tau x utk apa...
Back to top Go down
View user profile
aziemnz
Enterpreneur
Enterpreneur


Number of posts : 563
Age : 40
Registration date : 30/09/2008

PostSubject: Re: ~HARGA BORONG COCOA COLLAGEN POWER PLUS + DETOX FOOT PATCH 50SEN+ GOLD SLIMMING PATCH 60 SEN.....   Thu 19 Mar 2009, 2:54 pm

lyana DCL wrote:
ngeh3x ngeh3x askum dan selamat pg.......

bidadari, q-she, nu age, nig ella, mmg ump.utk wnaita..kemutannya..mmg best n dahsyat tau.........

2 hari seklai mau tau!!!!!!!!!!!!!!!!!suami pun jadi hairan........... eeee..geramnyer eeee..geramnyer

Salam Lyana.....
thanx sudi singgah kedai Azie.....
BETUL!! BETUL!! BETUL!!! HARI-HARI MAUUUU.......Combine lak dgn COCOA COLLAGEN + RGC yg berperisa MOCHAA tu...PErghh!! Memang POWERR! Pantang Tercuit je.....ONN JEEE....
ahakz!!! ahakz!!! ahakz!!! ahakz!!!
Back to top Go down
View user profile
aziemnz
Enterpreneur
Enterpreneur


Number of posts : 563
Age : 40
Registration date : 30/09/2008

PostSubject: Re: ~HARGA BORONG COCOA COLLAGEN POWER PLUS + DETOX FOOT PATCH 50SEN+ GOLD SLIMMING PATCH 60 SEN.....   Thu 19 Mar 2009, 2:55 pm

ida wrote:
offer utk mior dah abis ke?
Salam Ida....cek PM ye...Azie dah reply......

x sabar nih! x sabar nih! x sabar nih! x sabar nih!
Back to top Go down
View user profile
aziemnz
Enterpreneur
Enterpreneur


Number of posts : 563
Age : 40
Registration date : 30/09/2008

PostSubject: Re: ~HARGA BORONG COCOA COLLAGEN POWER PLUS + DETOX FOOT PATCH 50SEN+ GOLD SLIMMING PATCH 60 SEN.....   Thu 19 Mar 2009, 2:59 pm

ida wrote:
nak tnya la...nigella ni utk apa sbnrnya?sy ada gak beli...bila mkn tu...alamk rsnya boleh tahan...tp function utk apa x tau....sy nie pantang sgt bila org rekmen ok....semer nak test..x hbs lg mkn nie...sbb rsnya tu malulah.. ..

saper2 tau x utk apa...


Ida...Nie Info Kelebihan nig'ella :

-mngurangkan koletrol serta mensstabilkan kadar lemak dlm badan
-mengandungi fosfat, ion, dan karbohidrat yg mampu membunuh kuman dan baik untuk mengelak kanser
- mempunyai daya pengesan yg mengeluarkan larutan air seperti asid urik, deposit garam galian
-sebagai anti biotik semula jadi

Antara penyakit yg boleh diubati menggunakan nig'ella

kencing manis - nig'ella + PI Water
boleh juger disapu pada luka2, kudis, kurap dan gatal-gatal


hoorey!! hoorey!! hoorey!! hoorey!!
Back to top Go down
View user profile
aziemnz
Enterpreneur
Enterpreneur


Number of posts : 563
Age : 40
Registration date : 30/09/2008

PostSubject: Re: ~HARGA BORONG COCOA COLLAGEN POWER PLUS + DETOX FOOT PATCH 50SEN+ GOLD SLIMMING PATCH 60 SEN.....   Fri 20 Mar 2009, 10:40 am

PENGUMUMAN!!! PENGEDAR/EJEN COCOA COLLAGEN DIPERLUKAN SEGERA......BERITA GEMBIRA UTK ORG2 PENANG EXSPECIALLY YG BERMINAT UTK JD EJEN OCCOA COLLAGEN, HUBUNGI AZIE (STOKIS PENANG) SEGERA UTK BOOKING KAWASAN SERVIS ANDA (HANYA UTK YG BETUL2 BERMINAT!)...BANYAK TEMPAT NAK COVER NIE..... PROFIT YG ANDA DAPAT ADALAH SEPERTI DI BAWAH YE.......

1. JADI EJEN MINIMUM 10 SET 25% DISKAUN.

2. 20 SET DISKAUN 35% DISKAUN.

KTM CURIER (SEMENANJUNG SAHAJA) ~ RM15 UTK 10 SET .





ORANG NEGERI2 LAIN PUN BERMINAT NAK JADI EJEN? BOLE JE HUBUNGI AZIE...PROFIT SAMA MCM KAT ATAS K.......

Jika serious berminat....email/sms Azie 019-4364480..Insya Allah...boleh tambah side income...Modal kecil..UNTUNG BESAR...... EXSPECIALLY UTK MEREKA YANG TINGGAL AREA PENANG, KEDAH N PERLIS.....

bagus...bagus.. bagus...bagus.. bagus...bagus.. bagus...bagus.. bagus...bagus..
Back to top Go down
View user profile
aziemnz
Enterpreneur
Enterpreneur


Number of posts : 563
Age : 40
Registration date : 30/09/2008

PostSubject: Re: ~HARGA BORONG COCOA COLLAGEN POWER PLUS + DETOX FOOT PATCH 50SEN+ GOLD SLIMMING PATCH 60 SEN.....   Tue 24 Mar 2009, 11:01 am

Delivery 18/3/09



KTM CURIER CA428896 ~
10 set(1 CARTON) COCOA COLLAGEN ~Roziana,Sg Siput(U),Perak.

tq..tq...


yahuu!!! yahuu!!! yahuu!!! yahuu!!! yahuu!!!


Delivery 21/3/09

POS REGISTER CD130948286MY ~ 2 set COCOA COLLAGEN ~Wan Juliana,Kuala Lumpur.


mekasih.. mekasih.. mekasih.. mekasih..
Back to top Go down
View user profile
aziemnz
Enterpreneur
Enterpreneur


Number of posts : 563
Age : 40
Registration date : 30/09/2008

PostSubject: Re: ~HARGA BORONG COCOA COLLAGEN POWER PLUS + DETOX FOOT PATCH 50SEN+ GOLD SLIMMING PATCH 60 SEN.....   Tue 24 Mar 2009, 11:05 am

Delivery 23/3/09


ABX CURIER 1411516190 : 1 bar MIOR ~ Zariah,Seberang Perai, Pulau Pinang.

tq..tq...



seronoknyer!!1 seronoknyer!!1 seronoknyer!!1
Back to top Go down
View user profile
aziemnz
Enterpreneur
Enterpreneur


Number of posts : 563
Age : 40
Registration date : 30/09/2008

PostSubject: Re: ~HARGA BORONG COCOA COLLAGEN POWER PLUS + DETOX FOOT PATCH 50SEN+ GOLD SLIMMING PATCH 60 SEN.....   Tue 24 Mar 2009, 11:21 am

~GLYCO LAVISH~

Glyco Lavish Skincare, produk penjagaan wajah yg mampu meremajakan kulit, produk ini dilengkapkan dengan nutrien menakjubkan, bersama salah satu bahan utama, Glycolic Asid dari asid buah semulajadi (AHA). Dengan penggunaan yang teratur, mampu menyelesaikan masalah wajah seperti masalah jerawat, jeragat, garis halus dan kulit kusam.



Glyco TIDAK menjual sebarang TONER, MOISTURISER & SUN BLOCK kerana Produk GLYCO telah meletakkan kesemuanya di dalam SATU. ANDA menjimatkan perbelanjaan dan masa kerana TIDAK lagi perlu membeli barang2 lain dan aplikasi menjadi ringkas & jimat.


KENAPA BAYAR LEBIH KALAU ANDA MAMPU BERJIMAT !!! JOM BERTUKAR KEPADA GLYCO!!!


Back to top Go down
View user profile
aziemnz
Enterpreneur
Enterpreneur


Number of posts : 563
Age : 40
Registration date : 30/09/2008

PostSubject: Re: ~HARGA BORONG COCOA COLLAGEN POWER PLUS + DETOX FOOT PATCH 50SEN+ GOLD SLIMMING PATCH 60 SEN.....   Tue 24 Mar 2009, 1:20 pm

JENG! JENG! JENG!!! DAH KUAR PRODUK STOO TEY CAFE UTK LELAKI yg POWER!!!!





Inilah ropanyee pasangan gandingan cocoa collagen!!! dirumus khas utk BUZZZ STAMINA Cik Abang Kiteee......Ape lg...Jom try.......


Stoo Tey Tea(Lelaki) & Cocoa Colagen(Wanita) sesuai terutama :

1. Untuk sesiapa yang selalu kerja "OVERTIME" yang memerlukan tenaga berpanjangan dan tidak mengantuk di malam atau siang hari, tengok bila masa orang tu overtime.
2. Sesiapa yang selalu drive malam, balik kerja lewat, LEBIH-LEBIH LAGI NAK BALIK KAMPUNG....ABG2 DREBAR....lebih baik minum produk nie berbanding daripada anda minum nescafe, milo atau kopi <- Yang nie lagi ngantuk ader ler... Serendah RM2.00 secawan.
3. Lepas letih bersukan, minuman ini amat sesuai sekali sebagai pengembali tenaga dalam badan.


HARGA : RM20 (10 PEKET) + RM5 CURIER
NOW OFFER : RM20 + FREE POSTAGE (POS BIASA LEE...)
NAK JIMAT LAGI?? AMBIL 3 KOTAK-30 PEKET (RM60) + CURIER RM5 JUGA......
Back to top Go down
View user profile
aziemnz
Enterpreneur
Enterpreneur


Number of posts : 563
Age : 40
Registration date : 30/09/2008

PostSubject: Re: ~HARGA BORONG COCOA COLLAGEN POWER PLUS + DETOX FOOT PATCH 50SEN+ GOLD SLIMMING PATCH 60 SEN.....   Tue 24 Mar 2009, 1:23 pm

~JOM BACA TESTIMONI STOO TEY CAFE~


Quote :
Ok, nie testimonial permualaan untuk Stoo Tey tu, minum Sabtu lepas masa kat kampung Semenyih.
I minum stoo tey tu lebih kurang jam 9:00 malam, badan pun agak letih sebab banyak tempat pergi masa siang tu. Jam 11:00 malam masuk tidur sebab rasa letih sangat... Yang peliknya lebih kurang jam 12:00 malam terbangun balik sebab nak pi tandas... lepas tu dah tak boleh tidur pulak dah.. Mata terkebil2.... pelik jugak, jam 11:00 tadi rasa letih sangat... lepas tu baru teringat sebab minum stoo tey masa jam 9:00 tadi... aiyooo... lepas tu terpaksa ler layan DVD Antoo Fighter dan Underworld sorang2... sampai jam 4:00 pagi....
So, for my opinion permulaan, memang bagus untuk mengembalikan tenaga untuk bertahan dari keletihan Stoo Tey nie... tapi rasa dier agak pahit sikit ler... nasib baik leh masuk tekak... Nanti akan bagi testi lagi nanti...

Quote :
meh cni org dh kawen jawab. segalanya 'terangkat'
ngan bini2 pun boleh terangkat sekali
(huhuhu.. sengalnyer statement iteww )

Quote :
Testimonial ke 2 dari saya,

Semalam (Jumaat), kali ke 2 saya minum Stoo Tey Coffee nih... balik keja dari Shah Alam sampai rumah dalam jam 8:20 malam. confirm penat tuh.. so decide nak try stoo tey coffee buat kali ke 2 walaupun agak pahit tapi buat2 tak tahu jer lah, lepas tu pi rumah kakak ipar kat taman kemuning(area banting gaks), balik rumah dalam jam 11:00 malam.... mata nampaknya masih boleh bertahan dengan baik (tanpa perasaan ngantuk).... biler anak dan isteri dan tidur, layan lagi sekali cerita UnderWorld dengan jayanya sampai pukul 1:30 pagi... Untuk bertahan berjaga malam memang bagus Stoo Tee Coffee nih + bagi mereka yang travel jauh pun baguih jugak... kesan Nescafe pun tak semantap nih... MILO? Memang cepat tidur ler...

Quote :
TESTI STOO TEY DARI 1ST CUSTOMER BUILD

Tadi customer build tu sampai2 opis je terpa build, takut gak arr. Tgk2 dia tanya yg STOO TEY ni untuk diet gak ke?? Pastu dia ngadu yg pas dia minum STOO TEY tu, dia x rasa lapar. Slalu hari ahad kalo dia kuar dgn orang rumah mesti makan tghari dulu. Kalo x badan mengigil. Tp ahad lepas dia rasa kenyang je sampai ke malam. Tp x penat n badan x menggigil.

Quote :
up.. mmg boleh bantu slimming sbb buang angin n kolestrol. hmmm... mmg ler kenyang build.. 12 jenis herb tu dia telan . kalo rajin google ler benefits herbs yg terkandung dlm stoo tey nih. mesti senyum smpi telinga. tu yg mula2 kata pahit tp lepaih tu dh x rasa dah..

jeng..jeng..jeng.. testi baru stoo tey masuk. jgn mare ye ada unsur2 18SX. abis dah mmg byk membantu tang 'tu' pun :p. baru dpt testi ni masa ym ngan cik kak ni. dgn sportingnyer izinkan tampal cni. (kes puas ati yg sangat-saaaaaangat la tu :eek:)


ida_apz: haaaa.. apa cter st
ida_apz: sham ada sakit apa2 ke
ida_apz: dia leh telan pahit tu?
Anny: 't'angkat'
ida_apz: kuangkuang
Anny: asyk kna rogol je
ida_apz: ko better bg testi kat cg ye
ida_apz: aku x kira
Anny: tk pht la dia kta siot
ida_apz: nnt aku bg hadiah misteri.. ewah
Anny: hehehe
Anny Fazlin Abd Rahman: bole...
ida_apz: kalo segan, letak jer la nama cust konon
Anny: aku sorok st tu...ari2 tibai...
ida_apz: :eek:
ida_apz: baru ko tau
Anny: pening kpala aku bgn pg ni
Anny: tk kira 1 pg ke...2 pg ke....
Anny: hampeh
ida_apz: haaa.. skrg ko tau camner ank aku x sek last friday
ida_apz: minggu ni derang exam, aku suh partner aku kat kemuning tu wat wakeup cl. hahhaha
Anny: rakus
Anny: sham cakap apa tau
Anny: 'bukan salah abg...sapa suh try'....
Anny: kurang assam


~Minuman termurah untuk kesihatan dan pencegah keletihan yang disyorkan..~
Back to top Go down
View user profile
aziemnz
Enterpreneur
Enterpreneur


Number of posts : 563
Age : 40
Registration date : 30/09/2008

PostSubject: Re: ~HARGA BORONG COCOA COLLAGEN POWER PLUS + DETOX FOOT PATCH 50SEN+ GOLD SLIMMING PATCH 60 SEN.....   Mon 30 Mar 2009, 1:55 pm

Produk yang hangat di pasaran masa kini!!!!


PEK PERCUBAAN :

5 peket - RM 50

7 Peket - RM 70
10 Peket - RM 100

PEGHANTARAN PERCUMA !


x sabar nih! x sabar nih! x sabar nih! x sabar nih! x sabar nih!



Quote :
Saya memulakan hari pertama dengan JUS MATE 5 pada 11 Ogos 2008. Pada masa itu berat saya adalah 63kg dengan ketinggian 150cm dan ukur lilit pingang 33’. Berumur 32 tahun dan ibu kepada sepasang cahaya mata. Bekerja sebagai seorang kerani dan gemar kelihatan kemas serta bergaya setiap kali hadir ke pejabat. Penambahan berat badan saya yang mendadak kebelakangan ini menghalang saya untuk berfesyen. Teguran dari kawan sepejabat menjadikan saya kurang keyakinan diri dan paling malang sekali ada yang menyangka saya mengandung kerana perut saya kelihatan membuncit. Malunyerrr…. Saya mengenali JUS MATE 5 melalui internet. Yakin dengan produk yang ditawarkan dan harga yang berpatutan saya terus membeli 3 kotak JUS MATE 5. Tidak menjadi masalah pada saya untuk menjadikan JUS MATE 5 minuman harian kerana rasa dan baunya tidak memuakkan. Apa yang paling menggembirakan, saya masih tetap dengan rutin harian saya dirumah memasak makanan dan membuat kuih dan kek kegemaran anak-anak dan suami. Saya lebih bertenaga di bulan puasa dengan hanya mengambil 1 paket JUS MATE 5 semasa bersahur. Hasil daripada amalan diet saya dengan dibantu JUS MATE 5, tiga minggu pertama berat saya 59.5kg dan pinggang 32. Tiga minggu kedua berat saya 56kg dan pinggang 30’ dan tiga minggu akhir berat 53.5kg dan pinggang 28. Saya masih mengambil JUS MATE 5 seminggu sekali dan menggamalkan cara pemakanan yang disyorkan. Kawan sepejabat perasan dengan perubahan berat badan saya. Saya mengambil peluang ini untuk menyebarkan kepada mereka kebaikan JUS MATE 5 dan mula berjinak jinak untuk menjadi pengedar. Kini saya gembira kerana boleh mengayakan pakaian yang saya gemari. Terima kasih JUS MATE 5, terima kasih DR.ROZMEY dan terima kasih semua warga HERBA PRIMA SDN.BHD.

Quote :
Sebelum minum JDM5 berat saya 85kg dan saya mempunyai penyakit tekanan darah tinggi yang memang peratus bacaannya tidak pernah kurang dari 150/110. Hari-hari kepala saya sakit dan bergantung dengan pengambilan ubat dari klinik. Tetapi segalanya berubah apabila isteri saya menyarankan saya mencuba JUS MATE 5 ini. Pengambilan JUS MATE 5 bermula semasa bulan puasa yang lepas. Tiga hari minum JUS MATE 5 kepala saya memang terasa pening. Hal ini mugkin tindak balas kolestrol dengan JUS MATE 5, kata isteri saya. Masuk hari ke empat saya dah mula rasa selesa. Seminggu minum JUS MATE 5 saya timbang berat badan turun 4kg, saya mula rasa seronok. Tekanan darah juga diparas normal, memang macam tak percaya. Di pagi raya saya cuba seluar yang dibeli tapi tak boleh pakai kerana “terlondeh jatuh”. Wah!!! Saya dah Berjaya kurus, bila timbang berat dah turun ke 72kg. Emm… terpaksalah saya beraya dengan seluar lama masa kurus dulu. Selepas raya saya stop ambil JUS MATE 5, tapi berat still turun 1kg. Best betul la JUS MATE 5 NI. Sekarang saya jimat sebab tak perlu lagi ke klinik untuk ambil ubat darah tinggi dan perbelanjaan beli makanan harian pun berkurangan dari dulu sebab tak boleh makan banyak. Ramai kawan-kawan pun teruja nak beli JUS MATE 5 bila tengok perubahan.!

Quote :
Asalamualaikum wrt. wbt. dan salam sejahtera.

1. Nama saya Mohd Zulkifli Taib, umur 37 tahun, berasal dari Kuala Terengganu. Sejak dari kecil lagi berat badan saya lebih gemuk berbanding kawan-kawan saya yang lain dan berat badan saya semakin bertambah selepas kahwin sehingga mencecah 106 kg.

2. Bermacam ubat atau teh diet saya cuba amalkan tetapi berat badan saya tidak juga turun. Pada tahun 2007 saya nekad untuk diet iaitu tidak makan nasi selama 4 bulan. Saya cuma mengambil minuman bijirin sewaktu pagi, tengahari dan malam. Hasilnya berat badan saya hanya berkurangan sebanyak 7 ke 8 kg sahaja. Diet saya ini berterusan sehingga Hari Raya Aidil Fitri tahun 2007. Selepas itu saya mula makan semula dan hasilnya berat badan saya bertambah kembali sehingga 103kg. Manakala pinggang seluar saya bersaiz 44 inci.

3. Saya berasa amat risau dengan berat badan yang semakin bertambah kerana bimbang jika mendapat penyakit kencing manis atau darah tinggi.

4. Alhamdullilah saya terbaca berita tentang Jus Diet Mate 5 melalui akhbar-akhbar dan juga halaman web. Akhirnya saya membuat keputusan untuk menggunakanya. Oleh kerana sudah biasa dengan diet jadi saya tidak mengalami masalah untuk mengamalkan minum jus ini. Semasa mengamalkannya minum jus ini memang saya sentiasa bertenaga dan tidak merasa lapar. Selera makan juga menjadi kurang. Saya juga ada buat senaman atau pergi gym 3 ke 4 kali seminggu. Cuba nak bina otot, tak nak bagi mengeleber.

5. Saya mula meminum Jus Diet Mate 5 ini pada awal bulan Disember 2008 dan alhamdullilah setelah 3 bulan ( 26 Feb 2009 ) mengamalkanya berat badan saya turun dari 103kg kepada 83kg. Iaitu sebanyak 20kg. Saya sangat berpuas hati dengan perubahan ini walaupun cemburu dengan kawan-kawan yang lain yang mampu turun berat badan mereka sehingga 20 kg lebih hanya dalam masa 10 minggu sahaja. Tapi tetap puas hati kerana turun 20 kg berbanding diet yang dulu selama 4 bulan hanya turun 8 kg.

6. Insyallah saya akan terus mengamalkan minum Jus Diet Mate 5 ini sehinggalah sasaran berat badan saya mencapai 70 kg. Saya rasa berat badan tersebut adalah baik bagi saya memandangkan saya mempunyai kerangka badan yang besar.

7. Saya ingin mengucapkan terima kasih kepada Dr. Rozmey atas formula jus diet yang hebat ini. Saya juga ingin mengucapkan terima kasih kepada kerana melaluinya saya akan dapat mencapai impian saya untuk kembali mendapat bentuk badan yang lebih ideal.

Terima kasih sekali lagi buat warga Dr. Rozmey dan warga Herba Prima Marketing serta semua ahli-ahli dan pengedar HPM. Semoga impian kita menjadi insan yang sihat dan anggun tercapai.
Back to top Go down
View user profile
aziemnz
Enterpreneur
Enterpreneur


Number of posts : 563
Age : 40
Registration date : 30/09/2008

PostSubject: Re: ~HARGA BORONG COCOA COLLAGEN POWER PLUS + DETOX FOOT PATCH 50SEN+ GOLD SLIMMING PATCH 60 SEN.....   Tue 31 Mar 2009, 12:07 pm

Delivery 26/3/09


COD : 1/4 MIOR + Glyco Cream + Glyco Spirulina ~ Mahani,Kangar, Perlis.

tq..tq...



seronoknyer!!1 seronoknyer!!1 seronoknyer!!1
Back to top Go down
View user profile
aziemnz
Enterpreneur
Enterpreneur


Number of posts : 563
Age : 40
Registration date : 30/09/2008

PostSubject: Re: ~HARGA BORONG COCOA COLLAGEN POWER PLUS + DETOX FOOT PATCH 50SEN+ GOLD SLIMMING PATCH 60 SEN.....   Tue 31 Mar 2009, 12:09 pm

Delivery 27/3/09


COD : 1/4 MIOR + Glyco Cream + Glyco Spirulina~ Hafiza, Simpang Empat, Perlis.

tq..tq...



hidup kena enjoy!! hidup kena enjoy!! hidup kena enjoy!!
Back to top Go down
View user profile
aziemnz
Enterpreneur
Enterpreneur


Number of posts : 563
Age : 40
Registration date : 30/09/2008

PostSubject: Re: ~HARGA BORONG COCOA COLLAGEN POWER PLUS + DETOX FOOT PATCH 50SEN+ GOLD SLIMMING PATCH 60 SEN.....   Thu 02 Apr 2009, 3:31 pm

Delivery 1/4/09


KTM CURIER CA428903 : 10 SET COCOA COLLAGEN (1 KARTON)~Roziana, Sg Siput,Perak.

tq..tq...



hoorey!! hoorey!! hoorey!! hoorey!! hoorey!!

Delivery 1/4/09


ABX CURIER 1411516422 : 10 peket trial JM5 + shaker~ Zunita, Pulapol, Kuala Lumpur.

tq..tq...



hidup kena enjoy!! hidup kena enjoy!! hidup kena enjoy!! hidup kena enjoy!! hidup kena enjoy!!
Back to top Go down
View user profile
aziemnz
Enterpreneur
Enterpreneur


Number of posts : 563
Age : 40
Registration date : 30/09/2008

PostSubject: Re: ~HARGA BORONG COCOA COLLAGEN POWER PLUS + DETOX FOOT PATCH 50SEN+ GOLD SLIMMING PATCH 60 SEN.....   Mon 06 Apr 2009, 4:25 pm

Delivery 3/4/09


COD : 10 SET COCOA COLLAGEN (1 KARTON)~Mahani, Kangar,Perlis.

ABX CURIER 1411516201 :1 set Cocoa Collagen ~ Noryani, Seri Kembangan, Selangor.

ABX CURIER 1411516411 : 2 kotak cocoa collagen + 1 kotak stoo tey cafe~ Norzunita, Pulapol, Kuala Lumpur.


tq..tq...



hidup kena enjoy!! hidup kena enjoy!! hidup kena enjoy!! hidup kena enjoy!! hidup kena enjoy!!
Back to top Go down
View user profile
aziemnz
Enterpreneur
Enterpreneur


Number of posts : 563
Age : 40
Registration date : 30/09/2008

PostSubject: Re: ~HARGA BORONG COCOA COLLAGEN POWER PLUS + DETOX FOOT PATCH 50SEN+ GOLD SLIMMING PATCH 60 SEN.....   Mon 06 Apr 2009, 4:26 pm







1.Mahani 019-5517713

~ KANGAR,PERLIS~


Last edited by aziemnz on Sun 06 Sep 2009, 9:36 am; edited 1 time in total
Back to top Go down
View user profile
aziemnz
Enterpreneur
Enterpreneur


Number of posts : 563
Age : 40
Registration date : 30/09/2008

PostSubject: Re: ~HARGA BORONG COCOA COLLAGEN POWER PLUS + DETOX FOOT PATCH 50SEN+ GOLD SLIMMING PATCH 60 SEN.....   Mon 06 Apr 2009, 4:27 pm

BERMINAT UTK JD EJEN COCOA COLLAGEN??? HUBUNGI AZIE (STOKIS ) SEGERA !! PROFIT YG ANDA DAPAT ADALAH SEPERTI DI BAWAH YE....... !

1. JADI EJEN MINIMUM 10 SET 25% DISKAUN.
~MODAL RM450, KEUNTUNGAN RM150!

2. 20 SET DISKAUN 35% DISKAUN.
~MODAL RM780, KEUNTUNGAN RM420!!! anybody home??

KTM CURIER (SEMENANJUNG SAHAJA) ~ RM15 UTK 10 SET .





ORANG NEGERI2 LAIN PUN BERMINAT NAK JADI EJEN? BOLE JE HUBUNGI AZIE (019-4364480)...PROFIT SAMA MCM KAT ATAS K.......

Insya Allah...boleh tambah side income...Modal kecil..UNTUNG BESAR......

bagus...bagus.. bagus...bagus.. bagus...bagus.. bagus...bagus.. bagus...bagus..
Back to top Go down
View user profile
aziemnz
Enterpreneur
Enterpreneur


Number of posts : 563
Age : 40
Registration date : 30/09/2008

PostSubject: Re: ~HARGA BORONG COCOA COLLAGEN POWER PLUS + DETOX FOOT PATCH 50SEN+ GOLD SLIMMING PATCH 60 SEN.....   Mon 06 Apr 2009, 4:28 pm

anybody home?? anybody home?? anybody home?? anybody home??


Last edited by aziemnz on Sun 06 Sep 2009, 9:27 am; edited 1 time in total
Back to top Go down
View user profile
aziemnz
Enterpreneur
Enterpreneur


Number of posts : 563
Age : 40
Registration date : 30/09/2008

PostSubject: Re: ~HARGA BORONG COCOA COLLAGEN POWER PLUS + DETOX FOOT PATCH 50SEN+ GOLD SLIMMING PATCH 60 SEN.....   Mon 06 Apr 2009, 4:29 pm



Quote :
1.Salam Kak....

Cocoa Coll tu memang power la kak... sedap pun sedap. Hubby pun cakap breast saya dah rasa pejal... sukanya... Tuttt pun dah ketat....saya suka, hubby lagi suka.. x menyesal le saya minum CCPP ni... Kepada wanita2 kat luar sana cubalah.. x menyesal... Suami2 pun boleh beli, pastu hadiahkan utk isteri... sama2 untung.... utk kebahagiaan rumahtangga...

Quote :
2.ahkak ni dr smlm dok gelak je koje nye.... ni nk gelak lg.... betul..betul..betul.... hakikatnye jugak... akak ni dh anak 4 dik non... mmg cam anak dara gitu... sabor je... hari2 mesti MAUUUU standby...

Quote :
3.salam kak......

hari ni baru berkesempatan tuk saya tgk2 kedai akak......saya nk bg testimonial ni.......

1. cocoa collagen tu mmng manteppp abis la kak..........last week saya jumpa kwn yg dah berbulan2 tak jumpa so dia kata ............WAH !!!!! AKAK SKANG BODY BERTAMBAH SEKSI WOOOO..........dia tgk tang punggung ....dulu tak naik cam ni......hehehehhe......tp rata2 kalu jumpa member yg dah lama tak jumpa mesti ckp tang tuuu.......ALHAMDULILLAH......mmng serasi la......kalu breast lak mmng terletak je........yg paling best hubby la.....suka sgt tgk pubahan anom.........

Quote :
4.cocoa collagen nie kalau nak minum selalu pun boleh , sebab dia minuman kesihatan, tapi tak cukup sebulan la, kalau bajet lebih boleh la kan, tapi lin memang tak sangka la result dia memang mengancam, dia mengancam lin sendiri, sebab my darling tak nak lepas kan lin, 'hari hari mau', ape lagi layan jela. bukan main2 tau kenyataan...

Quote :
5.BETUL...BETUL...BETUL ( macam upin n ipin)......hehe....nak bg Testimoni gak....kat sini husbend tak baca takpe....husbend Azie pun cakap 'tutttt KETAT...mcm anak daraa...(hakikatnye anak dah 2) he..he..he........pada yg belum try, CEPAT! CEPAT! TRY!

Quote :
6.KAH! KAH! KAH! Takyah BALAJAR CAKAR HARIMAU.....Penangan COCO
HARI-HARI MAUU......

Quote :
7.Malu lak nak cite.. tapi kenyataannya CC ni memang power le. Lepas seminggu minum suami kak tegur nape awak punya t.....t dah lain ye? He..He... penangan CC..

Quote :
8.mcm2 komen dia org...
ade sorang tu kul 8 pagi sms suruh bawak satu utk hubby dia....
sorang lagi siap kasitau sampai double.......
seme penangan ccpp..

anda bila lagi....

anybody home?? anybody home?? anybody home?? anybody home?? anybody home??
Back to top Go down
View user profile
aziemnz
Enterpreneur
Enterpreneur


Number of posts : 563
Age : 40
Registration date : 30/09/2008

PostSubject: Re: ~HARGA BORONG COCOA COLLAGEN POWER PLUS + DETOX FOOT PATCH 50SEN+ GOLD SLIMMING PATCH 60 SEN.....   Thu 09 Apr 2009, 3:18 pm

Delivery 6/4/09


POS REGISTER CD130948312MY : 1 SET COCOA COLLAGEN ~Siti Hawa, Bukit Katil,Melaka.

tq..tq...


hidup kena enjoy!! hidup kena enjoy!! hidup kena enjoy!! hidup kena enjoy!! hidup kena enjoy!!
Back to top Go down
View user profile
aziemnz
Enterpreneur
Enterpreneur


Number of posts : 563
Age : 40
Registration date : 30/09/2008

PostSubject: Re: ~HARGA BORONG COCOA COLLAGEN POWER PLUS + DETOX FOOT PATCH 50SEN+ GOLD SLIMMING PATCH 60 SEN.....   Thu 09 Apr 2009, 3:19 pm

Delivery 7/4/09


ABX CURIER 1411516212 : MIOR ~Meliza_manis,Ampang Hilir,Selangor.

tq..tq...


hidup kena enjoy!! hidup kena enjoy!! hidup kena enjoy!! hidup kena enjoy!! hidup kena enjoy!!
Back to top Go down
View user profile
aziemnz
Enterpreneur
Enterpreneur


Number of posts : 563
Age : 40
Registration date : 30/09/2008

PostSubject: Re: ~HARGA BORONG COCOA COLLAGEN POWER PLUS + DETOX FOOT PATCH 50SEN+ GOLD SLIMMING PATCH 60 SEN.....   Thu 09 Apr 2009, 3:20 pm







1.Mahani 019-5517713

~ KANGAR,PERLIS~

2.Eila 019-5130427

~ BUKIT MERTAJAM,KULIM,KUALA KETIL,KEDAH~
3.Ton 016-4082243

~ SG DUA,USM,BAYAN BARU,PENANG~

4.Farizah 013- 2775002

~ Shah Alam, Selangor~


Last edited by aziemnz on Sun 06 Sep 2009, 9:39 am; edited 1 time in total
Back to top Go down
View user profile
aziemnz
Enterpreneur
Enterpreneur


Number of posts : 563
Age : 40
Registration date : 30/09/2008

PostSubject: Re: ~HARGA BORONG COCOA COLLAGEN POWER PLUS + DETOX FOOT PATCH 50SEN+ GOLD SLIMMING PATCH 60 SEN.....   Thu 09 Apr 2009, 3:21 pm

BERMINAT UTK JADI EJEN COCOA COLLAGEN??? PM AZIE YE...PAKEJ MENARIK MENANTI ANDA!!!


hidup kena enjoy!! hidup kena enjoy!! hidup kena enjoy!! hidup kena enjoy!!
Back to top Go down
View user profile
aziemnz
Enterpreneur
Enterpreneur


Number of posts : 563
Age : 40
Registration date : 30/09/2008

PostSubject: Re: ~HARGA BORONG COCOA COLLAGEN POWER PLUS + DETOX FOOT PATCH 50SEN+ GOLD SLIMMING PATCH 60 SEN.....   Tue 14 Apr 2009, 11:44 am

Delivery 10/4/09


ABX CURIER 1411516245 : MIOR ~Normala,Seremban,Negeri Sembilan.

ABX CURIER 1411516256 : 1 SET COCOA COLLAGEN ~Syarifah,Kuantan,Pahang.


tq..tq...


hidup kena enjoy!! hidup kena enjoy!! hidup kena enjoy!! hidup kena enjoy!! hidup kena enjoy!!
Back to top Go down
View user profile
aziemnz
Enterpreneur
Enterpreneur


Number of posts : 563
Age : 40
Registration date : 30/09/2008

PostSubject: Re: ~HARGA BORONG COCOA COLLAGEN POWER PLUS + DETOX FOOT PATCH 50SEN+ GOLD SLIMMING PATCH 60 SEN.....   Tue 14 Apr 2009, 11:44 am

Delivery 12/4/09


COD : 10 SET (1 KARTON) COCOA COLLAGEN ~Eila, Bukit Tengah, Penang.

tq..tq...


hidup kena enjoy!! hidup kena enjoy!! hidup kena enjoy!! hidup kena enjoy!! hidup kena enjoy!!
Back to top Go down
View user profile
aziemnz
Enterpreneur
Enterpreneur


Number of posts : 563
Age : 40
Registration date : 30/09/2008

PostSubject: Re: ~HARGA BORONG COCOA COLLAGEN POWER PLUS + DETOX FOOT PATCH 50SEN+ GOLD SLIMMING PATCH 60 SEN.....   Tue 14 Apr 2009, 11:45 am

anybody home?? anybody home?? anybody home?? anybody home??


Last edited by aziemnz on Sun 06 Sep 2009, 9:40 am; edited 3 times in total
Back to top Go down
View user profile
aziemnz
Enterpreneur
Enterpreneur


Number of posts : 563
Age : 40
Registration date : 30/09/2008

PostSubject: Re: ~HARGA BORONG COCOA COLLAGEN POWER PLUS + DETOX FOOT PATCH 50SEN+ GOLD SLIMMING PATCH 60 SEN.....   Tue 14 Apr 2009, 11:46 am

berminat utk jadi rakan niaga/ejen cocoa collagen??? SIDE-INCOME LUMAYAN TUU....!! JADILAH ANTARA YANGTERAWAL" Menjana Pendapatan Bersama CRYSTAL LIZ RESOURCES...PM @ SMS Azie (019-4364480)ye...pakej menarik menanti anda
bagus...bagus.. bagus...bagus.. bagus...bagus.. bagus...bagus..
Back to top Go down
View user profile
aziemnz
Enterpreneur
Enterpreneur


Number of posts : 563
Age : 40
Registration date : 30/09/2008

PostSubject: Re: ~HARGA BORONG COCOA COLLAGEN POWER PLUS + DETOX FOOT PATCH 50SEN+ GOLD SLIMMING PATCH 60 SEN.....   Tue 14 Apr 2009, 4:16 pm


MIOR MIRACLE BAR

OFFER 1

BELI 4 BAR = RM600.00 free 1 bar (TIDAK SAH UTK INSTALLMENT YE! )

OFFER 2

1 set Glyco Lavish + Mior 1/4 bar hanya RM210.00!!
= Normal price : RM225.00 - less RM15.00


OFFER 3

Mior 1/4 bar + 1 Glyco Cream hanya RM108.00.00


anybody home?? anybody home?? anybody home?? anybody home??
Back to top Go down
View user profile
aziemnz
Enterpreneur
Enterpreneur


Number of posts : 563
Age : 40
Registration date : 30/09/2008

PostSubject: Re: ~HARGA BORONG COCOA COLLAGEN POWER PLUS + DETOX FOOT PATCH 50SEN+ GOLD SLIMMING PATCH 60 SEN.....   Fri 17 Apr 2009, 4:31 pm

Delivery 14/4/09


ABX CURIER 1411516315 : MIOR ~Siti Naemah,Dungun,Terengganu.

ABX CURIER 1411516304 : 1 SET COCOA COLLAGEN ~Mohd Zain,Gelang Patah,Johor.


tq..tq...


hidup kena enjoy!! hidup kena enjoy!! hidup kena enjoy!! hidup kena enjoy!! hidup kena enjoy!!
Back to top Go down
View user profile
aziemnz
Enterpreneur
Enterpreneur


Number of posts : 563
Age : 40
Registration date : 30/09/2008

PostSubject: Re: ~HARGA BORONG COCOA COLLAGEN POWER PLUS + DETOX FOOT PATCH 50SEN+ GOLD SLIMMING PATCH 60 SEN.....   Fri 17 Apr 2009, 4:31 pm

Delivery 15/4/09

POS REGISTER CD130796135MY & CD130795316MY : 8 SET COCOA COLLAGEN + 2 SET ST(1 KARTON) ~ Juliza, Kulai,Johor.

COD : 5 Kotak Red Guara Cafe (RGC) ~Khairiah,Beseri,Perlis.


tq..tq...


hidup kena enjoy!! hidup kena enjoy!! hidup kena enjoy!! hidup kena enjoy!! hidup kena enjoy!!
Back to top Go down
View user profile
aziemnz
Enterpreneur
Enterpreneur


Number of posts : 563
Age : 40
Registration date : 30/09/2008

PostSubject: Re: ~HARGA BORONG COCOA COLLAGEN POWER PLUS + DETOX FOOT PATCH 50SEN+ GOLD SLIMMING PATCH 60 SEN.....   Fri 17 Apr 2009, 4:32 pm

anybody home?? anybody home?? anybody home?? anybody home??


Last edited by aziemnz on Sun 06 Sep 2009, 9:41 am; edited 1 time in total
Back to top Go down
View user profile
aziemnz
Enterpreneur
Enterpreneur


Number of posts : 563
Age : 40
Registration date : 30/09/2008

PostSubject: Re: ~HARGA BORONG COCOA COLLAGEN POWER PLUS + DETOX FOOT PATCH 50SEN+ GOLD SLIMMING PATCH 60 SEN.....   Fri 17 Apr 2009, 4:33 pm

berminat utk jadi rakan niaga/ejen cocoa collagen??? SIDE-INCOME LUMAYAN TUU....!! JADILAH ANTARA YANG TERAWAL" Menjana Pendapatan Bersama CRYSTAL LIZ RESOURCES...PM @ SMS Azie (019-4364480)ye...pakej menarik menanti anda!!
bagus...bagus.. bagus...bagus.. bagus...bagus.. bagus...bagus..
Back to top Go down
View user profile
aziemnz
Enterpreneur
Enterpreneur


Number of posts : 563
Age : 40
Registration date : 30/09/2008

PostSubject: Re: ~HARGA BORONG COCOA COLLAGEN POWER PLUS + DETOX FOOT PATCH 50SEN+ GOLD SLIMMING PATCH 60 SEN.....   Fri 17 Apr 2009, 4:34 pm

Delivery 16/4/09

POS REGISTER CD145588156MY : 10 SET COCOA COLLAGEN (1 KARTON) ~ Abd Hadi, Gelugor,Pulau Pinang.

ABX CURIER 1411516116 : 1 SET COCOA COLLAGEN ~Pekanku (Rinnie), Petaling Jaya, Selangor.


tq..tq...


hidup kena enjoy!! hidup kena enjoy!! hidup kena enjoy!! hidup kena enjoy!! hidup kena enjoy!!
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




PostSubject: Re: ~HARGA BORONG COCOA COLLAGEN POWER PLUS + DETOX FOOT PATCH 50SEN+ GOLD SLIMMING PATCH 60 SEN.....   

Back to top Go down
 

~HARGA BORONG COCOA COLLAGEN POWER PLUS + DETOX FOOT PATCH 50SEN+ GOLD SLIMMING PATCH 60 SEN.....

View previous topic View next topic Back to top 
Page 2 of 7Go to page : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Pekanrabu :: produk kecantikan, kosmetik dan wangian-
Jump to:  
Free forum | © phpBB | Free forum support | Report an abuse | Create a free blog